Reese Witherspoon är så tacksam för Bianca Ingrossos produkter!!!!

Nej, givetvis hyllar varken Reese Witherspoon eller Kate Middleton Biancas hudvårdsprodukter, av den enkla anledningen att alltsammans är fejk, från början till slut.
Bilden på Bianca överst med en burk i handen – fejk.
All text i inlägget – fejk.
Alla kändisuttalanden – fejk.
Alla facebook-kommentarer – fejk.
Fejk, fejk, fejk!
Nästan lika fejk som Blondinbellas statistik. 😉

Givetvis är det illa att företag kapat kända människors identiteter på det här viset till marknadsföring, men är det verkligen någon som går på det?
Som på riktigt tror att detta är en legitim artikel där Reese Witherspoon hyllar Bianca Ingrosso och hennes revelutionerande hudvårdsprodukter? Produkter, som vi som är lite smått insatta i sociala medier-världen, aldrig hört talas om?

Jag fick upp det här annonsen på Facebook igårkväll.
Någon mer som sett den eller liknande kändiskapningar?

67 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Haha jag såg nån som kommenterat Biancas insta ”tack för en toppen produkt, fick hem din kräm igår ??” eller nått liknande. Bianca svarade att allt var fejk och den som skrev blev typ chockad ?

      Vad är det för människa dock som tackar för en TOPPENprodukt man fick hem dagen innan ?

      Hej!! Visste du Att de drar något på 1500kr efter 10dagar?

    Jag är uppriktigt glad för hennes skull. Tycker hon har båda sina knasiga fötter på jorden och kommer garanterat att lyckas i USA. Till skillnad från ni vet vem. Lycka till Bianca!!!

      läste du ens inlägget?

    konstigt vare snarare om hon hade rynkor hahaha hon är väll bara 25 :))) Köp pixi grym hudvård! 😀

      Hon är 23

    Har sett deras bluffreklam om flera andra svenskar. Har skrivits kommentarer om det i bloggar också, exempelvis P Wahlgren, om jag inte missminner mig.

    Jag fick upp en bluffreklam på Facebook där det såldes bantningspiller och allas vår Anna Book var huvudperson. ??

      Alltså ?

      Den var nog på riktigt isf ?

    Haha jag såg en liknande men då var det Meghan Markel som var personen som ägde ett skönhetsinperium! Det enda det gör är att jag aldrig någonsin vill köpa produkten.

      Markel ?

    Har inte Tilde de Paula Eby råkat ut för liknande?

    Ot; bloggen matplats tittar på julfilmer på arbetstid. Det är tydligen förmånen med att jobba hemifrån. Stark arbetsdiciplin.???

      Mina pensionärer sitter som klistrad framför tv:n nu när det är skidskytte-tider.
      Så jag har världens bästa jobb som får hänga med dem hela dagarna. ( och få se skidskytte på arbetstid)

        Ja hon kanske ska recensera julfilmer ?

      Men hon är ju egenföretagare och jobbar ju med bloggen ?

      Öh ja, det är fördelen? Man styr sin tid själv, vadå ”arbetstid”, tror du man måste jobba exakt 8-17 när man jobbar hemifrån?

      Förstår inte. De som shoppar, kör skönhetsbehandlingar och brunchar, jobbar de?

      Matplatsen Victoria jobbar nog mer än Engla i allafall. Matplatsen är en hysterisk konsumtionsblogg men nog fan verkar hon lägga lite energi på bilder, mat och samarbeten.
      Engla framstår som en torftig och lat fritidsbloggare som mest lägger tid på sitt utseende.

    Hahah, Reese Witherspoon ”visste att Bianca åldrades väl men trodde det var hennes gener”. Tråkigt om en 23-åring hade åldrats dåligt, liksom. Tur att Reese varit med och bevittnat Biancas mirakel till icke-åldrande. Och Kate också, då. Undrar också vad det är för kirurger som gör botox? Såvitt jag vet är det väl inte nödvändigt att det är en kirurg, utan bara legitimerad ssk, va? Jag vet inte jag har inte botox själv. Behöver inte, använder Retinol RE.

      Och jag tänkte vilka gener det skulle va?! Båda hennes föräldrar har ju mycket och djupa rynkor.

        Men lägg av.

          Tror det är okej att skriva eftersom de själva tog upp det i ett avsnitt 🙂

        Man ska vara jävligt glad över rynkor, det är nämligen inte alla som hinner få det.

    Tycker det roligaste är hur denna fejkreklam-artikel är skriven. Varför skulle man ha ett hemligt skönhetsimperium? Hur säljer man då några produkter om det är hemligt? Och att Reese Witherspoon har stenkoll på Bianca Wahlgren. Vaaa? ?

      Tänk vilket drömjobb att vara deras copywriter ? Där får man verkligen låta fantasin bestämma.

    Retinol är dock en av de två produkter inom ”anti-rynk” som faktiskt fungerar. Den andra är etiskt diskuterad och apdyr (och därför kör Hollywoodfruar och skådespelare den i smyg), men Retinol (eller egentligen Retin A) är överkomligt i pris.

      Vilken är den andra? Är inte hyaluronsyra en av dem som verkligen funkar också, men som behöver vara i någorlunda vettig mängd och inte typ sist på ingredienslistan som det är nu hos alla krämer som pumpas ut för att rida på trenden?

        Den andra är väl någon slags förhudsgrej? Sandra Bullock sägs hålla på med det och hon ser ju iofs fantastisk ut. Men jag vet inte, snopprester i ansiktet känns sådär lockande… :/

          Heheh förhudsgrej

        Den det andra är HGH (human growth hormone), stamcellsforskning alltså, den äkta ungdomens källa. Dyrt och kontroversiellt med andra ord.

        Hyaluronsyra fungerar som ”förskönare”, dvs den hjälper för stunden, men har ingen effekt på det faktiskt åldrandet.

      Ah, collagen menar du kanske?

    Bianca och dr Oz haha. Och Reese får det att låta som om Bianca skulle var liite äldre än 23 haha men det kan ju bero på att Reese inte känner till Bianca. Nej detta är ju samma typ som hände flera andra kända kvinnor för ett par år sedan. Tyvärr finns det nog ett fåtal som går på det.

    Men du är sent ute Camilla, detta har Bianca tagit upp och dementerat flera ggr för flera dagar/veckor sedan.

    Och gud så löjligt att du ska håna Bella i varenda inlägg du skriver, du kan inte låta bli att nämna Bella, så besatt. MEN du nämner sällan att Bellas blogg är störst, men du skriver att hennes statistik är fejk. Suck.

      Bellas blogg ÄR inte störst.

        Jorå. Det är den, tillsammans med den här. Om man nu ska räkna in den här, är ju inte riktigt samma sak som att skriva om sitt eget liv. Om man kollar bara ”personliga” bloggar så är det Bella, Maggan och Kenza som är i toppen. Därför det är konstigt att hon ljuger om sina siffror, hon behöver inte det. Hon har alltid legat i toppen bland bloggar även med sina äkta siffror.

          Bloggar, och vem som är störst hittan och dittan? För den som inte bor under en sten är en blogg lika mycket värt idag som Bellas lilltå, dvs absolut ingenting. Det är Instagram som idag gäller, och bland alla svenska tjejer, Kenza, Janni, Angelica Blick etc är Blondinbella bara en fjärt i rymden.

            Nu handlade kommentaren om just bloggen. Inte insta

          Bella ÄR störst om man ser till unika, hon verkar ha dubbelt så många som MG och Kenza har väl i perioder varit större kanske men Bella är tydligen störst. Camcam har ju bevisat det tidigare. Den är tydligen även större än denna blogg om man ser till unika. Men sen att påstå att hon ljuger? Det där är en vinkling och tolkningsfråga – siffror variera och hon pratar sammanlagt med olika kanaler vilket många brukar göra så man ska inte påstå att Bella ljuger. Nej Bella är inte bara en fjärt, hon är stor även på insatgram men det är faktiskt bloggar som fortfarande är den viktigaste kanalen när det gäller marknadsföring, IG smäller inte lika högt vad jag hört kan beror på det där med att det går att köpa följare och sådär att det inte är lika säkert liksom. Någon värderade Bellas namn/varumärke till 100 miljoner.

            Tolkningsfråga?! ???
            Hej Team Bella! *vink vink*

        Breakit spekulerade ifall min var störst… ???Jag skiter i vilket så länge man inte ljuger om sin statistik, eller försöker dölja den vilket aldrig skulle falla mig in. Jag skickade min till Gina Tricot idag när de bad om den. Det är ju bara töntigt att ljuga. ?

          Jag tror absolut att din är störst. Men den är inte riktigt i samma genre som de andra bloggarna som skriver om sig själva. Det hade ju varit om du isåfl startade en blogg om dig och om ditt jobb med den här bloggen. En blogg om en blogg typ ?

            Exakt! Jag räknar mig varken som influencer eller bloggare. Mer som en skribent vars plattform råkar vara i bloggformat.

            Nej den är tydligen inte störst när det gäller unika läsare, hon visade att Bella har 260.000 unika och denna blogg 177.000 unika. Men det varierar ju såklart också.

          Okej men enligt vad du visade så hade Bella 260.000 unika besökare, vilket är mer än MG och Kenza, och mer än dig tydligen eftersom du visade häromdagen att du hade 177.000 unika. Sen är inte din blogg jämförbar med Keza, Bella och andra eftersom att du inte har en personlig blogg som handlar om ditt liv utan om deras bloggar och annat aktuellt. Sen har ju Bella inte ljugit, du vet att statistik varierar och att hon liksom andra räknar ihop olika kanaler, och du vet att media ofta förvränger, förväxlar och vinklar och ofta inte skriver exakt det som någon sagt. Du vinklar och andra vinklar.

            Du är mest underhållande i det här kommentarsfältet. Helt underbart! ???

          Vill Gina Tricot samarbeta med dig? Varför skickar du din statistik till dem? Men skickar du unika då och inte sidvisningar då? Ja verkligen töntigt att ljuga och vinkla, och att leta fel och vinkla så som du CC brukar göra. Så då kommer det lite reklam för Gina tricot här framöver kanske 😉 Ska nog kontakta Gina Tricot.

            Nej, de ville ha med mitt inlägg om Matilda Djerfs kollektion i sin rapport. De fick alla siffror, trots att de bara bad om sidvisningar. (Sidvisningar, unika besökare och besök)

      Besatt besatt besatt bella blla bla bla bla bla bla

        Jag hoppas fler förstår HUR mycket av kommentarerna på Blondies blogg som aldrig släpps igenom…

        Ett tag var det fler kommentarer och väldigt mycket mer kritik, nu sen nån månad är det nästan BARA styrkekramar och superwomen till höger och vänster. (Nån lämplig, mera kritisk kommentar släpps igenom då och då… tätt följt av ett tiotal försvarstal från Bellas fans som replies… tror i princip aldrig medhåll på kritik släpps igenom.) Jag snackar nu inte kränkningar och fula påhopp på Bellas förmågor som mamma, eller sådana saker, men nästan ingenting släpps igenom om det är för nära en annan sanning än den fiktiva verklighet Bella målar upp: Inte relevanta saker som rör inlägg direkt. Inte nåt om lögner. Ingenting.

        Jag bara hoppas att majoriteten förstår hur hårt den bloggen kontrolleras, och att kommentarerna där inte nödvändigtvis representerar ”snittläsaren” längre. Kommentarerna är lika arrangerade som allt annat på Blondinbellas blogg. För att ge sken av att Bella har ett stort följe och de flesta bara ääälskar henne.

          Ber så mkt om ursäkt för dubbelt, min mobil sa att det inte postade på första försöket så jag testade igen.

          Nej nu ljuger du Marie, eller så har du inte läst Bellas blogg så mycket. Det har de senaste veckorna varit mycket mycket kritiska, elaka, hånfulla och ifrågasättande kommentarer på Bellas blogg. Även kommentarer som gynnat denna blogg och andra bullshitbloggar har släppts fram där. Även på Bellas instagram, jag har tänkt att hon/de borde radera en del men nejdå. Så du ljuger Marie! Men vissa kommentarer kan såklart fastna och hamna i skräp/spam som på andra bloggar vilket andra bloggare på samma portal berättat om. På denna blogg däremot så raderas en hel del och många blockas här om de inte smeker Camcam medhårs, ifrågasätter Camcam eller skriver till Bellas fördel. Så nu vet du det Marie.

            Så nu vet du det, Marie! ?

            Hahah. Ja men då vet jag det… ?

        Jag hoppas fler förstår HUR mycket av kommentarerna på blondies blogg som aldrig släpps igenom…

        Ett tag var det fler kommentarer och väldigt mycket mer kritik, nu sen nån månad är det dels färre kommentarer och dels nästan BARA styrkekramar och superwomen till höger och vänster. (Nån lämplig, mera kritisk kommentar släpps igenom då och då… tätt följt av ett tiotal försvarstal från Bellas fans som replies… tror i princip aldrig medhåll på kritik släpps igenom.) Jag snackar nu inte kränkningar och fula påhopp på Bellas förmågor som mamma, eller sådana saker, men nästan ingenting släpps igenom om det är för nära en annan sanning än den fiktiva verklighet Bella målar upp: Inte relevanta saker som rör inlägg direkt. Inte nåt om lögner. Ingenting.

        Jag bara hoppas att majoriteten förstår hur hårt den bloggen kontrolleras, och att kommentarerna däfr inte nödvändigtvis representerar ”snittläsaren” längre. Kommentarerna är lika arrangerade som allt annat på Blondinbella blogg. För att ge sken av att Bella har ett stort följe och de flesta bara ääälskar henne.

          LÖGN! Se kommentaren ovan!

            Det är en tolkningsfråga för bövelen!!!!!!!!!! ???????

    En kommenterade på Kenzas blogg om att du (Bloggbevakning) hade skrivit om henne och Kenza svarade och sade att de har haft problem med kundtjänst men har nu anställt fler så det ska gå snabbare.

      Det gick snabbt. =)

    OT- visst har Alex & Sigge någon beef med Cissi Wallin. Såg att Hannah och Amanda inte följer henne, kändes bara så självklart att de skulle följa och stötta en fellow Stockholm-media-feminist annars liksom? Tänker att de inte följer henne pga något med Alex och Sigge. Någon som vet?

      dom kanske helt enkelt inte gillar det hon lägger upp och vill inte se det i sina flöden. man behöver inte följa alla.

    Meeen, jag som köpte allt rakt av ?

      Samma här!!! Jag läste artikeln och ba ”okej vart kan jag beställa detta?!” och blev chockad över att hon inte längre skulle vara med i Wahlgrens värld haha… När det kom till Reeses kommentar blev jag imponerad. Nu känner jag mig otroligt dum, korkad och blåst men det är ju måndag så

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.