Svar på frågestunden del 1

Nej, det tror jag inte. Däremot är han kär och kanske lite smått mind fuckad av henne, som jag tror att de flesta i hennes värld är.

Sooooooo…
Kanske har någon av Isabellas morbror/farbror/moster/faster adopterat henne? Eller så är hon inte så bra på engelska? Eller så tycker hon att det låter bättre?

Kanske blev hennes amerikanska visum indraget efter hennes lilla drogkaos med Felix och Pagge? Hon skulle ju ”come to life” i december så om det fortfarande är planen så får hon rappa på lite.
Kan också vara så att personen som ”animerade” henne fick sparken efter att ha publicerat så här kassa bilder med flaskor som sjunker genom bordet.

Förutom att hon iscensatt ett hot mot sig själv som hon skyllde på mig för att jag avslöjade hennes statistikfusk?
Tja…bland annat att hon ljuger om det mesta som ger henne större ekonomisk vinning, försöker lura företag med falsk statistik och på sikt förstör för den här branschen.

Att jag outade Egoinas pojkvän innan hon själv offentliggjort honom.

Efter noga övervägande kom vi fram till att det är en ras som passar vår familj bra samt att jag har erfarenhet av liknande raser (och andra) sedan tidigare.

Det måste nog vara det här. 

Den 1/6 2018 lades det första Öppna Spåret upp och du hittar det inlägget här.

Nja, det skulle väl vara Sindy och hennes pojkvän Kevin Shillingford som uttryckte sig så pass hotfullt under hennes live att polisen rekommenderade mig att göra en polisanmälan.
Sen har Tyra, Mogi och kanske någon mer jiddrat om polisanmälningar för förtal men det är ingenting jag någonsin hört någonting om efter det.

 

218 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Snälla Camilla , om jag får önska ett inlägg. Det finns en grupp på Facebook ”Rädda Filippa” med en cancersjuk liten flicka som behöver hjälp. Om vi är många som tillsammans skänker lite blir det en stor summa.
    Jag blev väldigt rörd läsa från alla människor som finns i gruppen som vill hjälpa.

      Vad behöver dem pengar till?
      Tycker det räcker lite med alla såna insamlingar och överlåta det medicinska till den svenska sjukvården.

      Jaha då nu ska detta bli en blogg för div ömmande insamlingar? Du vet att detta är en blogg om bloggare va?

      Nej ingar snyftinlägg och insamlingar här tack.

      Och vad ska mexikanska läkare göra som inte kan göras i Sverige? Trolla?

        Vet verkligen ingenting om nån behandling i Mexiko men en fråga till nån som vet- kan det vara så att den inte är godkänd i Sverige (än?). Är det på forskningsstadiet?

            Så otroligt skumt? Varför publicerar de inte resultaten?

              Ja undra varför ?

              För att det är bluff förstår du väl. De hade kunnat tjäna enorma summor på att ha en behandling mot Cancer, ändå håller de tyst och nöjer sig med pengarna från hoppfulla mirakel sökare

      På vilket sätt ska det hjälpa? Ge pengar till forskning istället med chans att rädda fler personer än en

      Om en behandling inte erbjuds i Sverige är det för att det inte finns vetenskapliga belägg för att den fungerar. Läkarna i Mexiko tjänar stora pengar på desperata föräldrar, ge dem inte mer.

        Hade det varit ditt barn hade DU gjort allt!!

          Absolut, för att man har svårt att ta till sig beskedet. Det innebär inte att alla andra ska skänka pengarna till bluffarna. Ge mig lite bevis på att det fungerat för någon att åka dit, aldrig sett någon uppdatera sin insamling med ett YES!! DET FUNGERADE

            Tror de flesta av oss vet alldeles för lite för att kunna uttala oss, det kan ju finnas flera olika anledningar till att den här behandlingen inte erbjuds i Sverige.

              För att det inte fungerar. Finns det någon som åkt dit med sitt barn som fått dödsbesked och barnen blivit bra igen? Varför ge pengar till dem istället för forskning?

                Jag vet inte. Vet vare sig vilka cancerformer det gäller, vad behandlingen innebär eller vad som är deras success rate. Vet inte heller vad orsaken är till att inte samma behandling erbjuds här. Vet du?

                  Ja. I de flesta fall är det för att svensk vård sett att det inte finns något mer att göra och kan inte ge mer behandling. Sen är det skojare som tjänar pengar på att sälja ”mirakel”

                    Jaha. Så vad innebär den mexikanska behandlingen? Vilka är biverkningarna? Hur mycket kostar den? Vilken cancerform talar vi om?

                      Olika, mycket hjärntumörer. Ta en sväng på Google och skapa din egna bild av det

                Vi hade en flicka från min stad vars föräldrar tog sin dotter till Mexiko pga behandlingar de kunde ge som inte gick här. Hur bra de var eller hur de funkade ett tag vet jag inte, men tyvärr lever inte den lilla flickan längre.

                  Så uppenbart funkade det inte…

                    Finns väl aldrig något som garanterar att det alltid fungerar lika så cellgifter!

                    Nu verkar ju åtminstone den länkade kliniken vara bluff men man kan inte allmänt säga att en behandling inte fungerar för att den inte klarar alla patienter.

                Ja, ledsamt nog verkar behandlingarna där inte vara några mirakelkurer. Kanske mår barnen bäst av att vara hemma och slippa stressas av resor och behandlingar som ändå inte hjälper? Men jag förstår till fullo att en förälder vill göra precis allt som går att göra.

                  Japp. Tror att barnet mår bättre sista tiden i lugn och ro hemma, vet att hejaagnes föräldrar tog det beslutet och avfärdade sånna här behandlingar (Nu är ju Agnes verkligen ett mirakel och blev bättre på egen hand ❤️). Och jag tror att pengarna gör mer nytta någon annanstans

                Jag är som många andra månadsgivare till cancerforskning, både barncancer och bröstcancer. Och utöver det så skänker jag en slant till desperata föräldrar på socialamedier när jag stötter på sånt.
                Det ena behöver inte utesluta det andra.
                Jag hoppas vi är många som fortsätter stötta och ge dessa föräldrar en chans att känna att de kunde göra sitt yttersta för sina sjuka barn och ta den där sista chansen och resa till Mexico eller vilket land det nu än är.

                  Fortsättning: om så hoppas jag att minst lika många skänker en peng till forskning.

                  Fast varför? Varför vill du skänka dina pengar till bluff? Köp något uppmuntrande till dem istället om du nu vill hjälpa familjer du stöter på på internet. Leksaker, skicka ett presentkort till mc donalds eller whatever

                Jag vet en som åkte till Colombia efter kraftiga magsmärtor och vården här i Sverige påstod att de inte var ngt och vägrade hjälpa henne. Väl där fick hon snabbt veta att det rörde sig om cancer och fick genomgå behandlingar och blev bättre.
                Vet en annan som åkte härifrån med en tumör de inte ville behandla och kom hem 1 år senare, ”frisk”

                  På min gata i staaan…

                    Kan ju såklart stämma. Läkare kan missa saker nån annan upptäcker. Sen finns såklart experimentell behandling eller ännu inte godkänd behandling utomlands. Nu är ju tyvärr den cancerbehandling vi diskuterar en bluff men han som fick nobelpris i medicin hann ju rädda tom svenska patienter innan studien var klar.

              Det är ganska ofta så att andra länder godkänt nya läkemedel och behandlingar före de blivit godkända i Sverige. De kan vara mycket väl fungerande men det kan ändå dröja från månader till år innan de finns här. Om de blir godkända.

                Ja, men så är inte fallet med den mexikanska kliniken. Det är bluff rakt av.

            Ändå reser tusentals familjer till Sverige för att de har bra sjukvård. Varför väljer de inte Mexico istället? Gör man ”allt” och har sökt efter den bästa sjukvården borde ju ingen komma hit längre utan åka till Meico?

            Och nej, jag har heller inte sett några bra resultat av sjukvårdsresor dit, ingen har skrivit inlägg om lyckliga slut efter en sådan resa.
            Jag vill inte skänka pengar till sådant bara för att föräldrar är förkrossade över sjuka barn.

              Finns många som reser till Mexiko för vård, särskilt i S/N Amerika. Sverige ligger inte generellt i framkant för precis alla typer av sjukdomar, vad har ni fått det ifrån? Vi har okej sjukvård men är självklart inte världsledande i precis allting.

                Fast nu är ju cancervård en av dem.

                Vad Sverige erbjuder är även vård i livets slut. Ingen vill se en anhörig dö, men jag ser hellre en human och värdig vård i slutet än charlataner.

                  Ändrades mitt namn, eller skrev jag faktiskt Cher rus?! ?

                Fast jag skrev inte att Sverige har bästa vården, jag skrev att många reser HIT för vård, det måste ju betyda något?
                Jag skrev också att ingen någonsin presenterat några resultat från vård i Mexico trots drösvis av insamlingar till vård i Mexico.
                Jag ser hellre att du diskuterar det jag skrev och inget annat.

                  Jag svarade dig ju? Fler icke mexikaner reser till Mexiko för vård än icke svenskar till Sverige. Om vi nu pratar vårdturism.

                  Att den länkade kliniken är en bluff kan man inte läsa som att all mexikansk vård är sämre än svensk.

            Jag undrar också vilka dessa personer är, som frågar efter donationer. Finns dom på riktigt? Det känns som relativt enkelt att skapa en facebook-sida, lägga dit några barnbilder och bluffa till sig pengar på det viset, och åka till Mexiko på semester istället.
            Nu säger jag inte det är så i detta fall, men jag säger att det inte är särskilt svårt om man skulle vilja göra så. Man hör ju aldrig några berättelser vad som händer i Mexiko och hur pengarna använts.

          Nix, hade aldrig någonsin utsatt mitt barn eller mig själv för några pengakåta kvacksalvare i Mexico. Aldrig! Det är en BLUFF! Sluta sprida dessa insamlingar, barnen kommer inte bli hjälpta av det och det leder till att fler naiva och desperata människor faller i klorna på svindlarna. Försök tänka lite logisk och gör research, folk påstår att allt från juice til silver kan bota cancer. Det kan det tyvärr inte.

          Nej jag hade faktiskt inte lagt hundratusentals kronor på mexikanska kvacksalvare. Jag hade inte spenderat sista tiden med mitt barn på flighter över Atlanten, jag hade aldrig gjort så mot mitt barn, aldrig.

            Jag tänker likadant nu, men vem vet hur det skulle kännas om just mitt barn drabbades. Hur ska man inte kunna låta bli att göra precis allt man kommer på för att barnet ska blu friskt? Inkl strunta i all logik … Men just därför så tycker jag att vi andra, som INTE har en dödssjuk unge, ska ta vårt ansvar och vara förnuftiga och inte dras med.

            Läste att siffran på insamlingen för Filippa nu har höjts och de behöver 4, 5 miljoner plus levnadskostnader för tiden i Mexico. Pengar som man med glädje tackar för om man är mexikansk läkare. Fatta hur mycket pengar de drar in på alla desperata stackars föräldrar. Det gör mig ont att andra skor sig på människors olycka.

        Kolla vad läkemedelsföretagen tjänar. Det är inga småsummor precis och botar sjukdomar gör inte deras mediciner heller. Det är de inte intresserade av, för då skulle folk bli friska och läkemedelsföretagen gå i konken.
        Vill man skänka pengar till något vettigt forskande i Sverige, skänk dem till Kostfonden.

          Va? Nog finns det mediciner som botar dödliga sjukdomar.

          Så antibiotika, blodtryckssänkare, hjärtmediciner. cytostatika, allergimediciner, vaccin m.m. räddar inte liv? Ta av dig din foliehatt. Man kan beskylla läkemedelsföretag för mycket, men inte för att deras produkter inte hjälper människor. Var det bättre på medeltiden kanske?

            Hur vore det om du lärde dig läsförståelse? Det står BOTAR!

              Haha har du haft en dålig jul? Cytostatika och antibiotika kan i högsta grad bota. Hjärtmediciner kan bota akuta tillstånd (alla hjärt- o kärlsjukdomar är ej kroniska, vid ett hjärtstopp pga t.ex. elektrisk chock eller felaktiga injektioner är det jäkligt nice att ha mediciner till hands med verkan på hjärta och blodkärl). Passiv vaccinering kan bota när en infektion redan skett, aktiv vaccinering kan bota allvarliga allergier. Jag hoppas att 2019 får dig på bättre humör! Vi får väl hoppas på att Kostfonden hittar botemedel mot parasitära, mykotiska och bakteriella infektioner, intoxikationer, allergier (ej födoämnesallergier) och medfödda cancersjukdomar genom kostförändringar. Missförstå mig rätt, det behövs definitivt mer forskning på kost, men det är löjligt att påstå att läkemedel ej kan bota sjukdomar.

                ???

          Och visst kan kost göra en stor skillnad, men du behöver ju inte ha pluggat till läkare för att förstå att det finns otal sjukdomar som inte förbättras av kost, utan kräver livslångt intag av mediciner. Och många studier på dessa läkemedel finansieras eller har finansierats av läkemedelsföretag.

            Ett livslång intag av mediciner är inte detsamma som att sjukdomen(ar) botas.

              Nej men vanlig antibiotika botar ett antal sjukdomar som annars varit dödliga. Anonym ovan har gett dig en lång lista på mediciner som gör samma sak.

                Ska testa med morötter nästa gång jag har lunginflammation!

          *Skapar en hatt av aluminiumfolie och sätter på ditt huvud*

              Aaah, du är en LCHF-frälst?

      Nej nej nej!

    Tycker ändå det är lite kul att Gabrielles Instagram gått helt åt helsicke pga alla kommentarer som make fun of her. Och att pingis försöker rädda med ett ”have fun, gabrielle!”, haha.

    Avskyr dock när man endast länkar till något utan att berätta vad det är. Känns så clickbait och adlink-style. Hellre berätta vilket inlägg som var det roligaste och länka till det i texten som vanligt istället för att man måste trycka på det 🙂

      Håller med om det sista.

      Word (främst till sista meningen du skrev) 🙂

      Det där sista, strategier.. det är strategi.

    Hoppas det snart blir ett åtal i hämdpo** härvan och att både sindy o Kevin får ett straff. Att alla hot dom utdelat till så många även camcam tas upp och det blir påföljd. Det är dags nu att dom får ta konsekvenserna efter all skit och olagligheter dom gjort. Att bara för man kallar sig influenser kan man inte göra vad som helst. Sindy brukar skryta om att hon har flera advokater som hjälper henne o att hon aldrig blivit dömd. Dags nu kanske?

    Finns ingen större anledning att skriva nedlåtande blogginlägg och kommentarer om Bella, det avslöjar bara en hel del om personen som har skrivit inlägget eller kommentaren ifråga.
    Sanningen kommer alltid fram till slut!

      Tycker ärligt man kan skriva ordentligt utan en massa nedlåtande ord om en annan människa. Det är inte så roligt att få skit kastat tillbaka ( lappen ) Kan dock ej minnas om hon skrev att det var pga denna blogg eller om hon drog paralleller om hur det ”kan” bli. Men oavsett så är det inte rätt att dumförklara andra människor!

        Hon antydde. Hon publicerade lappen i samband med att bluffstatistiken avslöjades, och kallade det baksidan av ett drev. Alla får självklart tolka det hur de vill. Personligen tolkar jag Bella som att det är CamCams fel.

        Det är ju först nu det visade sig att lappen var gammal och lite annat. Där och då när inlägget publicerades däremot…

          Det var ju Camcam som skapade drevet med sitt avslöjande, så det är ju inte fel. Dock ljög hon om lappen, så drevet var väl egentligen inte mer än att hon fick massa ifrågasättande kommentarer.

          Hon utsattes ju för ett drev, det gör hon ofta, och kolla vad som händer då – jo folk blir som galna och skräder inte sina ord, tankar och handlingar. Jag tolkade inte Bella som om det var Camcams fel men det är det ju såklart med tanke på att hon piskar upp folk till att dreva och hata. Jag tolkade aldrig inlägget som att hon fått en lapp just då eller att hon skyllde något på C, och nej hon ljög ju inte om lappen, lappen var äkta och hon hade fått den tidigare.

            Hon ljög om att en hotfull situation hade uppstått i april pga av min granskning, något som gjorde att hon inte kunde sova hemma och som gjorde att hon var glad över att barnen var hos sin pappa. Varför skulle hon annars skriva så om det var ett ”gammalt” hot? Vad är din teori? Jag är också nyfiken på din teori bakom smsen mellan Bell, Hampus och Simon när det begav sig och varför Bella skriver att hon inte kan sätta en ny lapp på sin bil eftersom hennes livvakt skulle kolla kamerorna. Varför funderar man ens i dessa banor om man inte vill få det att framstå som att hotet nyss hänt? Lust att förklara?

              NEJ hon ljög inte alls. Men att hon ens tidigare överhuvudtaget fått en hotlapp är sjukt i sig och obehagligt och visar på vad drev kan leda till och vad det finns för stollar och ilska och hat som kan uppstå – det skrevs kommentarer som ”sänk henne” osv vilket kan ha känts skrämmande och obehagligt. Enligt dina sms så var det ju H som tyckte hon skulle sätta upp en lapp, inte Bella. En lapp är illa nog när det än har hänt. Jag tolkade inte inlägget som att en lapp kommit idag, jag läste det som hon skrev – ett scenario, och vad drev kan leda till. Att du vill mena att hon ville ta bort fokus från statistik – njaa vet inte om det tog bort fokus men känns mer som att du gärna vill påpeka vad du kallar ”statistikfusk och lögner”. Själv vinklar du, förvränger och överdriver så är väl ingen större skillnad.

                Varför var hon då glad att barnen var hos sin pappa?

                Och varför skrev hon att hon inte kunde sova hemma?

              Du får ta och släppa fram svaret här. Ingen idé att svara och förklara om det sen inte ska släppas fram så alla kan läsa. Modd alltså. Kanske ett syfte med det 😉

              Haha asså.. vilket övertag du får när du sen inte släpper fram kommentarer, men varför då be om förklaring. Smart hehe. Modd.

                Jag har skrivit flera (trevliga) kommentarer som inte varit riktade mot Camilla alls. De är helt borta och syns inte ens i inläggen flera dagar senare. Jag har gått tillbaka och kollat. Vet inte om det är en bugg eller om de bara inte släpps igenom. Skulle gissa på det första då de verkligen inte var så speciella alls ?

              Vilket tålamod du har Camilla. Det du skriver är solklart och självklart för de allra flesta. Sen finns de som försvarar Bella för att de är anställda att göra det och de som är så naiva så det inte ens är värt att bemöta. Logik vinner över dumhet.

                Jag har min ”julledighet” att tacka för det.. ?

              precis… och vad hände med stalkern. Varför skulle han ge upp precis nu. Tror de med är nåt lurt.

                Men snälla..

    Undrar, lite nyfiket, om du valde att anmäla Sindy och hennes kille?
    Jag hoppas det! ??

      Det gjorde jag, på polisens inrådan. (Förlåt.. mitt TEAMS inrådan!)

        Du har verkligen hakat upp dig på bella.

          Anonym 19:29: är ju humor juh!!!

            Nä, det börjar bli lite pinsamt och minst sagt tjatigt.

    Ska du inte vara objektiv? Du borde släpp det där med att bella ”skyllde” på dig, hon ville få bort fokus från ditt avslöjande om statistik, det var ju inget personligt. Dessutom skyllde hon ju inte bara på dig utan på drevet

      Har man fått mycket skit kastat mot sig av en person så kan jag förstå varför man ger en känga tillbaka!!

        Jag också. Tycker nog Camcam får svälja det de gånger Bella väljer att ge tillbaka, här inne skrivs det negativt om varje liten del i hennes liv, till och med riktigt negativa kommentarer om hennes kropp och hy är okej

      När har Camcqm sagt att hon skulle vara objektiv?

        Precis, folk tror detta är en nyhetssida, och inte ens en nyhetssida är särskilt objektiva as is. Vilken drömvärld lever ni i egentligen? Jeez

        Camilla säger det själv. Hon sa i alla fall det under bellahajengrejen. Men hon kan ju ha ändrat sig sedan dess.

        Hon har skrivit att hon ”är som vilken journalist på vilken tidning som helst” och hävdade även att hon är objektiv.

        Jag undrar vilket företag hon försökt lura med falska statistiksiffror? Eftersom du nu skriver det som en sanning? Har du fått bevis på att falska uppgifter angetts i avtal vore det bra om du kan styrka det och visa bevisen.

          …när det kommer till utgivningsbevis ja. Att det ska vara så svårt… ?

            Tack för svar men du har ju även skrivit att du är objektiv.

            Vill du svara på om du nu fått bevis på att Bella verkligen använt falska siffrorna i kontrakt? För du påstår ju det nu.

    Älskar ditt val till roligaste inlägget. Men fattas det inte exempelbild/er på väskorna i det inlägget? De nämns i texten där men ingen bild.

    Fast om företagen inte bryr sig i den statistiken som du la fram så borde väl du släppa det också? Det är ju inte sunt att bära så mycket ”hat” mot en annan människa.

    Sen så har jag jobbat inom medievärlden och inte en kotte lägger fram siffror som är korrekta . Alla tar den period som högst i siffror! Inte en tidning uppger de rätta läsarantalet, hur många ex den trycks i ect.. Allt benämns med ca: 150 000 eller ca 50 000.

      Det må vara hänt men skarvar de så mycket att det närmar sig en miljon fel i diffen ens vid de högst mätta tillfällena?

        Om en tidning trycks i 35 000 exemplar & läsarantalet är 498 000…

          Jaaaaa?

          Om vi då räknar högt att varje tidning läses av 4 pers så blir läsare antalet 140’ och feldiffen blir då som lägst 358’. (Som högst 463’ om vi räknar en läsare på ex.)

          Mao ganska långtifrån 1 miljon i fel i diff eller hur?

            Eller har jag helt missat vad du vill säga?

            Hur ofta läser 4 personer ett magasin du tar hem? Magasinet säljs på 14 000 ställen i hela Sverige. Tror du alla exemplar säljs?
            Max 8-10 000 ex säljs om ens det!
            Fortfarande ligger antalet läsare på ca 500 000 läsare per utgivning. ( 4 utgivningar i månaden )

              Mmm: Men nu svamlar du. Det blir inte över en miljon hur du än vänder det.
              Dessutom läste du inte min parentes

              (Sedan når väl i stort sett alla tidningar ut via nätet idag också.)

        Fast Bella har inte skarvat med en miljon i diffen, det har varit högre siffror tidigare och i perioder. Det vet nog du också TrH. Viktiga är väl att inga företag klagat och bloggen är ju stor sen exakta siffror.. ja som sagt det varierar, för alla. Säger samma som Mmm.. knappast sunt med detta hat och besattheten.. blir lite hyckel och kasta sten i glashus också, just saying.

          Du har rätt. Det var mer. ?

      Då för att många fuskar är det okey ? gäller det allt eller bara bloggare??

      Då om flera ljuger är det okey ?? Gäller det skattefiffel med hm

        Så korkat skrivet!

      Så TS-upplaga för dagspress, nyhetstidningar, fack- och populärpress och RS-distribution för gratistidningar, annonsblad och kataloger är inte tillförlitliga utan bara ljug och båg?
      Faktum är att som reklammedium är sociala medier väldigt underutvecklat jämfört med ”gammelmedia” inkl radio, tv och bioreklam. Finns det några reklammedier där det är fritt fram att fabulera kring räckvidd, vilka läsare man har osv så är det just bloggar, Instagram, Facebook m fl.

        Vad tror du själv? Orvesto är lite mer tillförlitligt än en säljare mer ca siffror
        Folk skiter fullkomligt i hur många läsare en tidning eller liknande har! Målgruppen är nr 1 & innehållet

          Folk generellt skiter i det mest troligt ja.

          Annonsörerna not so much ?

            Eller menar du att om bara målgruppen är rätt så går det bra med tex 10 st läsar? ?

    Kul med amstaffen. Det är ju en erkänt krävande eller tom ”svår” ras, vad måste man som ägare kunna erbjuda för att hunden ska trivas?

      Amstaffen är varken svårare eller krävande än andra raser. Fostra den från början så är det en perfekt familjehund.
      Och som alla andra raser, jobba och stimulera både kropp och knopp.

        Kennelklubben skriver så här om rasen:
        ”En amstaff passar bäst hos en hundkunnig person. Den kräver en fast och konsekvent uppfostran. Att gå på kurs rekommenderas starkt. Med tanke på rasens bakgrund måste man som ägare vara extra ansvarsfull och visa stor hänsyn mot sin omgivning. Besök gärna rasklubbens webbplats för mer information.”

          Tackar- jo, jag har läst en del om rasen men alltid kul höra från folk som verkligen har hundarna 🙂

          Kennelklubben har ju bara i princip en ”Mall” där raserna presenteras. Den ”mallen” kan vara hur gammal som helst.
          Och inte stämma överhuvudtaget.
          Ta te.x Tollare som jag har. Där står det att den rasen är otroligt aktiv och man måste verkligen jobba med den , fysiskt och psykiskt, för att den inte ska bli odräglig. Jo, pyttsan. De två största latmaskarna som finns.
          Men visst, det finns olika individer av raserna. Allt från odrägliga terrorister till mjukisdjur.

      Jag är inte Cesar Milan – du får googla om du är nyfiken. 🙂

        Men däremot har du en frågestund

          Jo, men jag tänkte väl att den primärt skulle handla om sociala medier. ?

            Okej, det var du som tog upp hunden i frågestunden ?

        Anonym ställde en fråga i kommentarsfältet som många gör, varvid man får svar från andra som läser. Förstår inte den något spydiga kommentaren att just du inte är milan och att hen ska googla? Sen att frågestunden primärt skulle handla om sociala medier men ändå tar du med frågan om amstaffen och sen svarar du så i kommentarerna? Märkligt!
        Men men, kul med selma oavsett. Hoppas Anonym får svar från andra med erfarenhet 🙂 Har själv träffat många supergulliga amstaffar så de har oförtjänt dåligt rykte.

          På tal om anna books svar på kommentarer tidigare idag..

        Nej det hoppas jag verkligen inte!! Hans teorier är förlegade och har motbevisats av mycket forskning främst i etologi. Fruktansvärt att han ens får tv-tid.

        Irene Westerholm på hundläroverket (sthlm) är bäst i Sverige på Bull-och terrier raser. ?

        Jag äger en amstaff och två staffar, har även 8 bonushundar av kampras på mitt dagis. Rekommenderar Irene starkt!

        /hundpsykologen

          Hund”psykologen” 😀 Jag undrar vad det är för utbildning man genomgår för att få kalla sig hundpsykolog? Skyddad titel?

      Har en amstaff och haft en innan. De kräver aktivitet, både mentalt och fysiskt. Men de är riktigt gosiga, sova under täcket och loads av kärlek. Världens bästa hundar.
      Men har man inte tiden, så skaffa ingen. Eller ja. Skaffa ingen hund öht då 🙂

    ”mind fuckad”? det låter otrevligt. Om han läser det du har skrivit så kommer han att bli såå glad. (not)

      Som sagt, det skrivs om bella och h ovinklat här?

      Hur kär man än är kan man väl erkänna att man blivit mind fucked. Är väl det kärlek gör med en.

        Fler som blir mindfuckade av Camilla…

        Finns väl vissa som på riktigt påstår att det går att likna att vara kär med att ha en psykos. Sett till hur vi agerar irrationellt och påverkas mentalt. Eller nåt. Orkar inte googla hur vetenskapligt dessa påståenden är, men minns att jag har läst om det någon gång.

        Varför ska han ”erkänna” ett otrevligt hypotetiskt påstående från Bloggbevakning för? Eller gå ut med någon information för den skull över huvudtaget? Han kanske har fattat att ju mer man ger till media-cirkusen desto värre blir det? Är han klok så tar han det härifrån enbart via bra advokater och skiter i journalister och bloggare och asgamar som smaskar i sig skvaller.

          Eller så är det något vi redan pratat om? ??‍♀️

      Men det är ju sant, det är vad hon gör med människor. Manipulerar dom sönder och samman. Läs på om relationer med narcissister/psykopater, de är så duktiga på att manipulera sin partner att den på riktigt blir mind fucked. Klassiska exemplet är mannen som slår frun men hon är övertygad om att det är hennes eget fel och att hon förtjänar det, pga psykisk nedbrytning över lång tid. Han är helt förblindad av kärlek och ser inte den bb vi ser. Den som gjort en sport av att ljuga, manipulera och utnyttja människor för egen vinning. En person som skryter om hur hon ger f i andra människor och deras känslor, hur hon endast är intresserad av att prata med folk där hon kan vinna något. Den som kastade honom till vargarna utan att blinka och ljög ihop historier om att han var kriminell, var eftersökt av maffian, aldrig kunde komma tillbaka till Sverige osv.

        Ojoj du har fått ditt huvud förvridet här… Snälla du, hon ljög inte ihop historier om att han var kriminell och eftersökt av maffian – det var andra som vinklade det så och som skrev det INTE Bella. Att han inte kan komma tillbaka till Sverige skrev el sa hon ju däremot för att hon TRODDE nog att det var så illa. Att du anser att hon ”skryter” och kastat honom till vargarna eh.. anser du att han kastat henne dit också då kanske, och utnyttjat för egen vinning? Finns andra som manipulerar och mindf*ckar här däremot.

          Simon! Ta rast nu! ?

            Är det inte lite uttjatat vid det här laget att kalla alla som inte är emot bella för Simon och Ida och Bella själv?

            Eller kan det vara en liten härskarteknik för att slippa svara på det som står? (Tips: man MÅSTE inte svara på allt. Låt det stå obemött i stället för att svara så där)

              Åh, det är en och samma person hela tiden. ?

                Vad?

                  Hummilihum jag kan inte säga mer…. ☺️

                    Ingen frågade dig ändå

                      Så jobbigt för dig att jag svarar ändå. ?
                      Förstår att du vill ha sympati. ☺️

                      Sympati? nej det är verkligen inte något jag söker här inne?

                      Och T r H kan ju inte heller veta hur många det är som försvarar Bella eller om det är endast en. Glömde någon…. ehum ett litet misstake 😉 Där ser man. ?

                      Åh nej! Fuckade Magnus upp nu där ute i soffan? Eller var det.. jag? ?

                      Camilla har väl kommenterat här inne ”anonymt” under andra namn förut!?

                      Nope. Varför skulle jag göra det? ?

                      Attans jag får väl stanna kvar i soffan och sova här inatt ???

                      (Eller så har jag bara bra minne och kan lägga ihop två och två. ?)

                    Hoppsan ett litet misstag där… glömde byta 😉 Nej det är inte en o samma som försvarar Bella, vi är flera. Det där med hej simon är ju så löjligt.. hur var det med härskartekniker nu igen hrm hrm från ett tidigare inlägg idag.. Någon verkar ha tappat det igen.. ta en paus Camilla.

                      Nä, ni är en person. När ett ip-nummer spårar ur och vederbörande sätts på modd så dyker samma kommentar upp under ett nytt nummer. Det är extremt lätt att se på språk, ordval mm att det är en och samma smått hysteriska person bakom alla dessa Löwengripska försvarstal. ?

                      Jag är en av (minst två) anonym som har skrivit ovan. Om mina kommentarer räknas som hysteriska så är det inte högt i tak här när det kommer till att inte gilla bellahatet?

                      Nä, jag räknar inte dig dit. ?

                      Oops ?. Ett misstag att skriva som the real hmm. Men vetat det länge. Trh dyker alltid upp lägligt i tid för att försvara CC i diskussioner, skriver ofta kommentarer samtidigt som CC osv. Extremt envis är Trh/Camilla och det har hon ju visat prov på under lång tid med sitt dagliga hackande på ALLT Bella gör ?. Det finns fog för kritik, men med måtta kan jag tycka.

                      Saknar humorn som bloggen hade mer av tidigare! CC är riktigt rolig tycker jag. Lite synd när det som med Bella blivit lite för mkt humor på annans bekostnad.

                    Är ju uppenbart att Trh är Camcam. Har hänt flera gånger tidigare att Trh svarat som CC. De är också för ofta samtidigt i kommentarfältet för att det skulle vara en slump. Trh är möjligheten för CC att få ut sin frustration över de kommentarer hon som CC måste svara neutralt/någorlunda trevligt på. Trh kommenterar också ofta överst i kommentarsfältet för att styra in kommentarerna åt önskat håll, och dyker alltid upp i precis rätt tid för att försvara CC när det behövs. Trh skriver även under anonym och har vad jag sett svarat som det av misstag flera ggr.

                      Tror faktiskt inte det. TRH har genom åren visat prov på helt andra kunskaper än vad camCam har, både på denna och andra bloggar.

                      (Ok eller vilka kunskaper jag misstänker att CamCam har. Har en teori inom vilket område, typ, TRH är verksam och det handlar inte om musik eller media, långt ifrån)

                      Anonym 00.12, Hej Camilla!

                      Anonym 00:12 Heter inte Camilla, och är ej Camcam om det var det du menade.

                      Eller så skrev TRH så här med flit för att få lite uppmärksamhet och få igång kommenterar om att hon är Camilla. Annars var det väldigt konstigt skrivit.

                      Ja är det något trh verkar älska så är det uppmärksamhet och när folk spekulerar i vem hon kan vara.

                Jaha är the real hmm du ( Cc) alltså, har misstänkt det men nu blev det väldigt tydligt ?

              Boooring. Inget är mer uttjatat.

              Haha camcam ser ju ip nummer…. just saying.

            Gud vad töntigt. Nej är inte Simon. Men att du inte släpper fram kommentarer då när du ändå är här inne och hånar folk. Alltså så stört.. är du pinsam eller, inte helt balanserad. Något som stör dig uppenbarligen, hoppas du blir lyckligare snart. Och rast.. verkar du behöva. Ta en paus så mår du kanske bättre sen.

          Att Bella kastade H till vargarna är väl helt solklart. Dessutom gav det henne massa publicitet inför USA lanseringen. Bella utnyttjar verkligen människor för att maxa antalet sökningar på nätet för sig själv.
          Som tur är har H hållit låg profil och inte gjort några anklagelser i retur och det ser ut att ordna sig på jobbfronten för H också om man läser hans instagram. Jättekul!

            Det gav henne väl knappast publicitet i USA…

        Du köper alltid allt som skvallerbloggar och kvällspressen skriver eller?

          Behövs inte. Det räcker att lyssna på vad Bella själv säger.

            Jaha, när har hon berättat allt det här för dig?

              På sin insta-story tex. ?

                Du har nog tolkat det hon har sagt, och antagit och utgått från. precis som andra här.

                  Nej. Det fanns inget att tolka. Kunde inte bli tydligare.

                    Haha ok??

                      Perfekt. Äntligen trillade polletten ner.??

                      Hoppas den inte var alltför trögt och raspig på vägen ner.☺️

                      Så där ja. Nu fastnade jag också i modd.

                      Vad är din teori om cencur nu då? ?

                      Varför frågar du mig det?

                      🙄

                      ’Cencur’?

    Ville bara tipsa och upplysa om BB enligt henne själv eldar ”hela tiden” trots tydliga restriktioner i området gällande trivseleldning.
    https://www.lidingo.se/toppmeny/byggabomiljo/miljoochhalsa/dinbostadsmiljo/vedeldning.4.280519311f6c25b56880008199.html

      Ring och anmäl fort som fan, det här går ju inte för sig.

      Det står ju inte alls att man inte får elda, det står att det HELST SKA UNDVIKAS, och sedan är det listat med vad man skall tänka på, sen om man väljer att följa rekommendationerna eller inte är ju upp till var och en.

        Bara att googla på Lidingö kommun, gällande eldning, nä det är ta mig fan för mycket. Bara leta fel. Bra att du kommenterade Helst ska undvikas.

        Nu finns det ju prejudikat om vad som räknas som trivseleldning och de brukar innebära några gånger i månaden som mest en gång i veckan.

        Exat hur just Lidingö tillämpar det får du ringa komunen om.

      Vedeldning är inte miljövänligt.
      Inom tätbebyggt område bör vedeldning undvikas även om trivselfaktorn kan tyckas värdefull. Kommunerna har rekommendationer som oftast går ut på att minimera vedeldning utan uppvärmningssyfte.
      Vill man elda i braskamin för jämnan får man flytta ut till ett glesbebyggt område utan grannar som kan störas av röken.

        Är pellets bättre? Vad är bäst (om man måste elda)?

        Är det något som är miljövänligt i Sverige längre? Ni är ju helt hysteriska där, men ändå skall det resas utomlands så fort man har ett par dagar ledigt. ?

        Trivseleldning är inte ens ett problem värt att nämnas när det kommer till miljöförstöring. Det krävs såpass mycket jobb att dom flesta bara därför eldar ytterst lite. Inte hört att någon eldar dagarna i ända för lite mys.
        Vi eldar varje dag minst två gånger nu under vinterhalvåret, men det är pga värmen. Det är rätt mysigt där i början av oktober efter sommarens uppehåll, men blir gammalt rätt fort.

          Nej. Men det är ett regelrätt problem för alla astmatiker. Betydligt värre än bilavgaser tex.

            ”Så här års är det många som njuter framför brasan hemma. Men eldandet har en baksida. Vedröken innehåller luftföroreningar och små partiklar som kan leda till problem med andningsvägarna, hjärt- och kärlsystemet och ge upphov till cancer. Mysbrasorna kan till och med förkorta våra liv.

            Enligt forskarnas beräkningar orsakar luftföroreningar från vedeldning ungefär 324 personers förtida död varje år i Stockholm, Göteborg och Umeåregionen. Det är något fler än de cirka 299 personer som dör i förtid av luftföroreningar från fordonsavgaser och dubbdäcks- och bromsslitage i området.”…

            ”Minst 1000 förtida dödsfall om året
            – Om våra resultat tillämpades på hela landet skulle antalet dödsfall troligen ligga i närheten av detta, eller något högre, säger David Segersson.

            Studien visar att den del av hälsopåverkan som kommer från lokala utsläpp, är större än vad man sett i förhållande till långväga bidrag från Europa. Något som kan vara viktig information vid prioriteringar kring åtgärder, menar David David Segersson. Han och de andra forskarna blev förvånade när de insåg att vedeldningen var en så stor källa till luftmiljörelaterade hälsoproblem även i storstäderna.

            Värre än bilavgaser
            – Det naturliga är ju att tänka att det är vägtrafiken som den stora orsaken till luftföroreningar och hälsoproblem i städer med mycket bilar. Men i den här studien ser vi att vedeldningens effekter kan vara jämförbara eller till och med något större än bilavgasernas effekter i större städer. I mindre orter med mer vedeldning men mindre biltrafik är det sannolikt vedeldningen som står för det större antalet förtida dödsfall, förklarar han.”…

              När man copypastar någons annan text, lägger man även länken till texten.

                Det har du faktiskt rätt i även om det blev uppenbart iom citattecknen.

                Och jag menade att göra det också det föll bara bort och jag kunde inte se det förrän nu då den hamnade i modd.

                Men här kommer länk. ?

                https://www.svt.se/nyheter/inrikes/luftfororeningar-fran-mysbrasor-skordar-liv

    Alltså ditt Bella-hat.. hur du ska sänka henne och få folk att tro att hon ljuger.. tröttsamt, gå vidare. Hon har INTE iscensatt hot mot sig själv och INTE skyllt det på dig, det är din egen märkliga tolkning, med ett syfte. Bella ljuger inte alls om det mesta, hon ljuger inte mer än du. Många här som blivit mindfuckade av dig däremot, och det är vad du kämpar med, dina syften.

    Alltså att ens kommentarer som inte smeker dig medhårs och som försvarar Bella inte går fram… haha så genomskinligt, så sjukt, smart.. säger en del om dig. Kräks.

      Den här kommentaren gled igenom utan problem så det handlar väl snarare om sättet du uttrycker dig på…

        Nej knappast för har inte uttryckt mig på något särskilt sätt mer än ifrågasatt dig och försvarat Bella, the other way around går ju alltid bra. Märkligt. Men då kan du ju bara släppa fram kommentarerna då så får vi se.

      Det beror nog snarare på hur du uttrycker dig… Jag har läst många kritiska kommentarer mot CamCam. Och de som försvarar Bella. Så, det ligger nog i hur du uttrycker dig.

        Inte alls. Hur menar ni att jag skulle uttrycka mig? Värre saker går ju igenom om det är emot Bella, el andra. Men om man ifrågasätter Camcam och försvarar Bella så stoppas man. Jag har inte uttryckt några svordomar, inga fula ord heller.. så vet inte hur ni tänker C och Gjerrud.

          Om det var du som skrev 20:47 kan det har varit ordet f*ck. Det kan också ha varit den gamla hederliga att du skrev för fort och postade för fort, systemet uppfattar det som spam och händer i stort sett alla. Om det var du som skrev 20:47 verkade du hetsig och upprörd, så personligen gissar jag på att du postade för fort – den gamla, irriterande varningen om postar för fort kanske borde komma tillbaka?

          Att se över hur du uttrycker dig generellt är upp till dig. Men jag kan ju säga såhär: Blondinbella släpper inte igenom hälften så kritiska kommentarer som CamCam släpper igenom, varför då, tror du?

            Haha nejdå jag postar inte för fort, väntar tio sek för att det ska gå fram men ändå inte.. men klart det går fram om det är nedlåtande om Bella. Det ordet du nämner har ju flera skrivit. Handlar inte om hur man uttrycker sig, det kan jag lova dig, men du är blåögd. Finns många kommentarer som CC inte släpper fram, och det är för att hon inte vill ha kritik, det kan du lita på, och hon vill inte att man försvarar Bella.

            Jo Bella släpper visst fram kritiska kommentarer, sluta ljug!

              Nope många kommentarer har plockats bort av hennes ”team”

        Modd, modd, modd hehe..

    Nu behöver IL en båt till sommaren.
    Vill ha förslag!
    Flera har rekommenderat båtar, så det blir säkert ngt samarbete med ngn
    Båtförsäljare.
    Sen ska det ju vara pool, mm och även gym.!!!! ”Mera samarbete” ?????

      Som hon ska köra? Lycka till

        Hennes ”vakt Magnus” har kanske kompetens för att framföra mindre båt inomskärs?
        Då kan han svara för säkerheten samtidigt.
        Enligt uppgift ska han från januari avlönas som anställd av Löwengrip Invest.
        Head of Security and Sea Transportation ?

    Många här som blivit mindfuckade…

    Kusin säger många om släktingar även om det inte är som svenska kusiner, i USA t.ex. så säger man cousins även om sysslingar så antar att de bara är lite internationella av sig.

    Gabrielle kom ju till liv i november men vi skulle väl få se henne i december men det har väl inte hunnits med helt enkelt kanske, eller så tröttnade dem på att folk skrev skit kanske.

    Din Bella-ilska känns inte sund.. så det är för att du anser att hon förstör branschen hmm verkligen? Fast nej hon ljuger inte alls om det mesta, och har ju inte alls iscensatt hot som hon skyllt på dig, det är din egen vinklade tolkning. Get over it och gå vidare, din fix vid Bella känns jobbig och ohälsosam.

      ”Get over it och gå vidare, din fix vid Bella känns jobbig och ohälsosam.”

      Säger hon som inte gör nåt annat än springer hit för att försvara Bella 24/7 😀 Om det är inte ohälsosamt, vad är det då?

    Modd

    Mycket modd. En strategi? 😉 ?

    Hör och häpna! Engla söker ett ”vanligt” jobb.
    Bloggpengarna sinar alltså. Det gick med andra ord inte att driva en blogg längre på det sätt som Engla gjort. Det krävs utveckling, idéer och mycket arbete för att i längden kunna leva på en blogg. Englas blogg är ännu sämre och torftigare än för 10 år sedan. Undrar hur länge hon kommer fixa ett vanligt arbete bara…

      Äntligen ?

      Men när jag började läsa Englas blogg så hade hon ett ”riktigt” jobb (är inte alla jobb som gör att man kunde försörja familjen riktiga förresten?) och det gick alldeles utmärkt. Det går säkert bra nu med.

        Engla verkar av någon underlig anledning redan ha ett stressigt liv. Hon skriver ideligen om att hon har så mycket att göra, att hinna med. Det är ångest, oro, ständiga storstädningar och en jäkla massa träningspass. Tror inte att hon fixar att blogga proffsigt och jobba med annat samtidigt. Hoppas hon slutar blogga, tror att Engla skulle må bättre då.

    Gräv mer om Mona
    Gräv mer om varför Mirka o Madde inte umgås längre
    Gräv mer i vad som hände mellan Graaf o My

    ”Kanske blev hennes amerikanska visum indraget efter hennes lilla drogkaos med Felix och Pagge”???? Vad har jag missat????

      Jag trodde Gabrielle var amerikansk medborgare…
      Har det framgått att hon inte är det?
      Tanken bakom att klona Bella i flera virtuella influencers bör väl vara att de ska bo på olika platser i världen och så naturligt som möjligt tala till lokala konsumenter.
      Den klon som bor i Kina t ex bör väl vara kines snarare än västerlänning osv.
      Eller?

    Blondinbella sitter på ett flygplan med rullar i håret, för att hennes hår ska lägga sig perfekt till festen ikväll. Höjden av fåfänga och alla på planet skrattar åt henne enligt min vän som åker med samma plan..

    Hon kan verkligen inte fixa sig själv längre.

      Jaha? Och? ? Tycker man att en sån sak är heeelt galen så har man inte sett mycket i livet. Vem bryr sig? Och satan vad pinsam din vän och resten av dom som sitter och skrattar på planet är i sådana fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.