Tyra ligger i startgroparna för en ny blogg

Visste ni att Instagram deletar DMs?
Det hade jag ingen aning om – fasen vad trist, men det har säkert med serverstorlek att göra. Tänk om alla sparade på alla DMs? Instagram skulle förmodligen explodera… 🙂

Tyra skriver på Instagram att hon letar efter någon som kan hjälpa henne flytta och få igång bloggen.
Hon har hittat en template hon vill använda så kodning verkar inte behövas i nuläget.
Någon som känner sig manad?
Jag hoppas hon får igång den för Tyra är en frisk fläkt bland alla ”perfekta och uppstoplade” bilder på Instagram så en blogg som går i samma banor skulle vara ett trevligt avbrott.

Jag hoppas Tyra mår bättre och har fått hjälp för sin PTSD, och att hon vågat ta hjälp trots sina katastrofala erfarenheter av den svenska sjukvården.
Jag tycker det vore kul med en bloggande Tyra igen – hur känner du?

Ps. Jag fick frågan av någon för längesedan om hur min och Tyras relation är idag och tänkte passa på att svara på den.
Vi har ingen direkt relation med varandra men har hörts då och då på sms, trots att det var ett tag sedan nu. Men…i mitt sista sms bad jag faktiskt henne om ursäkt för att jag gick på henne så hårt i början av min karriär här på Bloggbevakning när hon mådde som sämst.
Hon mådde extremt dåligt då och jag borde ha varit den större människan och sett det istället för att haka på – något som kanske försämrade den situation hon var i då och det är jag ledsen för.
Det vara bara SÅ onödigt och läxan lärd här är att aldrig göra det igen. 
Jag önskar Tyra allt gott och att hon får sitt liv tillbaka. Kanske kan en blogg hjälpa henne och ge henne en knuff i rätt riktning? Det är ju trots allt med sociala medier hon arbetat tidigare och vem vet, kanske kan det bidra positivt till hennes tillfrisknande? 

150 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Spontant. Åh nej! Alltså Tyra behöver verkligen någon som säger stopp och belägg. Vissa människor ska inte blogga och fläka ut sitt liv på internet. Varför? För att hon kommer må så mycket sämre när alla ögon är på henne. Låt sitt mående vara ifred och inte vara någon slag förebild för människor som mår dåligt. Tyra är verkligen en sån person man vill krama om och förklara att vissa saker är inte för alla och alla människor inte vill gott och då är det bättre att blogga och instagrama för sina nära och kära. Inte för den stora massan.

   Hoppas hon mår bättre. Hon har haft det nog jobbigt.

    Föjlt Tyra på instagram och av det att döma tror jag inte att en öppen blogg kommer förbättra hennes mående.

    En fråga jag kom på när jag läste vad Camilla skrivit är om hon inte anser att Bella tagit Tyras plats här i bloggen efter Anna Book? Camilla skrev att hon skulle minska på inläggen om Bella, men det verkar fortsätta med samma ”göra allt för att hitta fel”-anda. Saknar humorn!

   Det var ju bra att Camilla bad om ursäkt eftersom hon själv nämnde att hon gick hårt åt Tyra när hon mådde som sämst. Tyra lider ju av ptsd till följd av den svåra ridolyckan hon var med om samt att hon även var med om en kvinna som bröt sig hos henne med yxa. Det skulle nog vem som helst må skitdåligt över.

  Fint av dig❤️

  Fast det är ju exakt så som du beskriver att du agerade mot Tyra förr, som du nu agerar mot blodinbella? Historien upprepar sig..

   Nej. Två helt olika historier.

   Kan du ge mig ett par exempel hur det är samma sak för Bella idag mot hur det var för Tyra då?

    Vill också ha exempel på det

     Kan ingen av er förklara hur det är olikt i stället?

      Skulle jag kunna. ?

      Grejen är att Astrid är den idag som kom med åsikten att det är samma och jag skulle gärna vilja höra hur hon menar. ?

       Läste inte den här bloggen på Tyras tid men kan se att många av kommentarerna om IL idag är väldigt långt över gränsen. Så då tänker jag att det är lika? Hur såg det ut tidigare?

        Vi tar det efter att Astrid svarat tycker jag.

         Bra sagt när man inte har något bättre svar på frågan ??

          Eller… så kommer jag att svara när just Astrid gjort det. ??

           ?

           20:20
           Instämmer!

           Det är så lätt för Astrid i bästa bellaandan slänga ur sig ett påstånde och sedan inte kunna backa upp det. ?

           #sistaordet

           Jag har inte läst den här bloggen när det begav sig med Tyra och avsiktligt uttryckte mig ”så som du beskriver”. Den beskrivningen som CamCam uppgav i inlägget stämmer enligt mitt perspektiv på den uppfattning av hur CamCam skriver om Blondinbella idag

           Haha, Anonym 21:24 hade fel.

           Anonym 21.43, vi får väl se vem som har sista ordet i det här. Har trh väl börjat, ja då ser hon till att vara sist?

           Som sagt nedan, vi håller oss till det och förhåller oss till din brasklapp, ”enligt din beskrivning”.

           Vad i CamCams beskrivning ovan tycker du stämmer in på Bella?

           (En rekommendation dock är att läsa inläggen med tagg Tyra, läs Tyras gamla blogg samtidigt, så kommer du se skillnaden.)

           Testar om uttrycket #sistaordet sitter i modd?
           Inte jag som brukar skriva. Är bara nyfiken.

       Haha du är som en sån där dryg arbetskamrat som man försöker undvika i fikarummet

    Skit ska skit ha!!!

     Ingen ska ha skit, herregud.

    Samma sak mot Book också.

    Jag har inte läst den här bloggen när det begav sig med Tyra och avsiktligt uttryckte mig ”så som du beskriver”. Den beskrivningen som CamCam uppgav i inlägget stämmer enligt mitt perspektiv på den uppfattning av hur CamCam skriver om Blondinbella idag

     Fast om vi då bara håller oss till CamCams inlägg idag och din uppfattning om du det stämmer med Bella, kan du med ord beskriva det mer utförligt?

     (Sedan tycker jag att den här infon att du inte var med på den tiden hade varit mycket ärligare att säga redan i ditt första inlägg här. För det var nog många som fick uppfattningen att du visste vad du pratar om, vilket du alltså inte gör)

      Asch, nu ”förstörde” du mitt lilla hån mot Anonym högre upp i tråden. Mot Anonym som svänger sig med; #sistaordet.

       Sorry?

        Ovanstående, 21:56, kom inte fram förrän 10 min sedan. Därför trodde jag att ordet #sistaordet satt i modd.
        Igår tänkte jag , att dina kommentarer kanske hamnar i mod var 9:e/10:e/11:e kommentar eller så. Jag orkar inte räkna, men har du tänkt på den möjligheten?

    Jag tycker att sättet att ha en hackkyckling åt gången är lika. Om den ”utvalda” skrivs det bara negativt, och det ofta. Finns det inget negativt så knåpas det ihop, vilket ofta resulterar i lite väl långsökta inlägg. Det är som att Camilla blir lite fixerad vid personen, och sedan gör allt hon kan för att sänka hen ( har i och för sig bara varit kvinnor).

   Bella är frisk och stark. Bara en lögnare och fulspelare som med rätta ska avslöjas.

   Tyra är en missbrukare med psykiska problem som behöver hjälp. Det är bara sorgligt.

    Men är inte det här jätteosunt? Du gör antaganden om två totala främlingar. Du VET ju inte vad nån av dem pysslar med eller varför så varför uttala sig så tvärsäkert och negativt?

     Du behöver inte va raketforskre för att kunna dra en vettig jämförelse.

      Sånt här gör mig ytterst konfunderad. Har du ens utbytt tre ord med IL? Har du sett henne på gatan? (Inte jag heller) Självklart har du ingen insikt i vem hon är baserat på vad hon visar upp i sin professionella blogg, det är ju ingen dagbok utan ett företag. Hon lånar självklart små bitar ur sitt eget liv men du kan inte lära känna en person på det sättet.

     Att Tyra är psykiskt sjuk är ju ingen hemlighet

     Jo, man kan läsa mycket mellan raderna ÄVEN om du inte känner personen.

     Bella startade som blogg som lögnerska och har så fortsatt hela vägen, även med H-historian.

      Du tycker alltså alla dessa provokativa 14 års bloggare som slog igenom under Bellas tid är hemska människor Varför det? Kan du inte se att det finns nåt oerhört imponerande med de här tjejerna på sitt sätt?

      ??‍♀️ Oj herregud. Skäms över dig.

  Är det inte konstigt att skriva en sån text om att ”läxan är lärd” när du just går väldigt hårt åt isabella? Jag vet inte vad Tyra höll på med när du sågade henne, men du skriver ju inte direkt objektivt om isabella nu (din blogg, ditt val, jag läser gärna ändå) så det märks inte jättetydligt att du lärt dig någon läxa.

   Håller verkligen med dig, Läxan är verkligen inte lärd. Nu är det bara en annan människa som får ta skiten

   Tänker att Camilla kunde sätta ”regler”- hit men inte längre typ som gäller lika för alla. Det är ju hennes blogg och hon har rätt att vinkla hur mycket hon vill men hon borde sätta en ”nedre gräns” vg renodlade skällsord osv bland kommentarerna och inte rucka på dem för folk hon inte gillar. Sånt som gäller barn tycker jag också man kunde stryka.

    Mina kommentarer här under kommer inte igenom. Säger väl en hel del om vad som stod i dom. Regler finns, de gäller bara inte bella.

     Det var lite det som var min poäng, Camilla är inte tvungen att älska alla men hon borde höja ”lägsta nivån” bland kommentarerna även vad gäller folk hon ogillar. Annars urartar det lätt, folk triggar varann och normaliserar sånt de egentligen vet inte är okej.

      Jag kan bara hålla med. Nåt har hänt med läsarna här inne. Har inte varit sån här hetsk stämning förut och om någon inte håller med eller ens lägger en kommentar som inte direkt är emot bella så hugger flera på en gång och ber en dra om det inte passar.

       Precis som på cw’s instagram. Borde ha en skylt med ”oliktänkande undanbedes” eftersom de som tänker lite själva bemöts med ”stick härifrån” och dylika trevligheter.

       Jag förstår inte varför man bemöter andra så endast med anledning av att de inte tycker precis som man själv.

       Ideen med lägstanivå på kommentarer även under inlägg om personer Camilla ogillar, är jättebra. Borde införas omgående. Är helt galet att låta elakt hat om Bella stå kvar, medan inte ens en sakligt framförd kritik om cw får stå kvar.

  Man ska alltid vara den stora människan. Alla har sina kors att bära. Man vet aldrig vilket ord, vilket sms eller vilket samtal som får bägaren att rinna över och som blir det sista en människa läser eller hör.

  Jag har lärt mig den hårda vägen. Ett enda elakt ord blev för mycket. Ett enda ord utkastat av en full tonårstjej. Ett enda ord och sedan valde en kille att avsluta sitt liv. Hade jag vetat att mitt ord skulle bli det sista han hörde… hade jag bara vetat det.

   Usch vad berörd jag blev av detta. På min skola gick en kille som blev mobbad och hängde sig. Tänker fortfarande, om jag bara hade sagt något till honom. Om jag bara sagt hej.

    Mm är oxå tyngd av en sån känsla. Hade en kusin som ingen i familjen gillade. Jobbig. Och en dag var hon borta. Ingen letade knappt för hon brukade strula och ville jämt ha uppmärksamhet.

    Sen hittades hon hängd i ett jakttorn mitt i skogen. Mår fortfarande illa när jag tänker på det. Hon var 13 år och så himla liten. Och jag fattar inte hur jag kunde vara så irriterad på henne! Önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden!!!

     men gud, stackars liten. hur kunde man bete sig så mot ett barn? jösses. känner dock igen mig, var också väldigt avskydd av hela min släkt, vet ej varför. kanske för att jag är jobbig och ful?

      Du är varken jobbig eller ful ❤

   Tror jag vet vem du skriver om. Gick oxå på hans skola. Tyckte han var liksom… ingenting. Tjock och blek och ingenting. Sen tog han sitt liv och fan vad jag ångrar mig idag, fortfarande efter många år. Han var visst någonting. Någon. En hel jäkla människa med drömmar och funderingar och förhoppningar.

    Fruktansvärt sorgliga historier… usch. Blev riktigt illa berörd 🙁

    Har en liknande historia. En tjej på skolan som ingen ville va med. Rätt trist tjej, alltid i för stora kläder och trassligt hår. Vi sa att hon luktade illa också, hon luktade typ grill-os. En dag i sexan var hon borta och efter flera dagar fick vi veta att hon tagit sitt eget liv! Helt sjukt. Hon var 12 år och hade dränkt sig själv. Det värsta var att hon hade skrivit ett avskedsbrev där det stod om var och en i klassen…… vi fick dock inte läsa det, men vetskapen om det var fruktansvärd. Mår väldigt dåligt än idag, snart 20 år senare.

     Påminner mig om min lillebror som tog sitt liv 98, bara 12 år gammal. Han var mobbad på skolan och valde att skära upp sina handeleder en lördagskväll på toaletten medan vi andra i familjen kollade på teve. Det värsta var att på hans öppna begravning kom ingen mer än familjen. Inte en enda vän, ingen lärare eller klasskamrat. Ingen mer än oss i familjen.

      Så fruktansvärt. Vill skriva nåt vettigt till dig men kommer inte på nåt jag kan säga <3

      Herregud vilken tragedi ? och att inte ens nån lärare kom… eller nån utanför familjen. Jag finner inga ord.

      Detta var det värsta jag har hört❤️❤️ Så otroligt fruktansvärt av folk att inte gå i begravningen. Har inte ord.

      Fy faan blir så berörd av alla dessa historier. Mår illa… ❤️

     Fyfan vad barn kan vara elaka!

      Vuxna är fasen nästan värre!
      Men barn lär sig av vuxna så..

      Ni är ju inte bättre här. Hånar Isabella i grupp dag ut och dag in. ”Vuxna” människor.

   Kan ju vara något att ha i åtanke även när man skriver om offentliga personer. Till exempel här inne. Att det är riktiga människor man talar om, och att de man skriver om faktiskt kan läsa vad man skriver. Hur skulle folk här inne må om någon de skrev om faktiskt tog åt sig så pass mycket att de, gud förbjude, skadar sig själva?

    Och även hur vi tilltalar varandra här inne. Tänk på att det är människor ni pratar till här. Onödigt ful ton mellan vissa ibland.

     17:06 håller med. Tycker tonen blivit råare här inne. En del vill provocera och bråka. Det förstör mycket. Även tyvärr på öppet spår märks det för några svarar andra med elaka kommentarer.

      Tonen här inne har alltid varit mer eller mindre vidrig. Det märker man när man hamnar här första gången efter att aldrig besökt liknande sidor eller när man varit borta ett bra tag. Visst, man vänjer sig, men jag minns hur typ äcklad jag var av den bittra och rå undertonen som fanns här första gången jag gick in. Nu bryr jag mig inte men alltså, det går inte att undgå. Är Flashback-atmosfär.

      anonym (Kurt-Maria) 17:30:
      Du har väl inte alltid en trevlig ton?

       Va?

        Kurt-Maria är en som kommenterar flitigt på bloggen.
        Kommer någon ihåg? Det måste vara ca 2 år sedan Kurt-Maria kom till?

         Tappar ju lite poängen när mer än hälften är anonyma

          Inte för de som känner igen hur K-M skriver.

           Jag har blivit kallad kurt-Maria en handfull gånger för att jag inte höll med majoriteten i en diskussion. Så alla känner nog inte igen denna k-m:s sätt att skriva ?

           Eller så vill de bara försöka vara roliga.

   Jag brukade självskada rätt illa och saker som inte var menat som elakt kunde liksom vändas i mitt huvud och bli elakt. Om jag t ex råkade stå ivägen på bussen och nån var lite bitsk i tonen förvrängde jag det till att jag var för tjock typ. Det som triggade igång mig var aldrig någons fel. Försöker enbart säga goda saker om människor, eller vara trevlig. Tar mig illa vid att folk är så vassa här, man vet aldrig vad som fastnar hos människor. Och man vet aldrig vilka som säljer ett självskadebetende. Kostar inget att vara snäll.

    Är f ö 4 år fri från självskadebetende nu och mår ändå helt okej ?

   Fyfan vilka hemska berättelser och fyfan vad sjukt att ni är så många som delar samma erfarenhet.

   Blir så fruktansvärt illa berörd av att läsa det ni skriver, men utöver känslor väcker det dock en del tankar också. Främst undrar jag om det kan vara så att det är småstäder/mindre städer det här har utspelat sig i? Vet att det låter fördomsfullt men samtidigt känns det ändå logiskt att det är både lättare att ”sticka ut” och svårare att synas i mindre orter. Jag är själv uppvuxen i storstockholm och även om jag är medveten om att mobbning säkerligen förekom i min grundskola, och trots att jag själv tidvis har blivit utsatt för det, är min upplevelse att man i både låg-, mellan- och högstadiet tog hand om varandra och var jävligast mot de som befann sig på samma ”nivå” i den sociala rangordningen. Kan åminna mig flera exemplar av klassiska ”kufar” – nördiga pojkar och flickor som var den totala antitesen till de coola kidsen, som förortskillarna i sistnämnda gäng försvarade med knytnävarna så fort någon mindre begåvad individ fick för sig att säga ett ont ord om dem. Därtill så var de liksom ”med”, d.v.s. inte utstötta, och satt ofta med oss vid lunchen och på rasterna och som jag upplevde det var det inte på nåder utan för att vi alla uppriktigt och genuint tyckte om dem.

   Finns säkert de som var där och som inte delar min upplevelse och är ärligt talat inte helt hundra på vad poängen med min kommentar är. Kanske att det faktiskt går att ha en harmonisk skola med barn som trivs och känner sig trygga.

    Fint att höra att det kan vara på det sättet också!

    Tänkte typ samma, men är själv från en av landets största städer och under loppet av 5 år (utbildningens längd) har två i klassen tagit sitt liv. Sociala smarta killar 20-25 år med hela livet framför sig och en gedigen utbildning påväg.

    Brukar också tänka ”om jag bara hade…”, visar väl på att man är frisk människa. Men dessa hade många polare, var engagerade i kåren och umgicks i gäng. Så det är fler än ensamma tillsynes som begår självmord. Och här tror man mår dåligt…liksom.

  Jag började läsa Bellas blogg igen efter allt det som hände med Hajen och känner att jag faktiskt gillar hennes nya innehåll. Mycket om familj och sånt och jag hoppas att hon har blivit mer ödmjuk. Därför ger jag henne ännu en chans. Hoppas hon hittar tillbaka till sig själv.

   ”Mycket om familj och sånt”
   Strategi, hon måste skriva om saker som får läsare att återkomma. Snart dags att visa omaskade bilder på barnens ansikten.

    Ja, alla bloggare har väl en strategi över vad de ska skriva för att få läsare. Vissa har en mer tydlig strategi än andra. Tror du att andra influencers postar inlägg på måfå? Tror du inte att Camilla har en strategi för att nå ut till sin målgrupp?

   HAHAHAHA. Herre gud, så naiv så naiv.

   Haha är du seriös? Ja du är ju iaf en perfekt BB läsare. Såna som dig älskar hon, och det är ju nu hon måste vara ”snäll” för att lugna ner allt skit hon skapat iom hennes fejkade hot.

  Vad är skillnaden mot det du gör nu mot Isabella? Att Tyra var/är öppen med sina känslor och sitt mående gör inte att hon mår/mådde sämre än Isabella och du går på Isabella betydligt hårdare än vad du gick på Tyra så nej anser inte att du lärde dig något utav det.

   Skillnaden är väl att Isabella har lyckats. Rent ekonomiskt, alltså.

    Vad gör det för skillnad? Uppriktig fråga, förstår inte hur du tänker alls?

    Hur anser du att det är relevant?

     För mig är det ingen skillnad. Jag försöker att vara snäll mot alla. Men kanske för CamCam och alla andra som njuter av att klämma till IL.

   Skit ska skit ha. Bella är en mytoman.

    Det här är väl ett typexempel på en kommentar som inte fyller nån funktion? Personangrepp för personangreppets skull.

    Tur att inte alla resonerar som dig eftersom alla människor gör ”skit” någon gång under deras livstid.

     Har en känsla av att anonym inte är den som borde kasta första stenen iallafall

    ”Skit ska skit ha”, också ett sätt att rättfärdiga sitt taskiga beteende. Gissar att du också använder frasen ”jag är inte elak, jag är bara ärlig!” ofta också.

     ”Hon hade kort kjol”, ”hen provocerade mig” osv osv osv. Gammalt som gatan.

     Nej verkligen inte. Bella är genomruyten det är bara ni som är blinda/blåsta och sjukt naiva.

      Tror det är du som har dom största problemen.. Avundsjukan skriker igenom med dina ruttna ord!

     Instämmer!

    Så du tror på fullaste allvar att endast Bella drar vita lögner? Kliv ut ur grottan!

     Nä vem.har sagt det. Ni är så blåsta att ni köper alla hennes lögner!!!!

      Kalla mig inte blåst!! Väx upp och argumentera på ett vuxet sätt utan nedvärderande ord! Tills dess; håll dig ifrån nätet

    17:02. Då är du ju själv på samma nivå om du ger skit. Lite mer intelligent än så är du nog.

     ? #sandlådannästa ?

   Skillnaden kan väl vara att Tyra var sjuk medan Blondinbella är en mytoman? eller ser du det som en sjukdom också?

    Googla mytomani. Du verkar behöva det

    Tycker du inte det verkar ett dugg konstigt att prata om bloggare som om man känner dem och vet vilka de är innerst inne?

  Märks att Tyra inte är i sina sinnestillstånd bruk.. så sorgligt ! En smart och driven tjej, det gick verkligen snett… hoppas hon tar sig it detta !

   Läste inte hela sitt inlägg, du har helt rätt .. onödigt av mig att utrycka mig så

  Om hon mår bra av att blogga och har något att skriva om så önskar jag henne lycka till.

  Tillbaka med Tyra alla gånger! Maggan och Mona kan gärna få blekna. Det behövs lite charmigare och roligare person än de gnällkärringarna. Så go Tyra, vi har längtat efter dig ?

  Aldrig läst. Kommer inte att läsa. Bye. Länge.

  Minns när Tyra startade sitt smyckesföretag och var tillsammans med en kille som hon delade en stor lägenhet med i centrala Sthlm. Allt verkade gå hennes väg och sen något år senare kraschade hon? Får såna dåliga vibbar när jag ser det hon lägger upp.

   Ja vad tusan hände egentligen? Hennes butik gick huuur bra som helst, snacka om att hon var dåtidens INFLUENSER, som verkligen byggde ett bolag och håvade in pengar på grund av hennes person.

   Fick en känsla av att det gick bra när hon hade rätt människor omkring sig.. Ofta är det ju så att man behöver en motvikt, är man själv kreativ, ideér men lite ostrukturerad är det ju superviktigt att ha någon lugn, metodisk och planerande som kompletterar.

    Jag tror inte hon är fri från missbruk med tanke på det hon lägger upp. Hon verkar ha lagt till läkemedelsmissbruk av Elvanse till tramadolen. Har erfarenhet av tramadolberoende och Tyra verkar inte ha blivit kvitt det. Hon fick ju utskrivet Elvanse när hon var mitt uppe i tramadol/xanor-missbruket och det får inte läkare skriva ut i det skedet eftersom risken är enorm att ett nytt beroende utvecklas. På instagram lägger Tyra ofta ut ”maniska” inlägg som det stora foundationtestet där hon köpte foundations för över tiotusen. Sedan glöms det bort och något nytt projekt startas som också snabbt glöms. Hon skriver ofta att hon inte sovit på flera dagar eller har dygnat, och det gör man normalt inte gång på gång. Det hon lägger ut är nästan alltid ogenomtänkt och med lite märkligt innehåll. Jag tycker utifrån instagram inte alls att hon verkar må bättre.

     Måste tyvärr hålla med. Sover ej, uppför sig manisk, gått ner rejält i vikt… Har man adhd blir man lugn och mer balanserad av elvanse, har man inte adhd blir man speedad och hög. Det är ju amfetamin. Undrar hur hon lyckats få en läkare att skriva ut amfetamin när hon är en känd missbrukare, det är ju katastrof. Starka smärtstillande fick hon säkert i överflöd efter ridolyckan och så var hon fast i tramadolträsket igen. Sorgligt. Tycker så synd om henne, hon verkar inte ha någon sjukdomsinsikt heller. Hoppas verkligen att någon i hennes närhet kan övertyga henne om att en ny bloggkarriär kommer skada hennes psykiska hälsa ännu mer. Det är verkligen det sista hon behöver. Tycker att hon borde göra sin Instagram privat också.

      Tyra skrev att en i hennes familj ”övergett” henne och hon tyckte att det var så dåligt att någon så nära inte stöttade henne istället. Jag kan tänka mig att de försökt få Tyra att inse att hon måste sluta med tramadol men att Tyra inte lyssnar. Nu säger hon sig ha svåra smärtor som aldrig blir bättre efter olyckan. Tidigare hade hon hela tiden olika orsaker till att inte sluta, och sedan ljög hon i bloggen om att hon slutat när det sen visade sig att hon inte gjort det. Tramadol och dessutom Elvanse blir ännu svårare att sluta med. I filmer hon postar ser hon ofta borta ut, rör sig konstigt långsamt och pratar om märkliga saker. Mognadsmässigt verkar hon tyvärr vara kvar precis där hon var före missbruket.

      Tyra klarar inte att trappa ned med öppenvård, hon behöver läggas in. Men sålänge hon själv inte på riktigt vill sluta är det omöjligt. Jag hoppas att hon vill det snart! Det är ju inte heller ofarligt att blanda tramadol, elvanse och benso, och hon har redan fått åka ambulans en gång då hon var okontaktbar.

  Nyanserat och trevligt!!
  Har du ätit en HEL burk pepparkakor?
  Trevlig läsning! Verkligen! Man behöver inte gilla någon, men att håna och stampa på någon klär ingen. Gillar! Nu är du på min gilla-lista igen ??

   Host… och det kom ifrån den som inte hånar andra eller?

    Du kunde inte bara låta en positiv kommentar vara? Det här är så talande för det här kommentarsfältet. Vad fan har hänt med läsarna här inne på sistone?

     Vad var det för positivt med den? kastar man sten i glashus så hörs det… kanske bättre att ligga lågt än att kristisera andra…

      På tal om att kasta sten i glashus…

    O ni tror verkligen att det är Maggan själv som svarat ??
    Haha nä det tror int jag

  Tyra var ju polare både med Blondis och Kenya, vad hände där? Då var det hon som var Kenzas fruga. Nu är det ju hon spray tan-bruden.

  Spontant, åh nej ?

  Ögonbrynen 😮

   Snygga ja ? Smaken är som baken!

  Jag säger bara Åhh nej inte igen ? Tyra Tyra håll dig ifrån att skriva offentligt det kommer spåra ur fortare än du hinner skriva näthat.

  Läste Tyras blogg men kommer inte läsa igen om hon börjar blogga. Hon har och har haft mkt problem med sitt mående och jag tvivlar på att det hade gjort henne gott att börja blogga igen. Psykisk sjukdom är jobbig men bör inte visas upp för öppen ridå för allmän beskådan som det blev med Tyras blogg tidigare. Bättre hon fokuserar på sitt mående med de människor hon väljer att ha i sitt liv.

  Fattar inte att många kan vara så elaka, hur står ni ut med er själv.

   Jag tror såhär. En del människor är så himla frustrerade och besvikna på livet att de tar ut sina aggressioner på ”Kalle Anka”, alltså en bild de skapar av nån offentlig person. Ingen här vet ju ett dugg om nån av de här tjejerna men det är svårare att vara elak mot nån om man gör en nyanserad bild av hen. Så då ursäktar man sina påhopp med att ”hen är ju ändå XX”. Nåt sånt.

    Jag tror precis som du.

     Tror också på det att många är bittra och besvikna på sitt liv. De kanske är ensamma och arbetslösa med åtföljande dålig ekonomi. Sedan läser de här om yngre bloggare som inte har de problemen, och då blir det elaka kommentarer en masse. Så tror jag det ligger till i väldigt många fall.

   Elaka? Att påpeka att en person som inte är frisk bör skriva en blogg?

    Har du ens läst kommentarerna?

     Ja vad är elakt med dom?

      Nyfiken, hur definierar du elakhet? Vad är elakt enligt dig?

       Elakt är tex ” försvinn härifrån ditt fula äckel”

      Ingen idé att skriva till dig, du verkar ju tycka att det är ok att skriva. Typ skit ska skit ha osv. Skriv vad ni vill jag har mina åsikter ändå, gokväll.

  Nej, tycker det här är en oerhört dålig idé! Hon är ju helt i obalans och sociala medier har bara gjort henne värre. Ett enda stort train wreck var bloggen då, varför skulle det plötsligt ändras nu? Hon skriver och uppför sig på exakt samma maniska sätt som tidigare, hon borde stänga ner alla sina offentliga kanaler och fokusera på att bli frisk istället, inte starta en ny blogg! Har hon inga vettiga människor runt sig som kan ge henne råd och dra i bromsen när det går utför? Förstår att hon behöver pengar och att blogga är säkert en enkel lösning i hennes ögon, men det finns andra jobb som vore betydligt mer lämpliga för hennes psykiska mående. Det här kommer gå åt skogen igen.

   Precis, följde henne under många år men de sista två åren borde hon ej haft tillgång till annat än papper och penna. Att offentligt avliva sin karriär var ytterst plågsamt och pinsamt.
   Undra hur hennes två jättekatter mår

   Helt riktigt, +1 på den! Tyra bör hålla sig undan tangentbordet och finna mening i ett liv utanför offentligheten.

  Läste alltid hennes blogg förut. trots set tycker jag inte att hon ska börja blogga igen. Vissa som kommenterar har inget filter när de kan vara anonyma och är väldigt elaka, tror hon skulle få det tufft. Skulle inte rekommendera någon att börja blogga.

  Till och med här tycker jag att kommentarsfältet blivit väldigt bitskt, det är som att folk inte kan ta att man tycker olika utan då ska man försöka med härskartekniker, sätta diagnoser eller bara vara allmänt elak.

   Klart man får tycka olika ? fock går det inte att komma ifrån att Tyra är psykiskt instabil, dagbok är det enda hon behöver skriva och absolut inget på nätet där det är fritt att läsa eller kommentera.

    Jag håller med om att man får tycka olika, men tyvärr inte alltid i detta kommentarsfält ?

  PTSD?
  Vad har hon varit med om för trauma? Vad har jag missat? ?

   För att hennes vän blev mördad för typ 15 år sedan tror jag?

  Det är ju ungefär 73e gången som hon skriver att hon ska starta en ny blogg så jag har väldigt svårt att tro på det 🙂

  Tror hon skulle må bra av enkla rutiner och ett jobb som inte pressar en så mycket. Som bloggare måste man själv hela tiden leta inspiration och skapa inlägg och fotografera samt hantera elaka kommentarer. Känns det sunt för Tyra som kämpat så med psykisk ohälsa och missbruk de senaste åren? Jag tror hon skulle vara en bra receptionist på typ deltid ett tag. Bara leva ett normalt skönt liv utan att folk skvallrar och jävla på nätet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *