Följarna är inte helt nöjda med Jollyroom och Isabella Löwengrips något ambivalenta samarbete

Inte ett helt klockrent samarbete mellan Jollyroom och Isabella Löwengrip enligt följarna.
Isabella är nämligen inte den som ens väljer barnens presenter utan det har outsourcats på hemhjälpen Ida sedan flera år tillbaka.

Inte heller har hon korrekt markerat det här inlägget som reklam – något som Jollrooms Facebookinlägg avslöjar att det rör sig om. (Isabella hävdar adlinks) så den som känner sig manad kan anmäla henne till Konsumentverket om man anser att detta är fel.

KLICKA HÄR!

297 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Håller med en av de som kommenterat – Varför samarbeta med en som så ofta skryter om att hon har allvärldens pengar? Vad vinner man på det? Jag ser hellre att man gör ett roligt initiativ eller annorlunda ”marknadsföringsknep” där varje krona av 100 går till fattiga barn eller familjer som inte har råd att handla presenter. Det hade motiverat mig att köpa något tillskillnad från det här.

      Vadå vad vinner man på det? Det är inte välgörenhet de sysslar med, det är ju såklart reklam nu inför julen som de köpt.

        Utan att googla – vet du vad goodwill är?

          Bella sysslar inte med goodwill. Det enda hon har nämnt som har med välgörenhet att göra är Prinsessans projekt. Där kunde hon nämligen försöka få det att låta som att de två är ”vänner”?…

            Fast nu är det jollyroom vi pratar om. Bella är inte på något sätt delägare eller beslutsfattare där.

            Fast hon har skänkt tidigare har vi kunnat se. Och Bella skänkte till musikhjälpen förra året.

            Men hallå? Hon va ju faktiskt och lämnade en Coop påse med saker till flyktingarna nånstans på Lidingö. /s

              Åh wow?????‍♀️

        Så kan man se det såklart, men en annan form av marknadsföring är kampanjer som leder till goodwill. Om du ser att ett företag gör någonting fint för utsatta personer så kanske du känner att du vill handla där då de står för någonting du tycker är fint. Det kan också generera PR och när du som konsument ser/hör varumärket lite extra ofta under en period pga detta så blir de top of mind och nästa gång du ska handla så dras du till dem. Så ”välgörenhet” kan också göras i marknadsföringssyfte.

        Ja det är ju reklam de vill nå ut med, de sysslar inte med välgörenhet, de vinner nog på det genom att nå ut till många potentiella kunder.

        Är det Camcam som skrivit kommentaren, som är utan bild, till Jollyroom, ser ut som det. Suck.

      Hur kan man inte tycka det är roligt att välja julklappar till sina barn?

        Om det handlar om att gå in i en butik och köpa julklappar till barnen så förstår jag henne till fullo.
        Jobbar i en leksaksbutik och så som det är från och med igår och fram till jul kan skrämma bort vem som helst, med dessa långa köer, hetsen och alla tusen frågor. Nu är ju det mitt jobb, så jag klagar inte! Men julklappshandeln, den sköter jag hellre på nätet.

          Ja för nätshopping har väl ingen hört talas om?…

            Jodå,och så även Blondinbella. På den tiden hon hon försörjde sig genom att blogga om sitt ack så vuxna familjeliv skrev hon hur hon gillade att sitta och nätshoppa kläder och annat till hennes barn då det var så smidigt och tidseffektivt.
            Men det var då det. Nu ids hon inte ens göra det själv utan lägger över även den sysslan på en av sina boendestödjare.

          Ja, låt oss skicka efter allting från nätet istället! Så dessa jobbiga fysiska butikerna får lägga ner en efter en 🙂
          Så förlorar både du och jag våra jobb.

            Fast nu jobbar ju inte jag i butik så atte…den fysiska handeln kommer aldrig att lägga ner så sluta med det argumentet. Folk som har funktionsnedsättningar kan hitta en utväg i detta genom näthandel. Näthandel räddar mååångas vardag. Plus att man blir helt utsugen i butiker och priserna skiljer sig åt rätt bra. Ska vi alltså handla i butik för att du ska ha ett jobb eller ska vi handla efter vår egen ekonomi kanske? Jag väljer det senare jag.

        Det är ju vidrigt köpa julklappar. Till vem som helst. Hade barnen varit större hade jag kört på presentkort men nu tvingar jag mig..

        OM Man inte gillar att handla julklappar till sina barn så är det något som är fel på mamman! Isabella påstår att hon är en affärskvinna, hur många företagsledare gör så hä mycket reklam jobb! Svar är INGEN. jag vet föräldrar som har fått oros anmälan av sos för mindre….Torpeder och gömma sig och fans å hans moster! Bella är fake.

          Det behöver verkligen inte vara fel på varken mamma eller pappa. Tror att väldigt många hatar att springa och leta presenter. Skillnaden är väl att 99% för det ändå av ren kärlek samt lite samvete. Men det är inget fel på folk pga det. Din kommentar är avskyvärd och väldigt elak och oempatisk måste jag säga.

          Hahaha. Ser fram emot nästa orosanmälan till mig och mina bästa vänner…

        Håller med.. sen det där med att Bella inte har tid säger hon. Hon har tid att lägga ner på presenter när det gäller henne själv.. som ny väska eller nytt smycke.. då gör hon det omsorgsfullt och lägger ner många timmar på det.
        Varför behöver man köpa så mycket julklappar??
        Sen att handla på nätet, det är ju toppen! Men att Bella varken har tid eller lust att handla till sina barn, låter lite sorgligt faktiskt..

        Tycket inte heller det är jättekul. Men självklar gör man det ändå. Jag har också ett viktigt jobb som tar massa tid, men barnen går självklart först. Kan outsourca mkt men inte mina barn

      Och jollyroom raderar varenda kommentar som påtalar bristerna kring samarbetet? Man borde ju inte lägga en värdering i hur andra tänker kring sitt shoppande men när en föräldr skriver ”har varken tid eller lust”…alltså…Vad trodde hon skulle hända när hon valde att skaffa inte bara ett utan två barn? Att de inte skulle kräva tid och engagemang? Om man inte ens karar av att lägga tid på att handla själv till sina barn…vad har man tid till då? Sorgligt.

        Speciellt märkligt kan jag tycka att det låter då hon ju aldrig inte har tid till att shoppa till sig själv. I New York hade hon tid över till att köpa både armband och väska trots vad hon alltid påstår är så pressat schema.

        Hon har både tid och lust att shoppa till sig själv

        De har stängt av kommentarerna på inlägget ?

    Och Isabella är väl inte världens största influencer? ? Correct me if I am wrong

      Nordens* ? Sorry, hade en Bella moment verkar det som (dvs pratade i Bella-termer) ?

        Vem är större? Influencer känns som fel ord :/ Bloggare borde det stå. Influencer är ju även andra sociala medier, där finns det större än henne. När det gäller bloggar så är hon i topp

    Har inte tid och tycker det är tråkigt att shoppa till sina egna barn????

    Jisses…. Snacka om en powermorsa… ???‍♀️

    Men att shoppa till sig själv går ju an… ?‍♀️

      Vet att många kommenterar att hon bara skriver så för att provocera och för sitt ”varumärke” men jag tycker inte den ursäkten håller längre. Honr inte 19-årig stureplansbrat längre, hon är näringslivets främsta kvinna och borde vara mer rädd om det varumärket, eller skapa sig ett nytt, som visar mer personlig utveckling än ”framgång är att inte behöva föna håret och köpa julklappar själv”.

      Att skriva så nån vecka efter man väldigt publikt ägnat timmar på tjänsteresa åt att lustfyllt tröstshoppa Chanel åt sig själv är pinsamt. Att använda det som provokation än mer så. Hon är en snart 30-årig kvinna, hon borde veta att inte involvera sina barn.

        Så bra skrivet. Tänkte samma, fattar att hon vill provocera men hon borde komma på något annat nu. Tycker det är smaklöst att skriva så om sina barn, att någon annan får fixa deras julklappar, även om det bara skulle vara en lögn.

          Jag skrev en kommentar igår på hennes blogg att även om jag fattar att hon skriver så för att provocera så tycker jag fortfarande att det är sjukt att använda sina BARN för att provocera. Vare sig det är sant eller inte att hon inte har tid/vilja att köpa barnens presenter, det är inte det som sticker mest i mina ögon, utan att inte ens barnen kan lämnas utanför provokationerna.
          Och nä just det, den blev inte godkänd.

            Hon använder inte sina barn för att provocera. Du använder hennes barn för att få gnälla lite.

              Bra skrivet 15:01 – Hon använder ju inte sia barn för att provocera, hur använder hon sina barn här för att hon visar vad de ska få i julklapp och skriver vilka saker de gillar och att hon inte tycker det är roligt att köpa leksaker. Det är ju sjukt däremot att Ni som så gärna vill provoceras drar in barnen och påstår att ”hon använder barnen för att provocera”. Är det lika fel och hemskt när t ex Ida Warg, Marqaux eller Madde Ilmrud ”använder” sina barn för reklam och content? Ge er! Lägg ner!!

                Hon visar upp deras presenter och lägger samtidigt till att hon inte har tid eller lust att köpa dom själv, helt onödigt tillägg som hon skriver enbart för att provocera. Och ja, jag tycker faktiskt man bör lämna sina barn utanför så mycket som möjligt, vem det än är. Men IL har ju själv sagt att hon använder barnen till att få sympatier osv, och det tycker jag är fult.

                  Trams. Ingen vettig människa blir provocerad av hur nån annan köper julklappar till sina ungar. Däremot bör DU låta bli att kommentera på hennes barn. Fult gjort.

                  Okej snögubben. Så Läckberg är lika hemskt då som visar sa barn så mycket och deras tårtor och presenter, och fick huset julpyntat av ett företag. Nej IL har inte alls sagt att hon använder barnen till att få sympatier – sluta ljug o vinkla tragiska, bittra, avundsjuka människa!
                  Eller var det människor vi inte var öh.

            Snögubben det fanns många liknande kommentarer så att just din inte skulle godkännas är nog inte helt sant. Vissa kan försvinna och fastna precis som här, här bli inte allt godkänt, och likadant är det på andra bloggar på samma portal. Så Isabella kan missa/glömma att kolla om kommentarer hamnar i spam/skräp, hon kanske inte ens känner till det. Så nu vet du det, sluta anklaga. Dessutom tar det en stund innan de visas så du får kolla igen.

              Tack jag fattar själv att det tar en stund innan dom visas och det var precis när inlägget kom upp som jag skrev den. Sen anklagar jag inte, sa bara att den tydligen inte godkändes vilket jag tyckte var konstigt för den var betydligt mildare i tonen än många andra.

                Men nu vet du att även snälla kommentarer ibland försvinner, de fastnar, händer även här på denna blogg. Isabella tänker nog inte på att kolla bland skräp/spam där en del kommentarer kan hamna oavsiktligt, vilket andra bloggare på samma portal berättat om.

        Därför är hon en vidrig människa, med tragiska fans! Helt ärligt, det finns inga ursäkter, när barnen gång på gång används i hennes konstanta medvetna provokation.

        Hon är alltså helt ok med (och tydligen älskar) att få kommentarer som ”du är en dålig mamma”. Hon saknar känslor. Stackars barn!

          Du är ju fullkomligt körd i botten!
          Den mest idiotiska kommentar jag någonsin läst men den säger ju mer om dig än någon annan på denna planet..

          Fast va? Det är ju du som inte drar dig för att kommentera på hennes barn. Inte hennes problem om du blir provocerad, de flesta blir inte det av hur IL handlar eller till vem.

            LOL, att Bella provocerar är ett faktum (som hon erkänt flera gånger).

            Sen om du vill acceptera det eller inte, det är upp till dig 🙂

              Fortfarande inte hennes ansvar att du blir provocerad. Det är ditt ansvar. Enbart.

                Fast jag blir inte provocerad (tvärt om, jag ser igenom det), jag konstaterar enbart att hon provocerar.

                  Okej. Så om du inte blir provocerad, varför gnäller du på hennes julklappar?

                  Hennes julklappar? Haha, kan du hålla dig till en sak, att Bella, de facto, provocerar?

                  Stating facts är inte att gnälla (plus, ”Anonym” är inte en och samma person.)

                  🙂

        Sant. Hon å teamet måste omvärdera strategierna snart. Hon börjar bli rätt osmaklig. Framförallt borde hon tänka på sina barn. Hon lånar dom bara tills de fyller 18. Sen är det upp till dom om dom vill träffa henne eller inte

          På vilket sätt är hon osmaklig? För att hon är ärlig och erkänner att hon inte tycker det är roligt att köpa leksaker? Hur tänker hon inte på sina barn? – Hon ser till så att de får lagom många, fina julklappar. Likaså tårta och presenter när de fyller år (men det var fel på det också). Så nog tänker hon på sina barn. Men gör ni, tänker ni på hennes barn? Är andra bloggare och influencer också osmakliga som visar sina barn hela tiden och gör olika samarbeten pga att de har barn = ”använder sina barn” som vissa kallar det.

            Ja. Dom är lika osmakliga. Till Bellas försvar så döljer hon iaf detas ansikten. Dock även om det är för att skapa en mystik runt det hela. Men att hon använder sina barn för att uppröra (vilket hon vet att hon gör) så blir hon osmaklig med det. Hon skrover ofta väldigt sakligt och kallt om sin föräldraroll. Om at det är ”skönt” med varannan vecka, bäst med egen tid, vill inte och hinner inte ta sig tiden för att inhandla deras kläder, presenter osv. Tro f a n att det triggar folk. Det är inte konstigt. Barn är för de allta föesta det ABSOLUT käraste och bästa man har och därför blir det provocerande när någon skriver som BB gör angående sina barn hela tiden.

              Ps. Jag är inte så dålig på att stava men har ett helsike med tagentbordet på min telefon?

        ”hon är näringslivets främsta kvinna och borde vara mer rädd om det varumärket”

        Haha, den var rolig..

      Nu gar jag anmält henne till konsumentverket gör det ni andra med så får jon smaka på sin medicin.

        Finns inget att anmäla, hon har skrivit adlink så det är helt i sin ordning.

          Adlink och betalt samarbete är inte samma sak.

        Vad äter Jon för medicin då?? (Skämt)

    Alla som tycker att de som är reklampelare för företag skall skänka saker är lite lustiga. Tror de att de gör reklamen gratis? Om alternativet är att slänga sakerna efter genomförd kampanj kan jag böja mig atthålla med, skänk då hellre sakerna. Men annars, hallå, de gör ett jobb och får betalt i pengar eller saker. Så e de me det.

      Men nej du missar ju poängen här.
      Dels säger Bella en sak och Jollerrum en annan. Vilket gör att samarbetet framstår som oseriöst.
      Att Bella nyss shoppat till sig själv för tiotusentalskronor men inte betalar för barnens julklappar är sjukt sniket och hon skiter dessutom i att markera samarbetet korrekt för att slippa skatta för gratisprylarna.
      Både Bella och jollerrum känns oseriösa.

      Tänk ett varv till.
      Så är det med det.

        Men snälla, läs på om alternativkostnad. Att upplåta reklamplats på sin blogg för prylar är inte att få något gratis.

      Företaget skulle dock få världens bästa reklam om de gav leksaker till barn som inte får det av någon annan. Det om något skulle generera i mycket kunder

      Tror att alla är intelligenta nog att fatta att det är ett jobb – personligen så har dock Isabella motsatt effekt på mig. Har helt slutat handla på Ellos och Lindex sedan de samarbetade med henne då jag tycker att det tyder på dålig smak och dåligt omdöme från deras sida. Skulle aldrig köpa något som hon gjort reklam för.

        Samma här. Har ett barn på väg och ska snart handla babyprylar för 30k kr. Aldrig i livet att jag handlar på Jollerum.

          30.000kr?! Nappar i guld och spjälsäng av ebenholts eller? Kristallnappflaska och blöjor av handbroderad siden?

            Så otrolig är väl (tyvärr) inte summan, om man köper allt nytt och vill ha de dyraste märkena – bara barnvagn och babyskydd plus plattform till bilen så är du en bra bit på väg.

            Javisst. Känns lite överdrivet kanske, men bara barnvagn + åkpåse + babyskydd + skötväska går på cirkus 15k kronor om man inte köper begagnat. Sedan tillkommer spjälsäng + sidocribb, skötbord, babysitters, madrasser, sängkläder, badbalja, kläder, nappar, amningskläder, amningsbh, babygym, filtar, snuttar, nattlampa, skallra, bröstpump mm. Sedan barntapeter, matta och förvaringsmöbel till barnets lila rum, så ja, 30k är nog ganska spott on vad det kommer att landa på att bara komma igång.

              Man kan komma undan med en bråkdel av det priset för superfina grejer, vill jag bara informera alla andra om ?

              Nej nej nej gå inte på det där snälla Kim att du behöver allt det där

                Är förstahandsmamma så tar gärna emot tips på vad jag kan skippa. Visst, nattlampa kanske inte är jättenödvändigt men vad mer?

                  *förstagångsmamma

                  Hmm, en del kan man vänta lite med och behöver inte ha hemma till dess man kommer hem från BB. Alla barn är ju olika, men vår fyramånadersknodd har vägrat ligga i sin spjälsäng hittills, så det kanske med facit i hand inte var mest nödvändigt… i alla fall inte från första början. Men andra bebisar sover ju tidigt i egen säng. Tapeter och inredning av barnets rum har vi skippat helt än så länge. Amningskläder – titta i din garderob vad du kan använda. Jag kör en hel del enklare vanliga skjortor från hm med en tröja över. Och amningsbh såklart. Bröstpump kan vara bra men det är inte säkert att du släpper till pump, alla gör inte det.

                  Mina tips är dessa:
                  Kom ihåg att man fortfarande kan skaffa saker efter att bebis anlänt, man behöver alltså inte ha ALLT innan utan kan skaffa efterhand som behovet evt uppstår. Kom också ihåg att bebis väljer, inte föräldrarna ?Man kan ha världens finaste smartaste dyraste vagn men bebis hatar att ligga i den. Detsamma gäller bärsele, spjälsäng, napp, amning/flaska etc. Köp ett babyskydd som är lätt att montera och får plats bra i bilen.

                  Hos oss var bärsjal och sele fantastiskt, eftersom han ogillade att ligga själv och min rygg ogillade att bära dagarna i ända på armen. Men vi använder vagnen mycket när vi var ute men nu mest på långa rundor, 2 år nu i januari. Amningen funkade men jag hade förberett med 3 flaskor just in case, mamma och mormor kunde inte amma. Köpte klädpaket till bra pris begagnat, totalt 150 kr för alla kläder upp till str 68. Var som julafton att packa upp paketen nör dom kom, allt var så fint eftersom dom inte riktigt kan slita ut och ”bara fläckar med mjölkkräk eller bajs” som är vattenlösligt och ofta inte ger permanenta fläckar. Så sorterade jag bort det jag ogillade och skänkte vidare. Mina favoriter blev omlottplagg och tvådelat, alltså tröja och byxa framför body. Och vi valde tygblöjor vilket fungerat väldigt bra för oss 🙂

                  D, J och R, Tack för era tips ❤

              Älskar din uppräkning! Klockrent!

              Amningskläder har jag aldrig köpt. Aldrig förstått poängen med det, har aldrig iofs förstått poängen med gravidkläder heller? Har haft mina vanliga kläder, har ändå mest skruttat runt i tights eller mjukisar första tiden. En amnings bh kan väl iofs vara bra om man tänkt amma men de är ju inte dyra. Dyr inredning till barnrummet är ju ingenting bebisen bryr sig om precis, så det kan man vänta med. Vanligt att man samsover i början om man ammar. Barnvagn m.m kan man köpa begagnat och spara jättemycket pengar på och ändå få grejor som är i nyskick men det vet du säkert redan. I babyboxar som man kan få gratis kan man få en massa prover på saker, nappar tex, tillls man vet om det faktiskt är nåt man behöver köpa. Babykläder är bäst att köpa begagnat, både för ekonomin(då bebisar växer ur kläderna snabbt så är de begagnade kläderna som säljs ofta i jättefint skick) samt för bebisen då gifterna försvinner från kläderna om de hunnit tvättas några gånger. Ett skötbörd behöver man inte heller om man har en tvättmaskin tex, bara att lägga en skötbädd ovanpå. För övrigt är väl skötväska det mest överskattade köpet enligt mig, en stor ryggsäck eller axelväska med många fack finns tex på Stadium och kostar inte många kronor, funkar precis lika bra 🙂

            hahahaha bästa kommentaren

              detta är till Sofia

    Alltså, vad gör Bella egentligen hela dagarna? Mer än att bli stylad, fotograferad och äter mat på restaurang?
    Vad gör hon egentligen på kontoret, där hon och Pingis har ett gäng anställda? Att sälja in annonser till hennes sociala mediekanaler har hon väl också anställda säljare.

    Jag fattar inte, men det vore intressant om hon kunde skriva ett schema över vad hon gör en helt normal dag.

      Hur mkt jag än ogillar Bella. – Klistrar in ett citat från serien Suits, där en företagsledare ifrågasätts då han endast chillar på kontoret och läser en tidning:

      ”My dear fellow, if I have to do work, then I’m not doing my job.”

        Precis, det fungerar så i en påhittad värld och i Bellas värld.

        I verkligheten är det annorlunda.

          Nja fast många chefer delegerar mest och kanske sitter i möte då och då och godkänner saker och skriver under. Jag hade en chef på en arbetsplats en gång som mest verkade lalla runt och inte göra så mycket – det sköttes av sekreterare och andra anställda men han var på något möte ibland och kanske satte sin namnteckning på papper emellanåt men det verkade vara allt.

            Din uppfattning och erfarenhet om att ”många chefer delegerar mest” är ju dock just det, din uppfattning. Finns ju inga belägg på att det stämmer generellt? Jag personligen tror att det är långt från sanningen baserat på min erfarenhet.

              Min chef gör likadant

      Annapanna du kanske ska skriva det på hennes blogg och föreslå och önska det där då. Men häromdagen visade hon att hon hade möte med en och de testade, utvärderade och utvecklade produkter. Så deras produkter genomgår tester. En annan dag visade hon att de hade en fotografering med ny modell. Och annars är det väl möten, planeringar, fotograferingar. Sedan bloggar hon ju ofta två till tre ggr varje dag.

    Ändå fin förebild för sina barn ”äh, det är tråkigt och jag har pengar så jag behöver inte göra något”.

    Och alltså brrrrr på köksluckorna

      Men det är tur att barnen får fina julklappar och sånt de önskar sig iaf så de blir glada. Små barn bryr sig inte om vem som valt eller köpt, inget de tänker på. Små barn tror det är från tomten ändå. Viktiga är väl att de får det som de önskar sig och att mamma och pappa finns där. Barn mår dåligt däremot av att höra andra säga elakheter om deras mamma och pappa, sånt känns i hjärtat och gör barn ledsna oavsett om barn är små, stora el vuxna.

      Alla kanske inte gillar dina köksluckor 😉 Jag tycker Isabellas är supersnyggt.

        Men de kommer ju kunna läsa om det sen?

          Ja så tänk er för. Barn mår dåligt och blir ledsna av att andra säger elaka saker och snackar skit om deras mamma eller pappa – sånt känns i hjärtat på barn oavsett små eller stora barn. Men att de får fina julklappar och en fin jul är inget de tar skada av.

    Isabella har verkligen noll respekt för hennes stackars följare. I hennes ögon är de lika med pengar, hennes trogna följare är alltså hennes PRODUKT. Hon gör narr av dem every chance she gets. De manipuleras, hånas (”jag känner er”) och utnyttjas. Precis som det här inlägget visar så ser Bella sina läsare som om de är helt dumma i huvudet.

    Ni som följer influencers (speciellt de som endast provocerar och därmed inte respekterar er), vare sig ni vill erkänna det eller inte, ni är influencernas produkt – ni är inte människor, ni är en handelsvara. Det är så klart ingen hemlighet att de tjänar pengar på följare, men när man tänker efter så är det helt sjukt, att man självmant följer någon, och därmed säljer sig själv för någon annans vinning, utan att egentligen få någonting ut av det… för vad? ”Inspiration”? Uppriktig fråga.

      Sant. Sorgligt (och inte så lite patetiskt) att dessa trogna följare inte fattar hur de utnyttjas. Som du skriver, de är en handelsvara.

        Jag bryr mig inte om ifall de skulle se mig som en handelsvara, jag ser ju dem som underhållning likt en serie/film/bok whatever och likt skaparen av kultur ser tittaren/läsaren som en köpare gör väl bloggar det också. De ger underhållning och behlver finansiera, jag tar del av underhållning på lika stort allvar som en film och betalar för att se den (inte jag personligen för köper sällan saker influencer promotar men gemene läsare).

        Tror majoriteten som läser bloggar inte tar det på större allvar än vår tids underhållning.

          Man kan ta del av underhållningen UTAN att trycka på följarknappen och fysiskt bli en handelsvara. Thats the point! Långt ifrån alla ”influencers” (uhh börjar hata det här ordet) förtjänar det. *host* Bella *host*

        Fast tror du att Camilla driver den här bloggen för att det är så roligt att modda 300 fantastiska (host, harkel) kommentarer eller för att hon får tugga i sig dem då det är hennes jobb och hon måste betala hyran?

      Jag känner mig inte hånad eller dumförklarad alls. Det är mer hån och manipulationer Här på denna blogg. Jo vi är människor Jenna.
      Är du Jenna Camcams handelsvara då? Säljer du dig Jenna för Camcams vinning då för hon tjänar ju pengar på att du klickar in här och skriver.

    Är det bara jag som inte kan se kommentarerna på jollyroom i inlägget om bella?

      Inte jag heller, kommentarerna är avstängda på instagram

        Kollade Facebook. Vad fult, då har de säkert stängt av bara för de fick kritik ????

          Jollyroom är kända för att vara ett riktigt skitföretag! De har blivit fällda flera gånger i marknadsdomstolen för att köra ”bluffreor” mm. Bojkotta skiten och gynna ärliga, lokala butiker ist! ❤️

            Måste ändå få säga att jag har väldigt bra erfarenheter av Jollyroom. Köpte en grej de dagen efter satte ner med 50%. Ringde dem och då gav de mig den grejen med 50% rea. Sen när den kom saknades en del, då frågade de om jag ville ha hela summan tillbaka eller en ny produkt. Jag valde ny produkt och fick då en helt ny till, även då den första kunde användas även utan det som saknades. Så måste ändå gilla deras kundservice.

              Att de ger dig rabatten är ju mest bekvämt för alla, då du har öppet köp och därmed lätt kan beställa samma vara till reapriset och skicka tillbaka den dyrare varan. Avseende reklamationen, använde de sig av samma princip. Kostar mindre att skicka ut ny än att returnera även den gamla.

    jag tror inte alls att barnen kommer få dom där julklapparna hon visar, och att hon bara skriver sådär om ida för att provocera. egentligen har hon redan fixat barnens alla julklappar själv med odd men vill hålla det privat och lägger upp detta som fasad istället.

    tror även fortfarande som jag skrev här för ett år sedan; hela deras skilsmässa är pr. (dom är fortf inte skilda enl skatteverket) och snart kommer dom ha ”hittat tillbaka” till varandra, därav hennes gulleinlägg om honom flera dagar i rad nu. hampar var bara en decoy.

      hampar=hampus haha*

      Jag är en av de som tror Bella är kapabel till det mesta, men detta är lite väl långsökt.

      Vad har hon skrivit om Odd?

      Hahaha men Sherlock. Nu får du vakna upp och se över vad du skriver?

      Tror du har 100% rätt där @rebecka

        Tror inte deras skilsmässa är PR hahaha nej men däremot så hoppas jag att de hittar tillbaka tillvarandra och det är fint att de kan vara vänner och umgås. Hoppas på Odd och Bella igen.

    Tänk vad mycket mer jag hade uppskattat Jollyroom och velat handla av dem om de hade valt att samarbeta med nån stadsmission eller liknande. Ge julklappar till barn som verkligen behöver och skulle uppskatta dem, i stället för en influencer som har pengar nog att köpa alla klappar hon vill (men inte ens har lust att engagera sig i…).

    DET hade varit bra PR!

      Håller med till 1000.

      Finns det någon influencer som gjort något (ideellt) samarbete med någon välgörenhetsorganisation inför jul, utöver de som ställer upp i Musikhjälpen? Eller något samarbete som inte syftar till en ökad konsumtion? Har lite dålig koll men börjar bli trött på att läsa om allas planer inför 2019 som såklart innehåller X antal flygresor. Blev särskilt trött när jag läste om en halvstor bloggare som blev skitsur när hon fick saklig kritik mot att hon skulle ut på X antal flygresor under 2019, och direkt började prata om allt orimligt hat hon fick och att hon minsann äter vegetariskt vissa dagar i veckan, etc….

    Förstår inte vilka det är som fortfarande köper en massa leksaker och onödiga julklappar varje jul. Känner själv ingen som gör det. Känns väldigt 90-tal typ. Vi äter god mat, spelar musik och spel, umgås och bara har det trevligt på julafton. Behövs verkligen inte några paket för det.

      Och vi gör allt de plus att alla barn får julklappar me sånt dom vill ha/behöver. Tex ryggsäck till förskolestart, fotboll för att de är kul, bilar för att någon älskar sina leksaksbilar. Sen behöver man ju faktiskt inte överdriva och köpa allt bara för att man kanske kan de rent ekonomiskt.
      Alla har sina sätt att fira jul och de är väl härligt att de får vara så då ☺️

      Får inte dina barn några julklappar? God mat får väl barnen varje dag? Spela spel gör man väl med barnen ändå? Umgås gör vi iallafall varje dag! Klart som fan barnen ska få julklappar!

        Tycker Sofia gör rätt som ifrågasätter all konsumtion. Det är rätt sjukt att tänka på att alla grejer som säljs, används någon gång och sedan slänga. Allt tillverkas av material som kommer från naturen från början, oftast under former som förstör miljön och av arbetare som inte har okej anställningsvillkor eller löner. Vi har mycket att vinna på att minska konsumtionen av grejer. Ngn hade ett tips, vet inte om det var här, att man ge sina barn en bok, en leksak och en upplevelse i julklapp/födelsedagspresent och att det räcker gott och väl. Men de flesta ungar får hur mycket paket som helst idag, det blir bara stressigt och inte kul för någon.

        Jag sa inte att det var fel med paket, bara att det känns omodernt och att jag inte känner någon familj som fortfarande har det. Nej våra barn får inga julklappar. Vi ser ingen anledning till det. Och ja, vi äter alltid god mat, men på julafton äter vi julbord och mat som kanske tar längre tid att laga än i vanliga fall. Griljerade revben, långkål, honungsstekt brysselkål, sillar osv…

          Efterrätt då? Berätta mer!

            Ett glänsande rött vinteräpple. Som barnen förundrat samlas runt innan far andaktsfullt skär det i klyftor till vart och ett av barnen.

              Den här kommentaren är det mest skitnödiga jag läst på länge ???

                Anonym 13:28, skulle precis skriva samma sak!!! Den måste ju ha varit på skoj? ?

                  Skoj? Nähä… tror du det?

                Jag döööör ???

              Hahaha, Sofia du är bäst 🙂

              Men shit folk fattar inte Sofias äpple-kommentar är ett skämt

          Det har ofta med att man har bra ekonomi och köper saker till sina barn då och då ändå. Föräldrar med sämre ekonomi satsar på julafton för att de inte har möjlighet att spontanhandla. Så att strunta i julklappar är en något medelklassigt frånvänd inställning.

            Spot on!

            Så att köpa allt vid jul är enklare än att köpa något i taget under året? Knappast. Men säkert mycket uppskattat av barnen att få julklappar om familjen har ansträngd ekonomi och inte har råd att köpa presenter/göra roliga saker som kostar pengar under året utan att spara in på annat.

              Det är ju exakt det jag säger? ?

          Och jag känner ingen som äter revben längre.

          Jämförelser med pekpinnar är så onödiga. Mina barn får fina julklappar men vi ströhandlar aldrig resten av året. Att tänka på sitt avtryck är bra men att äta kött, köra bil och flyga till Thailand är bra mycket värre än att omsorgsfullt välja ut julklappar till sina barn.

          Respekt och balans kommer man långt med.

      Good for you!
      Hur mycket köper du under resten av året?
      Min unge har inte fått en enda leksak sen i somras, nya kläder ungefär lika länge. Men på julafton, då jävlar!
      Sluta va så dömande och ha så tråkig attityd. Vad är det för fel att köpa presenter till människor man älskar? Hur ofta gör man det annars?

        Jag tycker inte att jag var dömande. Jag ville bara skriva att vi är många som inte köper en enda julklapp och som har magiska, glittriga, varma jular ändå.

        Mina barn får presenter och kläder lite då och då under året. Alla gör såklart olika, men just på jul tycker vi att paket och presenter känns onödigt.

          Se ovan

            Nu är det ju inte Sofia som dömer er utan snarare ni som dömer Sofia?

          Ja fy skabbiga pöbeln som köper julklappar!

            Hur står det till med toleransen egentligen? Bella handlar inte själv och Sofia handlar inte alls. Finns det bara ett korrekt sätt att julhandla på?

              Kanske inte ska inleda med ’förstår verkligen inte bla bla onödigt’. Skitnödigt. Gör som du vill men döm inte ut vad andra gör. ’ såååå 90-tal’. Jovisst.

                Hur menar du? Sofia uttrycker sina känslor och åsikter. Det är inte personlig kritik mot dig eller dina seder och bruk.

                Jag skrev så för att belysa att i min umgängeskrets av barnfamiljer så uppfattas julklappar som något förlegat, något som våra föräldrar slet med på 90-talet. När trean och femman visade leksaksreklam och höjden av lycka var en rosaglittrig gogos eller glittriga poggs i julklapp. Bland mina vänner och barnens vänner är julklappar främmande, och jul handlar mer om mat och umgänge. Mer likt midsommar kanske och mindre likt födelsedag.

                  Var bor du???? Något Jehova community?

                  Blir så sjukt nyfiken Sofia! Bor du på söder i Stockholm (min fördom)
                  Eller var bor alla dessa barnfamiljer som inte köper julklappar? Era barn kan ju inte vara så gamla heller eftersom du var barn på 90-talet. Önskar barnen sig ingenting? Eller dom vet ju iofs att dom inte får nåt… finns det ingen äldre generation som gärna vill ge eller har alla samma synsätt? Tycker det låter sjukt sympatiskt men väcker många frågor 😀

                  Var bor ni? Jag gissar – 50 talet i nån bruksort 🙂

                  Nej det är nya överklass Södermalms…

                  Frågan var till Annika, Anonym och dig. Sofia verkar ligga rätt i tiden- ni däremot…

          Varför är det bättre att ge då och då?

            Ingen säger att det är bättre. Alla gör som de vill och det som passar deras familj och ekonomi bäst. Men jag känner ingen familj som ger julklappar längre. Men ja, min familj har råd att ”välja” när vi ger presenter och vi är inte bättre än någon annan. Ville bara belysa att det är rätt vanligt i vissa kretsar att INTE ge julklappar. Att man kan fira jul ändå, utan konsumtion.

              Blir förvånad över att höra att du inte känner en enda som köper julklappar, jag vet ingen som inte ger julklappar iofs, tänkt hur olika de kan vara ☺️?

                Vi ger heller inget i min familj. Julen är en annan sorts högtid bara, mer mys.

              Jag känner igen mig! Hos oss kör vi med julklappsspel, två presenter med totalvärde på 100 sek. Konsumtion vid högtider är ganska tabu i vår familjs närmsta krets.. Köpa för att köpa liksom. Lägger ingen värdering i hur andra familjer gör, inga eller 100 julklappar; det är upp till var och en. Jag ville bara säga att jag känner igen mig ?? ❤❤

          Känner ärr ditt resonemang är som Black Friday. Good for you, men saknar vidare analys och tänk öht.

            ?

          Håller med. Känns absolut lite ur tiden att hetsa och slå på stort med ett massivt julklappsberg. Förra året körde vi utan julklappar och det var så skönt att slippa den stressen. Bara umgås, äta och ha det gött. I år blir det dock julklappar men kör på en rätt bra grej; i min familj går vi ihop istället och delar. Då får varje person mellan 1-2 klappar var istället så det blir mindre konsumtion + större möjlighet och chans att personen får nåt den faktiskt vill ha eller behöver 🙂

    Klart hon inte har tid att tänka på nån annan än sig själv och sina prylar, är någon verkligen förvånad..
    Verkligen sorgligt dock att detta är vad vissa företag tycker är finfint att lägga sina reklampengar. Gratis julklappar till miljonären, kräks

    Har alla anmält nu, så vi kan få lite julefrid ?

      Lol, Dear santa, all I want for christmas is that Bella gets a warning från Reklamombudsmannen.

        ?? hahah

    Orkar inte med Bella en sekund till, jävla tönt! ??

      Den ”pistolen” du lagt in som emoji, blev ersatt av den ”riktiga” svarta pistolen. Varför lägger du ens in den? Det ser… inte bra ut.

        Jag ser en vattenpistol.

          Det är den svarta pistolen. Den blir en vattenpistol för mig med om jag lägger in den

        Har nog med din webbläsare att göra, Joanna. I safari är det en grön vattenpistol.

      Jag vill typ skjuta mig själv av allt Bella trams… Helt jävla ointressant männsika!

    Gillar att du uppmärksammar det självklara samarbetet med Jollyroom, (men ändå klistrar in att hon tycker det är tråkigt att handla julklappar till hennes barn.)

    Det är en sån självklar provokation från Bellas sida, det hade varit så tröttsamt om inlägget endast hade handlat om det menar jag. Så, bra där, att du knyter ihop det med samarbetet som gick snett.

    Varför tror jollyroom att gemene person ser upp till och influeras (ha ha) av blondinbella.. intresset är förvisso stort runt hennes person men av samma orsak som att intresset är högt för Anna book. Lyteskomik.
    Men glöm att jag köper något bara för att head of julklappar i teamet pekat ut.

    Är det ens positivt för varumärken att förknippas med henne nuförtiden? Fattar inte.

    Jag hatar Jollyroom. Hade jag småbarn (eller barnbarn) skulle jag absolut inte handla från Jollyroom.
    Kan de inte hitta en bättre influencer än Bella?
    Att inte ens orka köpa och slå in några julklappar till ens egna barn är svagt. Inte oväntat i Bellas fall men varför använder Jollyroom en så dålig reklampelare?

      Jag känner att hela influencervärlden är så jävla utdöende och jag är så jävla less på skiten.
      Varje företag som väljer att synas hos en influencer går fetbort hos mig. Det känns oseriöst och desperat från både företagen och från influencerns håll. Jag hittar få influencers som känns gedigna och har något vettigt att lyft på sina plattformar.
      Jag var i NY precis och såg att en DWbutik öppnat brevid Tiffanys vid rockerfeller. Då kändes det som om Tiffanys tappat i status om en skitprodukt som DW fått köpa sig en plats där. Inne i Guccibutiken såg jag bara Kissie och andra plastiga brudar med en väska i näven framför mig. Plötsligt vart det så ointressant att köpa en väska.
      Chanel passerade jag utan att ens titta in, tacka Bella för det.

      Jag tittar in här hos Camcam i hopp om att den första influencern lägger ner sin verksamhet och att resten följer efter.

        Samma på Instagram, varenda dag i deras instastory är det sammarbeten heeela tiden.

        Oj men vad skulle då Camcam skriva om Sanna? Vad skulle denna blogg handla om, om det inte fanns några influencer?

          Det skulle vara trist att den här bloggen gick i graven men jag skulle inte gå under av sorg.

        Anahita på whinar.se har precis slutat med sin skönhetsblogg pga klimatförändringarna. Hon skrev den bästa skönhetsbloggen men hon skriver att hon inte längre kan stå för att uppmuntra till konsumtion. Så himla bra!

    Kul med en mamma som inte ens orkar engagera sig i att köpa presenter till sina barn . Vad är det mer hon inte orkar göra för att det är tråkigt . Klart man vill göra sina barn lyckliga även om det är tråkigt . Men den lyckan som måste va när barnen öppnar sina presenter som man själv köpt till dom måste ju vara fantastisk.

      Lyckan när barnen öppnar sina presenter går hon ju inte miste om. Viktiga är väl att hon gör sina barn lyckliga.

    Förlåt men varför är BB så jäkla korkad att hon säger att det är tråkigt att handla julklappar åt sina barn? Att hon tycker det är tråkigt att köpa presenter till sina egna barn men älskar att shoppa till sig själv säger dock rätt mycket om vad hon är för slags person… Varför skjuter hon sig såhär i foten gång på gång? Har hon inte utvecklat konsekvenstänket än?

      allt för reaktioner och klick.. det lyckades ju uppröra många o skapa ”sh*tstorm” så 😛

        Hon förstod nog att det skulle röra upp, vilket hon skriver i inlägget. Men hon är ju ärlig – det finns många som tycker det är tråkigt att köpa leksaker medans det finns andra som tycker det är kul. Älska shoppa till sig själv kan hon väl göra trots att hon inte tycker leksaksaffärer är kul. Det viktiga är väl att hennes barn får julklappar och en fin jul, att hon är där och ser lyckan i deras ögon när de öppnar paket. Ni behöver nog inte oroa er för hennes barn iaf, de verkar ha det bra och hon ser till att de får lagom många julklappar iaf.

          Själv fattar jag ingenting. Finns det verkligen sååå många som uppriktigt tycker det är roligt köpa julklappar till ungarna?

      Bella tycker tydligen att det är mer intressant för henne själv att provocera läsarna än att skapa trovärdighet åt sina samarbetspartners och reklamköpare. Hon motsäger ju hela idén med att handla julklappar till barnen genom att skriva att hon själv delegerar detta till sin butler Ida.
      Tydligen är trafiken på bloggen mer betydelsefull än den positiva effekten av reklamen.
      Klickar läsarna verkligen in sig på Jollyroom bara för att det finns en länk och glömmer vad Bella skrev om att hon själv delegerar allt vad julklappar heter?
      Tyvärr verkar det som att den som betalar reklamen bara är intresserad av att företagsnamnet syns och det finns en länk till onlinebutiken där folk kan handla.

      Tror hon är bokstavlig. Att det är tråkigt att köpa julklappar till sina barn. Inte att det är tråkigt att GE julklappar till sina barn, som ni verkar vrida det till

        Ge julklappar till sina barn?
        Det är Jollyroom som betalar så hon betalar inte för julklapparna (annat än med reklam) och hon lyfter inte ett finger för att barnen ska få dem utan delegerar till Ida.
        Detta är inte ens roligt. Bara tragiskt.

          Ja hon GER julklappar till sina barn. Hon betalar för dem i form av jobb/reklam, hon får dem inte gratis som en del verkar tro eller vill få det till, alltså inte utan att göra något för det. Det är inte tragiskt alls att hennes barn får fina julklappar och sånt de önskat sig. Det är tragiskt att det finns barn som kanske inte får julklappar alls eller människor som inte kan äta sig mätta, och tragiskt med människor som skammar andra mammor och som gör barn ledsna genom att prata skit och elakt om deras mamma. Det är tragiskt.

      Det ÄR ju tråkigt! Verkligen skittrist. Inget Bellafan men det är ju hur trist som helst, de flesta jag känner instämmer? Men kul med så många julshopaholics här 🙂

        Det är roligt för att man vet hur glada de kommer att bli?

          Nej. Det är ett jobbigt tvång.

            Nej. Det är det inte. ?

      Kvinnan är inte klok någonstans hon är som en robot. ?

    Jollyroom omsatte över en miljard i Sverige 2017.
    Det är ett norskt företag med verksamhet i Norge, Sverige och Danmark.
    https://digital.di.se/artikel/e-handelsraketen-jollyroom-spranger-miljardvallen

      Dom sätter överpris på grejer också…

      Vad jag vet har leksaker en enormt bra marginal överlag. Där uppe med smink tror jag?

        Plastskräp från Kina. I bästa fall inte giftigt.
        Köps in för en femma och säljs för 179 kr.

      Ja som en kommentar nedan en del av barnvagnarna de köper in av deras egna märke(beemoo) köps in för 10kr och säljs för flera tusen. Folk slutar varje dag på Jollyroom,ingen vill vara kvar. Sista jag gjorde där var att jag var på inköpsresa och vi fick lägga ut alla pengar själva(flyg,boende,mat osv) för att alla kreditkort var överkasserade:) finns ingen som jobbat på Jollyroom som skulle vilja gå tillbaka

    Det betyder ju sååå mycket mer att få en present som sin mamma lagt tid och omtanke om än att hon lägger över presentinhandlandet till någon annan 🙁

      Så nyfiken, varifrån är du? Lestadianer finns inte på särskilt många ställen mig veterligen? ☺️

        Mockfjärd var min första tanke eftersom jag växte upp där. Så kollade jag hennes blogg och det var just Mockfjärd. Världen är liten.

      Tror du Sofia på riktigt att små barn bryr sig om vem som köpt/klickat hem leksaken i julklappen? Nej inte va, små barn blir glada för att få det som de önskar och för att få öppna paket, de tänker inte på om mamma eller vem som köpt det.

    Mmm… and the award for mother of the year goes to Isabella.
    Mysmamman!

      Näringslivets mäktigaste mamma 2018 🙂

    Skickar hon Ida på luciatågen, skolavslutningarna och dansuppvisningarna också? Eller var drar hon gränsen för vad man ”måste” engagera sig i som förälder och vad man kan skippa pga trist?

      Nä, då blir det nog Odd som ställer upp.

      Mina föräldrar gick inte på det, min mormor var på allt sånt. Gick jättebra

        Allt går

        Går såklart toppen – men min kommentar handlade om var hon drar gränsen för vad hon tycker att hon vill missa/gå miste om. Jag påstår ingenstans att det går nöd på någon.

        Sorgligt. Men snäll mormor som förstod att kompensera för dina avståndstagande föräldrar.

          Ä det finns ju föräldrar som inte kan. Min mamma var ensamstående med 4 veckors semester. Hur tycker du hon skulle löst lucia, julavslutning, sommaravslutning, föräldramöte, utvecklingssamtal osv? En semesterdag per styck, jul, påsk, sportlov, höstlov och sommarlov.

          Jag tycker Bella missköter sitt föräldraskap för att hon aktivt väljer bort sina barn så ofta hon kan och använder dem alldeles för mkt i marknadsföring.
          Men alla föräldrar som inte är där på lucia är inte avståndstagande

          Är alla härinne uppväxta med hemmafrumammor? Vem i hela h-e hinner gå på ungarnas alla aktiviteter?

      Både Bella och Odd var på barnens luciauppvisning, det hade du vetat om du läste hennes blogg M.

        Läser självklart inte hennes blogg!

    Återigen använder hos hennes egna barn i en lek som heter provocera.

    Kul det måste bli för hennes barn att läsa om allt detta om några år 🙂 verkligen mom of the year!

      Då lär hon deleata arkivet som hon gjort med en del nu och spinna historien på ett sätt som framställer henne som vääääärldens mest närvarande mamma

      Nyfiken på åldern hos er som kommenterar såhär? Tror ni uppriktigt Bella är ansvarig för hur ni skriver om hennes mammafärdigheter eller barn…? Jag hoppas ni är under 15 iaf 🙂 Hur du kommenterar säger ju verkligen ingenting om henne som mamma, det säger enbart nåt om dig.

        Det är så lätt att dra upp det ack så töntiga ”det säger allt om dig”-kortet. Nu är det inte om mig som inlägget handlar om eller hur? haha, either way, i min värld är en medveten provokation där barnen blandas in långt ifrån nice. Det säger MYCKET om henne som mamma, punkt. Sen vad du tycker det säger om mig… go nuts 🙂

          Well, då drar jag slutsatsen att om du inte är under 15 så är hyckleri din grej.

            Du ska nog undvika att använda ord du inte förstår vad de betyder.

              ”En hycklare eller hypokrit predikar om en särskild (tro, religion eller) livsstil, utan att själv följa eller tro på det personen själv förespråkar.” Känner du igen dig nu?

                Precis, alltså har du inte fattat någonting eller använt det rätt i sammanhanget HAHA

    Sjukt underhållande på Bellas blogg hur fansen vrider och vänder på meningarna för att de ska stämma överens med bilden av idolen. Bella har säkert bestämt vilka klappar Ida ska köpa, jo tjena
    se meningen ovan… att jag inte… Sedan tar man till det alltid så säkra manskortet och får debatten att handla om vem i familjen som köper julklappar när det handlar om att Bella delegerar det ack så betungande bestyret till en anställd. Rik fantasi har de i alla fall, fansen.

    Som jag skrev förut, Blondinbella har börjat göra VÄLDIGT många blogginlägg det senaste.

    Jag gissar att hon behöver pengar och tar alla möjligheter som ges att skicka ut fakturor.

    Oj oj ……
    Nu slår hon väl alla rekord!
    Undrar om Odd läser hennes blogg?
    Blondinbella måste fått storhetsvansinne!!!!
    ”Assistenten ”handlar” julklappar som
    mamman klickat för på hemsidan”
    God Jul Blondinbella !!!! ????

    OT. Någon som vet om skincity haft rabatt på PTR, PC eller medik8 än? Alltså i julkalendern

      PTR och medik8 har varit redan ?

      kicks har 50% på PTR Pumpkin mask idag och imorgon!

        Nån som testat den?

      PC ej varit. Tror medik8 kommer igen. Fick hint om det i mail.

      Jappp. Men skincity brukar öppna alla luckor den 24e igen (Ska bränna julklappspengarna hehe)

    Bojkotta Jollyroom

    Von Sydow/de Porets miljösamarbete med Volvos SUV är ännu mer ambivalent #sustainability

      De rekommenderar också massa engångsgrejer exempelvis ansiktsmasker och försöker att påstå någon slags miljömedvetenhet i samband med reklam för Klarna ?

        Det blir så skumt när man utger sig för att vara miljövän och gör det motsatta. Hellre vara miljöbov fullt ut typ som de flesta influencers är.Då skorrar det inte falskt ialla fall ?

    Så otroligt konstigt alltihop… hon tycker det är tråkigt att köpa presenter till sina barn, assistenten köper ett sminkhuvud till flickan och dinosaurier till pojken… Alltså, va?! Nej, det här är så klart ett samarbete och Bella köper egna presenter till sina barn, så måste det väl vara?! I alla fall är det SJUKT och jag tänker aldrig köpa en produkt från Bellas företag eller från något företag hon har haft samarbete med…. blääää…

    Den norska insta sidan hade också publicerat samma foto ingen kommentar 65likes 13.40 15/12. Varken den danska, finska eller tyska sidan har publicerat samarbetet med Isabella. Varför? Om Isabella är så stor i norden/Europa/världen skulle inte hon kunna vara reklampelare för alla sidorna?

    Men vet ni vad jag brukar tänka på när jag känner att skelettet liksom krullar sig inuti kroppen pga så provocerad av denna kvinna? Jo att: en dag. En dag kommer sanningen kommer ikapp henne. Kanske om några dagar. Kanske om många dagar. Kanske om väldigt många dagar. Men sanningen kommer i sinom tid. Och då kanske hon sitter där alldeles ensam. I sin hyrda villa på Lidingö eller kanske en en hyresetta i Sätra (ej fel på Sätra men tror ej det är goalzzz för henne bo i Sätra). Och då tror jag hon kommer sitta det väldigt väldigt väldigt ensam.
    Jag tycker fan inte det är vettigt det hon håller på med. Det är så SORGLIGT bara. 100% sorgligt.

      Sitta *där* väldigt ensam

      ”skelettet liksom krullar sig inuti kroppen”
      Det är väl precis definitionen på cringe!
      Jag förstår precis vad du menar.

    Aldrig gillat Jollyroom. Dom e lika B som Isabella

    Det som stör mig mest är inte att hon inte tycker det är roligt utan att hon ”inte har tid”. Få personer har så mycket tid som Bella!!!

      Så sant. Hon har ju just kommit hem från New York t ex där hon hade gott om fritid och inte bara möten. Tänk att få handla leksaker i alla häftiga butiker där! Hade jag mycket hellre gjort än köpt den där tantiga handväskan hon köpte till sig själv.

        Jag var med min son i New York på 90-talet då han fortfarande var ”liten” (13-14 år) och vi tillbringade några timmar på FAO Schwarz. Han minns detta fortfarande och pratar om att han tyckte det var så häftigt med en så stor leksaksbutik.

    Aldrig gillat Jollyroom. Dom e lika B som Isabella. Undrar hur pepparkaksbilden blev till? Inte fan bakar hon m barnen om hon inte ens kan klicka hem lite free stuff till jul…. Hon gled väl in å pussade dottern klick klick content å sen gick hon

    Kom på en till likhet mellan Bella och Donald Trump. Båda är i branchen att sätta sitt namn på något de inte bygger själva. Donald Trump på hus, och Bella på Shampooflaskor.

    Skriver en kass recension om Jollyroom och slutar handlar där för att dem associeras med denna galning till kvinna och kommer göra så med varje samarbete hon har. Hoppas någon iaf inte blir lurad av henne mer

    Låter ju så känskokallt att säga att man tycker det är tråkigt att köpa presenter till sina egna barn. Om det nu är sant så är det jättetragiskt kan jag tycka. Man brukar ju säga att det är tanken som räknas med paket. Så om en ur personalen köper paketen, vad är det för tanke bakom? Säger det ”god jul barn mamma älskar er” om en sponsjulklapp hemklickad av assistenten? Såklart tror jag väl att Bella älskar sina barn, hon visar det säkert på många sätt. Men just via presenterna gör hon det ju inte.

    Minns förresten själv att jag tyckte att det var tråkigt att min pappa (mansbebis född på 50-talet) inte var involverad i julklappsköpen till oss barn och att det gav en känsla av att han inte brydde sig.

      Tycker du? Vet många som avskyr att julhandla. Låter inte känslokallt öht i mina öron, kärlek visar man väl inte i julhandeln?

        Nä men att lägga ner tid och tanke på att köpa väl utvalda presenter visar ju att man prioriterar den man köper present åt. Vilket ju visar att man bryr sig om.

          Oh god. Tror du på det själv? Jag respekterar hur du tänker men du måste förstå att alla människor inte är lika stora materialister. Det finns väldigt många andra sätt att visa att man bryr sig på.

            Men alltså jag är så lite materialist så det finns inte. Shoppar aldrig och hatar att shoppa. Men gillar att handla julklappar till mina barn för att jag älskar att göra dem glada (de får kanske fyra var av mig). Så kan det också vara ser du!

              Men du inser åtminstone på ett intellektuellt plan att andra vuxna kan ha andra metoder för att göra sina barn glada eller visa kärlek än just gå och handla julklappar?

            Bella gillar att shoppa men bara till sig själv.

        Jag hade kunnat outsourca mycket. Matinköp. Matlagning. Tvätt, städ osv. Men köpa presenter till mina egna barn skulle jag aldrig vilja överlåta på någon annan.

          Jag hade överlåtit det lätt om jag hade råd. Helt menlös syssla, då hänger jag ju hellre med mina barn.

    Ok, tack, nu vet jag vilket företag jag ska undvika.

      Jag köper aldrig från något företag som Bella samarbetar med.
      Listan börjar bli lång nu men å andra sidan vill jag inte gynna företag med så dåligt omdöme.
      KRY går fetbort t ex.

        Samma här. Jag ser nog lite ner på det företaget.

    Alltså när ska hon sluta spela på ”sorg” i bloggen? Vill inte handla julklappar men däremot sörja en pojkvän som hon redan dumpat flera gånger? Näe… usch så skevt allting. Min mamma kavlade upp ärmarna och tyckte aldrig någonsin synd om sig själv när pappa betedde sig som ett praktsvin.

      Och sörjer detta av och på förhållande mer än vad hon då sörjde skilsmässan

      Men trots att din mamma var så tuff blir du själv upprörd av hur en bloggerska reagerar? Konstigt.

    är inte förtjust i julhetsen. dottern får 4-5paket fördelat på 2 firanden. vi vuxna köper 2 paket var till julklappsleken..helt underbart att vara klar..fokuserar nu mest på att mysa ,vara ute ,baka när andan faller på och lyssna på julmusik

    Jag ser fram emot att inte läsa Böldbellas kommande självbiografi ”Luftslottet som sprängdes”

    Isabella känns som en ny Anna Book. Innan fasaden rasat. Ska bli intressant att följa, är säker på att Isabella kommer försöka hänga sig kvar i rampljuset år efter år oavsett vad. Man skulle ju tänka att hon skulle gå under jorden när båten börjar läcka. Skulle inte kunna tänkta mig nåt pinsammare än att bli påkommen med att förhärliga och ljuga om mig själv.

    Följer Anna och Isabella av ren fascination, dom verkar leva för att bevisa att dom är något, samtidigt som båda har för lite självinsikt och för hög tro på sig själv vilket gör att dom misslyckas och lever inte upp till sina förväntningar, men det stoppar inte Anna o Bella inte, dom lever i sin egen verkligehet och verkar tro på sina lögner.

    Idén om influencers är så över känner jag. Snart har majoriteten och även minoriteten (som blivit ”influerade”) sett igenom all denna bullshit, och bestämmer sig för att blicka inåt och rädda klimatet eller nåt. Det börjar bli absurt att följa en människa för att hen konsumerar. Vilket jäkla skämt. Avgå. Stäng av internet och läs en bok. Och sen en till. Och källsortera!

    Over and out

    Avföljde jollyroom direkt.

    Jollyroom är bara skit, lovar mycket men håller lite. Till kommande bebis har jag handlat från babyland, bamba, babyshop och tradera.

    Jag är inte sån som använder mig av ”mom-shaming”, men om hon inte har tid att köpa julklappar och presenter till sina barn kanske det är dags att gå ner i arbetstid? Hon är ju både arbetande och mamma, och man kan ju liksom inte förvänta sig att livet ser likadant ut med barn som utan. Det gäller ju att fördela tiden, och hur klyschigt det än låter så kommer den med sina barn aldrig tillbaka.

      Men man ÄR ju inte med barnen när man går och handlar deras presenter?

        Nä? Jag pratade generellt, att tiden med barnen aldrig kommer tillbaka och att man därför kanske borde gå ner i arbetstid.

    Det jag inte fattar är varför hon vill framställa sig på det sättet hon gör? Känns som att hon har tittat på alldeles för många 90tals filmer om ”business women i New York” och har bestämt sig för att hon också ska leva så. Bara det att det känns så… omodernt? Hon verkar nästan vara stolt över att hon ”inte har tid att köpa julklappar till sina barn” (bullshit dock) eller att barnen kallar henne Isabella och inte mamma (som hon sa i schulmans podd, eller Framgångspodden). Hon lever efter ett så omodernt ideal oavsett om ”män har gjort så i alla tider”, eller det kanske just är därför det ÄR omodernt.

    Hej Isabella. Jag och min man jobbar heltid (jag som städerska, maken som glasmontör). De senaste veckorna har vi varit sjuka, influensa, magsjuka, tok-förkylda osv, så våra helger har gått åt till att försöka vila upp sig inför veckans jobb. Vila är dock rätt svårt då vi har 4 barn varav ena dottern är strax under 2 år. VI har inte haft tid att handla julklappar. Och nu tycker jag att det är tråkigt då jag får köpa allt via nätet då jag denna helg är magsjuk.
    Jag förstår att det kan vara svårt för dig att förstå, men ibland kan det vara bra att stanna upp i livet, njuta och tänka på hur bra man ha det. Du kan ge dina barn minnen för livet, minnen som inte behöver kosta nåt. Jag lovar, du kommer att ångra dig när barnen är äldre.
    Nu måste jag kräkas, tjoflöjt!

    Bella är ju hypermaterialistisk. Det ska shoppas och visas upp. Det ska terapihandlas på Chanel och budas hem kläder från utlandet. Hon älskar dyra presenter! Hela verksamheten går ut på att sälja produkter. Hon tycker absolut inte shopping är jobbigt eller tråkigt. Konsumtion är hela hennes tillvaro.

    Hon tjänar pengar på sina barns julklappar genom att sälja det som reklam. Att handla presenter till dem är tråkigt. Det är precis där det skaver. Shopping som är ett sådant nöje för henne annars, men till barnens jul är det tråkigt. Så tråkigt att det inte får ta tid från sådant hon tycker är roligt. Så tråkigt att någon annan får göra det. Så tråkigt att det inte ens får kosta pengar.

    Det reagerar man på.

    …Men vad fan GÖR människan om dagarna som är så vansinnigt tidskrävande att hon inte ens anser sig hinna köpa julklappar åt dem? Hon blir bara tramsigare för varje dag som går alltså?!

    Fyfan vad ovärt att ha så mycket pengar på banken som hon har men samtidigt vara så ogillad av så många och uppfattad som ett så stort… skämt!?!?

    Väldigt många pappor låter mamman fixa alla paket (ta reda på önskningar, handla, slå in) istället för att ta hjälp av en assistent, men guuud så tragiskt när en mamma tycker det är tråkigt att handla klappar.

      Tycker att det är uppfriskande att hon är ärlig – alla tycker inte att det är roligt att handla presenter som sagt, men irriterande att hon fejkar att hon visst handlat dem för att få betalt av Jollyroom. Eventuellt pappor där ute som inte handlar julklappar men sen tjänar pengar på en reklamkampanj där de låtsas handla julklapparna ska ju självklart få samma kritik. Om de nu existerar.

        M, det håller jag med om. Syftade på kommentarerna kring att det skulle vara tragiskt att en mamma inte tycker det är skitkul att köpa julklappar.

      Tycker att fäder som också anser att det är tråkigt att fixa presenter är lika tragiska och ruttna tbh ¯\_(ツ)_/¯

    Kan det vara en ADHD-grej att hon inte vill handla presenterna själv? ?

      Men hennes ADHD tar paus i New York där hon gladeligen kan ge sig ut och handla presenter till sig själv?

      Nej. Eller jag är likadan och har inte adhd. En del tycker inte det är kul bara, inget att oja sig över.

      Jag tänkte mer på hennes generella ovilja att göra något som hon finner tråkigt. Det kanske inte är ett ADHD-drag egentligen(?), men hon skyller ju vissa saker på sin ADHD.

    Skitkul att Jollyroom tagit bort och låst kommentarsfältet på deras ”gemensamma” inlägg ?

      de blev nog rädda dåe.
      Älskar granskning!

    Mest sorgligt är väl att hon inte då kan veta vad barnen önskar sig, om hon inte är den som handlar. Båda barnen är så stora att de borde ha önskelistor.

    Assistenten beställer hem leksaker. Antingen får barnen lite random prylar eller så har assistenten bättre koll än mamman på önskelistorna.

    Jollyroom är ett sjunkande skepp,bojkotta skiten! Ge Ole 2-3 år så är Jollyroom i konkurs! Att de ens har råd att ge ut spons är en gåta..// en fd anställd som gick samma dag som jag sa upp mig!

      Varför är det ett sjuknande skepp?

    Det är både drygt och sorgligt av Isabella skriva så här om sina barns julklappar. Hon kämpar verkligen ända in i kaklet för att framstå sig själv som en extremt celeber person. En overklig sådan.
    Men det mest intressanta är väl ändå att hon inte har köpt huset som hon bor i.

      Har hon inte? Oj det måste jag missat

        Hon hyr det.

    Undrar hur mycket pengar BB fick för reklamen från Jolly? Vad händer med pengarna om det är fuffens? Någon som vet?

      Vet ej hur det är nu. Men för 2 år sedan(liten annorlunda Bella då) men då skickade Jollyroom bara ut saker(i hopp om att synas) jag som jobbade på returavdelningen vet att det kom tillbaka sjuuukt mycket paket som var ”spons”paket,För personerna ville inte ha skiten:)

    Bella bara provocerar som vanligt och de finns en tanke med allt, att hon ska få så många läsare som möjligt till sin blogg. Vilket i sin tur bäddar för nya samarbeten och spons. Allt hon gör offentligt är ju fejkat och noga planerat. Och hitills har det ju funkat! Går ju inte att ta den här tragiska människan på allvar. Hon är totalt skrupellös i sin jakt på pengar. Barn,föräldrar, exmän och vänner, alla utnyttjas.
    Men lite intressant tycker jag, var när hon flydde landet på grund av ”hot” och hon inte la upp bilder på sociala medier. Då reste hon med Norweigan, hämtade väskorna själv och hängde inte i ngn viplaunch. Utan var som folk är mest.
    De mest konstiga är varför inte flera läcker om hur hon egentligen är? Som fd vänner och arbetskamrater…

      ”De mest konstiga är varför inte flera läcker om hur hon egentligen är? Som fd vänner och arbetskamrater…”

      Hennes vänner tog slut ungefär runt 2010.

        Ja, men då borde ju ovännerna läcka. Jättekonstigt att fler inte delar med sig.

          Måste vara en trevlig tjej med lojala vänner. Kul för henne.

        Ja, men varför läcker inte de då, hennes före detta vänner FÖRE 2010?

    Det är en sak att läsarna inte tänker hela linan ut, men fattar inte varför inte du för det som säger sig vara en serriös granskare.

    Jollyroom skriver att Isabella och hennes barn har valt ut sina favoriter i butiken (dvs. Gjort en önskelista). Det finns inget i Isabellas blogg som motsäger sig det.

    I Isabellas blogg står det att (assistenten?) har valt och köpt julklapparna. Ja och då gör väll hon precis som vilken annan förälder skulle gjort, man kikar på önskelistan som barnen har gjort.

    Sen när Isabella lägger upp det på bloggen så köper hon presenterna för sina egna pengar och sätter in adlink på dom, och det finns varken något på Jollyroom eller Isabellas blogg som säger något annat.

    Så, nu behöver ni varken bojkotta Jollyroom (varför man nu skulle bojkotta en butik för att dom vill göra reklam, då blir det svårt stt hitta en enda butik att handla i) eller Isabella

    Nu har jag inga egna barn, så det jag skriver kanske för er föräldrar är märkligt och fel, men så här tänker jag kring presenter. När jag växte upp hade vi en väldigt dålig ekonomi. Mamma var ensamstående med tre barn, pappa jävlades med att inte betala underhåll m.m i flera år. Mamma jobbade jämnt, för att få ihop till hyran mat aktiviteter m.m. Vi fick det vi behövde, jag hade ändå alltid hela, rena och praktiska kläder, fick rida på en ponnyridskola och var det något jag verkligen behövde, köpte hon det om hon kunde. Likaså mina syskon, dock var de 9 år äldre, så lite skillnad blev det ändå efter ett tag, då pappa älskar dem och överröste dem med saker, men jag fick inget då det var ”mitt” fel att de skildes (fattar fortfarande inte varför). Vi älskade julen, för det var den enda helgen på hela året hon var helt ledig. Hon gjorde god mat och vi fick ”onödiga” presenter, alltså inget som vi egentligen behövde, men som vi längtat efter. Det var inga dyra saker, men hon lade ner tid på att välja rätt och så slog hon i dessa så fint, ni vet på det gammeldagsa sättert. Eftersom jag bara hade en närvarande förälder så var tiden med mamma det bästa. Hon var så stolt och glad när hon lyckats fixa en fin jul. Vi var ju så glada. Jag hade aldrig varit utomlands, tillskillnad från mina syskon som åkte utomlands med pappa. Trots det nämnde jag det aldrig, tjatade inte eller suktade, då jag visste att det inte gick. Jag led inte av det, men blev ledsen över att jag inte fick följa med mina syskon. När jag var 9 år, så fick jag ett kuvert av mamma i julklapp. Blev lite snopen, men läste och blev så glad. Hon och jag skulle åka till Paris över en weekend, helt själva! Jag var så lycklig, ensam med mamma! Flyga! Den resan var den bästa resan jag någonsin varit på. Vi gjorde så mycket och jag fick se så mycket. Idag, 20 år senare när jag ser tillbaka fylls jag av värme. Häromdagen pratade jag och mamma om den, hon sa att hon inte kunde förstå att jag tyckte den var så bra. Vi fick byta flyg 2 ggr eftersom det blev billigare än så, hotellet, eller vandrarhemmet hade ingen värme så det var iskallt, låg på någon bakgård, vi fick gå överallt eftersom det blev billigare m.m. Hon kände sig dålig som inte kunde ge mig det bästa. Jag blev förstummad nör jag hörde detta. För så minns inte jag det. Det var kul att landa och starta flera gånger. Härligt att gå runt och se allt. Hotellet minns jag inte alls som något dåligt. Jag var då bara så lycklig att få vara själv med mamma, att få resa utomlands och se saker. Ett av mina finaste minnen. Jag tror det viktigaste för barn är att det finns kärlek och omtanke i det man gör eller ger. Att lära dina barn från grunden vad som egentligen betyder något. Min pappa gav mig senare i tonåren en ponny, vilket visserligen mamma sen fick betala för, men jag blev inte lika glad. Jag var tacksam, men han vae inte med när jag köpte den, ellee när jag tränade eller tävlade. Han såg mig aldrig ens rida den. Det är den dyraste present jag någonsin fått, men tyvärr inte den finaste. För han gav mig aldrig hans tid eller kärlek. Nu skriver jag inte detta för att få sympatier, jag hade en underbar barndom och mår bra. Men detta har väckt saker inom mig, som jag vill bära med mig och ta hjälp i mitt föräldrarskap, om jag någon gång får barn.

    Fasligt tyst det har blivit om Isabellas senaste X.

    Av X:s instastorry och även artikel i Aftonbladet framkommer bla följande:
    Om Löwengrips uttalanden skriver 28-åringen att hon måste haft svårt att backa från bilden att det fanns en hotbild kring henne:
    “Jag blev själv övertygad av hennes team om att hotbilden var äkta inledningsvis, till den grad att jag lämnade Sverige och gjorde en rad andra irrationella handlingar. Men när situationen höll på att utvecklas till extrema följder erkände säkerhetsvakten att det inte fanns någon substans bakom hotbilden. I den stress som skapades då agerar man inte rationellt och det har jag förståelse för, även om det var extremt smärtsamt att läsa allt felaktigt hon gick ut med”.

    https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/gPm4VJ/28-aringen-nara-blondinbella-tillbaka-i-sverige–soker-lagenhet-och

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.