Paow fortsätter radera namntatueringar…

                               Bildkälla: Svenska Bloggare

Man skulle kunna tro att Paow hade lärt sig att det inte är den bästa av påhitt att tatuera in folks namn efter Steffi, Jeppe och Erics små tatuerade missöden, men icke.
Hon tatuerade även in Balancelots namn efter ett kortare förhållande, en tatuering hon nu börjat täcka över. Dyrt? Ja. Smärtsamt? Ja. Dumt? Ja.
Kommer hon fortsätta tatuera in folks namn? Med största sannolikhet, ja.

Märkligt att hon aldrig tatuerade in Mattias namn med tanke på att hon skaffade en gemensam tatuering på första dejten med en annan manlig deltagare när hon deltog i Temptation Island – något som Mattias gick i taket för.
Märkligt, men bra så här med facit i hand.
En tatuering mindre att måla över…

”Sudda, sudda, sudda, sudda bort din sura min…”

144 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    På tal om lance, viafree ska börja sända ”lance vs livet” hur många c-kändisar ska få en egen serie på viafree innan folk tröttnar?

      Folket har redan tröttnat. ?

    Varför är naglarna överkladdade?

      Antagligen är nagellacket fult/avskavt… Maggan Graaf kladdade över sin armhåla, på en bild i sin blogg.?

    Tatueringar är ett intressant kapitel! Mitt ex. liknade det vid oljeutsläpp på en sanstrand! *lol* Jag diggar dem, men inte hur som helst och var som helst. Ibland kan riktigt stora tatueringar bli jättesnygga om de sitter på rätt ställe och av rätt anledning (såklart helt subjektivt haha!!). Det enda som är synd är att efter 30-40-50 år, trots ifyllningar är det inte så snygga längre… huden blir slapp och skrynklig., men vi lever nu, vem vill tänka på sin ålderdom när kroppen är skruttig? Efter att ha sett J’s stora tatuering blev jag sugen på att tatuera in min sons namn på bröstet, men än så länge har det inte blivit av.

      Vems stora tatuering?

        En bekant, ingen kändis.

          Jaha okej? jag trodde att du syftade på någon känd som gjort en stor tatuering. Då förstår jag

      Förstår inte riktigt metaforen med oljeutsläpp, ’diggar dem, men inte hur stora som helst, och inte var som helst’…
      Var _vill_ man ha oljeutsläpp?

        läs igen, :” Mitt ex. liknade det vid oljeutsläpp på en sandstrand! *lol* Jag diggar dem,” dvs mitt ex = inte jag, jag -däremot- gillar dem. Så otydligt skrivet är det väl ändå inte?

          Jo.

            Hur kan det vara otydligt när ”Mitt ex. liknade det vid oljeutsläpp på en sandstrand!” är en avslutad mening med utropstecken. ”Jag diggar dem..” är helt klart en ny mening med stor bokstav.

            Hur svårt var det att förstå?

      Såå bra liknelse!! Oljeutsläpp på en sandstrand? Ja det är lika hemskt…

      Huden blir med tiden slapp och skrynklig med tatueringar eller utan, dumt att låta bli att skaffa tatueringar av den anledningen om man vill ha dem ? man ska njuta av livet medan man lever.

        Jag resonerar likadant. Om 50 år är jag ful och skrynklig oavsett, kan lika gärna göra tatueringarna jag vill nu. ?

          Det kanske rent av bara dröjer 15 år…

            Anonym 10:22. Mycket möjligt. Ännu större skäl till att passa på nu.

    Människor som är unika idag, verkar vara de som inte har några tatueringar alls.

      Eller hur! Känner mig rätt unik som har noll tatueringar 🙂

      Stockholmare är de mest tatuerade i världen och det är typ var tredje av dem som är det. Så än så länge är den tatuerade mer unik. Om det nu är viktigt.

        I den här tidsåldern är det jätteviktigt att vara unik på precis samma sätt som alla andra.

        Och vill du resa i Japan får du vara duktig på att täcka tarueringar. Där är de fortfarande ett tecken på att man är kriminell.

          Ja, framför allt om man tänkt sig att gå på spa och olika typer av bad. Jag tror inte ens det räcker med att täcka över tatueringen. Det är nog totalstopp = man blir inte ens insläppt.

            Äh! Ser nu att det skrivits att man kan täcka över tatueringarna i Japan.

          Tex Linda Hallberg verkar ju ha klarat sig alldeles utmärkt med att resa med synliga tatueringar i Japan.

          Var i Japan i mars, det var runt 20grader varmt och var gravid och orimligt varm så t-shirt var ett måste. Jag har en sleeve (enbart rosor och skugga så ej särskilt stötande) som syns (resten syns inte med kläder på), och japanerna bytte helt seriöst sida av vägen om vi kom gående. Där emot var dom inte riktigt lika upprörda över min makes båda sleeves som dessutom är med japanskt tema, lite mer brutala motiv.
          Men måste erkänna att jag tycker de va ett rätt bakvänt land. Folk undvek mig ute pga en tatuering, men dom har småtjejer till salu i skyltfönster, som säljer sig på gatorna helt öppet och diverse andra sjuka saker som jag personligen känner är 100 gånger värre än lite färg på kroppen.
          Och spa/bad är inte ens att fundera på om man är tatuerad. Vi vart inte överhuvudtaget insläppta på hotellets bad oavsett om tatueringarna är täckta. Så jag som var ganska gravid och rätt ledsen över att jag inte fick bada köpte en drös med badbomber o dylikt från deras enorma Lush burik och tryckte ner mig i hotellrummets MINI badkar som är ungefär i klass med en diskho i storlek. Min man gick ut och drack öl med sin familj medan jag prompt skulle njuta av mitt bad. Jag kom såklart inte upp där ifrån igen så fick sitta där i två timmar i väntan på hjälp. Tur att det var en stor påse med badbomber så jag kunde roa mig själv ?

            Rostatuering i Japan är väl symbol för maffian? Om det stämmer är det ju inte så konstigt att de reagerade på din tatuering mer än på din mans.

              Aldrig hört att det ska symbolera det tidigare faktiskt! Men det kan ju absolut förklara saken! Spännande, måste kolla upp det! ?

            Själv kan jag gå omkring med mina tatueringar utan att någon bryr sig! Varit i Tokyo, Hiroshima, Nara, Kobe och Kyoto hittils! Ska till Okinawa snart så får se om det är ett problem just där! Verkligen tråkigt att du blev behandlad som du blev, det låter inte alls kul! 🙁

          Men asså ska man forma livet och kroppen efter en eventuell resa till Japan? Där man kanske besöker ett spa?

            Haha jo det låter ju fullt rimligt. Jag som är helt otatuerad ska börja förklara för folk att det är därför jag inte skaffat några tatueringar, vem vet när man plötsligt befinner sig på ett japanskt spa och blir nekad att komma in! Nä bäst att låta bli att tatuera sig.

            Nä det ska man inte om man inte vill, men då får man räkna med att inte bli insläppt på spa helt enkelt 🙂

              var i japan och killen har en stor tatuering. vi bokade privat onsen så vi kunde ju gå på spa ändå. dessutom har jag hört att de försöker skifta tänket lite med tanke på att de olympiska spelen hålls där 2020. sen vet jag att osakas stadsmästare har krävt att alla som har tatueringar måste säga det till sina arbetsgivare annars kommer de göra random tests (ungefär något liknande, kommer inte riktigt ihåg. det var hemskt iaf och innebar att många skulle förlora sina jobb), så jag antar att konservativa japaner kanske motsätter sig sådan kulturell utveckling men jag vet inte.

              Har en vän som är tatuerad ner på händerna och han har rest i Japan utan problem ?

    den är ju galet dålig den hon täcker med. Hoppas hon inte bara får den gratis utan även pengar för eländet..

      Ja, den såg riktigt ful ut och dåligt gjord.

    Vad menas med Balancelot?

      vi trodde hon skrivit lance inte lancelott så om hon gjorde slut kunde hon ändra det till balance men såblev det balancelott

        Bland det skojigaste på denna bloggen tycker jag haha.

        Kan nog vara på sin plats med länk till inlägg / fotnot för läsare med dåligt minne eller som inte läst just de inläggen så att man inte bara tror att Camilla blivit lite tokig

    Skönt man aldrig tatuerat sig. Skulle ha varit portad från i prinicp alla onsen.

      I Japan kommer du inte in på bad eller spa med tatueringar. Där är tatueringar förknippade med att du är med i kriminella gäng, en gammal kulturell grej. (Enligt en amerikansk väninna som var på spa i Tokyo för en månad sedan.)

        Ja, vän med barn blev utkörd från badhuset i Japan pga hens tatueringar.

          Upptäcktes det först efter att din vän gått in där naken?

        Hon glömde säga att man bara behöver sätta ett bandage över tatueringen så är problemet löst.

          Blir att bada utklädd till mumie för många då…

            Uuuuh, så äckligt att bada ihop med folk invirade i massa bandage..!

              Varför skulle ett tygstycke runt min arm vara äckligare än låt säga ett par badbyxor? Jag tror ju inte de återanvänder blodig gasbinda och täcker tatueringar med.

                Men det vet man ju inte eftersom bandage = täcker sår i vanliga fall, inte täcker tatueringar…

            Blir en knepig utmaning för Kniv-Micke…

        Vissa onsens accepterar dock tatueringar på utlänningar 🙂

          Ja, jag hade inga problem med mina tatueringar i Japan, för enligt lokalbefolkningen var det så tydligt att jag var turist/utlänning haha

        Men vad rasistiskt! Portar de Nya Zeelands ursprungsbefolkning pga av deras kulturella tatueringar också? Saker har olika betydelse i olika delar av världen. Alla har väl rätt till sin åsikt, men att kasta ut folka för att tatuering är förknippat med kriminella gäng i deras kultur? Ska vi slänga ut folk med motorcykelkläder i Sverige då också eller?

          Japaner är ju kända för att vara rasistiska så. Ett av världens mest rasistiska länder.

            Inte mer rasistiska än många kolonialländer, däribland Sverige.

              Vilka kolonier menar har Sverige haft som varat fler än 10 år som dessutom ens haft en befolkning som varit svensk? Den i Nordamerika?

                Sápmi.

                  Bedrövlig historia. Men räknas det som en koloni?

                  Vad är det annars?
                  Koloniseringen av Sápmi har alla ingredienser av just kolonisering, även om vi inte får lära oss om det i skolan. Och det pågår än.

                  Alltså jag säger till viss del inte emot. Men då blir ju alla konflikter där olika folkslag bor på samma mark en fråga om att andra koloniserar sig.

                  I Sverige var väl iaf så att de bodde grannar och sedan tränger de från söder sig längre norrut.

                  Jag tycker det är skit och tycker hela historien om de amerikanska kontinenterna är etter värre. Men det är ju inte en koloni. De var snarare en koloni innan de gjorde sig självständiga. Vi kan väl ändå hålla isär begreppen?

                  Och för allt vad otroliga hemskheter från allt till att barn togs ifrån dem samt tvångs-sterilisering så har samer inte varit slavar utan alltid fullvärdiga svenska medborgare (även om de själva inte alltid velat vara det) och inte en koloni med tillhörande befolkning.

                  Dina formuleringar avslöjar dig som djupt ovetande och jag har inte riktigt tid att upplysa dig om Sverige som kolonialmakt. Det handlar inte om ’grannar’ och ’olika folkslag’ och ’flyttar norrut’ – det var, och är, ett makt- och markövertagande regisserat och iscensatt av den svenska staten.
                  Men om de amerikanska kontinenterna var ’koloni innan de gjorde sig självständiga’, så frågar jag igen: vad är då Sápmi?

                  Du får gärna tro att jag är dåligt insatt. Gör inget.

                  Vidare så verkar du inte förstå min analogi. USA var aldrig sin egen koloni utan GBRs Spaniens mfl. Jag pratar dessutom inte enbart om Nordamerika utan bägge kontinenterna.

                  Och jo det var grannar från söder som trängde längre norr över.

                  Men du verkar ovillig att förstå vad jag försöker säga, att införliva och kolonisera är två olika saker, samt verkar vilja mest butt heads så jag lämnar här.

                  Du ÄR dåligt insatt och extremt okunnig, och jo, det gör något.

                  En enkel googling kan hjälpa dig att framstå mindre ignorant en annan gång, läs t.ex. på samer.se och någon av de avhandlingar det refereras till där (eller börja på wikipedia där det står ’Sverige har också koloniserat Sápmi.’): .

                  Ditt mantra om ’grannar som flyttar norrut’ vittnar om att du
                  1) inte känner Sápmis geografi
                  och
                  2) inte någonsin tänkt eller undersökt _varför_ dessa ’grannar’ flyttar norrut, initierat av vad eller vem. Inte heller verkar du funderat över varför det är denna ofarliggörande historia du fått serverad och valt att tro på och vidareföra
                  samt
                  3) du är dåligt insatt och extremt okunnig.

                St. Bartholomeus – Saint Barthélémy i karibien 1784 till 1878. Samt svenska handelsstationen Cabo Corso i Ghana 1650 – 1658 där svenskar bedrev slavhandel. (som de flesta andra Europeiska stormakter vid denna tiden)

                  Som sagt. De första inte mer än 10 år.

                  ”Mellan 10 och 50 transporter genomförda av svenskregistrerade skepp är kända, beroende på källa och definition, det vill säga mellan 0,02% och 0,1% av de transatlantiska slavtransporterna.”

                  Och..

                  ”År 1784 köpte Gustav III den lilla västindiska ön Saint-Barthélemy av Frankrike. Ön, som är ungefär lika stor som Gotska sandön, hade redan koloniserats av fransmännen. I den nya kolonin bedrevs svensk och internationell slavimport och handel med slavar från Afrika. Enligt kartläggningar av den transatlantiska slavhandeln utgjorde Saint-Barthélemy aldrig någon av de större slavhamnarna inom den transatlantiska slavhandeln.”

                  Japp Sverige har sysslat med slavhandel. Men inte med någon större framgång.

                  Och…

                  ”Svensk slavhandel bedrevs framför allt under tre perioder; först under vikingatid och äldre medeltid, en period under stormaktstiden 1650–1663, och en period under och efter den gustavianska tiden, från 1784 till 1847. Slaveri och slavhandel förbjöds i Sverige år 1335.

                  Även om man till viss del tog sig runt det när man skaffade sig kolonier.

                  Att försöka få Sverige att framstå som en kolonialmakt utanför Europa känns något krystat även om en viss ansats förelåg.

                  *Som sagt, de flesta …

                  Så bara för att vi var relativt sett dåliga på att slavhandla och kolonisera så räknas det inte?

                  Det var betydligt fler än 50 skepp som transporterade slavar från Cabo Corso, men de var naturligtvis holländska, engelska, franska och andra länder. Många känner till Delaware och Wilminton som togs över av Holländarna, men de allra flesta känner nog inte till Barthélémy och Cabo Corso. Nej en kolonialmakt att räkna bland de stora har Sverige aldrig varit men det var heller inte meningen med mitt inlägg, men Sverige >har< haft kolonier, om än små och kortvariga. (Och detta skulle ju handla om Paows tatueringar……*lol* )

                  Som sagt, jag säger inte att Sverige inte har alls, jag säger att det var i en så liten skala att det blir fånigt att kalla Sverige för en kolonisatör i den bemärkelsen.

                  Unjefär som vissa vill få det till att Sverige varit i krig under de senaste 200 åren pga sänt några soldater till några länder.

                  Hör efter i Sápmi om det är ’fånigt att kalla Sverige för en kolonisatör’.

              I Mellanöstern och andra asiatiska länder är de extremt rasistiska mot svarta.

                Och ja, jag tycker de är mer rasistiska än Sverige – ja.

          Blir nog svårt att gömma sådana tatueringar. Senaste onsen jag var på kunde man täcka över 8×10 cm.

          Om de har motorcykelställ på sig inne i badhuset tycker jag absolut att man ska köra ut dem – så ohygieniskt!

          Det gör man ju redan. I min stad är supporterkläder förbjudna på klubbar och en del restauranger. Detta för att försöka få bukt på motorcykelklubbarna i stan. Nu ”äger” ju typ motorcykelklubbarna hälften av restaurangerna ändå men då håller de ju sig till dem.

      Känner du att det är ett stort problem i ditt liv?

        Absolut. Mycket släkt och vänner.

      Är i Japan just nu och på onsen varje dag! Det går jättebra att täcka över med tejp/plåster som man får på plats. Har nog varit på 5 stycken onsen hittils utan problem. 🙂

        Tänker bara på ONS=one night stand vilket blir lite komiskt i sammanhanget när man läser kommentarerna ovan..

          Hahaha jag med. Vad syftar ni på??

            温泉。

            Heta källor i Japan ?

        Inga större tatueringar då?

          Undras om de har badhus som godkänner burkinis? (fast jag tror vi har hamnat långt bort från blogginlägget nu… 😉

          Har en på vaden, tvånpå vänster överarm, från axel till armbåge, både insida och utsida. Blir lite tejp som går åt men jag visar tatueringarna så får jag rätt mängd tejp! 🙂

    Folk blev såå förvånande och undrande när jag tatuerade makens namn på fingret. Många undrade hur jag ”vågade” och ”tänk om det tar slut” osv.

    Jag förstår verkligen inte de invändningarna, skulle det ta slut skulle jag oroa mig för barnen, om jag skulle förlora hans familj, pengar, företaget, huset, gemensamma värdesaker, bilar.. inte en jäkla tatuering ?

      Såklart kommer oron för barnen, ekonomi, hus osv. först. Men när du sitter där 3 år efter skilsmässan redo att träffa någon ny, så är det nog inte så roligt att ha makens namn kvar på fingret. 🙂

        ELLER så är de tillsammans för resten av livet och hon har en tatuering att njuta av varje dag. Tycker också det är hemskt hur så många ba ”men tänk om ni skiljer er!!!!!!! då kommer du ju HATA honom”. En separation måste inte innebära att allt personen betytt försvinner och människan (föräldern till ens barn?!) man älskat reduceras till ingenting…

          Men även om man är vänner efter en separation så är det väl inte så kul att ha exets namn på kroppen..? Klart det finns dom som inte tycker det gör nåt, men alltså..näe.

            Så… Tatuera inte in din partners namn då…?

              Om det var ett svar till mig så..va? Nej det tänkte jag inte göra…

    Bella söker ny stylist. Praktiktjänstgöring. Antar att pengarna är slut då.

      Yes i minst åtta veckor dessutom. Haha mkt genomskinligt. Det är kaos på löwengrip.

        Nu är jag inte så insatt i de här kretsarna, men är det vanligt att annonsera efter praktikant istället för att lägga ut en jobbannons? Man kan ju visstidsanställa eller ta in folk på timtid om det bara gäller en kort tid tänker jag. Eller är det bara Bella som vill komma billigt undan och tänker att hon får billig arbetskraft mot exponering boomerang-vinkandes i i Bellas instastorys?

          Eller så får sasha andra arbetsuppgifter och den nya får ta över stylistjobbet. Sp var det ju med emma.

    OT: Felicia Book hos Malou strax….Tema ”Mamma och Jag”…

      Aja jag var tvåa på bollen där. Skyller på att jag inte hittade glasögonen innan jag skrev ?

        De är verkligen exakt likadana! Samma röst och hur de pratar och utseendet..

      Tänkte också tipsa om det! Jag satt nästan hela tiden och tänkte på hur stor skillnad det verkligen är på Felicias utseende i det riktiga livet kontra sociala medier. Jag vet att det var ett inlägg om det för ett litet tag sedan, men jag följer inte någon i familjen Book så jag hade antagligen inte ens tänkt på det om det inte vore för det tidigare inlägget om just detta. Det finns ju ingen chans att man skulle känna igen Felicia om man endast följde henne på typ Instagram och sen såg henne ute.

        Blev mest förvånad över att Felicia Book kallade sig själv för inflencer. Hon har ju typ 6k följare? Isf är mina 15-16 åriga systerdöttrar också influencers. ?

          Hur många följare ska man ha då för att få kalla sig influenser? Jag tycker 6000 följare är mycket, även om jag vet att vissa har 100 000-200 000 följare (för att inte tala om Kylie Jenner med över 117 miljoner följare).

            Om flera företag (2-3 och mer) kontaktar dig för att publicera reklam kan du nog med rätta kalla dig för en influensör, om man sedan är en bra sådan eller en dålig är en annan femma. Vissa författare säljer bara ett fåtal tusen böcker – de är ändå författare.

    Anna och Felicia Book är på Malou på tv 4 just nu

    alltså jag förstår inte folk som tatuerar sin partners namn?? skulle aldrig göra det eftersom man aldrig vet vad som händer, hur kär man än är.. däremot partatuering som inte går att härleda till någon speciell person ifall man skulle göra slut, ja absolut! de skulle jag kunna tänka mig själv.

      Okej.

    Ja.. å min blick fastnar på F:s läppar, ser så konstgjort ut?

      Jag tycker dom ser sådär barnsligt gulliga ut

    Vad är det för ansikte hon tatuerat då? Prince?

    Jag har två tatueringar och ångrar dem. Så onödigt bara. Jättefina som nygjorda men ser ut som skit 10 år senare. Thank God de är små.

      Vad tråkigt. Mina är fortfarande jättefina efter 10år, något ljusare men annars ingen skillnad alls. Mest den på benet som ljusnat, men inte varit lika duktig med att konstant ha spf på den

      Då har du tagit hand om den fel eller så är den dåligt gjord.

        Precis min tanke. Alt på dåligt ställe, tex mellan fingrarna. Låter jättekonstigt att en välgjord tatuering skulle ha förändrats så mycket på bara 10 år.

        Har tagit hand om dem mycket bra och solar extremt sällan, använder då 30-50 spf. Om de är bra gjorda eller inte har jag svårt att svara på då jag inte är så insatt. Gjort hos två olika tatuerare. Det jag tycker är lite fult är att linjerna blivit lite tjockare med åren och de ser lite dassiga och ”platta” ut. Tycker inte mina är så unika, utan andra äldre tatueringar jag sett har samma look. Jag gillar hur nygjorda tatueringar ser ut men de gamla, njä ser tråkiga ut… Vet att man kan fylla i och fräscha upp men mina är små och lätta att dölja så orkar inte riktigt bry mig och lägga pengar på det. 🙂

        Men jag vill avdramatisera fenomenet att ångra tatueringar också. Det spelar inte så stor roll för mig att ha dem där, är lite som större födelsemärken som liksom varken gör bu eller bä idag 🙂 ungdomssynder haha!

    Jag tycker ändå att det är fint på nåt sätt. Det är ju livet. Livet hände. Ja jag älskade Martin och Oskar och Felix och Sebastian en gång i tiden och har dem någonstans bland alla mina andra tatueringar (hypotetiskt).

    Men som allt så får man ju använda konsekvenstänk i detta. Vad händer om det tar slut, om han är otrogen, världens största svin, vill jag ändå ha honom på min kropp som ett minne? Om svaret är ja, så fine. Skriv dit honom. Lev med det. Skratta åt det. Om det å andra sidan inte är det – tatuera dig inte. Det är faktiskt så enkelt.

    Jag jobbar med att bleka bort tatueringar. De flesta av mina kunder har ”Vad var det jag saaa?”-människor i sin omgivning, oerhört tröttsamt. Det är som med kärlek, ibland är man helt säker på att det är rätt val och så visar det sig ibland att det inte alls var det, och man ångrar sig. Tadaa. Och tatueringar bleks inte bort av kommentarer om hur fula de är, hur mycket de borde ha tänkt sig för osv. Jesus, låt folk vara, späd inte på deras ånger. Var glad att den/dem inte sitter på dig, men tänk det tyst, den som bär bläcket behöver inte den informationen. Amen.

      Klart du säger så, du tjänar ju pengar på folks misstag 😛

        Vilket märkligt svar. Personen tjänar väl pengar oavsett?

        Fast @laserterapeut ber ju folk om att INTE skamma andra för deras tatueringar? Hen hade väl antagligen fått mer jobb av att uppmuntra folk att kommentera andras fula tatueringar?

    En fd kollega fick en något udda bröllopspresent, hennes man tatuerade in ett poträtt av henne på överarmen. Några år senare gick hon ner över 30 kg i vikt, den lilla likheten som fanns med tatueringen försvan helt. ?

      ??

      Haha så komiskt ?

    Är jag jätte intolerant om jag har såå svårt med tatueringar? Känns så onaturligt på något sätt. Nu märkte jag att min Tinder-dejt har en och intresset minskade tyvärr… Är sjuk, jag vet, men har så svårt med det.

      Lär känna personen innan du dömer ut hen totalt. Jobba med dina tankar. Gör tvärtemot vad du normalt sett skulle göra. Om din tanke är att direkt bryta med Tinder-dejten; ge det några gånger till. Dumpa om hen visar sig vara dålig på andra sätt eller om du helt saknar känslor, men försök stanna kvar om personen är fin och bra på alla andra sätt förutom tatueringen. Fråga personen vad tatueringen betyder för hen.

        Tack! Jo, jag vet att det är sjukt intolerant och ska förstås ge personen en chans, trots tatuering, haha. Jag bara märker att jag reagerar instinktivt negativt på tatueringar och undrar liksom varför jag gör det? För mig känns det så främmande av någon anledning, även om jag vet att det är jätte vanligt och att de flesta inte har problem med det.

      Det är ju upp till dig om du vill jobba med problemet eller ej, dvs lära dig att acceptera dem eller fortsätta uppröras av dem.

      Jag har själv tatueringar men skulle inte vilja dejta någon som har, enligt mig, fula tatueringar. Dåligt gjorda eller bara estetiskt fula = nejtack.

      Ja asså du gör hur du vill sålänge du e medveten om att det e fel på dig och inte dom tatuerade 🙂 så jobba med din tolerans och fördomar och uttryck inte dig nedvärderande och att nåt e ”onatuuurliigt” om andra människor.

        Men gud, ”fel på”? Man får ha preferenser.

        Fast det är ju onaturligt? Jag har själv flera tatueringar och planerar att göra många till, men jag skulle aldrig hävda att dom är naturliga. Någon har, med en nål, tryckt in bläck i min hud – som kommer stanna där för alltid. Hur naturligt är det?

      Nej samma här. Jag har jättesvårt för tatueringar. Snygga killar på tinder som på senare bilder visar sig ha tatueringar får en vänsterswipe bara pga tatueringarna.

      Håller med dig. Vad folk väljer att tatuera och om de öht tatuerar sig säger en hel del om vem de är. Jag tycker stora tatueringar är fult men skulle inte rata någon för en tatuering förutsatt att den inte förmedlar värderingar som jag finner oacceptabla, tex ACAB. Skulle inte heller dejta någon som har kroppen full av tribaler, våldsamma motiv, äckliga kranium eller andra skelettdelar, då vet jag att vi absolut inte passar ihop.

        Äckliga kranium? ? Du vet att du har ett själv? Naturligaste i världen, verkligen.

    Och jag tycker att det är skitläckert med MYCKET tatueringar. Gillar lite extra på hals & upp i ansiktet. Men då ska det passa in på personen, inget ”kladd”.

    Ok. Så vi kan säga att alla gillar olika och släppa det. Alla behöver inte skriva sina preferenser när det gäller tatuering eller ej.

    Herregud, i Nellies näst sista inlägg om kärlek hittade jag denna kommentaren.
    ”Min syster träffade hennes man när hon var 14 år. Ålderskillnaden är 11 år men förhållandet har ändå fungerat utmärkt och de är gifta, har barn och är lyckliga med varandra.”
    Tror jag kräker. Hur fan kan folk se det som kärlek?

      Mellan 14 och 25 år så känns ju 11 år som en ganska stor åldersskillnad… Men hade de träffats som äldre hade man ju inte höjt på ögonbrynen åt 11 år, om de varit typ 21 & 32 år gamla. Inte jag i alla fall.

        Man är ett barn när man är 14 år, det är det som är det sjuka. Att en 20 åring träffar ngon som är 11 år äldre är inte sjukt, båda är vuxna.

        aa men för o se det positivt så är det ju i alla fall bättre än om hon var 14 och han var 3

          Hur fan kan du använda det som argument? Att ha sex med en 14-åring är även det pedofili och det finns inget sätt att se det positivt. Vuxna ska ha sex med andra samtyckande vuxna helt utan undantag.

            chilla, jag argumenterar inte för eller emot något

            självklart är jag emot pedofiler av alla sorter

            Menar du hebefili? Pedofiler tänder på barn som inte kommit in i puberteten än

        Ja, men nu var dom ju inte 21 och 32 år gamla? Konstig och onödig kommentar ifrån dig. Hon var ett barn och han var en vuxen.

      En 25 åring som väljer att starta en relation (och ligga) med en 14 åring är fel i huvudet på. Punkt slut. Finns inget som kan försvara det alls. Men hon var sååå mogen, eller vi ääälskar faktiskt varandra. NEJ. Blä. Synd att hennes föräldrar inte skyddade henne.

        Jaha du känner den här tjejen eftersom du vet att de låg med varandra när hon var 14! Det visste jag inte! Annars drar folk så lätt slutsatser om saker de inte vet något om. Ingen vet ju vad hennes föräldrar sagt/gjort eller om de låg med varandra när hon var 14 förutom de inblandade. Och kanske vänner/familj då 🙂

    Vet ingen som är så spontan och impulsiv med tatueringar som Paow. En gång, okej, men att inte lära sig av sina misstag? ?

      Hon tycker väl inte att det är en sån stor grej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.