Calle Schulman påstår att Nemo Hedén ljuger i sin självbiografi – läs hans sms här.

På torsdag släpps Nemos självbiografi – en bok som viss media redan fått läsa utvalda delar från och haft frågor kring.
Bland annat verkar Calle Schulman vara en av de som fått påringningar från journalister eftersom Nemo skriver i sin bok att han tilläts delta i produktionen ”Kungarna av Tylösand”, trots att han ska ha blivit ”rödlistad” av psykologen som utvärderade honom.

Calle verkar inte ha uppskattat avsnittet om sig själv i boken och skickar en rad – minst sagt otrevliga – sms till Nemo, där han bland annat hotar med att anmäla honom för förtal eftersom han hävdar att det som skrivs i boken inte är sant.
Han kallar även Nemo för otrevligheter som ”självömkande fyllo” mm och avslutar det hela med att blockera Nemo överallt för att inte kunna kontaktas av honom igen.
När en annan av programmets gamla deltagare, Joakim Lundell, släppte sin självbiografi ”Monster” målade han upp en liknande bild om produktionen men valde att anonymisera berörda parter, något som dock inte hindrade Schulman att gå i taket även då.

Så här skrev Expressens Nils Forsberg efter att ha läst Lundells bok:

Sedan kommer genombrottet, och här tecknas en bild av den alldeles särskilda formen av klassförakt när tv-produktionsbolag med iskallaste cynism utnyttjar uppenbart trasiga och vilsna unga människor. De betalar dem inte ens lön. Förutom i berusningsmedel.
[…] Redan där blev jag omvänd. Jag kan tänka mig många sämre förebilder för unga, inte minst sådana som Calle Schulman och Michael Brinkenstjärna som var verksamma i dokusåpaindustrin och drev Lundell allt längre i självförnedring.

SMS-konversation mellan Nemo (blått) och Calle Schulman (grått).
Gröna sms har inte gått fram, förmodligen för att Calle blockat Nemos nummer.

Jag har sökt Calle Schulman för en kommentar och han har lämnat följande svar:

När Nemo får möjligheten att se Calles svar på inlägget säger han följande:

Om Calle hade önskat mig all lycka så hade han väl inte kallat mig ”självömkande fyllo” och sen blockat mig överallt? Jag har fortfarande inte fått någon ursäkt av honom för allt det cyniska, omoraliska och smutsiga som hände i Tylösand. Det enda jag har gjort är att skriva en bok om exakt vad som hände och det kan båda produktionsfolk och Joakim Lundell styrka. Calle har aldrig tagit något ansvar och gör det forfarande inte. Det är tråkigt och synd.//Nemo

Vill du veta hur inspelningen av Kungarna av Tylösand gick till?
Se videon högst upp i inlägget.

Calle påstår att Nemo ljuger i sin självbiografi och är arg över detta. I sms kallar han Nemo för ”självömkande fyllo” och påstår att han enbart vill sälja böcker.

120 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bara blä känner jag.

  Och vem är E?

  Och vem är E

   Någon som tror att folk verkligen bryr sig vad hon, detaljerad, åt och drack på Oliv & olja.

    va??

    Hon skrev väl det till Nemo i ett pm så inte så konstigt att hon är detaljerad till någon hon har en relation med?

     Men vem skriver så till någon? ”Jag blev så upprörd när jag fick höra allt detta, så jag gick till Kaka & Krydda och åt en tomatsallad, drack champagne, och en sojalatte, och tog en efterrätt, och en biskvi.” Liksom va?! Hur är det ens relevant?! Helt spontant att rabbla upp hela middagen mitt bland en diskussion om nånting helt annat.
     Inte normalt, någonstans.

      Låter nästan ihopdiktat som en typ plan, och vem som helst kan ha skrivit det.

      😂😂😂 Fy fan vad kul, ska fortsättningsvis alltid göra som E😄

       Jag ska träffa en nära vän nästa vecka och äta en ljuvlig plock-middag och bara snacka om allt som hänt det senaste året. Jag kan komma med detaljerna senare, när vi sitter här och diskuterar om någonting helt annat.

        Jag är så spänd av förväntan att jag måste promenera ner till min lokala Ica, som tar fem minuter, och hämta ut ett paket med en grårutig kappa i som jag älskar, och sen ska jag så sakteliga komma till poängen med det här meddelandet, efter att jag har mikrat min fryspasta och ätit upp den framför menlös tv. Återkom med detaljerna så snart du kan!

         det här är PRECIS som Johan lindebergs sommarprat som jag har varit besatt av i flera år! livet blir roligare om en börjar beskriva livet sådär!

         Ja, tills dina vänner säger att det är för mycket teeeeeeext och ber dig att göra en sammanfattning.

         obs du ska göra det i ditt eget huvud inte högt bland andra om inte så blir du Johan Lindeberg!

       😂😂 nyvaken, jag åt nyttig korvstroganof, med grönsaker, falukorv och ris till, drack två glas vin. Sen vaknade jag och läste det här😝😂

        Vad är nyttig korv stroganoff? Vill du dela med dig av recept? Jag ÄLSKAR korv stroganoff 😂

      Jag blev så upprörd när jag läste hennes sms att jag gick till köket, lagade pasta med kyckling, åt den, drack cola zero till, sedan diskade jag efter mig och så tog jag en chokladboll till efterrätt. Nu är jag här och skriver detta!

      Men nu är ju E:s fantastiska meddelande borttaget. Varför😭

      Jag har en vän som är exakt såhär!!! Om jag smsar ”Hej! Vill du fika i veckan?” så får jag tillbaks typ ”Hej! Ja vore så mysigt att ses! Jag har rätt mycket i veckan… Har färgat ögonbrynen igår. Hade sådan sjuk PMS så kändes skönt att ta hand om mig själv lite. Men de blev lite mörka, tror du man kan bleka dem pyttelite nu? Min chef har verkligen varit jobbig denna veckan, igår kommenterade hon mina flextimmar och jag blir så trött på den diskussionen! Hur har det gått med din lön förresten? Vi hörs imorgon, ska fundera på när jag kan ses.” Man ba ”…Ok.”.

  Trasiga människor som gör trashtv… ibland tänker jag på att de oxå varit små och oskyldiga en gång… och sen slutar det så här. Ingen trygghet i bagaget.
  Så sorgligt bara.

  Det enda som är värre än att ha varit deltagare i det här programmet, måste ju vara att ha varit producent för programmet

   För många drogfria missbrukare blir ärligheten extremt viktigt för att ingen ljuger så mycket som en aktiv missbrukare och ofta känner man att lögner tillhör den man var i missbruk.

    Va menat till Anonym 15:26 👇

   Var inte systrarna Widell involverade i castingprocessen?

    Amanda Shulman (fd Widell) var involverad, vet ej hurvida Hanna också var det.
    Anitha Clemens (fd Shulman) var också involverad.

   Eller att tittat på det

   Eller ha tittat på det?

   touché

  ”Jag ljuger aldrig sen 3år tillbaka”. Som att det är en merit? När man är en sån stor lögnare så man lägger på minnet när man ”slutade” ljuga

   Han blev nog drogfri då. Drogberoende brukar ha total koll på sådana datum. T.o.m. klockslag.

   Fast det handlar om att han blev nykter och drogfri för tre år sen. Det finns inga som ljuger så mycket som missbrukare men en väldigt viktig del i 12-stegsprogrammet som jag antar Nemo följer är att inte ljuga.

  Lite besviken på att ingen svarade den andre med ”K bry”, men det kommer kanske fler chanser om de fortsätter att bråka till allmän beskådan som två megamuppar.

  Jag är mest fascinerad över varför denna ”E” måste återge vad hen äter och var. Till vilket syfte?

   Det borde nästan behöva en reklammarkering…

   blev så sjukt sugen på att gå dit och äta charkbricka och jag har inte ätit kött på 20 år! sjukt bra reklam!

    Glöm inte ett glas bubbel, en ramlösa och en espresso också så kommer du också älska Oliv & olja.

   Är det Anna Book månne?

   Konstigt att ”E” skriver ”finns ingen osanning i det du skrivit, det finns garanterat mycket du inte skrivit.. tror jag, har ju inte läst din bok” Hmm 🤔 och Camcam skriver ”Enligt meddelandet från E här nedan så stämmer alltså allting Nemo skrivit i sin bok – inklusive psykologens utlåtande om att Nemo inte borde fått delta i Kungarna av Tylösand”. – MEN ”E” har inte läst boken. 🤔

   Meningen var väl inte att det skulle publiceras för allmän beskådan utan som privat meddelande till DM.

   /skriver också väldigt detaljerande och beskrivande

    Privat eller ej är det fortfarande väldigt roligt 🙊 Viktig detalj i sammanhanget osv.

    Du skriver alltså utdrag från Min vardag -noveller till dina vänner i DM?

    Din kompis: ”Hej, har du läst det här?” *länk*

    Du: ”Jag, gud så hemskt! Jag satte mig ner vid det bruna bordet på min favoritcafé, 200m från min lägenhet. Beställde en pumpalatte och tittade på folk som passerade. Man ser stressen i deras ögon. Blev lite hungrig efter ett tag och beställde en ljuvlig baguett med brie och salami, som jag åt med andakt i sällskap med Ramlösas senaste smak. Älskar den! Men det är riktigt tråkigt hur han anklagar dig för allt det här, säger att du ljuger. Bara vi vet sanningen.”

    Din kompis: …

     Alltså Henrietta😂😂😂 orkar inte😂

  Tänkte att det behövs ju inte direkt skriva ut vem som är vem i SMS- konversation, syns väldigt bra 😂

   Alla fattar nog inte det. Typ de som inte kan läsa långa texter. 😎

   Det hade garanterat kommit kommentarer från läsare som skrikit ”Du skriver så otydligt! jag faaaattar inte!! för mycket teeeeeext!!”

  Calle har klart och tydligt ett förackt mot alkoholister, i hans värld fyllon.

  Hans egna mamma var alkoholist vad jag förstått och om jag inte minns fel anklagade han sin exfru Anitha för att ha alkoholproblem.

  Har han ingen empati för människor med missbruksproblem?

   Han har ingen empati. Punkt.

    Tycker inte att Nemo förtjänar någon empati ändå. Han är en sexbrottsling som blivit dömd för sexuellt utnyttjande av barn och såna svin ska inte daltas med.

     Det hade jag ingen aning om. Och honom låter folk sig intervjuas av? Hans podd lyssnar folk på? Hans bok vill ett förlag ge ut? Fredrik Virtanen får, med rätta, inte ge ut bok på ett svenskt förlag, men en dömd pedofil stödjer man glatt? Äeh fy fan.

      Googla. En vidrig historia

      Ja, tydligen så är det helt okej för media samt bokförlag att samarbeta med Nemo trots att han hade sex med en 14-årig flicka när han själv var 22 år. Han har även erkänt att han var medveten om hennes ålder, dvs. ingen kan försvara honom med att ”flickan såg äldre ut”. Han fick villkorlig dom, patetiskt. Det verkar vara fritt fram för män som begått sexualbrott att gråta ut i TV och tidningar.

     Ja nu minns jag vagt, hade glömt det!
     Han har väl bett om ursäkt och tagit sit straff har jag för mig?

     Det finns ändock inget som ursäktar mäns vidriga beteende/våld mot kvinnor.

      Han dömdes för att ha sex med en minderårig vid ett tillfälle. Vad jag minns var båda med på det men hon hade inte fyllt 15 så föräldrarna anmälde honom. Han har dömts, tagit ansvar och bett om förlåtelse. Rätt stor skillnad mot Virtanen.

       Nää? Det är inte vad hon sagt om det?

       Ja han säger att fjortonåringen söp ner och raggade upp honom, gud sånt ansvarstagande

        Kan du visa var han sagt det?

         Det är det enda jag gjort sen du började skriva om att han tar ansvar?? Återkommer med samma citat om ett tag då. Men blir svårt eftersom jag är blockad och kan inte kommentera längre under vanligt nick hemma vid mitt wifi

          Nej, det har du inte. Du har inte visat någonstans Nemo sagt att hon supit ner och sedan raggat upp honom.
          Jag är idel öra om jag missat det. (Öra? Öga?)

         Jag har också ett minne av att han skyllde ifrån sig på flickan. Inte omöjligt att det var i din intervju med honom…eller om det länkades i kommentarerna till där han sa det. Han var iallafall redlöst berusad medans hon gav sig på honom enligt han själv.

          Så här sa han till mig:

          Cam: Men tänker du någonsin på henne och hur det här kan ha påverkat henne?

          Nemo: Absolut! Det här har jag aldrig pratar om men jag har försökt kontakta henne flera gånger eftersom att en del i tolvstegsprogrammet är att gottgöra människor som man skadat men hon är inte riktigt redo att träffa mig än men jag har hört från annat håll att hon eventuellt kan ställa sig positiv till det i framtiden, men hon är inte redo ännu. Så när hon är redo så vill jag gärna träffa henne och prata om det och framförallt be om ursäkt för vad jag gjort mot henne. För det är klart att det var fett jobbigt för henne, hon var ju bara fjorton och det blev ju en jävla mediastorm eftersom jag var med i Kungarna av Tylösand samtidigt, och oavsett om hennes namn läckte ut eller inte så är det klart att det var skitjobbigt för henne med alla förhör och skit. Jag är verkligen jätteledsen för hur det blev och hur omskakade det blev för henne.
          Jag har aldrig känt någon ilska mot henne. Jag har bara känt uppgivenhet, sorg och förtvivlan för hela den här grejen.”

         Men vadå nej det har jag inte? Jag är till och med less på mig själv som skriver allt skit Nemo sagt i den här bloggen

         https://bloggbevakning.se/2018/10/14/magdalena-graaf-hyllas-for-snippinlagget/

         Jag kan inte kommentera längre efter det här inlägget, och alla kommentarer blev inte ens godkända.

         ”En favorit i repris: NEMO!! Men med tanke på hur hårt du går på Bella och hennes lögner, överdrifter, undanflykter och allt hon gör fel. Nemo borde väl förtjäna att få en liten granskning han också och inte bara smörande och klapp på ryggen? Nu ska människan släppa en bok, han är ute på PR-turné och han föreläser för barn. Och det här är vad han sitter och säger och tycker det är normalt?

         Ur domen:
         ” Följande är klarlagt. Målsäganden fyllde femton år den 1 augusti 2010. Den 1 eller 2 maj samma år umgicks målsäganden och Nemo Hedén.”

         #19 Nemo Hedén – ”Min besatthet av att bli känd, var så mycket starkare än mitt sunda förnuft.”
         Maj 14, 2018
         https://www.soluretpod.se/2018/05/14/19-nemo-heden/

         ”Jag blev dömd för det, för hon var minderårig. En månad från att fylla femton år. Hon satt i rättegången och var så här ”Vad gör vi här ens, det här är så dumt.Det var bara en fyllegrej och det var jag som raggade upp Nemo”

         ”Ja du hör ju själv vilken sjuk historia! Men mm jag visste hur gammal hon har och det där har jag, länge ljög jag om det för jag skämdes så mycket. Men ju längre livet går desto större behov har jag att vara ärlig och jag skäms inte för det”

         ”För mig var hon en söt tjej, jag var attraherad av henne. En ganska vuxen kropp liksom, visst hon var ett barn kanske i sinnet absolut. Men jag var full och hon var full”

         ”När åtalet kom var det kaos alltså, en av dom mörkaste perioderna i mitt liv. Folk skrek åt mig på gatorna. Det här ändå en sak jag kan prata om i mina föreläsningar,I min bok. Det vore en sak om jag verkligen utsatt någon eller skadat någon, då hade det varit jobbigare. Då hade jag inte kunnat pratat om det tror jag. Men nu handlar det om en grej, ingen kom till skada. Det är klart och tydligt vad som hänt. Visst hon var en månad för ung, det var jätteklumpigt. Men vad som hände i proportion till följderna och konsekvenserna är helt orimligt. Det håller jag fast vid än idag, men med tanke på hur det blev för mig. Det är helt sjukt alltså

         Intervjuaren – Är det så att du blir straffad för livet?

         – Men det blev jag. Men det var också så hårt. Folk kopplade ihop mig med Hagamannen och ville döda mig, och för henne förändrades ingenting. Ingenting förändrades! Hon vad bara såhär: jaha? Åh hon.. äh

         Intervjuaren – Har ni kontakt idag?

         – Nej det har vi inte. Men jag har hört från gemensamma bekanta att det aldrig varit några hard feelings. Aldrig”

         Jag har tagit bort några ord för att inte fastna i modd. Men han fortsätter att ljuga om hennes ålder, varför han ljög så länge om att han inte visste SAMT han fortsätter att skylla på tjejen och är dessutom bitter att hennes liv inte gick åt helvete som det gjorde för honom (eftersom det var ju hon enligt Nemo som söp ner honom och raggade på honom). Den här mannen pratar öppet och brett hur han vill hjälpa andra, barn som vuxna. Det är vidrigt

         Gilla20

         Svara
         hej / 2018-10-14 20:07
         Man kan ju själv jämföra med intervjun där han la korten på bordet och var hundraprocentigt ärlig
         2017/06/22/del-3-pa-djupet-med-nemo-heden/”

         / hej

         EDIT!
         Men herregud, allt det du tar upp är från 2017 från före jag intervjuade honom.
         Jag går på det han sa till mig i intervjun, där han erkände att han skyllde ifrån sig och uppmanades av sin advokat att ljuga. Att han ångrar det och vill be tjejen om förlåtelse för allt han utsatt henne för.

         Vill du hänga kvar i det och grotta runt där så får du givetvis göra det men jag har valt att gå på den nyktra Nemos linje.
         Kanske finns det bättre stället för din diskussion än här? //Camilla

         Hur har du kunnat missa allt jag skrivit både före, under och efter din intervju med Nemo? Du har ju till och med svarar på några

          Ja, och han erkänner ju att han ljugit om det, men det är ju knappast en tes han vidhåller som du verkar vilja få det till.

         Men va? Det här är saker han sagt 2016, 2017 och 2018. Jämför det han säger i intervjun med Gabriella Bark och med din från förra året. Hävdar du att Nemo varit full i alla intervjuer utom din?

          Nä, absolut inte.
          Jag vet bara vad Nemo sagt till mig om hela den här händelsen och hur han agerar och lever nu för tiden och jag väljer att tro på det. Du får tro på precis vad du vill.

          Nu ska jag laga middag. Hej så länge.

         Jag kunde iallafall visa var, när och hur han som nykter och vuxen sagt att fjortonåringen söp ner honom samt raggade upp honom. Och hur han som nykter och vuxen ljög om att han inte visste om hennes ålder (då skyllde han på blackout under intervjun och inte advokaten.) Så varsågod för informationen! Synd att du väljer att fokusera på att kritisera kvinnor istället för minsta lilla och inte en dömd sexbrottsling

    Lisa jag håller med dig! Punkt på den.

    Bröderna Schulman är bara arga och bittra, de verkar må bäst när de förödmjukar andra människor.
    Väldigt tråkigt för någonstans inbillar jag mig att de ändå är intelligenta personer med ett intellekt, men det är som om de bär på något slags komplex som de inte kan skaka av sig.

     IQ och EQ går inte alltid hand i hand

      Sant! De saknar helt självinsikt eller så bryr de sig helt enkelt inte vad andra tycker och tänker.

      Tror inte de har så måbga IQ-pinnar heller.

     Tycker inte de är bara arga och bittra, tycker båda bröderna verkar må ganska bra och har både humor och intellekt, de har vissa kvalitéer men komplex kanske finns. Förödmjukar de andra människor mer än t ex Camcam.. eller Filip&Fredrik?

      Klart att de inte är genomhemska. Humor har de absolut!! Men de har också narcissistiska drag och gör sig roliga på andras bekostnad.

      Vilka människor förödmjukar Camcam?

      Filip och Fredrik är av samma skrot och korn som bröderna Shulman. Klarar inte av att se något med de två!

       Gör inte Camcam sig rolig på andra bekostnad, ofta? Så Camcam har aldrig förödmjukat någon? Vilka? Ja du kanske Mogi känt det, Book och Bella m.fl m.fl gissar jag. Du kanske inte läst bloggen så länge.

        Jaha, jag tror vi både trodde att någon hade förödmjukat MIG som vi missat. =)

        Jo jag läser bloggen sedan länge.

        Håller inte med om att Camcam förödmjukar de du nämner.
        Som man bäddar får man ligga helt enkelt. Däremot tycker jag att Camcam skriver alldeles för mycket om Blondinbella, ibland på ett ojuste sätt där hon hängs ut för minsta ”fel” hon gör, blivit en tjatig följetong där jag tycker det finns annat mer intressant att skriva om.

     De är cyniska, och tycker att de ska tala om för andra vad man ska tycka. Att vara producent och jobba med produktion av Kungarna av Tylesand visar att man saknar empati. Sånt där går inte förbi obemärkt, glöms inte bort. Deltagarna är människor som utnyttjades av inhumana cyniker.

      Alex Schulman var väl inte involverad i produktionen av Kungarna av Tylesand vad jag förstått.

   Vi vet inget om Calles empati eller förakt, han kanske har förakt för personer som ljuger(han kanske anser att Nemo ljuger) det har jag med. Inte sett att han anklagat sin exfru för det som vissa påstår men även om man ”anklagar” någon för det eller oroar sig för det så är inte det lika med förakt. Det sägs ju att Calle lånade ut pengar till Nemo och lät honom sova hemma hos honom med mera, så kanske inte helt empatilös.

   Det är så genomskinligt att skriva ”ta hand om dig” i samma andetag kalla samma person för ”självömkande fyllo”.
   Han försöker verka samlad och obrydd, som om han är lite större och lite bättre.
   Men Calles trasiga inre, efter att ha växt upp med en alkoholiserade föräldrar, skriker så högt mellan raderna att det inte går att missa hur mycket man än håller för öronen.

   Att blocka någon så som han gör, att vilja ha sista ordet så desperat, det, för mig, betyder att man håller på att tappa fattningen och vill hinna fly innan man avslöjas.
   Hemma skriker Calle högt av frustration och sliter sina ynka hårstrån. Men inför andra ler han sitt krokiga leende och fortsätter spela en dålig teater och hugger ner på varje person som kan stjälpa hans dåligt byggda fasad.

   Det slog mig idag att varje gång Calle och c/o dyker upp i sådana här sammanhang så får jag alltid upp minnesbilder från när jag var liten. Mamma tog mig på opera redan som femåring. Jag älskade det och satt för det mesta som ett ljus. De enda gångerna jag störde var när jag vart frustrerad och ville hjälpa någon på scen.
   Som under en föreställning när en man letade efter sin frus älskare, som fanns gömd någonstans på scen.
   Han letade och letade och var rasande och tillslut ropade jag högt ”där är han!” och pekade.
   De flesta låtsades som ingenting, några fnissade och log.
   Men mannen, han tappade ansiktet helt under någon sekund.
   Nu har jag fått det berättat för mig av mamma så minnesbilderna är nog mer byggda på det.
   Men jag minns hur förbannad och förloämpad han såg ut för att jag stört hans skådespeleri och inget kunde han göra åt det. Han kunde ju inte gärna ställa sig och gapa på en femåring inför alla. Så han samlade sig och fortsatte skådespela.

   För mig är Calle den mannen.

    Jösses.. Men det är ganska vanligt att avsluta sms med ”ta hand om dig”, han skriver dessutom jag menar det. Att blocka någon är inget ovanligt heller och inget kriminellt. Tänk att du vet att Calle skriker hemma och sliter sitt hår hehe.. kanske är så att Nemo och Camcam gnuggar sina händer och ler i mjugg…

     Oj.
     Där flög bollen över målet.

     Ta hand om dig.
     Jag menar det!

   Dricker han inte på rätt bra själv?

    Ingen aning. Jag har nog bara sett honom med någon öl eller ett glas vin i handen. Svårt att avgöra hur mycket han dricker.

  Fast.. jag tror inte han var ”rödflaggad” och det bevisar ju inget sms från någon kvinna heller, eller vad?? Nja jag tror nog inte att Nemo är helt ärlig om allt i boken, det överdrivs ofta, hittas på en del och kryddas i böcker, kolla bara på Jockes. Vilken bra marknadsföring för boken du ger Nemo, han får publicitet och du också, och så får du trycka till Calle som du av någon anledning länge verkat, mer eller mindre, hata. Undra om Nemo hade varit känd idag om det inte vore för det programmet, kanske inte.

   Vem vill läsa boken?

   Helt ärligt så tycker jag det är ganska oväsentligt huruvida Nemo var rödflaggad eller inte. Det är ju själva slutprodukten Kungarna av Tylösand som får Calle att framstå i dålig dager eftersom att han uppmuntrade och möjliggjorde hela skiten genom sin roll som producent. Räcker ju med att ta en titt på programmet för att inse att vissa deltagare var rätt självdestruktiva och förmodligen inte mådde tipptopp, vilket självklart inte kan ha undgått Calle heller.

    Oavsett hur det gick till är det ju svensk mediahistorias mest omoraliska produktion

    Tillägg: må så vara att man har ett eget ansvar som deltagare (hur mkt går väl att diskutera – de var unga och matades med alkohol) men det låg ju i Calles intresse att alla grisade och gjorde bort sig eftersom att han tjänade pengar på det. Ju mer svineri desto bättre. Alla med en hjärna inser det, men Calle fattar inte att han bara framstår som mer cynisk och dryg som vägrar kännas vid detta. Hade han bara bett om ursäkt hade ingen brytt sig.

   Jag tror inte Nemo hade velat göra den här resan igen om han fick välja. Han har ju rätt lång väg kvar att gå innan han är inne i finsalongerna igen.
   Calle är ju inte direkt känd för att köra med rent mjöl i påsen så varför skulle Nemo vara så mycket bättre?

   Jag gillar ingen av de två, men hade jag behövt välja en som granne hade jag valt Nemo. Calle är en riktigt riktigt ful figur.

    Inte om du har en minderårig dotter då kanske..

     Jag visste att den kommentaren skulle komma.
     Men jag vidhåller att jag väljer Nemo framför Calle som granne.

  Calle Schulman, han som utger sig vara en ”skön snubbe”. Nä, tror inte det. Obehaglig.

   Ser hellre att Calle är bara ”obehaglig” än att han är dömd för sexuellt utnyttjande av barn som Nemo är…

    Inte nog med det – han verkar inte fatta att det var hans ansvar. Han skyller ifrån sig och har till och med sagt att han är bitter över att tjejens liv inte gick åt helvete som hans gjorde. Mysig kille 🤦🏼‍♀️

    Måste det ena utesluta det andra? Man kan tycka att Calle är obehaglig och att han beter sig illa i den här situationen. Det innebär inte att man stödjer sexuellt utnyttjande av barn. Allt är inte svart eller vitt.

  Ogillar Calle mer och mer för varje gång han gör sånt här, han har verkligen ingen empati.

  Jag har inte ett ruttet lingon till övers för någon i Schulman-klanen, men blir ändå mer förvånad över intresset för någon som Nemo. I alla fall ett så stort intresse att man vill köpa en självbiografisk bok?! Önskar man bara kunde tysta ihjäl och ignorera bort dessa människor som kämpar så för att hålla sig fast vid ett kändisskap genom att fläka ut sig på alla sätt de bara kan komma på. Och ja, det gäller även Calle. Och Anna Book. Med flera c- och d-personligheter.

   Eller hur, liksom okej vi förstår att du ångrar din tid i Kungarna av Tylösand, du har kommit ur ditt drogmissbruk och är stolt över dig själv. Släpper en bok. Sen då? Hur länge ska man gagga om något sånt?

    Det har blivit lite av en grej idag. Är du offentlig på något sätt så ska du först ha en egen pod, sen släppa en bok, en låt, helst måla en tavla eller skapa något annat, kräng piller, parfym och en egen hudvårdsserie så är du i hamn och kan kalla dig en äkta influencer.
    I din bio kan du kalla dig författare, musiker, företagare/entreprenör, konstnär etc.

    Så Nemo följer receptet mycket väl vill jag påstå.

  hahaha, här kom artikeln om bellas nya klocka från hampus som ett paket på posten xD
  https://www.expressen.se/noje/lowengrips-lyxgava-fran-karleken-efter-uppbrottet/

  Hur har det gått med de andra deltagarna från Kungarna av Tylösand? Vi vet ju hur det gått för Nemo och Jockeboi, men de sex andra?

   Googla,?

    Får bara upp en betalartikel

   Av att döma den artikel som finns så verkar alla andra lagt det bakom sig och nått framgång i sina liv. Bara Jocke och Nemo verkar ha blivit traumatiserade av serien och levt destruktivt efteråt.

   Nathalie bor i Helsingborg och har en tatueringsstudio, Queenstreet Tattoo 😊 Har även umgåts med henne privat i några år och hon är världens härligaste människa!

  Jag tror nog att det är så att Calle inte är riktigt frisk. Alla hans inlägg på Instagram handlar alltid om hans egen förträfflighet, även om inlägget skrivs om någon/något annat så landar det alltid i hur bra han är. När någon kritiserar honom blir han rabiat och drar sig inte för att diktera ihop lögner om son ”motståndare”.

   Som när en följare skriver att Anitha är med i Godmorgon Sverige med sin snubbe och pratar bonusbarn så måste Calle kontra med som svar att han och hans flickvän också hade blivit tillfrågade.

  *delar ut hinkar o spadar*

  Vilken djävla sandlåda 🙄

  Oj.. han beter sig inte som du iaf, inte lika rabiat. Du använder två ord som är bannlysta här på denna blogg så jag antar att Camcam raderar eller blockar dig.

   ……va

  Det var det märkligaste: såg precis en kommentar från Lady Dahmer där hon skrev typ ”Calle är psykopat. På riktigt alltså.” Men det är borta nu?

   Såg den också och ville se hur kommentarsfältet skulle utveckla sig… Vad hände? Raderade CamCam? Gjorde hon det kan man ju i och för sig förstå det…

    Camcam måste ha raderat den för den är borta nu. Såg också den.

    Camcam brukar ju radera kommentarer med det ordet, LD använder även ett annat fult ord som inte är okej här. Det vore konstigt om just LD:s skulle vara okej och få vara kvar men inte andra som skriver så. Skönt att slippa LDs rabiata tjafs här tycker jag personligen.

   Tyckte inte att det var så farligt, har sett mycket värre kommentarer här, att BB har både det ena och det andra i bokstavskombination utöver det hon skrivit om själv. Tycker också att det var i typisk ”skällsordsanda” snarare än en seriös fundering i huruvida han är psykopat eller ej.

  Jäkla bra timing på Calles debattinlägg om vikten av att vara schysst

  https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2018/10/23/calle-schulman-att-vara-oschysst-ar-inte-good-enough/

  Jag kräks på Calle Schulman. Vem e han ens

  Att vara producent och jobba med kungarna av Tylesand är cyniskt och inhumant. Produktionsbolaget och dess ägare är de som har det största ansvaret, de ska be om ursäkt och betala skadestånd till alla som deltagarna och övriga som syntes programmet. Det går inte att låtsas att dokusåpan K a T, inte har funnits.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *