Jessica Lagergren kan andas ut

Haha.. bebisen på den här bilden ser ut som en sån där krok med sugkopp som man kan fästa på badrumsväggen. 🙂

Elsas förskola har planeringsdag idag så Elsa fick följa med mig in till stan och läkarbesöket. Ibbe och Annika kom och mötte upp oss och var med Elsa i väntrummet under tiden jag var hos läkaren. Jag kände för att kräkas innan jag gick in. Har aldrig varit så nervös i hela mitt liv.

Läkaren var en man, en så gullig äldre man. Han gjorde ett vanligt ultraljud utanpå magen och sekunderna innan han sa ”det ser fint ut” är de längsta jag någonsin upplevt. Sen vred han skärmen och visade Olle som sparkade lite och jag fick se hjärtat picka. Då kom tårarna. Tårar av lättnad, glädje och tacksamhet. Aldrig någonsin kommer jag ta någonting för givet igen.

Oron jag upplevt har ätit upp mig totalt men jag har varit stark för Elsas skull. Inne på britsen släppte allt. Tack gode Gud för Olle. Och för Elsa. Ska berätta sen varför läkaren trodde att jag blödde. Nu ska jag och Elsa gå till biblioteket och låna en bok om hundraser. Det finns så många att välja mellan säger Elsa, och det har hon alldeles rätt i. Tack livet!//Jessica Lagergren

Jessica har under ett par dagar skrivit om att hon haft blödningar, men skickats hem när hon sökt hjälp eftersom hon ansetts blöda för lite.
Den oron liksom…
Nu berättar hon om tankarna hos läkaren innan han vände på skärmen och hon fick se sin lilla Olle på skärmen, vars hjärta pickade på och som sparkade lite.
Om hur långa dessa sekunder kändes…

Allt är som det ska och Elsa ska fortfarande bli storasyster. =)
I ett senare inlägg ska Jessica berätta om läkarens teori till blödningarna – något jag tror är bra för andra blivande mammor som kanske råkar ut för liknande saker.

Tack för tips!

63 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Eller bara läsa på familjeliv, finns väl hur mycket som helst skrivet i ämnet redan ?

    Väntar med spänning på att se vad andra har tänkt diskutera kring det här. Jag har verkligen ingenting.

    Tips CamCam: https://www.instagram.com/aningslosainfluencers/ Aningslösa Influencers, ett Instagramkonto som försöker få Influencers att ta ansvar och sluta flyga eller åtminstone stå för att de är klimatförnekare.

    Gick till läkaren. Allt såg bra ut. Okej, intresseklubben vill att du ringer

      Skärp dig!

        ?

        Skärp dig själv.

        Jag har inget skärp

    Tappade respekten för henne totalt förra veckan när hon la upp en bild på instastories med texten ”klicka in på bloggen för att läsa om min blödning och hur läkarbesöket gick” typ. Huuur kan fokus vara att göra en clickbait och locka läsare till bloggen vid ett sådant tillfälle…

      Exakt! Så himla smaklöst. De där systrarna säljer ut sig själva värre än Zlatan.

        Har ni hela historiken? Tvillingpodden och deras bloggar sträcker sig ganska långt bak i tiden. Har inte sett Jessicas story, men känns oväntat att hon skulle göra så, med tanke på den ångest över missfall hon har haft.. eller?

          Har följt hela grejen och nä hon överdriver bara. Det har inte varit några problem men hon har varit orolig vilket de flesta gravida är. Men att slå på stora trumman hela tiden tycker jag är smaklöst då det finns SÅ många kvinnor som får kämpa för att få barn. Vissa kan inte blir gravida, andra får missfall på missfall. J blev gravid väldigt snabbt, har redan ett barn och har aldrig fått missfall. Syrrorna Lagergren är dock proffs på att överdriva. Om det så bara är en halsfluss så låter de som att döden är på intåg. De ska alltid ha med någon till läkaren å hålla handen och piper för minsta lilla. Jag har följt dem länge och flera gånger trott att de råkat ut för hemska saker eftersom de skrivit som om cancern vore runt hörnet men varje gång har det varit nån helt vanlig pryl som drabbar alla.

            Tack. Jag är ofrivilligt barnlös sedan sju år. Blev gravid till slut och förlorade dottern i vecka 21. Har fortfarande inget levande barn hos mig. Tyvärr har jag noll förståelse för sättet hon använder sin oro på. Inte oron i sig.

              ❤️

            De skärpte ju till sig lite efter att de fått rejält med kritik för att använda clickbait-rubriker på både blogg och podd. Nu är clickbaitandet dock tillbaka hos båda två.

      Varför då. Bra att hon berättar till andra kvinnor orsaken varför hon blödde. Så kanske dom känner mindre oro om dom själv är drabbade.

        Men så var det ju inte. Hon skrev ungefär ”Nu har jag varit hos läkaren…..svep upp för att läsa!” så står det i inlägget typ att de inte ville ge henne ultraljud och hon måste vänta tills på måndag för en undersökning. ?‍♀️ Alltså jag blir så provocerad, så äckligt beteende att utnyttja en sån situation för klick? Har hon noll integritet?

    Det är faktiskt normalt att blöda lite under graviditeten. Det vet till och med jag som aldrig har varit gravid ? Fast jag hade nog också varit orolig…

      Haha. Ja jag har då också fått höra att det är normalt men inte för mig då, eftersom jag haft 11 missfall i v8-12. Nästan så många att det är värt en nyhetsartikel.

        <3

        Hua!
        Hade oxå nästan lika många. Inget fel hittades men till sist fick vi hjälp. Innohep!
        Stort lycka till ?

      Fast så lite verkade det ju inte vara. Hon kände det ju som att hon kissade på sog.

    Under något OT inlägg eller om det var under öppet spår för ett par veckor sedan var det någon som tipsade om en hemsida där man kunde få hjälp med att öva på matte inför högskoleprovet. Det verkade som det var en man som stod för detta, kan han/sidan ha hetat något på ”D” ??
    Jag har googlat utan resultat, eller ja fått massor med resultat men inte just detta jag söker. Någon som kan ha en aning om vem jag menar? Eller för all del om ni har något annat tips till en 30 åring som inte räknat matte på över 10 år och som med nöd och näppe tog sig igenom matte A på gymnasiet?

      Min gamla mattelärare brukade lägga ut videos (kanske tom fortfarande), sök på cykeldavid på youtube så kommer det upp massor!

      Mattecoach.se! Gratis nätbaserad hjälp. Helt anonymt, från låg till hög nivå.

    Kanske för att hon berättade tidigare än alla andra att hon var med barn – men ärligt – känns som hon varit gravid såååå läääängeee…typ som en elefantgraviditet!

    Förlåt OT- har ni sett Anna Tooks story på insta? Hon har fått ett svar/kommentar från Patrik Isaksson och det svaret hon ger är cringeee ????

      Hon är min största underhållning denna vecka ?

      Alltså drar fram skämskudden ? Smärtsamt att läsa ju

      Berätta!!!! Jag har inte insta längre?

        Man kan kolla inta på webben, och då behövs inget konto.

          Jag försökte men det gick inte

      Vore väl härligt om hon var med i Så mycket bättre? Artisterna får slåss om ABC och Samba Sambrero. 😉

    Vad glad jag blir för hennes skull. ??

    Och vad är grejen med att Anna skriver ”killen” till alla? Typ ”tack killen” ”skulle dö för en duette med dig killen”

      Ny grej hon har börjat med och högst oklart varför. Låter töntigt, som någon som vill vara ungdomlig och käck.

    Nån mer som sett reklamen där du kan ”köpa” ett körkort, och reagerat över att det är Dessies körkort dom har bild på? ???

    OT

    Ni som följt unga mammor, ta en kik på @tingelinn och @sophie_andersen storys ?

        Det var till nån som var intresserad jag menade, inte dig då naturligtvis ?

      Jo

      Oj trodde verkligen Sophie och Pelle var stabila, de kändes ändå väldigt mogna och vuxna typ? Så Linn och han har alltså legat medan hon skulle vara vän med Sophie? uppfattade dock aldrig om det var innan eller efter de gjort slut, det förstnämnda är ju ännu värre isåfall..

        Nä Sophie och Pelle gjorde tydligen slut efter programmet, vet inte hur långt efter dock men Sophie och Linn var vänner och Sophie fick stöttning av Linn i samband med uppbrottet. Och sen började Linn hänga massor med Pelle, sov till och med över där vilket inte var så populärt hos Marcus. Inte långt efter det gjorde Linn och Marcus slut och det är väl typ där det är nu.

        Nu har även Marcus (anklagar Linn för att ha legat med Pelle från start och alltså varit otrogen) även lagt ut en story. Pelle med där han skriver något om att inte kasta sten i glashus, oklart vem han syftar på dock.

      Berätta vad dom skriver? 🙂

      Så juicy!!! Tack för tips!

      Jösses ?

    Är de vänner med Isabella ännu?Har aldrig förstått deras relation men ett tag var de i ”tvillingpodden” bästisar. Blev de kända genom BB eller tvärtom? Kan du göra ett inlägg där man kan läsa mer om hur bloggae känner bloggare osv?

    Ingen som reflekterat över att Löwengrip i ganska många bilder det senaste har blandat sig. Igår vid 21 inlägget var det en blandning mellan hon och Hanna. Simon har blivit lite klonad och inphotoshoppad förr. hahha

      De blev ”kända” via sin podd.
      Följde den ganska länge men sen blev den flamsigare och flamsigare så slutade för typ2-3 år sedan.

        Jag slutade också lyssna kring samma tid för att det var så flamsigt. Nu har jag börjat lyssna igen och det har blivit mindre flamsigt. Underhållande lyssning enligt mig. =)

        Samma här! Klarar inte av det längre, de blev typ parodier av sig själva med allt flams.

        (YES I’M FUN AT PARTIES)

      Berätta mer om bilderna, jag förstår inte hur du menar men blev nyfiken. Har du exempel på vilka bilder/inlägg?

    Helt OT –

    Alltså med HADE JAG ALDRIG VALT EN GAMER TILL PARTNER ??‍♀️… när jag hör/ser min kille spela dataspel tycker jag han är så sjukt oattraktiv. Kan inte ta
    Han seriöst flera h efteråt. Ni med killar som spelar mkt, hur hanterar ni det? Känns det aldrig töntigt eller varför känner jag såhär ??‍♀️

      Nä, jag älskar min kille för den han är. En person vars en av hans hobbys är att spela 🙂

      Jag kände samma sak när jag gick med min fd kille (som var snäll och lite blyg) på några AIK-matcher… Gud, han betedde sig verkligen som en rikstönt där.

      Gamer, träningsfreak, fotbollsnörd, filmtittande, pusselläggare, fotointresseerad, alla intressen kan bli något som tar upp mycket tid. Varför just gamers? Är inte intresserad av det själv men bara av nyfikenhet ?

        Finkultur versus fulkultur kanske? Anses fint att kunna mycket om film (alltså inte typ Pretty Woman utan snarare Kieslowski och Tarantino) och böcker medan datorspel ses som meningslöst och barnsligt? Träning ger en snygg kropp och god hälsa. Men pusselläggare haha där fick du mig, har nog aldrig träffat någon som ser det som en hobby? 🙂 Det hade jag nog tyckt är lika poänglöst som spelande..

      Jag älskar min sambo, men tycker han är lite sådär gulligt nördig när han sitter och spelar.
      Ibland går det dock till överdrift och han sitter vid datorn på tok för mycket (vi har hus och barn som behöver skötas om) så då får han en liten påminnelse så vi slipper bli osams.
      Han har ett väldigt krävande jobb och spelandet är hans sätt att kunna släppa allt och slappna av, skulle aldrig ta det ifrån honom eller tycka att det var oattraktivt.

        Vad gör du för att släppa allt och slappna av?

      Jag håller med dig Lee. Blir totalt avtänd när min kille sitter och spelar. Jag VILL inte känna så och jag vill såklart inte vara nedvärderande mot hans hobby men det är så himla osexigt.

      Är det inte för att man önskar att de skulle spendera sin tid lite mer givande? Och att just spelkillar gärna sitter i TIMMAR i sträck? Medan någon som är intresserad av film, träning eller litteratur spenderar typ max 2 timmar på sin hobby per dag? Mitt ex spelade mycket CS och sådant och dels störde jag mig på pratet/ropandet (vi bodde litet och lyhört) och sedan kände jag att medan han spelat i 4 timmar hade jag tvättat två maskiner tvätt, lagat mat och läst en tidning. Vem var mest produktiv liksom?

      Har alltid hatat dedär jävla spelandet. Och hur störande högljud han var. Ba håll käft och skräm inte ihjäl mig var 10 sekund med höga ljud. Och så spelade han ibland med kompisar så höga störande skratt förekom också. Tur att vi är vuxna nu med två barn och hus. Så inget spelande för honom längre. Nu lägger han tiden på mig, våra barn och matlagning, städning och renoverar delar av huset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.