Mysigt, spontant och alldeles, alldeles underbart…

Moggan och Mon Amour är hemma och myser i lägenheten och det ser ungefär lika spontant och personligt ut  som ett hemma hos-reportage på Haga slott under ett statsbesök.
Jag undrar om man får använda bilder med människor i på Hemnet? Någon som vet?
Det kanske vore en idé för Moggan och Mon Amour att få lite fart på budgivningen – att inkludera en influencer i bilderna för att verkligen framhäva det instagramvänliga i lägenheten.

Någonstans finns det en 19-årig flicka med en pappa med på tok för mycket pengar som bara väntar på rätt objekt att tjata till sig och här får hon ju hela konceptet serverat till sig på silverfat.
Stuckaturer är minst 5 nya followers och 8 likes, för att inte prata om alla selfies man kan ta bakom en vit linnegardin med det där ljusinsläppet.

-PAPPAAAAAAA!! JAG VILL HAAAAA DEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

117 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Förlåt för OT!!!!

    Snälla kan någon säga att livet blir bättre? Har gått igenom så mycket, men känner mig nästan på botten nu.
    Motivationen till skolan är åt helvete, vänner och familj uppskattar ingenting när jag gör allt för de. Det man ser på sociala medier dagligen, gör mig bara förtvivlad.
    Snälla säg att det blir bättre och jag en dag kommer vara fri från min ångest, ha tagit examen så jag kan lämna den här staden och träffa en vettig kille…

    Sorry återigen för OT Cam-Cam, vet att du ej gillar det.

      Ja livet blir bättre. Eller så blir det sämre. Eller så blir det lagom. Så ta på dig mjukiskläderna och slappna av istället och sluta tänk så mycket.

      Bn kämpa på. Mycket bra kan hända. Umgås med människor du mår bra av. Gör saker du gillar. Jag önskar dej all lycka. Kram. ?

      ❤❤❤
      Vet du hur länge som jag har varit på väg att skriva detsamma här?
      Jag har känt det som om jag testat femtioelva sätt att hitta något sätt som får mig att orka leva. Sedan i förra veckan fann jag en regel som minskade min ångest. Om jag skulle vara social skulle jag vara det efter jobbet på rimliga tider. Sedan skulle jag alltid ge mig ledigt fredag-söndag från att vara social. Slutligen skulle jag tvinga mig själv att göra mitt bästa för att minska mitt ”dåligt samvete”-ångest när jag säger att jag inte orkar den där fikan till exempel.
      På något sätt har min konstanta ångest gått ner från ”Hur ska jag orka leva 8 timmar till?” till att tänka ”Om ett par timmar kommer jag att kunna se mitt favvoprogram i sängen hemma”. Ångesten är där och jag sover dåligt, men efter långa månader börjar jag äntligen må bättre. Vad jag vill säga är att jag förstår att allt känns som ett mörker nu. Jag vet att alla säger att det blir bättre typ imorgon. Försök orka finna ditt sätt att inte bara finna de där ljusglimtarna utan orken att kunna se dem. För de finns där fortfarande, oavsett hur små. Bit för bit är det de som kommer att bära dig till när du lämnar den där staden och träffar killen som gör att du ömsom vaknar med ett leende på läpparna ömsom vill slå något hårt i huvudet på honom. Fina du, vad sägs om att vi försöker orka tillsammans? Många kramar

      Ps. appen Heyu har massor av guilty pleasures-serier som jag har börjat kolla både innan och efter jobbet. Värt att testa? Ds.

        Förlåt för långt svar! Insåg inte hur mycket det blev

        Glad för din skull! ❤️Och lycka till BN!?

          Tack! ❤

      Det kommer bli bättre jag lovar ❤ Det finns ingen som har det bra 365 dagar om året. Försök ta en dag i taget och låt dig vara ledsen när du behöver det och låt dig vara glad när du känner för det. Ta skolan för vad det är och tryck inte ner dig själv om det för tillfället tar emot. Och även om det är din familj så sätt ner foten och tala om vad du känner – om de inte visar sin uppskattning mot dig och allt du gör så hjälp inte till mer. Låt de inte ta dig för givet.

      Och när du känner dig extra nedstämd så ta dig en långpromenad. Det stärker dig och du kommer känna dig lite piggare och inte så orkeslös. Allt kommer bli bättre – ta bara en dag i taget ❤

      Det blir bättre! Jag har varit på botten, belive me. Så otroligt nattsvart. Ett tag stod jag på balkongen varje kväll, redo att hoppa.
      Idag är jag nygift och helt utan tankar på att hoppa från något annat än en skojig trampolin. Livet kommer alltid gå upp och ner, men det värsta, det där som känns som att vada i bajs, det går över.
      Håll ut

      Jag har aldrig sett att Cam Cam har sagt något dåligt OT-kommentarer. ❤️

      allting kommer bli bra men inget blir bättre av att man träffar en kille, snarare tvärtom

        Lägg av

        För mig började livet. Trevande, försiktigt, smygande. Han fyllde min värld med färg och jag vill aldrig, aldrig, gå tillbaka till den tillvaro jag levde innan han kom in i mitt liv. Vi hittade hem i varandra ❤️

          Samma kille du gillar att klaga på här inne?

    Det är för vitt för mig :/

    Men lägenheten är väl redan såld?

      Nej
      Det är en annan lägenhet i samma trappuppgång som såldes. Deras tog de bort då ingen visade tillräckligt stort intresse.
      Varför tror du hon plöstligt bombaderar sin instagram med bilder på lägenheten de låtsas leva i?

        Följer inte Mogi nånstans, såg bara någon som kommenterat här att den var såld med en länk till Booli. Tyckte det var konstigt att den gick så fort men det förklarar ju saken!

    på riktigt varför ser alla bloggares/ instagrammare/ infuencers hem likadana ut…ja just ja…de gör reklam o tvingas möblera upp sina helt själslösa hem så ”vi” ska konsumera…Vägra följa o vägra ge dem klick…Moder jord går snart sönder. ?

      Tycker också det saknas själ i dessa moderna hem. Mysigt och ombonat är så mycket bättre.

        Jag gillar iofs den moderna stilen (helst minimalistisk och åt det strama hållet) men får nästan utslag av leda när jag ser likadan inredning hos alla. Överallt är det likadana ljusstakar, vaser och porslin, färger och mattor. Så oerhört opersonligt, ängsligt och masshysteriskt.

          Vissa kallar det för ett ”personligt hem”?

            Det får de gärna göra ? Trivs man hemma är ju allt frid och fröjd, oavsett vilken inredning man valt. Men jag kan inte låta bli att tycka att det ser rätt trist ut.

      IPCC har släppt ny rapport. Tydligen ser det dystert ut och varken politiker, media, näringsliv eller allmänheten gör sitt.
      Trodde alltid jag hade en sån tur som föddes pä 90-talet och i Sverige men nu vet jag inte längre. Det är sorgligt att se sin egen art så oaktsamt och egoistiskt förstöra den blå planeten och utrota sig själva och andra arter.

      Nej alla bloggares hem ser inte likdana ut, kolla tex Monas, Underbara Klaras, Gynnings.. mest de unga stockholmbloggarna som har likadant, dock har många det det väldigt fint tycker jag. Tycker Toftby har det så snyggt och mysigt, Wahlgrens hem gillar jag också snyggt, mysigt och hemtrevligt. Graafs hem är härligt. Fint hemma hos Mogi men litet. Önskar att se fler housetours. Skulle vilja se mer av Anithas hem och Amanda Schulmans, verkar ha det så snyggt.

      Alla bloggares hem ser inte likadana ut, kolla t ex Mona, Underbara Klara och Gynning.

    Gillar att hela te-settet följer med Mogi genom lägenheten. Inte bara koppen liksom. Mogi brygger en hel kanna, dricker lite med en munsbit i köket, tar med kopp, kanna och fat och jäser i soffan, smälter tilltugget och sen tar med hela servisen till bordet för att inte få slut på te medans hon bloggar. Vore ju jobbigt att behöva gå de ca tre stegen mellan bord och soffa för att kunna konsumera en och en halv liter te. Hon har ju bara ca fyra steg till badrummet dock, så det är väl chill.

    Obs. Skojar.

      Den lilla bakelsen följer med till alla ställena också. Helt orörd.

        Det kallas skådebröd;)

        Så sjukt!! Alltså att man kan ha en bakelse hemma så länge utan att äta upp den…

        Och bakelsen, och samma kläder, är med i bilder på Instagram från 27, 28 och 29 september samt 4 oktober…

    Nåväl vad är en bal på slottet …..?

    Har de två lghter eller varför skulle de ej bo där? Noll koll på Mogi

      Hon har själv skrivit att hon inte bor i den lägenheten.
      Möblerna är dessutom hyrda enkom för fotograferingen/försäljningen av lägenheten.

        Var bor hon då?

          Troligen annan lgh på Östermalm eller kanske hemma hos mami och papi. Hon svarar lite svävande på just den frågan i bloggen.

          De bor hos hennes föräldrar.

            Jag kanske missar något uppenbart, men varför skulle man välja att bo hos sina föräldrar om man äger en lägenhet?

              Ja, det är vi många som undrar varför de gör.

                De kanske blir ompysslade och får hjälp med tvätt och mat osv.
                Brukar vara orsaken till att en del gärna bor hemma hos föräldrarna i det längsta 🙂

    Maja Nilsson Lindelöf är gravid!

      Såklart. Är väl alla dessa spelarfruar …

        ?

        De är ju i den åldern och nygifta så inte så konstigt? Känner många i min ålder som är i just den fasen i livet och jag är i samma ålder som Maja och Victor

      Även fruar till lärare, poliser, asfaltsmän, sjukgymnaster och advokater är nog gravida just nu.

        Det heter fysioterapeut

          Haha. Om man har examen från tidigare än 2014 och inte ansökt om ny legitimation (och betalat för det) är ens titel sjukgymnast. Punkt.

        Även lärare, poliser, asfaltsläggare, sjukgymnaster och advokater är nog gravida just nu.

      NC strikes again!

      Någon mer än jag som tycker det är suuuuch a cliché att bli gravid typ 1-2 månader efter man gift sig? haha

        Ska man vänta med att skaffa barn då så att det inte blir så cliché?

        Det är väl i så fall en jäkla cliché att ens gifta sig?

    Jättefin lägenhet. Men absolut, vore skönt om nån kunde lansera en trend med mer katthår, stök och omaka porslin.

    Tyckte hursom att det ser jättefint ut. Och bra att hon lyfter hur det faktiskt kan vara i skolan, alla har inte stora härliga gäng runt sig. Oavsett vad man tycker om Mogi och hennes ”mon amour” så önskar jag att det pratades ännu mer om mobbning/utfrysning och att livet faktiskt kan bli bättre sen.

    Dock så är hon lite naiv om hon tror att det enbart är fördelar med bloggar/sociala medier för att man får förebilder att se upp till. Tänk vad mycket elakheter och skit ungdomar sprider om varandra via sociala medier …

      Gäller även äldre.

    Mysigt att ni passar på att håna henne när inlägget handlar om att hon blev mobbad under hela sin uppväxt. My god ?

      Kanske för att bilderna inte har någon som helst koppling till ämnet utan ser ut som reklam för en teservis?
      Jag har inte läst blogginlägget och kommer inte heller att göra det eftersom jag är totalt ointresserad av människan.

        Samma här

    Nej nej, absolut inga gardiner om du är (eller försöker efterlikna) en äkta stockholmare i innerstan! Inklusive Mogi

      Jodå, gardiner är trendigt nu

        Vadå, är detta ironi? Använder ni inte gardiner..? ? Det ser ju helt stört ut utan & ger ett mysigt intryck av ett hem.

          Jag har inga gardiner. Och det har jag aldrig haft, dvs innan influencers blev en grej. Jag gillar inte gardiner. Tycker att mitt hem är finare utan.

            Älskar gardiner ???

            Oj, låter kalt

              Nej. Mycket blommor och pynt i fönsterna gör det mysigt. Plus ljust och fint. Så gillar jag det?

            Jag har inte heller haft gardiner i mina hem. Flyttade från föräldrahemmet på 90-talet. Rullgardin i sovrummet i några med stark morgonsol. Men nu bor vi i hus med fönster från golv till tak så jag har klätt in hela sovrummet i linnegardiner. Känns som att jag skulle vilja göra så med resten av huset också. Det är mysigt! Tyst på något vis.

          Jag har inte alltid gardiner heller. Men jag har så himla fina, höga och gamla fönster med spröjs att de är så fina som de är.

        Trendigt bland inflyttade stockholmare. Men inte bland infödda. Hantverkarna kallar det för ”Stockholmssyndrom” fastän det egentligen är något heeelt annat.

      Jag avskyr trenden att inte ha gardiner. Haha min mamma brukar säga ”Ser ut som en knarkarkvart om man inte har gardiner” 😛 jag tycker mest det ser ut som om man inte är helt klart med sin inflyttning bara…

    Löjligt att skriva ett inlägg om att hon myser hemma när hon:
    1. Inte ens bor i lägenheten där fotona är tagna
    2. Dessutom har hyrt möblerna för styling.

    Vilken fasad!! Mogi är bara too much.

    Men på riktigt, kallar hon sin kille Mon Amour eller vad är grejen??
    ….I såna fall, då kan någon få kräkas åt mig också, verkar ju vara vanligt här 😛

      Det får du allt sköta själv ?

    Å jag tycker det här är så jävla sorgligt att jag nästan svimmar. Lilla rika flicka.

    Nu gick jag in och läste inlägget, och det var ju faktiskt ett fint och viktigt inlägg om mobbning.
    Vad tråkigt att du inte skrev något om det istället för att bara håna bilderna :/
    Hade ju varit en chans till att få till ett mindre ytligt & hånande inlägg tänker jag?

      Håller med Dig, rubriken kunde vara ngt helt annat, nu fick man intrycket att det handlade om hennes boende, hade nog blivit helt annan diskussion här om man hintat om att det låg ett mycket viktigt ämne som kunde tas upp

    Jag har sett bilder på hemnet där människor är med i bild (ungefär som i bilderna ovan faktiskt).

      Jag med. T ex här http://www.individafast.se/till-salu/marinstadsvagen-7-6-tr/ har mäklaren och mäklarassistenten fotat varandra i lägenheten. Ser bara så konstigt ut.

    F*n. Nu fick jag ”pappa jag vill ha en italienare” på hjärnan… ?

      Tack, jag med?

      Jag vill ha en synth farsan när jag konfirmerar mig

        Haha undrar hur många som fattar den! ? Jag är förälskad, jag är förälskad… Men i övrigt har ingenting hänt ?

        ?? Klassiker

    Ja… Camcam.. Hur kändes det i magen att publicera en sån här text när hon i inlägget reflekterar över hur det var att vara mobbad i skolan?

    Skriv inte om du inte har något vettigt att skriva. Precis som influencer skapar content av inget av värde så gör du exakt detsamma.

      Fast varför lägga till dessa fåniga tedrickarfoton och tillgjorda bilder till ett så allvarligt ämne?!

        Vad skulle hon haft för bilder då? Tillgjorda bilder på sig själv när hon gråter, som vissa andra influensers?

        Ja det rättfärdigar ju camcams inlägg..

    Vad du än tycker om Mogi så förtjänar hon inte ditt hån.

    Hon skriver om sin utsatta situation som tidigare mobbad. Du hånar henne och försöker göra dig rolig på hennes bekostnad?

    Riktigt lågt av dig. Tyck vad du vill om henne men försök iaf vara lite mer nyanserad i dina urval ” slicka uppåt och sparka neråt”.

    Sen… Du tycks ha ett oändligt mindervärdeskomplex mot Stockholmare. Vad är det du inte fattar med bostadssituationen i Sthlm? Vem som helst som ser Sthlm som sin ”hembygd” och har möjligheten, hjälper sina barn så mycket det bara går för att de ska ha ett vettigt boende. Den som har mycket pengar lägger den insatsen, de som inte har pengar kanske har kontakter, osv, osv. Vad är ditt problem med det? Har som tagit dina pengar/kontakter? Är du avundsjuk? Typiskt bonntölpar som kommer till STHLM och skämmer ut sig genom diverse sociala medier.

    Å jo, ja Stockholmare har gardiner ibland. Ibland inte. Dom gör nog lite som dom vill. Gör inte ni bonnläppar också det? Eller har alla gardiner utanför Stockholms län?

    //Moa

      Håller med att det är ett smaklöst inlägg till att börja med, extra smaklöst när det handlar om mobbing och kommentarsfältet ser ur som det gör.

      Och j, camcam har nog något mindervärdeskomplex. Både mot en övre klass och mot influensers som den trendsnabba och populära grupp i samhället de är.

      CamCam, är fullt övertygad om att du kan städa upp bloggen och göra serös business av det. Med djupare analyser och faktagranskning skulle du kunna vara expert i nyhetsmorgon, krönikör aftonbladet och en maktfaktor i dig själv (särskilt för ett kvinnoyrke). Istället upplever jag att du hamnar i hänt extra facket med skvaller, familjeliv och Flashback vibbar i kommentarerna och inkonsekvent analys och granskning samt hånande av ofta unga kvinnors livstil och arbete.

        Spot on. Synd att det har blivit så här.

        Ja, exakt min åsikt. Välj istället att grotta ner dig, granska och belys. Sluta mobbas. Tyckte det var skrattretande när du ringde polisens press för att bekräfta om det varit någon utryckning till bellas hem, med förklaringen ”journalister ringer ofta dit”. Tro inte att det du gör är journalistik för att du uppmärksammar smygreklam ibland.

          När ni klagar på att camilla mobbas så ser det mycket seriösare ut om ni inte mobbas.

            Vill man göra sig förstådd ”pratar man till folk på det språk de förstår”.

            CC sätter själv tonen i den här bloggen.

            CC är inte ens i närheten av att bli mobbad. Hon får ”svar på tal” och ta ansvar för att hon utsätter andra för mobbing.

            //Moa

              Jag är less på dig Moa. Det enda du gör är att klaga på CC. Varför är du här inne? Förstår faktiskt inte… du förpestar kommentarsfältet.

                Tack för infon!

                ? ?

                //Moa

            Jag har stört mig ofantligt länge på att folk inte fattar skillnaden mellan mobbar/mobbas. Det heter att mobba (mobbar i presens), inte mobbas, om du avser att en person mobbar någon annan. Skriver man ”vuxna mobbas” betyder att det är de vuxna som blir utsatta för mobbing, inte att de själva utsätter någon för det. Man mobbaR när man själv utför handlingen. Snälla någon.

            Jag kan hålla med dig i sak men tycker att min kommentar är befogad. Jag måste säga ifrån för det här är inte en bra ”bevakning/granskning” utan enbart mobbning. Det är inte journalistik. Däremot går jag inte in och kommenterar och säger att hon är elak när hon exempelvis skriver om vissa bloggares hämdporr och ägnar stor tid till det. Därför då är det bloggaren som har gått över gränsen och camcam som går in och markerar att det är oacceptabelt.

      Är manbonnläpp för man inte bor i Stockholm, ok! ? En stolt bonläpp här!

        Näe… Inte per automatik. Bara bonnläppar som flyttar till Sthlm och ska göra sig lustiga över sitt egna mindervärdeskomplex.

        Eller kanske jag ska revidera mina skriverier till att CC är en tvättäkta bonnläpp… Ja, så säger vi! För faktum är att jag inte upplever några andra som hållet på som hon gör.

        ?

        //Moa

      Bonnläppar? Really?

      Stockholmare är nog så viktiga att de skrivs med en stor begynnelsebokstav i mitten av meningen, eller hur Moa?

      😀

        Inte alls! Bara ett litet obetydligt fel från min sida.

        Självklart ingen versal i stockholmare.

        //Moa

          Nice try, bro.

            Hahaha… Okey då bro…

            Jag går här i min förgänglighet och inbillar mig att stockholmare, av oklara skäl tycker att de är lite förmer. Att vår ursprung är så pass stort och viktigt att vi inte behöver följa gängse stavningregler.

            Visst, då säger vi så då! ?

            //Moa

      Vad är mobbning i texten menar du?

      Detta är en typisk kommentar som Camilla aldrig kommer att bemöta. Hon är otroligt dålig på att se sina brister och kan enbart be om ursäkt vid fall där hon objektivt sett gjort fel (som med margaux källhänvisning). Och är såklart helt dränkt i sina mindervärdeskomplex angående sitt egna boende, ett höghus långt ute på värmdö…

    Men vad är det för curlingnäll här, herregud? Håll er tull ämnet istället för att gnälla om era irrelevanta ickeproblem. Skämtr ni eller? O

      Curlingnäll? Vad är det??

        Nån bitter gammal hagga bara ?

    Redan som mycket liten var Bellis en fena på att tjäna pengar. Givetvis är hon ensam om detta underverk.

    ”Jag gav henne lite tips från när jag var barn och sålde, då vek jag in de bästa sidorna (och dyraste, typ Guiness rekord-böckerna) så att jag snabbt kunde rekommendera vad kunden skulle köpa. Det gällde att läsa av kunden eller fråga vem kunden skulle köpa till och matcha det med innehållet i tidningen, men då gällde det att plugga in alla varor som fanns.

    Jag blev en fena på att sälja jultidningar”.

      Säg något hon inte är världsbäst på?! ?

      Fast om det stämmer att hon fick ihop till ”en lavalampa, cykel och en minitv med inbyggd VHS” så var hon antagligen rätt bra på att sälja jultidningar

        Jag var världsbäst, fick alltid välja vad jag ville. Sålde själv samt hade 4 föräldrar som alla sålde på jobbet åt mig hehe

        Vem vet hur många jultidningar pappa Per köpte själv eller hjälpte till med att sälja?
        Fast det skulle Bella aldrig erkänna förstås. Hon var ju bara 12 år när hon flyttade hemifrån för att klara sig själv.

    Fastnar i modd?? Skrev inget olämpligt. Hmmm….

      Ibland fastnar man i modd utan att begripa varför. Kan vara en helt ofarlig kommentar på en eller två rader utan konstiga ord eller så.
      Kan vara att man skriver/skickar för fort och blir misstänkt för att vara en spambot.
      Vänta ett tag med att trycka ”Skicka kommentar” sen du fyllt i Namn och ev E-postadress/Webbplats.
      Jag tycker kommentarerna går igenom säkrare då men det finns ingen garanti.

    OT: denna krönika av Gardell om Virtanen och Wallin tycker jag var väldigt tänkvärd, särskilt i dessa tider av hetsiga mobbar och dömande medieklimat.
    https://www.expressen.se/kultur/vi-kan-inte-lata-minnet-av-overgreppet-definiera-oss/

    Kommer aldrig ta Mogi seriöst eftersom hon köpt drygt 30.000 följare om inte mer på instagram. Otroligt lågt. Lurar företag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.