Det här får mig att kräkas

View this post on Instagram

He came to Paris ❤️

A post shared by Isabella Löwengrip (@isabellalowengrip) on

Ingenting är heligt. Ingenting alls, inte barn, inte kärlek, ingenting. Det är äckligt.
Inte den icke-exklusiva pojkvännen som mer och mer framstår som avlönad – man får nästan hoppas att han är det som hon förnedrar honom med offentliga dumpningar och kommentarer som den här –  och förmodligen inte heller intima stunder med barnen. Allt räknas som jobb som ska exponeras och säljas ut för klick, pengar och lyx.
Jag undrar om Hampus någonsin funderar över ifall Bella vill att han kommer till Paris för hennes skull eller för att hon vill tjäna pengar på sälja ut hans kärlek till de lättlurade följarna?
Och om inte ens en intim stund med pojkvännen är något annat än jobb för Bella eftersom de genererar klick och uppmärksamhet till hennes sociala medier så borde väl samma sak gälla här.

Varför skulle detta helt plötsligt vara genuint och ärligt när inte ens hennes kärleksförklaring till sin pojkvän är det?
Den lär ju inte ens resulterat i en notis i Lidingös lokalblaska. Detta om NÅGOT kommer ju leda till tidningsartiklar och uppmärksamhet – det märkte vi ju sist den här ”mannen” stalkade Bella. Herregud, visst högg både Aftonbladet och Expressen på betet?
Det är ju en suverän sak att köra en ”favorit i repris på” för att boosta statistiken lite.

Om intima kärleksförklaringar på sociala medier räknas som jobb för Isabella så gör så klart inlägg om stalkers också det! Konstigt vore väl annars?
Allt som leder till klick är jobb och klick kommer det bli.
Hur många artiklar tror ni vi kommer se om detta idag? Minst 3 skulle jag gissa på – annars har pressansvarige Simon inte gjort ett bra jobb och får skämmas på kontoret!!

Jag kräks. På arbetstid.
Tror ni jag kan dra av lunchen på företaget? Spyan är ju trots allt Blondinbella-relaterad…

320 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hur kan detta kännas meningsfullt at the end of the day, vräka ut ”nära å kära” för att tjäna pengar och leva efter likes…. ”världens bästa jobb” kallar hon det. I disagree

  Svara

   Hela ’överraskningsbesöket’ luktade iscensatt från start.

   Svara

    Bella skrev i bloggen att hon och Hampus skulle ha en helg i Paris tillsammans.
    Och det skrev hon på måndagen i förra veckan och hon åkte till Paris på fredagen.
    Så någon särskild spontanitet var det inte.

    Svara

     Så hans resa är också ’hennes jobb’?
     Hans kläder, bil, frisyr också?
     Drar hon av allt som råkar synas i en av hennes bilder?

     Svara

     Jag undrar en sak. Camcam du har ju lyssnat på Bellas något otaktiska beskrivning av sin sociala medie-business i Schulman show. Ändå blir du upprörd över allt hon skriver i princip. Du spelar ju henne rakt i händerna, och gör precis det hon vill. Hon sitter förmodligen och gnuggar händerna när hon får så mycket uppmärksamhet via din blogg. Sen om all uppmärksamhet är bra uppmärksamhet kan ju verkligen diskuteras.

     Bella har uppenbarligen inga moraliska betänkligheter som de flesta andra av oss har, och därför kör hon sitt race utan att på något sätt må dåligt. Den ekonomiska drivkraften är starkast i Bellas liv.

     Skulle önska att du inte ger henne så mycket utrymme, eftersom det är exakt det hon vill ha. Kommer det fram oegentligheter inom hennes företag och liknande ska du däremot givetvis skriva om det.

     Svara

      Anonym du har helt rätt, sådana människor som Isabella ska få NOLL uppmärksamhet. (ett påklistrat lyxliv). Vore förträffligt om Camcam däremot synade Isabellas företag, finns nog en hel del oegentligheter där.

      Svara

      Men CamCam är uppenbarligen besatt av Isabella. Vill förmodligen ha ett liv som hennes, det är avundsjuka. CamCam blev ju mobbad som barn och nu så ger hon igen, inget av det hon skriver om folk skulle hon ens våga säga till de personligen.

      Svara

       Ha ha nej inte avundsjuka. Bella ljuger så hon har en svart tunga förjämnan och folk har rätt att veta.

       Svara

    Hon skrev ju i ett inlägg att sascha och emelie skulle ner till paris med henne. Och att Hamous också skulle åka ner till henne. Så hon blev ju verkligen ”överraskad utav honom..”.
    Var de bara jag som läste det inlägget eller?

    Svara

     Hummus Hamous

     Svara

     ”Löwengrip-event ikväll, Linköpings universitet på onsdag, annat samtal på scen på torsdagen och sedan flyger jag till Paris. Balmain har en visning på fredag samt middag och jag flyger med Sascha och Emelie. Lördag och söndagen blir det Paris med Hampus. Det ser jag fram emot.”
     https://www.isabellalowengrip.se/2018/09/24/en-manad-utan

     Svara

   Hur anmäler en detta (att hon drar av privata kostnader på jobbet) till Skatteverket så att de kan utreda om detta är lagligt? Hennes tolkning är alldeles för generös på bekostnad av skattebetalare.

   Svara

    Ring SKV och tipsa

    Svara

     Do it! Do it!

     Svara

    Jobbar med redovisning, går bland annat igenom anställdas kvitton efter arbetsresor. Hade dragit av detta från lönen om det hänt i företaget jag jobbar i. Detta är definitivt något deras utomstående revisor borde reagera på, ifall deras egna ekonomiteam släpper igenom det.

    Svara

    Du måste verkligen vara så jäkla bitter på ditt eget liv som lägger ner energin på detta

    Svara

     Amen DIN bitterhet då!
     Som lägger energi på en som är så bitter att hen lägger energi på detta!

     Svara

     Du kommenterar på ett sätt som känns bitter. Varför jag vill anmäla detta är för att jag tycker att det är skattefusk och det låter som stora belopp. Influenceryrket är nytt och jag lett till många inspirerande saker men det har också gjort att folk tex verkar missbruka vårt skattesystem. Som skattebetalare har jag rätt att anmäla detta precis som du har rätt att vara bitter i ett kommentarsfält 🙂 Kram

     Svara

    Men vet du verkligen vad hon förmånsbeskattas för eller inte?

    Antar du bara?

    // Moa

    Svara

     Man kan väl tipsa Skatteverket ändå? Med tanke på hur noggrann hon är att allt som egentligen är nöje ska föreställa jobb så kan man (jag) anta att det ligger lite lurt till med deklarationen.

     Svara

     Hej Moa! Det är lite det jag vill veta och jag tror att det är bra att detta utreds så att vårt skattesystem inte urholkas av konstiga tolkningar. Vad Bella gör på sin fritid är inte något jag är intresserad av men just frågan om vad som ska betalas av skattebetalare är relevant för alla 🙂

     Svara

    Men hur vet du att företaget betalar?

    Svara

   Ja det är sorgligt..men det är så, allt visar sig i slutändan..Hajen blir nog inte så långvarig tror jag. Å Isabella kommer krascha tror jag när hon inser att pengar och lyx kommer längst ner på listan över det som är viktigt i livet.
   Ibland får jag känslan över att det inte går så himla bra för företaget. Det känns som en massa panikinlägg.
   Sen har jag ledsnat på att det bara är ett och samma tugg hela tiden. Mål, visioner, tårtbitar, vi springer fort å jada jada jada.
   Låter som att hon övertygar sig själv hela tiden. Hon har mycket erfarenhet, men det mesta har landat i en krasch företagen har gått i konkurs. Sen har mitt imponerade jag försvunnit av all avrundning uppåt, lögner och spelandet med medierna.
   Häftigare med genuina människor som vuxit 🙂 Yes, jag var en av dem som va wowad tidigare, not any more.
   Tror Odd såg den här sidan för sent i Bella och ledsnade.

   Svara

    Hon påminner mig om finanskraschen, fast förkroppsligad 🙂

    Svara

     Haha!

     Svara

    Kejsarens nya kläder!

    Svara

   Jag upplever Isabella som extremt ärlig. Något som alltid brukar efterfrågas. Hon berättar helt öppet hur hon planerar sina blogginlägg och varför de ser ut som de gör. Att det sedan händer oväntade, oplanerade händelser i hennes liv, så ser livet ut. Personer med adhd brukar ofta behöva planera sina dagar och veckor extremt hoga, för att få livet att fungera.

   Svara

    Wow, är mitt svar på din kommentar.

    Svara

    Haha wow, låter som något mitt ex sa. Ljög hela tiden om allt möjligt och sen när han äntligen erkänner alltihop så ville han ha en medalj för att han var så himla ärlig. Sen gick han tillbaka till sitt vanliga jag och ljög om allt igen också rullade det på tills jag dumpade honom. Men otroligt ärlig människa!

    Svara

    Lena jag måste ifrågasätta, tror du verkligen själv på vad du skriver??

    Svara

    isabella???

    Svara

   Jag misstänker att till och med Natural Cykel grejen var även iscensatt för att få gratis exponering. Global exponering för Natural Cykel. Tänk på det….

   Svara

  Det är ju nåt som inte är som det ska. Under den finpolerade ytan är det något som är allvarligt fel.

  Svara

  Syns lång väg i hennes blick att hon inte är lycklig. Lycka kan inte köpas för pengar.

  Svara

   Jag vet inte riktigt om hon är kapabel att känna lycka. Tycker ibland hon påminner om Johanna Möller (alltså inte att hon skulle mörda någon!), men att hon är beräknande. Psykopatdrag… i alla fall utifrån det hon själv väljer att visa i bloggen.

   Svara

    Håller med. Det är läskigt på riktigt.

    Och det senaste inlägget om att ”allt är jobb”, där hon liksom repeterar allt och mer därtill från Schulman show – att inte de där gulliga ”styrkekram-följarna” hon har fattar ?!?!?

    Svara

     Det var inte hon son skrev inlägget . Inte hennes språk.

     Svara

    Sluta leka hobbypsykologer snälla.

    Svara

     Man behöver inte leka hobbypsykolog för att dra en slutsats om vem Isabella är som person. We all know a psycho

     Svara

    Ska bli intressant attae om Camilla låter den här kommentaren vara kvar… 🤔

    Svara

     Varför skulle hon inte låta den vara kvar ???

     Svara

      För hon har varit tydlig förut med att vi inte ska sitta och sätta diagnoser på andra människor.

      Svara

       Men LD fick en tillsägelse så fort hon inte ”höll sig till ämnet” )när hon svarade på en kommentar som inte höll sig till ämnet).

       Kunde rensas upp en hel del här inne om den regeln gäller alla.

       Att camcam inte vill att vi sätter diagnoser på folk tror jag är bullshit. I alla fall när det kommer till bella. Händer i varje kommentarsfält om bella utan att camcam bryr sig. Vi får också lov att diskutera hur hon ser ut, hennes barn osv. Något som inte är ok när det kommer till andra.

       Svara

        Exakt så är det!

        Svara

       När hon ( CamCam ) gör det på My verkar det ju helt okej.

       Spekulationer om Mys ev diagnoser/förmågor är ju helt normalt i CCs värld.

       Vi får nog lov att inse att CC är mer färgad av egna känslor än fakta och sunt förnuft.

       //Moa

       Svara

    Självklart ska ingen ”diagnosticera” Bella, det kan man inte göra genom en blogg. MEN jag håller med om att det hon förmedlar ger sken av ett (sociopat-)beteende jag känner igen från min nära omgivning. Får EXAKT samma vibbar, vilket gör att jag inte förväntar mig NÅGOT annat av Bella längre, än manipulation och känslokall strategi. Därmed inte sagt att hon är sociopat, såklart, utan bara att jag får obehaglig igenkänning av att läsa hennes inlägg ibland. Det var fruktansvärt att arbeta för den typen av person, och är hon som jag tror så lär hon ha avverkat en del personal i sitt företag genom sitt sätt att vara.

    Svara

    Fy fan

    Svara

    Läskigt är väl att bedöma folk psykiska förmåga utifrån ens instagram konto. ”Jag vet inte riktigt om hon är kapabel att känna lycka.” bland det mest konstiga jag läst här.

    Svara

     Den kommentaren har inte uppstått ut ett vakuum om det är det du tror.

     Svara

  Detta får mig lite att tänka på ett avsnitt av ’black mirror’ jag tror den hette Nosedive? Va ett tag sen jag såg dock😅,Men just det här att man ska vara så inne i sina sociala medier, man ska ha mest likes. Vara den mest populära/snyggaste. Gud nåde om man skulle få en dislike. Själv har jag sakta men säkert börjar avstå från sociala medier.

  Svara

  You’re on fire today, Cam!
  (Blinkningen till Magnus Ugglas ”Jag mår illa” är kul).

  Svara

  Å grejen med den sjuka mannen, hur mycket ”content” och ”uppmärksamhet” ger det?? Då kan väl alla hennes läsare och fanz se detta på samma sätt då? Planerade snyfthistorier. Vilken ”girlpower” det andas!

  Svara

   Ger man en ”stalker” uppmärksamhet i bloggen? Han lär väl ha fått upp ögonen för henne genom hennes exponering i blogg, IG osv? Blir ju hans grädde på moset att vara omskriven titt som tätt. Kan inte tänka mig att hon fått annat än råd om att INTE skriva om det, INTE ge honom uppmärksamhet. Ignorera. Men det ger ju inte lika mkt klick och rubriker. URK! Jag mår också illa. Hon är hemskt beräknande och ser inga gränser alls i vad som ger ”bra”(?) content. Usch, usch, usch.

   Svara

   Jag vet – inte döma ngn. Brukar inte kommentera Bella
   Men – tror inte ett dyft på stalkern som lämpligt aldrig är synlig när ngn annan är/kommer på plats. Usch,
   Jag är en hemsk människa men tror att det är ett sätt att få lite extra händelser i mammaveckan som inte bjuder på större äventyr

   Svara

    Var det inte någon här som kände barnflickan? Borde väl inte vara svårt att luska ut eftersom hon ”var med ”

    Svara

     Barnflickan, verkar det också ljugas om. På Isabellas Insta så är hon med och sjungpratar svenska när hon plockar ut tårtan ur kylen. Här hittar du också barnflickans Insta. Läser man sedan hennes Insta undrar man dels när hon är hos Isabella eftersom hon inte bara reser hem till USA utan har hunnit en hel del andra resor i år.

     Svara

  Förhoppningsvis är Hampus med på teatern. Han verkar ha humor i alla fall.
  Nu i helgen t ex låtsades han vara i Estland på Instastories och inte i Paris.
  Och det är ju roligt.
  Skulle Hampus känna sig utnyttjad får han väl helt enkelt dra.
  Även kärleken kan ibland kosta för mycket.

  Svara

   Ja lite fånigt att han på sin publika insta alltid döljer sitt ansikte.

   Svara

    Det är väl upp till honom.

    Svara

     Så vi får inte tycka det är fånigt?

     Svara

    Vad heter han på ig?

    Svara

     @lifeofsharkweek

     Humor? Som en mycket beige 14-åring då…

     Svara

     lifeofsharkweek

     Svara

  I loved her metafor when she was explaining she was like a train…. yup they are often late aswell. (The fashion show was work according to her, but she didnt get to her seat in the front as she was late…)

  Svara

  Uppenbarligen vill hon bara provocera.. hon vet ju exakt vad hon ska skriva och du nappar på betet varje gång… (tror hon driver ganska ofta haha?)

  Svara

   (syftade på det första nu)

   Svara

   Dock vet väl inte Bella exakt vad som kommer skrivas här

   Svara

    BB har blivit väldigt förutsägbart när det gäller Bella ( Bella skriver, BB hatar/kräks/mår illa/tvivlar/gräver ), så det är nog rätt lätt för henne att lista ut morgondagens trigger gällande bb. 🙂

    Svara

   Jag undrar dock, gällande argumentet ”det kommer skrivas om det här”… För oss som ser igenom Bella och hennes strategier blir ju Löwengrip det SISTA vi skulle handla av. Jag tar inte i tång med något jag vet är associerat med Bella. Så visst, om hon får skriverier. Visst, artiklar i kvällstidningar som leder läsare till bloggen kanske gynnar henne. Men många, många blir ju bara än mer anti Bella. Jag har tex inte testat ett bättre torrschampo än Löwengrip..;)..men skulle ALDRIG sponsra hennes varumärke med mina pengar. Så jag letar andra märken. (Tyck vad du vill om det..hehe).

   Svara

    Nej, precis. Och de som läder hennes blogg gör det via unvisit, så hur gynnar detta Blondinbella?

    Svara

     Yes skulle aldrig köpa en pinal av henne pga hennes sätt

     Svara

    Du menar ser igenom hennes uttalade strategier? 👏🏻👏🏻👏🏻

    Svara

  Men varför skulle hon hitta på det här? Alltså om mannen som stalkar henne

  Svara

   Varför inte?

   Svara

    Ja för att det är onödigt ?

    Svara

     Väldigt mycket Isabella gör är onödigt. Men det stoppar ändå inte hennes fadäser.

     Svara

      Ja men det här är något som hennes barn blir iblandade i eftersom det är ett hot mot hennes hem. Ja menar det är en ganska stor grej, tänker att barnets pappa kommer bli väldigt orolig och även andra personer i hennes omgivning. En sådan lögn skulle kunna skapa väldigt mycket onödig oro och kan vara direkt skadande ..

      Svara

       Det är det ju värt, har hon sagt själv

       Svara

       Det spelar ingen roll för Isabella. Människor som hon bryr sig inte om barnen hamnar i kläm – se bara på Johanna Möller som försökte sätta dit sin egen dotter.

       Svara

        Jämför du bella med Johanna Möller???

        Jag är verkligen inget Bellafan men så långt skulle jag inte gå.

        Svara

         Jag jämför inte Isabella med henne. Jag jämför bara situationer med människor som har barn och hur de inte bryr sig om barnen åker med.

         Svara

         Men fine låt oss ta någon annan då: Anna Wahlgren till exempel.

         Svara

       Hon bryr sig inte. Hon säljer inte bara H utan barnen med. Det är värt det enligt henne.

       Svara

     INGET Isabella gör skulle jag påstå är onödigt, iaf enligt henne själv. ALLA är planerat, hon vet exakt vad hon gör. Vilket gör det hela än mer skrämmande eller sorgligt. Eller både och.

     Svara

      (Allt, inte alla. Men ni fattar).

      Svara

    Pga pengar såklart, så som Bella själv skriver publicitet = pengar

    Svara

   Sympatier.

   Svara

    Om det är ett påhitt är det allt för allvarligt påhitt för att fiska sympatier, en människa kan få sympatier utan att vara utsatt för en stalker.

    Svara

     Ja, så tänker en normalt funtad människa. Om Bella tror jag dock tyvärr det mesta, inkl att hon använder ”stalker-historierna” (sanna eller ej) för att mjölka mer ur läsarna. Oavsett om det handlar om klick, kommentarer eller sympati.

     Svara

  Vad menar du med ”mannen”?

  Svara

   Mollgan.

   Svara

    😂😂😂😂

    Svara

    😂😂

    Svara

  Och kom nu inte och säg att alla influncers gör så här.. Nä, Bella är f-n ett unikum när det gäller att spela spel. 0 samvete.

  Dock är det nog inte henne jag provoceras av ändå, utan mer de korkade följarna med kommentarer som ”hur står du uuut med all kritik” och ”du är såååå inspirerande” som sen på riktigt gråter över hennes påhittade Haj-kärlek. DET är läskigt.

  Svara

   Jag tycker hon är svincool och inspirerande även fast jag vet om att mycket är fake!

   Svara

    Akta dig för att skriva det här, då kommer alla hatare att ge sig på dig 😂

    Svara

    Att säga det här inne är som att säga att du älskar en god blodig stek bland veganer. The shit will hit the fan😀

    Svara

     Tror jag inte. Många, inklusive Cam, har skrivit positiva saker om Bella. Man kan ha flera åsikter och tankar i huvudet samtidigt. Man kan se det positiva men ändå vara kritisk till manipulation och iskall strategi. 🙂

     Svara

      Vart då?

      Svara

      Bellas ”kritiker” har blivit helt fartblinda när det kommer till bella. De tror och anser att de bara granskar och är kritiska och det kan ju vara skönt att kunna gömma sig bakom det också. Men ta ett steg tillbaka, andas två djupa andetag och gå igenom det här kommentarsfältet. Hur mycket är kritisk granskning, hur mycket är positivt, hur mycket är bara rent skitsnack som eldas på av andra likasinnade? Går att göra med valfritt inlägg om henne här.

      Man kan ha flera tankar samtidigt,det håller jag med dig om. Men här inne är bara en tanke välkommen.

      Kommentarsfältet under inlägg om bella börjar mer och mer likna ett ställe där alla mobbarna från högstadiet möts upp och hetsar igång varandra. Det handlar inte längre om granskning och gjorde det det så skulle camcam kunna rensa bort en hel del av kommentarerna.

      Svara

       Det är ju detta c vill.. att det ska hatas och mobbas på Bella. Skulle hon sluta skriva om Bella eller skriva bra om Bella så försvinner nog många läsare

       Svara

  Jag tycker uttryck som ”jag kräks på” ”jag blir illamående” känns aggressivt otrevliga och sätter en hetsig utgångston för kommentarsfältet. Det hade varit intressant att gå in djupare i reflektionen kring detta.

  Jag känner en vemodig tomhet när jag läser om hur skapa content är någons huvudsyssla. Det berör intressanta perspektiv om det finns en verklighet bortom vår uppfattning av den. Existerar musik även när jag inte kan uppfatta den? Var ”finns” musiken i instrumentet eller i mina öron?

  Det här med att skapa content gör att vi ger bort makten över våra liv till den som uppfattar våra liv. De ”andra” dvs publiken avgör om våra liv är värt att leva eller ej om våra liv är eftersträvansvärda och är våra liv eftersträvansvärda får vi likes följare räckvidd och sponsorer och samarbeten och försörjning.

  Isabella tror hon styr över sitt content, att hon leker med oss läsare. Manipulerar oss. Men egentligen har hon gett bort makten över hur hennes liv uppfattas till oss. Det här blir otroligt abstrakt but bear with me. IL utgår ifrån att hon kan manipulera våra känslor inför henne på ett vis som gagnar oss. Men i själva verket anpassar hon sitt content efter det som generar reaktioner och hon anpassar sitt liv efter content som ger reaktioner. Helt plötsligt är en modevisning eller ett förhållande jobb, hade hon kommit på detta hade hon velat göra detta om hon inte visste att det skulle generera mer räckvidd? Hur många livsbeslut tar hon som är påverkade av hur dessa beslut uppfattas av följare?

  Innehåller i hennes liv har blivit sekundärt, hur det uppfattas av folk hon inte känner primärt. Som förmodligen inte ens gillar henne.

  Jag blir så himla vemodig och sorgsen av detta.

  Svara

   IL utgår ifrån att hon kan manipulera våra känslor inför henne på ett vis som gagnar HENNE ska det vara ej oss*.

   Svara

   Bra skrivet!

   Svara

   Som svar på din fråga så ja, musik existerar även när du inte kan höra den. Det vill säga att ljudvågorna som uppstår genom att någon spelar på instrumenten finns där. Men det krävs att en hjärna omvandlar ljudvågorna till ljud för att musiken ska _höras_. Så svaret på den gamla filosofiska frågan, ”om ett träd faller i skogen men ingen hör det, gör det då något ljud?”, är nej, ljudvågor men inget ljud 🙂

   Svara

    haha tack för svar….Musik som mätbara ljudvågor ja materia man kan ”se”, men är detta musik förverkligas inte ngt i själva förnimmelse av den och inte innan? Är du dina tankar? Nej, du är den som hör eller förnimmer dina tankar typ.

    Måste sluta tänka på detta och jobba vidare.

    Tack för andra kommentarer <3

    Svara

     Ursäkta? Varför kände du ett behov av att ge ett drygt svar?

     Att det är hjärnan som skapar ljuden vi hör och tankarna vi tänker motsäger ingenting av det du skrivit. Tvärtom.

     Och ingen vet svaret på om vi _är_ våra tankar eller om det finns ett annat ”jag” som tänker/förnimmer tankar.

     Svara

     Ursäkta? Varför kände du ett behov av att svara drygt?

     Att det är hjärnan som skapar både ljud och tankar motsäger inget av det du skrivit. Tvärtom.

     Och det är ingen som vet om vi är våra tankar eller om det finns ett ”jag” som tänker tankarna.

     Svara

      På vilket vis var det svaret drygt?

      Jag kan inte se någon dryghet i det alls.

      Svara

       Inte jag heller

       Svara

      Inget drygt i svaret tyckte jag. Ditt däremot…

      Svara

     oj jag menade inte att svara drygt alls. jag tyckte det va roligt det med trädet därav mitt haha. resten var mer att spinna vidare på vad är konceptet musik, om det finns om det bara är mätbara ljudvågor som vi kan se, eller finns musik i processandet av ljudvågorna i örat eller vad det nu är. jag minns inte vilken filosof som pratade om detta om ide-världen och så vidare. menade absolut inte att vara otrevlig.

     Svara

      Ah. Du hann skriva innan jag uppdaterade. Tror inte många såg ditt svar som drygt. 😊

      Svara

      Ställde ”haha tack för svar…..” mot ”tack för andra kommentarer <3". Tolkade det som drygt, men tack för förtydligande!

      Svara

       Jag menade de andra kommentarerna som skrivit snälla saker. Sorry.

       Svara

   Åh så intressant och bra skrivet!

   Svara

   JAAA! Så intressant skrivet, skulle gärna se fler analyser av det här slaget.

   Svara

   Bra skrivet! Tidigare var det väl nästan bara kungligheter som hade som jobb att leva sitt liv till allmän beskådan.

   Svara

   Bravissimo! Mkt bra reflekterat! Jag är helt enig med dig!

   Svara

   Tänker mig att hon lever ju ett liv skapat på vilda reaktioner från omgivningen, utan att själv veta om att det hon skapat är nu så extremt, det behöver ständigt bli extremare för att toppa det hon redan tidigare åstadkommit reaktion om.

   Så var det ju i början också, när Isabella Löwengrip startade sin blogg som dryg och inte minst påhittad 16-årig, blond dropout från gymnasiet och tjaffsade om cigg och moderater och päls och sterilisering och allt sådant som folk reagerade på då (i hennes generation). All exponering av sitt privatliv så ingående med Odd var ju minst sagt reaktions-drivande, två graviditeter, offentlig skilsmässa… vidare mot ett ”vilt” jet set liv och stort lyxigt hus på Lidingö med inbrott och säkerhetsvakt, taget som en ur kriminalroman, miljonomsättningar, egen ”stagg”, styrkelyft, veganism, ”block-chain” eller politik, hon tar ju alla huvudämnen för att skapa mer reaktioner. Det är allt det handlar om, men det är väl bra att hon har förmågan att känna av vad en stor massa människor drivs av. Hon ville ju bli politiker. Men nu blir det offentlig social media extremism istället:) Frågan är vart detta kommer ifrån?

   Tur för henne är ju däremot att hon lärt känna rätt folk i livet, kommer fortsätta att göra det och vet hur man gör det. Den gåvan har inte många. Så, nog ska ni se att Isabella kommer att klara sig finfint och bli en internationell svensk sensation, som många andra svenskar.

   Svara

    Ser framemot nästa kapitel i hennes liv: buddhistisk raw-food vegan som lever efter zero waste-principen. Förhoppningsvis tycker hon att mediapublicitet inte riktigt hennes grej och då får vi se så lite av henne som möjligt! 🙌🏼

    Svara

   Vilken intressant analys, Burgschki. Jag orkar inte kommentera vare sig detta inlägget eller personen det skrivs om, men det du skriver om är precis vad jag funderat över länge. Det är dessutom just det här som tas upp i många av avsnitten i serien Black Mirror, om du sett den? Hur mycket av våra liv kommer faktiskt styras av sociala medier i framtiden? Blir den verkliga verkligheten lika viktig som den virtuella ”verkligheten”? Det känns som att många influencers gör saker för att skapa bra content, inte för att de faktiskt är lyckliga med det de gör. Allting blir ytligt och konstlat.

   Svara

    Tack Christine! Ja jag har sett alla black mirror avsnitt minst en gång och drar samma paralleller som du. Får rysningar av att se verkligheten spegla serien.

    Svara

   Verkligen! Tack för intressanta reflektioner.

   Är inte det rätt symptomatiskt för hela samhället idag med sociala medier och allt? Vi människor eftersträvar att uppfylla de ideal vi skapat för hur man bör se ut och leva, till den grad att vi mår dåligt och ibland t o m nästan går under på kuppen… Vi är så upptagna med att jaga efter en fantasi att vi inte uppskattar den verklighet vi faktiskt lever i. För människor som jobbar med sociala medier blir det ännu mer extremt, eftersom de livnär sig på den här fantasin och hela tiden måste upprätthålla en slags illusion om sig själva och vilka de är.

   Isabella har ju bloggat sen hon var, typ 14-ish? I den åldern vet man ju sällan vem man ens är, utan försöker hitta sig själv samtidigt som man också ständigt påverkas och formas av sina upplevelser. Det är ju rent av en livslång resa på många sätt. Hur påverkar det en människa att gå igenom denna komplexa process med omgivningens ögon på sig? Ständigt medveten om den publik man har direktkontakt med via bloggen. Hur formas man egentligen av det och vad gör det med ens Själv?

   Hur hittar man genuinitet i det man gör när man ständigt måste förhålla sig till andras gillande och/eller engagemang? Det kan ju inte vara lätt alltså.

   Jag tror att det här kan vara svårare och mer stressfyllt för Isabella än för många andra influencers eftersom att den bild hon valt att måla upp är mer svåruppnåerlig än många andras, om ni förstår vad jag menar. Den kräver resurser, mycket tid, talang och tur. Hon ska ju inte ”bara” se bra ut och vara trendig, utan ska även vara en lyckad affärskvinna, med gott om pengar. Det är liksom inte en illusion man kan förmedla bara via en noggrant planerad och redigerad bild, utan kräver resultat även i verkligheten. Mycket press att leverera för att inte allt ska falla och bilden av en förstöras, och om det gör det – vem är man då? Vet hon ens det själv?

   Själv tycker jag hela influencer-grejen som den ser ut idag är sorglig. Jag undrar verkligen hur lyckliga alla influencers faktiskt är, och hur många som tappat bort sig själva i jakten på Drömmen eller vad det nu är. Se mig så finns jag, typ.

   Svara

    Gong tack! Och ja verkligen precis som du skriver man slösar ju bort sitt liv i strävan att hela tiden dokumentera sitt liv på ett visst sätt. Man befinner sig inte och uppskattar inte sin verklighet. Sen påberkar ju denna narcissism våra relationer. Jag lyssnade på filosofiska rummet om vad selfies tex gör med oss och det betonades att våra relationer till andra tar skada när vi hela tiden är upptagna med att dokumentera oss själva. Vi förlorar förmågan att knyta an till andra människor.

    Jag som bloggar instagrammar och har Facebook och är en medelmåttig användare känner ångest för att behovet att posta saker kan distrahera mig från det sammanhang jag befinner mig i alltså, hur känner då inte influencers?

    Jag tror också isabella känner press att bräcka sig själv det måste vara oerhört stressfullt.

    Jag vill aldrig någonsin ha ett jobb som går ut på att folk ska reagera på mitt (tillrättalagda/fakeade) liv, att ge bort den makten känns så obehagligt.

    Svara

  Plot twist, mannen är hennes pappa!!

  Nä skämt åt sido, intressant dock att dedikerade fans (i allafall två) ger förslag på boende hon kan fly till. Fint att skriva ut det, blir ju sådäääär hemligt….

  Svara

   Ja, Bellas pappa tror fortfarande att hans mobiltelefon ligger inne i hennes hus och han vill bara ha tillbaka den.

   Svara

    Skrattade så jag frustade ut min lunchsoppa över hela bordet!

    Svara

   …eller Hajjen, som inte läst Expressen än och vet om att Bella gjort slut den här veckan

   Svara

  Undra om hon kommer bli bjuden mer när/om det framkommer till dom att hon bara är där på jobb.
  Skulle vara fint att få veta… 😂

  Svara

  Nåt som får mig att kräkas är Åsa Lindeborgs krönika i Aftonbladet om metoo. ”klumpa inte ihop alla metoo män” 🤦. Åter igen ett långt dolt försvarstal till sin forna kollega. Där kan man fråga vad som är fel?

  Svara

   Läste precis och ville kräkas…

   Svara

    Ja vilken vidrig läsning! ”Män som legat med kvinnor som olyckligt nog förälskat sig och senare hävdar att ett vanligt fylleknull var en våldtäkt.”

    ÅL = gubbslem 🤮

    Svara

     Skriver hon så?! Vad i helvete. Snacka om att förstärka vidriga fördomar.

     Svara

      Gå in och läs, man blir så j-a ledsen. Där är något allvarligt fel med den kvinnan…

      Svara

       Nu jag jag läst och det var värre än jag trodde. Helvete vad hon förminskar och ifrågasätter offren

       Svara

        Vägrar konsekvent läsa något från den kvinnan, fyfan vilket satmara hon framstår som. Och att texterna tillåts publiceras?!

        Svara

    Jag också, fy fan!
    Har gillat Åsa men det där- fy fan!
    Det är kvinnor som hon som gör att utsatta kvinnor inte vågar anmäla händelser!!

    Svara

     Det är ju inte första gången hon visar vad hon står.

     Svara

   På tal om #metoo då var Virtanen med på Malou efter tio nyss och pratade om hur drevet mot honom säkert skulle starta igen nu när han uttalat sig i media.

   Svara

  Men skulle du uttrycka sig likadant om någon annan influenser som sa samma sak? För hon har ju rätt, allt det där blir ju jobb då hennes jobb är att sälja ut sitt liv. Det är tragiskt och hon kommer förmodligen gå in i väggen på riktigt någon gång pga det och det låter ofrånkomligt hårt när hon uttrycker det. Men det är tragiskt sant då allt hon vill är att vara proffsigt och hon allt för länge har jobbat med strategier för att få en stor blogg, hon vill vara framgångsrik och hon har inte t. Ex. Kenza utseende som gör att hon kan få en stor blogg på lite snygga bilder på sig själv och hon har inte t. Ex. Underbara Claras iaf semialternativa livsstil eller Sandra Beijers eller Elsa Billgrens medfödda kulturella kapital där hibckan framstå som en ljuvlig sagovärld mitt i Stockholm.

  Jag tycker det är kul hur mycket källor Bella rör upp och att analysera henne en smula, men att prata om hur du vill kräkas bidrar till det dåliga klimatet i den här bloggens kommentatorsfält.

  Svara

   Känslor inte källor och hennes liv kan inte hibckan

   Svara

   Jag håller med dig! Alla influencers är självklart medvetna om innehållet i deras flöden. Det började säkert som någon slags dagbok när de började blogga etcetera för tip år sedan, men så är det ju inte längre. Allt som läggs upp är content. Mig spelar det ingen roll – jag ser det inte nödvändigtvis som deras riktiga liv. Även Elsa Billgren som har ett härligt, ärligt och vackert flöde måste bara medveten om vad följarna gillar. Hon och många andra har ju lagt upp tips om vad som ”funkar” på insta. Inget konstigt.

   Svara

    Ja men precis alla influensers arbetar med de här strategierna. Men Bella och Kissie är den enda som främsta har arbetat med att dra läsare genom provokation. Jag har inte koll på Kissie /Alexandra idag men egentligen skiljer sig inte grundprincipen som olika influensers arbetar med. De har sina olika nischer.

    Bella drar läsare genom provokation. Det är som att läsa skandalskvaller.

    Kenza och hennes efterföljare genom att vara orimligt snygga och ha en orimligt fancy livsstil men samtidigt framstå som att de kunde varit en kompis. Alltså som tjejtidningar förr, typ veckorevyn, Elle, Frida, Solo.

    Underbara Clara: pyssel, lite recept, gulliga bilder på barn, djur mm. Skulle likställa hennes blogg med typ att läsa Allers.

    Elsa Billgren: typ som ett hemmahos reportage i svensk damtidning.

    Sandra Beijer: som en korsning mellan svensk damtidning och typ en tomårsnovell.

    Svara

  Vet en att det är hon som kommenterat? Det är ju bara att kommentera i hennes namn annars.

  Svara

   Tror inte att hennes hård modererade blogg hade låtit en kommentar i hennes namn gå igenom om inte det vore henne.

   Svara

  Jag tycker att det är obehagligt hur beräknande denna lilla tös är. Hur ytlig hon är, jag tror att hon aldrig vetat vem hon är och det är därför hon beter sig som hon gör. Förhoppningsvis faller hon platt en dag och vaknar upp från den verklighetsfrånvända värld hon nu lever i.

  Svara

   Lilla tös?? Herregud.

   Svara

    Åhh, vad var det nu för fel med att säga tös? Jag fattar inte varför svenska KVINNOR går upp i puls av synonymer?

    Svara

     Tror dom flesta män hade blivit upprörda av att kallas lilla gubben.

     Svara

      Kan vara ett dialekt ord för flicka, alla kanske inte är uppfödda med rikssvenska?

      Svara

       Och? Ska man kalla en vuxen människa ”lilla flicka”?

       Svara

       Man kallar inte en vuxen kvinna för flicka heller

       Svara

     De är inte synonymer.

     Menar du att du inte förstår att lilla tös, lilla gumman, flickan etc används som en härskarteknik, främst av män, för att infantilisera kvinnor?

     Kallar du vuxna män för lilla pojken?

     Svara

      Dessutom har ’tös’ historiskt sexuellt nedsättande valör, undrar varför kvinnor inte tycker det är en ok synonym till ’kvinna’?

      Svara

     Om de nu är synonymer, kallar du små barn för kvinnor också? ”På det här dagiset går 10 pojkar och 12 kvinnor”

     Svara

      10 douchebags och 12 töser.
      10 fuckbois och 12 slampor.
      10 bastarder och 12 slinkor.
      Vadå? Det är bara synonymer!

      Svara

       😂😂😂

       Svara

     Du som gillar synonymer vet ju säkert då också att TÖS, förutom att vara synonym till ord som ’flickebarn, jänta’ och andra för en kvinna förminskande jämförelser, också historiskt varit synonymt med: l*der, gatflicka, sköka, glädjeflicka, slinka, sl*mpa.

     Dessa betydelser av ordet tös är dessutom fortfarande i högsta grad i bruk i de andra skandinaviska språken.

     Prova att kalla vuxna män i professionella sammanhang för olika sexuellt förnärmande synonymer (finns ju tyvärr inte lika många och med samma nedsättande och skammande valör för män, men du hittar säkert någon! Prova ’VIVÖR’!), och se om de ’går upp i puls’.

     Svara

      Förresten, prova att kalla dem TÖS också!

      Svara

       Calm down Satan

       Svara

        Kalla dom Satan?

        Svara

      ”Kulturman.”

      Svara

  Jag tror verkligen inte att hon blev stalkad längre. Makes no sense att hon ser mannen som stalkade henne och inte meddelar polisen? Letade inte polisen efter honom när det där väl hände? Känns bara så sjukt fejkat hur hon skriver det. Att han vet hennes tider och står och kollar på henne och hon reagerar inte alls utan är lugn?

  Svara

   Precis! Men det är ju olagligt med falska anmälningar. Kanske går hon inte riktigt så långt för content? Än

   Svara

   Hon har världens sämsta ”personskydd” som inte ens kan komma ikapp en påverkad man när de faktiskt såg honom denna gång. Han måste ha bra kondis… eller så finns han inte helt enkelt.

   Svara

    Bellas vakt ”Magnus” är väl hennes låtsaskompis.
    En sån där det brukar stå om i barnböcker.
    En lekkamrat som bara finns i fantasin.

    Svara

     Mållgan?

     Svara

    Jag tror faktiskt att hon målat upp nån läskig man i fantasin, tex som när en person blir illa behandlad irl o drömmer drömmar om en partner som behandlar hen väl. Bella verkar må på ett o annat sätt som får henne att gå in i denna fantasi och vill alltså att läsarna ska tycka ett o annat.

    Svara

    Tror inte för en sekund att denna händelse har ägt rum. Skrev en kommentar i morse på hennes blogg där jag bland annat undrade det som flera här kommenterat (varför hon inte ringde polisen, hur personskyddet valde att springa efter i stället för att ta bil, om mannen nu hade fått så långt försprång att han inte skulle hinna ifatt). Men vet ni vad? Den kommentaren godkändes inte…

    Svara

     Fast vad ska polisen göra menar du? Det är inte olagligt att han är utanför hennes hus. Och om han var inne på tomten så skulle de max ta bort honom från området och släppa honom några gator längre bort. Inget stort brott att gå in och knacka på någons dörr.

     Så…varför ringa polisen. Vad ska de göra?

     Svara

      Eftersom hon ringde polisen förra gången kändes det ju logiskt att hon hade gjort det när det hände igen. Därför undrade jag varför hon valde att inte göra det…förmodligen för att det inre finns något att anmäla…

      Svara

   Ja, jag reagerade på att hon skrev lite vagt att hon ”larmade”. Larmade vem då? Vaktbolaget, inte polisen? Det mest rimliga hade ju varit att larma polisen men jag antar att hon inte vågar skriva det längre efter senaste gången när hon fick upp ögonen för att sånt kan dubbelkollas.

   Svara

    Larmar och gör sig till 🙂

    Svara

     Det är en saga berättad av en dåre. Låter stort, betyder intet.

     Svara

  Hon verkar otroligt ensidig och tråkig som person. Inte konstigt att få företag vill samarbeta med henne.

  Svara

  Jag tror att hon menar att allt hon visar på sociala medier går under jobb, alltså att ta och lägga upp bilderna på henne själv och Hampus (och barnen, osv). Inte att de eventuella känslorna eller själva förhållandet skulle vara jobb. Hon vill helt enkelt förklara för de som undrar varför Parisresan är jobb i hennes ögon när hon och Hajen käkar lunch och går promenader.

  Det här tror jag du fattar, Camilla, men du vill visa att du tycker det är fel och därför använder du uttryck som är rätt barnsliga, helt ärligt. Det är ju bland annat i det här kommentarsfältet det skrivs om att Bellas resor är av privat karaktär snarare än jobbkaraktär, klart hon vill visa (låta påskina) att hon gör rätt för sig!

  Svara

  Jag tycker att det här är otroligt tragiskt.

  1) Om det är sant, så är det fruktansvärd att man behöver skriva ut det i sin blogg för att tillfredsställa sina läsare och få fler klick.
  2) Om det inte är sant är det helt sjukt bara

  Svara

  Jag tror att hon vet precis vem hon är, och hon skrattar hels vägen till banken. Jag tycker att alla som läser bloggar, följer influencers mm, och tar allt de skriver som som absolut sanning är naiva. Allt är skrivet för att tjäna pengar på något sätt och inte ett uttryck för den egna personligheten. Vilket fö även gäller denna blogg

  Svara

   Om hon garvar så pass mycket, varför behöver hon så mycket terapi dock?

   Svara

    Inte ens säkert att hon går i terapi. Jag tror inte på nåt hon skriver. Kan också lika gärna vara nåt hon säger för att få sympatier.

    Svara

     Efter senaste konfrontationen med mannen som inte ville lämna hennes hus så behövde hon ju särskild traumapsykolog för att bearbeta upplevelsen.
     Denna gång får väl Bella anlita ett helt team av psykologer för att behandla den nya upplevelsen av mannen med den ofriska blicken.

     Svara

     Sant. Utgått från att hon behöver mycket hjälp

     Svara

    Det är nya, hippt med terapi.

    Svara

     Ja så är det. Trendigt. Minns inlägget från nån gång i vintras/våras tror jag när hon berättade om när hon besökt en ny psykolog och kört en monolog i en timme, så psykologen inte fått en syl i vädret. Lät påhittat.

     Svara

      Hahaha ja men just ja! 😂 och sedan var hon arg på psykologen efteråt för att hon inte fick behandling eller hur var det?

      Svara

      Ja, det var den gången hon jämförde sig med Saga Norén. Oh sweet Lord.

      Svara

       Haha, komma in och babbla oavbrutet. Saga would never

       Svara

  Ja det är sjukt men inte ens när hon mitt framför näsan på folk berättar hur hon tänker med sina strategier så påverkar det henne negativt. Jag menar folk fortsätter läsa, och hon fortsätter tjäna pengar…

  Svara

  Det inlägget bekräftade iaf att det enda Bella gör i sina företag är att göra reklam för sig själv som person genom att leva lyxliv på företagets bekostnad. Resten sköter Pingis och hennes Team. För Detta fick hon allså utmärkelsen näringslivets mäktigaste affärskvinna? Skulle aldrig lita på ett ord hon säger när det gäller att deiva företag. Alla företag hon försökt driva själv har gått dåligt. Nu när hon enbart är en vandrande reklampelare så går företagen någorlunda ok. Det säger ju nåt….

  Svara

   Ja exakt. Förstår om man väljer dyra hotell och restauranger för att de ska se exklusivt ut för content men varför tänker de inte på utgifterna? Man vill ju ha så lite utgifter som möjligt och så höga inkomster som möjligt. Spelar ingen roll om de tänker dra in 80 miljoner när utgifterna är på samma nivå.

   Svara

    Vad Bella gör i sitt eget bolag Löwengrip Invest är hennes ensak. Där ligger hennes sociala medier och där hamnar kostnader och intäkter som bara hon bestämmer över.
    När det gäller Löwengrip Beauty som ju Pingis äger tillsammans med Bella antar jag att de kommer överens om vilka kostnader som ska tas i det gemensamma bolaget. Det mesta av Bellas överdrivna livsstil bekostas vad jag begriper inte av Löwengrip Beauty.

    Svara

   Precis konstigt att hon ens medgav det i sin blogg vad hennes riktiga jobb går ut på. 😆

   Svara

  Bilden på de 2 ser så oerhört polerad och tillgjord ut. Så välkammade och dressade , ser inte en bild på ett ungt förälskat par i Paris utan en reklambild för sociala medier. Som Barbie och Ken i en Ellos-katalog med lite mer exklusiva kläder.

  Svara

   Bella och Hajen har blivit Mogi och Mon Amour.

   Svara

  Inlägget från Paris kanske är ett sätt att försöka vara ironisk från BB:s sida? Ett sätt att driva med Bloggbevakning och oss som hänger här?

  Svara

  Om jag hade på film att det står en okänd man utanför min dörr hade jag ringt polisen direkt, jag hade inte gått ut och gått förbi honom och vågat hoppa i min bil.
  Det kan inte vara sant om hon inte känner mannen.

  Vem går ut när man känner sig hotad?

  Svara

   Hon har ropat varg så många gånger att om något skulle hända på riktigt skulle ingen tro på henne.

   Svara

   Bella vet väl att Lidingöpolisen knappast skulle prioritera ärendet om inget brottsligt har inträffat.
   Om vi nu antar att det verkligen står någon och glor på hennes hus och vederbörande inte befinner sig på hennes tomt så är det knappast något som polisen kan förhindra. Om de ändå vill åka på ett sådant larm kan de naturligtvis tillfälligt skrämma iväg personen men inte förhindra att han dyker upp igen.
   Gatan är inte privat och att stå och stirra innebär inte att man gör något brottsligt även om det kan upplevas som obehagligt.
   Nej, vill Bella ha eget personskydd i detta läge får hon bekosta det själv (eller snarare låta det egna bolaget göra det för allt hon gör är ju jobb och kostnader för bolaget).

   Svara

    Exakt!

    Svara

    Att stå och stirra på någons hus upprepade gånger kan mycket väl rubriceras som ofredande och hon kan ansöka om kontaktförbud. Var inte så naiva.

    Svara

     Hon kan slänga en hink kallt vatten på ”stalkern” så han lommar iväg.
     Det är så man gör med uppvaktande hankatter. Mjau.

     Svara

  Eh ok? Välkommen till influencervärlden. Bella är öppen med det åtminstone och det ena behöver inte utesluta det andra. Bara för att hon vet att en händelse genererar klick betyder det inte att hon inte har genuina känslor kring det.

  Svara

   Genuina känslor? Bah. I såna fall har hon även lyckats med att klyva sin personlighet

   Svara

    Får jag fråga, hur vet du vad Isabella känner om allting hon uppvisar är noga planerat? Om hon är så beräknande så är det omöjligt för dig att ha koll på hennes känsloliv.

    Svara

  För det första tycker jag att det är uppenbart att hon inte har skrivit texten själv, det är inte hennes stil. Jag tolkar nästan skribenten som lite hånande mot Isabellas extrema överdrifter, att hon skriver nästan lite satiriskt.

  Någon annan som får det intrycket?

  Svara

   Fick inside info i helgen om att hon inte skriver bloggen alls längre.

   Svara

    Detta kan jag bekräfta. Hon anlitade en spökskrivare för längesen. Samtidigt som hon anlitade en fotograf som veckovis/månadsvis tar ett antal bilder till bloggen som spökskrivaren kan använda.

    Svara

     Berätta mer!!

     Svara

      Det är aldrig någon som berättar mer.

      Svara

       Nej, för man vill inte sätta folk i skiten. Precis som camcam har jag fått reda på grejer som inte går att skriva om för då fattar man vem det är som berättat.

       Svara

  Ja märkligt med allt skydd, kameror, team och undersåtar hon har och ändå lyckas hon få ögonkontakt med den skumme mannen å ingen av alla de andra gör något?

  Svara

  Hon gör det om och om igen, retar upp de flesta. Vilken energi det läggs på Bella.

  Svara

   Bella har ju själv sagt att hon skriver för att provocera. Hon har bloggbevakning och dess läsare precis där hon vill ha dem.

   Svara

  Hur är det säkert att denna man skulle vara påhittad? Visst jag tycker det är konstigt att skriva om det, tänker att man inte ska ge stalkers uppmärksamhet.

  Svara

  Men vad är det du inte förstår, det här är deras jobb. Hamnar det på bloggen så ÄR det jobb. Bella är ärlig och öppen med det, men samma sak gäller för alla influencers.

  Nej, Hampus tror antagligen inte på kärleksförklaringen han får i bloggen eftersom han förmodligen är betydligt smartare än du och förstår att det är jobb. Däremot, vad som sägs dem emellan PRIVAT är en helt annan sak. Och det har du ingen aning om!

  Det som är äckligt är inte att influencers verkar vara personliga och privata i sina kanaler utan att du försöker sätta dig över dem. Hampus i det här fallet, när du till och med hoppas att han är avlönad. Det är ju DU som förnedrar honom och öppet skriver att du tror att han är korkad som inte fattar (det du minsann fattar…)

  Svara

   Så sant!

   Svara

  in three, two, one….
  ¨så nu ser jag ingen annan utväg än att istället köpa en lägenhet i stan¨.
  Jag satsar en hundring!

  Svara

   Jag trodde ju redan efter skilsmässan att Bella skulle fly från ön och in till stan. En lyxig våning på Östermalm. Men nu överraskade hon ju med att köpa skrytbygget med semi-havstomt istället (efter att under några månaders tid börjat hinta om att hon drömde om sjöutsikt). Jag tror också att hon antingen kommer att dra sig ur (men det verkar inte så just nu). Eller så kommer hon att sälja inom kort (inom ett år) och flytta in till stan.

   Hon bor aldrig länge på samma plats, och hittar alltid sätt att motivera en flytt.

   Svara

   Det kan ju faktiskt vara så att hon redan köpt lyxlägenheten i stan men att hon inte får skriva om den just prg av de hot hon utsätts ifrån. Kanske är de faktiskt så att huset hon köpt enbart kommer användas som lokaler för jobbet men att hon har ett boende någon av oss inte känner till.

   Jag tror så klart inte själv på de jag skriver, då behovet av att få bekräftelse är på tok för stort om man utläser Bellas blogg rätt, men ja vill ändå tro någonstans inom mig att hon faktiskt har ett boende där hon kan söka skydd som hon känner sig trygg i som ingen av oss vet om

   Svara

  Jag blir mer förvånad över att ni läser bellas blogg när allt hon gör stör er och gör er provocerade.

  Jag gillar inte bella –> följer inte henne. Enkelt. Prova ni också.

  Svara

   Jag har inte läst henne, det räcker att läsa här och på AB och Expressen.

   Svara

   Vi läser ju inte hennes blogg, vi läser här 🤦‍♀️

   Svara

    Så ni bildar er en uppfattning baserat på vad en annan bloggare skriver? Det om något är 🤦‍♀️🙄

    Svara

     Ehm nä? Men Camilla visar ju även upp vad Bella skrivit med exakta citat så vad menar du?

     Svara

      Det Camilla skriver här är otroligt vinklat och ofta taget ur sin sammanhang. Hon gör ofta egna tolkningar och presenterar dem som sanningar. Det är i många inlägg om Bella som hon överbevisas i kommentarsfältet men hon rättar ändå inte inläggen. Många här inne köper allt Camilla skriver med hull och hår. Får hon för mycket kritik om vissa inlägg försvarar hon sig ofta bara med att det är skrivet med ironi och med glimten i ögat.
      Camilla och alla andra som lever på sina bloggar är precis lika beräknande med sina inlägg, enda skillnaden är att Bella är öppen med det.

      Svara

  Om hon nu har en stalker varför visar hon bilens registreringsnummer på Insta?

  Svara

  Hampus är i varje fall väldigt snygg, kul att de är tillsammans! Tråkigt att du ska försöka måla upp deras relation som något dåligt bara på grund av ditt hat mot BB. Kärleken finns ändå, även om den kanske inte gör det i ditt liv.

  Svara

   Hahaha Enda Bella är är kär i är sig själva!

   Svara

  Klart att allt som Bella lägger ut på sociala medier är jobb, det ÄR ju hennes jobb att skriva en blogg och uppdatera Instagram. Precis som för
  Kenza, Alexandra eller vilken annan influencer som helst. Vad tror du att Kenza pumpade bröllopsinlägg i månader efter själva bröllopet för? Klart att allt som hamnar på bloggen har ett uttänkt syfte. Den personliga bloggarens dagar är över.

  Svara

  Jag förstår inte vad det nya huset skulle vara bra för. Huset med de gigantiska fönstrens.
  När hon har psykiskt sjuka människor som dräller och smyger vid hennes nuvarande hem att inte ens vakter och polis kan haffa de- hur ska de då hinna ta sig ut till palatset som ligger så pass avsides?

  Det är märkligt hur ingen bevis finns på denna ”sjuka man”. Han måste ju vara snabb som en hare att inte en Magnus- hennes krigare- inte end hinner ikapp honom.

  Svara

   Och om Bella nu visste att denna ”sjuke man” redan stått och väntat om henne vid garaget. Varför väljer hon att:
   1. Åka hem med sina barn och riskera deras säkerhet?
   2. Varför är inte hennes säkerhetsstyrka beredd och väntar i närheten så att de en gång för alla får fatt denna snabba man som springer som en panter…
   Märkligt mycket märkligt.

   Hur kan det vara värt att leva som hon gör när hon känner sig instängd? Hon skrev ju själv att allt som sker är värt det i slutändan. Hur kan det vara det undrar jag då?

   Svara

    Är han både hare OCH panter?
    Finns ett mytologiskt djur som kallas skvader (fram hare, bak tjäder) men detta är alltså någon som är panter och hare.
    Kanske panter fram (mun, ögon) och bak hare med tanke på de starka bakbenen som behövs för snabbt att smita under Lidingös trädgårdshäckar.
    Vad ska man kalla denna kombination av panter och hare?
    Pantare kanske?

    Svara

     Jag vete f*n vad denna mannen är men de borde börja söka efter honom bland elittruppen bland idrottsmän.
     Att han undkommer allt och alla är ju helt fantastiskt.

     Svara

      Rena förnuftet säger – det finns ingen mystisk stalker, som ingen annan kan se än Bella.

      Självklart är det ett sätt att skapa händelser i bloggen under mammaveckan som inte är så händelserik.

      Bella vet vad hon gör

      Svara

    Ja och nannyn i huset. Varför tog nannyn inte ett foto t.ex. och gav det till polisen? Han stod ju utanför Bellas hus väldigt länge.

    Svara

   Jag läste i New Scientist om att hus med stora fönster inte är framtidens melodi. De släpper in mycket kyla på vintern och mycket värme på sommaren, så vi måste bygga smartare hus för att spara energi.

   Svara

    Ja, precis ett sånt hus som Bellas nyss sålt. Efter oljekrisen i början på 70-talet satsade man just på små fönster och bra isolering för att dra ned på energikostnaden för uppvärmning.
    Moderna isolerglas är bättre energimässigt än de ser ut även om det är stora fönsterytor i många nyare hus. Men på sommaren blir det värme av solens instrålning som många sen kyler bort med a/c så det blir ändå inte så energieffektivt.

    Svara

  Visst är Isabella extremen med att vara tydlig med vad hon gör för att dra i bloggen men är inte detta bara hur influncers idag har förändrats till att åter igen bli skådespeleri precis som flera var när de börja för det säljer bättre än verkligheten.

  Svara

  Forts till ovan: Ta Mogi som exempel som påstår sig äta tre frukostar (dessutom provat flera saker på varje meny) plus 1-2 fikor varje dag hon var i San Fransisco och eftersom hon gjort så bra research så var alla fantastiska. Eller som skriver att hon bott på Östermalm i 4-5 år fast vi läsare vet att lägenheten hon nyss renoverat inte varit bebodd på två år och hon nekat till att de haft en annan. Nu kör hon ut instagrambilder på hur hon dricker te i sin lägenhet och skapar content i hur hon bor där nu när den är till försäljning fast både hennes boende på Östermalm och hennes 11 frukostar på fyra dagar bara är hitte på eller sk content.

  Svara

  Jag tror inte att BB har förändrats sen hon startade bloggen. Då var hon tonåring och satt hemma och skapade ett alterego, Blondinbella, och skrev vilka galna fester och fantastiskt liv hon levde. När riktiga bella satt hemma en lördag. Jag tror hon hela tiden, mer eller mindre, fortsatt i samma spår. Vad ska jag hitta på för min karaktär denna veckan? Åh att prinsen kommer spontant till Paris låter lyxigt och romantiskt. Jag anser att man inte kan lita på ett enda ord hon skriver. Allt är för att tjäna pengar. Detta har hon själv sagt. Så jag kan verkligen inte förstå hennes armé av försvarare. Vill man gå över lik för att tjäna pengar, då måste man tåla att bli ifrågasatt.

  Svara

   Jag kan varken förstå hennes fans som försvarar henne eller hennes kritiker som ska ”sätta dit” henne. Allt hon gör gör hon för att tjäna pengar, att provocera genererar klick. Varför försvara henne och varför provoceras av henne? Hon spelar en karaktär.

   Svara

    Håller med, men däremot så MÅSTE hon kritiseras och granskas enligt mig, då folk köper hennes produkter för att hon gör en spel för galleriet! Detta tänker jag kring alla kändisar som gör liknande. Kardashians gör mig väldigt illa till mods till exempel, som använder sin gigantiska plattform till att sälja bantningsprodukter och korsetter. Många unga har inte det kritiska tänkandet. De måste granskas och kritiseras!

    Svara

    Fusk ska alltid granskas. Då syftar jag på hennes version av siffror.

    Svara

    Det kan hon väl få. Men dra inte in barnen i det. Så fruktansvärt osmakligt

    Svara

  Ser fram emot dagen Bella ”han behandlar mig som en prinsessa” och Bella ”min vän Sheila finns alltid där för mig” skriver ett inlägg om när HON stöttat sin vän i ett projekt, när HON tagit sig tid att göra något för Hampus. Som att tex lyssna på honom när han vill berätta om sin dag. Hon är prinsessan. Hon ska behandlas som det. Men hon kan inte ens ge sin ”pojkvän” 5 min att få berätta om saker han vill dela med henne. Om det inte handlar om business och hon gynnas av det. (Ja, jag stör mig ohälsosamt mkt på Bella. Är HSP-person och om jag får säga det själv så är empati och att vårda mina kompis- och familje-relationer bland det viktigaste i mitt liv. Förmodligen därför jag finner Bella så förfärligt osmaklig…).

  Svara

   Men herre….
   HUR vet du det här? 🙄
   Om du tar några steg tillbaka, kan du då förstå hur otroligt skevt det är att du tror dig veta hur relationen mellan två människor som du inte känner, aldrig har träffat ens, ser ut?

   Svara

    Hon har själv berättat det. Ju. *suck*

    Svara

  Sen en sak till. Om bilden är content som är en del av ett bolags marknadsföring. Har Hampus skrivit på samtycke att synas i bloggen enligt GDPR?

  Svara

  Jag tycker att det var ovanligt korkat av henne att berätta att allt hon lägger ut, är strategiskt uttänkt. Detta betyder i förlängningen att jag inte tror på något som kommer från henne. Jag tror inte på den s.k. stalkern, för även denna gång kom han undan. Trots att det var mycket folk i närheten.
  Dock tror jag på att sånt här, precis som hon uttalar sig, ger extra besökare på hennes plattformar.
  Tyvärr Bella, det enda jag ser är en desperation efter kronor och ören. Hos mig är tilliten och seriositeten noll, på allt du gör. Du har ljugit och förändrat verkligheten allt för många gånger.

  Svara

   Just detta som är så märkligt; Bella verkar inte förstå/se att hon skulle tjäna betydligt mer på att vara genuinare, mer ödmjuk. Nu istället så misstror många henne, läser med skepsis och misstänksamhet. Varför vill man skapa den bilden av sig? Tjäna pengar, javisst, men vad priset i slutändan? Att ingen tror in? Att folk ser en som pengahungrig och ytlig? Och kanske största frågan av alla, hur fan kunde hon då utses till näringslivets mäktigaste kvinna? Så oerhört konstigt.

   Svara

  Fan vilka gamar ni är när det gäller Isabella. Det Camcam skriver i inlägget + detta kommentarsfält är ju fan helt deprimerande. Att ni bara orkar spy så mkt galla över en annan människa. Fint av er.

  Svara

   Den gallan framkommer Bella helt på egen hand. Att ljuga ses inte som så charmig egenskap precis…

   Svara

   Din kommentar var den enda arga jag läst under detta inlägg, så du kanske borde sluta kasta sten i glashus.

   Svara

    Då ska du allt ta o läsa igenom alla kommentarer ovan igen och fundera över hur trevligt skrivna de är om en annan människa!
    Ser du inte detta utan tycker min kommentar är värre så är det något som är allvarligt fel.

    Svara

  …..ok. Iaf det mer ärliga vi hört från henne senaste tiden. Nämligen att hon är vandrande reklampelaren och att Pingis sitter bakom spakarna så att säga. Detta har jag skrivit så många gånger men alltid fått nån tjurig kommentar om att jag är konspiratorisk eller favoriten; avundsjuk. Nope, I was right. Hela tiden.

  Så innerligt glad att jag slutat läsa hennes blogg sedan flera månader tillbaka. Saknar det inte alls, vet iaf att inte jag bidrar till cirkusen.

  Svara

   Självklart är hon och andra influencers levande reklampelare, som mellan reklaminläggen måste skriva om något med fängslande innehåll. Läsarna måste ju stanna kvar, även om det de läser inte är sant.
   Därför läser jag bara denna bloggen. För nu för tiden, finns inga roliga och äkta bloggare längre.

   Svara

  Det är fan obehagligt hur mycket negativ energi det finns i den här bloggen. Får helt ärligt ont i magen av att gå in här. Skvaller kan och bör vara kul, men du tar det alldeles för långt. Tråkigt!

  Svara

   Men sluta läs här då? Vad är detta med folk ba måste komma in och ”åååh vad dålig eneeergi”, jaha? Gå härifrån då?

   Svara

   Otroligt många som verkar få ont i magen bland de som kommenterar. Måste vara jobbigt med all denna magknip.

   Svara

   Det är inte skvaller. Läs om, läs rätt.

   Svara

    Tror de alla har samma maginfluensa.

    Svara

  Hon som skulle göra sprayatan kom ju precis när mannen var där, så då finns det ju någon som kan beskriva hur han såg ut. Hon har väl polisanmält?

  Svara

   Mannen ifråga gjorde väl inget olagligt? Så länge han bara stod utanför på gatan finns inget att anmäla.
   Man kan inte polisanmäla någon för vad man tror att vederbörande kan tänkas ta sig för.
   Finns inget som heter avvaktande polisanmälan vad jag vet.

   Svara

    Om det är förföljelse/trakasserier går det visst att anmäla.

    Svara

  Hon borde plöja några säsonger av veckans brott för inspiration, så kanske hon lyckas få sina stalkerfantasier att verka ett uns mer trovärdiga.

  Svara

   Läs boken Karin Fossum ” Viskaren” en oehört bra psykologisk spänningsroman. Huvudpersonen ser en förföljare – i hennes tycke.
   En man som står ute på gatan – hon ser honom fr sitt fönster.

   Konsekvensen är djupt tragisk

   Svara

  Var skriver BB om det där med att bilden är ett jobb?

  Svara

   I en kommentar på sin blogg:
   isabellalowengrip skriver: 1 oktober, 2018 kl. 15:16
   Även bilden med Hampus på instagram är jobb – Fota en bild som bidrar till enormt mycket likes (30 000), ökar profilbesök, fler följare, mer betalt, större synlighet för mina varumärken (idag visas Löwengrip på en bild i flödet)

   Svara

  Jag vet inte. Det är något i historien som inte stämmer.
  Att outa stories som denna föder fler galningar. Polisens FÖRSTA råd vid dylika händelser (som drabbar fler än Isabella) är att INTE gå ut i massmedia/ sociala medier och tala om det.
  Mycket märkligt att skriva om det för att ”få medlidande och förståelse”. DET får man av vänner, grannar (som verkar nära), pojkvänner (ja – plural…) osv.Men inte av anonyma bloggläsare (där galningen-om-han-ens-existerar säkert finns).

  Att dessutom hinta att ”jag vill befinna mig, med mina barn, i skärgården i helgen” får mig att höja ögonbrynet en smula…

  Svara

  Varför reagerar du inte på samma sätt när t.ex Kenza åker på sina semestrar och gör samma sak? Tror du när hon var i Montenegro eller Portugal att hon inte gjorde avdrag för sina utgifter där? Alla bloggare gör så, enda skillnaden är att Isabelle till skillnad från alla andra är öppen om det (även om det må vara i provokationssyfte). Alla storbloggare är mer eller mindre sponsrade i stort sätt allt, tragiskt men sant.

  Det är så skevt när bara en bloggare ska granskas för sin livsstil när det finns andra, ännu större bloggare som t.o.m gör det värre och aldrig är öppen om detta.

  Och nej jag är inget större fan av Isabella eller jobbar på LCC (sjukt att man ö.h.t måste säga det)

  Svara

  En grej man måste älska med Isabella är ändå strategin att berätta om strategierna. Ett annat sätt att provocera än den gamla goda Kissie-tiden

  Svara

  Isabellas bild i kommentar 1/10 kl 12:12: ”Eftersom vi vet vad som går hem på bloggen och Instagram kan vi styra kampanjer så att konverteringen blir hög. Det är därför stora bolag kan lägga miljonbelopp på synlighet i mina kanaler, 1-2 länkar ger en halv miljon i försäljning om det är rätt match. Ganska snabbt blir det en plusaffär. Otroligt roligt. Men jag har också jobbat med det här sedan jag var 14 år. Jag kan min business.”

  Bloggläsarnas bild: ”Sofia skriver 1 oktober, 2018 kl. 14:28:
  Vad är det [för] bolag? För att vara bloggare verkar du ju ha extremt få samarbeten, iallafall av antalet reklammärkta inlägg att döma.”

  Svara

   Undrar hur många som nappat på hennes stamcellsgrej?
   Eller beställt några pavor Guldkula på bolaget?

   Svara

    Angående guldkula så finns det en video när matgeek testar guldkula champagne. Han va inte alls imponerad

    Svara

   Skulle vara kul att höra hur de säljer kampanjer till bolag. Kan inte Camcam ordna det 🙂 ”vi lägger ut ett inlägg om en lapp så folk tycker synd om IL och sen klämmer vi in er grej i ett inlägg”

   Svara

  Bella hade på gränsen råd att köpa ut Odd från huset förra året och iår köper hon nytt hus för närmare 30milj (finns det bevis på den summan?). Alla resor, hotellbesök, märkeskläder, märkesvaror, smycken mm som hon köpt bara i år. Förstår att mycket är spons och att hon tar många kostnader på företaget. Men all shopping får man ens ta det på företaget? Hon avslöjade också att hennes barn har ett sjusiffrigt belopp i sina konton. Känns som att hon badar i pengar nu helt plötsligt.
  Jag har iaf länge misstänk att hon troligtvis får tips angående aktier.

  Svara

   Hon har knappast betalat mer än 22 mkr för nya huset.
   Eller betalat, det har vi inte sett än.

   Svara

   Eller också redovisar hon inte alla intäkter i bolaget…kanske åker direkt in på hennes offshorekonto…

   Svara

   Avkastning på aktier redovisas så nej.. Men en sak är säker och det är att hennes redovisade inkomst och utgifter inte går ihop.
   1. Hon skattefuskar eller gör något annat brottsligt
   2. någon annan står för notan och det är nog inte Hampus med sin bostadsrätt på 30m2. Han verkar nog inte ha så mycket överlopps. Tror mera Bella betalar för hans resor. Han vill bara se rik ut utåt, exempel fin bil men bostad som en studerande.

   Svara

    Håller med dig om detta.
    Tittar man på Hampus insta så har han en så billig och skrämmande hurmor. Han kan inte vara frisk i huvet. –> Lika barn leka bäst?
    och Bella gör ngt brottlsigt och det är så tydligt. Hon är ingen bra förebild helt enkelt.

    Svara

  Har tänkt mycket på Bella och hennes business på sistone. Kommit fram till att min egen teori är att hon är otroligt törstande efter andras beundran. Hon vill vara framgångsrik och rik för att andra som hon beundrat länge plötsligt ska beundra henne. Det finns nog något mörker i hennes barndom som gör att hon drivs så hårt av att bli omtyckt och beundrad av andra framgångsrika entreprenörer. Hon vill kunna vara stolt och ”bättre” än andra. Hon vill visa att hon gör det själva (utan kontrollerande pappa denna gång). Hon kör på fake it ’til you make it och kanske lurar hon mest sig själv? Jag tror inte hon är elak, manipulativ, känslokall faktiskt, utan bara desperat efter det hon tror är äkta kärlek: beundran från andra.

  Svara

   +1

   Svara

  Tycka vad man vill om Bella- behöver inte skriva ut liknelser med psykisk störning för det känns som att dra det för långt men sorgligt är det hur hennes blogg blivit nån slags charad. Även om hon skrattar hela vägen till banken- kommer det inte någon dålig eftersmak efter att man lagt ut allt som hon nu gjort. Vet inte, jag blir ledsam mest.

  Svara

  Du har nu skrivit fler inlägg på samma ämne. Jag förundras över hur någon (Bloggbevakning) som alltså skriver om bloggar och influencers inte förstår vad deras jobb går ut. De jobbar ju med att skapa content. Blondinbellas instagramkonto är inte privat, det är marknadsföring för märket Löwengrip (och de andra). De har valt att marknadsföringen ska vara glamourös eftersom deras produkter ligger i det lite högre prissegmentet. De har valt bort vardagsrealism. Du kommenterar på reklam. Hennes blogg är marknadsföring. Hennes instagram är marknadsföring. Hennes facebooksida är marknadsföring. Den här typer av inlägg blir jättekonstiga.

  Svara

   Jag håller helt med dig Karin!
   Jag förstår inte vad det är att uppröras över? Alla Blondinbellas kanaler ÄR ju hennes jobb.
   Det är också så sunkigt att gå in och spekulera i hennes och Hampus förhållande med utgångpunkt i det här? Hur vet du/ni vad Hampus är med på, hur mycket han och Bella har pratat om detta osv osv. Har det någonsin slagit er att Bella kan använda Hampus som marknadsföring i sina kanaler SAMTIDIGT som de har ett välfungerande förhållande?

   Svara

    Det är ju bisarrt att säga att ”ingenting är heligt” när det kommer till Bella när hon är influencer och gör vad influencers gör? Margaux har fått ett extremt uppsving pga Arnold, hoppar på henne och säger att hon är äcklig som använder sitt barn? Aleks har varit en stor del i Kenzas blogg men det är inte äckligt? Är det bara när man som Bella är öppen med vad man gör och varför som det blir äckligt eller vad är grejen? Jag fattar ärligt inte.

    Svara

  Något är absolut galet när det första man gör efter att ha varit med om en sån här händelse är att sätta sig och sprida ut historien på sociala medier.
  Antingen är det bara ljug och clickbait.
  Eller också är det sant och BB är extremt korkad.

  Alla med spår av IQ fattar att man inte ska ge stalkers,mordbrännare och andra knäppon five minutes of fame.
  Mordbrännare älskar att gosa ner sig i soffan och läsa om sina dåd. Gissar att BB´s stalker blir glad och superpepp då han får figurera i hennes blogg. Goals!!!!

  Svara

   Ja herregud, nu blev det bara FÖR mycket. Stalkern har alltså först väntat utanför jobbgaraget och sedan tagit sig ut till Lidingö. Hennes ”livvakt” kommer ut men hinner inte ikapp trots att han ser stalkern. Kl 20.41 har hon hunnit samla ihop sig så pass att det är dags att skriva ett inlägg om händelsen. Trovärdigt?

   Undrar jag hur det egentligen går med försäljningen av ”nya” Löwengripsprodukterna? Måste kännas tufft att hennes följare på IG inte ökat efter helgen (ligger på 438.000 bara). Trots alla pengar hon lagt ner för att få till detta content. Resa för 2 till Milano, inköp kläder, resa för 3 till Paris etc. Men det blev ju några blogginlägg iaf och många gilla-markeringar på några IG poster, alltid något.

   Svara

    Som någon sa sig ha info om högre upp; hon skriver inte bloggen alls längre.. känns logiskt. Har länge undrat varför denna upptagna egokvinna skulle nedlåta sig med att dravla i evigheter på en blogg…

    Svara

     Nej blogg är ju förlegat sedan en tid tillbaka men det är ju det formatet hon ”kan”. Hon försöker nu med Instastories men följarantalet verkar ligga kvar på, i sammanhanget, blygsamma 438.000. Det svider säkert för superbusiness Isabella.

     Svara

      Å knappast är alla verkliga människor/fans. E ju bara kolla hur få som ser hennes klipp

      Svara

  Varav många är köpa likaså likesen 😂

  Svara

  Dendär ”isabellalöwengrip” som kommenterar på bloggen är väl nån som låtsas vara hon? Eller är jag helt ute och cyklar?

  Svara

   Ja det är du. 😉

   Det är hon. Bloggen modereras hårt, inte en chans att inlägg skulle publiceras under hennes eget namn.

   Svara

  Så hon berättar om den här stalker för att vi ska få en inblick, trots att det generellt avråds från? Av godhet mot oss läsare eller för att content är viktigare ön säkerhet?! Helt galet. Kan inte heller förstå hur hon förra gången, trots att hon fått åka in till stan på kvällen och sovit dåligt med mardrömmar, ändå lyckas publicera ett tidsinställt inlägg vid 07.09 om incidenten. Denna gång verkar hon ha satt sig och skrivit direkt efter att barnen somnat. Förstår ej. Mannen verkar ju dessutom riktigt farlig – besatt av Bella med stenkoll på hennes tider, galen men ändå såpass kvick att han hinner dra precis innan polis kommer (förra gången), snabb som en vessla. Dock går det inte riktigt ihop för mig, han springer när spraytantjejen parkerar men verkar inte hinna tillräckligt långt för att vara utom synhåll när personskydd kommer ”någon minut senare”, då verkar han dock lägga på ett kol. Jobbigt hur otroligt nära de varit att ta honom båda gångerna också, så typiskt att personskydd och polis båda gånger kommit en minut efter att han sprungit iväg. Om allt i historierna verkligen stämmer så skulle iallafall jag definitivts kontakta polis, han han bankat på fönster och vägrat gå och sedan förföljer så är det ju brottsligt och med bildbevis och allt borde det inte vara allt för svårt att plocka honom och visa på at han trakasserat, nästa gång han är i farten. Som sagt, han verkar ju både smart, snabb och galen, speciellt med tanke på barnen anser jag att hon har en skyldighet att anmäla.

  Svara

   En annan skriver bloggen….

   Svara

  Med tanke på hennes 1.5 miljoner följare är 30 000 likes inte ”enormt mycket”. 30 000 likes är bara 2% av det totala antalet likes hennes följare hade kunnat ge henne.

  Svara

   Dör på detta :’D 30 000 likes är faktiskt inte enormt mycket likes när man tänker på det

   Svara

    I relation till hur många följare hon har, nej det är inte mycket 🙂

    Svara

     Och dessutom får hon oftast bara runt 2000 (tvåtusen!!!) likes. Sjukt lågt.

     Svara

  Efter lång betänketid gällande situationen med Isabella så skulle jag vilja föreslå följande teori att ha under beaktning.

  Tror ni inte att det är möjligt att den här mannen är startskottet för nedtrappning för henne?
  Oavsett befintlig existens på denne nämnda man så kan man ändå gissa att följande kommer att skrivas snart:
  ”Jag känner mig inte längre säker med mitt liv så här öppet. Jag kommer att skära ner på sociala medier för att inte ha ett konstant hot över mig”

  Aaaalternativt;
  Utlandsflytt.
  ”Då alla i Sverige vet vem jag är och vart jag bor, vart mina barn går på förskola osv. så kommer jag att behöva flytta utomlands för att kunna fokusera på min och barnens säkerhet.

  Vad tror ni? 🙂

  Svara

   1 Hon behöver uppmärksamheten som andra behöver mat
   2 Hon kan ju inte flytta barnen från pappan

   Svara

  Det ända jag tycker är äckligt här (och en smula tragiskt) är hetsjakten på en enda person. Jag är inte så insatt i varken Isabellas liv eller någon annan bloggares men det känns som att hon får så extremt mycket och hård kritik, framförallt här inne. Vad är det som gör henne sämre än andra influencers? Många andra visar ju upp sin familj och sina barn, dessutom med ansiktet synligt, och tjänar pengar på det. Många andra reser lika mycket. Är det för att Bella är öppen med att det finns en strategi? Är det det som är så fruktansvärt? Berätta gärna, för jag är genuint nyfiken på vad det är som är så hemskt?

  Svara

   Varför ska vi skedmata dig med information när du kan bläddra i Blondinbellas kategori här på bloggen?

   Svara

    Det stavas inte ända förresten. Om det inte är en rumpa du pratar om.

    Svara

  Det beror väl bla på att hon gått ut m sin taktik. Allt är hitte på för bloggen. Det är väl ok å driva med.

  Svara

  Någon hade kommenterat att det inte är så smart att ha en person som ansikte utåt för ett varumärke. Vad händer när hon blir ointressant? Kommer nya Estee lauder att klara sig i flera generationer?

  Svara

   Inte en chans att hon överlever. Hon är redan ointressant förutom de som tillhör hennes bubbla.

   Jobbar heltid med ungdomar upp till övre tonåren. Unga idag – generellt och i utifrån egna erfarenheter från samtal – vet typ inte vem hon är, mer än mycket vagt. Hon är inte ”känd” bland unga. De har inga åsikter eller känslor som rör Blondinbella; Blondinbella hör till de som idag är 25-28 år ca. Idag är det inte blogg och bloggare som ”gäller”. Hon säger sig vara rörlig och snabb att anamma förändring men det Blondinbella inte förstått är att hon inte är snabb nog. Hon är redan ute. Hon är inte ett namn hos människor och kommer aldrig att bli om ni frågar mig.

   Svara

  Tror nog att gullehampus är med på noterna 🙂

  Svara

  Du är en riktigt hemsk person som förminskar en sådan här händelse för att hon lagt upp en bild som drar mer uppmärksamhet till henne som varumärke. Säger du samma sak när någon gör ett övergrepp mot henne också. Det här var ett riktigt övertramp i verkliga livet som du uppenbarligen tycker att hon förtjänar eller ljuger om. Vidrigt.

  Svara

  Hej Camilla. Jag hoppas verkligen inte att du gör anspråk på att arbeta journalistiskt (exempelvis när du ringt runt för att försöka bekräfta/dementera utryckningar), för i så fall borde du börja med att läsa på om de pressetiska reglerna. Ditt sätt att trigga i gång kommentarsfältet till en hatande mobb är nästan beundransvärt.

  Svara

   I Camillas fantasivärld så ser hon sig som en *journalist*. Hade hon däremot varit en riktig journalist så hade hon haft stora problem vid det här laget pga hur hon skriver om folk

   Svara

  Och jag kräks på det här vidrigt vinklade inlägget. Skäms på dig Camilla.

  Svara

  Det här är min teori om Bella. Vad tror ni andra?

  Hon levde ett supermysigt liv med Odd. Älskade egentligen mammalivet och barnen. Det gick bra att kombinera med sin karriär eftersom Odd tog det mesta ansvaret hemma. Men i takt med att företagen växte började Odd kännas så tråkig och Svensson. Dessutom så misslyckad. Han misslyckades med allt han tog för sig; låtar, vinföretag, jobb i Bellas koncern etc. Dessutom köpte han inga dyra Chanelskor eller dyra diamantringar i present som andra influencers killar gjorde. Gamla Goa Odd började kännas för trist. Under denna tid fick hon också uppmärksamhet av andra mer ”lyckade” killar, Hampus inkluderad.

  Så hon skiljde sig från Odd och började träffas Hampus som tog med henne på dyra resor och köpte dyra presenter. Det här var en kille som passade in i hennes nya livsstil. Hon säger på sina kanaler att hon älskar honom. Allt är guld och gröna skogar.

  Så plötsligt dyker Stordalen upp och bjuder med Bella till Paris. Romantisk weekend med Hampus bokad av abrupt och sen är det plötsligt slut med Hampus. Bella åker till Cap Ferrat med Stordalen och tror hon har fångat ett ny större fisk på kroken. Hampus är inte vatten värd.

  Sen märker Bella att Stordalen kanske inte var så intresserad av henne trots allt? Han åker på semester och lägger upp kärleksbilder med frugan. Hampus får komma tillbaka men som icke exklusiv….

  Stordalen Hänger med Zara Larsson och skryter om det på instagram (Bella fick aldrig synas där). Plötslugt är allt gullligull med Hampus igen och hon skryter om deras kärleksweekend på instagram.

  Svara

   Teori..? Det är ju i princip ord för ord hur det hela utspelade sig. Så sanning snarare än teori.

   Svara

  Är sex med Hampus också jobb? Det faller ju inom ramar för hennes strategier: hon behöver ju upprätthålla den relationen med honom för att tjäna pengar. Och sexet hör ju till där. Hoppas verkligen att hon skall få känna på det själv, kanske den dagen hennes barn blir stora och skall ses med henne enbart som en del av deras arbete…

  Svara

   Attså att hon skall känna hur det känns att bli utnyttjad på det sättet.

   Svara

  Och här skriver People_in_pfw (https://www.youtube.com/watch?v=4cWc47PsS7c) att BB är ”the Swedish entrepreneur, actress and blogger”. Actress? alltså, kanske för att hon spelar 24/7.

  Svara

  Hon intresserar mig inte. Varför ska man kolla på hennes blogg? Varför ska man överhuvudtaget bry sig?? Det finns betydligt intressantare människor som skriver och gör betydligt intressantare saker – om man nu nödvändigtvis måste fly från sitt eget liv i första hand.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.