När ”head of excelarket” gått på julledighet

Om excelarket inte uppdaterats, hur ska teamet kunna veta vilket hotell de ska checka in Bella på?
*spelar 9 to 5 och flossar bättre än Stina Nilsson samtidigt*

Tack för tips!

132 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men alltså, så ointressant? Allt står verkligen stilla under denna tid på året, trist.

      Jamen vad gör det då? Det är årets i särklass största högtid, nog kan väl samhället (inklusive bloggar) få dra ner på tempot då.

      Tror vi alla kan behöva att det står stilla nån gång på året 😉 är nog bara nyttigt det 🙂 gott nytt (till viss del stillastående) år!

      Inget verkar duga för vissa! ?‍♀️ Hoppas du inte beter dig likadant offline

      Eh, hitta på något själv istället som inte står stilla. Själv kollar jag igenom Lost från början, händer något varje dag ? Skaffa något att se fram emot varje dag

      Fast vem har packat för Gastaad? Försöker hon påstå att hon gjort det själv enligt Insta

    Bekräftar väl det faktum att Isabella antagligen inte göra något på sin instagram själv. Har tyckt att texterna till bilderna inte riktigt har känts som hennes språk.

      Eller så bekräftar det bara att hon taggat fel hotell…och faktiskt visst gör en del själv.

        Vet hon inte vilket hotell hon är på menar du?

          Jodå Sia det vet hon nog men att tagga fel är lätt hänt. Du använder inte instagram kanske så då kanske det är svårt att fatta?

      Det vara flera år sedan hon gick ut med att det är en anställd som sköter insta och andra sociala medier

        Hehe förvisso men det betyder inte att Bella aldrig själv uppdaterar sin instagram, antar att hon ofta själv lägger ut bilder och skriver en kortare bildtext.. tror inte det är anställda som gör det på lediga dagar som juldagar och söndagar.. Dessutom känns det som ett större projekt att sända bild till en annan som ska lägga ut det än att snabbt göra det själv. Men däremot så är det ju flera inblandade som arbetar med hennes sociala kanaler när det gäller samarbeten, och vissa bilder är det andra som fotar och stylar MEN så är det nog inte alltid. Bella skriver med all sannolikhet en del blogginlägg och instainlägg själv.

    Kanske bilden på insta är från hotell diplomat och tagen tidigare och nu upplagt som något att fylla flödet med (sån där skryt-kontent). Men denna morgon var hon på gand och ville flasha lite om det på bloggen.
    Oändligt flådigt är vad det är och ska vara hela tiden. Kan hon inte uppdatera om den där sabla klonen som skulle få ”liv” i december, och december vet ju alla är slut imorgon…

      Undrar samma sak. Har klonen Gabrielle gått in i väggen efter sin ”rivstart”
      Och massiva följarantal…

        G kanske gått in i väggen efter att hon blev så hånad och förlöjligad… De har nog kanske inte hunnit med henne helt enkelt. Hon började ju dock redan i november och sen har de väl inte lyckats få till hennes ansikte helt enkelt och kanske inte haft tiden till det, låtit det va.. hon kommer nog tillbaka.

          Kan en påhittad datagjord klon verkligen gå in i väggen?
          Oj va roligt om en dataanimation hade haft känslor! Eller så är det en påhittad karaktär som inte finns och inte är en riktig människa vi pratar om.. Kanske är det ”klon-teamet” som ballat ur och gått in i väggen?
          De borde nog inte sjåa upp såna hejdundrande projekt innan de är klara och de vet att de kan ro det i hamn, typ som med den där serien och nu den här klonen.

          Gabrielle blev ju anklagad i kommentarerna för att använda förbjudna substanser och dessutom sälja sin kropp för att ha råd med missbruket.
          Inte undra på att hon inte är up and running. Har hon inte avlidit så är hon nog på avgiftning inför lanseringen av hårbanden.

    Det kan inte vara så att hon bara har taggat fel? Att hon fick förslag på platser och valde Diplomat i misstag? Inget att bry sig om tycker jag..

      Säger detsamma.. så löjligt att insinuera och försöka påverka folk att tro att hon ljuger när hon antagligen bara taggat fel.

      Ja exakt.. hon har väl taggat fel hotell bara, varför insinuera och vara hånfull för det. Tröttsamt.

      Säger detsamma, varför insinuera elakt… Hon har väl bara taggat fel hotell, har väl hänt de flesta.

        Händer mig varje dag.

          Fast då är det förhoppningsvis inte ditt jobb?

            Spelar det någon roll? Detta handlade ju inte om jobb. Hon är inte där för att jobba utan för att träna och koppla av ju. Dessutom kanske hon var på Diplomat också en stund för att möta någon eller så, eller så var bilden därifrån vid annat tillfälle, hon har ju varit där innan.. Finns andra som lägger ut bilder tagna dagar, veckor, månader innan och får det att verka som i nuet. Detta var väl inget att orda om, inte så att hon ljuger liksom, en fel-taggning kan lätt hända det händer alla. Men självklart ska det letas fel, och självklart ska det påpekas och insinueras elakt för att det var just hon. Tramsigt. Och självklart sticker det i ögonen på vissa att hon är på hotell och lyxar.

            Fast detta handlade ju inte om jobb. Bella är inte där för jobb utan för träning och avkoppling. Skrev innan men blev moddad, så tröttsamt att man moddas så fort man försvarar Bella. Suck.

            Så tramsigt att man stoppas/moddas när man ifrågasätter Cams inlägg o syften och försvarar Bella. Tröttsamt. Släpp gärna fram kommentarer, känns mer sjysst.

              Du blev inte stoppad. Din kommentar råkade hamna i modd (händer alla ibland) och blev godkänd när camcam fick syn på den. Så du har ingenting att vara upprörd över 🙂

      Det är nog en generisk ”hotellbild” som bara är till för att vi ska förstå hur lyxigt det är att bo på hotell i sin egen stad trots att man har fullt beboelig bostad en bit bort. Bella bor ofta på Diplomat som är kända för att sponsra influencers mot reklam.
      Jag antar att Bella bor på Grand Hotel för att hon annars skulle vara ensam där ute i läskiga huset på Elfvik med kolmörker runt omkring.

        Hur vet du att det är kolmörker där, har du varit där och rekat? ? Det finns ett annat hus alldeles intill iaf har man kunnat se på bilder på bloggen. Men jag tror inte heller hon gillar så mycket att vara ensam, härligt också att kunna unna sig hotell med spa, gym, massage och god mat.. underbart med träning och lite lyx ju.

          Men Bellas hus ligger vänt mot Långängen-Elfviks naturreservat så där är det garanterat mörkt.
          Helt rätt att hon har grannar så huset ligger inte ensligt på så sätt.

    Magiskt att hon kommit över sin ”värsta sorg” lagom till nyårsfirandet…

      Var läste du det? Missade den meningen.

        Missade du den kommentaren när du var inne på ILs blogg och läste? Där finns meningen, som svar på din fråga.

          Beror hur man tolkar det. Jag tolkar det som att värsts delen av sorgen är över , inte att sorgen helt är över.

            Värsta sorgen är över liksom de värsta besvären av PMS.
            Det går framåt då.
            Bättre och bättre da’ för da’.

              Ja, det är tydligen annat också som går bra.
              Aknen är borta liksom sötsuget, magen krånglar inte som förr, huden har lyster, energin är jämn och Bella har inga svampbesvär längre.
              Vilken radikal förbättring av livskvaliteten!

                Japp så blir det om man ändrar sin kost! Testa vetja

                Allt det där och lite till har jag också fått som resultat med tiden efter att jag ändrade min kost 🙂

                JA! Ändrade min kost också och HERREGUD! Har blivit så frälst att jag anser att ALLA ska skippa alkohol, socker och vetemjöl! Noll magbesvär, noll acne, huden lyser verkligen och jag mår SÅÅÅÅ bra! ??

                Frälst var det ja! ?

              Är väl härligt att livet och måendet går framåt 🙂

              Både sorg och PMS brukar lätta och bli bättre av träning. Och hyn blir ofta finare av bättre kost, dessutom blir akne ofta bättre med åren, och kost kan påverka, likaså att magen då mår bättre och mår magen bra blir hyn ofta bättre. Dålig mage resulterar ofta i dålig hy. Så det låter fullt logiskt att Bella blivit av med vissa besvär och har bättre hy, mage och energi. Härligt.

    Hon är så patetisk pinsam den där blondinbella!
    På riktigt då kan jag inte förstå hur det kommer sig att folk ens vill göra reklam med henne!

    Skulle inte Bella fira nyår i Alperna typ m Isolina i sin tajta nya sponsrade skiddress??

      Onödig kommentar.

      Försökte du vara kul?

      Fattar inte riktigt när hon ska hinna allt. Flyga till Schweiz imorgon, fira nyår, åka skidor. Men skrev hon inte att hon skylla ha barnen några dagar denna vecka för att hjälpa Odd. Blir det en halv dag i backen. Visserligen ser hon mer ut som en after-ski brud! Hon lägger bara diffusa statusar i desperation för att någon ska ställa frågor.

      Fy fan!! Du var inte ens rolig!

      Så, hur ska man se ut egentligen? Är man smal så är man för smal, är man vältränad så triggar man, är man tjock (Vilket du verkar vilja få Bella till :S) så ser man ut som en fläskkorv?

        Poängen var väl inte att blondinbella är fet, men att dräkten redan var alltför trång innan jul och det kommer inte gå att åka skidor i den om hon inte lyckats gå ner minst 10 kilo över julen, och vem gör det? Dvs hon har klämt sig in i outfiten bara för att ta sexiga bilder där hon låtsas åka skidor och försöker se glamorös ut. Hon verkar tro att för små kläder är sexigt, men det ser bara trashy och osmickrande ut oavsett kroppstyp och vikt. Ingen är fin i kläder som inte passar, hjälper inte hur exklusiva de är när de är minst en stl för små. Var samma sak förra gången hon var på skidsemester, poserade i supertight iskall sparkdräkt och stora solglasögon. Undrar om hon ens kan åka skidor eller om hon enbart hänger i baren på after ski och letar efter rika män? Fake fake fake, som allt annat i hennes liv.

    Haha hennes töntiga beskrivningar om vad hon käkar.. kan inte bli mindre sugen på nåt. Skönt inte läsa hennes fejkblogg längre, så ångrar jag ens tog mig igenom denna texr

      Håller verkligen med att beskrivningen av lunchen inkl bilden inte skapar någon lust hos mig 🙁
      ”rostade betor med spenat, hasselnötter och getost” skulle jag inte äta ens under pistolhot.
      Nej, bor jag på lyxhotell ska jag banne mig äta french toast och scrambled eggs med bacon.
      Och cappuccino till det plus fruktsallad och crêpes med rom efteråt 🙂

        Nu har inte jag läst hennes blogg men hur kan man inte bli sugen på chevre, betor och nötter????

          Det är förbaskat gott ?

          Neeej allt på get- eller fårmjölk ger mig kväljningar. Jag skulle svälta länge innan jag åt det.

            Jag med! Hatar verkligen getost. Det fyller hels munnen med en smak av typ gammal kofta, tar över exakt allt annat och har en jättelång eftersmak. Nej tack för min del (alla andra får såklart äta på).

        Snälla sluta 😛

        Fast ägg och bacon är ju knappast lyxigt jämfört med bellas lunch x)

        Hur kan man inte gilla det? Supergott ju

    Vilket scoop.

      Tror knappast det var menat som ett scoop utan va endast ett skämt om Bellas uttjatade teeeaams expertis.

        Var det ett kul skämt?

    Tycker mer det är anmärkningsvärt att hon trots att hon nyss flyttat in i ett nytt lyxhus har behovet av att ta in på hotell i Stockholm. Visst det är ju alltid trevligt med fina hotell men hon har ju knappt varit i huset plus att hon bor så mycket på hotell ändå med sitt resande. Men men. ??‍♀️

      Det är väl ingen i hennes ”team” som bor där just nu. De kanske har sina egna familjer och släktingar att tänka på.
      Verkar som Bella inte gärna är ensam i huset.

      Var väl för att träna och få massage osv.. det får hon inte i sitt hem. Och sen kanske hon inte gillar att vara där helt ensam.

        Något sorgligt med att köpa ett hem som man inte vågar vara i själv, för att man prioriterar status framför något som faktiskt skulle funka i vardagen. Bättre att köpa en lägenhet då och slippa leva i en väska.

          Uh. Långsökt slutsats av att nån varit på hotell under nyårshelgen.

            Hon var bara på hotell några timar för träning, mat och massage verkar det som. Sedan finns det ju skäl till att hon kanske inte trivs där ensam med tanke på stalker m.m. men hon gillar nog inte att vara ensam så ofta oavsett var hon bor, och hon klarar nog att vara ensam i huset också, det vågar hon nog. Hon verkar älska sitt hus.

      Tänkte också på det, tror hon inte vill vara själv nu när hon inte ens har barnen hos sig. Anställda och övriga bekantskaper har familj och hinner inte umgås med henne söndag innan nyår så hon känner sig ensam i ett stort, tyst hus. Då är det väl bättre att ta in på hotell för att få lite folk omkring sig och känna sig mindre ensam. Synd att hon måste maskera det till något hon frivilligt unnar sig och rätt sorgligt att hon inte klarar av att vara själv utan måste bo hemifrån. Hennes hem känns mer som en staging area så till viss del förstår jag henne.

      Men hon checkade först in klockan 10 idag, skrev hon. Så hon har väl sovit hemma. För egen del verkar hon ha ett extremt tråkigt liv eftersom hon hela tiden måste krydda det med små stories om hur cool hon är. En söndag med vänner antingen promenerades eller spela brädspel låter mycket roligare än att träna ensam på lyxhotell.

      Måste bränna så mycket pengar som möjligt. Skämt å sido så tror jag att hon är en sån där person som inte kan vara ensam särskilt länge utan måste hela tiden omge sig med folk (inte nödvändigtvis vänner, utan bara folk, för att slippa vara ensam), och så misstänker jag att hon faktiskt inte vill vara ensam i ett stort hus. Varför hon tvunget skulle köpa huset känns som en gåta.

    Är ju rätt förvånad att hon inte har ett spa rum hemma i sitt hus så head of massör kan komma dit.

      Det är nog därför hon ska bygga poolhus. Där kan hon ha massage, spray tan, spa, bubbelkar, bastu etc.

        Så jäkla nice det låter!

        Varför lägger du till spa? Är inte de andra sakerna just vad som finns på ett spa? Haha

          Det är två spa – his and hers ?

            Ja men alltså, spa är väl egentligen inget eget, utan ett spa är väl dusch, bastu, pool, massage etc etc etc..

        Och antagligen ändå ta in på hotell precis nästgårds minst fyra gånger i månaden. Fattar inte detta, men verkar vara många som tycker att det är helt normalt.

    Alltså det är INGET som är intressant med Bella länge? Känner bara gäsp

    Ot: någon mer som våndas för morgondagen för sitt djur? Första året gillade lillkillen det, andra året sköt dom 20 meter utanför oss, katastrof, han rusade runt i hela lägenheten och hittade platsen under sängen där han låg och flämtade i timmar efteråt. Förra året gick lite bättre, trots att dom va här utanför, då drog han under sängen med en gång, jag lockade fram honom med grillad kyckling till slut.

    Men jag är rädd för att det är sista året med raketer, vad tar sig folk till då?! Smälla för alla kommande nyår samtidigt???? hans lilla hjärta är så litet, tänk om det stannar.

      Har du sökt hjälp hos veterinär eller i en djuraffär? Det finns ju lugnande medel och liknande. Så trist detta ska behöva hända varje år. 🙁 Önskar kommunen körde något i 20 min och sedan var det över. Min katt brukar nyfiket titta ut så jag är inte så orolig men känner för er som har nervösa djur. 🙁

      Vadd i öronen. Har du fixat lugnande till honom när han är så rädd?

        Nej har inte lugnande?‍♀️ förra året gick ändå ganska bra tänkte jag, och i år har jag läst på ännu mer, men så igår läste jag att det va sista året med raketer, hade jag vetat det innan så skulle jag fixat.

        Vi bor på en liten ort på en ö, dom har ”samhällsfyrverkerier”, men ändå måste folk hålla på.

        Jag funderar på att bona i källaren och va där nere några timmar innan, men tänk om han blir ännu mer misstänksam då. Hoppas det går bra för alla djur, både husisar och för dom vilda❤️

          Sista året med raketer på pinne ja. Allt annat bli kvar.

          Det är en hund, vad ska han bli misstänksam över? Sätta ihop 1 och 1 och inse att det är nyårsafton? Stoppa vadd öronen och ner med honom i källaren bara. Min ena katt gillar inte raketer heller och vi har ett litet krypin i vårt inneförråd där vi har vadderat in en flyttkartong och lindat in den i två täcken, in med henne där och så stänger vi dörren. Vill hon komma ut så krafsar hon på dörren.

            Alltså, vi har tagit ut ett hål i kartongen så hon kan krypa in själv, vi packar inte ner stackaren.

      Så du tror att ett hjärta är mindre starkt för att det sitter i en mindre varelse!!

        Ja?

          Brukar du skrämma ihjäl fästingar och myggor då?

            Eh. Stress anstränger hjärtat för vem som helst och ja, en hund skulle i extremfall kunna dö i chock. Förmodligen går samma teori att applicera på myggor och fästingar (osäker), problemet är bara att jag inte vet vad de är rädda för så jag har inte provat.

      Stäng in honom i badrummet bara med radion på?

      Vadå han har litet hjärta? Är det jag som är lite korkad här ?

      Tror du att hans hjärta stannar för att han blir rädd… Lek med ditt djur under tiden det är som värst så uppmärksamheten är på dig och aktiviteten ni gör. Sätt på musik, fram med leksak och godis ?? Så har vi alltid gjort med rädda hundar. Och reagera inte själv eller noja upp dig för att djuret blir rädd, avdramatisera det istället. Tänk att det är som ett barn, börjar du dalta så visar du att det är farligt.
      Mina katter är lite knäppa, de sätter sig i fönstret och kollar på raketerna (Eller om det är människorna på gatan kanske)

        Coola katter ?Vår hund blir också mest nyfiken. Går fram till fönstret, tittar lite frågande på oss, går och lägger sig.

          Har 5 katter som inte kunde bry sig mindre, dom är trygg i dig själva.

        Det kan hända. Människor också för övrigt. Tack och lov ovanligt.

      Jag våndas. Min hund är gammal och har inte varit rädd men senaste året har hon blivit gaggig och mer känslig. Dement säger veterinären(men glad och pigg!). Vet inte hur hon kommer reagera. Vi har provat lugnande mjölkprotein(Zylkene) och lugnande medicin till flygresor men hon blir hyper av de, så vi flyger inte längre, hon blir säkert frustrerad av att känna sig trött och konstig, ingen hit.
      Lider med de som har det tufft denna årstid med sina djur och hoppas det blir lindrigt i år!

      Svar till Anonym / 2018-12-30 16:33

      Något som funkar på mina smäll och åskrädda hundar är att ladda ned en app med fyrverkerie/åskljud.
      Ha mobilen tydligt synlig för hunden, sätt sen först på ljudet inte allt för högt för att testa att hunden inte blir jätterädd sen höjer man, man kan även ta ljudet via högtalare när man testat med bara mobiljud först.
      Hundarna verkar noterar att ljudet kommer från mobilen och inte som något skrämmande utifrån. Prova detta några ggr nu på dagen.
      Sen när det smäller riktigt ordentligt så ha på fyrverkeriappen samtidigt, helst innan det börjar smälla ute. Detta funkar jättebra på mina hundar, dom blir lite nojjiga och brydda men inte panikslagna som dom blivit förut, kanske för att ljudet från mobil/högtalare blandas med ljudet utifrån.
      Jag höjer ljudet rejält på mobilen och högtalare om jag haft tillgång till det när det smäller som värst ute.
      Att sätta på musik har aldrig funkat, dom har ändå hört smällandet igenom och blivit livrädda men detta har varit vår räddning i flera år vid nyår, påsk och åska. Lycka till ?

    Vad är det för fel på att vara hemma i villan hon nyss köpt? Obegripligt.

      Vissa verkar alltid längta bort…aldrig hem. Sorgligt när man bara har ett hus och inte ett hem. Allt kan inte köpas för pengar.

    OT. Sista meningen i Englas planer för 2019… men tillåt mig skratta… HAHAHAHAHA

      Kläck ur dig vad hon skriver om du vill att vi diskuterar det här.

        Ah här:

        ”Dina planer för 2019?

        Lära mig att åka skidor, hitta ett nytt jobb, äta mer veganskt och leva mer minimalistiskt. Mindre kläder & prylar, mindre stress.”

          Vad var det för roligt med DDT?

          Vad är det du skrattar åt? ?

            Jo jag tycker det är festligt! När man inte ens klarar av ett enkelt ”köpstopp”, köper likadan klänning i femton olika färger och alla inlägg innehåller länkar till köp köp köp köööp. Vad ska bloggen innehålla då? Känns icke troligt.

          Min vilda gissning: mindre kläder & prylar.

          Hade jag rätt?

    Han har ju ändå humor det måste man ge honom:

    Nu, över en månad senare, skickar expojkvännen ett offentligt meddelande till ett annat välkänt ansikte – entreprenören, bloggaren och tv-profilen Bianca Ingrosso, 23.
    ”Du och jag mot världen Bianca Ingrosso” skriver expojkvännen i en story på sin Instagram.
    Bakom texten syns en bild på de mest sökta personerna i Sverige under november månad, enligt kreditupplysningssajten Ratsit. Varav Isabella Löwengrips expojkvän toppar listan – med Bianca Ingrosso hack i häl.

    Hotel Diplomat har inget gym. Så där har du orsaken varför hon checkat in på olika ställen.

      Undrar om HH fortf går till Sturebadets spa. Han har kanske förbetalt så han kan gå dit utan att betala. Kan vara därför som Bella undviker Sturebadet.

    …och inte en enda kommentar om att det är två koppar kaffe på bilden? Vem bor hon på hotell tillsammans med? H? M? Nån annan?

    Alltså den där bilden är garanterat inte tagen idag

    Fläskkorven?

      Ja så kallas hon i kommentarerna ?

    CamCam finns det någon uppdatering om lagfarten på det nya huset? Jag tycker fortfarande att det är något fishy med hela köpet. Det går inte riktigt ihop. Intressant att se vem som står som ägare och vad slutsumman blev.

      ??

      Hamnar i mod hela tiden, få,se hur det går nu.
      bellan skrev att han skulle ta med pantbreven till Odd. Visserligen fel att man tar med pantbreven, snarare skulle han eftersommde fortfarande är gifta skriva på att hon fick ta ut mer pantbrev på huset. Skulle vara kul om någon med insyn hos LMV kan ta fram hur mycket pantbrev som har tagits upp på fastigheten. Det anger hur belånad hon är. Dessutom kan man då också få reda på korrekt köpeskilling för huset.

        Det är väl offentlig handling,? Det brukar i alla fall stå med i mäklarannonsen när man säljer huset, men jag vet inte hur mäklarna får uppgiften. Gräv för Camilla?

    Vilken tur att ni alla är helt felfria..!

      Visst är det tur att jag är perfekt?! ??

    OT: KO har fått in en hel del anmälningar om smygreklar på både IL blogg och instagram. Den senaste registrerade anmälan var gjord 2018-12-28. Jag trodde i min enfald att IL hade lärt sig hur man ska markera inlägg mm vad gäller samarbeten och reklam.

      Bella har totalt 15 anmälningar under 2018 varav hela nio i november och december.
      Kan vara att Löwengrip Beauty finns överallt i hennes kanaler utan reklammarkering.

    Låter bara sorgligt att ta in på hotell själv för lunch och träning/spa. Varför inte stanna hemma och bada i lyxhuset? Och beställa hem maten, om hon inte orkar rosta betorna själv…

      Har man pengar kan man göra vad fan man vill , men visst fan är det sorgligt !

    Och nu söker hon sponsorer för båt och annat i huset ! Och flyger med papilotter i håret !

      Och påstår att hon är hemkär och älskar sitt hus efter en hotellnatt ???

        Hon ska dessutom börja bo en vecka varje månad i NY 2019. Hennes stora kåk känns bara otroligt opersonlig och kall. Känns även som att Bella flyr från nåt hela tiden.

          Det tror jag på när jag ser det. Jag litar ungefär lika mycket på att det kommer ske som den magnifika föreläsning för 40 000 kvinnor i Saudiarabien som Isabella skulle hålla ägde rum.

    Det är inte svårt att råka tagga fel plats.

      Nej, det är inte heller svårt att fejka besöksstatistik.

    Äh, det är ju en gammal bild. Och man har ju lärt sig att när Bella skriver ”hotelmornings” så menar hon inte att hon bor på det hotellet just nu. Samma sak som taxi-bilden på insta, dem är gammal.

    Det är många gamla bilder som används nu, att vara hemma med barnen är för oglamoröst och skapar ingen content, då får man använda gamla bilder och lite vagt beskriva dem så att det kan tolkas att hon gör detta utan att hon behöver egentligen ljuga om det.

    Fy vad jobbigt att leva så här och behöva leverera glamoröst content till åtminstone två plattformar (blogg och insta) varenda dag hela livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.