Är det så här man uttrycker kärlek nu för tiden?

Sindy Niklassons Instagram där pojkvännen kallar henne hoe
Brukar du kalla din käresta för ”älskling”? ”Babe” eller kanske till och med ”bae”? ”Min kärlek” är ute och så även ”finaste skatt”, ”underbaring” och ”kärleksmuffin”. Omvman ska tro Sindy Niklasson och hennes Kevin så är det helt nya saker man ska uttrycka för att visa sin kärlek.

”Du är en sån jävla hora, jag älskar’t!”
”Din hora för evigt!”

Vad betyder detta?
Att hon tar betalt av honom varje gång de idkar älskog – något som han älskar – och att hon kommer fortsätta med det för evigt?
Eller ska man använda sig av mer ”icke-konventionella” uttryck för sin kärlek nu för tiden? Är detta det nya? Är ”älskling” utbytt mot ”hora”?
Att det kan slinka ut ett grovt ord här och där när någon får lite feeling i sänghalmen är ju sen gammalt men på sociala medier? Hora? Really?

Efter att ha funderat ett tag här framför datorn så beslutade jag mig för att testa på min – numera – fästman, M. 
Skulle kan uppskatta mitt nya sätt att gulla med honom? Kommer han förbli min fästman eller kommer han vilja gifta sig med mig omedelbums?

Än så länge har frågan inte fått något svar…
Spänningen är olidlig!

Update!

SCORE! Det fungerade!!! ????

85 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vilket egendomligt meddelande du knåpadd ihop där. Inlagd med morfin som spökar? Eller är det bara jag som inte fattar humorn?

   Nej jag tänkte samma sak som du. Det är ju inte första eller sista gången hon skriver saker när hon är påverkad som hon sen tar bort… 🙁

   Inget morfin så långt ögat kan nå! Jag sitter på redaktionen på Garnisonen och käkar djungelvrål och knåpar. 🙂

    Spoken like a true KD’sare ?❤️ (alltså-jag tyckte det var kul).

    Hahaha, så sjukt. Tack för dagens skratt.

    Ibland skriver du Camilla så underliga och märkliga inlägg att många med mig tyvärr tänker: Går kvinnan på nåt starkt eller är det nåt annat som är knas med dig.

   Det är du som inte fattar/har samma humor ;P

   Jag exempelvis älskar spaced out humor med en hög dos ironi/sarkasm och självdistans. Det är kul att göra narr av andra människor, det vet de flesta!

    Ironi är ju inte så populärt annars på den här bloggen, när vissa använder den iallafall.

  Ibland försöker du lite för mycket, så det liksom inte blir kul. Det här är ett sånt tillfälle

   Det är inte så lätt att avgöra när man är nerdrogad tyvärr

    Men vem är det som skulle vara drogad? Sorry, hänger inte med.

    *neddrogad
    Är du, Anonym?

  Det är ett citat från Kanye Wests nya låt…

   … dessutom samma låt som sindy spelar i klippet…

   Precis… Har inte mycket till övers för Kevin, men långsökt att basera ett helt inlägg på kommentaren då han använt citattecken och en snabb googling skulle ha visat att sången + videon varit viral sen den släpptes.

    Yup, men nu är det K & S vi snackar om. De väljer ju ut de mest passande meningarna också för att få fram hur BADAZZZZ de är

     Och?

     På riktigt – och? Att jag tycker att dom är töntar gör varken deras eller mitt liv bättre så why fucking bother?

  Det här var ju bara helt enkelt inte roligt. Det är inte humor, bara dåligt.

  Åh nej ta bort detta :(((((

  Hahaha så kul. Tänk om vanligt fölk skulle kommunicera sådär med varandra. ?

  Faan skärp dig! Du är bara vidrigt äcklig.

   Skärp dig själv. Sådär säger man inte.

  OT:
  Det sprids en video på facebook igen (vet att den inte är ny) med en mamma som tittar i en pekbok med sitt barn, mamman frågar barnet ”Vart är -n-ordet” och barnet pekar då på ett mörkhyat barn. Jag har ett minne av att kvinnan identifierades och bad om ursäkt offentligt, kallade det ett intern skämt?

  OBS jag är inte ett dugg intresserad av hennes identitet eller att expose henne igen, reagerade bara när min kompis postade videon (av upprörda anledningar såklart) och diskussionen går att personen inte kan identifieras, dom har inte sett videon innan. Jag tänkte precis skriva att videon inte är ny och att mamman HAR identifierats och fått stå sitt kast, men så blev jag osäker på om jag minns fel?! Någon som vet vilken video jag menar?

   Jag vet vilken video du menar & den är gammal. Du minns rätt. Mamman fick ta emot väldigt mycket hot, hon har bett om ursäkt & även fått soc efter sig.

    Tack för svar, då kan jag skriva det utan att hitta på!

  Jag gillar inlägget och ditt meddelande. Roligt med ett budskap. Älskar övervulgära formuleringar också även om jag är ganska pryd som person.

  Hahaha skulle vilja se din fästmans ansikte när han läser detta. Så roligt,fast ändå tragiskt att knivmicke och Sindy tror de är balla när de lägger ut sånt…

  Hon klarar ju inte ens uppvisa lite värdighet/respekt för sina barns skull så sånt här borde inte uppmärksammas, kan jag tycka.

   är väl snarare sindy som inte bör lägga ut sånt. tror att de allra flesta av oss som av någon sjuk anledning är intresserade av hennes liv redan sett detta. så…

  Spermahink? Det här var det osexigaste jag har läst ? behöver en spyhink!
  Lite skillnad på att kalla nån ”hoe” och meddelandet du precis ska ha skickat.

   Who needs a spyhink when you got a spermahink?

  Det är inte kärlek! ?

  Han skrev ett citat ur låten hon mimade till i klippet…

  Tycker inte detta inlägget blev speciellt kul, känns lite för mycket. Ibland blir det bäst och roligast när man inte överanstränger sig.

   Om camilla tagit texten ur dunka mig gul och blå, hade det varit roligt då?

    Nej.

     okej då va inte musikrelationen det roliga, då måste det va innehållet som va kul i kevins men inte camcams

  Hahahahah!

  Ibland försöker du lite för hårt och då blir det mest pannkaka av det.

  Jag gillar dig men du har ju såpass mycket koll på musik att det gör mig förvånad att Kanyes nya singel har undgått dig. Den är inte bra men den är viral just nu.

   MEN SNÄÄÄÄÄLLAAAA! Jag hade inte kunnat nämna en enda låt av Kanye om du så ens hade satt en pistol mot min tinning.

  Camcam skriver roligt. Det är ju bara på skoj.

  Men? Han citerar ju låten? Hur kunde du feltolka det? Det här inlägget var inte i min smak

  Och det här är sånt som du vill att din bonusdotter med kompisar ska läsa? Om hur du skriver med hennes pappa? Tänker på i början i bloggens tid när du skrev så stort om att du var en sån ståtlig internet riddare som minsan skulle lära din bobusdotter vad som är och inte är ok på sociala medier osv.

   Det är ett skämt dårar!!!

    Vad hade du tyckt när du var tonåring om dina föräldrar skrev likadant på en stor social medie kanal så att alla dina klasskompisar och släktingar kan läsa? Skrattat?… knappast.

    Skämt kan fortfarande vara osmakliga 🙂

  Det känns som att ju fler läsare som kommer till bloggen desto mer överdriver du dina ”roliga” inlägg och det blir bara en röra av det hela. I det här inlägget hade det räckt med att du tog reda på att det var en låt (enkelt med tanke på hans citationstecken) så att du slapp framstå som en tant.

   Även om det är en låt är det väll lite sjukt att skriva, jag skriver tex inte n-ordet även om det är med i en låt som jag citerar.

    Vänta va? Du jämförde väl ändå inte just ett otroligt rasistiskt ord med ordet ”hoe”? I så fall är du otroligt korkad.

     nej jag jämförde negativt laddade ord.

    Menar du att hoe är ett så farligt ord som man absolut inte ens kan skriva oavsett om man citerar ? ?? pryd much?

    Men jämför inte ordet med n-ordet!! Är en helt annan sak!

     shit va alla är lättkränkta, jämförde ju bara negativt laddade ord. det r ju svårt att jämföra hoe med solstråle typ.

    Glöm inte m-ordet också. Det vill man inte skrivs ut.

     Va?

  Jag tycker att det var roligt det du skrev Camcam. Jag och min kille brukar skriva sånt där överdrivet trams på skoj till varandra.

  När vi skriver på riktigt kan det låta ”I love you babycakes”

  Hahaha jag vet att ni vill spy nu ?
  Men vi säger aldrig babycakes eller honeylove bland folk ?

  Men vad är ni för tråkmånsar, om något inte är roligt skrolla vidare istället för och sitta och klanka ner på någon annans humor? Sluta använda er själva som måttstockar hela tiden. ”jag tyckte inte detta var roligt därför var det inte roligt!”

   Jag håller med! Så tråkigt med en massa klagande ?

   Kanske camcam skulle göra sin egna konsekvensanalys (som hon brukar tjata om) istället för att låta hennes läsare göra den åt henne. Hennes bonusdotter borde vara rätt stor tonåring nu, likväl hennes kompisar. Vad händer när dom får läsa det här?

    Om hon skulle läsa detta och inte fatta att det är ett skämt så gör hon nog det när hon läser kommentarerna. ? Du kan vara lugn.. vi pratar dagligen om saker som skrivs på den här bloggen. ??

     Så ni pratar om att du skriver ut att hennes pappa ska behandla dig som en hoe, spermahink osv? Och hon är ok med att du skämtar på sociala medier att hennes pappa ska knulla dig i näsborrarna?

      Alla är inte lika tråkig som du! Hör och häpna!

       Om vi bortser från detta så är det iaf knappast så man pratar med sina barn, och det har noll med ”tråkighet” att göra

      Ja, ett skämt om hur man INTE ska skriva till varandra oavsett vad man har för relation. Återigen.. du kan vara lugn.

     Ibland känns der verkligen att det skulle behövas ” en tumme neråt ” på vissa inlägg.
     Heja CamCam

    Jag tänker mer på Ozzy och Luna. Tänk den dagen de får se hur deras mamma o pappa betett sig under deras uppväxt.
    Poor kids! ??

  Själv skrattade jag rakt ut ??

  tyckte det här var jättekul, har folk ingen humor längre? har vi verkligen blivit så skitnödigt tråkiga?

   Bara för man inte anser att detta var roligt så betyder det inte att man är tråkig/saknar humor 🙂

    Jo.

     Nej 🙂

  Hahaha du är FÖR skön x)

  Hahah älskar humorn i detta, vill också se M’s ansikte när han läste det där ?

  När inte ens prostituerade vill bli kallade horor, hur kan man då vilja ”skojsäga” det till sin flickvän? Hör även tonåringar på jobbet säga/skrika det, helt slentrianmässigt till sina vänner och bekanta. Hur, jag frågar bara hur, kan detta blivit ett helt accepterat ord/beteende?

  Sedan, din text till M, jag ska fanken kopiera den och skicka till min sambo, just to see his face.

   Sexarbetare

    Sluta normalisera köpt våldtäkt genom att likställa det med vilket jobb som helst.

  Kanye West är ju gift med Kim Kardashian. Det kan inte bli annat än ett sick fuck.

   Va?

   Intressant att du har sån insikt i deras sexliv.

  ??

  Det var gulligt skrivit.

  FRÅN MY MARTENS SENASTE:

  Ann 11 september, 2018 on 15:46

  Tjänar du så bra på ditt bloggande så det är värt det. Har du ingen utbildning från skolan så du kan skaffa dig ett ”vanligt” jobb så att du slipper detta flängandet fram och tillbaka. Varför bloggar du, vad är det som är så fascinerande av det.

  My 11 september, 2018 on 17:39

  Jag omsätter drygt ca 700k/året ex moms på bloggen, och de kampanjer jag gör inom media. Bra eller dåligt, det är så det ser ut. Jag får jobba med någonting som jag verkligen brinner för OCH försörjer mig på. Jag har snart lyckats betala av mina skulder sedan konkursen… och samtidigt kunnat ge både mig och Lilleman en bra grund att stå på. Jag är mitt varumärke. Förutom det så inspirerar jag, får möjligheten att jobba med otroligt många inspirerande och kreativa människor. Boggen är inte ”bara” mitt jobb, den är min livstil. jag tjänar bra, jag mår bra och kan kombinera den på ett sätt som fungerar för mig. förutom den så har jag ett ”vanligt” jobb på Lifestyle som VD. Det går hand i hand med det jag redan gör, men här är jag anställd, ingår i en gemenskap och får en chansa att göra det som jag är allra bäst på. Pr/marknadsföring strategi. webb, digitalt, magasin, event, och 360 lösningar. Jag förstår inte vad du menar ”är det värt det”? Mitt mående och det jag lider av har ingenting med min blogg att göra. -Tvärt om! Bloggen har flera gånger räddat mig helt. Jag har en barndom och många år av slit och kami med Mys Blommor och en pendling varje vecka mellan Öland/Amsterdam som slitigt. Förutom det en separation med en nyfödd, en konkurs, och några dödsfall som en dag gjorde att allting blev för mycket. Min barndom och att jag själv stått på egna ben sedan 13 års ålder med allt vad det innebär kom en dag ifatt. Utan bloggen hade jag nog ärligt talat inte stått på benen idag…

  Karin 11 september, 2018 on 15:51

  Om du bara åker ned ca en gång per månad är det nog billigare att hyra en bil.

  älta 11 september, 2018 on 20:56

  suck.
  om du nu skulle tjäna 700k/år på bloggen men ändå väljer o påstår att du inte kan bo nära din son o flytta ner är det ett svar nog. nog att förstå att du kan blogga oavsett var du är. o skull!e det vara nåt samarbete så är det väl lätt att DU åker till sthlm en dag el två för att göra detta. Tror de flesta fattar med det svaret du gav precis vad o vem du är….Du HAR verkligen valt bort att bo nära din son 24/7. Behövs inte sägas mer…….fy fan>!

  Ahahaha så sjukt opassande.

  Nu är Kevin (xanface) jättearg på Camcam och kallar henne ful osv i sin story. Moget, men de kanske är en komplimang i deras umgänge man vet ju aldrig :O

   Jag trodde K&S ville ha uppmärksamheten dom vill ju vara kända offentliga personer. Då får man väl ta att det sägs saker om dom annars kan dom ju strunta i lägga it saker… ett spel för galleriet K&S älskar att deras inlägg pratas om. Är man narcissist så är bra eller dåligt samma sak bara det ger uppmärksamhet. Dom fattar ändå inte att folk tycker dom är patetiska…

  Lite väl onödigt kanske o skriva om? Speciellt när det hela handlade om Kanyes nya låt?
  Bättre kan du.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *