Borde Aftonbladets Åsa Linderborg omformulera sin krönika?

Det är svårt att inte engagera sig i Isabella Löwengrip, född 1990, eftersom hennes liv har utspelat sig inför öppen ridå sedan hon började blogga som fjortonåring.

I mars i år utsåg Veckans Affärer henne till näringslivets mäktigaste kvinna. Till varumärket hör att hon har en adhd som ger henne entreprenöriell ”superkraft”. För lite sedan meddelade hon att hon även har autism, vilket får ursäkta att hon har rätt att vara lite bossibossig – hon orkar helt enkelt inte lyssna på folk.
Självklart tillhör hon Annie Lööfs entourage.

Men det som fascinerar med Blondinbella är att hon har gjort allt det där som annars alltid betraktas som trashigt:
Hon hoppade av plugget, fick barn tidigt, har viktpendlat, har vikt ut sig, har varit med i Let’s dance och har brutit med sin pappa. Hon visar glatt upp sig i spraytan och vita klänningar.
Och nu visar det sig att hon dessutom har blivit blåst av en gangster.//Åsa Lindenborg

Jag är den förste att applådera Aftonbladets kulturchef för sin krönika om Isabella Löwengrip. Det är många huvudet på spiken i hennes text om Isabella,  och hade det inte varit för att hennes omnämnande om X som en ”gangster” så hade jag inte reagerat.
Anledningen till att jag reagerar är för att jag på flera håll hört att många anser att just den formuleringen i en så pass etablerad tidning som Aftonbladet ger legitimitet till Isabellas case, trots att det nu visat sig kunna vara helt taget ur luften.

Jag fattar att den formuleringen ger Åsas krönika en extra knorr och att den är skriven med glimten i ögat, men med tanke på att det med största sannolikhet handlar om en helt felaktig bild, tagen ur luften från rent fabricerade berättelser från Isabella Löwengrip, borde den inte tas ner eller i alla fall skrivas om?
Att fortsätta kalla X för en ”gangster” i ljuset av det som pågår är djupt oetiskt i mina ögon – särskilt som det inte är annat än ett rykte, skapat av Isabella själv.
Ska det verkligen få egna, bångstyriga ben i en så pass stor tidning som Aftonbladet?

Jag har bett Aftonbladets Kulturchef och skribenten bakom krönikan – Åsa Linderborg –  om en kommentar men hon har inte återkommit med en kommentar.

Ps. Om jag någonsin gör någonting halvdant? Nope.

323 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vad anser du är taget ur luften? Han bekräftar ju allt hon sagt? De har bara olika versioner i hur pass allvarligt det är, men ingen annan än Bella kan ju avgöra hur pass otrygg hon känner sig?
    Miljonskulder, flytt utomlands, besök hemma hos Bella, han har strulat med ekonomin.. Det är ju bekräftat från båda håll?

    Håller med dig om gangster stämpeln dock, även om hennes story skulle stämma 100% så är inte han en gangster, mer än vanlig Svensson som klantat sig så Aftonbladet borde ta bort det där helt

      ”Han bekräftar allt hon sagt”

      Hur bekräftar han allt genom att säga att hon medvetet ljuger och försöker förstöra honom som person. Intressant tolkning.

        Han bekräftar att han slarvat bort stora belopp, andras pengar. Han bekräftar att hon inte vetat om allvaret och omfattningen i det, han säger att han hållit det för sig själv. Han bekräftar att hon inte varit insyltad i hans ”affärer”. Han bekräftar att en person varit hemma hos Bella och sökt honom och att det då uppdagats och kommit till Bellas kännedom.

          Ja men att förlora pengar i aktieaffärer gör en inte till gangster. Det han har bekräftat är att han har förlorat stora summor pengar och att Isabella inte hade något med hans affärer att göra.

          Bella har sagt att han olovligen har använt andras pengar. Det har han inte bekräftat. Tvärtom har han sagt att allt har varit lagligt. Hon har även sagt att kriminella har varit utanför hennes hus osv. Detta säger han att hon medvetet ljuger om. Hur han kan veta det eller vad som är sant har jag förstås ingen aning om, men han har definitivt inte bekräftat att det stämmer i alla fall. Utöver det så säger han att hon ljuger om att han har försökt lägga sig i hennes ekonomi osv, säga vart hon ska placera pengar. Detta förnekar han också. Vem som ljuger vet jag inte, men allt i hennes historia är inte bekräftat i alla fall. Det är ju fakta.

            Nej det du säger stämmer inte. IL har aldrig kallat honom för gangster. Hon har såvitt jag vet inte heller sagt att han olovligen använt andras pengar. Hon har sagt att det varit en bil som går att knytas till en kriminell utanför hennes hus. Det senare förnekar han men ha kan ju omöjligt veta såvida han inte har span på hennes parkering. (Ang deras ekonomi osv är det för ovidkommande för att jag ska orka skriva).

              I expressen var det citat från Isabella där hon sa att han olovligen hade använt andras pengar. Att hon har kallat honom gangster har jag inte heller påstått. Men anledningen till att han kallas gangster är ju antagligen för att Isabella gick ut och antydde att han hade gjort något kriminellt i och med att hon sa att han olovligen hade använt andras pengar.

        Han har ju bekräftat det hon har gått ut med? Kan du skriva ner lögnerna?

        Men vad ska han säga då? Om det är så att han har lånat pengar av fel personer så är det väl om något ännu värre att faktiskt säga det? Tror inte att de isf vill bli outade i media.

        Han bekräftar att delar är sanning men medvetet väldigt förvrängt. Det kan gå dålig för alla i affärer. Ingen konstigt alls. Han har dessutom inte ställt till med något som är oväntat i själva branschen. Han är genomgo med kul humor.

      Har du inte riktigt hängt med i svängarna om hur pass allvarligt Bella har förvrängt detta till hennes fördel? Med ”fördel” menar jag att hon trott att det var bra att smutskasta honom och distansera sig så snabbt som möjligt för att rädda varumärket, men hon har ju bara gjort det värre för sig själv.

      Vilket hon och hennes team ju nu nånstans kanske fattat eftersom Head of PR and Communication Magnus har tackat för sig och krupit tillbaka, Pingis tränar och den enda som står kvar är Bella som desperat försöker kontrollera händelsen genom pajkastning.

        Önskar SÅ att alla slutade upprepa det här med att hon skulle ha ettt ”team” Hon har typ timanställda 21-åringar. Stor skillnad ändå.

          Och dom kan inte bilda ett team? Hur gammal ska man vara för att få ingå i ett team, enligt dig?

            ????

            Ja och 31 personer har sett kommentaren och känt att jaaa, det verkar logiskt, är man 21år kan man inte ingå i ett team.

            Man blir rädd för framtiden när man får bevis på bevis att människor har slutat tänka till

              Men alltså va? Jag kan tänka vill jag inleda med att säga. Men också: hon vill ge sken av att ha en stab runt sig. Vi vet ju alla att det inte är så. Den visar ju sig att kocken/inredaren/blabla typ var samma? Okej inte kocken o inredaren men ni fattar. Also: förlåt alla 21-åringar. Vill absolut EJ kränka er. Ni är framtiden osv.

              55 personer just nu

        Och? Det är väl en helt annan sak än att hela grejen skulle vara tagen ”ur luften”? Det uttrycket brukar man använda när något är helt felaktigt, inte när 90% av det som sagts stämmer. Inget är taget ur luften, bara överdrivet och uppenbara lögner för att skydda sig själva, från båda håll i historien.

        Jag skulle absolut göra samma sak. Skulle inte röra mig i ryggraden att distansera mig från en sån person som ljugit som han. Självklart gör hon rätt i o ta distans och avskärma sig från honom.

        Vadå har Magnus tackat för sig? Varför skulle Pingis inte träna? ? Bella är väl ganska tyst och håller ganska låg profil. Det är ju inte hon som kontaktat kvällstidningar liksom, det är de som skriver efter vad de ser i blogg, insta och medier. Men ja jag vet att hon uttalat sig häromdagen med en tidning. Pingis blir nog glad av att kallas 21-åring, Magnus med kanske haha.

      Så du menar en vanlig Svensson gör av med andras pengar i detta fall många miljoner what???? Är detta ett skämt ??

        Ja, pga dåliga beslut. En gangster för mig är en som lever ett kriminellt liv, det gör han väl inte även om han nu då eventuellt begått ett brott?

          Helt ovidkommande & har inget med de berörda att göra- men- vad är skillnaden på att leva ett kriminellt liv och att begå brott?

            Vem som helst kan begå ett brott, du råkar köra på någon pga att du kollade ner i mobilen eller vad som helst. Eller ta Cissi som exempel, om hon döms för förtal, ser du henne som en kriminell person sen då?
            Med gangster/kriminell person menas väl en person med en kriminell livstil? Gör brott, säljer droger, lever på andra sidan lagen och liknande?
            Annars är ju alla som åkt dit för snatteri eller fortkörning någon gång kriminella personer

            Han har inte begått något brott.

          Vilka har dessa enorma summor? Har du råd att förlora en massa pengar bara så där? Eller ringer du banken och säger att du behöver låna pengar för att en kille kan fördubbla dom? Kom igen nu.. ingen vanlig Svensson har dessa pengar att gambla bort

            Nu handlar det inte om stora summor från varje person, utan många personer och mindre summor som tillsammans blir ett stort belopp

              Vet vi det här? Hur har det gått till egentligen?

                Sant. ”Expojkvännen bekräftar utan omsvep att han förlorat enorma summor av andra människors pengar, som han nu inte kan betala tillbaka.
                – Det är korrekt att jag har lånat pengar för att finansiera aktieaffärer som genererat en jättestor förlust.”

                och

                ”Han säger att han lånat kapital tidigare, handlat för det och därefter betalat tillbaka pengarna med ränta. Men den här gången var det flera affärer som på kort tid gick fel.”

                Så det är flera personer, som lånat honom pengar, som han förlorat. Fick uppfattningen om att det var många eftersom han säger flera. Skulle 10 pers låna han en miljon, utan säkerhet…? Låter märkligt

                  Han är en trader, alltså handlar med aktier o värdepapper., människor som har pengar att avvara till detta har lånat honom för att såklart få tillbaka med bra avkastning.. när de sedan går käpp rätt åt skogen så förlorar alla sina investeringar.. det vet man att det kan hända, en risk man tar… han är känd sedan tidigare för att vara en bra trader, därför litade man på honom.. det är snarare 50 personer som inveSterat.. inte 5… så han har inte gjort något olagligt.. endast jävligt dåliga affärer…o lite otur på det… Bella är bara jävligt förbannad för att han inte är den miljonär som han utgav sig för från början… därför hon smutskastar honom nu, hon skiter i att han har förlorat andras pengar.. eller om ngn kriminell hade varit ute efter dem.. s länge han hade varit miljonär hade hon behållt honom..,

                  Om man hat stora summor att spekulera med och tror sig kunna tjäna pengar pga att X är en väldigt duktig trader, så LÅNAR man knappast ut pengarna mot i sammanhanget futtig ränta, man investerar dem självklart. Låter X hantera dem. (I de flesta fall åtminstone)
                  Investerar man handlar det inte Om att någon annan har slarvat bort ens pengar, det handlar då istället om att man gjorde en felbedömning. Det finns inga garantier för att du får tillbaka pengarna.

                  L, men nu säger ju han själv att han har LÅNAT pengarna

                  Anonym

                  Ja precis och de pengarna har han inte lånat av människor som har rent mjöl i påsen.
                  Han har skuldsatt sig och lämnat landet.

              Så för att sumpa minst 10 mille så krävs det en jävla massa människor..
              Det har jag så svårt att tro på. Inte ens du kan väl tro på det?

                Vem tror du har lånat ut 10 miljoner till honom utan säkerhet då? Eller hur många är det på de 10 miljonerna enligt dig? Är väl ganska rimligt att det är flera personer, som alla lånat ut någonstans mellan 100k och 1m var?

                  Ja du, inte är det någon vanlig arbetare med 30 000 i månaden före skatt..

                Det är därför Isabella skriver att han utnytjade henne och såg henne som en sista pusselbit för honom och hans affärer. Att han genom henne skulle nå ut till fler människor osv..

          Jadu fråga polisen så får du höra om man är kriminell eller inte om man tar andras pengar. Ännu ett skämt? Kom tillbaks på jorden.

            Nej, tror inte att det är ett fall för polisen utan ett fall för kronofogden. Om man ska tro på H’s historia. För isåfl har han lånat pengar av de här personerna, som han sen förlorat. Han har inte stulit pengarna. Om du lånar ut pengar av fri vilja och inte får tillbaka dem så är det kronofogden man får vända sig till.

            Men det beror helt på vad överenskommelsen mellan H och de som lånat honom pengar är

          En person som nolltaxerar i inkomst men ändå spenderar miljoner är väl grunddefinitionen av en kriminell/gangster?

      Kan vi dock en gång för alla inse att besöket hemma hos Bella INTE var en dömd kidnappare/mördare? Först och främst, har man blivit dömd för ett sådant brott har man suttit inne rätt länge, har skulder hos kronofogden högst troligen för skadestånd och annat, ergo man har inte råd att äga en bil registrerad för sig själv, för då skulle kronofogden beslagta den. Två; grovt kriminella nolltaxerar ofta för att vara utanför systemet, och har också målvakter för att sköta affärer så som ägandet av bilar. Tre; man tar inte sin kidnappningsvan och ställer sig utanför ett hus och HOPPAS att någon ska slå på regnr och sen lexbase och SEN inse att det kanske är någon som hotar en.
      Kan vi tänka en vända till så vore det grymt!

        Besöken* tom, flertalet dömda kända kriminella har häckat utanför hennes hus..

          Tror inte stalkern vågar knacka på igen ? med risk att möta på förbannade gangsters

        Oj, du lever i en liten rosa bubbla hör jag. Så länge de inte visar vilka reg nr de kollat upp kan vi inte komma ”inse” något. Beter ni er såhär i verkligheten också? Köper allt rakt av som någon säger utan att själva tänka efter om det kan stämma? Inte undra på att folk blir lurade av bedragare om man är så godtrogen.

        Ingen kan säga att Bella har rätt och ingen kan säga att H har rätt för ingen var där, så ingen vet. Bella har töjt på sannigen förr så man vill misstro henne, men man vet inte om hon talar sanning och H vet inte för han var inte där och kan alltså inte säga att han vet att det inte är sant, han kan bara tro att det inte är sant.

          Eh va? Här har jag väl tänkt själv och inte köpt rakt av? Sannolikheten är EXTREMT liten att flertalet dömda kidnappare med egen registrerade bilar skulle häcka utanför hennes hus. Det är fakta att många som har suttit längre straff har stora skulder och då svårt ekonomiskt. Förklara gärna för mig i min rosa bubbla hur de kan ha köpt bilar?

            Hört talas om knarkaffärer och svarta pengar. Bilar går alltid att få tag på. Är du dum? Ingen har för övrigt pratat om dömda kidnappare utan att en bil tillhört en som är dömd för människorov, tyvärr finns sådana ute i det fria.

              Så de registrerar sina bilar på sig själva som är köpt för svarta pengar? Ja bilar går alltid att få tag på, så varför skulle de använda sina egna om de så hade det
              Nej jag är inte dum, vad är ditt problem? Kidnappning är ett vardagligt ord för människorov, men förklara gärna vad du anser vara skillnaden.

              Hört talas om att tänka? Om de har köpt en bil för svarta pengar, varför skulle de då regga den på sig själv? Finns en poäng med att nolltaxera – man får inga ögon på sig. Och om bilar är så lätt att få tag på, varför ska man använda sin egen så man får ögonen på sig direkt vid en ev kidnappning? Nej jag är inte dum men vad är ditt problem? Mår du bättre över att förolämpa någon över nätet?
              Dessutom, kidnappning är ett vardagligt ord som används för människorov, men förklara gärna vad du anser skillnaden vara.

                Människa.. det finns många kriminella som har bilar, ja som är reggade på sig själva. De tar inte din bil för att du får fängelse i ett halvår. Ofta så rör sig kriminella i samma kretsar och köper bilar och annat av varandra. Inte sagt att det är skillnad men rätt ska vara rätt, en skillnad är att kidnappning är ofta för lösensumma, människorov kan vara för annat, ni påstod ju mördare också. Vissa kriminella vill SKRÄMMA och om man vill det så kan det vara skrämmande att använda en bil som är reggad på någon bandit. Tror detta är lönlöst, du verkar inte ge dig.

                  För du får ett halvårs fängelse för människorov?

              Men man står fortf inte på sina egna bilar hur mkt svarta cash man än har, ju mer svarta pengar desto mindre registrerade egendomar. KF har ju en tendens att komma både nu och då om man har ett brottsregister och fortsätter nolltaxera.

              De som står på egna bilar som är grovt dömda och fortsätter sin kriminallitet är extremt ovanligt, såklsrt ingen regel utan undantag men det vore extremt (o)tursamt om just en kändis råkar ut för en dummare kidnappare.

                Jo men den här diskussionen är väl egentligen ganska poänglös. Både målvakt och bil kan vara kända. Då vet man mao vilken ”ägaren” är.

          Vart någonstans har jag köpt rakt av? Framställer ju flera känd fakta i hur grovt kriminella har det svårt efter långa fängelsestraff ekonomiskt.

            Alltså H ledsen att säga det men grovt kriminella lyckas ofta fixa pengar på ett eller annat sätt. De har ofta mycket pengar, och bilar. Tror inte du är på riktigt.

              Jag har väl för fan aldrig påstått att de inte kan få tag på pengar, men förklara för mig VARFÖR de skulle köpa en bil och regga den på sig själv om den är köpt för svarta pengar?

              Varför skulle de registrera en bil på sig själv som är köpt för svarta pengar?

                Ja du.. det finns sådana människor också. Träffar massvis med bus i mitt nuvarande yrke.. Dom hyr bilar i sitt egna namn också tex..

                  För att sen ställa sig utanför ett hus i sin bil för att riskera att senare bli misstänkta för brott om något skulle ske för de är kopplade till platsen och offret?

                  22:04 Vilket brott? Stå på gatan är inget brott. Effektivt sätt att skrämmas. Och inget som kan polisanmälas. Om du ringer polisen och säger att du vill anmäla att en bil står på gatan kommer de att skratta åt dig

                Dom kan äga en massa saker i sitt namn.. Vart dom sen bor är en helt annan femma.. Det är inte enkelt att hitta någon om dom ej bor där dom är folkbokförda.

          Lägg ner härskarteknikerna också, väldigt ofräsch.

          Skrev ett längre svar som hamnade i modd, kommer nog snart.

        Men snälla H – Bella har inte sagt att besöket var från en kidnappare eller mördare heller! Bella har sagt att en person var hemma hos henne och sökte H. Och hon har sagt att det stått en bil utanför på annan tid som de sett tillhört en person som varit dömd för människorov. Och det finns sådana personer lösa i Sthlm tyvärr. Det finns också personer som lyckas komma över stora summor pengar trots att de haft skulder hos kronofogden. Kriminella kan lyckas ha bilar trots skulder och de kan låna bilar av andra bekanta. JO de kan ta en bil och stå utanför någons hem för att skrämmas. De nämnde inte heller att det var någon kidnappningsvan. Kan vi sluta vinkla och förvränga kanske, så skulle ni Bellashamers kanske kanske kännas liite trovärdiga och normala.

          Vad svamlar du om? Att kriminella kan låna bilar av andra underminerar ju bara Bellas påstående, eftersom att en slagning på regnumret då inte skulle avslöja bilförarens eventuella belastningsregister.

          De har sett bilen stå där vid en annan tid säger du. Hur går det då ens med säkerhet att koppla till H? Själv tror jag som sagt inte alls på att Bella skulle vara utsatt för hot från kriminella. Hon verkar ju inte tro det själv heller så oförsiktigt som hon agerat i anslutning till hela händelsen (uppdateringar om var hon befinner sig, kommande vistelser, burit klockan som dessa kriminella då rimligtvis borde vara intresserade av om det nu är som hon påstår etc).

            Hon har haft vakt vid sin sida eller i närhet och inte alls berättat var hon befinner sig. De har inte sagt något om att det var någon kriminell bilförare bara att en bil tillhörde en kriminell och ja man kan ju förmoda att det var en skum typ i bilen också. Alltså lägg ner, vart vill ni komma! Blir bara löjligt!

          Men snälla du (visst är det trevligt att bli tilltalad så?) Om de har bilar trots skulder, då tar kronofogden dem. Om de lånar, HUR ska de då kunna slå på regnr och göra den kopplingen? Det är ju du som svamlar och vägrar se ren fakta. Och om de fått tag på pengar på olagligt sett, köper en bil, och reggar den på sig själv, du tror inte att någon börjar ifrågasätta?

            Fast det här är väl lite enkelspårigt. Om bilen är reggad på en målvakt så går ju målvakten troligtvis ändå att koppla till sina polare. Alt kan bilen vara ”känd” ändå.

              Polare? Du tror att målvakter sitter och chillar med de som de hjälper? Målvakter är ofta hemlösa eller liknande som inte är kopplade och står på flertalet bilar/företag. Och oavsett om hen är kopplad till sina polare, hur ska de då lyckas slå numret och sen koppla till nån som ev kan vara kopplad till målvakten? De säger dessutom i sina egna uttalande till Expressen att ”när de slagit på bilnumren visar det sig vara människor dömda för människorov”

                Hur menar du ”inte är kopplade”?

                  Att de inte är kopplade till de kriminella, det är ju själva tanken med målvakter, att de inte ska vara någon som man kan koppla till den person som utför brott.

                  Men sen givetvis har polisen säkert större koll på vem/vad är kopplad hur, men de har ju enligt uppgift inte kontaktat polisen och de ger inte ut såna uppgifter hur som helst.

            Alla personer som är skyldiga till brott är inte hos kronofogden. Vad är det för fantasi?

              Har inte påstått att ALLA är det. Men så grova brott leder till längre straff och höga skadestånd, vilket väldigt ofta leder till skulder för de kan inte betala dessa skadestånd.

                Och vad brukar kriminella syssla med? Skumma affärer, svarta pengar, pengatvätt. Många kriminella lever väldigt gott med både bilar och annat. Är du H den H alltså X. Kan tro det så ihärdig som du är här.

                  Men ja. Alltså det är som att slå huvudet i väggen här. Klart de kan leva gott, men förklara för mig varför de skulle regga en bil på sig själv? För OM de har skulder, och reggae bilen på sig själv, så tar staten bilen. Vad är det som inte går fram?

                  Men ja? Men OM de skulle ha skulder, varför skulle de då regga sin bil på sig själv? Då skulle staten ta den. Och varför koppla sin bil till ett ev framtida brott där bilen vistats på platsen? (Om nu Bella/hajen skulle bli kidnappad)

                  H

                  Det finns självklara vinster med att åka i en bil som är reggad på någon dömd för människorov, det är lite hela poängen med att göra ett sådant här besök. Att den du besöker skall veta vad du eller den du anlitat är kapabel till, utan att du behöver begå en brottslig handling.

                  Självklart är det helt riskfritt att som dömd kidnappare hälsa på någon, och de flesta ringer inte polisen efter ett sånt besök.
                  Skulle det hända något vid ett senare tillfälle, så har du fortfarande ryggen fri om du inte begått just den handlingen. Saker och ting måste ledas i bevis i det här landet, det är alltså inte som i en amerikansk tv-serie

          Snälla du igen – från expressen:

          – Det var en person vid min dörr. Sen har det varit… när vi har kommit hem på natten så har det varit bilar utanför och väntat på oss. Jag antar att de har sökt honom. De har stått framför mitt hus.
          – Det var ett obehagligt möte.
          Blondinbellas mardröm – letar efter ex-pojkvän
          Isabella Löwengrip fortsätter:
          – När vi slagit på bilnumren så har det visat sig att det varit människor som varit dömda för människorov

          Kanske läsa på lite innan du är rätt osoft?

            Va?! Det var väl detta vi sa och la fram för dig och förklarade, bra att du nu själv läst det så vet du också det rätta. Alltså haha.

              Vad är det du inte fattar?

            Just exakt detta som vi förklarade för dig ju H . Var ser du att den personen vid dörren var en mördare, kidnappare eller dömd för människorov? Det var bilar och en ägare till en bil var dömd för människorov. Vad är det du inte förstår H? Vad menar du? Var ju DU som behövde läsa på men då vet du rätt info nu, bra.

              Har jag ens nämt någon vid dörren? Nej.

                Förutom i citatet ovan från expressen, men det var det om bilarna som var intressant. Men har aldrig pratat om stalkern som jag antar att hon menar, utan de som varit i en bil utanför. För ni tror inte att hon indirekt menar att det då finns ett kidnappningshot mot henne när hon nämner vilka som äger bilarna?

        Så du menar att H:s förklaring var äkta? Att snubben presenterade sig, frågade om killen och alla miljoner han förlorat och därefter tog i hand och bara åkte hem?
        Om det var så oskyldigt, varför ens besöka killens flickvän som snubben inte känner? H hade ju enligt egen utsago vid det här laget inte gömt sig och borde funnits anträffbar via vanliga kanaler?

          För att de vill prata med killen som förlorat alla deras pengar och rimligtvis inte ens haft mage att stå för det utan gjort sig oanträffbar? Han har ju kickat från landet med svansen mellan benen. Skuld och skam kallas det. Vem fan hade INTE försökt få tag i den personen som gjort så mot en egentligen? Det minsta man kan begära är väl att få en förklaring

            Han påstår ju dock att han varit fullt nåbar när det har inträffat. Helt klart att han stängt av mobilen och låtsats att problemen inte fanns

          Jag har väl aldrig skrivit att Hs var äkta? Jag skrev orimligheten i att Bellas förklaring om just det stämmer.

            Men om man läser artikeln du länkade verkar den inte så orimlig?

              Förlåt men nu hänger jag inte alls med på vad du menar?

        Tror det är ”fula fiskar” som besökt henne!
        Han drog som en löning utomlands och gömde sig. Inte tusan var det hennes team som ville gömma honom från dessa typer

          Nej jag köper inte heller att han skulle dragit utomlands utan anledning

            Är han ens hemma igen? Ja menar, är det inga farliga typer så kan väl han gå tillbaka till jobbet igen?!

      Krönikan ger ju blondinbella beröm? Du tog bara med första halvan av krönikan

        https://www.hant.se/isabella-lowengrip-sa-mycket-tjanar-jag-pa-bilden/

        Nu avslöjar Isabella att de romantiska bilderna med pojkvännen i Paris inte handlade om att visa upp kärleken, istället handlade allt om affärer.

        ”Även bilden med H på instagram är jobb – Fota en bild som bidrar till enormt mycket likes (30 000), ökar profilbesök, fler följare, mer betalt, större synlighet för mina varumärken (idag visas Löwengrip på en bild i flödet)”, skriver hon ärligt i sin bloggs kommentarsfält.

        Isabella Löwengrip utvecklar det hela med att hon är extremt noga med vilka typer av bilder och inlägg som får synas i hennes sociala medier och kanaler.

          Men snälla, använd inte HÄNT som källa ?? Det är en skvallerblaska

            Fast detta kommenterade hon på sin blogg i samband med att hon kom hem därifrån. Old news!

      Fast när man tänker lite längre.. Vilka människor sitter på dessa enorma summor pengar? En vanlig Svensson? Tror fortfarande han ljuger för att rädda sitt egna skinn!

      https://www.hant.se/isabella-lowengrip-sa-mycket-tjanar-jag-pa-hampus-bilden/

      Nu avslöjar Isabella att de romantiska bilderna med pojkvännen i Paris inte handlade om att visa upp kärleken, istället handlade allt om affärer.

      ”Även bilden med Hampus på instagram är jobb – Fota en bild som bidrar till enormt mycket likes (30 000), ökar profilbesök, fler följare, mer betalt, större synlighet för mina varumärken (idag visas Löwengrip på en bild i flödet)”, skriver hon ärligt i sin bloggs kommentarsfält.

      Isabella Löwengrip utvecklar det hela med att hon är extremt noga med vilka typer av bilder och inlägg som får synas i hennes sociala medier och kanaler.

      Åsa Linderborg är även hon en känd kvinnohatare Camilla. Att X skulle ha flytt landet på uppmaning av Bellas team är rätt otroligt om han nu har rent mjöl i påsen.
      Att du köper allt han säger och godtar SCREENSHOTS som bevis är väl anledningen till att en etablerad tidning ALDRIG skulle anlita dig, inte ens för en krönika.

      (Det, och att du inte verkar kunna hålla dig så objektiv att du ens för en sekund tvekar på om X -som har allt att vinna och inget att förlora- talar sanning. Hade det här inte varit en såpass allvarlig situation, som kan resultera i såpass allvarliga konsekvenser; hade jag skrattat åt dig. Seriöst gräv my ass.)

      Vad jag tror är självklart oxå spekulationer, men jag skulle aldrig som du chansa när det är mycket möjligt att det finns en REELL HOTBILD MOT TVÅ SMÅ BARN. Att du inte skäms.

      Det här börjar bli fruktansvärt obehagligt.

        Men lugna dig.

          Vadå ”lugna dig”? Jag är väl ganska saklig?

        Krönikan berömde ju Bella?

      *Checkar modd*

      Camcam tycker du inte att det är mer oetiskt att du skrev på din stora blogg att du trodde Bella hittat på sin stalker? Du ringde tom polisen för att se om de verkligen gjort utryckning hem till BB.

      ”Djupt oetiskt” – det är inget uttryck som bör användas av dig med mening att kritisera andra. Större hyckleri är svårt att åstadkomma faktiskt.

    Menar du inte Expressen? Att det som skrivits om X är ju skrivet i Expressen.

      Det här är från Aftonbladet

        Jo jag vet. Men i en av meningarna så syftar Camilla på det som skrivits om X enl vad Bella har berättat, och det är väl Expressen som Bella har gjort sina uttalanden till?

          Men Camilla skriver inte det någonstans? Hon skriver bara att Bella gjort uttalanden. Och Aftonbladet har baserat sin text på hennes uttalanden

            Älskar att de refererar henne som Blondinbella lol, det namnet tror jag nog näringslivets mäktigaste kvinna gärna ser till att folk glömmer bort men icke. Hon är och förblir just Blondinbella, hon har inte vuxit ifrån det där för fem öre.

              Du är ganska nedlåtande. Varför?

    Har Isabella autism? När gick hon ut med detta, har helt missat det.

      Hon har tydligen sagt i nån intervju att hon har en släng av Aspergers, som klassas som en av diagnoserna inom autismspektrumet.

        Man kan inte ha en släng av autism ! Min son har autism (normalbegåvad) och har utretts under flera år !! Det är en allvarlig diagnos och det är FEL av henne att säga att hon har en släng av det !

          Man har inte en släng av nån funktionsnedsättning. Antingen har man eller inte

          Det är inte nödvändigtvis en allvarlig diagnos. Har du en son med autism borde du veta att det finns olika grader. Aspergers, begreppet man egentligen inte använder längre, är en form och är så kallad ”högfungerande” autism. Och så finns det de som har grava svårigheter med att kommunicera alls. Och allt däremellan. Att hon har drag av asperger har antagligen med hennes adhd att göra, många personligetdrag överlappar.

            Självklart vet jag att det finns olika grader men det är ändock en diagnos som folk ska ha respekt för ! DU har missuppfattat mig Marika ! Självklart sä vet jag att det finns både normal, hög och lågbegåvade inom autism men autism är en diagnos då du har rätt till LSS och det av orsaker !! Autism är inte någon popularitets diagnos utan det ÄR en så pass allvarlig diagnos att varken medier eller BLONDINBELLA ska skriva it det på det där sätter ! Antingen har du fått en diagnos eller så har du den inte ! Sen kan vi människor inbilla oss att man har en ”släng” av något men det är inget som man i enkelhet bara häver ut sig

              Då är vi helt överens 🙂 Håller med dig helt.

              Fast det finns en anledning till att man pratar om autismspektrat när det handlar om autism. Just termen spektrum illustrerar att man kan ha olika grader av autism – man ligger någonstans på spektrat. Samma gäller adhd där man när diagnosen fastställs också slår fast om patienten har lindrig, medelsvår eller svår adhd.

              Så jo, man kan alltså ha mer eller mindre autism. Att jämföra med andra tillstånd som man antingen har eller inte har. Som t ex hiv eller en graviditet. (Om ni ursäktar att jag ger exempel som inte är funktionsvariationer.)

              Sen är det förstås respektlöst och olämpligt att beskriva något som ”en släng av autism” – där håller jag helt med dig!

          Och jag får en släng av hjärtinfarkt av detta 😉
          Vet en på fullt allvar påstod han haft det.

      http://www.lul.se/sv/Kampanjwebbar/Infoteket/Funktionsnedsattningar/Autismspektrumtillstand-AST/
      Detta är vad Isabella säger att utredning inom vården kommit fram till. Tillsammans med ADHD då.

      Med hennes beteende känns det som inte ADHD räcker till utan det är lika bra att helgardera med resten av alfabetet.

    ”Och nu visar det sig dessutom att hon blivit blåst av en gangster”
    Detta är inget annat än förtal!
    #Team Hajen ✌

      +1

      #TeamHajen

        Varför ta ställning mellan två personer när ingen av dem verkar helt trovärdig? ?

          Ingen regelrätt gangster kanske men en bedragare av rang. Det är det som är det fina i hela denna historia, en bedragare lurar en bedragerska som i sin tur försöker kapitalisera på eländet.

          Ja verkligen bra fråga! Ta ställning för någon som spenderat ANDRAS pengar som om det inte fanns någon morgondag. Antar att ni inte varit på hans sida om det varit ert satsade kapital?? Han har shoppat bil för en miljon, levt lyxliv samtidigt som han har gjort katastrofala förlustaffärer..

            Fattar ej denna vurm för Hajen. Nog för att en inte tror på Bella, men att folk här inte verkar fatta att BÅDA KAN LJUGA är helt bisarrt. Källkritiken här är helt åt helvete.

          De hatar Isabella så mycket att de hellre står bakom någon som i princip stulit och sen förlorat 50 miljoner av andra människors pengar, än en framgångsrik entreprenör som gör som många andra och lever efter fake it til you make it strategin.
          Enkelt sagt så är #teamhajens fan girls inte de skarpaste knivarna i lådan.

            Precis. Blir obehagligt och pinsamt

          Personer som växte upp med Twilight har ett tvångsmässigt behov av att alltid ta ställning. De vet inte bättre.

      Fast det beror ju på hur man ser det Sofia.

      Härligt att ni är team hajen. Antar att ni är team Catrin då också?

      Dock tänker jag att om han har dejtat henne och haft ett förhållande med henne, vet han hur hon jobbar, hur hon ljuger osv och fortfarande varit intresserad av henne har han gått in i fällan frivilligt. Hon är hal och obehaglig. Fattar inte hur man kan tända på henne i längden.

        Mmm, det har du ju verkligen rätt i!

    Känns ibland som Bella har någon slags hållhake på hela pressen och media, allt detta smöreri och icke vilja att vilja titta på faktiska fakta.
    Tv4 morgon slår nog priset iaf ”jaaag eeeee såååå impooooneraaaad av dig” bla bla.

      Jag fattar liksom inte detta. Nu när denna historia blåsts upp så i pressen borde de ju verkligen vilja nysta lite, de lär ju ha fått måååånga fler klick senaste dagarna. Kan ju bara hoppas att de granskar lite kritiskt nu. Tidigare fanns väl inte tillräckligt intresse från medias håll, men något är knepigt om de basunerar ut Bellas historia och sedan antingen bara släpper det eller kör på samma linje (=hennes ord). Nu när ”björnen är väckt” kan man ju hoppas att de balanserar rapporteringen kring henne.

      Just Åsa och Bb har sympatier för varandra sedan den tiden Bb läst och hyllat hennes bok samt hittat gemensama erfarenheter (från barndom), så det färgar kanske Åsas sätt att skriva. Även om det är oproffsigt att låta det privata påverka.

        Och du och Camcam har aldrig lått det privata påverka? Hmm minns hur CC skrev om Tyra en gång i tiden… say no more.

          Nu handlar detta inlägg varken om mig eller dig, utan om Bb, H och Åsa. Så mina erfarenheter är helt orelevanta i detta sammanhang, liksom dina också.

            Men med tanke på att det kan färga någon sätt att skriva. Och på tal om oproffsigt att blanda in privata grejer, som CC med Tyra. Tyra som en gång i tiden var vän med Bella, och Bella som numera blir enormt hånad, vinklad och smutskastad av CC som försonats med Tyra – och sedan drevet mot Tyra upphört så fick Bella ta det ist. Det har för övrigt blivit än värre och eskalerat sedan CC och T försonats. Say no more.

          Men snälla, detta är en blogg

            Svar till anonym 19.12 heh..

      PK-media är mest bara glada att de kan visa sig duktiga och feministiska genom att ge BB utrymme. Tjejer kan, heja!

    Jag blir mörkrädd av alla som skriver ”men Isabella ljuger ju inte”.

    Isabella är en makalös lindansös som vet exakt hur långt hon kan krydda innan det klassas som lögn. Det är därför hennes små nickedockor fortfarande gråter en skvätt och skickar ”styrkekramar till dit och de dina”.

    Wake up and smell the java!

    oj jösses vilken mustig soppa det hela har blivit?

      The tea is particularly good today hehe 😉

    Ett luftslott faller ihop förr eller senare.

      Som ett torn av tändstickor alá Kreuger.

    Väldigt otänkt ”knorr”. Det kan ju hända den bästa, men det braiga är att man då kan göra en rättelse. Vore etiskt och mer proffitionellt.
    Hittepågangster kunde ju passa in i texten…

      *professionellt ?

        ?. Alldeles riktigt.

    Jag undrar om Bella verkligen blivit diagnostiserad för autism av läkare eller har hon självdiagnostiserat sig, för att det passar just nu. Kommer hon att höra en pudel inom en snar framtid och skylla på autism?

      oh det hoppas jag verkligen inte. men hade inte blivit förvånad om hon skulle göra det, den människan sjunker ju allt lägre för var dag som går.

      Hon har självdiagnoserat sig efter att ha kollat en säsong av Bron.
      (Obs inte skämt, hon tycker uppenbarligen Saga Norén är en kul karaktär och försöker ju härma henne efter bästa förmåga).

        Ja det stämmer antagligen. Första gången hon såg den serien skrev hon att hon INTE har det men att hon frågat Odd om han tyckte hon var lik Saga.

      HON har inte dragit upp det alls just nu. Det var Aftonbladet som drog upp det i samband med det här

        ”För en tid sedan meddelade hon….”.
        Läs texten!

        Hon tog upp det själv i en podd. Minns inte vilken. Autismspektra = det som tidigare kallades asperger.

          Hon nämnde det i Skavlan för några veckor sedan.

    Det hela är så märkligt.. varför har IL smutskastat X så hårt? Förstört hans liv totalt! Kan det vara så att hon hade något finger med i spelet i hans affärer? Hm… en sak är säker och det är att de båda har tydliga psykopatiska drag. Hennes varumärke blir bara mer och mer skadat ju mer hon yttrar sig om detta.

      Det handlar nog om att hon vill rädda sig själv och då kastar hon X under bussen.

        Kan vi inte bara sluta med uttrycket ”slänga under bussen”. Det har förekommit lite för många ggr nu i denna härva.

      Men ändå menar du M att detta är en lögn och påhitt för att Bella ska vinna fördelar – HUR. SKA. NI. HA. DET ? Och NEJ – H säger ju att hon INTE haft något finger med i hans affärer!

    Jag tycker att det är Bella som har formulerat sig , så man ska tro att X är en gangster.

      Men. Vad har du för definition på gangster egentligen? Jagad av gangster kan man väl tolka hennes version som kanske, men att HAN skulle vara det? Va?

      Hon får ju det själv att låta som att han är någon slags sol-och-vårare. Inte som en gangster. Och det är väl just det som blir så löjligt. Hon skriver ju själv att hon varit medveten om de ”problem” som funnits med hans ekonomi. Så funkar det inte när man blir sol å vårad. Hon har använt presenter, hans sätt att framställa sig själv och deras relation för att skapa content. Inge fel i det (det är ju hennes affärsidé) men sitta där och sprida dynga över honom nu… kom igen!? Det var en dynga hon välkomnade helt å hållet så länge hans skumma affärer inte var synliga för alla andra. Spel för gallerierna från båda håll!

    En liten fråga till Admin, kan man inte fixa så kommentarerna blir lite mer inbäddade? Typ så att första kommentaren syns och svaren är dolda tills man trycker på en knapp som visar dem?

    Kommit hem från jobbet och tänkte läsa ifatt om IL men med 400 kommentarer på varje inlägg blir det sjukt jobbigt att scrolla igenom allt ? Hoppas jag inte låter grinig, är trött och seg i skallen

      Ja tack!

      Bra idé! Då orkar man hänga med trots 4-500 kommentarer ??

      Neeeej! Man kan ju inte slöläsa alla kommentarer om man måste klicka för att se varje tråd. Scrolla är enklare än att klicka, särskilt i o m att det ofta blir reklam när man laddar in nya sida på bloggen.

      Jaaaaa

    Camilla. Två frågor i reaktion till att du anser Isabellas version är ”mest sannolikt taget ur luften”.

    1. Denna situationen är inte bra PR för Löwengrip. Vilka motiv har Isabella att konstruera en fiktiv kriminell situation som befläckar hennes varumärke?

    2. Vilka motiv har Hampus, ifall han är skyldig, att påstå att Isabella ljuger? Vem av dessa två gynnas mest av att ljuga, i denna situation?

    Om Isabellas version stämmer – har Hampus självfallet motiv att påstå att hon ljuger.

    Om Hampus version stämmer – vilket motiv har Isabella att konstruera en association till kriminell pojkvän och förskringring? Hur gynnar det henne?

    Isabella har säkerligen gestaltat saker till sitt intresse, och mycket möjligt kryddat fakta. Men diskussionen bör rimligtvis inte ligga kring småfakta vem som betalade ett hotellrum – utan snarare vem som har MOTIV att ljuga om situationen i sin helhet. Hade varit intressant att höra dina tankar. Med det sagt tycker jag ändå det är bra att X får en plattform att ge sitt perspektiv, då alla sidor bör komma till tals.

      Den som gynnas absolut mest i allt det här är nog cam för tillfället. Även av mig tråkigt nog trots att jag verkligen avskyr partiskheten och kommentarerna, men det är lite som att bevittna en bilolycka. Man kan inte sluta titta.

        EXAKT! Det är CamCam som gynnas mest och som ser till att dra fördel av detta och mjölka med inlägg efter inlägg…

        Innan har ju både CC och andra skrivit att detta drar ju ner Bella i smutsen och hennes varumärke är förstört och ingen kommer vilja samarbeta osv osv.. SÅ hur tänker ni då att detta gynnar henne och att det skulle iscensatt det? VARFÖR?! Jag får inte ihop det som CC brukar säga.

      Ber om ursäkt att jag benämnde exet vid namn. Kom på det efter jag tryckt skicka. Går inte att korrigera kommentaren, men du är varmt välkommen att göra det!

      Jag tänker att den omedelbara reaktionen efter att IL hade gått ut med hela den historien var den hon ville ha och förväntade sig; sympatier och mediabevakning. Tror inte att hon förväntade sig det som kom efter.

      Fast X är väl inte första Bella slänger ut sig saker om i sitt stora forum där personen inte kan försvara sig?

      Ex
      Odd är kontrollerande etc etc
      Pappan är psykopat och har satt djupa spår i henne (nu är han dock inte det utan de är såå lika)

        Om jag förstår rätt så medger Isabella att hon själv är psykopat?

    Jag förstår inte Bellas tanke bakom det här utspelet och uppenbara lögner?
    Mkt av det hon ljugit om kan man ju se varför hon ljugit om – för att spetsa till blogginlägg, för att skapa rubriker och intresse kring nya produkter mm.

    Men varför detta?
    Känns ju som hon sänker sitt eget varumärke…allt började gå utför efter podden med Alex Schulman där hon avslöjade hela sin strategi (den kunde man ju ana innan men att säga det rakt ut) och där hon berättade hur blåsta hennes läsare är…

    Verkligen en cirkus – OM nu allt X skriver är sant så tycker jag han ska slänga fram alla bevis i ljuset, varför verkar det som han vill skydda henne?

      Ja, han verkar vilja beskydda hennes varumärke av någon anledning. Kan vara så att han tänker lite längre vad det kan få för konsekvenser inte bara för Bella utan allt runt omkring plus hennes barn? Så han har det som absoluta sista kort ifall smutskastningen fortsätter eller hon inte dementerar vissa saker hon sagt och skrivit.

        Han verkar inte måna ett skit om hennes varumärke däremot framför han illa dolda hot mellan raderna om att om hon inte backar så kommer han sabba hennes varumärke

        Gud, hur lättlurade är ni

      Vad är det för uppenbara lögner du pratar om? Och utspelet? Vilken tur att ni kan hitta fel och skamma och skamma ALLT är det fel på. Vi vet sen gammalt att Bella inte kan göra någonting rätt enligt Bella-sekten haha helt galet här. Du C är också en av de värsta Bella-hatarna, en av de värsta till att leta fel, vinkla och håna henne. Förstår att du njuter till fullo nu.

    Man kan ju iaf verkligen säga att Bellas och X-ets relation var ett rejält luftslott! Undra vilka fler det finns i hennes sfär.

      Stalkern är anställd, huset hyrs, Odd är en skådis och barnen rekvisita.

      Huset är bara en kuliss och bara för att göra reklam. H finns egentligen inte utan är ett konstprojekt, han är en robot. Isabella heter inte Isabella och är inte 28 utan 39. ?‍

        Jorå, hon är 28,kan bekräfta. ”Fina flickor röker inte” Ni som minns ni minns

    Jag vet inte… ser det mer som att Linderborg skriver om den värld som Bella har skapat (alltså om det som Bella kommunicerar ut till sina följare) … och i hennes värld har hon ju mycket riktigt blivit blåst av en gangster?

    I en krönika tolkar du världen, Linderborg tolkar ju bara det som Bella har sagt och visat upp.

    @TheSharkWeek
    3 timför 3 timmar sedan
    Mer
    Framför allt skapar ryktesspridningen extrema problem i termer av lösning för de problem jag skapat. Har sparat allt och som det ser ut nu kommer jag anmäla några personer för förtal. Om man känner att man kan vara en av dem så kan man skriva till mig innan jag går vidare.

      Hajen på g med anmälan om förtal

        Förstår mig inte på den här killens prioriteringar..

          Han måste väl ändå hantera båda problemen? Oavsett om han lyckas lösa pengaproblemet (som vi inte vet hela vidden av eftersom de säger olika) så ska han ju leva vidare som X så det är ju inte konstigt om han inte vill ha massa allvarliga rykten om sig som stått obemötta.

          Han kommer ju aldrig ha en chans att få göra rätt för sig eller ens få jobb på en bank efter att Isabella har hängt ut honom såhär. Fattar ni inte att hela hans karriär är över och omöjligt att styra upp så vidare han inte får nytt namn och identitet osv….

      Karman kommer äntligen drabba den här IL då hon ligger bakom så många förstörda liv. Det verkar som om H velat göra snabb karriär i branschen, bara det att han i en intervju säger sig blivit triggade till beslut av filmer säger mycket, impulsiv trading och ingen gedigen kunskap. Att träffa isabella blev hans fall inte hennes. Han måste triggats till felaktiga beslut för att imponera på henne och det är mycket sorgligt. Hoppas han står på sig och kämpar för sin rättvisa.
      Jag kan inte skriva för mycket detaljer men IL och två andra killar gjorde så min killkompis hamnade på fel bana i livet och tog livet av sig. Axel hette han.

        Vilken sjuk jävla anklagelse. Isabella skulle alltså vara anledningen till att din kompis som du inte kan ge någon info om tog livet av sig? Wtf.

          Jag kände Axel sedan jag var 14 år gammal och Isabella tvingade sig in i hans liv. Det är ingen sjuk anklagelse utan det är sanningen. Hon fick in honom i helt fel kretsar och bort från sina riktiga vänner. De behandlade honom mycket illa och det slutade med ett självmord.

            Och därför är det Issbellas fel eller vadå? Var försiktig med vad du skriver och spara dina grova anklagelser åt polisen istället.

              Jag vet inte om du förstår dåligt eller har svårt att tänka, men jag kan förtydliga ännu en gång så även du förstår. Jag skrev aldrig något om vems fel det var.
              Att behandla folk illa och/eller dra in dem i fel kretsar kan (vilket det ofta gör) resultera i hemska slut för den som är utsatt. Det är ingen anklagelse utan min personliga åsikt är att hade han inte hamnat i fel kretsar hade han kanske levt idag.

              https://www.isabellalowengrip.se/2011/01/13/det-som-inte-far-handa/

        Du tänker inte att hans förlust av andras pengar kan leda till något tragiskt?

          Precis så… Inte alla skulle klara av att bli utsatt för den fruktansvärda häxjakt H har blivit senaste dagarna. Han har gjort felaktiga beslut med sina aktieaffärer men att bli utsatt för denna häxjakt är hemskt och kan resultera i något fruktansvärt. IL tänker bara på sig själv och skyr inga medel för att knäcka motparten. I’ve seen it in action.

    Från Flashback:
    Hampus kommer anmäla förtal nu

    @TheSharkWeek
    3 timför 3 timmar sedan

    Framför allt skapar ryktesspridningen extrema problem i termer av lösning för de problem jag skapat. Har sparat allt och som det ser ut nu kommer jag anmäla några personer för förtal. Om man känner att man kan vara en av dem så kan man skriva till mig innan jag går vidare.

    Någon som vet hur man tar bort prenumerering av kommentarer? Får mail varje gång någon kommenterar, men erbjuds inte funktion att stänga av det.

    Tacksam för svar, it’s driving me nuts

      Testa att blockera emailaddressen som mailen kommer ifrån 🙂

      Brukar väl alltid stå längst ner i mailet , väldigt smått oftast, att man kan ”avprenunerera” mha en länk

    Hajen på twitter.

    Avslutningsvis vill jag säga att jag har gjort extremt dumma saker men kommer bemöta vissa av ryktena här framöver för saker och ting är inte alls som det framställs av vissa profiler ”som vet något”. Det är ingen fin historia som kommer komma fram, men det kommer iaf vara sant.
    15
    2
    93
    Visa denna tråd
    Shark Week
    Shark Week
    @TheSharkWeek
    ·
    4h
    Råder ingen tvekan om att jag betett mig som en idiot, men kan heller inte acceptera de spekulationer som skrivs som om det vore sanningen och dessutom hela sanningen. Om någon har printscreens att skicka på vad som skrivits och tagits bort får ni gärna bistå med det.

    Killen är psykopat. Det visa sig bland mycket annat på:

    Ytligt charmig.
    Grandios personlighet.
    Lögnaktig och manipulativ.
    Saknar skuldkänslor och empati.
    Tar inte ansvar för sina handlingar.
    Impulsiv och har dålig självkontroll.

      Hahaha… du beskrev just Isabella.

        Fy fan va osmakligt.

          ? Må så vara men det är ju sant. Till punkt och pricka.

      Och du känner honom väl Lovisa? Så tröttsamt med alla amatörpsykologer som googlar fram kriterier och sätter diagnoser! ?‍♀️

        Råkar känna honom, jaa…

      Efter att ha träffat IL och rört mig i samma kretsar till och från sedan 2006 så kan jag allt säga att jag går mer på Hs ord än ILs.

        +1

      18:45 absolut är han det. Men för att fatta måsteman ha livserfarenhet. Dvs mer änn att läsa en skvallerblogg.

        Jag växte upp med en psykopat i min närhet, men det ger inte en rätten att diagnosera folk. Med min ”livserfarenhet” så tycker jag ändå att det är bs att säga att H är psykopat.

        Knappast. Inte ens en psykiatriker med ett helt yrkesliv bakom sig skulle komma på tanken att sätta en diagnos på någon han/hon inte gjort en fullständig diagnostisk utredning på.
        Till och med Peter Madsen behövde en rättspsykiatrisk undersökning innan man kunde fastställa huruvida han har narcissistiska och psykopatiska drag eller ej.

        Så det handlar inte om ”livserfarenhet”.

          Finns flera hobbypsykologer här på bloggen som hävdar att de har det som proffesion som inte drar sig för att ställa diagnos utifrån lite text på en blogg. ???

          För att han skulle kunna få en dom. Tänk lite längre. Jo livserfarenhet spelar stor roll. Då tror man inte på sagor.

            Tack, men jag behöver inte tänka längre än vad jag redan gör. Jag har livserfarenhet så det räcker och det är just därför jag förstår att man inte kan dela ut diagnoser till höger och vänster utan att det är viktigt att fastställa psykiatriska diagnoser på tillförlitlig väg. Däremot kan man absolut säga att man UPPLEVER att någon ”beter sig som en psykopat”. Om man nu tycker det tillför något.

    Haha humor att du CamCam anser än en gång att andra medier och tidningar gjort fel.. och Du är så ädel och gör alltid rätt haha för Du har ju aaaldrig skrivit felaktiga tvivelaktiga ord och aaaldrig antagit och spekulerat? ELLER 😉 Det finns betydligt värre ord här på bloggbevakning.. och Isabella har väl själv inte yppat ordet gangster eller, det kommer väl kanske ifrån denna blogg och fb? Men, Och … VAD är det som är ”taget ur luften” menar du? Eh va?! Ge dig CamCam!!

    Du mjölkar verkligen detta CamCam. Vilken tur för dig att Bella finns så att du får en stor blogg och högre statistik iom detta.

    Tänk om inte Bella fanns vad hade du gjort då?… tur att du CamCam kan bli lite känd och tjäna pengar genom Bella.

      Ta en bulle och lite varm mjölk så ska du se att det snart känns bättre.

      Men what about Tyra och Boken?!

        De ger inte lika mycket. CC är vän med Tyra igen så därför är det nu Bella som hatas, hånas, förvrängs och ska krossas. Tyra och Bella var kompisar en gång i tiden och liksom lite på samma nivå. Nu är CC vän med Tyra igen och kanske ser det som att hon ”gottgör” Tyra lite genom att smutskasta Bella och sänka Bella.

          Men sen så har ju Camcam märkt att ju mer elakt och hånfullt hon skriver om Bella desto mer kommentarer får hon, och desto mer om Bella ju högre statistik får Camcam.. så win win för Camcam.

    Bb och Åsa är ju minst sagt on very good terms med varandra sedan den tiden Bb hyllade hennes bok ”Mig äger ingen”. Så där har de ju hittat gemensamma nämnare (papparoller under deras uppväxt). Kan hända att det personliga påverkar också Åsas sätt att skriva på, men ändå lika oproffsigt.

      Du är väldigt insatt i Bellas liv ”Olga”. Är du en f.d kompis som blivit lite bitter?

        Och är du själva Bella som tror att alla dina f d kompisar är bittra och avundsjuka ?

    Kolla Ikea Norges Story på Insta 🙂 apropå hajen!

      ??

      ???

      Hahaha.
      Jag råkar faktiskt ha en likadan haj här hemma. I sonens rum ?
      Kanske borde lägga den i badkaret, hämta mitt Monopol och tömma monopolpengarna över den, ta en bild och skicka till Ikea Norge.

      LOL

    Fabricerade berättelser från Isabella skriver du CamCam? Ojoj ajaj akta det där kan anmälas för förtal, tänk dig för. Vet inte om du är så mycket bättre än Åsa Lindeborg.?

    Följer Isabella halvdant gör du inte men det har ju verkligen hänt att rubriker och inlägg har varit havdana och hur som helst… ? Blev orimligt provocerad av sista stycket. ?

    Många här ställer frågan hur Blonda kan göra så här mot sitt varumärke.
    Har ni aldrig lekt med tanken att hon kanske själv svindlat med hjälp av exets fifflade slantar?

    Blonda verkar ju trots allt ha levt ÖVER sina tillgångar.
    Bolagen verkar ju inte omsätta speciellt mycket…snarare tvärtom.

    Tror B har bra mycket mer att dölja än hennes smutskastning mot hajen.

    Det döljer sig farligare fiskar på djupet än en bortspolad haj..

      H nolltaxerade och är ändå ansedd som en av Sveriges bästa traders.

        Är/ var.

      Jäpp! Präääcis vad jag tänker också.

    Det vi vet är:

    H säger i en intervju att han vill vara anonym pga kidnappningshot mot traders som han själv.
    H har förlorat tiotals miljoner i trading.
    Bella har fått påhälsning i sitt hem pga detta.

    Det som sägs är:

    B säger att hon upplevt detta som ett hot.
    H säger att snubben presenterade sig ju, så ingen fara på taket.

    Och ändå är cam och andra uppenbarligen säkra på att B inte ”skyr några som helst medel att förtala H”? Jag tror absolut inte på allt B säger, men allvarligt?

      Äntligen!

    Nej! Det här är som någon redan skrivit en krönika av ÅL ingen nyhetsartikel. Tycker att det är kul och rappt formulerat.

    Partiskt och manipulativt skrivet av CC. Hon drivs av hat till Isabella Löwengrip.

    ”med största sannolikhet handlar om en helt felaktig bild, tagen ur luften från rent fabricerade berättelser från Isabella Löwengrip”

    Hur kan hon slå fast detta? Det ”gräv” hon visat upp är inte övertygande. Helt okunnigt och kasst formulerade frågor till X.

    JÄTTE ot men missar alltid öppet spår på helgerna. Jag dumpades av mitt ex i augusti, han betedde sig som SKIT och jag ville dö. Vi bröt kontakten och jag började ta upp vänskapsrelationer och gick ut och festade mer och mer. (tror) jag gick vidare för jag började känna intresse för andra, och var genuint glad. För en månad sedan hörde han av sig, allt gick skit enligt han och han älskade mig bara mig och blabla vad han saknade mig sa han. Han skrev med jämna mellanrum men jag gav väl ingen riktig respons, sa att jag fortfarande var ledsen över vad som hänt.
    Hur som, vi träffades ute för 2 veckor sedan och pratade mycket för att sedan gå hem tillsammans och spendera 2 dagar tillsammans(ÅNGEST) men det var mysigt och så. Lämnade med ångest. Vi hade ingen kontakt under veckan, mer än att han skrev direkt när jag åkt att han ”redan saknade mig”.
    I helgen var jag ute och åkte dumt nog hem till honom. Jag kan ju inte låta bli att känna något?? Återigen, 2 mysiga dagar. Han skrev igen att han saknade mig så fort jag åkt.
    Jag hatar mig själv!!!! Jag var ju så lycklig utan honom, och nu har jag ångest varje dag. Han frågade mig innan vi sågs om jag någonsin skulle vilja bli tillsammans med honom igen, men det kunde jag ju inte säga då. Nu är han däremot väldigt kall(?) och vi pratade igår, då ville han att vi skulle ”chilla” helt förståeligt men han gjorde det tydligt att han och jag inte kan ha ett förhållande. Även att vi inte skulle ha så mycket kontakt, men han ville ha kontakt var han tydlig med. Fan vad jag är DUM. Han var så charmig och ville ha tillbaka mig, sedan när vi setts så blir han kall däremellan och vill inte alls ha mig tillbaka på det sättet fast att han ibland droppar hintar när vi är med varandra.
    HUR SLÄPPER JAG IGEN?? Jag känner mig inte kär, men det känns bara tryggt. Jag vägrar bli lämnad igen, jag vet att han och jag inte kan vara tillsammans för det funkar inte. Vi var tillsammans nästan 3 år och mycket var dåligt. Samtidigt känner jag att jag aldrig kommer hitta någon jag klickar med så, men jag är ju bara 19!!! Hur går jag vidare ännu en gång?

      Nu ser du till och göra definitivt slut med ditt ex. Han såg väl att du mådde lite för bra utan honom och blev avis och ville sen förstöra lite för dig eller för att han var svartsjuk på att du hade det roligt. Inte värt att ha ångest, så är inte ett bra kärleksförhållande!
      Bryt upp och vips när du minst anar det har du träffat någon bättre! ?
      Lycka till!

      Lite uppmärksamhet är tydligen vad Du vill, sluta kommentera Bella, JAG är viktigast

        Alltså dra nått gammalt över dig.

      Varför slösa tid på han? Du är bara 19 år, dumpa han helt så kommer du så småningom träffa en ny kille och ha ett underbart hälsosamt förhållande. Det är bara att bita ihop och gå vidare. Lycka till ❤

      Han manipulerar dig men du är smartare och starkare än så. Svaga människor växer genom att känna att de har makt över andra, han verkar vara en sådan. Han såg att du blev stark på riktigt och det klarade inte hans ego av, han blev påmind om hur svag han egentligen är, och måste boosta sig genom att dra dig i sitt nät ännu en gång så att han får bestämma över dig och dina känslor igen. Så fungerar manipulerande människor. Nu har han försvagat dig igen fast du vet att du är stark och mår bra utan honom. Bli inte hans marionett – lämna utan att se dig om, han kommer bli galen och försöka få in dig i nätet igen. Men du bara fortsätter att gå dit solen lyser, där skratten och värmen finns. Riktigt kärlek gör inte illa med flit, riktig kärlek vill omfamna och vara nära, och riktig kärlek finns det massor av därborta dit du ska gå. Vilket äventyr du har framför dig.

      Ett visdomens ord från en 27-åring: man behöver inte vara ihop med någon hela tiden. Det står inte mellan att jaga honom nu eller jaga någon annan att klicka med. Jag tycker att det är helt uppenbart att du behöver vara singel ett tag. Livet går INTE ut på att hitta och vara i ett förhållande. Släpp honom, blocka överallt och ta bort hans nummer. Säg att du inte är intresserad av att umgås med honom och att du inte vill att han hör av sig (även om du kanske inte känner exakt så nu). Nu behöver du få vara din egen ett tag. Säg till dina vänner att du inte vill prata om honom, inte älta hur det är eller det som var och att ni inte ska ut och hitta nästa mr right. Du är 19, det är ju SÅ mycket som händer som man kan lägga energi på istället.

      Och jag har sambo med en man jag älskar och två fantastiska barn och är alltså varken singel, bitter eller har fått för lite kuk.

        Fint skrivet!

    Hänger inte med i den här soppan längre ?
    VEM ska man tro på? Eller ljuger båda två? Är de psykopater eller vad ÄR det för fel på dem?
    Är Bella hotad eller inte? Kan hon flytta hem snart igen eller måste hon sälja sitt hus? Och framför allt, vad säger Pingis? ?

      Håller helt med! Tror inte på någon längre. Bella har ljugit förut, så vad är sant nu? CamCam brukar inte granska Bella opartiskt så det är självklart att detta inte heller är det, så tror inte på allt som skrivs här heller.
      Hajfenan har investerat andras pengar dåligt och förmodligen handlat upp en del själv och har uppenbarligen varit så skicklig på att undhålla det från var han kallat ’den som varit närmast honom i livet’. Så uppenbarligen är han duktig på att ljuga han med.
      Och att han dessutom nu går ut här på denna blogg och försvarar sig gör att han sjunker ännu mer i mina ögon. Men han vet ju att han får spridning och medhåll här.
      Tycker det hela känns så utstuderat.

    Jädra tröttsam rundgång i det här nu, samma kommentarer, undringar, frågor, missförstånd, upprep överallt!!

    ”med största sannolikhet handlar om en helt felaktig bild, tagen ur luften från rent fabricerade berättelser från Isabella Löwengrip”

    Är inte detta förtal? Är inte detta att vara partisk? Hur kan ni överhuvudtaget backa H? Det är ju bara för att ni absolut hatar Bella, eller hur? Om inte, varför då då?

      Nu har jag ej uttryckt mig som ditt citat ovan. Men tror tyvärr att mångas åsikter kommer från att Bella visat brist på tillit innan. Hon ljuger kanske bara om småsaker, men tillslut när en sån här grej händer – så antar folk att hon ljuger ännu en gång. Att framstå som störst, bäst och vackrast + ljuga och mörklägga fel kommer med ett pris. Jag hoppas Bella får den hjälp hon behöver om allt är sant.

      Din rubrik var skitjobbigt att läsa men jag håller med. Här kommer systerskapet in. Systerskap innebär inte att backa vem som helst, när som helst. Att däremot uppvigla ( vilket jag anser att cam gör och har gjort rätt länge ) mot en kvinna utan uppenbara bevis bara för att en man säger”hoppa”, är motsatsen mot systerskap.
      Cam har ett inlägg om Mia Skäringer som egentligen handlar om allt vi är beredda att göra för männens skull. Detta gäller uppenbarligen inte B som ska hängas offentligt. Trots att inget ”bevis” egentligen har presenterats. B ska hängas offentligt för att hon inte band sig vid H, för att hon gjorde det, för att hon INTE förstod, för att hon BORDE ha förstått osv. Motsatsen till systerskap är när en person/kvinna uppenbarligen inte kan göra något rätt i ett förhållande och där det i slutändan alltid är synd om Honom. Oavsett vad som hänt. Det här har ju hållt på i månader så det är inget nytt här i bloggen.

    Fy fan vilken soppa och alla spekuleringar är ju bara för mycket.

    Åsa Linderborg en journalist, burr! Hon är obehagligt manligt framgångsrik.

      Say what? Vad menar du?

        du får läsa på själv, men hon står inte på kvinnors sida.

          Det gör ju väldigt få här inne, så vad spelar det för roll?

            det spelar Stor roll om du är kvinna.

    CamCam, du skriver ”Jag har bett Aftonbladets Kulturchef och skribenten bakom krönikan – Åsa Linderborg – om en kommentar men hon har återkommit med en kommentar.”…

    Du menar väl att hon INTE återkommit med en kommentar?

    Bara jag som tycker det är lägligt att hon i Aftonbladet går ut med att Löwengrip ska lanseras i USA bara dagar efter ”krisen”?
    Är det inte en del av hennes genomtänkta strategier?
    Stackars X som hamnade i kläm.

      Det vi vet är:

      H säger i en intervju att han vill vara anonym pga kidnappningshot mot traders som han själv.
      H har förlorat tiotals miljoner i trading.
      Bella har fått påhälsning i sitt hem pga detta.

      Det som sägs är:

      B säger att hon upplevt detta som ett hot.
      H säger att snubben presenterade sig ju, så ingen fara på taket.

      Ja, stackars X.

      Det är längesen de började lansera i USA, men de ska dit igen nästa vecka och det är självklart inplanerat sedan länge och har inget som helst med detta att göra. Ska de bara lägga ner sina företag? Nej självklart kan inte det stå på is.

    Jag har bett Aftonbladets Kulturchef och skribenten bakom krönikan – Åsa Linderborg – om en kommentar men hon har återkommit med en kommentar.

    Inte*

    För den som är intresserad av vaktens arbetsmetoder: https://minfil.com/O36ancm1bb/IMG_6104_jpg

      obs. bilden är från den 28 oktober.

      Känns som seriösa arbetsmetoder.

    Camilla – den källa som sa att det var kriminella inblandade och att du fick veta hela storyn innan den kom ut i Expressen, ljug den källan för dig menar du? Du ringde Bella som bekräftade allt så du måste ha fått höra samma historia som hon gick ut i pressen med från din källa. Men nu tror du inte på henne alls?

      Good point

        Ja, det var bara en tanke.

    uhmm vill inte vara sån .. men … ”Jag har bett Aftonbladets Kulturchef och skribenten bakom krönikan – Åsa Linderborg – om en kommentar men hon har återkommit med en kommentar.”

    hur blev det med kommentaren 🙂 eller är det jag som inte hittar den?

    https://kampanj.expressen.se/nextory/ar-din-kvinnliga-chef-psykopat-testa-sjalv/

    Detta känns verkligen som en ord för ord beskrivning av IL

    Jag går in på hennes autismdiagnos.
    Jag har själv högfungerande asperger diagnos.
    Hon har panicroom i båda husen. Jag själv använder en garderob men inte när kriminella kommer och knackar på dörren.
    Utan när allt blir för mkt så stänger jag in mig i mörkret med mjuka täcken och bara är.
    Jag har lärt mig vanligt hyfs så jag kan gå på möten och prata om ointressanta saker med vem som helst.
    Ganska enkelt när man fattat att vädret, komplimang på ett plagg/ utseende eller fråga om personen som har barn om hur det går med lilla framtida skattebetalaren är ett säkert kort.
    Att ljuga, och jag tror att hon ljuger myyyycket är inte ett aspiedrag.
    Det är otroligt svårt att ljuga då allt i våra liv är så självklara att de inte behövs lögner. Hon kan ju tro på allt, trotts sin magkänsla och erfarenhet.
    Visst det finns även undantag.
    Men inte kul för oss som får ta smällen.
    ”BB har ju de och de som du så då är du likadan.”

      <3 Alltså det är hennes adhd som skapar problemen. Inte autism-spektra-grejen. Alla som inte är helt obildade vet numera att högfungerande autism absolut inte är = brist på empati. Några av de mest empatiska människor jag känner har autism. Själv har jag adhd men är uppfostrad av folk som fattade hur de skulle hjälpa mig att inte agera impulsivt osv. Isabella är som ett barn utan uppfostran.

    Lugna er nu Bellalovers.

    Det KOMMER MER snart. Garanterat.

    Och det blir nog värre än nån av er trott hittills.

    Han har redan flaggat för en polisanmälan och att det kommer mer så håll i hästarna gott folk.

      Och så anklagar man B för clickbaits …

      Det kommer säkert, om inte Bb tar kontakt med H och reder ut det hela bakom kulisserna för egen vinning. Fast det skulle ju skada hennes Ego. Spännande att se hur hon löser det hela. Eller så kör hon sin offermetod som innebär att man inte behöva lösa något alls då det alltid är andras fel ?

        Det vi vet är:

        H säger i en intervju att han vill vara anonym pga kidnappningshot mot traders som han själv.
        H har förlorat tiotals miljoner i trading.
        Bella har fått påhälsning i sitt hem pga detta.

        Det som sägs är:

        B säger att hon upplevt detta som ett hot.
        H säger att snubben presenterade sig ju, så ingen fara på taket.

        Du menar att du tror på att Jöns Jönsson hälsat på Bella utan någon form av annan intention än att hitta H ( som enligt egen utsago inte gömde sig då ).

          Kan det inte ha varit den han hade bolag med som ville ha tag på honom då? Som kom dit bara för att vilja snacka med hampehaj, typ berätta ”jag kommer kräva utträde, fick inte tag på dig på telefon, anade att du var här”. Och Bella såg ett till fälle att dra på volymen att OKÄNDA DYKER UPP VID HENNES HUS OCH SÖKER DET HEMSKA EXET.

          Bara en fundering 🙂

            Är det så du brukar göra? Du får inte tag på en person en kväll ( enligt H gömde han sig inte än ), letar reda på flick/pojkvännens hemliga adress och åker dit. Knackar på och presenterar dig som Bettan Jansson, kompis till HH, som du vill lämna bullar till, men han råkade inte vara hemma så kan jag lämna dem hos dig?

            Om det är ditt normala förfarande, så visst, det är klart det kunde gått till så.

              Enligt H till expressen var personen som sökte honom där under dagtid, och sen när är Bellas adress hemlig?

                Du missar poängen. När tar man steget att söka upp nåns flickvän eller anhörig? (Dag eller kvällstid).

                  När den man delar nystartat bolag med försatt sig i miljonskuld?

                  För man tror att den man söker är där kanske?

      Och? Han har rätt att polisanmäla för förtal även om allting stämmer. Hur många gånger måste man förklara här inne att sanningshalten i det som sagts inte är avgörande för en förtalsanmälan?

        Precis och därför är det stor risk att denna blogg snart har många förtalsanmälningar på sig.

    Nu räcker det. Hennes blogg och företag är fiktiva. Hon använder sig av människor för egna syften. Hon har barn. Jag slutar besöka hennes blogg nu. Mår illa.

      Ja denna blogg är äcklig, mår också illa av CC. Slutar besöka denna blogg nu och fler borde göra detsamma. Känns oetiskt att ens vara här.

        Då vinkar vi andra glatt ajöjö till dig ??

    Jag är inget Isabella-fan. Jag tror att hon är en rätt skadad och störd människa som ljuger mycket. Något som CamCam också har genomskådat, retar sig på och som till stor del är grunden för den här bloggens existens.

    Men det som Camilla gör nu – ett försök upprätta X:s heder, vara tydligt partisk, öppet skiva att Isabella ”med största sannolikhet” ljuger – snälla tänk efter, du gör bort dig totalt människa.

    Vi vet ju att X har betett sig helt vansinnigt vårdslöst och galet. Varför ens ta hans parti? Det är väl snarare så att Isabella har en förmåga att dras till instabila knäppa människor, hon har ju inga äkta relationer.

    Alla ni som skriver #teamhajen, och Camilla som uppviglar till det – hur osmarta är ni???

      Inte många aktieplacerare här iaf 🙂

      Hon har inte tagit hans parti! Hon låter honom komma till tals. Inte så konstigt.

    Det värsta är att även om hon har 100% rätt i den här soppan så har hon själv bidragit till att det i princip är omöjligt att tro henne. Varför ska man tro henne just denna gång? Det är liksom svårt när man gjort sig känd som lögnare och på nån som dessutom utnyttjar det.

      För att det finns vissa saker vi vet. Allt är ju inte spekulationer och det vi vet borde vara tillräckligt för att, om inte ta bs parti, åtminstone inte ta Hs parti heller.

    För att det finns vissa saker vi vet. Allt är ju inte spekulationer och det vi vet borde vara tillräckligt för att, om inte ta bs parti, åtminstone inte ta Hs parti heller.

    ”Jag har bett Aftonbladets Kulturchef och skribenten bakom krönikan – Åsa Linderborg – om en kommentar men hon har återkommit med en kommentar.”

    Publicera gärna den kommentaren då.

      Hehe

      ”Ps. Om jag någonsin gör någonting halvdant? Nope.”

      Den där meningen borde omformuleras

    bellasbloggbevakning.se – varsågod.
    Din blogg börjar bli som flashback nu ?.

      Håller med. Speciellt som H tydligen inte uttalar sig till någon annan och kräver att om någon annan blogg ( stoppa pressarna tex ) ändå citerar honom ska man hänvisa hit, inte till expressen eller annat ( Bella har väl inget sådant krav vad jag vet ). Men jag gissar att det har med Bellahatet cam uppvisar att göra.

        Det KAN ju vara så att H har faktiska bevis som bara portioneras ut lite i taget här. Lite som Isabell … eh cam cam skulle göra. 😉

        Men va? Citatkravet kommer väl inte av Bella. Det är så medier fungerar, att man hänvisar till den man citerar?

      Hade de censurerande moderatorerna på Bimbobellas blogg släppt igenom andra kommentarer utöver hyllningar och hejarop så hade behovet att skriva av sig här varit mindre.

    Och Hajen har börjat Twittra igen…
    Hur mycket popcorn finns det ??!?! ?

    Vilken total cirkus… Verkligheten slår verkligen dikten!

      Under vilket namn?

    Först ett stort hus som får alla att tappa hakan. What – har hon sådär mycket pengar…? Hur ska detta nu toppas. Jo en läskig stalker. Sedan en klon. Det gick sådär va? Måste toppa, måste toppa. Min pojkvän är kriminell och jag och mina små änglabarn är hotade till livet! Fullträff. Men sen då? Vad är hennes nästa stora grej? Odla ett barn i provrör, göra en riktig klon av sig själv, bli ihop med en kändis. Dejta en tjej? Berätta om ett traumatiskt minne från barndomen som involverar människor hon inte kan skriva om men hinta om övergrepp.

      Hur ska hon toppa liksom?

      ??

      Allvarligt cam cam. Är det sådana här Kalle Anka-spekulationer du vill ha? Herregud.

      Alternativt säljer huset och flyttar till NY, börjar om och kör ett mindre smutsigt spel. Eller hävdar där att hon är redan störst i Skandinavien och att nu var det dags för något större. Eller säger att hon var tvungen att flytta pga H.

        Hon äger inte huset! Det togs bort av mäklaren, lades ut för uthyrning. Hon har inte lagfart och de förra ägarna har fortfarande sina företag reggade på adressen.

    Kanske är det hela ett påhitt från deras sida för att hämnas på Bloggbevakning. För att sedan säga att de var så trötta på alla elakheter att de ville visa hur lätt det är att folk blir lurade (på Bloggbevakning och Flashback). Plus en massa uppmärksamhet. Och kvällstidningarna återger ändå bara Löwengrips PR-nyheter.

      Knappast!!!

    Aftonbladet är en socialdemokratisk/socialistisk tidning och Åsa är socialist. I deras ögon är alla som jobbar med aktiemarknaden eller inom bank, finans och försäkringsmäkleri att betrakta som ”gangsters”. Det är Åsas politisktfärgade glasögon hon ser världen igenom.

    Varför är folk så snabba på att misskreditera och misstro en kvinna? Och utan kritik hylla och försvara mannen? Det är tragiskt.

      Bella är en patologisk lögnare och det hade jag tyckt även om hon var man. Anledningen till att H försvaras har inte med att han är man att göra.

    Det jag reagerar som mest på i texten är att hon skriver att BB är ”trashig” för att hon hoppat av plugget, fått barn tidigt, viktpendlat, vikt ut sig mm. Har vi inte kommit längre än så? Att kalla en annan kvinna för ”trashig”, DET om något är trashigt tycker jag.

      Det har inte med att hon är tjej att göra, snälla. Killar som hoppar av skolan kan också ses som trashiga slackers av vissa antar jag.

    Hur mår Odd i allt detta?? Och ”eloge” eller vad man ska säga att han hållit tyst. Kommer på rak arm knappt på att han sagt nåt när hon har hållit på m sina insinuationer om honom förut.

      För att hon förmodligen har köpt hans tystnad. Ingen skulle som sagt ta så mycket skit annars. Han har munkavel helt enkelt.

    Ska bli intressant att se hur det går med lagfarten osv. Känns nånstans som om köpet inte är färdigt,att H skulle hjälpa B med det och det nu så att säga sket sig.. Hon är ju lite av en expert på att gå händelserna i förväg,så att skryta om ett mångmiljonköp innan allt är färdigt och man hyr under tiden känns precis som nåt hon skulle kunna göra.. Risken för skam är nog anledning för henne att gå bezerk på nån såhär.. Bara spekulationer, men mina femtio öre. ?

    Fick den släppas är det godkänd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.