En sammanfattning av Isabella Löwengrip/expojkvännen-situationen

En sammanfattning av situationen kring Isabella Löwengrip och hennes ex-pojkvän har efterfrågats . Jag ska göra mitt bästa att på ett enkelt sätt bryta ner vad som hänt.

  • I torsdags skrev Isabella på sin blogg ”Det har inträffat en sak som gjort att X och jag inte ses mer och av vissa anledningar behöver jag gå ut med det nu.” – en första indikation på att det var en fnurra på tråden mellan paret som haft en av och på-relation i drygt 18 månader.
  • Lite senare samma dag publicerar hon en bild på Instastory där hon skriver ”Not allowed to see my boyfriend anymore. Life sucks right now.”
  • fredagen publicerade Isabella både på Instagram och sin blogg att hennes hjärta är krossat pga att en person hon älskat utsatt henne och hennes barn för fara.
    Jag kontaktat Odd som förnekat att det skulle vara pga någonting han gjort.
  • Igår publicerade Expressen en intervju med Isabella där hon berättar att hon och hennes barn fått fly pga hennes ex (kallas X här).
    Enligt henne ska han ha lånat pengar av kriminella personer och spekulerat bort dem, varpå dessa kriminella personer ska ha uppsökt Isabellas hem i jakt på X.
    Enligt henne har det både knackat folk på dörren och stått biklar utanför hennes hus. Dessa bilar ska enligt Isabella tillhöra människor som fällts för människorov.
  • Isabella förnekar all kännedom om X affärer och omfattningen av skulderna. Det har enligt henne uppenbarat sig nya skulder hela tiden och hon tror aldrig att han kan komma tillbaka till Sverige. Han ska ha flytt utomlands.
  • Hon ska ha sett stora belopp på hans konton, därför har hon inte reagerat, varken när han köpt henne presenter för 100 000 kr eller en Bentley för miljonen.
  • Tisdag eftermiddag uttalar sig X för första gången till Expressen där han medger att han förlorat stora summor pengar, men förnekar att det skulle involvera svarta pengar, kriminella gäng eller kidnappningshot mot någon enda människa.
    Enligt X var personen som besökte Isabellas hem där mitt på dagen, presenterade sig med sitt riktiga namn och han säger också att Isabella vet om att mannen inte har något kriminellt register eller förflutet.
  • X säger att han inte har några relationer till kriminella och ingen kriminell har sökt honom.
    Det är helt vita transaktioner på vanliga bankkonton. Det är ingen penningtvätt, det är helt vanliga affärer som däremot har gått väldigt, väldigt snett, uppger han till Expressen.

Där står vi nu.

19 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon har väl beskrivit dom som ”ljusskygga”, inte kriminella?

      ”Dömda för människorov”

    Bra sammanfattning CamCam!

    Men alltså man måste väl inte krydda om att människor som har gjort kriminell karriär som människorov är de som ringer på? Det är ju redan tillräckligt illa för rubriker? Eller hur tänker BB och teamet?

      Vad vet du om de som var och letade efter h som inte vi vet? Har du namn och personnummer på de/den som var där? Eller utgår du kanske från hans version om att det såklart var hederligt folk han undviker?

    Tack CamCam!

    Märkligt att dem kommer hem till Isabella för att få tag på hajen, om det är helt legitima affärer, som inte gått som han önskat förvisso, med helt ofarliga investerare borde han ju kunna möta upp dem så dem slipper leta efter honom :-))))))

      Precis annars undrar man ju varför han flyr? Om han inte flyr sina investerare så undrar man ju om han är rädd för att bli gripen och åtalad?

    Men om hon visste vad han hade gjort i torsdags varför kallar hon honom för boy friend och varför vill men får inte (allowed) hon träffa honom?!

    Tycker faktiskt synd om X, förstår att han kände att han var tvungen att leva upp till den lyx och presenter Isabella kräver för att få hennes gillande.

      Nej, han hade ju kunnat lämna henne om han tyckte att hon krävde mer än han kunde ge.

        Håller helt med anonym, han var inte tvungen att vara i den relationen. Att säga att det är synd om X för att han bara försökte leva upp till henne är ju som att klandra henne för den soppa han skapat i sitt eget liv.

    Du har råkat skriva namnet i översta punkten.

      Tack!

    Men ALLTSÅ. Hennes historia håller inte!
    Först påstår hon att hon inte visste om någonting, såg enorma summor på hans konton, han köpte en klocka till henne för en månad sedan, i samma veva köpte han en Bentley..
    Och NU påstår hon att han ville låna 500 000 av henne?! Efter att han gått ut med sin historia?
    Sorry men NEJ. Hon kryddar.
    Camcam snälla LYFT dessa oenigheter i hennes historia. Hon hittar ju på.

    Men han vet ju inte hur många bilar som varit utanför hennes bostad. Kan mycket väl stämma att de har kollat upp en/flera bilar, som stått på kriminella – eller vad som sagts om bilägarn/ägarna.

    O hur det än är, vet vi ju inte vem av dem som ljuger. Båda kanske talar sanning – sin sanning..

    Men, det är väl inte DIN sak att spekulera i vad som är sant eller inte?!
    Har du någonsin haft att göra med psykopater??
    HJ framstår som värsta sorten.
    Lämna ärendet!
    Polisen sköter nog sin uppgift i detta fallet om de som han är skyldig pengar valt att anmäla
    Dina spekulationer gör bara saken värre, alla vet sedan innan hur din inställning till IL är…

    Fast bella sa väl aldrig att han hade lånat pengar av kriminella och förlorat dessa utan att han har förlorat andras pengar (inte specificerat vems pengar) och att de eller den som var hem till henne och letade honom var kriminella. Inte sagt att de som var hem till henne var de som var ägarna till pengarna. Kan vara indrivare som inte har med pengarna att göra. Ska du granska så bör du nog inte lägga ord i hennes mun som sen kan få henne att framstå som lögnare sen om det visar sig att det inte var kriminellas pengar han förlorat. En petitess men med tanke på hur snabbt folk hugger på minsta lilla hon säger så känns det fel att hävda att hon sagt något hon inte sagt

    Fast OM det är som han säger att det är helt legala transaktioner med vanliga människor så hade inte han varit på flykt nu. Då hade han inte haft anledning att fly.
    I detta fallet talar Bella uppenbarligen sanning.
    Ofta märker man inte felen förrän i efterhand. Hon har sett stora belopp, belopp som uppenbarligen varit lånade, men det kunde ju inte hon veta. I efterhand borde hon förstått när han bett henne om stora belopp, men där och då var det kanske inte större än att han kunde förklara att affärerna går dåligt ibland och bra ibland. Fast att det egentligen handlade om att han hade 0 och sen lånade till sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.