Och där presenterades Isabella Löwengrips agenda

Kan vi sen bara få se statistiken från veckor där hon INTE med största sannolikhet fabricerat hot mot sig själv tillsammans med historier om kidnappare och kriminella gäng så är ju allt i sin ordning. ?

Lite humor att det här kommer direkt efter att jag skickat ett mail till Tailsweep med en lite skämtsam fråga om hennes statistik, eftersom det här vore det perfekta tillfället att avslöja den. ?? Tills Isabellas statistik ligger uppe och visar löpande statistik så borde hon förstå att en sådan här bild inte bevisar någonting egentligen, förutom att hon är extremt förutsägbar då..

Kanske är inte X den enda som är bra på photoshop? Vad vet vi? Han kanske har lärt henne allt han – enligt hennes utsago – kan? ?

Kan tilläggas att ”page views” är klick. Det jag skulle vilja se är ”sessions” – besökare och framför sllt ”users” vilket är unika besökare. Siffrorna som visar besök och unika besökare har hon alltså inte ens med. Logiskt så borde de ju vara dubbelt så många från vad hon normalt har – de påstådda 1.5 miljoner unika besökare i veckan – så det finns nog en anledning till att hon valt att inte visa dem. ???

Tack för tips!

289 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vill du visa din statistik under samma period?
    Menar inget illa men det vore kul att se 🙂
    Ni ger ju varandra en massa läsare trots allt

      Håller med, det vore intressant!

        Hoppas hon vill visa oss det

      Iofs så har ju Camilla aldrig ljugit om sina siffror, eller hävdat att det är på ett visst sätt??‍♀️…

        Nej men hon tjänar ju onekligen mera pengar (klick) på att skriva om Bella än andra.

          Spännande att se! 🙂 kul att du delar med dig det. Hur ser man hur många session och users det är?

          Det Bella visat på instagram är om jag förstår det rätt att hon haft över 3 miljoner klick på sin sida, men det kan vara samma personer som är in flera gånger per dag och därför är det intressant att se och säger inget om antal besökare egentligen?

            Exakt! Det är med största säkerhet samma personer. ”Sessions” är det som enkelt förklarar räknas som unika besökare i Analytics.

              Hur kan man se dom unika ?
              Jag har själv en blogg jag skriver av mig på? Där står det endast 1 siffra.
              Tycker du bör börja med bra samarbeten ✌?

                Man ser dem i analytics men Bella har valt att inte ta med den siffran här.
                ”Users” = unika besökare
                ”Sessions” = besök
                ”Pageviews” = sidvisning
                ”Unique page view” = ett unikt klick per besök. Alltså om du laddar om en sida fem gånger under ett besök så räknas det som fem page views men ett unique page view.

                  Aha, då har jag trott fel hela tiden.. Såg på min ”stooora” sida att den enda siffra jag hade var 30. Men då kan det alltså vara jag själv som har räknats in 30 gånger?

                  Det står ju dock uniqe pageviews där det är inringat alltså unika sidvisningar/ipnr/läsare. Du har säker fler unika läsare är Bella Camilla lilla, men du har ju det pga Bella, med hjälp av Bella. Varför är detta så viktigt för dig. Ingen tror att Bella har fler unika läsare än vad du har, inte Bella heller, ingen säger det. Så ta det bara lugnt Camilla.

            Onekligen så har hon ju många läsare.
            Men jag kan sladda in både här och på hennes blogg från 3 olika IPadresser. Är varje ip en unik läsare då? Är inte så ”haj” på allt de där ??

      Ja Camilla har sin höga statistik pga Bella. Och Camilla visar sidvisningar och visar och skryter när hon har som mest men när Bella gör det så är det fel. Ingen som tror att Bella har fler unika läsare än dig Camilla lilla så tagga ner. Men du har många läsare på grund av Bella, du har Bella att tacka för din höga statsitik.

      Detta drev mot Bella är sjukt!! För det handlar ju inte bara om statistik, unika hit och dit – det är ju fel på allt hon gör och säger, det ska letas fel, varje ord ska det vridas och vändas på, bröst, näsa, tal, skratt, företag, hon ska förlora barnen, hon ska förlora pengar, hon ska sättas dit, hon ska sänkas .. krossas. Det är så stört – skaffa er ett li och låt Bella va!

        Men Camilla fick ju frågan att visa sin statistik från samma tid dom Bellas?

          Ja, det verkar inte alltid gå så bra när vissa tänker…

            Tack & tack igen för det separata inlägget om just statistiken. Är ju helt nollad när det kommer till sånt. Är jätte tacksam för att du förklarade så bra. Tack ❤️

        Skitsnack! Det är ju jäkligt bra att Camilla har koll på psykopaten isabella, isabella är en sjuk människa och det är inte Camilla. Dessutom har det ett visst underhållningsvärde att läsa om Isabellas lögner gång på gång.

          Men sluta kasta en massa skit!
          Kalla folk för psykopater är sjukt, vad kallar du då folk med andra neuropsykiatriska sjukdomar? Skärpning

            Psykopati är ingen neuropsykiatrisk sjukdom.

              Sa jag det? Snälla läs innan du kommenterar.

                Men vad hade neuropsykiatriska sjukdomar med något att göra överhuvudtaget?

        Fast det var ju inte det jag frågade. Frågade om Cs statistik gällande ”Bella veckorna”
        Jag gillar inte heller alla inlägg om Bella & jag håller sällan med camcam just gällande henne men hon har visat och svarat och fått mig att förstå hur allt FAKTISKT SKA se ut om man kör med raka kort.

        Camilla: Kan du se vilka som kommer från bellas blogg eller är det bara Bella som kan se trafiken från din sida?

    Really crazy, yeaaaaaah! Och ack så oväntat efter hennes melodramainlägg.

      Bloggbevakning har fem gånger så många kommentarer som Bella på några inlägg om Bella.

        Iofs har Bella också sjukt mycket kommentarer som hon vägrar godkänna ?

          Det har camcam också.

            Jag skulle säga mellan 5-10 per dag just nu.

              Fast då räknar du ju inte människor som är blockade och därför inte kan kommentera alls.

                De kanske inte får kommentera av en anledning?

                Jo då, de hamnar i papperskorgen men jag har koll på den också. ?

        Fast kommentera kan man göra 100 gånger själv på ett inlägg.. Så kommentarer spelar nog ingen roll alls.

    Det är fan i mig något allvarligt fel på den tjejen.

      Ja. Men också på majoriteten av folk här inne som följer det. Utan följare är Bella inget. Ändå är folk mer intresserade av Bella här inne än att vi inte har någon regering. Ni vill ha massa Bella konstant, som en drog, men ändå vill ni att hon ska knäckas? ? Sluta prata om henne, inläggen här inne garanterar jag höjer hennes statistik mer än något annat hon själv gör. Varje inlägg här inne så går klickar jag mig in på henne blogg, för orginal inlägget brukar skilja sig från Cams inlägg och jag vill se vad Bella faktiskt skriver, och jag läser aldrig hennes blogg annars. Gissar på att jag är långt ifrån ensam. Och nej, jag tänker inte använda unvisit, är jag där och snokar så kan hon lika gärna få betalt för det

        ”Ändå är folk mer intresserade av Bella här inne än att vi inte har någon regering.”

        Hur vet du det? Det kommer som en överraskning för dig men folk kan faktiskt ha mer än en tanke i huvudet samtidigt.

          Ja, det var ett väldigt idiotiskt påstående helt grundat på fördomar och okunskap.
          Varför skulle man inte kunna kolla på Bloggbevakning samtidigt som man väntar på en ny regering?
          Jag är då intresserad av betydligt mer än Bella och det tror jag de allra flesta som kollar på Bloggbevakning också är.
          Men visst, hellre följa Bella än Löfven om jag får välja 🙂

          Jag formligen ÄLSKAR att folk här inne ständigt kommer med påstående som det där, eller den här ”har du inget liiiiv eftersom du bara sitter och skriver??” hahah, liksom hur lång tid tar det att posta en kommentar? 2 minuter? Om ens det? De allra flesta av oss fixar att tycka och tänka om massor av olika saker, -samtidigt. Det ena utesluter inte det andra, herrejösses!

            Särskilt när originalkommentaren var en mening och fick svar med typ en halv uppsats… Vem är det som lägger ner mest tid egentligen?

              Det tar inte speciellt lång tid att skriva en lite längre kommentar. NÄr man väl skriver så flyter det bara på, så det tar nog ungefär lika lång tid att skriva oavsett om man har mycket eller lite att säga. En del säger bara saker med fler ord och är man van vid att göra det så är man också oftast snabb.

              En halv uppsats? Du har inte ens sett en uppsats.

                #ironi

                  #Sarkasm

                  #okunskap

          Nä jag är allt mycket mer bekymrad för Sverige än Bella.

        ”Sluta prata om henne, inläggen här inne garanterar jag höjer hennes statistik mer än något annat hon själv gör.”

        Ojdå vilket hot, scary!

        Bara för folk diskuterar Bella och hennes beteende så betyder det inte att man inte bryr sig om andra saker i livet också 🙂

        Du projicerar massa saker på andra läsare utan att veta något om de som läser och kommenterar. Det säger mer om dig och din egen mentala inställning faktiskt. Kommentaren ovan, den du reagerade så kraftigt på, skrev jag sittandes på toan strax innan jag gick klädde på mig. Nu sitter jag på pendeln och har ca 30 minuter dötid. Jag har läst DN, uppdaterat mig om Lövens försök till förhandlingar för att få till en regering innan jul och Theresa Mays förlorade omröstningar i parlamentet. Att jag nu väljer att lägga en kvart att läsa skvaller om Blondinbella och uttrycka en åsikt om hennes beteende gör varken till eller från. Frågan är ju snarare varför du och alla andra som gnäller på skvallret om Blondinbella gör här inne dag efter dag?

          Kommentarer som din får mig på gott humör. Jag kommer hit för alla andra som kommenterar här – helt klart. 🙂

          Eller hur! Så ironiskt med alla som enbart klagar på både bloggen och de som kommenterar, men de fortsätter ändå sponsra bloggen och bidra till dess fortsatta existens genom sina återkommande besök. Sen gnäller de över att folk är sorgliga och inte har något liv för att de är intresserade av att diskutera ämne X eller Y, men inser inte själva hur sorgliga de är som engagerar sig i något de enligt egen uppgift inte ens bryr sig om.

        Jag läser inte hennes blogg, den är jättetråkig tycker jag. Det är som med Trump, han är väl inte alls intressant i sig, det som är intressant är ju att han lyckas få uppmärksamhet på inga meriter alls, bara genom att skryta. Inte ens hans företagande var nåt att hänga i julgranen tydligen.

        Tro det eller ej men de flesta av oss lägger inte ner hela vårt liv på att följa Bella, oavsett hur det kan verka i kommentarsfältet. Och de flesta prioriterar antagligen en fungerande regering framför att följa Bella, OM man måste välja. Själv vet jag inte riktigt min roll i regeringsförhandlingarna. Du gör antagligen gör en massa oviktiga saker varje dag SAMTIDIGT som man du tycker att andra saker egentligen är viktigare. Hur skulle dagarna se ut annars? Prio idag; rädda världen från klimatkatastrof, rädda alla barn som far illa, skeppa mat till valfri svältkatastrof, kämpa för utrotningshotade djur…

        Människor har genom alla tider fascinerats av att beskåda så kallade ”frekashows”, Bimbobellas tragiska beteende är ett perfekt exempel på detta i modern tid.

      Skrupler lös minst sagt! Kan gå över lik för deg!!

        Först tänkte jag ”jaha, hennes skrupler lyser. What?” Men sen såg jag. Alltså särskrivningar gör språket så roligt!

          Sorry hahahaha skyller på 4 timmars sömn ?

    Även om många av oss här inne inte går på att hennes statistik alltid ser ut sådär, så är det ju tyvärr många andra som gör det. Hon kommer säkerligen att använda den statistiken för att sälja annonser och på så sätt kunna höja priserna. Det hade varit så intressant att få höra från några som driver företag vilken statistik blondibella säljer in sina annonser på. Det måste ju finnas någon här inne som driver företag som kan skicka in en förfrågan gällande köpa annonsplats och se vad de presenterar för data.

      Känner att är man så dum och betalar annonsplats utifrån vad hon säger och inte bevis på den faktiska statistiken så får de företagen skylla sig själva. Troligen visar Bella sin statistik för dem hon gör samarbeten med och de är ok med de siffror hon har

        Japp, snart kan hon hävda för företag att hon har 15 miljoner läsare enbart på bloggen.

        Ja de företag jag ser på hennes blogg framöver är inga företag jag kommer vilja handla ifrån kan jag säga.

          Sedan en tid tillbaka så handlar jag INGENTING från företag som sponsrar Isabella. Det känns direkt motbjudande, med tanke på hennes ageranden. Jag stödjer absolut inte det. Det börjar faktiskt gå för långt att människan kan fortsätta och fortsätta………..ljuga, många gånger att det t.o.m kan vara straffbart, så uppenbart utan att företag reagerar att inte vilja samarbeta med henne. Obegripligt.

        Anonym: Tänker att många företag tror på det hon säger eftersom att hon syns och hörs överallt. Kan tänka mig att de även säljer in henne med hjälp av hennes vinst som ”Sveriges mäktigaste affärskvinna”, och sånt är ju säljande. Lägg på lite upp-haussad statistik på det och annonsörerna strösslar pengar över henne. Hade hon varit någon relativ okänd person så hade säkerligen annonsörerna kollat upp statistiken noggrannare men nu litar de nog oftast på vad de får presenterat eftersom att BlondinBella är ett känt varumärke.

          Syns och hörs överallt? Vart?

      Hittills har hon sålt samarbeten på trafiken i samband med Gillis födelse och skilsmässan.
      Nu kan Bella sälja på trafiken under de två senaste veckorna.
      Om inget nytt dramatiskt inträffar så duger säkert den statistiken ett par år.
      Unika sidvisningar? Det måste väl vara samma som unika läsare?
      3,6 miljon människor i slott och koja följer Bellas helvetesveckor.
      En tredjedel av landets befolkning!

        Nä, siffrorna som visar besök och unika besökare har hon inte ens med. Logiskt så borde de ju vara dubbelt så många från vad hon normalt har – de påstådda 1.5 miljoner unika besökare i veckan – så det finns nog en anledning till att hon valt att inte visa dem. ???

          Vad är anledningen att hon inte visar dem då? Känner mig trög men är också nyvaken. Jag menar om hon under detta rabalder har fått 1.5 miljoner unika IP-adresser att besöka hennes blogg; varför visar hon inte det menar du?

            För att hon hävdar att hon har det i vanliga fall. När inget exceptionellt hänt.

            För att hon har ljugit om den.

            För att hon har inte 1,5 miljoner läsare. Därför visar hon inte dem ? inte svårare än så.

              Vi borde kräva att Bella visar en lista med 1,5 miljon unika namn med personnummer och adresser.
              Först när jag fått se en sådan lista (kollad av en oberoende granskningskommission) så är jag villig att acceptera att hon har 1,5 miljon unika läsare VARJE VECKA.
              Listan bör alltså publiceras en gång per vecka åtminstone under en period av ett par månader för att man ska veta att den är stabil och oberoende av hot, skilsmässor och barnafödslar.

                Den listan låter som en GDPR-dröm!

                That escalated quickly.
                Du verkar ju trevlig…
                Säger du sånt till folk på stan och på ditt jobb också?

                Vilken fruktansvärd kommentar.

              Precis, men under sådana här situationer (som gillis födelse, skilsmässa och nu hot från MaFfiaNZ famiLjeR) (obs ej sant men hennes insinuationer) så har väl ”unika besökare” närmat sig miljonen? Eller? Kommer inte ihåg

        Varför tror ni att hon säljer samarbeten på unika besök? Det finns massor av andra mätpunkter än unika besök som är intressanta för en kund. Förmodligen så säljer hon så bra att företaget får tillbaka sin investering, så kallad ROI (return of investment). Eller så mäter kunden något annat, poängen är att räckvidd (dvs unika besökar) inte alltid är ett intressant effektmål, det beror på vad man som kund vill uppnå med investeringen.

          ”Eftersom vi vet vad som går hem på bloggen och Instagram kan vi styra kampanjer så att konverteringen blir hög. Det är därför stora bolag kan lägga miljonbelopp på synlighet i mina kanaler, 1-2 länkar ger en halv miljon i försäljning om det är rätt match. Ganska snabbt blir det en plusaffär. Otroligt roligt. Men jag har också jobbat med det här sedan jag var 14 år. Jag kan min business”.
          https://www.hant.se/isabella-lowengrip-avslojar-sa-mycket-tjanar-jag-pa-bloggen/
          Conversion Rate/CR = Förhållandet i procent mellan antalet besökare och antalet av dem som blir kunder.

            Precis, då säljer hon inte samarbeten på räckvidd utan snarare konverteringsgrad. Men sen kan ju olika annonsörer ha olika syften 🙂

            Hahaha ödmjuk much?

      Ja för hon sitter och säljer in för net a porter, som är LIVET! Skulle ändå bli förvånad om de tog in produkterna. Jämte Louboutins och Gucci liksom… gör de det är IL som definitivt går över lik för att nå framgång. Tycka vad man vill om det.

      Själv har och kommer jag alltid gilla henne på något oförklarligt sätt. Och köper all hennes strategi och har aldrig riktigt förvånats över hennes tricks. Men när hon lägger upp sin statistik iom lanseringssälj i NY blev jag faktiskt paff.

    Detta är äckligt och mycket motbjudande. Har funderat på varför hennes lögner och manipulation provocerar mig så kopiöst. Tror det är för att det är just lögner. Jag hade respekterat henne och hennes ”framgång” om det var renhårigt men jag kan inte det nu och det stör mig sjukt mycket att hon inte genomskådas i bredare lager än här på BB. Det är 100% frånstötande med människor som inte skyr några medel. Och för vad? Jo för att kunna köpa dyra saker. Så jävla banalt. Så jävla sorgligt. Klart slut.

      Amen!

      Ja. Ja men precis. Visste dock inte hur jag skulle formulera mig. Makabert på något vis. Speciellt hennes strategi som hon använt sig av de senaste veckorna. Å de grövsta dessutom. Från Skyddade boenden. Polisskydd. Flykt med barn och livvakt. Till lyxshopping i nyc.
      Hennes ”siffror” är ju från en följarskara som hjärtligt har följt kvinnan och hennes barn i denna dramatiska storm, som stöttat och tror på henne i absurdum. Och ett gäng som är något mer kritiska till det hela. Oavsett. Inkomsterna som kommer till henne nu genom hennes stora trafik av detta spektakel som utspelat sig är inga fina pengar.

      Utan sina samarbeten är hon ingeting. Kommer aldrig köpa hennes produkter och stötta hennes företag. Man borde maila de företag utomlands där de försöker etablera sig och berätta om hennes manipulationer.

      Javisst! Jag har inget emot att folk lyckas, och anser mig vara en person som verkligen kan unna andra lycka. Älskar att se människor tjäna pengar på bra affärsideer. Men nåt jag inte tål är lögner och falskspel. Schysst ska det vara!

    Motbjudande är alla kvinnor/tjejer som köper hennes produkter. Än mer de företag som samarbetar med henne efter det här.

      Som camcam menar du?

      Motbjudande var ordet! Såg en flaska av Isabellas silverschampo i min systers badrum, jag skrek genast att hon var motbjudande och sa upp kontakten. Vår mor har gråtit i flera dagar över att vi inte längre kan fira jul tillsammans. Motbjudande!!!1

        Keksipä Ari jotain fiksumpaa kirjotettavaa.

          isabella tuhosi perheemme. Miten voin olla fiksu, kun olen sydän särkynyt?!?!111

          ??????

            Nyt meni mielenkiintoiseksi, kerropa Arska lisää tuosta perheen tuhoamisesta.

              ei. on liian myöhä. kaikki on ohi.

                Oivoi, hajottiko se Isabella teidän turvahuoneenkin kun tuhoamaan alkoi? 🙁

                  Bra finska där..

                  Parempaa kuin sun ruotsi.

                  Hahah te ootte paras

                ????

          Ei saa peittää?
          ?

            Finlands självständighetsdag idag!

              Grattis!! ?

                Kiitos!!

      Många kvinnor/tjejer som handlar produkterna eller som dem i butik har väl antagligen ingen aning om detta. Alla håller sig inte uppdaterade om bellas lögner osv.

        Varför ska man kasta bort bra produkter?
        Kommer aldrig sluta används hennes produkter pga vad hon säger, gjort eller gör!

    Hennes kommentar om att inte varit ”heartbroken” sedan hon va 16 år är ju helt hemskt för Odd…. så han vad bara en brik i hennes statistik med, m.h.t att bröllop/ Gillis födelse höjde siffrorna….

      Plus skilsmässan såklart…
      Det måste vara ensamt för henne. Jag undrar om han verkligen mår bra, att träna/shoppa/jobba bort sina bekymmer gör det bara värre när man sen ”måste” vara ensam eller ta det lugnt. Jag hoppas att hon kan få ro i sin själv någonsin.

        Hon mår bra ska det stå ?

      Nils också? De gjorde väl slut när hon var 19-20?

      Hon kanske menar ett heartbreak som innebär att partnern brutit hennes hjärta. Odd bröt inte hennes hjärta, det var hon som inte tyckte äktenskapet funkade mer o ville således skiljas.

    Ja hon har ju ”lyckats” på det sättet men fråga är hur hon kan leva med det. Finns det ingenting i henne som känner att är ens lite fel det hon gör? Eller gör hon vad som helst – på bekostnad av sitt rykte?

      *eller snarare värdighet.

      Hon är nog helt tom inombords så nej det lär inte störa henne. So fun!

      Nej det tror jag inte, hon verkar inte kapabel att känna normala mänskliga känslor, är extremt egoistisk och något samvete har hon definitivt inte. Det enda som betyder något för henne är pengar, hon använder tom sina barn som redskap för att tjäna pengar. Inget är heligt.

    Sjukt ens att hon visar statistiken när anledningen till så många besökare är pga hennes livs värsta mardröm… eller det kanske inte var en mardröm?

      Mardrömmen som blev hennes livs bästa dröm när hon fick reda på statistiken.

        Hon har aldrig tyckt det varit en mardröm. Hon blev snarare glad och exalterad när det kom ut för då visste hon att hon skulle kunna mjölka situationen på pengar.

          Det va väl därför hon ville att Camilla skulle skriva om det innan det kom ut. Manipulativt?

      Mardrömmen som var iscensatt ?

    Men det borde väl gå att få ut hennes statistik nu då?!

    Älskar Isabellas strategi att lägga ut beten som du sedan nappar på, skriver inlägg om och ger henne fler besök. ? Det är så otroligt uppenbart när man följer hela denna historien. Isabella må gå igenom en kris men i grund och botten är hon en driven affärskvinna med högt uppsatta mål och du har blivit en bricka i det spelet.

      Men då måste du vara ny här. Vi som kommenterar och läser om Bella går inte in på hennes blogg. Är du Head of backa Bella hos Bloggbevakning? Sätt dig ner i båten.

        Jodå jag har följt här ett tag och ditt påstående stämmer inte riktigt. Om du går tillbaka i kommentarerna så finns hur många som helst som ”nu har IL lagt ut ett nytt inlägg”, ”läste ni inlägget daterat….det stämmer ju inte med vad hon skrev…”, ”såg ni hennes instastory” mm mm.

          Haha skulle vara nick Britt-Marie inte Brott ??

            Tja brott och lögner och falska lappar och ljug med statistik.

              Nu var ju inte lappen falsk

                Jo!

            Brott-Marie ?

          Men då är du väl medveten om unvisit?

        Jo det gör många fler än du tror

    Jag roas av att hennes ”klon” är slående lik Johanna Möller.

      Hahaha!

      Jaaa ?

      Haha passar väl utmärkt – lögnaktig, manipulativ och besatt av pengar och konsumtion!??

        Skäms!!!

    Vet inte jag… Blir också äcklad av hennes sätt att göra business av allt, hennes icke empatiska, oärliga och manipulativa personlighet… Men det beror på att jag själv är en HSP-personlighet och det är raka motsatsen till hennes ADHD + autism spektra (som hon säger att hon diagnosticerats med). Stark kontrast och jag ogillar starkt människor som lätt utnyttjar andra, ljuger och dessutom använder det till att ”inspirera” andra att ”nå framgång”. Nej tack.
    .
    Mest av allt ser jag just nu dock den sorgliga karaktär som Isabella spelar i sitt egna liv faktiskt. Om man följt henne ett tag så ser man tydligt att hon verkar väldigt ensam. Ensam mitt i sitt ”team”, mitt i sina event och mitt i livet. Jag tror på henne när hon skriver att hon lätt anpassar sig efter vad män gillar. Det har skrivits om här tidigare, har ju varit rätt uppenbart. Hon har få riktiga vänner. Hon skriker ut hur stark hon är, men den som skriker högst…
    Kan inte provoceras riktigt av hennes agerande nu, för jag ser som sagt en ensam och sorglig karaktär.
    Nu är hon i NY och stormtrivs med sin shopping och sina möten. Vad kommer hon hem till sedan? Ett rätt kaotiskt och ensamt liv, utöver barnen förstås. Allt är yta och om hon vill leva sitt liv så…go ahead. Men mitt nyårslöfte blir att inte provoceras av en ensam, manipulativ människa som lever ett liv jag själv iaf mest ser som en mardröm..
    .
    (Svammel…Men någon kanske känner likadant-ish).

      Blir så fruktansvärt trött på att folk använder hennes diagnoser för att förklara hennes beteende. Jag har adhd och har inga som helst problem med några relationer i mitt liv. Möjligtvis skulle man kunna skylla ett liknande beteende på en personlighetsstörning, men det vore både dumt, löjligt och fruktlöst att diagnosticera på distans.

      Sättet ni pratar om neuropsykiatriska, och andra, funktionsnedsättningar är extremt stigmatiserande. Bara sluta.

        Bellas ord. Det är hon som ”använder sina diagnoser” för att förklara ett beteende.

        Inte ok att använda de här diagnoserna i samband med henne. Blir vansinnig. Har hon någon gång gått ut med att hon har adhd med?!??
        Och när sa hon det? När det varit tyst ett tag i medierna om henne? Psykiska problem är inget jävla marknadsföringsverkyg. Usch nu blev jag riktigt arg. Hade hon diagnosen o adhd-utredningen i handen då? Vilken medicin äter hon? Typ kanske rent amfetamin i medicinskt syfte? Herregud?

          Hösten 2012 blev hon diagnostiserad enligt egen utsago. Finns inlägg med bilder där hon håller utredningspapper i handen. På just denna punkt tror jag inte hon ljuger, och gör hon det så spelar det en väldigt liten(ingen) roll. På Skavlan sa hon något om (minns inte ordagrant) att hon på något vis hamnade på autismspektrumet, men jag tror hon utttyckt något i stil med att hon har en släng av asperger nån gång.

          Har själv diagnosen ADHD och fick höga ”poäng” på testet om asperger. I mitt fall förklarades det att dom dragen hör till min personlighet, för jag är inte autistisk. Kan vara liknande Bella har hört, för hon har aldrig uttalat det så att hon har asbergers eller är autistisk.

          Hösten 2012 blev hon diagnostiserad enligt egen utsago. Finns inlägg med bilder där hon håller utredningspapper i handen. På just denna punkt tror jag inte hon ljuger, och gör hon det så spelar det en väldigt liten(ingen) roll. På Skavlan sa hon något om (minns inte ordagrant) att hon på något vis hamnade på autismspektrumet, men jag tror hon utttyckt något i stil med att hon har en släng av asperger nån gång. Hon har under tiden med Odd också enligt egen utsago testat olika mediciner, minns inte vilka, men inte hittat någon bra då dom gjort henne mer arg. Efter uppbrottet med Odd påstod hon att det var Odd som fick henne att äta medicin mot sim vilja.

          Har själv diagnosen ADHD och fick höga ”poäng” på testet om asperger. I mitt fall förklarades det att dom dragen hör till min personlighet, för jag är inte autistisk. Kan vara liknande Bella har hört, för hon har aldrig uttalat det så att hon har asbergers eller är autistisk.

      Blir så fruktansvärt trött på att folk använder hennes diagnoser för att förklara hennes beteende. Jag har adhd och har inga som helst problem med några relationer i mitt liv. Någon som ”lätt utnyttjar andra, ljuger och dessutom använder det till att ”inspirera” andra att ”nå framgång”.” Är din beskrivning av Bella och den har ingenting med varken ADHD eller autism att göra.

      Möjligtvis skulle man kunna skylla ett liknande beteende på en personlighetsstörning, men det vore både dumt, löjligt och fruktlöst att diagnosticera på distans.

      Sättet ni pratar om neuropsykiatriska, och andra, funktionsnedsättningar är extremt stigmatiserande. Bara sluta.

      Dra inte i och smutsa ner ADHD i det här. Ljugengrip har säkerligen inte den diagnosen utan den är köpt. Människor med ADHD är faktiskt känsligare än så här, hon framstår ju helt död inuti.

        +1 word på den ??‍♀️

        Absolut inte min mening och ber om ursäkt om det framstod så i min kommentar.
        Huruvida hon har diagnosen eller ej vet vi väl inte, men det är vad hon ofta lyfter fram och pratar om. Ofta för att förklara varför hon, enligt henne själv, agerar och ”känner” på ett visst sätt. Plus autism spektrat som hon också nämnt.

      Word!

      Snälla sluta förknippa bellas lögner med hennes adhd. De har inget med varandra att göra. Det du skriver blottar din okunskap om neuropsykiatriska diagnoser och – än värre – spär på fördomar och myter om npf. Skäms!

        Jag tolkade inte alls hennes kommentar så…

      Alltså… Hsp och adhd brukar förväxlas ganska ofta ?

      Oj så mycket sura miner!
      Vem har sagt att det är FEL att vara det ena eller det andra?
      Det är ju Fröken Bella själv som lyft dessa diagnoser som – enligt henne – förklaring till vissa av hennes egenskaper.

      Är en lurker men vill ändå nämna detta:

      Jag har själv autism inom ”autismspektrum” som det så fint heter numera och jag har under några av mina skolår gått på en enhet för folk med autism och annat inom ”spektrumet/at”.
      Min upplevelse är att folk inom ”autismspektrumet/at” är mycket mer känsliga än ”normen” då vi kan ha det svårare att reglera och identifiera våra känslor.
      Därför tror jag starkt att hennes diagnos inte har med detta beteende att göra alls.

      Ja det är ju egentligen synd om henne. Avundas NÅN detta?? Hon är som en nöt på julen. Skalet kan va snyggt men inuti kan det vara tomt

    NOTERA GÄRNA att den högsta punkten i grafen representerar 1 miljon, medans hon menar att 3,6 miljoner ska vara siffran som är SO CRAZY. Man ser ju klart och tydligt i grafen att hon har en halv miljon sidvisningar per dag? Vad kan det vara, typ 200K unika då knappt? ???

    Men ja aaabsolut. Bellas räkneexempel. Avrunda uppåt. 3,6.

      Ja, det har alltid varit min siffra dvs att Bellas sociala medier följs av 200-300 tusen individer/dag under en ”vanlig period” utan stora händelser. Det är den uthålliga besöksfrekvensen som som är viktig för återkommande annonsörer.
      Sen kan man säkert sälja enskilda annonser och samarbeten dyrt om det är något speciellt som händer. Jämför med Super Bowl 🙂

        Hur vet du vad som är viktigt för återkommande annonsörer?

          Varför skulle annonsörerna inte bry sig om hur många som besöker bloggen? Det måste väl vara viktigt för beslutet om att boka annonser eller samarbeten.

      Värt att förtydligas i texten tycker jag!

      Men vad är det för fel på det Dolly? Varför får hon inte visa detta och tycka det är crazy? Camcam skriver ju sidvisningar, hon pratar aldrgi unika när det gäller henne själv. So what om Bella bara har 200 000 unika, det är fortfarande bra. En halv milj sidvisn per dag är ju mycket.

    Vore kul Att se din statistik! 🙂 bara av rent intresse, och om man kan se hur många som gått från din sida till bellas? Går det? 🙂

    Förövrigt, har du så bra granskningar. Underbart! Du gör samhället en tjänst då dessa influensers inte kan gå helt banas med sina filtrerade liv. Tack!

    Va det förresten bara jag som reagera på hennes insta story, när hon står i sport topp och håller andan så hon knappt kan prata?

      Nä jag reagerade också. Tyckte så mycket om hur hon var förut, när hon tex visade upp sin acne och mage som den var då. Det finns ju ingenting av den här sidan kvar. Egentligen väldigt märkligt 1) hur det kunde svänga så fort 2) att hon aldrig reflekterar över sig själv i bloggen. Och jag tror att det stör mig för att hon var en självutnämnd förebild för unga tjejer och gick väldigt hårt ut med det, för att sedan på en femöring vända och bli ett ouppnåeligt ideal på typ alla plan i livet.

        Jag tror detta har att göra med varför en del människor verkar förvara Bella trots alla lögner, allt det ytliga och den miljöförstörande livsstilen samt hennes totala ovilja att reflektera kring sig själv i dessa sammanhang (alltså brist på ödmjukhet). Tror alltså att Isabellas forna sidor, där hon var mer ödmjuk och inte visade upp en fasad sitter kvar i folk. Hade de verkligen följt och hejat på henne om de mött henne idag för första gången?

      ”First I’m gonna find a t-shirt.”
      Ok.

    Sms terrä alla hennes samarbetspartners att hon ljuger ?

    Umeå – borna ligger i…

    Känns som hon kommer undan hela tiden med sina lögner? Hon stoppar huvudet i sanden och fortsätter som inget hänt. Hon kommenterade inte ang varför hennes program lades ned förutom genom att svara på en kommentar i bloggen. Inte ang hotlappen att hon är avslöjad. Hur kan inte fler reagera? Är det detta som man ska se upp till som årets business? Hur kan dom vinna så mycket priser? Förstår inte. Känns som man missat nåt. Varför gick hon ens ut i media ang X från början? Är man under hot som hon påstod och åker utomlands (då är det ju allvarligt!) och polisen var inte inkopplad ens, så går man väl inte ut i media om det utan håller tyst tills läget är förändrat? Måste alla ens veta om X affärer, att prata live om honom för alla när man inte kan få andra sidan av myntet så att säga. Och ändå får man bara läsa om hur bra det går, dyra grejer, nya kontor, artiklar och power-woman-prat. Är det power att ljuga? Ja tydligen för det verkar ju fungera. Ingen ifrågasätter förutom Bloggbevakning men det slutar liksom här också med efterforskning och teatern fortsätter

      Håller med. Hon har för fasiken nio liv.

      Johanna jag håller också med dig, fullt ut.

    För alla som inte får nog av Isabella:
    Isabella på Halmstad arena 27 oktober: https://www.youtube.com/watch?v=V-dpUN81VUo
    Isabella på Anders Wall-föreläsningen: https://www.youtube.com/watch?v=c2soEwMlK3w&t=363s

      Omg är allt jag har att säga. Kryper i kroppen.

        Anonym 10:35 tänk jag kände exakt så också, började se inläggen men orkade inte se hela för jag fick f*n i mig krypningar i hela kroppen blev nästan illamående. På riktigt alltså.

      Videon från Halmstad är från framtiden 25 okt 2081

        Framtidsklonen

    Isabella har inte köpt huset. När huset inte kunde säljas för 30 miljoner i juni så lades det ut för 24 500 000kr i augusti. Isabella bor i huset för att få upp priset eftersom hennes tidigare hus med mest klickade på Hemnet och gick med plus vid försäljningen. Nu är hon hotad och kan skylla flytten på hoten och därför kommer det se naturligt ut att ny säljes annons på huset kommer ut.

      Japp det stämmer. Herregud vad hon kommer undan med för att hon har en fiffig,ningen journalist vågar granska. Så jävla patetiskt!!

        Hur vet ni det?

          Dom gissar bara

            Killgissar.

      Hur förklaras att Laila bagge ville köpa men Bella hann före?

      Fast hon fick väl inte så mycket för huset?
      Och detta glashus hon bor i nu, inte skulle jag vilja bo där om tidigare boende haft en hotbild mot sig?
      Nån från livets hårda skola kanske missat att en ny flyttat in?

      Eller så har hon köpt det och räknar med att casha in den vinsten själv. Om hon har råd att köpa huset och bo där ett tag så är det ju bättre vinst är att hjälpa nån annan att sälja dyrt. Då får hon ju bara en del av vinsten.

        Hon har fortfarande inte lagfart.

        Antagligen för att hon inte har köpt det och hennes försvarare kan säga ”men sånt tar tid” och sedan går det en månad till och hon räknar med att folk har glömt bort det vid det laget.

      Jag tror att hon hyr huset av ägarna eftersom de inte fått ut det pris de anser huset värt dvs minst 25 mkr.
      Ägarna har ett nytt hus på Lidingö och kan säkert vänta tills marknaden vänder uppåt.
      Bella fick två miljoner mindre än hon önskade för sitt tidigare hus (bl a på grund av osäkerhet kring våtrummen).
      Men det verkar inte ha bekymrat henne och min förklaring är att hon helt enkelt inte behövde pengarna för att köpa ett nytt hus. Utöver lånen fick hon ett par miljoner som hon kan köpa klockor, väskor och skor för.
      När det finns en lagfart i Bellas namn så tror jag att hon köpt huset. Innan dess så hyr hon det i min värld.

      Jag är fullkomligt säker på att hon inte äger huset.
      Kollade senast idag. Finns varken såld på Booli eller hon som ägare hos Lantmäteriet. De har ca 10 dagar handläggningstid just nu.
      Hon hyr huset och sen kommer någon historia om varför hon ”måste” flytta. Passande med både stalker och ”kriminella familjer som äger restauranger”…

        Ja, precis! Förra familjen har kvar sina företag reggade på adressen och huset har legat ute för uthyrning för 29500 kr/mån på kvalster!

        Och ändå går hon ut tydligt flera gånger om med att det är köpt…

          Ja men då har hon ju inte köpt det 🙂

          Kvalster-annonsen gällde det hus på Lidingö dit makarna S. flyttade och där de bor nu.
          Huset där Bella bor har vad jag ser inte funnits på Kvalster.

            Huset makarna S bor i nu finns inte heller på Booli och verkar inte ha varit ute på hemnet heller. Inte sedan den tomten såldes. Är det så att de köpte och byggde där först och sedan hyrde ut det huset medans de bodde i Elfvik. Nu bor de åter i första huset och hyr ut det i Elfvik till BB i stället?

              Den tomten bebyggdes redan 1978.
              Gadelius hade fastigheten till försäljning i augusti för utgångspriset 12,9 mkr.
              Finns dock inte med bland sålda objekt hos Gadelius.

                Hm… jag tyckte att jag såg en försäljning av tomt på den adressen på hemnet men det kanske var en avstyckning…?

                  Den såldes 16 mar 2010 för 6750 tkr.
                  Men det var inte en obebyggd tomt utan det fanns en byggnad där.
                  Om byggnaden förändrats fram till idag vet jag inte.

      Hahahaha TA AV DIG FOLIEHATTEN!

    Blir så fruktansvärt trött på att folk använder hennes diagnoser för att förklara hennes beteende. Jag har adhd och har inga som helst problem med några relationer i mitt liv. Möjligtvis skulle man kunna skylla ett liknande beteende på en personlighetsstörning, men det vore både dumt, löjligt och fruktlöst att diagnosticera på distans.

    Sättet ni pratar om neuropsykiatriska, och andra, funktionsnedsättningar är extremt stigmatiserande. Bara sluta.

      +1 ?

      Amen, har också ADHD och blir bestört av den retorik diagnosen möts med. Jag är mycket empatisk, känslig och eftertänksam. ”Trots min diagnos”. Bella är som hon är för att hon är Bella, inte för att hon låtsas ha ADHD och nu tydligen Broninspirerad autism.

      Jag känner folk m adhd etc å dom e då verkligen inte som bella

      Men fungerar alla med adhd på samma sätt? Jag har hört flera som sagt att svårigheterna varierar från person till person.

    Ganska lite ändå med tanke på det inte är unika sidvisningar och all reklam i Aftonbladet mm gissar att hennes 200.000 vanliga läsare gått in flera gånget…

    Blir så fruktansvärt trött på att folk använder hennes diagnoser för att förklara hennes beteende. Jag har adhd och har inga som helst problem med några relationer i mitt liv. Någon som ”lätt utnyttjar andra, ljuger och dessutom använder det till att ”inspirera” andra att ”nå framgång”.” Är din beskrivning av Bella och den har ingenting med varken ADHD eller autism att göra.

    Möjligtvis skulle man kunna skylla ett liknande beteende på en personlighetsstörning, men det vore både dumt, löjligt och fruktlöst att diagnosticera på distans.

    Sättet ni pratar om neuropsykiatriska, och andra, funktionsnedsättningar är extremt stigmatiserande. Bara sluta.

      Du diagnosticerade henne själv precis

        Really?

        ?

      Hur många gånger ska du kommentera detta? Uppe i fyra nu, kan det få räcka snart?

        Du fattar inte att det är kommentarsfunktionen på bloggen det är fel på? Min avsikt var att skriva en kommentar som svar högre upp. Tråkigt att det stör dig så mycket. Vet att det kan vara svårt men försök släppa det och gå vidare. ❤

          Underligt I så fall att bara din kommentar upprepas som en hackig skiva. Snyggt med både härskarteknik och fejkhjärta i en och samma kommentar förresten.

            Scrolla ner ett par inlägg så ska du se att jag är långt ifrån ensam. Vet inte riktigt vart du vill komma med dina kommentarer? ”Snygg härskarteknik”. Ja, tack?

          Det är ju inte sant. Du har skrivit samma kommentar flera gånger, ibland med en liten skillnad. Så det är inte kommentarsfältet som magiskt lägger in din kommentar flera gånger. Vi fattar din poäng nu 🙂

    Inte för att vara sån.. Men börjar fundera om inte BB skulle sälja sin egen mamma om de genererade i fler ”klick”.. Verkar inte ha några gränser alls..

      Hon sålde ju sin egna pappa och barnens pappa, så absolut.

        HAHAHA!!!!!

        Och barnen sista veckan oxkså

          Men enligt intervjun i Halmstad Arena (länk längre upp) så är hon ändå lite orolig över barnen. Hur de blir av att bli körda till förskolan i en Bentley och när de leker att de flyger så sitter de inte hopträngda utan sträcker ut sig och drar täcket över sig som i första klass. Annat var det med maskrosbarnet BB som växte upp i betonggettot där många gick på soc och t o m inte lever idag p g a överdoser. BBs ord i samma intervju.

      Klart hon skulle. Och hennes hejaklack bara ”styrkekramar”, ”du är en sån inspiration”, ”ni missförstår Bella hon är faktisk bara osäker”.

    Kan någon svara på NÄR o VAR isabella gjorde silikonbröst? Fattar inte hur de annars kunnat bli så sjukt stora å fasta, hon benämnde dem ju som ”urlakade taxöron” ellr nåt i den stilen när hon var med Odd. Ytterligare en sak hon ljuger (underhåller information) om..?

      Är ju inte så svårt i hennes jobb att göra en operation bara ta en massa bilder en dag med olika outfits och sen posta varje dag och sköna en massa lögner ?

        Som vanligt då, med andra ord…

      Ja det inlägget på hennes blogg där hon visade att hon inte fyllde ut sina bhar är borta. Hon var ju så hyllad att hon visade verkligheten och var ändå så nöjd med sin kropp. Från taxöron till meloner är inte naturligt…

      Varför ska hon behöva berätta det?

        Hon behöver inte berätta det men alla hennes lögner gör väl att folk stör sig på smusslandet. Jag åtminstone känner så.

        BRÖST-GATE!!!!!!!!!

      Hon gjorde dem på Akademikliniken Storängsbotten förra året i september!

        Före eller efter resan till Hongkong?

        Haha, det var precis fakta!

      And the nose? Jämför med första bilden på hennes Wikipedia.

        Tror inte hon har gjort näsan. Tror på viktnedgång + en MUA som lägger väldigt skarp contouring på den dagligen + att hon är väldigt spraytannad (=allt ser mindre ut).

        Kollar man på bilden hon la upp nyligen från 10 år sedan så ser hon exakt likadan ut om man bortser från hår och smink. Tror inte heller att hon gjort några såna ingrepp.

    Struntar i hennes statistik. Men det är otroligt att en kvinna som ljuger sig blå om precis allt och iscensätter hot!!! för att få sympatier och klick ses som en ”powerkvinna” av både läsare och andra influencers. Det är det enda hon är bra på, tur det kanske för något skönhetsimperium kommer hon aldrig ha.

      Helt jävla absurt är det. Hur kan det vara möjligt?

    Huset är inte sålt, står svart på vitt på Booli. Bara titta på slutpriser och hennes adress Sjöviks väg 2 Lidingö. Nej hon köpte inte ut Odd från gamla huset. Nej de glömde inte fullfölja skilsmässan. Varför tror alla på allting istället för att okritiskt tro på allt hon säger?

      Booli rapporterar inte alla försäljningar av fastigheter.
      T ex om det inte förekommit budgivning eller om fastigheten sålts i form av bolag.
      Finns det ingen lagfart utfärdad så finns det ingen uppgift på Booli eftersom slutpriset för fastigheter är just det belopp som lagfarten utfärdats på oberoende av sista bud.
      Och en utfärdad lagfart är ingen garanti för att Booli har någon uppgift.
      Då är det bättre att kolla direkt med Lantmäteriet.

        Hon har inte lagfart!

    Det finns inget hot eller förföljelse av någon stalkar, detta eftersom det i Stockholms tingsrätt inte finns något brottmål med Isabella som målsägare. Skulle hon ha blivit förföljd och stalkad på Lidingö så skulle det ligga i Stockholms tingsrätt. Bara ringa vxl till domstolen och uppge Isabellas namn. Finns bara två ärenden som handlar om skilsmässa.

      Uppenbarligen är allt lögn i Bellas påstådda liv. Är det ens hennes barn…? ?

        Nej, barnen är säkert leasade liksom ”hennes” Porsche.

      Har hon gått ut med att hon anmält stalkern? Eller finns det en anmälan mot Isabella från mannen som det publicerades bilder på

        Om han har kontaktförbud borde han inte finnas på lexbase då? eller syns inte sånt där?

      Det finns ett kontaktförbud gällande Isabella utfärdat mot stalkern den 16 november i år. Det är åklagare och inte tingsrätten som beslutar om besöksförbud. Check your facts.

        Om det är mig du svarar så vet jag inte varför du säger åt mig att kolla fakta, jag frågade 2 frågor och undrar uppenbarligen eftersom jag inte vet.

          @ Catlady: Kommentaren var egentligen riktad till Den största fejken som borde ta reda på fakta. Beklagar att det ser ut som att den var riktad till dig.

      Hahaha Den största fejken byt till Den största idioten!

    Angående alla som kommenterar att det är vi läsare som bidrar till Bellas statistik, att uppenbarligen har folk intresse för henne…

    .. Jag känner bara att det är SÅ JÄVLA SKÖNT att få komma undan vardagen med att läsa om någon som verkar vara/ha det ännu mer kaos. Det är så befriande. Nån som tror på idén om robotinstagram-konton, fd pojkvän som flippar totalt och blottar ”konversationer” i media och totalt onödig konsumtion av skit som tydligen gör deras liv bättre.. Näe det är så skönt. Är så glad att det där inte är jag.

    Så intresse för henne som person/”företagare” har jag inte, men dramat däremot…. oh yes, bring it on Bella ! 😀

      Håller fullständigt med.
      Vill att det ska crasha totalt för alla skenheliga influencers.
      Vill att hela den virtuella världen ska crasha så folk tvingas klara sig med sina egna händer och sitt huvud och börjar smälta is och odla potatis.

        Wow…

    Undrar när/om X kommer stt polisanmäla henne för förtal eller blir han ocksp köpt som Odd blev?

      Man bör ju kunna köpa X med tanke på situationen han befinner sig i haha. Men då hade det behövt ske svart så att säga och det tror jag inte finns utrymme för med tanke på att han ansökt om personlig konkurs.

    Kanske helt orelevant fråga.. men jag är nyfiken på om Löwengrips omsättning sjunkit efter allt som hänt. Många har ju slutat köpa produkterna så därför är jag lite nicke nyfiken ?

      Antagligen, Löwengrips produkter är på rea både på internet och på olika apotek och har varit det ett tag.

        När kommer årsredovisning för 2018? Den summan på ungefar 300 000 någonting, från när var det? Tycker en update på detta hade varit kul som ett inlägg..

        och jämfòra med kanske liknande företag.. L300 el vad de nu heter. Prova jämför med The Ordinary (som apotek börjat ta in – Löwengrip kan ju lägga ner direkt 🙂

          Gud vad slarvigt jag skriver! sry, engelskt tangentbord och nyvaken

          ”Löwengrip börjar bli ett av de största skönhetsmärkena i Sverige. 2017 omsatte vi 47 miljoner och landar 2018 på ca 80 miljoner.”
          https://www.isabellalowengrip.se/2018/09/11/nominerade/
          Vi får se om Bella snart kommer att ange någon definitiv omsättningssiffra i bloggen.
          En årsredovisning per 31 december i ett privat bolag kan man få vänta på till augusti/september året efter. Man har sex månader på sig att få fram en årsredovisning plus en månad för inskick till Bolagsverket.

            Tack Anton! 🙂

        25 % rabatt på alla produkter från Löwengrip på Åhléns..

    Kan du inte förklara lite mer hur detta funkar med besökare? Vad menar du med att det bara är klick.

    Kan tilläggas att ”page views” är klick. Det jag skulle vilja se är ”sessions” – besökare och framför sllt ”users” vilket är unika besökare.

    Que? och hur kan page views vara unika/icke unika.. ?

    Jag förstår sidvisningar och unika besökare bara,
    men om blandar in unika sidvisningar och icke-unika besökare into the mix fattar jag inte?

    är det 4 olika parametrar vi snackar om, eller bara 2 (sidvisningar och unika besökare) men olika namn på dem?

      Ja CamCam pratar page views, hon visar inte själv sina unika men det är väldigt vikitgt för henne att se Bellas unika. Alltså.. och så hennes ilskna ton som vanligt, detta hade väl inte CC räknat med… och så drevet som fortsätter.. Bella ska sättas dit på alla sätt o det ena med det tredje.. Och CC vinklar, förvränger och ljuger och får läsarna med sig som vinklar, ljuger och uppviglar.. HELT stört!

        Jag trodde det var pageviews man ville se eftersom det är vad Isabella visar.
        Här har du min kompletta statistik. Jag har grymma OCH sanna siffror så jag har inget att dölja.
        Nöjd så?

        https://imgur.com/a/NGtlPC5

    05.55 ?

      Då är klockan runt 22-23 i New York där Bella befinner sig. Men Camcam var snabb och uppe tidigt haha.

    När ska hennes statistik synas på Tailsweep? Vid det här laget borde den väl visas där med tanke på hur pass stor den verkar vara eller???
    Men som bekant har hon ju vid flera tillfällen avslöjat hur hon agerar för att få fler besökare till sina kanaler.

    Hade varit jätteintressant att få se din statistik den här tiden! Du har verkligen mjölkar ur varje droppe av den här historien!
    Tro faktiskt att du skulle tappa över hälften av dina läsare om du slutade skriva om IL
    Så du tjänar minst lika mycket om inte mer på alla dina inlägg om henne, och de är precis lika planerade och vinklade för att få klick som hennes

      *gapskrattar*
      Det där var så underhållande!!!

      Camilla kommer hitta ett nytt offer att klamra sig fast på efter att hon är klar med Bella.

        Vi är nog inte klara med Bella på ett bra tag.

    Kan nån vara snäll och förklara sessions osv för en som inte fattar något?

    Sen är ju dom 3.6 mille page views’en för hela perioden hon visar upp, altså ungefär 450000 per dag, så inte direkt lika imponerande som 3.6 miljoner… Och som Camilla säger är det troligt att siffrorna just nu är bra mycket högare än vanliga besökstal.

      Självklart är det nu bra mkt högre än i vanliga fall, därför hon blev chockad nu såklart och visade. Så jäkla kul att det retade upp CC så, att folk blev så arga över att se hennes statistik haha. CC har ju också högre siffror nu än i vanliga fall pga detta drev mot Bella. Så kul att ni hittar fel på allt och letar fel på allt, allt är det fel på.. faktiskt så är det inte kul utan tragiskt.

    Samtidigt är det ju väldigt intressant hur långt snittet är. Om 1,4 minuter är snittet så är det ett max två inlägg folk läser. Är det verkligen så bra statistik?

      Folk kanske bara går in snabbt för att se om det har kommit nåt nytt inlägg.

    Blondinbella har bara en agenda. Hon lever på uppmärksamhet. Det som gör mig otroligt förbannad är att matas av ”seriösa” medier som expressen o Aftonbladet om hur X har skulder som inte ens är bekräftade. Inget är bekräftat. Inte ens att detta bara är uppgjort på förhand mellan dem. Blondinbella har vetat om skulderna, hon ljuger om det. O hon är ”Sveriges mäktigaste affärskvinna”? (enligt vem? Henne själv?!)
    Tragiskt att småtjejer ska sitta o följa hennes skit o ha henne som ”förebild”. Vad? att lägga ut på sin blogg att man ”tröstshoppar” för 80.000:-?
    Det är bara luft. Ingen substans någonstans. Ingen sanning någonstans. Läste en bra grej som Camilla skrivit om tidigare. Hur influencers helt enkelt fejkar sin verklighet. Bilder som de tar på semestern som är ”spontana” är egentligen ytterst planerade. Det är fasen inte en någon som bränt sig i solen o är röd som en kräfta som mina ”spontana” bilder består av. Tänk på det. Tänk sedan på att det gäller allt annat med. Ihopsnickrat för att visa statistik på 4 miljoner besökare på sin blogg… tragiskt

    Blondinbella hänger ut killen så obarmhärtigt och tydligen med många lögner enbart för att hon är rädd att hans misslyckade affärer ska spilla över på henne och hennes business, så att hon tjänar mindre pengar. För pengar är allt det handlar om i hennes liv! Och för det tycks hon kunna gå över lik. Att hon älskade honom så mycket (som hon skrev långt inlägg om häromdagen) spelar tydligen ingen roll. En bättre flickvän skulle väl ställt upp och stöttat i stället.
    Men ju mer skit Blondinbella skriver i sina sociala medier, desto fler klick får hon och desto mer pengar tjänar hon på det.

    camcam, har du någon fortsatt kontakt med x eller kommer det inte mer info från honom nu?

      Vi har kontakt men om det kommer mer info ör upp till honom.

    Den siffran kan delas med minst 10. Runt 300 000 unika besökare är nog närmare sanningen…

      Väldigt bra siffra dock. Jämför med M Graaf som har hälften av det i unika.

    Men du är ju inte klok! Vad är ditt problem? Du skriver än en gång att hon ”fabricerat hot” och du vinklar och får dina läsare att tro illa om Isabella. Skäms på dig!! Hoppas du blir anmäld för förtal!

    Du skriver till Tailsweep att du vill se hennes siffror och när Bella visar då är det fel på det? Varför skulle hon inte visa nu när hennes statistik är så hög, du visar ju och skryter när din statistik är hög. Du visar inte unika utan sidvisningar. Du är så skenhelig Camcam.

    Du visade en gång att Bella hade 260.000 unika läsare vilket är jättemycket, dubbelt så mkt mot vad Magdalena Graaf har i unika. Plus att Bella tidigare enligt bloggportalen låg på mellan 500 och miljonen. Plus att hon räknar in sin instagram och Twitter i sin räckvidd, kanske Facebook och yt också – Så räknar många andra inte bara Bella så det är inte fel.

      Jo, det är i högsta grad fel om man specifikt säger att bloggen har 1.5 miljoner unika besökare.

        MEN hon säger ju INTE att det är unika!

        Hon har vid något tillfälle råkat säga unika, det är lätt att säga fel och blanda ihop, du säger ofta fel Camcam och du blandar ofta ihop.

        Bella brukade ligga på, enligt bloggportalen, på mellan 500 000 och miljonen, många tror att det är unika läsare.
        Bella säger att de räknar räckvidd som många gör dvs lägger ihop blogg, instagram, twitter, yt.

        Du visade att Bella har 260.000 unika vilket är VÄLDIGT många det är dubbelt så många jämfört med Magdalena Graaf.

        Du visar inte dina unika Camcam, du visar page views/sidvisningar? Detta drev mot Bella är SJUKT!

          Har du sett Maggan Graafs analytics? Bloggbevakningen mäter per timme och ska tas med MER än en nya salt.
          Och jo, hon har sagt unika massor av gånger.
          Här är ett exempel. Vill du ha fler?
          https://www.breakit.se/artikel/12669/isabella-lowengrip-bryter-sig-loss-startar-internationellt-saljbolag

          “Jag har en större räckvidd än många mediehus i Sverige med mina 1,5 miljoner unika följare i veckan på bloggen och 426.000 på Instagram. Jag har länge haft min blogg på andra plattformar, men jag har ju faktiskt mitt eget mediehus och det är dags att handla därefter”, säger hon.

          Och återigen – https://imgur.com/QLL6xyg

            Jo men hon förstod nog inte innan vad unika är och har blandat ihop ord, och sagt fel. Hon kan ha trott att bloggportalen visar unika – det är många som tror det. Det du visar så står det 1,5 milj unika följare i veckan – följare, läsare, du ser hon verkar blanda ihop – kan ju också vara media som blandat ihop och skrivit fel.

            Varför är det så viktigt för dig att hon alltid säger exakt rätt, det är ju inte så viktigt med andra.
            En annan bloggare skrev att hon har flerahundratusen läsare men unika har hon nog inte ens 30.000

            Jag har sett MG:s siffor unika på Ocast. Du finns inte där så man kan ej se dina unika.

              Förmodligen. Isabella har varit i den här branschen i över tio år och har startat upp en egen bloggportal men hon kan nog inte skilja på unika besökare och sidvisningar? Japp, det känns som den mest troliga anledningen till detta!
              Jag kommer finnas på SIS-index snart eftersom mina siffror bakas in i Nyheter24s på Ocast.

              De här försöken till att bortförklara Isabellas sifferlögner är underhållande och kommer bli än mer när ni får reda på hur hennes resonemang fick på SMS när jag avslöjade hennes lögner. DET är värdigt popcorn!
              Får se om du lika tappert försvarar hennes ”tankspriddhet” och missförstånd då. 🙂

                Ohh det blev jag sugen på att se nu!?? är det något du kommer avslöja?

                Så du menar att någon har sparat sms-konversationer i sin telefon i ett år, jo men visst det låter troligt eller inte. Varför gör man det? Nej det kan nog vara efterkonstruktioner isåfall, ihopsatta sms i photoshop för att man vill smutskasta.

                  Va? Jag rensar aldrig min sms-inkorg. Jag har haft min telefon i lite drygt 1.5 år, så scrollar jag lite därinne lär det finnas både ett och två sms i samma ålder.

              ”Jo men hon förstod nog inte innan vad unika är” hahahahaha

              Hon förstod inte hur man tolkade siffrorna men använde dem ändå för att sälja samarbeten? Någon som har jobbar som bloggare så länge borde kunna sitt jobb borde man kunna anta. Om man jobbat 10 år inom ett yrke är man närmare expert på det yrket oftast. Att Isabella inte kan tolka siffror korrekt efter tio år i branschen är i sånna fall pinsamt.

          Helt klart att Bella talar om unika individer:
          ”När jag säljer kampanjer eller när vi kliver in i bolag för att ta minoritetsposter pratar vi att jag når ut till 1,5 miljon människor.”
          ” När Gillis föddes hade jag två miljoner som följde händelseförloppet, högt var det under bröllopet, skilsmässan samt min utmärkelse. Då pikar trafiken rejält. ”
          ”Mäter man månadsvis har bloggen alltid minst 2 miljoner unika läsare”
          ” Det är som sagt svårt att mäta min trafik och därför har vi lagt oss på att jag når ut till 1,5 miljon människor. Men jag kanske säga 2,2 miljoner unika i månaden istället? (Statistik från Google april månad).”
          https://www.isabellalowengrip.se/2018/04/26/mina-kanaler/

      Tjohoo, ett klockrent ”fan” av intelligensian ”influencers”
      Snarare du som borde skämmas. Camcam gör något kreativt. Rätt eller fel men hon försöker ta reda på saker. Jobbar för det. Konstruktiv kvinna. Ingen yta o massa bilder på sig själv som meningslös propaganda för småtjejer som tror att livet handlar om smink, pengar o kläder.
      Försvara det?! You go girl?

    Såg X idag på Östermalm. Så han är varken gömd eller utomlands. Märkbart stressad var han dock. Men han kanske höll på att missa en buss, vad vet jag.

      Han kanske skyndade för att hinna med bussen ALIVE

    X känns något ärligare än IL. Känner mig lite skyldig att jag efter denna mediafokus på detta har kollat in IL’s blogg t ex, och bidragit till siffrorna, för att jämföra med vad som sägs i andra olika kanaler. NO MORE! Hon gynnas ju uppenbarligen bara av dessa besök. Gav IL’s produkter en chans men tyckte de var bedrövliga i jämförelse med andra av samma sort. Så jag kan inte förstå hypen kring henne längre. Känns inte äkta. Och, som så många påpekar, var är miljötänket? Hon borde vara mer medveten i en tid som denna, kan jag tycka.

    Två saker jag länge undrat ang Bellas statistik:

    1. När hon påstår 1,5 miljoner läsare, vilken mätperiod avser hon då? Känns extremt relevant. Eller menar hon människor som läser henne ”regelbundet” och i så fall hur hon veta/mäta det?

    2. Hon påstår sig ha Skandinaviens största blogg. Vad baseras detta på, mao vilka siffror och vilken mätperiod? Som jämförelse, vad har till exempel Kenza för statistik (känns troligt att hon har fler läsare med tanke på enormt många fler IG följare)?

    Vore intressant med svar!

    Två saker jag länge undrat ang Bellas statistik:

    1. När hon påstår 1,5 miljoner läsare, vilken mätperiod avser hon då? Känns extremt relevant. Eller menar hon människor som läser henne ”regelbundet” och i så fall hur hon veta/mäta det?

    2. Hon påstår sig ha Skandinaviens största blogg. Vad baseras detta på, mao vilka siffror och vilken mätperiod? Som jämförelse, vad har till exempel Kenza för statistik (känns troligt att hon har fler läsare med tanke på enormt många fler IG följare)?

    Vore intressant med svar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.