Det är livat i Svenska Hollywoodfruar-land



Svenska Hollywoodfruar har knappt hunnit dra igång och även utan Gunilla Persson – som bytt Hollywood mot hårdträning i Biggest Loser – så är det drama, drama, drama!
Här kommer en kort sammanfattning för den som kanske bara sett de här omslagen i tidningshyllan.

Anna Anka – som varit MIA från fruarna i hela 9 år har kommit tillbaka och givetvis kan hon inte sitta tyst som en mus (Pun intended) och vänta på att få ta plats utan hon landar med fötterna springande kan man säga.
Hon behöver väl göra det som krävs för att garantera sig själv plats i även nästa säsong och vad funkar bättre än gammal hederlig cat fight? (Pun intended again)

Anna Anka har nämligen gått ut och sagt att Natacha Peyre/Elena Belle ser ut som en mus och att om en läkare gjort så mot hennes utseende så hade hon stämt honom.
Natacha/Elena i sin tur kontrar med att Anna Anka är fattig och bara leker rik. På påståendet att hon och de andra fruarna är gold diggers kontrar hon med att Anna Anka minsann var gift med en gubbe som var 30 år äldre än henne och som såg ut som bränt bacon och var hälften så lång som henne.
På Instagram har Natacha/Elena lagt upp ett inlägg där hon uppmanar alla att titta på det nya avsnittet av Hollywoodfruar. Hon taggar produktionen och de andra fruarna men på Anna Anka har hon taggat ”Donald Duck Week blad” istället för hennes faktiska konto.
Burn liksom… 😉

Jag brukar inte kolla på Svenska Hoolywoodfruar men jag känner spontant att jag kanske måste göra ett undantag.
Popcorn, Cola Zero och en skämskudde och jag är redo för sammandrabbningen!

 
Alla bilder under texten kommer från tidningen Klick.

Och för er som undrar.
Jag har vänt och vridit på texten till inlägget om Isabellas anställda och även pratat med min chefredaktör om det och har efter noga övervägande beslutat mig för att lägga den på is eftersom jag inte kommer kunna publicera en bra text utan att riskera källornas identiteter. Bella har än så länge haft för få anställda för att det ska kännas tryggt för mig – och dem – att publicera.
Jag vill inte riskera att de får skit helt enkelt.
Jag kommer inte svara på några frågor om det och inte heller bemöta kritiska kommentarer i kommentarsfältet längre. Det är bara slöseri med min energi och tid. Är det relevant kritik tar jag den med mig men det är ingenting jag kommer diskutera kring i kommentarer då det bara blir trist stämning.

Jag kommer göra det jag tror är bäst för att vända den här trista snöbollen som just nu rullar omkring i kommentarsfältet och ett sätt är att jag slutar bemöta kritik, men jag kommer även sätta de som enbart sprider dålig stämning i modd – eller rent av svartlista dem så att deras kommentarer går direkt till papperskorgen utan att jag ens behöver hantera dem.
Ni blir allt fler och jag behöver hitta ett mer effektivt sätt att hantera kommentarsfältet på.
Alla kanske inte gillar det men då får det vara så.

Jag kommer heller inte diskutera detta i kommentarsfältet utan tänker istället fokusera och lägga min tid på att skriva bra, roliga, allvarliga, underhållande, granskande och informativa inlägg.

 

102 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Trist för oss som inte får läsa men jag tror Camcam har rent mjöl i påsen när hon säger att hon sitter på smaskig info. Hoppas nån av Bellas anställda slutar snart och gör en tell-all.

    Eller har de skrivit på nåt avtal om att va tysta?

      Håller verkligen med, och även om man inte håller med Cam om allt hon skriver så är det f-n fascinerande att vissa mer tror på Bella (som driver en uppenbar lögnfabrik)

        Det handlar inte om att tro på Bella. Inte följt henne på många år, blev för mycket ändrade historier hela tiden. Hon har hållt på så i flera år, inget nytt. Igår jämförde sig Camcam med tidningar och journalister och den jämförelsen haltar. Detta är en vinklad blogg som saknar den objektivitet tidningar eftersträvar. Camcam undrade varför hennes ”historia” om Bella kritiserades och varför ingen ringer till tidningar och frågar efter källor. Som någon svarade berättar tidningar alltid mer än att bara skriva en enskild allvarlig anklagelse om någon. Samtidigt anger de ändå inte sina källor. Camcam borde inte ha skrivit något alls om hon inte kan redogöra tydligare vad anklagelsen handlar om.

        Att radera konstruktiv kritik som hon nu även gjort i detta inlägget är helt fel. Varför inte bara svara seriöst en enda gång på den kritiken? Istället bemöts den med en raljerande ton, och endast de mer ”knasiga” kommentarerna besvaras. Om jag inte minns fel är det liknande beteende som Camcam tidigare hårt kritiserat hos andra bloggare.

      Men jag förstår inte varför de jobbar kvar? Usch, finns många jobb men man har bara ett liv.

    Om dom nu är så jävla rika varför ställer dom upp i denna löjliga såpa? För att bli känd (are) i Sverige eller? Hade aldrig stått ut en timme med dom damerna, men hade säkert ställt upp om jag hade det dåligt ställt måste jag erkänna. Money rules. ??‍♀️

      Ingen av dem är väl ansedda som rika efter Hollywood-mått.
      Sen heter ju programmet ”Svenska Hollywoodfruar” och inte ”Förmögna Svenska Hollywoodfruar” och det har väl aldrig varit något krav att vara rik för att platsa? Inte ens att vara gift…. Jolton bodde tex i en vanlig lägenhet i LA och hon var singel.

      Medverkan i ett sådant program skapar möjligheter och öppnar dörrar för deltagarna. Nu är jag mer inne på den amerikanska versionen, och där har uppmärksamheten från programmet bidragit till ökad försäljning av & intresse för deltagarnas varor och tjänster, och nya affärsmöjligheter har kommit i deras väg.

    Jag tror att det är helt rätt beslut du tar, låt inte energin slukas av dån skit, jag vill komma in o läsa inlägg som är roliga, blandat med allvar, sånär bloggen som bäst!

    Vi såg första avsnittet men herregud, den där Ankan är så jäkla elak 🙁 Gunilla är ju moder Teresa om man jämför…

      Tycker det är så j*vla sorgligt på riktigt liksom. Barnen hon inte träffat på flera år, så mycket knas hela tiden, hela livet. Klarar inte att se det som en ’show’ längre.

        Jättesorgligt när hon visade upp barnens sterila, tomma rum – rum som barnen aldrig varit i. Anna verkar så osäker, typ som den där ”tuffa tjejen” på högstadiet som bråkade, snattade och tjuvrökte men som egentligen bara var osäker, ensam och hade det jobbigt hemma.

          Fint och sorgligt på samma gång att hon har rummen klara för barnen när/om de kommer. Hon gav sken av att vara väldigt tuff (grät en timme när beslutet om vårdnad kom och sen done) men jag tror inte att hon mår så tiptop som hon basunerar ut.

            Jag fick en chock när Anna Anka berätta i första avsnittet att hon inte sett barnen på flera år. Hur är det möjligt? Hur kan myndigheterna göra så mot barnen? Förstår inte upplägget?!

              I Amerika är det ju vanligt att en förälder får ensam vårdnad och den andra hamnar ute i kylan

              ”Annas ilska ska sonen Ethan mot sin vilja flera gånger ha tvingats ta del av, något han den 29 oktober 2014 berättade för sin läkare.
              Ethan förklarade att det vanligtvis handlar om att Anna säger saker i stil med ‘din gamla jävla pappa borde inte vara ihop med den jävla häxan och en dag kommer de alla att dö och då kommer vi att vara helt ensamma’, skrev läkaren i ett vittnesmål till rätten”.

              Papporna till bägge barnen har ungefär samma bevis för i hur hon ska ha behandlat dem (barnen), misshandel mm, så inte så konstigt.

                Det gör det inte mindre sorgligt.

      Ja vad hon vill bråka. Jag tror ankan biter sej själv i svansen.

        Stjärten ?

    ???

    Paul Anka ser ut som bränt bacon 🙂 Jäntan har humor.

      Säger kvinnan som retuscherar sin egen man på bild… verkar inte riktigt nöjd själv.

        Haha men vaaaaaaaaaaa

    Jag förstår helt och hållet att Elena reagerar som hon gör i och med det Anna Anka sa om hennes utseende. Det komiska är dock att hon (Elena) i första avsnittet typ sa att Anna var skön och att många fruar i programmet tar illa upp för lätt (kan inte återberätta ordagrant, men något i den stilen uttryckte hon sig). När Anna sedan trycker ner henne och hennes utseende så tar hon det plötsligt inte lika lättsamt längre. Det tycker jag är lite dubbelmoral.

    Någon som vet varför inte Gunilla är med i denna säsongen btw? Är det enbart pga att hon spelade in biggest loser, eller är det någon som vet om det fanns någon annan anledning?

      Fast Anna Anka trycker inte ner folk i första säsongen som hon gör nu. Hon går ut hårt och är riktigt elak fast på ett ganska löjligt sätt. Jag blir inte ens triggas, tycker bara det är tråkig tv.

        Precis så! Känns som hon är med för att vara den elaka och hon vet om det så därför greppar hon varenda litet halmstrå där hon tror sig har chans till ett bråk. Typ som att hon vet att hon åt ute ut showen om hon inte levererar elakheter.

        Jaha, då förstår jag situationen bättre. Kollade inte på den första säsongen slaviskt utan kommer bara ihåg att Anna fick mycket uppmärksamhet pga vissa uttalanden osv. Det är nog nu det urartat till rena kränkningar gentemot enskilda personer då. I så fall kan jag förstå Elena bättre, varför hon drastiskt ändrade åsikt om Anna.

      Det värsta är att hon har rätt i kritiken angående Elenas utseende. Men hon borde tänkt det, inte sagt det.

        Sant. Det är verkligen distraherande. Vad är det med linjerna från näsan ner till mungiporna? Har det blivit sådär pga fillers..?

        Ungefär som du då E; du borde tänkt det, inte skrivit det… ?

      Tycker båda är extremt töntiga. Det är också så kul när de försöker nedvärdera varandra genom att peka på exakt samma saker som båda gjort/är: plastikkirurgi, ser ut som ett djur i ansiktet och/eller har namn som ett djur samt att de är golddiggers. Jesus. Vuxna människor liksom?

    Har aldrig sett programmet men tycker mest att det känns påhittat för att få så mycket PR för programmet som möjligt. Två vuxna kvinnor som bråkar på sandlådenivå offentligt liksom..

    Du kanske behöver ta in hjälp runt kommentarsfältet? För att få en balans?

      Vore en bra idé. Nu verkar hon ta bort alla kommentarer som ifrågasätter henne och de som försvarar Bella. Blir lite märkligt men det är ju bra för hennes och denna bloggens del.

        Måste säga att det är ett barnsligt sätt att hantera kritik på. Kritik som var saklig och hade flera hundra ”gilla” här, raderades. Då kanske man kan fundera på om det ligger något i kritiken och inte radera alla kommentarer som inte håller med Camcam?

        Massa elakt om Bella, Schulmans osv får stå kvar men när Camcam får kritik ska det tas bort. Vore helt okej om det var ovårdat språk och elaka kommentarer som togs bort, men det har det till största delen inte varit. Raderandet försvaras med att tonen här blir tråkig, men det som har gjort den tråkig har ju varit de som skriver riktigt elaka onödiga kommentarer, och de som är allmänt otrevliga. Inte de som sakligt framfört kritik!

        Har någon tagit sig tid att skriva en saklig bra kommentar ska den få stå kvar tycker jag. Oavsett om den innehåller kritik mot Camcam eller Bella, Schulmans osv.

          Jag tror Cam ångrar att hon ens började svara på dessa kommentarer och tog bort sina svar, just för att bloggen inte ska svämma över av ”svar på tal”. Då raderas väll alla inlägg under också?
          Det är ju det absolut snabbaste sättet att rensa i ett kommentarfält.

    Jag tycker det är ett bra beslut, Cam 🙂 Svartlista de som hoppar på dig. Det är i vissa fall grova kränkningar och många av dem verkar vara skrivna av samma personer (från olika IP-adresser).

    Angående Bella och hennes anställda, så tror jag majoriteten härinne vet att det är ett luftslott som inom snar framtid dessvärre kommer att sprängas (önskar ingen företagare ont, men hennes sätt att driva bolag är äckligt. Endast äckligt). Med de värderingar, provokationer och överdramatiserade händelser hon beskriver, så vet jag även att hon inte mår så bra, som hon försöker ge oss en bild av.

      Ja precis. Och vi är nog många som absolut förstår Camcams beslut, hon får och ska ju absolut inte röja sina källor. Vi förstår ju ändå ungefär vad som hänt.

    Är det någon som förresten vet vad Anna lever på? Underhåll från Paul?

      Undrar oxå !!

      Anna har alltid arbetat med sitt gym så hon tjänar egna pengar. Hon hade redan pengar när hon träffade Paul, tror inte att hon får underhåll.

        Klart hon får underhåll, det är ju i USA. Hon kan leva gott på underhållet.

          Underhåll får du väl även bara dör om du har barnen. Även om du tex har dem 50% men utan barn tror jag inte det

            Nej. I USA kan du få underhåll utan barn. Det är 2 olika typer av underhåll där.

            Äktenskapsförord kallas det. Men hon får utbetalt underhåll varje månad. Paul Anka är rik som ett troll.

        ”Hur försörjer du dig nu?
        – Jag lever på mina pensionspengar! Hela mitt liv har jag jobbat och lyckats sätta upp en bas, men man kan inte bara ta och ta av den hela tiden.” https://www.expressen.se/noje/anna-ankas-tragedi-nar-hon-lamnade-offentligheten/

      I USA när par skiljer sig så är det ganska vanligt att den partnern med högre inkomst får betala ut en summa varje månad till den partnern med mindre pengar så att hen kan leva ungefär samma livsstil som när de var gifta. Tror inte att Anna Anka skulle ha råd med det huset i det området om det inte var för Paul.

    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    Medveten att jag byter ämne.
    Men är det bara jag som reagerar över Universums Monas nyligen utförda halsoperation….fåfängan har visserligen inga gränser men alla verkar hylla detta sjuka tilltag.

    Har snårat fast i Akademiklinikens sponsrade kalkon.

      Hallå, det är ju Mona. Inga konstigheter alls för henne ? sponsrade skönhetsingrepp är så jävla galet.
      Tvivlar även på att Akademikliniken kommer få mer arbete efter detta, Monas läsekrets har knappast råd sen dom köpt bajssprayer för hutlösa överpriser. ?

      Orkar inte analysera hur den kvinnan tänker. Men det är ju i alla fall j-kligt ironiskt att just hon använder uttrycker ”har inte många högskolepoäng” om folk hon tycker är korkade. Bristen på självinsikt är makalös. De som vill hylla henne och bli pådyvlade hennes bajssprejer (finns på Ica, noterade jag för övrigt. Men det är klart, den är ju inte bäst på marknaden som allt som Mona kränger) och annat krafs, får väl låta sig luras av härliga, bjussiga Mona.

        Jag köpte bajs-spray på Coop!

          Haha, köpt på Ica! Funkar förvånansvärt bra faktiskt, lemonturd hehe!

      Tycker inte det är särskilt sjukt, hennes hals var ju faktiskt ganska skrynklig och hon verkade ha komplex för det så att hon ville fixa till det när hon fick möjlighet ser jag inget konstigt eller fel i. Hon är ju öppen och tydlig med att det är samarbete också, det brukar vissa mörka när de gör ingrepp, inte ett ljud om samarbete. Så på det får Mona hon tumme upp iaf.

    Fasen, nyfikenheten på vad Blondiebells anställda har att säga är ENORM, men förstår att risken är för stor att det går att identifiera personen/personerna. Hoppas det kommer så småningom!
    Vore skönt om kommentarsfältet blev lite trevligare, svårt att komma undan modd och svartlistning så som det ser ut just nu. Du har ju hög tröskel för vad du tolererar så är helt säker på att det blir en bra nivå på det så småningom och inte bara en massa ”heja Camilla, du är en sån inspiration! Powerwomen!” (Brrr, hatar på riktigt att folk inte ens lyckats lära sig singular och plural av woman i skolan).

    Ankan får ju självklart betalt för att skapa drama nu när inte Gunilla är med. Ju mer drama desto mer cash. Känn er blåsta om ni tror att Hollywoodfruar är 100% på riktigt.

      Känner mig blåst.

      Givetvis har de manus. Det har alla såna här dokusåpor.

        Nej, det har de inte alltid.

    Vet inte hur mycket som klipps och vinklas i det programmet men reagerade på Elenas beskrivning av sin dotter, som en docka med fylliga läppar. What? Det var ungefär vad hon sa och låter väldigt utseendefixerat. Fruarna är mer och mer opererade för varje säsong, det säger väl en del. Tom Elena som är så ung. Fick även en klump i magen i scenerna med hunden. I avsnittet lät det som att det var en mkt ostabil hund, aldrig att jag bott så med ett litet barn. Har dock inte nanny som kan skilja dem åt medans jag underhåller mitt utseende. Ser ut därefter?

      Ja, Elena har ju retuscherat bilder av sin man som tydligen inte duger som han är. Tagit bort lite dubbelhaka (som han hade pga tittade ner på sitt barn!) och ljusat upp honom i hyn (wtf?) tex:
      https://bloggbevakning.se/2017/10/12/sudda-sudda-sudda-sudda/

      Vet inte om hon fotoshoppar barnet, men reagerade också på hur hon pratade om dottern som någon slags utställningskatt.

      Tänker på alla kvinnor som opererat sig för att de är missnöjda med sitt utseende och sedan får barn som är lika deras ’genetiska’ utseende (såklart) – man får ett barn med näsan / hakan / munnen man själv betalat för att bli av med. Riktigt bisarrt!

        Och exotifieringen av sitt eget barn: ’min lilla Mowgli-Pocahontas-princess!’

          Men uuusch… var tvungen att kolla lite av första avsnittet bara för att se ”vad som är vad” med tanke på allt snack om Elena. Bara första två minutrarna säger hon ”att få en liten flicka är som att leka med dockor igen. Man kan klä dom i fina kläder och borsta håret. Luna är det finaste som finns; stora fina läppar, glansiga ögon”. Vem beskriver sitt barn som ett snapchatfilter? Sen verkar hon rädd för att röra sitt barn. Står en bit ifrån och böjer sig ner som att hon är hundrädd men ska närma sig en hund att klappa. Sedan sättet hon beskriver henne på, ”dekorerar” henne och tar bilder till ungens Instagram. Jag är fan nästan förfärad. Så sorgligt. Men då har jag bara sett 2 minuter. Kanske blir bättre.

            Ja hon betedde sig verkligen som när tex jag träffar en väns eller bekants barn. Det du beskriver är på pricken just detta.

      Och så himla märkligt när nannyn sköter barnet och Elena står lite avvaktande en bit där ifrån och ser på, fick ont i magen av tanken på en slags lektantsmamma och att det verkar som om hon liksom inte tror på sig själv utan hur in ’expertis’ på blöjbyte och nattvak – de intima tillitsstunder när man verkligen bygger en relation till sitt barn.

        *hyr in expertis

        Hon verkar väldigt orolig tycker jag, synd 🙁

        fast så uppfostrar man barn i stora delar av världen fortfarande och har gjort så under stora delar av mänsklighetens historia, speciellt i överklassen. uppenbarligen blir det folk av de flesta. säger ej att jag hade uppfostrat mina barn så, men det känns verklighetsfrånvänt och rent elakt av er att kritisera henne specifikt, för någonting som de flesta i hennes krets gör.

          Det är ju hon specifikt som är öppen med det och offentlig så det är klart att det är hon som får åsikter kring sig.

        Ja, har med reagerat över hur hon är med bebisen, men ser inte henne hålla bebisen

        Men undrar hur många housekeepers Sofie hunnit avverka vid det här laget, alla verkar bra först men efter ett tag när det inte är jämna mellanrum och alla etiketter exakt åt samma håll i kylen så ryker de väl

        Men, va var den här anal/bajsgrejen hundarna fick utstå på hundspa’t ??

      Minns när hon var med i paradise hotel första gången, hennes pappa hade tydligen gett henne nya bröst i 18-års present så med den bakgrunden är det inte svårt att förstå att hon är så utseendefixerad…

    Älskar Blondinbellas bild på instastory från Kristianstadsbladet. Stor bild på henne, under är texten ”hovrätten sänker straff för barnvåldtäktsman”
    Hon har ju sin egen rubrik men den hamnade inte i mitt blickfång i alla fall?

      Jag läste också artikeln i Kristianstadsbladet! Hur Bella gör entre till tonerna av Dancing Queen!

      Fast i artikeln pratar man fortfarande om Blondinbella och att Blondinbellas blogg finns kvar – så de hade nog inte gjort speciellt mycket research…….!

      Begriper ändå inte hur hon kan hävda att hennes skönhetsproduktmärke är så enormt stort och framgångsrikt. Jag har ALDRIG sett en enda av hennes produkter varesej i butiker eller i reklam. Är de hemliga, underjordiska??

      Ja, och så det där med att vara en av ”Sveriges mäktigaste kvinnor”. VAD betyder det? Vari ligger makten?

        Dessutom har Bella börjat med ”kunglig vinkning” till publiken,Ja vad månde bliva av denna skönhetsdrottning?

      Haha ja, såg också den rubriken först samt en stor bild på Blondinbella och tänkte ”wtf?”

    Elena ser ju inte klok ut runt munpartiet, oavsett villa ingrepp hon tagit hjälp, av så håller jag med Anna, det ser inte klokt ut

      Vilka’

      Vill inte vara taskig men HUR har det blivit så? Har de försökt lyfta kinderna på något sätt i kombination med fillers?

        Hon har väl alltid setr lite ”sån” ut? Även innan eventuella ingrepp.

        https://goo.gl/images/j4J2H4

      Jag tycker att det är hur fint som helst ?

    Orkar inte med plastfruarna!

      Inte jag heller. Särskilt inte efter att Ankan kom med igen. Hon är bara vidrig och inte på ett underthållande sätt som GP.

    Kan vi prata om Sindys live hon hade nyss?

      Do tell all för en som missade

        Jag fattar inte hur man får på ljudet på en live så jag vet inte vad dom sa ? Både hon och Kevin verkade helt borta iaf, rökte inne med en askkopp i sängen ?

        Hon och Kevin flippar över kommentarer som handlar om barnen. Söker upp tittare som kommenterat och nedvärderar dem. Påstår att hon vill göra röven nu pga att hon nu är 25 ”och ej längre kan träna den som hon vill då kroppen är gammal”. För några veckor sedan så sa hon dock att hon dansat ”extremt mycket” som ung men att hon trots det inte kunde få en större rumpa. Hon sa också att barnen ej har någon riktig pappa men att Kevin numera är deras pappa, och att hon frivilligt tar hjälp av stödfamilj.

          Men gud….

          Så sorgligt. I all den här röran finns två små barn som inte alls har valt att hamna hos dessa föräldrar. Jag hoppas verkligen att de är hos en fin stödfamilj.

      Vadå? Vad sades? 🙂

      Hon hade även varit ute och festat till sju på morgon, imorse då, och skulle träffa barnen ikväll. Träffa dem bakfull då. Mys. Micke har inte träffat dem på ca 7 månader och den minsta av barnen känner inte ens igen han längre. Enligt Sindy.
      Massor med kommentarer om vilken bra mamma hon är och att folk som säger emot henne bara är avundsjuka! Jo men verkligen……

    ”Hur påverkar det dig att du inte kan ha kontakt med dina barn just nu?
    – Jag gick till en ”human behavior specialist” som hjälpte mig att gå igenom den här tragedin. Han lärde mig att du vid varje tragedi måste lära dig att se fördelarna och nackdelarna och att de måste väga lika tungt.” https://www.expressen.se/noje/anna-ankas-tragedi-nar-hon-lamnade-offentligheten/

    Undrar vad Ankan ser som fördelarna i det att inte ha fått träffa sina barn på tre år? ?

      ”Så hur gick den här behandlingen till?
      – Han sade till mig att skriva hundra fördelar med att jag inte har barnen. I det läget tänkte jag ”hur kan man sitta och säga att det inte är en fördel att ha sina barn?”. Men han bröt ner allt och ville med testet och kunskapen balansera mina tankar och känslor så att jag i slutänden bara skulle känna kärlek och ”gratitude” (tacksamhet, reds anm).”

      Riktigt humbug med andra ord.

        Låter lite sektlikt. ?

        Typiskt amerikaskit.

    Men du skulle se första och andra avsnitten för det var då fru-lunchen var och lite drama, kanske inte blir så mycket mer drama på ett tag om inte alla ses tillsammans. Men har Anna Anka varit med i lets dance som elena säger i intervjun, blandar hon inte ihop med Montazami? Eller ja Anka var med i den norska lets dance kanske ja, om jag minns rätt?

      Japp, hom var med i den norska versionen ??

    Klokt tänkt Camcam, time will come! Det är jag helt säker på.

    Natacha blir ledsen av att ankan kommenterar hennes utseende men uppenbarligen är det okej för henne att dissa andras.

    Anna är sjukt mycket snyggare än peyre.

    Är det nån annan som reagerar på Isabellas inlägg idag om Hampus? De tog ett break över sommaren och i nästa mening pratar hon om hur han va med dom i Astrid Lindgrens värld i somras? I bloggen postade hon att det va slut den 6 juli och Astrid Lindgrens värld va 30 juli……. Things that make you go hmmmm……????

      Nannyn hade kanske ledigt och BB behövde någon för att bära barn och bagage?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.