Paow kliver in som ex i Ex on the beach

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,385,220942″ ap ]

Jag inser mer och mer att jag inte har riktigt samma uppfattning om vad ett ”ex” är som tv-programmet ”Ex on the beach” har.
För mig är ett ex en fd pojkvän till mig, inte någon jag strulat med.
Jag antar att de får ta vad de kan få tag i när det kommer till casting för annars hade det kanske inte blivit så mycket till program?
Men blir det mycket till program då?
Om man bara strulat lite utan känslor – blir det verkligen allt det drama som är programmets hela grundidé?

Men visst är det skönt ändå, att Paow kliver in här och visar var skåpet ska stå?
Hon är lite för den här typen av dokusåpor, vad ”Fast and the Furious” är för filmbranchen – det tar ALDRIG slut!
Big Brother behöver komma tillbaka så Paow kan få gå in där och härja lite. Kanske kan hon ta med sig Marcelo in i huset igen så att han inte glöms bort, nu när han ändå ansträngt sig så hårt i Paradise Hotel för att knipa titeln som den största skitstöveln i dokusåpa-tv’s historia sedan….tja, 2012 då han deltog i *drum roll* BIG BROTHER!!!


Paow är med i Ex on The Beach och Marcelo är en skitstövel i Paradise Hotel.

Jag roade mig med att sätta ihop Paows dokusåpa-CV.
Jag har inte missat något va?
Jag hoppas på Big Brother. Och Farmen. Det skulle vara guld att få se Paow i Farmen med sina kilometerlånga naglar.
If needed så kan de extraknäcka som grillspett. 🙂

82 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Du kan lägga till ”hemliga beundrare” och ”lyxfällan”.

      Fast ingen av dem är ju dokusåpor. Men under ”övriga meriter” kan man ju slänga in de två på cv:t. 🙂

      Hon sökte till bonde söker fru när Pontus Hugosson var med.

    Det är ju något väldigt, väldigt sorgligt över det hela.

    Brukar ofta tänka på ett citat när jag läser om den här sortens mediaälskande människor som mer eller mindre bara lever på sitt utseende: ”If the whole world was blind, how many people would you impress?”

      Så sant.. jag hoppas att jag skulle göra det. Kanske inte imponera på men iaf omtyckt. Är väldigt snäll & jobbar med att utveckla artificiell intelligens inom ett rätt specifikt område. Ens utseende är inte så intressant.. viktigaste är att ha någonting fint på insidan

        Jag är imponerad redan av den korta presentationen ❤️

          Jag med tufft jobb! Och att vara snäll är tummen upp.

    Jag kollade ett halvt avsnitt på EOTB och det kändes så… meningslöst. Osköna människor som gör vad som helst för att synas på tv. Jag gillar PH och att se gamla deltagare därifrån i EOTB kändes bara tragiskt.

      EOTB meningslöst men du gillar PH? Jag måste kolla i tablån vilket av dem jag tittar på.

        Jag gillar också ph men har aldrig fastnat för ex on the beach 🙂

      Det är ju samma koncept, supa, ligga, bråka. Allt för att synas. Tragiskt.

      Håller med Silverräven! PH har iallafall en handling = sisten kvar vinner en massa pengar. Det gör att människans fulaste sidor smyger fram vilket är kul att se, eotb däremot är ju helt sjukt meningslöst och riktigt trist att se på..

        Är det inte ens någon som vinner i eotb? ?

    Vem är Paow?

      Wow, jobbar du på stället du länkade till i ditt namn? (Ett museum med massor av handdockor och dockor) Jag måste fråga: är det läskigt? Spökar det?
      MVH, rädd för dockor

        Usch va drygt.

        Seriöst? *ler* nej, någon nämnde marionett teater i en kommentar så jag tyckte det var lite kul att länka till detta stället. 😉

      Google is your friend mate

        Google ger en väldig massa träffar, men vem är hon >egentligen<? Det svarar inte algoritmerna i Google på.

          Hon var stor inom bloggvärlden för 10 år sen. Efter det har det inte hänt något bra i hennes liv.

    Jag skulle säga att dem störta skitstöveln i dokusåpavärlden är Anna Anka som upprepade gånger kallar en annan kvinna för hora upprepade gånger för att hon lämnar en övernattning tidigt utan att säga hejdå. Kolla hennes Instagram, ingen ånger ens efter. Obehagligt av tv3 att inte ta ansvar utan sända det med argumentet ”de ville själva att det sändes”.

      Jag försvarar inte Anna Anka, men Elena satt och var väldigt dryg och provocerande, fast på ett ”oskyldigt” och vänt sätt. Att dra upp att hon förlorat vårdnaden om sina barn etc. var också att gå över gränsen, även om det sägs med bäbisröst och putade läppar.

        Tycker å andra sidan att det Elena sa inte var i närheten av hur Anna betedde sig… Hårt, absolut men hon konstaterar fakta och vad gör man inte när man blir påhoppad om allt från utseende till hur man är som mamma, hade gjort likadant.

        Men det var Anna som från första början drog upp Natachas barn genom att säga ”Har inte du ett barn att ta hand om”. Det finns ingen som helst ursäkt till att man som vuxen sitter och kallar någon för hora och ber dom hålla käften.

        Nej det var hon inte alls! Hon var ju helt chockad stackarn. Tyckte båda Elena och Sofie visade stor mognad som höll sig lugna trots att de blev utsatta för mobbning. Kom i håg att det enda Elena gjort var att åka hem pga att hon frös. Ankan är en genomvidrig ondskefull människa, det är det värsta jag sett i tv. Sitter i tv och skriker om att en tjej är h*ta, f*tta, att allt hon har att erbjuda är sex osv. Vilket är mycket ironiskt för den som är helt besatt av sex och att visa fram sin kropp det är ju ankan! Hon gifte sig med en gammal gubbe enbart för pengarna,i utbyte fick han avsugningar. I samma episod tafsar hon på sin pt på ett sätt som skulle leda till fängelse och säger att sperma är bra för huden. Tidigare har hon sagt att hon ska slå ner Elena. Ankan är sinnessjuk och våldsam. Hon kallar Elena en dålig mamma, och som Elena lugnt säger så har hon iaf vårdnaden om sitt barn, vilket ankan förlorat i två olika domstoler med olika pappor. Det krävs mycket för att en mamma döms som så skadlig för barnen att hon inte ens får tillstånd till supervised visits. Hon påstår att ungarna hjärntvättats, som om någon skulle gå på det. Inte svårt att förstå varför hon inte får träffa sina barn! Hon har misshandlat dem båda fysiskt och sexuellt enligt domen och om det är såhär hon beter sig i full offentlighet med kameror rullande så är det inte svårt att föreställa sig hur elak hon är när ingen ser. Sonen som då var 11 vittnade om att han blivit misshandlad, var rädd för henne och absolut inte ville träffa henne. Nu har hon visat sitt sanna onda väsen för hela Sverige. Hoppas tv3 sparkar henne! Hon borde spärras inne på psyket.

          Du verkar väl insatt i Annas liv.

    Asså GUD vad de ploppar upp reklam hela tiden! Innan man kommer in på sidan, när man läser ett inlägg, när man klickar på kommentarerna, när man klickar sig bort från kommentarerna!!! ?

      Ja det är hela tiden nu.

      Skaffa AdBlocker så slipper du genast alla annonser.

        Och till Android? Inte hittat något som funkar

          har adblock på min android

        Hade AdBlocker på mobilen ett tag, men det blev för klyddigt med alla andra sidor/appar jag ville in på.
        Camcam, går det inte att göra om reklamen på hemsidan? Snart är jag så trött på det att jag hellre läser sponsrade inlägg 😛

    Älskar dina sammanfattningar?.

    Du glömde att Paow faktiskt vann PH 2014. (Om det nu kan stå på cvt?)
    Dokusåpor som hon har kvar är Robinson, Perfect match, Love Island, Big Brother och hur roligt hade det inte varit med en svensk variant av Dating Naked! Tror ni att hon kan baka? Isf finns ju också Hela kändissverige bakar

      Finns mer:
      Bonde söker fru och en ny omgång av dundersuccén Det stora tårtslaget
      På spåret och Vem vet mest? är förmodligen inte att tänka på i sammanhanget 🙂
      Hellenius hörna skulle dock passa tror jag. Behöver lite intressanta gäster.

        Bonde söker fru… mins jag helt fel att hon sökte till någon bonde där ett år? Eller var det någon annan paowig influenser?

          Jodå, hon var med där!

          Sökte hon inte till han snygg- bonden Joakim Rickling förra året

        På spåret hahahaha. För att vara med där krävs lite intelligens, skulle nog bli svårt. Men kul! I 5 minuter sen enbart tragiskt. I ett program som PH blir det inte lika uppenbart att deltagarna är fullkomligt pantade för alla är samma skrot och korn.

          Tragiskt? Jag brukar typ inte kunna en enda fråga i ”på spåret” men är varken dum eller tragisk ? skitsvåra frågor ju

      Finns ”Dance with the stars” i Sverige? En vinter körde de faktiskt konståkning med kändis + konståkare i Belgien. Det konceptet vore väl något för Sverige? Ut med allesammans på isen. 🙂 För dem som är beredda på att få lite blåmärken förstås, men det kan man ju få några även i Robinson…

        ”lets dance” heter det här, och där kan hon möjligtvis dyka upp

        Skridskogrejen har också gått i Sverige, en säsong.

        dancing..

    Sammanfattningen bör du lägga överst. Ska jag behöva scrolla igenom inlägget först? Nej för jag läser den låååånga texten sen där under var det en sammanfattning jahopp

      Men herregud hur kan du hitta mer att klaga på? Du fick en sammanfattning för du inte orkar läsa en text och nu är något annat problemet??

      En sammanfattning har du alltid i slutet av ett stycke. Du kan ju inte ha sammanfattningen i början ?.

        Det kan man visst, jag har precis skrivit in inlämning där jag blivit uppmuntrad att skriva sammanfattningen av stycket först för att som Anna Book hade sagt, BAM BAM BAM

        för övrigt så förstår jag inte vitsen med sammanfattningar här, låt bli att läsa istället

        Hört talas om ingress i artiklar? Nej, inte det?

      Kan tänka att du är en sån som i utvärderingen klagar på att du fått ”för mycket mat” när du är på bjudlunch. Bara för att liksom inget kan vara bra.

        ?

    Paow hann knappt kliva in i huset innan det blev drama. En tjej vägrade hon hälsa på och en Jasse hann knappt komma tillbaka från sin dejt innan karusellen var igång. På söndag lär det bli mer drama för dagens avsnitt såg ut att sluta i en konfrontation där en majoritet verkade tycka att paow gjort fel.

    Tänkt att vakna upp en dag och undra vad man gjort av sitt liv!

      Fast för henne är väl detta livet 🙂 alla vill inte leva på samma sätt.

        Så du tror att hon är lycklig? ?

      Det kan nog hända även kontorsmänniskor och undersköterskor och butiksbiträden och… Ja, du fattar.

        Jag har pluggat på universitet i sex år och arbetar med något som andra anser vara ett meningsfullt yrke, är nygift och har det allmänt bra. Jag undrar ändå vad fan jag har gjort med mitt liv. Allt är meningslöst. Man jobba och jobbar och sen dör man. Då kan man lika gärna jobba med att ligga i tv.

    OT. Johanna Emma Olssons photoshoppade resor är ju underhållning på hög nivå. Klimatsmart iofs.
    https://twitter.com/EmiliaRengifo/status/1052591675506339840

      Det är ju bra för miljön ?.

      Haha! Det där gjorde min morgon. Är inte det samma tjej som beställde in pasta bara för bildernas skull? Men ja, hon väger väl upp matsvinnet med att inte resa på riktigt.

      https://twitter.com/chanelleeeeee_/status/1052628414417399808?s=21

      Hon snor även andras bilder och photoshopar in sig själv över personen

        Haha skuggan från personen på första bilden är ju kvar i bakgrunden ?

        Wtf

        Hahaha. Tack, behövde det där idag ?

        Det här är så sjukt. Tragiskt att sociala medier blivit detta. Fast, hellre detta än att hon flyger till Paris och pissar på miljön bara för att skapa content som vissa andra influencers.

      Oj! Snällare mot miljön kanske…

      Vem är hon? Så märkligt!

      Hahaha! Definitivt klimatsmart! Dock undrar man ju lite över hur en person som gör sånt mår? Det måste liksom vara jobbigt att känna sig så pressad att visa en sån fejkad fasad att man snor andras bilder och photoshopar in sig själv.

      Men…är det på riktigt? Vem är hon? Varför gör hon så? Så många frågor!

      Hahahaha detta måste bli ett inlägg! Jag testade att bildgoogla några av bilderna och det går ju att hitta originalbilderna (likt den på Kenza som hon tagit). Helt underbart

        Skrev fel, hon hade ju inte tagit bilden från kenza men ni fattar vad jag menar.

    Paow anklagade ju Erik offentligt (så klart) för att ha stulit pengar från henne – är det bara glömt och förlåtet nu?

    Du överdriver Marcelos hemskhet i PH tycker jag. Avskydde honom i Big Brother, men tycker han visar en betydligt bättre sida i Paradise. En av de mer likeable karaktärerna den här säsongen. Def inte en av ”dokusåpahostoriens största svin” ha ha. Det märks att det är ditt förakt mot honom sedan tidigare som lyser igenom.

      Hahhahahaha. Detta var ett skämt va?

      Linda, skojar du eller? Marcelo är ju hemsk i PH!! Hur kan man behandla någon på det sätt han behandlar Nina? Och hur kan hon välja att bli tillsammans med någon som behandlat en så. Ok om det var en enda grej att glömma och förlåta, eller två, men han har ju gjort så mkt svinigt och visar att han verkligen aldrig bättrar sig.

      Du har helt missat vad han gjorde?

      Varför är det ingen som diskuterar Ninas beteende i denna soppan? Hon gråter för att få sin vilja igenom och trycker mer än gärna till de andra tjejerna med onödiga kommentarer när tillfälle ges. ?

    Vems ex klev hon in som?

      allas.

    Glöm inte att Paow var med i Big Brother 2012 panelen tillsammans med Bingo Rimér, samma år som Marcelo var en deltagare i huset

    Hannah graaf!!!!

    Har hon och Peter separerat?
    Ännu fler inlägg på bloggen nu där hon befinner dig i deras radhus LAS pergolas istället för deras villa i la quinta. (Radhuset brukar hyras ut veckovis)
    Hon har även tjejerna där.
    Lagar mat, bakar, solar, och fotar miljön där????

    Läsare har börjat fråga vart hon är någonstans. Jag känner igen miljön och huset då vi har radhus i samma länga.
    Sist vi var där hängde hon också där………………..

    ……. och Anna anka!
    Vad håller hon på med?
    Smutskasta en annan kvinna på det viset!

    Elena Belle må uppfattas som en blåst människa i programmet. Men det är ju tv? Hennes personlighet förstärks säkerligen på ett sätt som inte gynnar henne.

    Sista gången jag ser programmet! Man blir ju knäpp bara av hur Hollywoodfruarna talar till varandra.

    lyxfällan, hemliga beundrare och ett brev till en bonde i onde söker fru.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.