Svar på frågestunden del 2

Jag känner inte Odd överhuvudtaget och har mig veterligen aldrig träffat honom. Vi har haft lite kontakt via sms vid de tillfällen Isabella skrivit nedvärderande saker om honom på bloggen samt när hon gick ut med att de alla hade beskydd men annars inte.

Han har sagt till mig att de hade en överenskommelse att inte diskutera varandra negativt i media med tanke på barnen, och att han i alla fall har intentionen att hålla sig till den.
Huruvida hon har hållhakar på honom vet jag inte.

De verkar inte hänga ut varandra särskilt mycket längre, men det var inte länge sedan Kevin och Sindy publicerade hämndporr på Kevins fd. flickvän mm.
Så jag skulle säga att i alla fall dessa två är i lika fin form som vanligt.

Jag publicerar avslöjanden i den mån jag kan. Har jag tillräckligt på fötterna utan att riskera att röja källor mm så gör jag det – jag har inget excelark jag följer där. 🙂

Den enda som någonsin bett mig att inte skriva om henne är Sindy. Anna Book har aldrig kontaktat mig. Anledningen till att jag inte tillät kommentarer om hennes son då var för att han för det första inte är en offentlig person, det är det Anna som är, och för det andra, att han var under 18.
Nu har han visserligen fyllt 18 och är myndig, men han är fortfarande inte en offentlig person vars kriminella domar ska diskuteras här – trots att de är offentliga. Det får man i så fall göra på Flashback som har sina servrar i USA och således kan tillåta det.

Det beror HELT på hur klimatsmart man vill vara.

Tyra och jag rök ihop över en gemensam vän som jag anser att hon behandlade som skit.
Det är svårt för mig att veta vilken information H inte givit mig om Bella eftersom han inte givit den till mig. 🙂
Jag gjorde misstaget att ge Tyra ett par stycken Citodon eftersom hon spolat ner sina. Det var första gången hon skulle sluta med några smärtstillande och jag rekommenderade henne att kontakta sin läkare för en nertrapping istället för att sluta ”cold turkey”. Med facit i hand så var det extremt idiotiskt gjort av mig, men jag anade inte då att hon skulle komma att utveckla ett allvarligt Tramadolmissbruk senare.

För bocken – nej.
För resten av mänskligheten – ja.
Moder Jord straffade ju till och med Gävle med en jordbävning, vilket jag helt skyller på dessa amatör-pyromaner. Tändvätska och lite eld – hur svårt ska det vara att rädda världen?

Nej, det går mest bara rykten kring deras pulvriserade vänskap.

Nej, inte det minsta. Inte vad jag hört i alla fall.

  1. Isabella – UTAN team.
  2. Sandra Beijer
  3. Egoina

Om jag slipper vara där inne själv – Mona, My och Magdalena Graaf. 🙂

Följdfråga:

  1. Sindy
  2. KnivMicke
  3. Sindys pojkvän Kevin (om han nu räknas som influencer)

Här hittar du del 1 av frågestunden. 

82 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tror du bellas team styr henne med järnhand? Jag börjar ärligt tro det. Magnus verkar vara lite för ”rädd” för att vara livvakt & skrämmer upp henne tex

      ”Team”. Jag spyr

        ”Jag spyr”.. Mycket värre uttryck enligt mig.

        (Nej, jag är inte Simon, bella, Ida, Magnus, ett fan eller anställd)

          Somliga vet ej hur man kommunicerar på ett vuxet sätt. ?

        Bygga bolag ?

          Heja!

          Ljuvligt ?

            Ja!!!! Världens vidrigaste ord!!!?

          Lite lyxigt.

        Vad tycker du att hon ska kalla dom? Och varför blir du så provocerad av att hon kallar dom team?

          Undrar detsamma, är ju många som säger team, inget konstigt med det ju.

      Magnus kommer inte bli utsedd till årets livvakt men han lär ju tjäna bra på att ”skydda” och köra runt på Bella.

        Mest googlade livvakt 2018 🙂

      Haha att man ens vet vad en random livvakt heter säger ju egentligen allt. Tänker att de ska vara anonyma, men här har det blivit tvärtom. Bra jobb. Verkligen.

      Varje gång Bellas kyl öppnas på Instagram ska hon fakturera 100000 kr enligt senaste blogginlägget. Sjukt egentligen. Hon lever av att sälja sitt liv till högstbjudande, men hon har noll trovärdighet eftersom hon inte egentligen gör någonting själv. Är det inte viktigt för företagen med trovärdiga samarbeten? Blir så skevt bara

    Gott nytt år allihopa! Mitt första nyktra. Har lite ångest över det, vet egentligen inte varför? Jag vet ju att jag verkligen kommer tacka mig själv imorgon när jag vaknar upp utan ångest för att ha gjort något dumt och utan huvudvärk från alkoholen. Känner mig lite rädd för att alla ska tycka att jag är töntig som inte dricker, att alla ska förstå att jag har problem. Mem egentligen vet jag att jag är stark som tar tag i det och att om de inte vill umgås med mig när jag är nykter är de verkligen inga vänner att ha. Nej, dags för en löptur för att döda lite ångest. Tack för att ni finns alla goingar där ute!

      Du fixar det ?? Jag jobbar i natt så vi är nyktra tillsammans ❤️

        Jag är också nykter detta nyår – inte första gången – men känner inte för att dricka.
        Gott nytt år på er alla därute! ?

          Intressant, då vet vi.

            Ok

            Helt ärligt, stick och brinn anonym.

      Grymt duktig är du!

      Kör hårt! Jag tror inte du är ensam i dina tankar, nog vanligare än man tror! Kanske inspirerar du någon att ta samma beslut! Heja dig i vilket fall som helst.

      Alla mina nyår har varit nyktra och ingen har tittat snett eller frågat. Om det känns jobbigt kan du ju alltid säga att du tänkt träna imorgon, att du inte vill börja det nya året bakis eller att du inte känner för det. Ingen kommer ana att du har problem. Heja dig som tar tag i det!

      Vet du, jag är också nykter. Och bara för att jag vill!
      Har inte haft problem, men en del gillar inte lakrits eller dill, jag är inte så förtjust i alkohol 🙂
      Den som tycker att du är töntig som inte dricker…den har problem.
      Lycka till!

      Du är grym och är du bland riktiga vänner så bryr de sig inte ❤

    Det här med Gävlebocken… Över åren som den brunnit har det ju typ blivit en tradition, säkert nån hednisk gud som tagit sig an brännandet av bocken som någon ritual ;).

    Jag tycker de ska göra en grej utav det. Så många vill se den brinna! Nu är det efter jul, ringa in det nya året med att kommunen(?) har någon ceremoni och bränner den. Gör ett jippo av det liksom. Tror det skulle vara uppskattat, och nästkommande år blir bra.

      Det är ju endast roligt så länge det är olagligt

        Ja och det ”roliga” är ju att inte veta om/när/hur den ska brinna upp.

      Men varför bränner folk upp den? Synd den är ju jätte söt.

    Tycker att du är cool som skippar den detaljen. Varför förgifta sitt nervsystem för att ha roligt. Har själv inte druckit på över ett år och det känns fantastiskt skönt.
    Gott nytt.

      Oj. Vaknat på fel sida idag?

        På fel sida och korken av?

      Det lär bli många år, beroende på hur länge jag lever, eftersom jag numera är absolutist.

    När ska du avslöja Stordalens och Isabellas affär och att det var därför deras investering inte gick i mål?

      Vad försöker du spekulera i här?

      Hon var ett så dåligt ligg att han inte vill ha något med henne att gå längre ?

        Om män inte kan skilja på sex och affärer så bör de nog bli omyndigförklarade.

        Ska vi på allvar sitta här och spekulera i om de har haft sex och vad de både tyckte om sexet? Hur gammal är du?

          “Everything in the world is about sex except sex. Sex is about power.”

        Ni har verkligen svårt för gränser…

        Nu drog du ner nivån rejält. Onödigt speciellt med tanke på att det är en intressant fråga Tuttalou ställer. Om Bellan gick i säng med Stordalen så säger det otroligt mycket om hennes moral. Dels att hon träffat hans fru och ändå ligger med hennes man, dels att hon gjorde slut med den – enligt henne – största kärleken i hennes liv för att åka med Stordalen till Rivieran. Hon såg antagligen Stordalen som biljetten till alla hennes drömmar. I samband med både Stordalen och H så kom hon i besittning av en massa pengar som tog henne till en ny nivå standardmässigt. Är det Stordalen som köpt hennes tysdnad eller är det H som hjälpt henne göra fuffensaffärer?

        Att Bella frivilligt skulle avstå från att starta ett bolag med en av de mest framgångsrika entrepenörer som finns, och som hon beundrar enormt, finns inte på kartan. Något har hänt mellan dem som inte är till hennes fördel hur man än vänder och vrider på det.

          Nja, varför är det bella som skulle ha bristande moral och inte ett ord om stordalens moral?

          För övrigt vet vi inget om de ens har haft sex, om hans fru vetat om och varit ok med det osv. Varför ska andra än de inblandade ens bry sig?

            För att vi inte diskuterar Stordalen som influencer.

            Som stor influencer så har du konsumentmakt som ska bygga på förtroende. Varför bry sig överhuvudtaget om sanningshalten hos någon som har makt, eller menar du att just sex och relationer är något som helt ska tas bort från radarn? Bella ljuger om väldigt mycket och framställer sig själv som en genuin människa. Många går på det och litar på henne blint. Jättebra att granska henne ur alla synvinklar, precis som man gör med andra företag och politiker.

            Om nu Gunhild visste att Petter skulle ligga med Bella så bättrar det inte direkt på imagen för någon av de inblandade.

              Märkligt att dina långa kommentarer går igenom, men det gör de såklart dock inte alla andra kommentarer som inte på något sätt liknar dina. Kan det vara så att du är CC som skriver detta, ja så tror jag. Det har inte slagit dig att Bella drog sig ur samarbetet pga H för han kanske inte ville att de skulle samarbeta, kanske var svartsjuk pga sådana rykten, det var ju efter att de blivit tillsammans igen på riktigt som Bella drog sig ur samarbetet med PS.

              Varför menar du att öppna relationer inte skulle vara bra för någons image?

          13.14 Att spekulera på det här viset är inte friskt.
          Petter Stordalen är gift med the love of his life, han gör allt som står i hans makt för sin fru.
          Så kränkande att spekulera så här.

            De har ett öppet förhållande.

          Jag tror du slår huvudet på spiken med det här:

          ”Att Bella frivilligt skulle avstå från att starta ett bolag med en av de mest framgångsrika entrepenörer som finns, och som hon beundrar enormt, finns inte på kartan. Något har hänt mellan dem som inte är till hennes fördel hur man än vänder och vrider på det.”

          Vad som hänt vet jag inte och vill inte spekulera i heller men något hände som gjorde att affären inte gick ihop. Och jag tror inte det var Blondinbella som backade. Hon skulle, som du säger, aldrig backa från att göra affärer ihop med någon som Stordalen. Han är en alltför stor och respekterad entreprenör för det. Så troligt är att han av någon anledning drog sig ur och det är det som är det intressanta, varför drog han sig ur?

            Fast det VAR ju Blondinbella som backade, du tror inte det kan bero på H och svartsjuka pga de rykten du skriver om här, Bella kanske avstod samarbete med PS för Hs skull. PS ville gå vidare med projektet, det var Bella som backade ur.

              Du är mer än lovligt naiv. Tror du på fullaste allvar att H kunde stoppa Bella från att samarbeta Stordalen? Har du läst för många Mitt livs novell?

              Och du sväljer med hull och hår Bellas version om att det var hon som drog sig ur. Eller har du varit med i innersta kretsen och VET sanningen? Du yrar ovan om att jag är Camilla och att min kommentar går igenom. De flesta av mina kommentarer hamnar i modd, sen släpps de på. Likadant för många har jag förstått på kommentarer. Bara gå och lägg dig naiva människa.

                Och med stoppa menar jag avstå på grund av hennes romantiska känslor. Du måste vara mycket ung.

      Jag är totalt ointresserad av ifall de legat med varandra eller inte.

    OT Hahaha har ni sett Bellas instastory? Hon är tydligen den mest omskrivna affärskvinnan eller nåt, men tidningen stavar hennes namn fel: Lövengrip.

    ”I don’t care what they write about me as long as they spell my name right”… Eller hur var det?

      Fast det där med ”näringslivets mest omskrivna kvinna” är en sanning med viss modifikation.
      Bella kommer långt före både Antonia Axelsson Johnsson och Cristina Stenbeck i listan men skillnaden är att de senare är omskrivna för sina insatser i näringslivet men Bella kom med på listan för att hon har varit med i en årslång såpa som kulminerade i november med en smaskig hajfenssoppa som gjorde att alla medier hängde på.
      Skulle man rensa bort det som inte är näringslivsorienterat bland allt som skrivits om Bella under 2018 så skulle hon självklart inte kommit på plats sex i topplistan.
      Nej, Bella borde finnas i listan bland kändisar, artister och allmänt omtalat folk och inte i topplistan för folk i näringslivet. Det är inte i första hand som sådan hon blir omskriven.
      Men huvudsaken är förstås att det skrivs, inte vad det skrivs. Viktigt när konsumenten står där framför hyllan och ska välja produkter. Vad är det nu hon heter som blev kidnappningshotad? Visst ja, Löwengrip. Den produkten köper jag 🙂

    Alltså förlåt, men jag måste fråga! Jag har följt sindy i flera år, och är helt säker på att hon la upp på sin story för läänge sen att du skickat barnkläder till henne. Stämmer det?

      Instastory alltså.

      Jag har för mig att Camcam skickade till alla som fick barn.

    Ja man måste då ge Bella cred för att hon är så otroligt pinsamt underhållande. Reser i megastora hårrullar och när hon plockat ut dem ser hon typ ut som vanligt. Hennes frilla skulle vem som helst kunnat knåpa ihop m en vanlig billig varmluftsborste på 5 min. Suveränt säkerhetstänk också att filma Magnus the Bodyguard. Hejja Bella, fan vad tråkigt livet skulle vara utan dig.

      Sorgligt om ens liv skulle vara så tråkigt utan bellas påhitt. Tips: hitta något kul att glädjas åt i ditt eget liv under 2019. Så står inte ditt liv och faller med bellas blogginlägg.

        Så sekundärkränkt

          Nej. Hur fick du det till att jag var sekundärkränkt? Förklara gärna.

          Moddas (av någon anledning?) men hur tänkte du nu? ?

            Man brukar moddas om man ”står på Bellas sida”.

              Nä, man moddas om man uttrycker sig som en rövhatt och/eller försöker sprida lögner.

                Gjorde jag det? För än har inte mina två moddade svar till 14.29 kommit fram. Och där frågade jag bara varför jag skulle vara kränkt.

                  Jag har släppt på alla kommentarer.

                    Ok, då hamnade de andra svaren någonstans i cyberrymden.

                      Händer ofta nuförtiden men konstigt nog bara när det är kommentarer där man ifrågasätter CC och ger kritik och när man försvarar Bella och vissa andra bloggare. Sen ser man andra kommentarer som är hetska och elaka så det där att man uttrycker sig som en rövhatt det stämmer inte – det går isf bara åt ett håll om ni förstår hur jag menar – CC anser tydligen att man uttrycker sig bra om det är rövhattigt mot tex Bella el Maggan men ifrågasätta CC på ett civiliserat språk är tydligen rövhattigt. Jaja det säger en del…

                      Anonym / 16:29

                      Och hur vet du att det är BARA kommentarer som ifrågasätter CC och försvarar Bella som hamnar i modd? Har du stenkoll på alla andra kommentarer menar du? Jag får varann kommentar satt i modd fast jag bara skrivit att solen skiner så du har helt fel. Nu är du väl endast ute efter att provocera och sprida lögner men ändå. Skärp dig.

                      Fast det är faktiskt så att negativa riktigt elaka kommentarer om Bella får stå kvar för evigt medan neutralt framförd kritik om CW ofta modereras bort eller raderas väldigt kvickt.

                      Jag tycker att det är riktigt fult från Camcams sida.

                    Du moddar personer som ifrågasätter dig och som försvarar Bella – Ditt snack om att det handlar om hur man uttrycker sig stämmer inte alls. Vissa ord är ju okej om de riktas till t ex Bella. Men skriver man att du är bitter eller besatt eller försvarar Bella eller reder ut lögner och vinklingar då moddas man ofta. Vad är det för lögner du menar?- lögner att man tycker du är besatt av B, att du vinklar, lögner då man skriver rätta sanningen? … suck.

                Nej du har fel Camilla, lögn, handlar inte om att uttrycka sig som rövhatt eller sprida lögner. Du moddar ju inte de som sprider lögner om Bella och uttrycker sig som en rövhatt om Bella, Mona eller Maggan t.ex. Se på ”Anonym” ovan som sprider rykten (lögner) om Bella och P.S. Du är inte sann..

        Hej Bellas största fan,alltid redo att försvara henne mot alla elaka kommentarer här inne. Har inte du heller något liv el är du dygnet runt anställd av IL ? Hoppas att du får bra lön för mödan. Gott Nytt År ?

          Åh vad rolig du var nu? har aldrig läst bellas blogg för hon är ointressant för mig. Mer intressant att se hur vissa här inne låter henne ha så stor inverkan på dem trots att de påstår att de ogillar henne. Mitt liv är bra tack som frågar och mitt liv är inte roligare eller tråkigare på grund av bella, men däremot på grund av saker i mitt eget liv? har inte så bra lön för mitt jobb på ica, skulle någon betala mig för att kommentera här så skulle jag tacksamt byta jobb? gott nytt år på dig också?

        14:20 men Bella haters klarar inte av livet utan att skriva skit om henne. patetiskt.

    Läste igenom gamla inlägg om LD igår och snubblade då över detta. Är intresserad av hur du (Camilla) ställer dig till det du skrivit om mobbing i detta inlägg? Jag anser att både inlägg och kommentarer om Bella ofta går över gränsen och om jag förstår saken rätt så tycker du inte det. Har du ändrat din syn på saken sedan detta skrevs? (Hoppas att detta tolkas som en saklig fråga, för jag är uppriktigt nyfiken).

    ”Om den här bloggen hetat ”Blondinbella-bevakning” och enbart bevakat henne utan att ens ha sysslat med det som Cissi verkar ha utsatts för av det här twitterkontot så skulle det vara ren och skär mobbing.”

    https://bloggbevakning.se/2017/10/12/same-same-but-different-6/#comments

    ”Och det här med att sätta folk på moderering är någonting jag kommer fortsätta med – oavsett vem inlägget handlar om – för tonen i mitt kommentarsfält är ingenting jag kan stå för.
    Jag kommer även se över hur jag själv skriver mina inlägg för jag vill uppmana till diskussion, inte uppvigla till hat och om det är det jag gjort så behöver jag städa rent på mitt eget bort först.”

    https://bloggbevakning.se/2017/10/31/har-kommer-faktiskt-ett-svar-pa-tal/#comments

    Så roligt att vissa verkar tro att Camilla vet allt haha varför skulle hon veta vissa saker och hur skulle hon veta.. så komiskt haha. Folk har verkligen förtroende för Camilla och satt henne på någon sorts piedestal hahaha.

      Och så avslöjar jag sanningen. ?

    Camcam, ska vi ta och fixa bocken? På varsin ponny, du utklädd till apan i djungelvrål och jag en prinsessa och så kirrar vi biffen?

      Apan i djungelvrål, hahahaha!

      It’s a date!

    kevin kan ju söka jobb hos Bella han hade platsat i hennes team ?? varför inte anlita sindy med som nu utger sig för att jobba med marknadsföring…vilket ”gang” det hade blivit ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.