Kissie har bytt header

Alexandra har bytt header i och med lanseringen av fransarna ”Kissie” som är långa nog att fläkta och kyla ner ett helt svettigt fotbollslag med. 
Själv tycker jag den här längden på fransar ser smått märkliga ut, som långa, fastklistrade spindelben, men kanske är det något för kidzen? Kittlar de under ögonbrynen?

Jag undrar hur länge hon kommer fortsätta använda domänen www.kissies.se?
Kanske vill personen som äger www.alexandranilsson.se har ett på tok för högt pris för att släppa den ifrån sig? Den används ju inte utan är bara mer eller mindre ”hoggad” av någon som enbart lämnat sin mailadress för Alexandra – förmodligen –  att komma med ett bud.
Visst är det samma person (ahlfors@me.com) som satt och köpte upp en hel hög med domäner när bloggare först slog igenom?
www.alexandranilsson.com är tyvärr också tagen av en musiker, men www.alexandranilsson.me är fortfarande ledigt.
Ta den! =)

69 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hoppas alla inser att bilden är extremt photoshoppade. Borde vara lag på att det ska märkas ut på bilder med kommersiellt syfte.

      ”Denna bild is brought to you by photoshop!”

        ???

      Det är väl inte så konstigt om bilden är redigerad. Skrolla bara ned och läs alla taskiga kommentarer. Jag tycker personligen att Alexandra är väldigt vacker, men det spelar egentligen ingen roll. Oavsett utseende borde man inte få utstå skit – utseende ska inte spela någon roll. Om jag fick lika mycket hat som Alexandra skulle jag dock redigera mina bilder till förbannelse. Människor är hemska…

        Vill samtidigt påpeka att jag egentligen tycker att det är fel med redigerade bilder, då det bara spär på illusionen om perfektion som gör att många mår dåligt.

        Fast Alexandra är ju ingen vidare människa heller. ”Hatet” hon får är knappast oprovocerad.

    Någon mer som märkt att det blivit pant på plastpåsar i mataffären? Köpte igår på Hemköp, 2 kr för påsen + 1 kr i pant för påsen utöver det ?
    Helt ok såklart i tider där vi bör återanvända så mycket som möjligt men jag har inget hört ett knyst om att det var något som var på gång

      Tror inte det är så överallt. Läste för ett tag sen att vissa Hemköp-butiker skulle införa det.

      Ska man kunna lämna in sin gamla påse då eller? Kanske kan vara smart. Länge sedan jag köpt påsar, använder tygpåsar sedan ett antal år tillbaka. Till soporna köper vi avfallspåsar (billigare styckpris än en plastpåse från tex Coop och mycket tunnare = mindre plastmängd. Har iaf noterat att många saftkoncentrat har pant, bla Fun light ??

        Men var hittar man lite större avfallspåsar
        …? Tycker de vanligaste på rulle är för små för soptunnan.

          Rusta, iallafall där jag bor, har påsar som är i samma storlek som påsarna du köper i mataffären. Finns i olika färger, typ grön, rosa och något mer. Tunnare också, men upplever att de ändå håller lika bra

          Fast jag fattar inte – är det alltså bättre att man köper plastpåsar på rulle till soptunnan än ICA-plastpåsar?!

            Ja, eftersom dom är tunnare och det därmed går åt mindre plast. 🙂

            Ja för matpåsar från affären är inte gjorda för att brännas med sopor, de är gjorda för att återvinnas. Soppåsar du köper på rulle är till för sopor och innehåller mindre plast samt återvunnet material.

            //Har alltid med tygpåse till mataffär och andra affärer

        ”PantaPåsen planerar att få ut konceptet till fler butiker under 2017. Teknikmagasinet i Liljeholmens centrum i Stockholm är den första butiken som har börjat betala tillbaka två kronor i pant när påsen lämnas tillbaka. ” Står i en artikel från 2017.

          ”Påsens pris höjs med 50 öre, och pantas sedan i kassan mot 1 krona. För varje påse som säljs men inte pantas skänker Hemköp 50 öre till Naturskyddsföreningen, som Hemköp nyligen har inlett ett samarbete med.”

      Tror det var på tal om något sådant förra året och Hemköp var en av dom första som gjorde det, och Teknikmagasinet.

      Bara en tidsfråga då innan de trevliga damerna som sitter utanför affärerna nu inte bara trånar efter tomburkar utan även plastpåsar?

    Vad hände vid clean montern som Hugo och paulas bes ta ställning för i deras kommentarer? ?
    De påstår att ben mitkus tvingat de köra bort nicci om han skulle va där

      Camcam har redan skrivit om det…

      Finns redan ett inlägg om det 🙂

    Kissie la också upp en bild på sin story att Kim K gillat den bilden på insta, men om man går in på like:sen så finns inte Kim med där? Är det lite samma som att Reese Witherspoon gillt Bianca?

      Hur skulle det vara samma sak menar du? Du förstod att Bianca själv inte var inblandad i det där skönhetsföretaget som påstod att Reese använde deras produkter va? ?

        Ja, det fattade jag. Jag menar bara att jag inte hittar Kim K bland kissies likes och undrar därför vart hon fått infon om att Kim gillt hennes bild. Har Kim gillt den och sen avgillat? Eller har Kissie hittat på/photoshoppat? Det senare likt vad som hände med Reese/Bianca – hittepå – även om jag såklart fattar att det inte var Bianca själv som hittade på allt.

          Har du gått igenom över 7700 likes? ???

            Och till anonym ovan, man kan söka på namn bland liksen 🙂

              Nej? Jag kan inte det. Bland följare kan jag det men inte inne i likes. Huuuur gör man?

                Gå in på bilden, tryck där det står antal gilla-markeringar och sen kommer en lista upp med alla som gillar och scrollar man högst upp kan man söka på namn

                  Inte för mig. Finns inget sätt att söka på. Kanske är olika i olika uppdateringar då

                  Funkar inte för mig heller.

                  Aha konstigt ? jag har kunnat göra det sen typ minst ett år tillbaka iaf

            Nope, jag sökte bland likesen (funkar för mig på mobilen). Oftast brukar det också stå högst upp på listan om någon jag följer gillar någon annans bild, sen följer resten.

          Fast även om kissie nu hittat på att Kim gillat hennes bild så har det ju fortfarande noll liknelse med att det finns ett företag som falskt marknadsför sig med bianca och reeses namn för att sälja produkter ?

            Men är du tappad eller? Hon undrar bara om det är lika sant som Bianca o Reese situationen, inte att hon jämför händelserna.

              Nej jag är inte tappad 🙂 det är ju inte ”lite samma”. Varför inte bara fråga ”stämmer det att kissie fått en like av Kim eller ljuger hon” ?

            Oavsett om det (eventuellt) är Kissie eller ett fejkföretag så har båda (eventuellt) olovligen använt sig av en annan persons namn och (eventuellt) påstått att denne person gillar eller kommenterat ett företag de inte gillat/kommenterat, varesig företaget/bilden är fejk eller riktig. Därav liknelsen. Jesus.

      Hon ljuger såklart, och hoppas på lite extra uppmärksamhet. Varför skulle Kim K gillas Kissies bild? ???????

    Jättefin bild men hennes initialer borde vara längre ner.

      Ja, nu ser det ut som om hon har en pappersbit mellan läpparna.

      Såna där lösfransar tycker jag ser lite groteska ut – till vardags i alla fall; på fest möjligtvis men inte till vardags. Hu!

    Varför envisas hon med sina fejkfräknar ??‍♀️

      Fräknar? Ser ut som pigmentfläckar av solen

      Hon har fräknar på riktigt

      Och sin Photoshop..

    OT men Cam kolla sindys live just nu. Hög som ett hus – det är såååå sorgligt ?

      Usch, den tösen mår inte bra.

      Ja verkligen hög som ett hus!!! ??? Och språket sen på både henne och killen, hora fitta osv osv ?

        Plus alla plastikingrepp hon gör hela tiden… vilket elände detta lär sluta med

          Haha va? Plastikingreppen drabbar väl iallafall inte andra runt omkring henne som hennes vidriga beteende, handlingar och språk gör

      Hon går på Lyrica säger hon och att hon tagit lite extra mycket idag, därför hon verkar bäng. Hon sa också att hon är ren sen maj (från andra droger alltså) och visade upp negativt drogtest. Tydligen är pojkvännen också ren.

        Det Josefin sa. Jag är verkligen inget fan av Sindy, tycker för det mesta att hon och Kevin beter sig vidrigt, men tror inte att hon pundar nu. Hon visar upp receptet på lyrica och negativa pissprov, så att skriva att hon är hög som ett hus osv känns inte helt ok.

          Lyrica syns ju inte på pissprov

          Det kan ju vara vems drogtest som helst? Hur lättlurad och naiv får man vara, Sindy är ju mytoman liksom..

        Googlade Lyrica eftersom jag inte visste vad det är för något. Två minuter senare har jag läst om missbrukare som använder det för att uppleva rus och beskriver effekten som en blandning mellan amfetamin och benso?!

        Men jag är helt okunnig på droger så vad vet jag.

          Sant, sjukt rävgift till underskattad drog

          Jo, man blir rätt väck av det. Men det är receptbelagt och hon verkar ha fått det utskrivet. Men hon verkar ju inte må totalt bra. 🙁

    OT – MEN SINDYS LIVE!!?? ???

      Uhu. Om det är sådär hon ser ut och låter när hon är ”drogfri” undrar man ju hur det är när hon är påverkad…
      Hon verkar helt väck.

        Folk som tagit mycket droger i ung ålder har förstört sin hjärna permanent, de verkar fortfarande helt väck trots att de varit rena i flera år.

    Hon liknar Jeffree Star haha

      Stackars honom

    Innan måste photoshoppa, varför tar man då inte bort den vita randen på handleden? Antar att hon solat med ett armband/klocka, men det fångar ögat för mycket på en sådan hör bild. Hade hellre photoshoppat det än fransarna. ?

      Hon vill väl att photoshoppningen ska vara ”trovärdig” ??

    färgen mellan pannan och hårfästet haha…

      Jag håller med om att så långa fransar ser smått märkligt ut! :S Och så tycker jag att photoshoparen har gjort ett dåligt jobb som har gett henne massor av brun-utan-sol i hela ansiktet men glömt randen vid hårfästet…. Jag skulle nog begärt pengarna tillbaka om jag vore Alexandra, för hens retuscharbete. 😛

      /V

      http://fondofhome.blogg.se – från kråkbo till husdröm

    Ser det inte ut som att ögonbrynen redigerats högre upp? Man ser liksom den gamla ”randen” där undersidan av brynen egentligen sitter? Eller är det bara jag??

      Tror det är någon textur hon har precis där, men är inte helt säker

    Hennes små sork-ögon får verkligen fransarna att se enormt långa ut…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.