Ariana Grande anklagas på sociala medier för ex-pojkvännens dödliga överdos

https://www.instagram.com/p/Bneu_dCHVdn/?hl=en&taken-by=arianagrande

I fredags avled musikern Malcolm James ”Mac Miller” McCormick av en överdos i sitt hem i Los Angeles. Mac Miller var tidigare tillsammans med Ariana Grande, ett förhållande som tog slut i maj efter två år tillsammans.
Att Mac Miller kämpat mot missbruk har varit känt och sägs varit anledningen till att förhållandet tog slut, men de har enligt sina sociala medier varit fortsatt bra vänner och har hela tiden stöttat varandras karriärer.
“I am not a babysitter or a mother and no woman should feel that they need to be,” – skrev Grande på Twitter då.

Efter att Mac Miller hittades död på fredagen så tvingades Ariana Grande stänga av kommentarsfunktionen på Instagram efter att ha mottagit mängder av kommentarer och hot från människor som menar att det är hennes fel att Mac Miller är död. Twitter går inte att stänga av så där fortsatte hoten strömma in.
”Ariana lämnade honom när han behövde henne som mest och utan deras break up så hade Mac Miller fortfarande varit i livet”, säger de…
Det är fruktansvärda kommentarer att läsa för någon som just förlorat en anhörig.
Missbruk orsakade Mac Millers död – INGENTING ANNAT! MISSBRUK!
Ariana Grande är inget rehabiliteringscenter eller behandlingshem för missbrukande män. Ingen kvinna är det! Ingen människa är det – för NÅGON!

På Twitter ska de även ha cirkulerat ett foto av Mac Milles fans med knivar i händerna – utanför Ariana Grandes hus, men det får förbli obekräftade uppgifter då jag inte sett det själv.
Grande befann sig vid tiden för Millers död i London men återvände till USA under helgen.

Nu backar följarna upp Ariana på Twitter och skickar henne kärlek. Inte nog med att hon förlorat en kär anhörig, hon beskylls för hans död. Fy fan!
All kärlek till Ariana och Mac Millers nära och kära i denna tunga stund istället.
Missbruk är ansvarig för hans död – ingenting annat!

https://twitter.com/teaaceleb/status/1038712467684319232

https://twitter.com/_czareenah/status/1038708172578611200

https://twitter.com/marissafasciano/status/1038670806778302464

https://twitter.com/wtvrmeliss/status/1038640414486654981

 

82 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Att lägga ansvaret på en kvinna att man ska stanna kvar i ett destruktivt förhållande visar enbart på att vi behöver jobba ännu mer med feminism och jämställdhet

      Män lägger över mycket av sitt ansvar på (hetero-) kvinnor i patriarkatet. Ansvar för mäns sexualitet, hushåll och barn. Ansvar för mäns våld och sexuella våld mot både kvinnor och barn. Ansvar för mäns självmord. Ansvar för mäns ev. drogmissbruk. Ansvar för mäns sociala liv, mäns vänner, föräldrar, syskon, arbete, studier etc. Ansvar för mäns scheman och ansvar för att män kommer upp på morgnarna. 🙂 Listan kan göras lång…

    Sorgligt…

    Vad löjligt, så länge hon inte stod och tvingade i honom det så är det inte det minsta hennes fel

    Usch.. Sorgligt. Tänker på alla anhöriga.

    Förhållanden kan såklart krossa en totalt men varje människa har ansvar för sitt eget liv. Klart man ska stötta och är man vän/flickvän ”ska” man såklart stötta i den mån man kan. Men det betyder inte att man ska vara kvar i ett förhållande för någons skull. ”Gör du slut tar jag livet av mig” är inte något rimligt tanktesätt, vare sig för någon av de inblandade eller utomstående. All styrka till henne <3

    Wow, man brukar ju få höra att kvinnor inte är några offer samtidigt som en man uppenbarligen inte ens kunde överleva utan en kvinna. Kvinnor kan för fan anklagas för allt, lämna en man så är det hennes fel om han dör, bli misshandlad och våldtagen av en man så är det hennes fel om mannens karriär och liv blir förstört, stanna hos en man så är det hennes fel om han förstör hennes liv. Det är så jävla lätt att vara man när de inte behöver ta ansvar för NÅGOT! Och kvinnor får höra att de gör sig till offer och inte tar ansvar för sig själva. När ska vi sluta dalta med män? Dessa ultimata män som har byggt upp världen, är så rationella och logiska och inte känslostyrda? Största lögnen i världshistorien, btw.

    Han dog i april. Obduktionsrapporten offentliggjordes i fredags som visade dödsorsaken.

      Fast det där stämmer ju inte.

    Precis som de gjorde mot Lea Michele när Cory Monteith gick bort. Suck.

      Fast Lea och Cory var väl förlovade när han dog?

        Ändrar det skuldfrågan?

          Ändrar inte skuldfrågan men det är ju inte ”du dumpade Cory och gick vidare fort, han mådde skit pga detta och valde att pga dig ta en överdos”. Vilket det handlar om nu med Ariana.

            Fast nu lägger du in skuldfrågan och börjar blanda in vad som hänt mellan dem två. Jag tror inte att personen ens syftade på att det hade hänt samma sak mellan Lea och cory, utan menade att hon fick skulden för hans död precis ariana får skulden nu av vissa

            Nej men det spelar ändå ingen roll för det är ingen annans fel än personen själv som tar en överdos.

        Spelar det någon roll?

    Problemet här har väl varit att Ariana förlovade sig med en annan kille bara några veckor efter att hon och Mac gjort slut, och kort därefter körde Mac full och kraschade in i ett träd… Han verkar ha blivit förkrossad över uppbrottet, vilket fans har lagt märke till. Och det stämmer säkerligen.

    Med det sagt; det finns ingen att lägga skulden på när någon överdoserar. Man var ansvar för sitt eget liv, och han var en vuxen människa. Jag kan inte ens tänka mig hur det känns för henne att i efterhand veta att medan hon haft de bästa månaderna i sitt liv, har hennes ex levt i de värsta och sista i sitt liv. Han verkade vara en riktigt fin och känslig kille, tyvärr ofta de som fastnar i missbruk.. RIP Mac, och jag hoppas verkligen Ariana tar sig genom detta också.

      Nä finns inget sånt problem, han enbart är ansvarig för sina handlingar.

        Jo problemet finns eftersom Ariana får dödshot på sociala medier, eller är det inget problem?

          Fast du uttryckte dig klumpigt. På dig lät det som att du menade att det är ett problem att ariana agerande på detta sättet.
          Självklart är det ett problem att folk skuldbelägger henne, men det var inte så du uttryckte det.

            Ja då uttryckte jag mig klumpigt, det jag menade var att problemet = att folk uppfattat det som att det är Arianas ”fel” därav hotar henne, beror på att DESSA människor anser att det är hennes fel pga hon förlovade sig. Jag menade inte att JAG tycker det. Svårt att få till det på svenska.. jag försökte iallafall förtydliga att det är var och ens ansvar, men att det är synd om henne att hon inte kan njuta av sin lycka pga folk skyller på henne.

          Nu missuppfattade du mig, den föregående skriver att problemet ligger i att hon dumpade honom och sen förlovade sig, jag svarar på att det är inget problem för han är enbart ansvarig för sina handlingar.

      Ett uppbrott är ju alltid sorgligt och det finns olika orsaker av ett uppbrott som kan vara ”värre” än andra – men… hon har fortfarande ingen skuld. Ingen alls.

    Folk är din i huvudet! Eget ansvar.

      Dum*

        *Dumma, är ordet du letar efter

          Nja, uppåt landet är det helt ok att använda singularformen på sina ställen. Grammatiken skiljer sig åt i vårt land. På en del ställen har objektsformen försvunnit ”skall vi gå hem till du” medan i Jamtskan, exempelvis, har både ackusativ och dativböjningar.

            Bara för att ni gör det innebär det inte att det är rätt. Folk kommer aldrig att vara ”dum”

              Dialektala skillnader är endast charmiga och det blir ytterst tråkigt när rikssvenskor skall komma och hacka på det och se ner på det. Sedan är det såklart skillnad på vilket språkbruk man använder när man skriver en vetenskaplig uppsats kontra lämnar en kommentar på en blogg.

                Det är ingen dialekt att använda ett ord med helt fel böjning. Och definitivt inte i skrift. Isåfl ska jag börja skriva hälften av alla ord utan r ? Charmigt.

                  Men va? Det är visst dialektalt oavsett vad du tycker om det. Din åsikt ändrar inte fakta.

                  Jo det är det. Jämför t. ex. var/vart på olika ställen i landet. Sen är jämtskan väldigt speciell och en av få genuina dialekter med massa regler som skiljer sig från rikssvenskan.

                  I skrift? I kommentarer till en blogg! Slappna av lite! Jag har jobbat som korrekturläsare, både på en tidning och av lagtexter. Där var det viktigt. Du förstod ju vad som menades…

              Om människor använder språket på ett visst sätt så är det inte ”fel” att säga så. Grammatik är ett regelsystem, visserligen, men det är också INDIVIDUELLT. Vi människor ingår i olika talargemenskaper, och vi har inte exakt samma språk som någon annan. Finns det en regel så finns det ofta ett undantag. Eller som Junggrammatikerna menade: om det finns undantag från en regel så finns det en annan regel som ännu inte har fastställts.

                Meningen med att stava ord på samma sätt i ett språk är att alla som läser och kan språket ska förstå. Läs dokument från medeltiden så fattar du varför. Alla stavade som de ville och två dokument som säger samma sak kan vara skrivna helt olika.

                  Jag har studerat både fornfranska och fornsvenska, vad det nu har med saken att göra.
                  Om en mening blir helt ologisk så är det ogrammatiskt, såklart. Men meningen här ovanför är inte oläslig eller oförståelig, och jag ser ingen anledning till att människor nitiskt måste påpeka varenda lilla fel man stöter på i skrift, särskilt inte i ett sådant här forum.

              Korrekt är dumma ja men va fan vi är innne på bloggbevakning… Ta ur pinnen i röva(en

                Ur* ?

                  Rövur?

    Först det som hände i Manchester, och nu det här… fyfan, vad jag lider med henne stackarn. Det är två stora, traumatiska händelser på relativt kort tid som hade kunnat få vem som helst att hamna på hispan.

      För att inte tala om alla pedofiler hon stött på från Nickelodeon, är inte direkt en hemlighet i LA om vad Dan Schnider gjorde med Ariana och många fler…

      Usch vad det händer mycket skit i världen. Kände att nja, Manchester var väl länge sen, tänkte till och kom på att det bara var 1år sedan 🙁

      Dessutom blev hon antastad på scen av en pastor (!) efter hon hade sjungit på Aretha Franklins begravning (!) inför miljoner med människor. Fy!!!
      https://edition-m.cnn.com/2018/09/03/opinions/ariana-grande-aretha-franklin-funeral-campoamor/index.html?r=https%3A%2F%2Fwww.google.se%2F

        ???
        Fy fan ??

    Demi Lovatos överdos var hennes eget fel, men en mans överdos är hans ex-flickväns fel. Dubbel standards som vanligt med andra ord.

    Så hemskt att flytta fokus från att sörja en människas liv till att leta syndabockar. Respektlöst även mot den avlidna.

      Jag tror nog dock att unga naiva människor hade kunnat skylla på Demis ex om hon hade varit i en linbanans situation som honom. Tror inte detta har något med kön att göra.

        Men det HAR med kön att göra. Finns även forskning på hur vi använder olika måttstockar för män och för kvinnor.

        Sen finns det såklart undantag och enskildas upplevelser som motsäger detta, men det ändrar inte de strukturella skillnaderna.

          Men snälla. Det här har med fjortisar att göra, inte kön. Arga, unga människor som inte har förmågan att tänka ordentligt

            Detta har i allra högsta grad mef genus och samhällsstrukturer att göra! Tror du dessa fjårtisars ”åsikter” uppstått i ett vakum?

              Fast dessa fjortisar hade skuldbelagt oavsett vilket kön ariana har

                Det tror faktiskt inte jag. Det är ju så synd om alla plågade män, aldrig är något deras eget fel och ansvar. Nej, nej… Hujedamej.

    Det där är ju helt sjukt! Jag lider verkligen med henne.

    Snälla, Cam! Gör ett inlägg som du fäster överst där du PÅMINNER FOLK OM ATT RÖSTA IDAG!

    Viktigare än någonsin. Kom igen, alla!! 🙂

      Nej tack, det är redan överallt om detta val. Om nån missar/glömmer att rösta pga att de inte läst en påminnelse här på bloggen, too bad.

        Ja? Det är det absolut viktigaste som händer idag. Om en till människa går och röstar pga att det ser det på ett till ställe är det värt det.

          Om man behöver en påminnelse om valet på en BLOGGBEVAKNINGSBLOGG är det dags att skaffa sig en förmyndare och annat hjälp som hjälper en att klara av vardagen.

      Tror knappast man behöver påminna någon. Svårt att missa att det är val idag

        Va? Är det val idag?

      En tredjedel (eller mer, minns inte exakt) har redan förtidsröstat. Varje nyhetssida skriver stora rubriker. Om man missat att det är valdag idag bor man under en sten.

        Kan väl snarare vara så att man inte känner att ens röst räknas etc så man struntar gå att rösta

      Röstat! Vänster som motpol till rasismen som växer sig allt större i vårt samhälle (vanligtvis hade jag röstat S eller C). Rösta ni med!

        Vänstern är inte den enda motpolen, du kanske ska läsa på vad kommunismen bidragit med historiskt sett också.

          Vänsterliberalism ❤

          Vänsterpartiet är inte ett kommunistiskt parti utan står för socialistisk demokrati. Sluta sprida era mytbilder nån jävla gång nu va, så less.

            Läs igen, historiskt sett skrev jag. Historiskt sett har vänstern varit ett kommunistiskt parti. Historiskt sett har kommunism varit riktigt jävliga. Lugn nu

            Läskigt med folk som stöttar vänstern så hårt…
            Jonas vill för fan att H&M och Ikea ska bli statligt. Alla ska ha det lika ”dåligt”!
            Hörde en prata om att alla borde ha lika lön oavsett yrke… Hur tänker man då??

        Är vänstern verkligen fri från all rasism?

          Nope, det är de inte

    de är sjuka i huvudet, sjuka

    Vilka är dessa personer (från en tant utan koll)?

      Gå in på Youtube och sätt på valfri Ariana låt. Kan lova dig att så länge du inte levt i skogen utan radio sista åren så kommer du känna igen någon låt även om du inte vet vem hon är 🙂 Hon började som skådis, nu artist. Förra året var det efter hennes konsert terrordådet i Manchester skedde

    Kvinnor borde bli mer finkänsliga samt ta ett större ansvar!
    Inte undra på att unga män mår så dåligt idag.

      Vet att du trollar men det är fan ändå äckligt att ens trolla om det

      Tja, eller annars kan alla börja med att ta ansvar för sig själva, tycker det verkar enklast.

    Fast när Bobby Kristina gick bort fick ju hennes pojkvän all skit också för hennes död.

      Ja, sånt här händer båda könen. Så förstår inte varför folk hakar upp sig på det. Men sjukt att man lägger skulden på en annan människa såhär, fattar inte folk hur illa de gör henne

      Skillnaden var väl ändå att det till och med bevisades att han var delaktig i hennes död.

    Eget ansvar, alltid. Alla har ett eget ansvar att inte ens bli missbrukare till att börja med, såvida man inte blivit tvångsinjicerad med heroin, typ.

    Hon är inte på sjukhus, det är fake news!

    Har debatterat om detta med incels (postade om det på Reddit och fick 10k upvotes så många var framme med kvinnohat och sexism) hela helgen så orkar inte skriva något mer ang det här. Fy fan är allt jag har att säga.

      Incels…dom borde skeppas till en öde ö och ligga med varandra.

        Har sett många svenska incels på diverse utländska forum… Usch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.