Kenza sammanfattar året som gått

Jag förstår att många sitter som på nålar efter fler Isabella/Hajsoppe-gaten men tills det finns mer substantiellt att publicera så får ni hålla till goda med andra inlägg.
🙂

Kenza har sammanfattat 2018 på sin blogg med hjälp av önskningar och mål som hon skrev i januari, innan hennes pappa gick bort.
Hon delar hur det gått med läsarna och här är ett litet utdrag:

– Bra hälsa. Få ordning på min sköldkörtel. Nästa vecka har jag käkat Levaxin i 6 veckor, ska ta nya prover då och se om vi fått ordning på mina värden eller om vi måste justera dosen (ligger på 50 mg nu). Jag ska även hålla min regelbundna träning (2-3 pass i veckan) och fortsätta äta bra mat (MYCKET grönt!), men också äta för själen när jag känner för det. Fortsätta hålla balansen helt enkelt!

Denna punkt har jag ändå lyckats någorlunda bra med. När sorgen tog över och jag även fick en chockerande diagnos som vände upp och ner på mitt liv så tog jag årets bästa beslut, nämligen att fokusera på mig själv och min hälsa. Jag sjukskrev mig och min största prioritet blev att må bra. Sorgen kunde jag inte bara ta bort, men jag kunde se till att inte stressa, att träna bra, ta hand om mig själv och få in stunder av glädje i mitt liv. Jag var ute mycket i naturen, umgicks med nära och kära, läste böcker, mediterade, reste och började med yoga. Det tog tid, men någon gång under sommaren började jag hitta tillbaka till mig själv igen.

– Lycka. Efter 2017 som var ett tufft år så önskar jag att jag får vara glad större delen av detta år. Glad och bekymmersfri, kommer väl inte riktigt bli så men fan vad skönt det hade varit. Jag hoppas iallafall och tror att jag kommer kunna ta mig igenom svårigheter som väntar tack vare människorna jag har vid min sida.

Det här gör så ont att läsa. Jag tyckte att 2017 var tufft pga cancern och tiden på sjukhuset, men jag kunde aldrig ana hur tungt det skulle komma att bli. Sorgen efter pappa slog mig hårdare än vad jag trodde. Kanske var jag inte beredd på att jag även skulle behöva bearbeta och sörja hela min uppväxt och vår trasiga relation. Nej, större delen av 2018 blev inte lyckligt för mig. Men jag klarade det ändå. 

 Bli helt rökfri. Jag har aldrig gömt för er att jag röker ibland, mest feströker (har så jäkla svårt för att stå emot cigg när jag dricker alkohol, vilket jag knappt gör längre) eller kompisröker om en vän räcker fram en cigg, men jag vill sluta med det med. Nu har jag inte rökt ett bloss på flera veckor och det känns väldigt bra. Varje dag får jag se vad rökning tillslut gör med en person och det är fruktansvärt. Jag ska göra allt vad jag kan för att stå emot.

JA! YES! Vid jul tog jag mitt allra sista bloss och fyfan vad skönt det känns att ha slutat en gång för alla. Jag har till och med druckit alkohol vid 3-4 tillfällen under året och lyckats stå emot. Jag hoppas att jag ALDRIG någonsin tar ett bloss igen. 

– Börja podda. Detta SKA bara ske, jag måste bara hitta rätt timing och jag är inte där just nu. 

Jag har inte velat ta på mig nya projekt när jag inte har mått hundra, MEN nu kan jag äntligen berätta att podden kommer snart. Det får dock bli RÖTT på denna, för det kommer ske i januari. 🙂

– Blogga bättre. Har nog aldrig bloggat så lite som under 2017 vilket inte är så konstigt med tanke på hela situationen och jag vet att jag inte ska känna mig dålig för det, men jag vill verkligen prestera bättre i denna del av mitt jobb i år. MEN – hälsa först. Jag får inte känna mig stressad över detta.

Här har jag failat big time och ni förstår ju varför. HELVETE vad min blogg har sugit röv detta år och jag är ledsen för det. Det har varit så svårt att komma på något att blogga om. Jag har inte velat låtsas som att allt är bra, men jag har inte heller velat att min blogg bara skulle handla om hur piss allt varit. Därför blev det lättare för mig att bara dra mig undan. //Kenza

Kenza har alltså slutat röka – imponerade att göra det samtidigt som hon mått dåligt – och det kommer komma en podd av och med Kinzie Zuit!
DET är spännande!
Jag undrar vem hon kommer podda med?
En drömduo skulle vara Kenza och Angelica Blick tycker jag!
Dessa två goes WAY back och jag tror måååååånga, framför allt, unga tjejer skulle sitta bänkade varje vecka om de slog sina påsar ihop.

Jag minns när de gjorde den här resan (bilden till vänster).
Angelica tog tåget upp till Stockholm från Norrköping och helt plötsligt åkte de här två på solsemester. Sjukt otippat! =)

Jag skulle även vilja höra Sandra Beijer i en egen podd.
Vem är er önskepoddare?

113 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Sandra hade ju en podd med Gustav Broström.
    Beijer och Broströms bryderier. Saknar den ?

      Jag undrar verkligen vad som hände de emellan.

        På tal om det. vad hände med Rebecca Stella och Isabel Adrian, nån som vet? År sen jag vet men alltid undrat.

          Jag med!! Har för mig att Isabel sagt att Rebecka alltid velat ha hennes liv med rik man, bo i USA och vara med i hollywoodfruar etc. vet inte hur mycket sanning det ligger bakom det men…

            Det har ju Rebecca alltid strävat efter, och det har hon ju fått nu. Kanske det var där skon klämde… blivit rivaler. De hade alltid en sån ton mot varandra i podden.

            Precis som med Natacha Peyre. Dock är Rebecca mycket duktigare då hon alltid jobbat, med nattklubbar, musik, tv-program (innan paradise) så tjänade hon egna pengar. Mer Go i henne än många andra Hollywoodfruar.
            Tror att hon säkerligen fått förfrågan om att vara med…
            Isabel har väl aldrig jobbat särkilt mycket, eller har jag helt missat något?
            Även om hon är ihop med en rik kille så skulle ju hon klara sig själv, minns ni hennes gamla lägenhet? Rejält mycket lyxigare än Peyres lägenheter hon hyrt i La.
            Sofie prydz är också en klass för sig som faktiskt har en veterinärutbildning. Hon jobbar ju fortfarande ibland.
            Natacha tränar, shoppar och tar bilder bara. Det där bikinimärket ger väl inte så stor avkastning?

          Kort och gott: Rebecca lånade pengar av Isabel och Steve och betalade aldrig tillbaka. Eller möjligen efter att det gått käpprätt åt helvete. Kommer från oerhört säkra insiderkällor. Vad hon lånade till? Bla rumpan, haha.

            Wow!!!!

        Gustav har aldrig brutit med Sandras ex, M. Han försvann från hennes kanaler i samband med att ’det fruktansvärda’ kom fram. Gustav följer också Ms nya. Jag undrar lite hur det funkar då Elsa och Sandra verkar vara bästisar, och Gustav och Elsa nära, medan Sandra och Gustav totalt blockat varandra. Nu sist på Elsas 10-årskalas då uppenbart både G och S var där, men inte syns tillsammans. Bokar de in så att en är med i början och den andra i slutet av kalaset? Eller cirkulerar så att de aldrig är i samma rum?

          Inte så ovanligt att ha två vänner som är ovänner väl? 🙂 Så länge det är två vuxna människor man pratar om så tror jag att man brukar klara av att vistas på samma fest samtidigt hehe

            Vet inte om du läste Sandras blogg när det inträffade?
            Det var stort drama och ingående beskrivningar av att precis alla hon kände brutit precis all kontakt med M, blockat på socmed etc.

        De slutade ju vara vänner då Gustav fortsatte att vara vän med Sandras ex, ’M’. Visade ju sig att han dels varit otrogen med en som de hade haft trekant med samt att han hade ett barn i Göteborg från ett tidigare förhållande. Tror bara Sandra och Gustav ’ignorerar’ varandra nu även om de har många gemensamma etc.

          Ett barn?!

          Det var alltså trekantstjej + hemligt barn allt handlade om??

            Japp

              Lol började tro att han försökt mörda henne eller var dömd pedofil typ?‍♀️

          Var finns källor ang barnet? Umgås han med barnet? Sjuk grej att hemlighålla om det stämmer, det där med trekant o otrohet har jag hört sen innan men aldrig riktigt fattat varför Sandra tagit sååååå illa upp av det (missförstå mig rätt, hade med blivit arg o ledsen men hennes ilska är ju next level).

            Berodde på att han sedan började vänstra med den andra tjejen, hon var hemma hos dem (i Sandras lägenhet alltså) när Sandra var bortrest osv. Hon hade det på känn och mådde otroligt dåligt, men M avfärdade allt hon hade att säga. Det är samma tjej han varit tillsammans med sedan dess, vet dock inte om dom fortfarande är tillsammans i dagsläget.

              De följer varandra på insta, M har likeat alla hennes bilder fram till augusti, inte sen.

      Hennes podd med Michelle var min favorit men det är nog mer för jag tycker om Michelle så mycket!

        Den var så bra! Minns inte alls vad de snackade om, men minns att jag gillade den! Sandra borde verkligen starta podd igen.

        Dom hade väl ett program också? Sandra och Michelle, där dom bjöd in sina vänner?!

    Ot. Bella ska lansera i new York i nästa vecka ?

      Finns redan ett inlägg om det här om du scrollar ner i bloggen 🙂

      Vad är ??‍ med det ??

    Gud vi måste verkligen framstå som gamar lol

    En välbehövlig paus från Bella och alla teorier nu.

    Känns som alla i hela blogg-/influenceruniversum har eller har haft en podd. Hur mycket kan det finnas att prata om?

      Lika mycket som det går att blogga om!

    Förutom Gustav hade Sandra en podd med Michelle också, väldigt bra!

    Förresten är Angelica från Linköping, inte Norrköping :p

    Isabel Boltenstern! Lyssnade på hennes medverkan i senaste avsnittet av ”Ofiltrerat” med PT-Fia, där de pratade om utmattning. Båda dessa kvinnor är så himla vettiga, kloka, intelligenta och sätter ord på svåra saker. Rekommenderar er att lyssna om ni är intresserade av ämnet. Mycket bra avsnitt!

    Gud menar inte att vara taskig, men varför är Kenza sjukt ointressant? Gillar henne som person, så äkta till skillnad från Bella t.ex. men så inte intresserad? Borde ju vara tvärtom, att man engagerar sig mer om folk som förtjänar det typ.

      Jag tycker inte att Kenza är ointressant, tvärtom kan jag relatera rätt mycket till henne pga hennes uppväxt och svårigheter inom familjen. Att nu försöka skapa något eget som är hälsosamt. Men tror många har svårt att känna något öht för Kenza då hon inte är så personlig på sina kanaler. Man ser liksom bara fasaden 🙂

        Ja dels det personliga sen svänger hon inte så mycket och har väll aldrig uttalat sig illa om någon. Bortsett från det med sin pappa så har hon hållt de mesta utanför. Kanske därför hon känns ”tråkig”.

      Jag tycker tvärtom, Kenza är intressant för att hon inte fläker ut sig så mkt och man vill veta mer. Dessutom är hon rolig och skön i sina vloggar på YT (de på svenska, när hon slappnar av mer). Tror hon skulle vara grym i en podd på svenska.

    Älskade Egoinas och Spiderchicks podd, sörjer att den inte produceras längre, Reginas skånska var så mysig att lyssna på

      Blev tyvärr besviken på den. Tyckte inte de ”matchade” ihop riktigt. Sen tycker jag att egoina gör sig bättre i blogg än podd.

        Håller med, de gjorde sig inte som duo, och Egoina är bättre i bloggform enligt mig!!

    Kalla mig tråkig, men jag saknar redan Bella-inläggen. Har nog klickat in mig här 10 gångar mer än vanligt under dessa dagar 🙂

      jag med 😀

      Det enda intressanta att läsa om ?

    Har du ändrat font i bloggen nu eller är jag snurrig!? Detta var sjukt obekvämt att läsa…

    Camilla! Kan du inte göra ett inlägg där du ställer upp (tabell-liknande, älskar tabeller!) alla paradoxala påståenden från Bella, med datum och källhänvisningar? Till exempel det här med att hon ena dagen inte hade någon aning om H’s ekonomi, medan hon nästa dag påstår att han under midsommar 2017 bad om 500 000kr. Såna påståenden. Menar alltså inte åsiktsfrågor (där man kan ändra sig), utan rena lögner från hennes sida.

      Fast det är ju inga lögner utan H har bekräftat att det stämmer som hon säger. Hon visste inte om hans lån och hur mycket han förlorat har H ju sagt, och Bella säger också att hon inte känt till det. Att hon berättar att han frågat om ett lån något år tidigare är helt orelevant eftersom en trader fort kan vända sin ekonomi och snabbt få pengar att växa.

      Hahahahah!! Vet inte varför men din kommentar är sjukt roligt, så matt av allt som har med Bella att göra nu.

      Men ja, jag efterfrågade också ett sånt inlägg för några bella-inlägg sedan…. haha jag dör, vad har det blivit av oss?

        No shame in that game! Det här är enda spänningen jag haft på hela Novembermånad hahaha

          Hahahahaaaa

    Vem bryr sig om Kenza? Tråkig tjej som alltid skriver a men aldrig b…

    Så vad händer med blondinbella? Haha… Ingen uppdatering? :/

      Skönt att slippa det en stund, skönt med en paus. Börjar bli tradigt.

        Gud verkligen skönt med paus, känns som man har bingat på nån ohälsosam substans de senaste dagarna.. kallsvettas nu

      Jag skäms men jag är så nyfiken på vad det är för hemsk diagnos hon har fått. Är det någonting som är tabu eftersom hon inte berättar? Tänker såhär; hon berättar om sin hypotyreos, så varför inte annat? Jag klickar aldrig in mig längre på hennes blogg då jag gillar personliga bloggar men inte mode. 😉

        Hon vill inte skriva om det för det har nåt med hennes fortplantning att göra, tror jag

          Omedicinerad hypotyreos gör det väl svårt att få barn? Men nu medicinerar hon ju så det är väl inte det

    Cam, det vore så kul om du hade egen show som Wendy. Med eget research-team och hela kalaset ? Är det något du skulle kunna tänka dig?

    Vad är det för sjuk hon varit/är?

      Sköldkörteln

        Känns som att det var nåt mer som hon inte säger..?

          Får inte skriva det här för CC.
          Men om du tänker efter så vet du nog svaret. Annars kan du kolla in min nick.

            Men är det en ”diagnos”?

              Undrar också? Hon är alltså steril eller vadå?

            Men hon skriver ju ”diagnos”. Om hon skulle vara steril, säger man att det är en diagnos då?

            Har anat att det är nåt sånt. Hur vet du?

            Tycker dedär var lågt. Om hon vill säga det så gör hon det, om inte så får vi respektera det.

          Eventuellt endometrios? Hon har skrivit i bloggen tidigare att hennes storasyster har endometrios och att hon varit rädd att själv ha det. Jag har endo och vet av egen erfarenhet att det kan vara svårt att bli gravid då

            Hennes syster har dock två barn.

          Om hon inte säger det så är det inget man ska spekulera i. Sköldkörteln påverkar hela kroppen på många olika sätt.

    Och nu står det om Bella på en blogg. Thé real hmm du är ju smart. Tänk face kan ni lista ut vart. Hehe. ?

      Men säg var istället ?

        Kom igen. Camcam du listar ut det.

          Tönt

            Nope nu skriver jag inte ut det. Hade någon gissat men nu får det vara. ?

                Sämst: Mer fokus på företaget än på produkterna.

                Förmodligen för att produkterna inte är så bra…

      Alltså vad är det med The real Hmm, har märkt att hon är känd här bland kommentarerna? Jeeez värsta respekten… skriver hon käcka kommentarer eller vad är det frågan om. Nyfiken

        Internets största besserwisser som många tror är Camcan eller hennes sambo eller nån annan hon känner.

        Hen är känd på bloggen eftersom att hen kommenterar under i stort sett alla inlägg och är självutnämnd expert på i stort sett alla områden, allt ifrån sociala medier till trafikregler, genmodifiering, reklam, skönhet, IT-säkerhet, konst, kaninavel, juridik, kommunikation, hjärnkirurgi, litteratur osv. osv. Hen brukar även ofta härskarteknik, stora mängder ;)-emojis och självrättelseinlägg vilket alltid rör upp känslor. Antingen stör man ihjäl sig på hen och hens besserwisserattityd samt präktiga självgodhet, men för många är TRH också ett käckt och tryggt inslag på Bloggbevakning då många ”stammisar” nu är så pass vana vid hen och hens kommentarsstil att det skulle kännas konstigt utan den.

          ”kaninavel”
          Hahaha??? ROLF❗️
          Ja där har du iaf ett ämne som jag inte kan ett enda dugg om. ???

          I övrigt får jag nog vända mig mot epitete självutnämnd. Nope inte jag. ?

            ROFL❗️*

      Hello!

      Allt bra med dig idag??

      Jag vet tre bloggar förutom denna som skriver om henne men tror inte det är någon du tänker på. Så du får nog avslöja det för mig. Kan ju också vara så att jag inte läser den eller ens riktigt har koll på att den finns. ?

        Ja nu så. Såg ej din kommentar. Daisys bloggare Där har du det. ??

          Har aldrig hört om den bloggen så tack för länk.

          Sov gott!?

      Jag tänkte Anna (face)Book men på hennes blogg där stod det ju inte nåt om Bella iaf. Första gången jag var inne där, hjälp vilket svammel och totalt ointressant.

        Man märker att hennes bloggande går trögt. Hon skriver inte varje dag, och när hon skriver är det om vad som har hänt dagen innan eller flera dagar innan, och det är mycket om att hon äter frukost, duschar, badar, byter lakan…vanliga vardagsrutiner . Andra bloggare som inte gör nåt speciellt en dag kan skriva om sina funderingar om olika saker, tipsa om nåt osv, men Anna redovisar sina dagar och börjar ofta med en ursäkt för att hon inte har bloggat på ett tag, och då blir det lite tråkigt tyvärr.

    För att jag ska lyssna på en podd måste den nästan ha en nisch. Det finns inget intressant med influencerpoddar där de bara pratar ”om livet”. Vill lära mig nåt!

      Precis. Skulle aldrig slösa bort min tid på några som bara babblar om inget eller ”vad de tycker” om ett ämne.

        Samma här! Jag är programledare för en väääääldigt nischad podd, men lyssnar aldrig på den (undrar varför?)
        Föredrar true crime-poddar, samt P3 Dokumentär & P3 Historia. Skulle aldrig få för mig att lyssna på en influencer-podd.

      Jag har lite samma. Enda influncerpodden jag lyssnar på är Josefin och Vanja men den här jag lyssnat på från dag 1 och finner därför väldigt intressant. Vet inte om man skulle komma in i den på samma sätt nu om man inte visste vem det var.
      Men annars är det djupa intervjuer eller faktapoddar som gäller för min del ?

    På tal om utlovade poddar – vart tog Catrin Hedlunds vägen?

      Dit alla hennes andra planer försvinner, vart vet jag inte men försvinner gör de.
      Jag väntar på samhällstjänst, föreläsning, göra rätt för sig, sluta ljuga, bland annat.

      Det jag väntar på nu är att se huruvida hon får skuldsanering eller inte.

        Du har dålig koll.

    Någon annan som började följa Angelica redan på Bilddagboken? ?

    jocke å jonna ska betala 225000 till de förra ägarna.

      Oj det var mycket.

    Inte en susning i vassen… Margaretha Krook? Jag gillar hennes röst. (Jag slår vad om att 50% som läser detta inte har en aning om vem hon är haha! och inte heller bryr sig för den delen. 😉

      Nu är ju hon död så det blir svårt…

      Hon läste min favorit-berättelse på kassettband när jag var liten…hennes röst var såå bra…. !
      Så hade hon levat och haft en pod hade jag garanterat lyssnat.

        Morfars prosten?

          JA!!

            Finns på Spotify!

      Kroken var lysande.

    Sandra Beijer! I egen pod med sporadiska gäster ?

    Isabella/Hajsoppe-gaten = Isabellas smartaste PR-drag ever. Oslagbart med så mycket publicitet inför USA-lanseringen.
    Hon har ju själv tidigare nämnt hur galet mycket hon tjänar på bara en bild med pojkvännen i bloggen. Hur mycket mer blir det inte nu med detta nya case?
    Och allt babbel om hennes säkerhetsteam, livvakt mm. Inget riktigt säkerhetsfolk skulle låta klienten flasha ut sitt lyxliv till allmänheten så där. Och framför allt skulle de aldrig låta klienten bo så oskyddat från insyn i ett glaslådehus.
    Håhåjaja, nog är hon tokig, den där Blondinbella.

      Tror inte folk i USA läser svenska tidningar eller hennes blogg…. så hur skulle det hjälpa en USA-lansering?

    Förstår inte varför hon gör sin sköldkörtel till världens grej. Visst man mår skit men du dör inte av det. Ja, Du mår bättre utan socker och med motion. Jag har också problem med detta och får ingen hjälp av sjukvården, får knappt ta prover. Men det känns inte som att jag fick en livsomvälvande sjukdom. Visst, den är kronisk och jag har haft både över- och underfunktion (hachimotos) som landade i en underfunktion pga slarv från läkare. Bör eg ha en kompletterande medicin. Det är inget jag tänker på varje dag och gräver ned mig i, det är bara när jag får en dipp och mår knas som jag kan bli lite uppgiven. Men jag går inte och tjatar om det som om jag hade cancer. Vi ska inte förstora eller förminska sjukdomar såklart men hennes story kring detta känns lite för ”tyck synd om mig”.

      Men nu förminskar du ju hennes sjukdom. Vad vet du om hur det känns för henne?

      Det är en annan diagnos hon fick efter som Kenza pratar om. Inte Hypotyreosen.
      Hon skrev så här i sitt kommentarsfält:
      Kenzas svar: Hypotyreos-diagnosen fick jag förra året och det är inte den jag syftar på här, den känner jag tack och lov knappt av så länge jag är under rätt dosering. Den dagen jag känner mig redo att prata om vad som hänt så kommer jag göra det.

      Om man vill få barn kan det såklart upplevas som en katastrof men det tänkte du kanske inte på

        Hypotyreos har ingenting med fertilitet att göra. Förutom att man är väldigt trött och då kanske inte orkar ha sex?

          Jo: har du dåliga värden kommer du inte bli gravid. Och har du över 2.0 när du äd gravid kan fostret skadas allvarligt.

            Har man så dåliga värden så äter man mer än 50 mg Levaxin…

        Jo, för jag är medveten om det själv och har det i mins egna beräkningar… Klart man blir orolig.

      Om du hade haft hypo/hypertyreos hade du vetat att det är otroligt diffusa symptom som är väldigt individuellt hur den ter sig från person. Min syster hade så hög ämnesomsättning att hon åt cellgifter i ett år. Min mamma är opererad för giftstruma. Är du sjuk i detta och går obehandlad dör du visserligen inte men du mår allt annat än bra. Pga de diffusa symptomen är den inte lätt att upptäcka då läkarna föredrar att inte ta prover utan istället skickar hem människor med lite vitaminer. Sluta uttala er om saker ni inte har kunskap om. Om ni absolut ändå måste, googla. Finns otroligt mycket bra information om dessa sjukdomar. Detta är en folksjukdom som behöver mer uppmärksamhet. Skäms på er som förminskar denna sjukdom. Önskar ingen detta då folk tror att det är en lätt sjukdom. Majoriteten behöver behandlas med medicin dagligen livet ut och med provtagning 4ggr/år.

        Tyvärr har läkarna oftast ingen kunskap och lyssnar inte. Jag får tjata till mig prover 1 gång per halv år. De tycker att jag ska gå 1 gång per år bara. Har tom höjt dosen själv och läkaren sa att det var på mitt ansvar. Har fortfarande samma värden som innan jag höjde men det bryr de sig inte om heller även om jag påpekar detta. Är rädd för den dagen jag ska skaffa barn när sjukvården inte bryr sig alls. Jag har kämpat för att få bra mående men de hjälper inte till alls.

    Har för mig att hon skrivit att hon och Klara funderat länge på att börja piffa för att de alltid ”pratar om så sjuka saker” typ, men kan inte tänka mig en mer ointressant podd utan tema ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.