Angelica Lagergrens barn har fått en lillasyster

https://www.instagram.com/p/BqkJrlCgYOy/?utm_source=ig_web_copy_link

Det här inlägget är så fint. Så kärleksfullt, genuint och vackert.
Det värmer ett gammalt tant-blogghjärta att Angelica skriver det, men tanke på all den smärta som hon skrev om när hon och barnens pappa gick skilda vägar. Nu är hon lycklig i en ny relation och verkar glädjas fullt ut för både sina barn och de nyblivna föräldrarnas lycka.

Med risk för en kollektiv kaskadspya – LÄNGE LEVE KÄRLEKEN!
Wiiiiie!

(That’s right – I said it)

86 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Följer inte henne så förlåt om frågan är dum, men är A och P inte hennes biologisks barn eller hur menar hon i sin text?

    *söndagsförvirrad*

      Hennes ex som fått barn med en annan kvinna?

      Är det inte så att de stora barnen är Angelica och Stefans och det nya barnet är Stefans tillsammans med hans nya tjej. F

      Aha, tack för svar. ??

    Amen ?

    Undrar hur hon hade resonerat om hon själv inte hittat kärleken?

      Klart det kanske hade kännts tuffare isåfall. Är väl inte så konstigt eller något fel med det.

      Exakt! Triggervarning! Tänker hon inte en sekund på oss barnlösa som inte hittat kärleken?! Skriva nåt inlägg bara om att hon är glad, sååå hänsynslöst.

        åh vad jag blir triggad av er alla som behöver en triggervarning för allt!

          men det var väl inte menat seriöst

    Vädigt fint skrivet av henne! Hon är lycklig över ett nytt betydelsefullt liv. En syster till sina barn. Jag har själv fått (ej fött) en bror till mitt barn. Det är mycket betydelsefullt.

    Fint.

    Så fint!

    Vi vill läsa om BB! NÅT mer måste du kunna ge oss?

      Skärp dig. Förra inlägget var väl så tydligt det kan bli hur Camcam hanterar det just nu? Vänta tills Bella själv, om hon vill, berättar vad som har hänt. Och orkar du inte vänta så fråga inne hos Bella.

      Camcam vet tydligen, efter kontakt med Isabella. Tydligen inget vanligt ”lapp-gatetrams”, utan mycket, mycket allvarligare.

        Tycker själv att detta är så sjukt intressant. Jag är och har aldrig varit ett Bella-fan men fan vad nyfiken jag är! Varför? Det är absolut en knepig tid vi lever i ? varför bryr jag mig?

          Du bryr dig för att du uppenbart saknar empati och njuter av andras olycka

            Fast jag saknar varken empati eller njuter av andras olycka och därför är jag så förvirrad över mitt eget intresse. Jag förstår att det känns lockande att skylla på det och det hade varit lätt om så vore fallet men jag tror att det psykologiskt måste bottna i något helt annat. Ibland undrar jag om det inte vore bättre om jag slutade följa denna bloggen då det helt uppenbart föder nya drag hos mig själv. Jag har läst många elaka kommentarer här och jag vägrar att tro att människan är såhär nyfiken och ibland elak, och då ska vi inte ens prata om hur klimatet ser ut på sidor som flashback. Tycker det är intressant.

              Tycker det är helt galet. Om till och med Cam avstår från att skriva om det som i vanliga fall hade kastat sig på tangentbordet så tyder det på att situationen är allvarlig. Du reagerar med nyfikenhet och blir intresserad, istället för omtanke. Backa, och vänta på att Bella själv berättar istället

                Visst är det galet! Det är exakt det jag vill diskutera. Jag har aldrig kommenterat om Isabella, aldrig någonsin. Jag vill fortfarande inte prata OM henne utan det faktum att jag är nyfiken och anledningen bakom det. Innerst inne (och inte långt in) tror jag inte att någon vill gotta sig i någonting hemskt som någonsin hänt henne. Jag tror att bloggar som denna sakta men säkert gror nya sidor hos oss och det är det jag finner intressant. Vill verkligen tillägga att jag inte tror att vare sig camcam eller läsarns egentligen menar någonting illa.

                  Jag förstår vad du är ute efter och jag funderar liknande.

              Jag tänker att det kan vara svårt att inte att det faktiskt handlar om verkliga personer. Det är människor man aldrig träffat, bara sett på en skärm. Kanske lätt att man får samma relation till dem som karaktärerna i en TV-serie. Men om du träffade personen i verkligheten tror jag att du skulle känna empati på ett helt annat sätt.

                Jag tror också det. Det hela blir en ond cirkel. Dom tjänar pengar på klick och tänjer på gränser, vi sugs in och utan att vi ens riktigt fattat vad som hände så är vi nyfikna på någon random och ”gottar oss” i dennes problem. Som sagt jag har aldrig kommenterat elakt eller ens över huvud taget om Isabella utan försöker bara skriva sånt som jag kan stå för om jag fick Robert Aschberg knackandes på dörren en dag, ändå kan jag komma på mig själv med att klicka mig in här extra ofta av nyfikenhet just nu. Jag tror att det kan vara bra att reflektera över vad vi håller på med och som jag skrev i mitt fösta inlägg -varför vi bryr oss?
                Jag tror verkligen inte att gemeneman är så elaka som de kan verka i vissa kommentarsfält här och jag tror verkligen inte att majoriteten är psykopater (inte känner empati) som personen ovan skrev.

    OT om IL. Handlar inte om det senaste inlägget eller något sådant överhuvudtaget.

    Såg att Aftonbladet hade en artikel om henne med relativt nya(?) bilder och reagerade på att hon ser så annorlunda ut? Har aldrig tänkt på det, men redigerar hon sina bilder också? Sminket såg kakigt och nästan lite kletigt ut, men det är inget som syns på andra bilder överhuvudtaget?

    Har någon annan tänkt på detta? ?

      Nej, jag har viktigare saker att tänka på än Isabellas smink…

        Lina, det har jag också. Jag läser knappt inlägg om henne vanligtvis men bläddrade förbi hennes enormt stora porträtt på Aftonbladet utan att inse att det var hon… ? Skillnaden var brutal, därför reagerade jag.

        Som att hänga på en skvallerblogg? 😛

      Det har diskuterats några gånger här förut. Hennes bilder är garanterat redigerade.

      Ja hon redigerar sin bilder rejäluu eller ja hennes persobal. Hon har ju aknerr i hela ansiktet mm

      Menar du att du på allvar tror att människor ser ut som bilderna de själva lägger upp i sociala medier?

        De få bilder jag lägger ut visar hur jag ser ut i en liten halvsekund i verkligheten. Men jag tror ändå inte att alla gör det. Synd, tycker jag. Men angående just IL så är ju hennes hy märkbart annorlunda på vissa (kanske de flesta?) bilder och videoklipp. Men det finns ju de som har en väldigt slät hy utan akneproblem.

          Hade du gjort det med över en miljon följare också? Eller hade du lagt ett filter över bilden?

            Varav många köpta. ? Tur man är snygg utan filter!

            Skulle tycka att det vore konstigare att vara väldigt olik mig själv på bild från verkligheten, om jag hade många följare. Men det kanske är konstigt att tänka så? Haha. Tycker inte att t.ex. ett filter är fel. Tex ser ju ögonen olika ut om de är tagna i solljus, dagsljus eller inomhus i mörker. Det som blir fel är väl snarare om majoriteten (eller t.o.m alla!) av bilderna inte ger en rättvis bild av en själv.

            Sen har jag turen att ha en väldigt problemfri hy, så vet ju givetvis inte hur jag skulle agera om jag mådde dåligt av den. Men just IL har ju tidigare varit väldigt öppen och visat utan smink tidigare så därför känns det lite extra tråkigt nu, tänker jag.

    OT:
    Bingo rimer gör smygreklam för direkto på instagram. Hans senaste inlägg

    Så fint skrivet och resonerat av henne. <3

    Gjorde dom inte slut nyss hon och Stefan? Förstår inte folk som skaffar barn så snabbt i en ny relation, vill man inte vara bara ett par först, ett tag iallafall?

      Tänkte detsamma. Följer inte dessa mer än här inne och det är väl inte så hiskeligt längesedan han lämnade henne? 9.5 månad?

      Alla barn är ju inte bödvändigtvis planerade, men man löser det ändå.

      Som min ena granne. Barn 1, blev till och föräldrarna var inte ens ett par. Barn 2 föddes ca 2 år senare, ny kille. De hade varit ett par någon månad innan hon blev gravid och gick åt skilda håll 2 mån efter födseln. Nu 1 år senare är hon gravid igen med nr 3 – med en tredje kille som även han har korta relationer och barn bakom sig…

        Jahapp? Barnen har det säkert bra ändå.

        Sen finns det såna som mig som håller ihop för barnen. Är olycklig och ibland känner att jag slösar bort min tid. Svårt att säga vilket som är rätt och vilket som är fel. Alla gör vi nog så gott vi kan för barnens skull.?

          Hör och häpna era wt det finns dom som är genuint lyckliga utan att ha 5 olika pappor till sina barn ?

            Du låter verkligen inte särskilt lycklig när du verka känna att du måste trycka till okända människor så där för att försvara din livsstil ??? på dig själv.

            Genuint lycklig men kallar andra människor för skräp. Jo men tjena ?

          Är det så du vill att dina barn ska leva i sina framtida relationer? Jag tror inte att det
          gynnar barnen att man ”stannar för barnens skull”. Man vet aldrig hur mycket tid man har, slösa inte bort din.

            Det handlar väl inte nödvändigtvis om att ”stanna för barnen skull”, det är så tröttsamt att någon ska dra upp det argumentet varje gång någon försiktigt lyfter att vuxna människor borde klara av att vänta lite med att skaffa barn tillsammans, åtminstone tills de har hunnit lära känna varandra. Man vill väl ha någon slags känsla för hur den andra personen kommer bli som förälder, kanske komma förbi den första förelskelsefasen så man ser varandra på ett mer realistiskt sätt mm? Ta lite ansvar för vilken slags situation ens barn kommer födas in i, inte bara tänka ”det löser sig”?

        Är det din huvudvärk?

        Wt!!

          Nej nej nej. Det tror jag minsann inte att du kan veta av den där lilla informationen. Det står ju inget om varken vantvanor eller om barnen leker mitt i gatan, hur kan du då ge den stämpeln? Håll dig till vår lista nu ?

            ???

        Hoppas din granne och alla hennes barn har ett härligt liv, synd bara att de verkar fått en dömande skvallerkråka till granne…

        Det är över 1,5 år sen.

      Egoister!

      Fast det var väl faktiskt förra våren/sommaren dom gick ut med att dom ska skiljas..?

    Alltså! En fråga om YouTubers och gdpr-lagen. Typ Jocke och Jonna i deras senaste video där Jocke ska in på polisförhör och filmar två personer som kliver ut från polisstationen/kriminalvården. Är inte det emot lagen? Får man filma folk så bara?

      Det råkade inte vara Hajen? Någon borde väl ha sett honom de här dagarna om han alt 1. Häktats eller alt 2. Flytt utomlands? Finns det fler alternativ? Legat hemma på soffan och daytradat?

      Skaffa en hobby!

        Haha…. eller du?

    Så fint skrivet av henne! <3

    NU är jag trött på att se Zlatan göra sina förbannade pushups varenda gång jag gör ett klick på den här bloggen! AdBlock hjälper inte. SLÄNG DIG I SOFFAN ZLATAN OCH TA DINA KLOCKOR MED DIG

    *slut på rant*

      Ett tips är att byta webläsare. Jag besöker oftast via android mobil och har Opera med ad-block på och ser aldrig reklam. Om du har iPhone vet jag inte vilka webläsare utöver safari som finns men googla runt och se om du kan hitta alternativ.

        Jag har provat alla jag kunde hitta men ingen råder bot på zlatan…

          Jag tror att jag aktiverade Samsungs adblocker och ser inga reklamer här. Testa om du har en sån telefon?

        Opera är verkligen bäst! Jag hade inte fattat att den har inbyggd adblock förrän jag insåg att jag aldrig ser reklamen här som alla klagar på. Skaffa Opera, people!

    Tyckte de precis skiljde sig?

      De gick isär i juni förra året.

    Bra, modigt och moget gjort av henne att släppa all ilska och välja livet. Inte helt enkelt säkert.

    ot. ska köpa en klänning av day by birger mikaelsen, men finner ingen storelksguide. Hur är de i storlek i relation till filippa k klänningarna?

      Filippa idag eller förr?

      Förr var hennes kläder väldigt små men idag mer normala.

      Day är generellt nära de flesta andra märkena. Dvs en 34 är som de flestas 34 etc.

      Day har skandinavisk designe så det beror ju också lite på vilken kroppsbyggnad du har i övrigt då de är anpassade för den ”skandinaviska kroppsbyggnaden”.

      Men mitt bästa råd blir nog att beställa den storleken du brukar ha.

      I övrigt älskar jag deras kläder så jag tycker du gör ett bra val. ?

        tack för snabbt svar ?

    vad fint! Jag vet ärligt talat inte om jag hade klarat av att vara lika generös om det var jag. Speciellt som det inte gått så lång tid. Har man fått barn med någon, det mest intima man kan uppleva, så är det nog inte plättlätt att se hen göra om det med någon annan. Men så bra att man visar barnen att de ska vara glada för sitt syskon ❤

    Mogi håller på att tappa fattningen inne i sitt kommentarsfält. Undra när droppen får bägaren att rinna över.

      Alla som inte tycker som hon är ”Bloggbevaknings troll”. ???

      Håll ut Malin.

      Malin, många av oss som hittar till din blogg gör det via BB. Det är väl inte så konstigt? Din blogg är ju lika intressant som att glo på färg som torkar.
      Jag är nyfiken på vad du menar med att Camilla far med osanningar om dig? Exmpel?
      Hon skriver ju sådant hon kan ange källa till och gällande lockpriser så har hon ju bara läst samma inlägg och kommentarer som vi andra läst och dragit samma slutsats. Att du tycker vi har fel betyder inte att vi, Camilla inräknat, ljuger.
      Du är ju inte direkt känd för att hålla dig till sanningen och du har blivit anklagad för lögner fler gånger än Camilla. Skillnaden mellan er två är ju att allt Camilla ”påstår” styrker hon med länkar eller urklipp från aktuell influencers kanal. Du däremot, du fäktar bara jävligt illa.

    Hajens bentley är till salu!! Han ägde den i en månad ! Läs mer på Flashback

    HJ säljer alltså bilen den 22:a november, är sedan ungefär samma tid borta från samtliga sociala medier, vissa tidigare, vissa senare. Bryter kontakten med IL (i a f offentligt), går under ytan. Gör en exit så att säga.

    IL skriver av sig på bloggen 22/23 november. Avslutar redan inbokade jobb, lämnar barnen till pappan och går under ytan igår kväll.

    Situationen är för komplex och onormal för att detta ska vara något av mindre karaktär. Inte omöjligt att något liv är i fara, utpressning skrev jag om tidigare som ett tänkbart scenario. Rätt sannolikt med den extravaganta livsstilen och offentliggörandet av denna som båda gjort.

    OM det vore något brottsligt inblandat finns det eventuellt underlag hos tingsrätten imorgon kanske?

    Hoppas barnen hålls utanför detta…

      Tydligen har hs syster gjort om sitt namn på Facebook och tagit bort honom som vän… Detta börjar bli värre och värre känns det som. Hoppas det inte spårar ur totalt.

        Det KAN ju också bero på att de har ett väldigt ovanlig efternamn (och ett mindre ovanligt) och att hon inte vill bli inblandad i något som bara spekuleras i.

        Men det kan också bero på att hon aktivt tar avstånd från honom.

          Vill inte låta tråkig nu, men tycker vi borde hålla all familj utanför. H är troligtvis huvudpersonen i allt det här och ingen annan förtjänar att inblandas… Jag är också jättenyfiken men tror det sista vi alla vill är att förvärra situationen.

      Herregud, vad du är ute och cyklar.

        Varför? Berätta mer om du nu sitter på en mer korrekt version.

          Varför skulle jag göra det?

    Väldigt fint!! 🙂 Så glad för deras skull!! <3

    /V

    http://fondofhome.blogg.se – från kråkbo till husdröm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.