Bianca Ingrosso är nya ansiktet utåt för Puma

Förra året var det /2018/02/13/kenza-x-puma/ som var det kvinnliga ansiktet utåt för Pumas vårkampanj och nu är det dags för Bianca Ingrosso att greppa stafettpinnen.
Förutom Kenza har även Selena Gomez och Adriana Lima frontat kollektioner för företaget och nu blir alltså
Bianca det nästa, kvinnliga ansiktet utåt för Puma.
Stort grattis!
Så check på tjejkollektionen, men vem ska då visa upp herrkläderna?
Också en influencer?
Jajamensan, nu ska ni få höra…
Det är ingen mindre än Victoria Töregren fästman aka den relativt nyblivna pappan Erik Forsgren, och tillsammans med Bianca representera han kommande vårkollektionerna för PUMA – och startar ett långsiktigt samarbete med en exklusiv kampanj för Stadium som lanseras den 7 mars, enligt sidan Baaam.se

– Jag har alltid älskat Puma och är så exalterad för detta samarbete. Jag kan inte vänta på att påbörja vår resa tillsammans, säger Bianca själv om samarbetet.

Vad tycker ni om kollektionen?
Erik Forsgren kan med lätthet komplettera sin look med den här scarfen i samma färg från Hörmajni Hold – eller hur?
SÅ kitchigt!

114 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    nice!! ??

    Ansiktet utåt för Puma i SVERIGE kanske ska tilläggas? ?

    Det gäller väl endast ansiktet utåt i norden?

      Vill se en vanlig kvinna med former som är taggad på att träna.

        Vad är en vanlig kvinna?

    För Bianca är ju så vältränad och atletisk och verkligen BRINNER för träning. Det PERFEKTA ansiktet utåt för människor som gillar gymkläder men inte att träna…

      Tycker varken Kenza, Selena eller Adriana faller under den kategorin.

        Kenza tränar visst ?

          Haha Kenza o träning förlåt men tillåt mig att skratta

        Adriana tränar ju som en atlet dock ? halva hennes Instagram är tillägnat hennes träning, hon kör fan stenhårt året runt

          Håller mer! Adriana är helt galen, blir så motiverad av henne, vilken fighter. Kenza dock? Vilket skämt, hon klagar ju alltid på hur mycket hon hatar att träna. Fattar verkligen inte att de använder folk som sätter sin fot på ett gym en gång per år för dessa brands, dock har Bianca en snygg kropp som ser tränad ut (hon tränade väl mycket förr) så hon passar ändå bättre än Kenza.

      Exakt min tanke. Puma får välja vilka modeller de vill, men det är väl knappast svårt att hitta influensers som förespråkar en (sund) sportig livsstil?

      Ingen aning om hur mycket hon tränar men utseendemässigt så fattar jag ju varför hon är ett bra val för puma..

        Bianca ser väldigt bra ut, både vacker och en enorm utstrålning. Men ”rätt” för Puma skulle i min värld vara någon med synliga muskler, typ Paula eller någon som är riktigt krallig. Inte för att jag kan komma på en krallig influencer just nu.

        Men ok tanken kanske är att de ska locka köpare som fokuserar mer på att hålla sig skinny och följa tonårsmodet.

          Men puma är väl lika mycket mode som träning om inte mer.

          Angelica Blick tänker jag omedelbart – det hade varit en bra match.

            Ellerhur! Tänkte oxå på henne, eller Linn Löwes!

      Vet inte hur bra det är att promota en person vars kropp till stor del kommer från ätstörningar. Hon ska definitivt inte skämmas för det men jag känner att man som företag kanske ska välja någon som är genuint hälsosam och visar upp hälsa.

        Som många andra modeller då som svälter sig själva för att få jobb?

          Fast det är ju inget vi vet, vilka modeller som svälter sig. Bianca är ju inte en anonym modell. Hon säljer ju kläderna pga hon är hon. Då tycker jag faktist att hennes ätstörningar spelar roll.

          Nej jag tycker inte man ska använda de heller

      Tänkte samma sak…tänk om de valt en faktiskt träningsperson som ansikte utåt någon gång? Typ någon som faktiskt har träning som livstil och skapar innehåll i sociala medier kör nog träning. Typ Sandra – fitnessfeministen? Men det lär ju aldrig hända för stora internationella företag vill bara ha normsnygga personer eftersom de skiter i själva träningen. Det är bara cash som räknas….

      Camcam, andra kommentaren idag som hamnar i modd… What gives?

      Hon erkänner ju i podden att hon inte brukar träna och att hon äter vad hon vill, så förstår inte varför en sådan ska vara ansiktet utåt för träningskläder då hon inte tränar enligt sig själv!

    ???

    Uppenbart att dom fyllt upp Biancas sportbh på första bilden ? ser inte så naturligt ut.. Varför kan inte små bröst få visas upp precis som dom är? Jag blir en planka i sportbh men skit samma

    Så snygg hon är ? och Erik är också snygg, vet dock inte vem han är, följer inte Viktoria, vad gör han till vardags?

      Modell

      CamCam skrev ju att han är influencer?

      Tycker han ser lite läskig ut

    Apropå Hörmajni: Kollade in deras insta och det var ju väldigt objektifierande bilder där. Kvinnor tittar bort. Bilder på ben och skrev. Bild på ansiktslös kvinna med tydligt skymtande bröstvårta.
    Fattar inte kopplingen till scarves och hårpynt..? ?

      Mhmm. Ser inte riktigt vad du ser om jag ska vara ärlig…

      sex säljer. oldest trick in the book när man inte har annat att komma med, som hög kvalité tex ?

        Fast va? Var också inne och kollade och missade helt objektifierande bilder av skrev osv..?

          Titta igen. Bruna manchesterbyxor på skrevande ben..? Vad har det med varorna att göra?
          Bilderna följer en viss estetik och jag anser att den är förlegad. Aktiva kvinnor, någon? Visad agens?

            Dåligt instakonto överlag. Väldigt få bilder har med hårklämmor och scarves att göra. Men en å annan bröstvårta, anonyma bara ben och annat finns det såklart. Ett billigt och tråkigt trick. Lånade bilder på kända kvinnor som har noll med märket att göra.

            Trist och fantasilöst.

            Visad agens för håraccessoarer? Nu tror jag du är lite biased..

              Visad agens av de kvinnor som bär accessoarerna, givetvis. Att visa situationer där grejerna underlättar livet eller åtminstone scener där kvinnorna gör något, medan de är vackra. Inte bara undfallande blickar och passiva poser.
              Ja, du fattar.

        Amen rebecka? ??
        Isabella är väl inte känd för att göra storsuccé med kvalitativa produkter.
        Hon styr sin blogg med järnhand och skapar draman värre än evighetssåpan Glamour för att väcka intresse och nyfikenhet och på så sätt sälja.
        Hon har inte många återkommande köpare utan fokuserar på nya köpare,”nyhetens behag”. Hade hennes produkter fungerat så hade köpare stannat och bolaget hade växt. Isabella hade sluppit starta nytt på nytt och på nytt.

        Jag känner flera som köpte inneskorna men de köpte också bara ett par, sen var det ointressant. Kläderna känner jag ingen som köpt, skönhetsprodukterna vet jag inte om någon av mina vänner köpt. När vi pratar produkter kommer hennes iallafall aldrig på tal.

        Hon försöker göra sig ett namn på att ha flera ”framgångsrika” bolag, men den som skrapar på ytan ser en annan verklighet.

        ”I swear to god I will lose my mind if I hear the “sex sells” fallacy one more time. Sex does not sell. If sex sold, we would see penises where we see boobs. Naked men would be on everything that naked women are on. Sex isn’t what they’re selling you. They’re selling you an impossible, pornographically fueled misogynistic idea of the perfect woman.”

        Om jag inte missminner mig tror jag faktiskt att det finns forskning som visar att sex inte säljer mer än andra beprövade trick. Det är nog mest en myt man vill fortsätta nära för att få ha nakna kvinnor i sina reklamer.

      Mycket snodda bilder också… får man använda Meryl Streep tex som en frontfigur för sitt varumärke?!

    ”Förutom Kenza har även Selena Gomez och Adriana Lima frontat kollektioner för företaget och nu blir alltså
    Bianca det nästa, kvinnliga ansiktet utåt för Puma.”

    Jisses, du kan inte jämföra samarbetet mellan Kenza och Bianca med Selena Gomez och Adriana Lima – K och B frontar i SVERIGE bara och inget annat.

      Fast det stämmer inte! Kenzas KOLLEKTIONER för Puma såldes i flera Europeiska länder.

    Varför välja en kvinna med ätstörningar som frontfigur i en bransch där utseendet är fokus.
    Annars gillar jag den rosa toppen?

      Hon har ju tagit sig förbi dom. Då spelar det ju ingen roll. En annan sak om man valt nån som fortfarande brottas med det.

        Hon har inte tagit sig förbi dom. Kanske är det bättre nu än förr, men Bianca är fortfarande ätstörd och ”faller tillbaka i gamla beteenden ibland” dvs spyr upp sin mat. Det har hon ju själv sagt för inte alls länge sedan (sommarpratet, på bloggen i december innan hon stängde ned den, bla.)

        Bianca har verkligen inte tagit sig för vare sig sina ätstörningar eller andra problem. Dock vill hon att folk ska tro det.

    Asså stör mig något otroligt att de valt henne. Är det inte meningen att Puma ska representera träning? Det ända jag hört Bianca uttalat sig om träning är att det är jobbigt och att hon aldrig gör det. Det finns hur många människor som helst i Sverige som är träningsprofiler men man väljer henne som sällan är i en träningslokal.

    Kan väl tycka att PUMA borde tänkt ett steg längre. Att välja en person som brottas med en ätstörning samt som har noll intresse för träning känns ju inte direkt trovärdigt. Finns ju bra många influencers som förespråkar sund träning..

      Så tror jag inte man tänker. Snygg bianca säljer mer än nån superatlet på elitnivå tror jag.

        Jo fast jag tror det kommer bita dem i baken. Fast all uppmärksamhet är ju bra uppmärksamhet, fast det kan nog vara så att Bianca får skiten.

        Klart det säljer mer om Bianca VS någon annan mer nischad influencer inom träning skulle vara ansiktet utåt.. Men var mer trovärdigheten jag syftade på, och vad företaget står bakom. Sen tycker jag att Bianca är sjukt duktig.. Men detta kändes bara dumt.

    Förstår att de valde henne, hon är verkligen snygg! Men annars följer jag inte Bianca och det är ju tråkigt om det är som det skrivs i kommentarerna här stämmer.

    Varför skrev du aldrig om podd avsnittet med Alice och Bianca? Helt sjukt hur du väljer bort intressanta ämnen hela tiden.

      För att bloggen heter BLOGGbevakning och inte PODDbevakning kanske…

        Millis:

        Bloggbevakning – En blogg om bloggare och sociala medier.

        Podd = Social media. Så lugna ner dig lite.

      Vad har de sagt i podden son borde tas upp?

      Lyssnade på podden efter att folk här skrivit om den. Tycker inte att det var så farligt? Bianca verkar ju ha tagit illa upp. Däremot verkar Alice och Lovisa väldigt omogna, men de är ju inte så gamla heller..

        Det var inte så farligt med Bianca, hon fick känna på sin egen medicin. Tjejen har stora problem och klarar inte av det sociala mediala livet och klimatet.

      Under vilket inlägg kan man läsa kommentarerna om poddavsnittet?

        Tyvärr typ alla från de senaste dagarna. Nackdelen när inlägg om något aktuellt dröjer, läsarna är så sugna på att diskutera att det blir utspridda kommentarer under alla inlägg, och när det sedan väl kommer ett inlägg är det redan färdigdiskuterat

          Precis! Men nej, istället är Camilla upphängd på blondinbella som vanligt och missar massa intressant trots att folk typ BER henne. Komigen camcam, du förlorar ju på att vara så här sen med kul info. Vi får bra inlägg och det ger dig massa kommentarer och klick, och känns relevant, så varför sker det inte?

        Kolla bloggen http://www.svenskayoutubers.se istället, de skrev om det.

      Fast det gjorde hon ju visst?
      Du kanske ska ha koll innan du försöker att klämma dit folk?

        Sorry, jag fattar nu att det är en ny händelse. Ironiskt att jag själv inte hade koll??‍♀️ Ber om ursäkt!

      Läs bloggen Svenska youtubers istället, de skev om det och de skriver mer aktuellt och är inte upphängda på Bella. http://www.svenskayoutubers.se

    Men alltså HUR kan du få in Bella i varenda inlägg? Hur besatt får man bli av en annan människa?

    Varför inte välja en tjej som faktiskt tränar!

    Hade ju varit najs om något företag någon gång kunde använda en influencer som kanske har liiiiiiiiiiiiiiiiite curves och fett på kroppen.

      Ja! Jag var inne på Nellys sida inatt och letade efter ett plagg och blev glatt förvånad över alla kurviga modeller där ?
      De kanske funnits där länge men för mig vart det en surprise. En positiv sådan.

        Jag var inne på Zalando och letade efter träningsbrallor i morse och såg att de har bilder på överviktiga modeller som visar träningstights. Personligen tyckte jag man såg modellerna bättre på de smala modellerna (eftersom jag har small) men det är ju ändå bra att man visar olika kroppstyper då många uppskattar det.

      Men Bianca har ju curves? Alltså de som är ”inne nu” (mao bara på rätt ställe)

    CAMCAM: Heter han inte Eric ForsGREN? Eller är det bara på instagram?

    Rättelse: Han heter Erik Forsgren 🙂

      Samt är Victorias man och inte fästman, då de faktiskt är gifta /slavisk poddlyssnare

        Stämmer

    Erik är Victorias man. De är gifta.

      Och han heter Forsgren.

    Väldigt mycket fokus på makeup och hår för att vara en träningskampanj.

    Han stretchar och stänger jackan, och hon gör ingenting. Står och ser snygg ut (vilket hon är). Där här med aktiv kontra passiv i förhållandet man-kvinna…

      Tänkte detsamma! Mannen är aktiv i sina träningskläder och kvinnan ser snygg ut i sina träningskläder…snark!

    Erik Forsgren tror jag det stavas 🙂

    Det här blir bara fel.
    Bianca borde ha tänkt ett steg längre.
    Häromdagen var hon med i Sofias Änglar angående sina ätstörningar, hon har talat i media om sina ätstörningar och nu frontar hon Puma? Hade jag haft ätstörningar och sett upp till Bianca så hade jag blivit triggad as fuck. Krocken blir total…

      Det är bara utåt det blir dom att hon är med i Sofias Änglar först och sen frontar Puma. Puma har såklart varit bestämt och planerat i längre tid än programmet.

        Helt med på det. Det ändrar dock inte på att hon är förebild för en utsatt grupp och det tog hon på sig helt på egen hand när hon valde att gå ut med sin story för att inspirera. Då kan man omöjligt gå och tacka ja till ett sådant här samarbete. Det blir oseriöst.

          Nej, det är inte oseriöst. Det enda som blir oseriöst är att hon inte förknippas med träning.

    Till er som undrar varför de valt ngn som inte tränar/lever hälsosamt så läste jag i en artikel som Nyheter24 har skrivit:
    ”PUMA har valt Bianca som ambassadör på grund av sin frispråkighet och att stärka kvinnors självförtroende, precis som PUMA’s andra framgångsrika kvinnliga ambassadörer som Selena Gomez och det senaste tillskottet, Adriana Lima.”

      Mmm. Adriana Lima är ju främst känd för sin frispråkighet ? Gud så larvigt.

        Ha.. frispråkighet? Vem blir det nästa gång.. en porrstjärna? Bianca har väl dåligt självförtroende.. brukar hon ju säga.. men visst hennes självförtroende stärks ju säkert av att bli uppsminkad, stylad och snygg på bild. Pinsamt att prata med sin lillebror på elva år om sex.. och att vara kinky. Nej bara nej. I övrigt inget fel på Bianca, hon har en viss charm men det blir tramsigt med hennes överdriv och påhitt, hon känns inte så rolig längre. Hennes mor är roligare med skön humor.

          Spelar väl ingen roll om det är en porrstjärna om de passar? Är ju bara folk som kollar på porr som kommer veta om det.

      De har såklart valt henne pga följarantal på sociala medier.

        Exakt så!! Allt hon rör vid förvandlas till guld just nu och många varumärken vill naturligtvis hinna dra fördel av det.

    Egentligen, vem bryr sig om deras frontpersoner tränar eller inte? Ingen väljer väl Puma om de vill ha riktiga träningskläder? Det är inte ett märke jag kopplar till seriös träning och svettiga pass.

    Klart att Bianca är glad över samarbetet – ger ju såklart rejält med klirr i kassan för henne, hon lär få mycket pengar för det.

    Snygg är hon men hon tränar väl knappt inget alls, så då får hon börja träna nu annars känns det väl inte så trovärdigt. Tycker det börjar bli lite väl mycket Bianca överallt, blir lite tjatigt, ganska trist och ointressant. Tror hennes popularitet börjar dala nu.

    Vilken mångfald!! ?

      Pja? Varken bianca el Kenza är stereotypt blonda etniska svenskor sen 14 generationer om det är det du menar?

        Menar givetvis att de ser likadana ut.

          Nä, det gör de inte. Inte ens lite lika. Kanske solbrännan då.

    Senaste dagarna har jag känt att Bianca som offentlig person är så problematisk. Först i Sofias Änglar där en riktigt ätstörd person får träffa henne och har Bianca som stor idol. Bianca är ju tigger nr 1 för mig som f.d ätstörd person. Alltid bilder i smickrande vinklar. Allt handlar om utseende i hennes kanaler. Hade det inte varit bättre om Kimberly i Sofias Änglar fick träffa nån som Stina Wolter?

    Sen så såg jag klippet på Instagram där Bianca ger sin lillebror (som är vadå, 12år?) sextips! ”Du ska vara kinky. Så här gör du sugmärken” alltså really? Nu såg jag inte programmet utan endast den klippta delen på Instagram men vad fan lär man sina småsyskon? Berätta om samtycke istället och att fråga partnern vad som känns ok och vad den gillar…

    Blir så ledsen att hon är förebild för så många unga.

      Fast nu är ju Bianca den största idolen för Kimberly, motivationen hade nog inte blivit densamma om Stina Wolter drog in. Det hade bara blivit ännu en vuxen i raden som talat om för Kimberly hur sjuk hon är. Sen att ätstörningar ligger Stina nära pga systern är ju en faktor som gör att Stina kanske hade passat utmärkt för att stödja Kimberlys föräldrar då hon vet hur en anhörig mår.

        Jag tänker mest att Bianca har själv ingen sund syn på sin kropp och bidrar till skönhetshetsen på sina kanaler och därför kanske inte är bra förebild för en ätstörd.

      Ja tyvärr representerar hon väldigt mycket yta och är ganska Bimbokorkad eftersom hon hoppade av skolan. Hennes mamma är ju inte heller särskilt bildad/smart.
      Jag förstår att hennes uppväxt kanske inte har varit den roligaste och att hon har flyt nu samt tjänar mycket pengar pga sitt utseende och all exponering i media. Visst hon är skön på sitt sätt men känns väldigt gränslös och skulle behöva växa till sig lite då hon som sagt blivit en förebild. Hon är vacker ja men sportig och hälsosam nej.

        Känns det bättre i ditt hjärta nu när du fått spy ut dig så mycket skit om en annan person? Du själv måste vara värsta bästa människan.

          Vet inte om hon verkligen spydde ur sig skit? Varenda ord var ju sant även om det möjligen är en sanning som svider. Jag tycker att Wahlgrens värld är ganska underhållande men det är helt ofattbart hur obildade dessa människor är. De känner inte ens till de mest elementära begrepp. Kolla Youtube-klippet ”Bakom kulisserna på Wahlgrens värld” när Bianca ska följa ett enkelt recept och baka kladdkaka. Hon är charmig och rolig men ska man kalla någon bimbokorkad så ligger hon tyvärr väldigt högt upp på listan.

    Varför har Cissi Wallin låst sin öppna profil på instagram?

    Usch alltså den kille , han passar inte som modell. Ett ansiktsutryck och ingen personlighet.

    Det var väldigt många negativa tråkiga kommentarer här. Det är inte vi som är Puma och väljer vem som ska fronta dom. Jag tycker Bianca är otroligt snygg och har karisma, vilket då även Puma tycker.

    Inget illa om Bianca men det här känns inte alls äkta…tränar hon? Får motsatt effekt på mig, vill inte ha PUMA. Känns för falskt.

    erik är dock victorias man, inte fästman! de gifte sig strax innan barnet föddes.

    Herreguuuud vilka missunnsamma kommentarer!! Det är SKITBRA att en tjej som tränar när hon känner för det och äter vad hon vill frontar Puma!!
    Träning är för fan för alla, det är bara ett sjukt ideal nuförtiden att vanliga människor ska träna som elitidrottare och hålla på med ätstörda dieter för att se deffade ut.
    Många vågar ironiskt nog inte gå till gymet för att dom inte ser ut som fitnessmodeller.
    Sluta hetsa att enbart någon som lägger 6 timmar om dagen på hetsträning får modella för Puma i samma andetag som ni snackar om ”dåligt inflytande för tjejer”. Ni är det dåliga inflytandet…
    Så trött på tjejer som letar fel på framgångsrika tjejer. Skärp er för fan, sluta dra ner alla i träsket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.