Intersport använder modell som nyligen publicerat hämndporr på sociala medier


Detta är delar av mailet som skickades ut. 

Jag undrar om Intersport är medvetna om att de har med en människa i sitt senaste reklamutskick som polisanmälts för att ha publicerat hämndporr på en ung kvinna?
Det är ju inte jättebra för deras varumärke om deras kunder känner igen Kevin Shillingford från det sammanhanget tänker jag. Uppdaterat: Förhoppningsvis upplyste Kevins agentur dem om situationen och i vilket sammanhang Kevins ansikte figurerat den sista tiden. Jag fick nämligen det här utskicket skickat till mig från läsare som känt igen honom och reagerat negativt på att han förekommer i utskicket.

Behöver du fräscha upp minnet eller hör du om det här för första gången?
Läs HÄR, HÄRHÄR,

Jag har – så klart – ställt frågan till Intersport om huruvida de känner till vad en av deras modeller sysslat med och polisanmälts för.
Än så länge – inget svar.

Tack för tips!

138 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    På ett sätt tycker jag att Kevins beteende är äckligt och att det borde vara nolltolerans mot det, men å andra sidan är han bara ett verktyg. Han är modell och ska visa upp kläderna de säljer, det är inte hans image och persona som ska sälja produkten. Det borde vara åtskiljt från produkten han tillhandahåller, dvs sin kropp och sitt ansikte, vilket är det han som modell håller på med.

    Hans privatliv borde inte ha med hans jobb att göra men å andra sidan är väl det han gjort brottsligt om jag inte minns fel. Isåfall förstår jag men är det inte brottsligt så tycker jag inte riktigt att det har med hans jobb som modell att göra. OBS! Jag försvarar inte hans agerande, bara i det avseendet det är relaterat till hans jobb.

      Tillägg: blir han dömd så är det en annan sak. Har dygnat och har svårt att formulera mig.. ?

      Fast hur roligt tror du att det är för hans offer att se hans nylle på reklampelare? Tror du att t.ex pedofiler/våldtäktsmän/kvinnomisshandlare får stå modell för stora varumärken? Dom bör avsätta honom asap för att visa att hans beteende är totalt oacceptabelt, osvsett yrke.

        Absolut får de det. Jeremy Meeks åkte i fängelse för olaga vapeninnehav, gängbrottslighet och hade tidigare varit involverad i ett rån samt barnmisshandel. Mysig kille – not! Han fick ett modellkontrakt medan han satt i fängelse pga sin mugshot (han är snygg som fan).
        Kate Moss förlorade kontrakt med bl.a. Burberry i sin kokainhärva men det dröjde inte länge förrän hon började jobba igen och nu är det bortglömt. Naomi Campbell åkte fast för misshandel av sin assistent och hon har inga problem med att få jobb.

        Pengar, säger jag bara. Visst är det inte försvarligt rent moraliskt..

          Modeller med en historia av pedofili och våldtäkt kan jag inte kolla upp just nu men jag tror tyvärr inte att det är omöjligt. Det finns sjukt många svin som får jobb iallafall. Jag har jobbat som modell när jag var yngre och ärligt talat.. Stora fotografer med imponerande meritlista berättar öppet att de super ner modeller för att kunna ligga med dem, lägger skit i drinkarna.. Alla vet att de är bad news men de är stora namn och det kan räcka för att det ska sopas under mattan. Pengar pratar ett tydligt språk ?

          Din tanke är god men dessvärre väldigt naiv.

          Jeremy Meeks… blir förvirrad av ögonfärgen? Den var mörk förr, har han linser? O_o
          https://www.lovebscott.com/still-lusting-fine-felon-jeremy-meeks-might-reading

        Metoo visade väl tydligt på att män får bete sig hur som helst (även mot kollegor) och ändå ha kvar sitt jobb. Män skyddar män. Inget nytt.

    Kan det vara så att utredningen är nedlagd?

    Ska man bojkotta Intersport nu?

      Japp!! Och precis ALLA företag för precis ALLA företag har någon gång på något sätt haft något att göra med någon som någon gång gjort något olagligt eller dumt! Och alla företag hetsar på konsumtionshetsen!! Bojkott NU!!!

        Min arbetsplats borde bojkotta mig.

          Min med.
          För övrigt är han inte ens dömd.

    OT Bella. Hon sak ha valvaka hemma på söndag med grannar, vänner, kollegor och en massa barn. När brukar första prognosen komma? Troligen bra mycket senare än det är läggdags för barnen. Hennes barn ska dessutom få lägga varsin teckning i valurnan när de hon går och röstar på söndag!

      Eeeeh, det är väl inte lov att gå och posta diverse saker i valurnorna sådär?
      Eller menar hon en egen låda hemma som de får ’rösta’ i?

        Nej tyvärr är hon så obildad att hon tror att man får stoppa vilka papper som helst i valurnan.
        Blondi borde inte alltid spela rollen som lekkamrat till sina egna barn….tur att Odd finns i deras värld också som kan förklara för dem hur vuxnas värld fungerar

        Meh. Du ger din röst till de som sitter där, de lägger sedan rösten i lådan. Hon lär säga ”Mina barn vill rösta”, barnen ger sina teckningar, barnen blir glada, teckningarna hamnar i soptunnan när de gått därifrån. Hur svårt var det att räkna ut egentligen? Tycker det var gulligt av Bella, kul sätt att få barnen delaktiga

      Att hon tror att barnen får lägga en röst i en valurna är väl bara ett tecken på att hon aldrig röstat förr?

        Eller så tror hon inte det på riktigt

        Men klart hon inte tror det. Bella har varit engagerad i muf, hon har koll. Det är på låtsas, en lek. Hur svårt är det att förstå.

      Herregud vad pinsamt… noll koll på allt

      Det där med teckningar i valurnan måste ha varit en valprovokation! Troligen tänkte hon att många skulle reagera och påpeka ”att så får man inte göra”.
      Ingen normal människa tror väl att någon får stoppa ned främmande föremål bland valsedlarna!
      För övrigt är det valförrättaren som stoppar ned valsedelskuverten i respektive fack på ”valurnan” för att ha koll på vad som hamnar där. Man vill t ex inte att någon med onda avsikter ska ha möjlighet att stoppa ned något som kan göra valsedlarna ogiltiga t ex färg eller något farligt pulver.

      Solklar provokation. Hon upprepade även sin prognos om att SD får 25-26% av rösterna i fetad stil, allt för att få i gång kommentarsfältet.

        Hade jag varit sd hade jag valt att ej rösta på dem, så hon ej får rätt 😀 bra taktik från blondie

      Du oroar dig för att Isabellas barn ska gå och lägga sig för sent?

    OT

    Men jag läste detta hos Bella….

    ”Idag låtsades vi att vår tisdagskväll var en lördag. Jag och barnen åt middag på Portal, åt glass på StikkiNikki och lekte i Vasaparken till klockan närmade sig åtta. Sedan hoppade vi in i bilen, körde pyjamasrace hemma, läste Pippi och sedan slocknade dom på en sekund. Innan Gillis hann somna sa han ”Mamma, allt är så himla roligt hos dig”. Det gjorde mig glad.”

    Nu gillar jag inte direkt Odd men det här gjorde faktisk ont att läsa å hans vägnar. Bella har gått än längre in i den dåliga sidan av att vara en man och har nu blivit lek,bus och muta-pappan(mamman) där förmodligen Odd får står för all ordning och reda samt alltid vara den tråkiga och onda förälder. Den utan lika mycket pengar att hitta på skoj med och den som känner att det behövs regler för att livet ska fungera.?

      Fy den där sista meningen från Bella var onödig, allt för att trycka dit Odd

        Verkligen! Jag hoppas att hon inte är så beräknade utan bara dum, men hon har ju bevisat motsatsen flera gånger tidigare. Att hon är allt annat än dum

          Bella har ju på senare tid varit så nöjd med att hon nu har en fungerande relation med Odd när det gäller barnen.
          Att ge nålstick av detta slag verkar onödigt provocerande eller bara obetänksamt och dumt.
          Ofta är det för övrigt ensamma pappan som brukar kompensera sitt dåliga samvete med slappa regler och festligheter när han har hand om barnen någon helg emellanåt. Men i detta fall är det tydligen ensamma mamman som kompenserar för sin frånvaro med dyra krogbesök och lek intill kvällningen trots att det är tisdag!

          Men herre gud, om det var vad Gillis sa, var det då han som pikade Odd? Hur kan ni få till det som en pik? Måste säga att det säger mer om er än om Bella.

      Förmodligen vet hon dock att detta sätter fart på läsarna, sant eller ej. Nånstans har jag svårt att tro att hennes kids jämt bara råkar slänga ur sig saker som passar så väl med den bild hon vill förmedla.

        Kanske.

        Men om hon nu verkligen är den där pippimamman som hon påstår vilket jag inte tror är otroligt då hon följer samma mönster som hon själv påstår att hon växte upp i (fastän hon då beskriver det som något dåligt) så är det mycket troligt att barnen tycker god dessert, lek och bus är roligare än trista rutiner hos pappa och då också säger så till henne. Med tanke på hur hon vill leva sitt eget liv är det väl inte otroligt att hon vill samma för dina barn? Ett liv utan måsten och där allt tråkigt trollas bort med pengar och dumpas över på någon annan.

          Tex att man helt sonika köper gosedjuret i lotteriståndet istället för att försöka vinna det. Som hon gjorde på grönan. Med kommentaren, jag älskar genvägar.

            Fast det där med att köpa storvinsten (fick vi reda på av folk som jobbar på Grönan) är vanligt bland föräldrar som inte vill göra sina barn ledsna.
            Jag tycker sådana lotterier ska förbjudas. Antingen får man finna sig i att vinna en liten boll istället för ett jättegosdjur eller så får man strunta i att ta lotter om man inte kan ta sådana besvikelser.

              Ja helt rubbat. Förlorar lite poängen. Och min gissning är att barn som aldrig utsätts för besvikelse och får verktyg att hantera den i unga år, lär få lite problem som vuxna. Söker psykakut för tjejen gjort slut osv. Inte sagt att alla som ”köper vinsten” får problem givetvis, men det är lite typiskt för vår tid på något sätt att det går att göra det.

      Jag kom ihåg en gång när hon skrev hur förvånad hon var över av att bägge barnen blivit så pappiga, förmodligen är det ju för att de känner lugnet där och det kommer de nog känna ännu mer när de blir större, så är nog ingen fara ändå 🙂

        Det kommer en dag då barnen själva får välja var de vill bo…

          Hur många tonåringar känner du som väljer regler och plikter samt färre prylar?

            Fler än du tror som väljer ordning och reda, kärlek och värme, samt i detta fall kanske också en mer praktisk geografisk närhet till skola, vänner, träningar.

            Jo i den åldern barn får vara med och bestämma vart de ska bo så väljer nog de flesta rutin och trygghet före prylar.

            Här har du i alla fall en som valde bort sin pappa trots att det fanns prylar och varannanhelgskoj i överflöd hos honom. Ett barn vet vilken förälder som prioriterar barnet och finns där när barnet behöver trygghet. Då väljer man ordning före leksaker.

            Jag valde tryggheten hos min pappa framför prylar och ”gör som du vill”

        Ja det brukar slå tillbak i längden men just nu är det nog tråkigt att vara den som drar tunga lasset. Som får kinkiga barn hemma som säger, det får vi göra hos mamma. Varför måste vi göra så här här? Det gör ont. Som säger; Mamma är mycket snällare. Du är dum.
        Det är nog många ensamma mammor som kan relatera.

          Men sa de att hon var roligare än odd? Sa de inte bara att det var roligt hos henne? Förlåt om jag läst fel eller missat något.

            Nej, du läste precis rätt, det är de andra som läser som faan läser bibeln.

      ”Hos dig” kändes jobbigt. Det är ju tydligt att dom redan är helt inne i ”hos pappa är det si hos mamma är det så” och är liksom gäster på båda platserna. Jag hade bara blivit ledsen av en sån kommentar.

        Exat det jag reagerade på.

          En konstig fråga kanske, men du Trh är ju den mest spännande kommentatorn i detta kommentarsfält ? – har du egna barn? Det har alltså inget med just denna diskussionen att göra utan är bara genuint nyfiken!

            Knappast! Men Trh är ju allvetande på alla plan, annars kan man lätt googla upp något. ?

              Jag förstår att det måste på riktigt vara irriterande att inte veta något om mig och då också vara medveten om att allt du säger om min person bara är spekulationer.
              För det gör du väl får jag hoppas? Inser att allt du tror och säger enbart är en produkt av din fantasi?

              Annars blir jag orolig för dig. ??

                Fast det gäller ju det de flesta tror och säger om Bella också, det är ju ingen som riktigt vet, eller hur? Det mesta som skrivs om henne är ju bara fria fantasier.

                Syftade på dina copypaste svar från Wiki, så tagga ner…

        Sant, låter verkligen som två helt olika tårtbitsvärldar för barnen och inte optimalt.. Men allt hon skriver på bloggen är ju business och det är väl ändå ännu värre, att barnen används som en spelbricka.

      Så fort barnen växer upp och förstår mer, kommer de välja ordning och reda och trygghet framför ALLA glassar eller roliga Gröna Lund-besök. Nu vet jag inte om Isabella och Odd fungerar så, men jag har varit i samma situation och även om man går med på det som barn och det är jobbigt för den ”onda” föräldern, så växer ju vi barn upp medan den ”goda” föräldern kommer fortsätta tro att man kan köpa sina barns kärlek.

      (Kan ju för övrigt säga att min pappa(goda föräldern) idag har noll kontakt med mig och mitt syskon medan vår mamma(onda föräldern) har en väldigt nära relation med oss.)

      Tycker det är konstigt att hon verkar vilja vara samma förälder som hennes pappa var där allt bara är lek och skoj. Ja, han gjorde väl bra saker också, som att uppmuntra henne att göra saker själv, vilket hon också gör med sina barn, men det är intressant hur hon och Odd upprepar hur hennes föräldrar var (enligt henne själv).

    Nej, Intersport är knappast medvetna om modellen privata förehavanden. Jag tycker inte man kan lasta dem heller, är det verkligen rimligt att marknadsförare ska ta ansvar för bakgrundscheck på varenda nylle som engageras i deras kampanjer.

      Såklart inte, men folk tänker inte längre än näsan räcker!

      Förmodligen tog ju bilderna innan hans hämdporrhärva…. Och det är ju inte ens säkert att Intersport har något med modellerna att göra alls…

    Omöjligt för ett företag att veta allt om sina modeller/medarbetare så töntigt att bojkotta! Upplys dom istället!!! Denna kollektion lär ju vara fotad för länge sedan. Väljer dom han som modell igen då förstår jag bojkott!

      Va, läser inte alla bloggbevakning?! Klart de borde vetat ?

        ???????

      Tror Cams mejl till Intersport var för att just upplysa

    Men herregud ska du skamma Intersport för det!!! Lägg ner, nu går det för långt!! De har förmodligen tagit denna bild lååångt innan det hände och de på Intersport har förmodligen ingen aning om det, och ingen anledning att de blir informerade om det heller. Herregud han är väl borta från modellagenturen iaf, det räcker väl, och polisanmäld.

      Jag har inte skammat Intersport, jag skammar väl i så fall hans agentur som inte upplyser dem om att den modell de valt ut och plåtade för ett tag sedan cirkulerat på sociala medier i hämndporr-sammanhang och att de bör veta det innan de använder honom.
      För oavsett om han bara är modellen så är det många som reagerat på det och skickat det till mig så Intersport drabbas oavsett om de inte har med det hela att göra.

      Och skamma? Herregud…

        Men herregud agenturen hade du väl kontaktat och de har väl sagt upp honom. Denna bild togs förmodligen långt innan det hände, och helt ärligt vad spelar det egentligen för roll om han visar upp en jacka på bild oavsett. Ja folk är ju bra på att leta fel och känner sig väl viktiga när de hittar fel. Storsint av dig och de som hittat felet och informerat dig, verkligen.

          Nä, jag har inte kontaktat dem. Jag tror det var en av mina läsare som gjorde det…

            Jag tycker att det var ett grymt bra initiativ!! ?? Bort med smutset.

            Expressen skriver ! Brottcentralen är det Kevin ????

              Instagram blev privat precis )

    så med er logik ska han aldrig kunna jobba igen någonsin för att han gjorde en dum/olaglig grej? vad ska han göra istället då, fortsätta knarka?

      Tänka till lite är vad han borde göra/gjort, precis som vi vanlisar får göra….

      Jag jobbar med dömda personer som ska ut i arbete så jag är nog en av de första att svara nej på den frågan.

      Däremot är jag väldigt oklar över vad jag tycker om den här situationen. Å ena sidan är det är ganska överdriven uthängning. Å andra sidan så skickar det signaler om att hämndporr (och liknande) inte är ok. Om han nu har gjort det, jag hängde inte med i exakt allt i den där historien och vad jag vet så har det inte väckts åtal än (ens?).

      Det hade kanske räckt att kontakta hans argentur till att börja med? Det här blev ju rätt massivt…

        Man bör sätta ett exempel, och visa att det är nolltolerans mot hans vidriga beteende mot kvinnor.

          Ja jag säger inte emot dig. Jag är dock inte så insatt i exakt vad det är han har gjort. Jag har läst vad han har gjort men jag har inte sett något av det själv (missade klippen). Givetvis ska det markeras att det inte är ok.

          Vad glad jag ändå blir av att det är så många som fattar allvaret i hur illa det är. Och hur tjejer står upp för varandra!

        Hämndporr är inte ”inte ok”, det är olagligt.

          Ja, vad man än skriver så ska det ju misstolkas. I min värld är ”inte ok” samma sak som fel. Olagliga saker är fel.

          Men vi kan byta ämne och diskutera värderingar i uttryck istället om du vill det.

      Klart han ska få jobba, men kanske inte är lämpligt att han är ansiktet utåt för så stora varumärken 🙂

        Exakt! Finns ju andra jobb, han kan ju torka bord på mcdonken eller så

      Eller så tänker man innan man gör en ”dum/olaglig grej” att det här kanske kan få negativa konsekvenser för mig i framtiden. Och får det då får man leva med dem.

    http://ellinorbjurstrom.com/2018/09/05/inget-kanns-kul/#comments

    Ellinor Bjurströms (gamla top model-deltagaren) kille ska åka på en festresa och lämna henne ensam med deras 7 dagar gamla bebis i fyra dagar. Långt ifrån lika upprörd stämning på hennes blogg som när Ida Warg lämnade deras 10 dagar gamla barn ensam med sin pappa i 3 timmar.

      Men alltså fy faaaan vilken snubbe! Hur kan han lämna henne själv när hon uppenbarligen har stora fysiska problem efter förlossningen?!

      Visste inte vem hon var förrän ett par dagar sedan, ju mer hon skriver att han är världens bästa pappa (ofta) desto mindre trovärdigt blir det, speciellt med sånt här.

      News… Men Han skall uppenbarligen inte alls åka!

      Hur tusan är man funtad när man lämnar sin partner och NYFÖDDA barn för att supa?

      Men herregud. Och som hon försvarar hans beslut att åka.
      Hur kan man ens komma på tanken att lämna sitt nyfödda barn och sambo/fru med förlossningsskador flera dagar? Fine om han ska rädda världen, men antar att en firmaresa till Prag inte innehåller några djupare samtal.

        Stackars tjej! Min annars empatiska sambo drog på ”jobbresa” till fjällen när jag var höggravid. Vi brukar alltid vara schyssta och stötta varandra att göra roligheter, men denna resa var jag ej ok med. Bodde dessutom långt från släkt och vänner,var nyinflyttade på en liten ort. Jäkla vad sur var! Nu tio år senare fattar jag fortfarande inte hur han tänkte, men allt gick iaf bra, ingen bebis kom just under den helgen. Han har dock fått höra om det länge efteråt ….

        Hade han dragit på den resan precis efter barnets ankomst skulle han däremot fått stanna borta för evigt, det är fan inget som motiverar att man lämnar sin nyförlösta partner själv. Då prioriterar man åt h-e fel! Jag mådde också smit, precis som Ellinor verkar göra. Synd att hon känner att hon måste försvara hans agerande, men hoppas deras omgivning säger vad de tycker till honom …

    Är hämndporr ett riktigt uttryck eller är det något egenpåhittat?

      Google is your friend.

        kände ej för att googla ”hämndporr” på jobbet, men tack för tips 🙂

          Det är etablerat. =)
          https://imgur.com/a/EVAcBrU

          ? ”Vi ser att du googlat på hämndporr på jobbets dator…”

          Har du ingen mobiltelefon ?

            Det har jag, hade inte läge att plocka upp den dock så kunde ej behärska mig från att ställa frågan här

              Men.. hänga på här och kommentera är ok från jobbets dator?

                Nej det är det säkert inte, ber om ursäkt moralens väktare, men det var lite lättare att göra i smyg.

    Sindy söker inneboende om någon är sugen! (:
    Någon som gillar drama borde passa fint!

      Lär väl flytta in någon pundare snart. Lika barn leka bäst

    Fast tror du intersport har med det att göra ens? Har man inte folk som tar in modeller, tar testbilder, visar dem och får godkänt och sen anställer modellerna? Är ett stort företag liksom, tror inte någon på själva intersport har med det att göra mer än att de godkänner modellens utseende. Tar de ens bakgrundskoll på modeller?

    Förlåt för OT, men det här är ett återkommande problem för mig och jag vet inte vad jag ska göra, eller om det ens går att göra något.

    I februari köpte jag ett hus som ligger halvt på landet. Har inga grannar, bara massa skog runt huset. Förutom på framsidan då. Där går det en landsväg, och på andra sidan vägen, ca 100 meter från mitt hus, bor en tant i 90-års åldern. Hon har flertalet gånger kommer hem till mig och ryckt i dörren/knackat på för att prata och gnälla. Jag hatar när någon kommer hem till mig och knackar när jag inte vet att någon ska komma. Hon var här alldeles nyss och sa att jag faktiskt ”måste tänka på att hon bor där och bör därför ha min ytterbelysning tänd varje natt/kväll” och att ”det ser förjävligt ut på min gård och att jag måste ta hänsyn till att gon faktiskt behöver se all skit” (vi har renoverat golv och lagt det gamla i en hög utanför huset). Finns det något man kan göra för att slippa det här? Mår verkligen skit av att hon kommer hit och klagar på mig såpass ofta, funderar nästan på att flytta härifrån.

      Du svarar att ni håller på att renovera just nu men bråten kommer snart att försvinna. Gällande ytterbelysningen så säger du absolut, jag kan ha tänt, om du betalar elen 🙂 Det är din tomt, säg ifrån. Och inte för att jag vill vara elak mot en 90åring på något sätt, tror hon bara är fast i sina vanor, men varför flytta? Hon är 90. Hur lång tid med ork att gnälla har hon kvar max liksom. Har du frågat varför hon ber om att det är tänt föresten? Tar hon promenader i närheten? Behöver hon gå förbi huset? Finns det risk att hon inte ser och skadar sig? Isåfl hade jag nog satt upp en sån där lampa som går igång när man går förbi, det hade jag bjudit henne på. Var rädd om dina grannar på landet 🙂

      Hennes beteende tycker jag tyder på att hon inte är helt med i matchen, jag hade varit artig och svarat henne men sedan ursäktat mig med att jag har mat på spisen eller något sådant.
      Vänta ut tiden bara, är hon 90 kommer hon inte kunna bo kvar där så länge till.

      Jäkla kärring. Hon har antagligen så lite att göra i sitt liv att hon måste dedikera sin tid till att klaga. Usch! Har haft liknande erfarenheter. En fd granne var en riktig analklåda. En gång behövde hon låna vår soptunna medan vi var utomlands (orkar inte förklara varför, men legitim anledning) och vi tänkte hon skulle slänga några soppåsar där typ. Kom hem och den var helt överlastad, kletiga saker och gammal frukt hade runnit ner längs sidorna.. Min man blev så förbannad att han tömde soptunnan på hennes gräsmatta… ?

      Skulle säga såhär. Ha koll på vad du måste göra enligt lag och strunt i resten, det är ingen idé att försöka tillfredställa henne låter det som. Var rak och ärlig med att du inte vill att hon kommer och klagar på dig i tid och otid. Du gör vad du kan och hon kan inte begära sådana saker av dig. Du vill känna ro i ditt hem. So what om hon slutar hälsa på dig, om hon är i 90-årsåldern är hon nog inte där så länge till, som någon skrivit. Du är inte tvungen att vara henne till lags, kom ihåg det.

        Men gud, skärp dig. Den här grannen som beskrivs verkar inte i närheten av ditt skräckexempel.

          Skärpa mig? ?Jag berättade en anekdot. Liknande betyder inte ”exakt likadan”. Dessutom refererade jag till flera händelser, läs ”erfarenhetER”. Skärp dig själv vetja! ?

            Du börjar med jäkla kärring. Säger vad jag behöver veta om dig.

              Okej 🙂

            Har du problem med läsförståelsen så kan jag berätta att jag, längst ner i kommentaren, ger mitt tips för att tackla den här grannen som inte på något sätt är konstigt.

      Bygg en fälla till nästa gång hon går in på din tomt. När hon rycker i handtaget dras en lina till ett nät som ligger på golvet och hon blir fångad i nätet en bit ovanför marken. Så kan hon hänga där och dingla?

        Som med Kommandoran fast ovan jord? =)

      Förmodligen är din 90 åriga granne kanske lite ensam och vill gnälla 🙂 så är det med måååånga äldre (min mormor är one of them). Ignorera när hon kommer 🙂 sätt en lapp på dörren så behöver du inte öppna. Flytta inte pga henne, det går säkert över ^^ Lycka till! Kram!

        Eller så dör hon snart

      Gud! Be henne fara all världens väg! Och ha inget dåligt samvete för det.

      Tror damen är dement så ha lite tålamod med henne, hon kanske inte riktigt vet vad hon gör ock säger.

    Raderad av CamCam enligt önskemål.

      Skyll dig själv. Ni har själva satt er i denna sista. Förfan.

      Haha. Man får konsekvenser för det man gör Sindy, konsekvenser som blir större om man envisas med att lägga ut allt öppet online. Dags att ni lär er det

      Så du menar att alla olagliga hot som du påstår att motparten har sagt plötsligt är löst? Du har alltså inte anmält att hon – enligt dig – har mordhotat dig och dina barn? Nu vet jag inte hur du fungerar som människa, men jag hade aldrig låtit det ske. Hade någon sagt de saker som du påstår, då hade jag inte löst det på andra sätt än att blanda in polisen. Det får mig alltså att tveka på din utsago.

      Därutöver: Du kanske menar att hon plötsligt är helt OK med att ni delade foton på alla hennes intima och privata områden (utan kläder) för tusentals följare? Jag har väldigt svårt vid att tro det du skriver.

        Eller det kanske bara var en motlögn från din sida, för att du visste att du hade gjort fel, men du inte ville erkänna? Jag försöker bara att förstå vad som är upp och vad som är ner i det här fallet…

      Varför skulle vi lita på dig och tro att allting lösts på bästa sätt för den utsatta? 🙂 du är inte direkt en trovärdig person.

      Fin manlig förebild!

    Hämndporr? Det låter så himla konstigt..låter som hon haft hämndporr sex o sedan har han publicerat dom bilderna.. ? Eller vad menas?

      Du förstår precis vad som menas ? annars kan du alltid googla!

        Jaha? Då hade jag väl inte frågat? Tycker det är ett jättekonstigt uttryck. Men som personen skrivit under dig.. så antar jag att ”hämndporr” är det nya ordet för ”sprida nakenbilder”

      Hämndporr är att offentliggöra bilder/filmer på någon naken eller i en sexuell situation i syfte att hämnas på denna för något den gjort. Tyvärr är det här en stor genre inom porr där kränkta män lägger ut filmer eller bilder som de fick av tjejen när hon fortfarande hade förtroende för honom.

        Ja, att människor aldrig lär sig.

          Grattis på namnsdagen!

    Går man in på Peak Performance hemsida så har de en manlig modell som har lika ansiktsdrag som Kevin (man ser inte ansiktet på deras bilder) Kan det inte vara så att Kevin anlitats av Peak Performance och Intersport har använt sig av deras bilder?

    Haha omg hjälp…

      Onödig kommentar, jag hade blivit väldigt ledsen om nån sa haha hjälp när hen kollade på bilder av mig..

        Och det är väl bland annat på grund av såna kommentarer som tjejer börjar ”karva bort och spruta in saker”.

    Fyfan vilken vidrig blogg.

    Bläää- två av tre kids här hemma har den Peakjackan han har på sig….nästan så man vill lämna tillbaks dom!

      Men på riktigt?! ?

      Men suck på dig.

      Eh?

      Haha, men alltså snälla.

    Ytterligare bevis på hur PK samt vänstervridna alla företag är nu mer. ”Vi tar in en svart eller mulatt, det är så rätt i tiden.”

      …..va?….

    JAG HAR FÅTT SVAR FRÅN INTERSPORT, BILDERNA SKALL TAS BORT!!!

    Detta är svaret:

    Nathalie (INTERSPORT Sverige)
    6 sep. 10:05 CEST

    Hej Maria.

    INTERSPORT tar helt avstånd från den här typen av handling, och vi har tagit detta direkt med vår leverantör Peak Performance som bett oss framföra följande kommentar och ursäkt.

    ”Vi har inte varit medvetna om de anklagelser Kevin Shillingford står inför, varken inför valet att använd honom som modell eller när vi sen publicerat bilderna själva eller tillsammans med våra partners. Detta är väldigt beklagligt och vi har nu säkerställt att bilderna är borttagna och inte kommer att användas i framtiden. Peak Performance tar givetvis helt avstånd från den här typ av handling och ber om ursäkt om detta har orsakat obehag.”

    Med vänlig hälsning
    Nathalie

    Ps!!!
    (Var kan jag maila printscreen tillCamCam ??)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.