Jag tar det som en komplimang att Sindy inte verkar kunna klara sig utan oss här på Bloggbevakning

https://www.instagram.com/p/BoHX90gFC1u/?utm_source=ig_web_copy_link

håll god ton

153 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Herregud….

    Kan nån som kanske har bättre öron än vad jag har tolka vad dom säger. Har lyssnat igenom flera gånger nu men fattar inte 😀

      K: Aah..Hoppade på mig i eh, ef.. en timme, sen när jag kommer bara..

      S: Aah men jag (såg? svär? svara?) dendär jävla f.ucking bloggh*rans kommentarsfält. Bloggh*ra! H*ra! H*ra!

        Tror att hon säger ”aa, men såg du den där jävla bloggh*rans kommentarsfält?”

    Så fräsch tjej. Använda h*ra som skällsord…
    Vill köpa en ordbok åt henne så hon kan uppdatera sitt ordförråd.

      ”Hora, är det allt du kan säga eller? Skaffa dig ett lexikon för fan” – fritt citerat ur världens bästa film, hipp hipp hora. ?❤️

    Alltså låt tjejer vara

      Varför?

    Uhhhh, man mår inte bra av narkos alltså. Taskigt att filma när man är helt väck

      Han verkar också rätt så väck om du frågar mig…. Är nog inte bara hon som är påverkad av något där

    Men jeeeezus. ?

    Har dom ingen mamma eller pappa ?
    Nån kan väl tuta i lite vett i Sindy och Kev?

      Det är vuxna människor, inte barn. Även om om de beter sig som just barn.

        Vuxen eller ej, riktiga föräldrar slutar aldrig att engagera sig. Min egen mamma t.ex. ser lika mycket till mina barns väl som jag… De finns alltid där och håller koll på både det ena och det andra, även om det inte behövs. Familj!

          Vad trevligt för dig. Mina föräldrar kunde inte bry sig mindre om vad som händer i mitt liv och har aldrig riktigt gjort, inte efter 17-18 iallafall. Jag har inte mycket kontakt med dem idag, förutom när de behöver hjälp med något (jag är jurist och har bra koll på ABL så det är bra ur deras synpunkt).

            Jättetråkigt att det är så, inte ok 🙁

          Föräldrarna har säkert försökt men dom är vuxna o väljer själva ditt liv. Är man dessutom i missbruk ser man inte själv problemen.

            Ja hennes mamma har ju säkert engagerat sig jättemycket från andra sidan atlanten. Sindy är säkert bara en flygresa ifrån sin mamma såfort hon behöver stöd. Förstår inte hur föräldrar väljer att skiljas o bo flygresor ifrån varann. Barnen måste ju växa upp utan den ena föräldern

    Kolla hans uppdateringar på insta stories idag och igår. Helt jävla skev och har garanterat pundat. Skämmer ut sig något så fruktansvärt.

      Håll han långt bort från barnen! Han är fasen en fara för sig själv

        Honom 🙂

          Pretentiösa språkpoliser är 1000 gånger jobbigare än ett grammatiskt fel.

            Vissa vill alltid påpeka om man missar ett ord eller stavar fel.. ? Tur att andra förstod iaf ??

              Tourettes. På riktigt. Googla.

                Jag är språkpolis. Men när man skriver som den dialekt man har så är det fan OK!

                  Om du är språkpolis borde du veta att man inte skriver dialekt! Eftersom man inte skriver talspråk och dialekt klassas som talspråk.

                Eh va? Blanda för tusan inte in neuropsykiatriska sjukdomar i detta! Sjukt!

                  NPF är inte ”sjukdomar”

    🙁

    Böoggbevakning? ?

    Så jäkla OSMAKLIGT
    Och jag tycker ändå att Cam ”skyddade” henne mot många hårda kommentater när de kom ut att hon börjat som strippa på prive

    Men Sindy har bara varit ” girl power” när de gynnar henne

      Aningens OT men var innebär att ”hyra en tjej för natten” som man kan göra på Prive? Säljer tjejerna där sex eller är dwt enbart strippning?

        Dom menar nog strippor till tex svensexor. Men det går nog att diskutera med hjälp av pengar.

        Finns en hel Flashbacktråd om strippklubbar i Sthlm. Helt ointressant egentligen man kan ju räkna ut att klubbarna säger nej till sånt och det är lite upp till tjejerna själva vad dom gör sen

          Någon som vet varför privé har rum med sängar som man kan gå in till?

            Precis som alla andra strippklubbar menar du? Det är VIP-rum. Ska vara mer ”sexigt” att få en dans i en säng än på en liten scen. Kostar ofta mycket mer. Men man får inget mer än en dans utan att röra.

              Stämmer inte i alla fall att man inte får röra

                Det är inte lagligt att sälja sex. Men just som i eskort-”branschen” så finns det nog kryphål, och nog ingenting någon går ut med då man inte vill bli ertappad för brott.

                Snälla camcam radera denna kommentar. Hör väl för helvete inte hemma i ditt kommentarsfält.

            sexshower typ, lite mer än bara dans och strip.

        Hyra en tjej för natten låter som mer än bara strippning, tror nog inte heller det betyder hyra för strip till svensexor, en striptease tar inte en hel natt liksom. Man kan ju tänka lite, finns nog vissa som gör mer än bara strip.

    Så jäkla tragisk och trasig människa… 🙁

    Åååhhh dumma, dumma, dumma tjej du skulle ha bett den turkiska kliniken om en hjärnhalva istället för en nu röv. Stackars sate.

    Härlig influenser hon är då!

    Sindy, eftersom vara ”snygg” verkar vara det viktigaste i din värld, varför är du villig att riskera slutresultatet..? Verkar inte det förbannat dumt när man tar en stor risk med en operation? Men ja ditt fina ordföråd säger väl det mesta.
    För övrigt hoppas verkligen inte du utsätter dina barn för droger i och med denna man (och dig själv). I såna fall hoppas jag det görs nåt åt omgående.

    Förmodligen tycker de att de är skitcoola. Jag, som förhållandevis normal människa, tycker att de uppträder patetiskt. Himmel alltså.
    Om det är så att de tar olika former av droger, är det drogerna som talar. Stackars människor.

    Men alltså är det någon som hör vad han säger? Han bara sluddrar ju, uppenbarligen påverkad. Hon borde kanske byta typen av män, de fungerar ju inte kanon för henne…..

      Och hon verkar bättre tycker du? Han är iaf inte far vad jag vet.

        Enligt Sindy så är Micke inte längre far utan det är numera Kevins roll.

          Oh herre min gud…

          Ja, det är förbannat tragiskt i så fall. Men hon är iaf barnens mor och hennes första prio är att skydda dem, det ligger inte på Kevin.

        Inte ett dugg bättre, men tänker att ett fel är bättre än två ??

    Hon springer runt packad en söndagmorgon och säger ”det finns barnvakt” när människor påpekar att det ser illa ut när en småbarnsmamma gör så. Barnvakt? Hon har förlorat sina barn! Hon har mage att tala illa om Micke för att han inte har barnen medan hon hellre hyr ut rum i sin lägenhet istället för att ge pojkarna ett rum och en uppväxt med sin mamma!! HUR kan folk heja på när hon ligger och röker i sin säng mitt på dagen, festar till 7 på morgonen mitt i veckan och är full en söndag. Hon behöver hjälp. INTE folk som hejar på när hon förstör sitt liv!

      Försvarar henne absolut inte men det spelar ju ingen roll om hon hyr ut rummet eller inte, hon får ju inte ha barnen hos sig.

        Nä men hon ville ju byta ut lägenheten till en etta först, men kunde inte hitta ngn så hon ville hyra ut ist.
        Hur ska två barn kunna bo i en liten etta med Sindy och Kevin? Om det nu är så att hon kämpar på att få tillbaka dom…

          Men läste du inte vad jag skrev, hon får ju inte ha dem hos sig, skrev jag…? Så som hon har betett sig (och beter sig) har hon gjort det lätt för sig att inte få ha dem på flera år, dessvärre.

            Jo jag läste vad du skrev. Men enligt Sindy själv så kommer det inte ta flera år, så frågan återstår ändå, hur hade hon tänkt?
            Jag tror inte heller att hon kommer få tillbaka dem som det ser ut nu. Det vore sjukt, och skadligt för barnen enligt min åsikt.

              Enligt Sindy? ENLIGT SINDY? Hon ljuger som en häst travar. Gode gud, du naiva människa.

                HYPOTETISKT!! Gode gud du naiva människa som själv tror att jag tror på någonting som kommer ur sindys stora käft.
                HUR tänker Sindy om hon säger att barnen snart ska komma hem om det inte finns något hem?

                  Haha snacka om att den andre bara missförstod dig rakt igenom…

            Sindy la även ut en annons i en lokal grupp om att hon hyrde ut ett rum i sin 3:a långt innan hon blev av med barnen. Hon skrev att det var hon och två barn som bodde där.
            Bara en liten kompletterande kommentar eftersom jag inte sett någon skriva om det.

              Okej, DET gjorde mig illa berörd.

        Enligt hennes syster får hon det, hon har INTE förlorat vårdnaden enligt henne. Så att folk blir lite oroliga för barnen är inte konstigt efter allt

          Hennes syster kommenterade precis att det var Sindy som varit inne på systerns instagram och kommenterat på camillas inlägg.

          Jaa, allt är ju ett val hon själv gjort!! Sindy är ju en perfekt mamma och har ju enligt henne själv bara frivilligt lämnat bort barnen på 1 och 3 år för avlastning, så hon kan fokusera mer på sitt utseende, operationer och strippjobb. Sen när hon känner sig redo att vara mamma igen så kommer hon ta hem barnen…

      Men om mina barn är hos deras mormor och jag är barnfri, festar till 07 en lördagmorgon och barnen kommer hem ett dygn senare alltså söndagmorgon, är jag en dålig mamma då?

      Nu skulle jag aldrig palla festa så länge, men självklart har jag festat till 05 på tex hells i Sthlm för ett par år sen, varit hemma runt 06, fått barnen ett dygn senare..

      Droger är något som S verkar hålla på med så sjävklart ska inte barn vistas i en sån miljö överhuvudtaget.

        Såklart man kan festa eller dricka om man är förälder. Det med Sindy är ett långt återkommande och destruktivt beteende. Hur hon väljer att prioritera över lag och saknar omdöme och konsekvenstänk.

        Det har nog många gjort, huvudsaken är ju som du skriver att barnen inte utsätts.. Man har man redan sabbat en massa på den fronten (vilket hon själv visat upp) så kan man ju inte direkt räkna det till en vanlig festkväll

        Spelar du dum eller ser du ingen skillnad?

        Du är en dålig mamma av andra orsaker än ditt festande Catrin.

          Ok?

          SLUTA!!

    Två fel gör inte ett rätt så jag tycker din käcka ton och ”puss på dig hjärtat” känns väldigt malplacerad. De kommentarer du låter stå kvar om Sindys person och utseende (samt många andras) är inte okej och det smutsar ner din blogg/din business. Det räcker med att kolla vad folk har skrivit här ovanför mig och tänka sig hur illa dåligt en skulle kunna må av ett kommentarsfält så fyllt av förakt. Har man inget snällt att säga kan man vara tyst, det gäller både Sindy och de som kommenterar här.

    Önskar att hon kunde se sitt värde..
    Varför väljer hon dessa män?

    Man blir som de människor man omger sig med och hon väljer bara sådana som kommer dra ner henne till botten.

    Det syns att hon är trasig och olycklig.

    Hon har förmodligen inte sett Mias serie kroppshets.

      Skulle inte skylla hennes trasighet på någon annan än henne själv. Sen gör det ju inte saken bättre att hon väljer likasinnade partners.

      Så tråkigt att se människor med så dåligt självförtroende förlora så mycket. Men man är ju alltid efterklok..

        Jag förstår inte hennes prioriteringar.
        Skaffa ny pojkvän och plastikoperera sig när hon borde lägga all energi på att bli den bästa mamman i världen till sina barn och lägga all fokus på dem och sig själv.

        Jag har barn själv och vet hur mycket det har betytt för dem att få en trygg uppväxt med båda sina föräldrar närvarande.

        Jag önskar Sindy all lycka till med operationen och hoppas verkligen den går bra även om jag tycker det är så urbota dumt att ta en så stor risk som det ju alltid är med operationer.

      Det tragiska i detta är att den man Kevin hon valt var helt annorlunda innan Sindy satte klorna i han. En lugn kille som jobbade med att klättra i modellbranschen som inte direkt gillade sociala medier. En ödmjuk snäll rolig kille med förnuft. Något som helt försvunnit ihop med Sindy. Det är hon som trasat sönder hans liv. Det sorgliga är att han tillåtit det, han borde sprungit när han såg henne. Flera vänner varnade han… nu är han totalt söndertrasad tar droger gör bort sig lagt ut hämdporr o förlorat många vänner. Undra om han tycker det var värt det…

        Dock läste jag från en annan som kände honom att han är slug och supermanipulativ..
        Man kan inte skylla sitt beteende/beslut på någon annan

        Han höll väl på med droger redan innan Sindy om jag inte minns fel. Hon är absolut delaktig i hans nedåtgående spiral men the sole culprit skulle jag knappast påstå att hon är. Han är dessutom en vuxen människa som kan ta egna beslut och ansvara för egna handlingar.

          Det har varit upp o ner med långa perioder av drogfrihet. Med dogerna blev han manipulativ o lömsk. Utan under en längre period var han så långt ifrån det vi nu ser. Sindy var verkligen spiken i kistan o med henne ja en nedåtgående spiral bara djupare ner i träsket…..

        Asså nej, den där killen har bara inte varit lika öppen på sociala medier förut. Ett svin som varit svin så länge jag vet. Men jag kan iof också va ett svin eller avundsjuk så vem vet.

        Skitsnack, jag kände Kevin några år sedan och han var manipulativ och ”ormig” som bara den. Aldrig träffat på en så ostabil snubbe. Väldigt lugn och tyst, borta från rampljuset, men det räckte med att utbyta några ord med honom för att förstå att något inte stod rätt till.

    Herre gud… snacka om att skita totalt i sina barn. Det är vad hon indirekt gör genom att bete sig såhär på sociala medier. Uppenbarligen påverkad. Får ont i hjärtat…

    Wow?Hon verkligen anstränger sig för att få tillbaka vårdnaden av barnen, uppenbarligen. ?

    Usch!

    De röker alltså inne på sjukan? Är sånt ok av denna sk proffsklinik??

      Hotel

        Nä de ligger på sjukhussängen inne på sjukhuset. Och ja, de röker. Idiotiskt!!

          Sorry hamnade i mod och trodde inte kommentarerna skulle gå igenom så råkade spamma..

        Nä dom ligger i sjukhussängen inne på sjukhuset efter uppvak.
        Och ja de röker…..

          Det är en vape

            Jaha? Det är fortf nikotin. Direkt efter en op.

              vadå ”jaha”? Rätt ska väl vara rätt, folk skriver att de röker i en sjukhussäng och det stämmer inte. Oavsett om vape är bättre eller inte så är det sanningen.

                Att vejpa är också att röka?

        Nä de är just nu inne på sjukhuset efter uppvak

      Antar att de inte har syrgas i väggen

    alltså hans live… han verkar ju helt sjuk i huvudet. och världens jobbigaste människa. Sorry not sorry.

    Skulle behöva få hjälp mot sig själv denna stackars tjej och det är väl bra att hon inte har hand om några barn när det är på det här sättet.

    Sindy visar kissen på Instagram nu.

      Kissen? Vad är du, 4 år?

      Är det bilden på henne och Kevin i badrummet du menar? Där ser man ju knappt mer än en ljumske på henne.. Skulle inte säga att hon visar ”kissen” där

    Tror hon inte vill ha sina barn! Vart får dom barnen ”plats” i henne liv nu! Han verkar ju inte vara den typen man lämnar barn med!!

      Håller med. Det känns som att hon helt enkelt har tröttnat på att vara mamma och fokuserar all sin energi på Kevin och hennes operationer.

    Tycker det är intressant att hennes syster nu påstår att Sindy har Aspergers, de verkar slängas diagnoser åt höger och vänster för att ha något att skylla hennes beteende på.
    Är det någon som håller räkning på alla diagnoser som tillkommit och magiskt försvunnit under åren?
    Jag kan räkna till ungefär 5

      Oh NEJ Sindy har ingen diagnos… enligt henne själv. Flera gånger har hon sagt det.

        Sindy säger lite olika beroende på vad för mood hon är i. Ibland har hon diagnoser (många och väldigt allvarliga) och ibland har hon inga alls.
        Men vi kan nog alla iaf hålla med om att hon lider av ljugarsjukan!

          Första testet. ?
          Samma vanliga mönster kommer följa.

      Ja och skylla det på att hon gör impulsiva saker ibland.. Kom igen, det skulle behövas en god man el dylikt åt henne – hela dygnet.
      Men jag hoppas verkligen hon får någon rätsida på allt nån dag.

      Vem är hennes syster?

        @sarahniklasson

          Se kommentarerna på bloggbevakning @ instagram

            Tack! ☺?

              Sarah har nu skrivit att det var Sindy som varit inne på Sarahs instagram och kommenterat Camillas inlägg.

                Aa men de e ju svårt för nån att veta när kommentarerna från Sindy skriver så skriver hon om sig själv i tredje person.

      Jag tycker det är svinbra med alla diagnoser. Tror faktiskt, för att med Bloogbevakningsord säga-att jag har en släng Aspbergers. Ofta svårt att formulera vad jag menar. Har ett rikt ordförråd men orden meningsuppbyggnad o att få ut budskap är för mig svårt. Att få en diagnos o stöd är en stor lättnad o räddning för många. Svårt att acceptera sin diagnos o att det är en inbyggd svårighet. (Även med mycket träning kan det bli svårt, bättre kan det absolut bli men aldrig en färdighet som kommer naturligt) Hon bär nog på en oerhörd smärta, alla snedsteg, moraliska val, utseendefokusering, ohälsosamma bekantskaper innehåller nog en oerhörd smärta. Tjejen behöver stöd. Stöd. Stöd. Hennes systrar står handfallna. Hur ser livet ut om 10 år för henne. Det beror på vad hon fyller dessa 10 år med. Morötter på kostcirkeln föreslår jag.

        Man måste vilja ta emot hjälp oxå. Att kanske börja inse man har ett problem. Tror aldrig sindy skulle göra det tyvärr men hon hade behövt det om inte annat för sina barns skull. Men är man svårt psykiskt sjuk eller i missbruk ser man inte sina problem… för man har inga.

        Men man kan inte sitta och självdiagnostisera för att skylla sina misstag på. Hon har ju uppenbarligen inte fått alla diagnoser av en läkare

        Vi som har diagnoser tycker inte det är så jävla roligt när det används som en random ursäkt för sina pissiga beteenden.
        Tack vare sånt som folk antar att alla med diagnoser beter sig lika idiotiskt vilket vi INTE gör….
        Sindy beter sig som en rövhatt och borde ta och söka hjälp för sitt missbruk.
        Tycker synd om ungarna.

      Hennes syster att kommenterat nyss nu att det var ju sindy som har varit inne på hennes konto och skrev alla kommentar.

      Så då har du din svar…lögn lögn lögn

      Sindy har INTE Aspergers! /En som faktiskt har det.

      För länge sen när hon just blev ihop med micke sa hon på ask vilka mediciner hon åt och utifrån dom skulle det väll kunna va bipolär, men det kanske inte heller va sant.

        Nä hon är inte bipolär. Det enda hon har på papper är adhd.

          Läkare kan och får inte sätta diagnoser på personer som självmedicinerar eller missbrukar.
          Det är därför t.e.x Micke heller inte fick diagnosen bipolär bekräftad efter att Sindy hade diagnostiserat honom och han åkte in på psyk i ett dygn.

          Jag tvivlar inte en sekund på att det finns flera olika diagnoser som stämmer in på henne, men anledningen till att hon inte fått någon bekräftad är högst troligt pga just den anledningen att läkare inte kan nå åt ens psyke om man tar olika droger som påverkar ens hjärna.

      Enligt hennes tumblr hon hade förr så är hon väl både borderline, har adhd, kraftiga depressioner m.m.

        Hon har sagt att hon har adhd typ 6 ring of fire (sälsynt typ tydligen haha), bipolär typ1, borderline, paranoid schizofreni, ”en släng av asperger”, GAD och depression. Självdiagnostiserat såklart.

          Att komma fram till en diagnos som stämmer är ofta en process under tid. Med många diagnoser som sedan blir uteslutna under tid. Psykiatriska och psykologiska utredningar samt slutsatser är inte någon EXAKT vetenskap. Man kan oftast inte ta ett blodprov eller en röntgenbild t. ex och därigenom HELT fastställa utan tvivel att diagnosen blir riktig, som vid benbrott eller virus… Dessutom varierar människors personlighet och förutsättningar vilket gör differensen inom en diagnos väldigt stor.

          Jag undrar om det raderas kommentarer här som inte stämmer in i ”veta-bäst” samt ”jag-har-rätt–att-döma” mobben? Annars ser världen mörk ut. Negativitet och nedsättande människosyn är homogent i detta kommentatorsfält. Logga ut och gå och krama någon eller säg något fint till er själva. Negativitet föder baraer negativitet. Man mår inte bra när man sitter och dömer andra och tar tid till att lufta detta i en mobb på nätet. Kom igen. Sätt på lite musik. Skratta. Slappna av. Försök iaf förstå era medmänniskor. Och om ni oroar er, försök att visa det på ett varmt sätt och gor något för att hjälpa / ändra på allt ni brinner för. Kramar och bless

    Kevin tog enbart bort videon där Sindy kallar Cam för h*ra enbart för att dom fick skit för det. Förstår verkligen inte hur det rättar till nånting. Jag e ledsen att jag åkte fast typ. Förstår verkligen inte syrrans resonemang.
    Låter väldigt desperat när man beordrar nån att ta bort saker dom själva lagt ut för bara några timmar sen

      Det var en instaSTORY. De försvinner förr eller senare vare sig man raderar det eller ej. Och att du kan läsa tankar är himla fascinerande. Berätta gärna mer om varför och hur dessa två resonerar. Du har en magisk gåva där… Tankeläsare. Wow..

    Jag undrar varför dom ens läser bloggbevakning det första dom gör om dom nu inte bryr sig. Bara tänk om dom från början efter trakasserierna av exet. hade gått ut med en offentlig ursäkt. Försökt hålla låg profil osv. Nä istället höll dom på flera dagar o la ut skit hotade folk och var allmänt gapiga o påtända. Tänk om dom inte gjort så…. dom har INGEN annan att skylla på förutom sig själva. Dom skapade denna situation o bara fortsätter o fortsätter o nu är det camcam:s fel oxå… bara tänk så bra dom kunde haft det. Jag börjar tro dom gillar detta o kan inte leva utan att få gapa o gorma på alla som säger nåt dom inte gillar. Dom vill ha detta helt enkelt…

      Ja men är vi förvånade? Det säger mycket om henne då det första hon gör efter att ha vaknat från narkos är att gå på sociala medier och se vad folk skriver om henne?

        Hon lever sitt liv genom sociala medier… sno hennes mobil så skulle hon nog få abstinens. Det verkliga livet vet hon nog inte om att det existerar.

      Är det samma person som kommenterar under olika namn här.. Haaha. Camcam. Haha kul.

      Skvaller. Provocerande. Precis som skvallertanterna vill ha det. Att gotta sig i. Stackars människor.

    Hur agerar Micke i allt detta? Jobbar han på att få tillbaka sina barn eller håller han på och tatuerar sin nya tjej i ansiktet mest?

      Han verkar ju hålla väldigt låg profil nu, det glädjer mig. Hoppas det går bättre för honom när han e fri från all drama hon verkar föra med sig.

        Han är sååå glad att slippa sindy o all jäkla drama hon förde med sig. Han tackar nog gudarna för att Kevin kom in o tog över o blev sindys nya slav/toffel… nåde den som går emot sindy då vet vi vad som händer…Micke vill nog helst glömma.

          Hörde att Kevin försökt lämna sindy men det gick inte. Vet inte vad hon hotade med, men det finns väl en hel del hon kan slänga ut om Kevin. Man lämnar inte sindy om hon inte vill bli lämnad. Det hotas och man vet ju vad hon kan göra. Fråga Micke… hon blir helt rabiat skriker slåss gör sönder saker hotar ta sitt liv mm. Har läst en del som Micke lagt ut (o sedan raderat) ingen vacker läsning.

            Borderline…

    Vilket charmigt par….

    skriv inte om henne, det blir otäckt.

    Lustigt är ju också att hon verkligen tror han älskar henne.. Hade han gjort det hade han tyckt hon är fin som hon är och inverkat positivt på hennes situation istället för tvärtom.
    De enda de gör tillsammans är ju att göra bort sig, de har inte ens levt ihop i en normal vardag så hon har ingen aning om han älskar henne eller skulle ställa upp för henne på öht. Barnrumpor alltså 😛

      När jag opererade näsan sade min pojkvän först av allt att jag var och är helt perfekt som jag föddes och att han blev kär i mitt naturliga jag. Tycker sånt är viktigt att höra och hoppas innerligt att Kevin inte aktivt uppmuntrar henne att ändra sin kropp; men det vet jag ingenting om.

      Dessutom, trots att han egentligen inte önskade att jag skulle opereras, trots att han är VD för ett bolag och trots att han egentligen inte bara kunde ta ledigt – så skippade han jobbet den dagen och följde han med mig.

      Han satt där under hela operationen och under tiden jag vaknade höll han min hand och pussade min panna.

      När vi skulle hem hade han ordnat med sköna kuddar i bilen och köpte samtidigt en iskall Piggelin till mig. Väl hemma grät jag av chocken över mitt ansikte – Ni som har opererat näsan vet att man ser totalt sönderslagen ut i HELA ansiktet.
      Min pojkvän lugnade mig dock hela tiden och sa att jag är den vackraste i världen oavsett hur mitt ansikte såg ut just där och då. Sedan åkte han iväg och köpte min favoritmat och låg med mig i soffan tills jag somnade.

      Det kändes tryggt och riktigt underbart! Han gjorde hela upplevelsen till något lugnt och fridfullt.

      Sedan kollar jag på dessa två: Killen verkar typ mest skratta åt henne och håna hur hon mår samt ser ut? Medan hon opereras ligger han i sjukhussängen och sover? Han klagar sedan över att de slängt ut honom för att lägga henne där efter hennes narkos. Wtf? ? Jag får stress! Hade fan inte pallat sån upplevelse. Men hoppas innerligt att det är bättre än vad det ser ut!

        Det var ungefär som K då. Han tar hand om hennne, skämmer bort henne efter operationen och har många gånger sagt att hon (och alla) är vackra som de är. Och S är knappast ensam om skönhetsoperationer 2018. Nu kan ni gå vidare och trycka ned någon annan (de flesta) som opererat sig. Inget unikt med S gällande operationer. Ni beter er som att hon är den enda womlaagt sig under kniven. Vad händer på denna sida.!? Läskigaste jag läst. Kloner? Robotar?

    Sindy o Kevin har ju tatuerat in4-ever på sig också. Jag orkar helt ärligt inte ens reagera längre när det kommer till de där två.

      …. Skrev du och reagerade med en kommentar.. ?
      Bra. Du SKA inte reagera eller lägga dig i. Det är inte din lsak. Så sluta reagera du. Det är ett sundhetstecken! Gratulerar!

    Bloggbevakning hade 4,2 miljoner sidvisningar i augusti och är en av Sveriges absolut största bloggar.
    Jag förstår inte hur Sindy kan vara så osmidig att hon någon timme efter uppvaket hos en UPPDRAGSGiVARE /KUND dissar Bloggbevakning!?
    Jag antar att @esteworldturkey förväntat sig massor av positiv PR och nyfikna potentiella kunder och inte någon som krökar och röker innan op, röker efter op med sin mycket märkligt beteende pojkvän och sedan kallar den som skriver om detta (och indirekt Esteworld) för h*ora och därmed sunkar ner deras varumärke.
    Tvivlar på att de skulle gilla ditt beteende och tycka att du fullföljt dina åtaganden om de fick ett mail med information från någon turkisktalande läsare… fast de talar ju engelska också.

      Återigen handlar det bara om sindy. Det sindy vill ha det tar hon. Alla andra eller ev konsekvenser skiter hon högaktningsfullt i. Esteworlds rykte skiter hon väl i nu har hon ju sin röv. Fy hur i he****e kan man bli sån…

      Sponsorn borde väl reagera på att deras influencer har med sig en uppenbart påverkad pojkvän som röker (eller vejpar) inne på deras klinik?

      Riktigt usel research har de gjort iallafall när de valt att sponsra Sindy.

      Oh dessa fega anonyma anmälningar. ?

    Tjejen som filmade Sindys operation verkar vara representant för Esteworld. Idag opererades hon och Sindy skulle filma.
    Har någon sett om hon gjorde det?
    Eller sket hon i den som fixat hennes spons och tyckte att det var roligare att filma Kevin hoppa i hotellsängarna, leka OCD och fika/shoppa i Grand Bazaar?

      Sindy filmade inte för hon hade ju morgon o klarade inte det sa hon i sin live. Så jäkla egoistisk människa, tjejen hjälpte henne med massa men gav inget tillbaka. Sindy är en egotrippad människa som bara bryr sig om dig själv. Esteworld fick så mycket kommentarer att dom gjorde sin sida privat… finns väl en risk att @frankieojag inte längre är representant åt dom efter sindys agerande. Hemsk människa är hon

        Gjorde sin sida privat? Jag kan då iaf se!!

          Esteeworldsverige har gjort sin sida privat. Esteeworld är fortfarande öppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.