Bianca Ingrossos blöta slut-hippa

Det tog ett tag innan jag fattade att ”slut-hippa” åsyftade att det tagit ”slut” med Philippe och inte ”slut” som i det engelska ”slyna”.
Det hade varit en lite märklig sak för ens vänner att styra upp, men nu vill de alltså fira Biancas återinträde i singellivet.
Det blir en minst sagt blöt kväll som innehåller allt ifrån shots till slentrian-hångel, men säg den som inte slentrian-hånglat någon gång i sitt liv när andan fallit på? 🙂
Good for her, get yours! ?

Kvällen verkar ha tagit slut strax innan jag vaknade så jag antar att Bianca och gänget fortfarande sover gott när det här inlägget publiceras, men har man haft kul så har man.
Länge leve singellivet! Eller? 🙂

Se hela kvällen i videon här nedan.
En sak kan man räkna med och det är att influencers dokumenterar allt!

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,238147″ ap mute yot ]

125 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det jag tänkte var att ÄNTLIGEN gör någon en överraskningsfest till Bianca? Hört att hon hintat om sin besvikelse över avsaknaden av firande av henne. Känns som om hon ofta arrangerar saker till andra (tex Pernilla) men inte blir firad själv. Fint!

      Håller med! Äntligen får Bianca bli firad!

    Vilka gulliga vänner som styrt upp det för henne! 😀

    När kommer My’s sluthippa? ?

      ? Hon ska ju gifta sig

        Hehe det har hon sagt sen de träffades. Antar att 11:14 insinuerar att det skulle vara slut, eller borde ta slut.

      Varför skulle My ha en sluthippa? ?

      Mys*, inte My’s. För guds skull.

    Haha trodde hela tiden att det var slut som slampa, att hon ”äntligen” är singel och kan hångla/ligga runt. Men ja, antar att det funkar med slut som i avslut också

      Så tolkade jag det ockå, slut som i det engelska ordet och ready to mingle and hångla runt.. liksom. Men ja det är väl slut-hippa de menar.

      Tolkade precis likadant och blev lite ledsen för hennes skull. Tänkte att vissa ligger runt för att komma över ett ex.

    Moa Mattsson är så jävla snygg!!!

    Vad konstigt att skriva såhär om en ung person

      Tyckte det var ett väldigt befriande och icke-dömande inlägg faktiskt 🙂

      Läs inlägget!!!!!!

    Säger folk hippa? Är det på allvar eller nåt sorts skämt? Jag associerar till typ 40-talet?

      Hippa är väl inte ett ord som dött ut? ? man säger ju fortfarande möhippa tex ?

      Nu blev det ju ingen möhippa eftersom de gjorde slut, så de kanske syftar på det.

        Aha som en blinkning till möhippa, då är jag med! Fast i alla andra sammanhang har det väl dött ut? Inte som att man ringer en vän och ba ”följ med på hippa”?

          Johorå! Fast används väl lite mer på skoj?

          https://www.synonymer.se/sv-syn/hippa vi använder alla dessa ord, men som sagt, på skoj då

            Hehe önskar mig att baluns blir trendigt att säga. Slutbaluns. Möbaluns. Barnbaluns. Välkommen på baluns. Eh.

              Eller galej!

    Kan förstå att man firar om någon kommer ur ett dåligt och destruktivt förhållande men bara för att det är slut? Nja, vet inte riktigt vad jag tycker.

    Trist att se att hon (fest)röker. Trodde hon var bättre än så.

      Jag tycker också det känns lite ovärdigt. Hade nog blivit ledsen om ett ex hade fest och firade vårt break-up på detta vis.

        Men herregud. ?

        Men snälla. De firar inte att hennes ex är en dålig kille eller något. Det har inte med honom att göra. De vill muntra upp henne för att hon varit ledsen över uppbrottet och kanske få henne att känna att vara singel inte är jordens undergång.

          Dessutom är det inte ens Bianca som styrde upp det hela.

        Nu var det ju hennes kompisar som styrde upp festen.

      Usch va dömande, låt folk ha roligt det ingår i livet.

        Men det är inte dömande att ha olika åsikter. Fatta det någon gång.

          Jag fattar alldeles utmärkt, ha en trevlig lördag, mig är det ingen idé du försöker mästra.

      Men det är väl ingen big deal? Det var en rolig kväll. Ibland får man ha lite roligt ? att de valde att se det som att de firade hennes avslutade förhållande är väl inget som skadar. Slappna av lite, då blir livet roligare 🙂 man måste inte ha miralpinnen framme hela tiden ? speciellt inte när det gäller andras liv.

        Moralpinnen*

          Vad är en moralpinne…?

            Kanske en pinne som ..har moral. Den pinnen kanske pekar lite på folk som inte följer moraliska måsten. Eller något sånt…

      Ja gud så förskräckligt att hon feströker!!!

      Så röker man nån cigg på fest är man dålig ??

        Nån cigg på en fest? Knappast en engångsföreteelse.

          Okej. Hon är fortfarande ingen dålig människa för det.

          Hon är en vuxen människa, låt henne röka så många cigg hon vill! ?‍♀️

          Det är cigg och inte rökheroin människa

      Hon är mänsklig, sluta sätt folk på pedistal!!

        Fast hon är ju influenser? Det diskuteras ofta om att påverkas att flyga och hur dåligt det är men du tycker att det är okej att hon får sina följare att börja röka?

          Varför skulle hon få sina följare att börja röka?
          Man har ett eget ansvar för vad man gör i livet.

            Men alla fattar väll att 15 åringar blir påverkade. Hur har du kunnat missa det?

              Asså 13-15 åringar rökte innan sociala medier kom in i bilden. Chilla för f*n

          Du har nog missuppfattat vad flygdwbatten handlar om. Det är inte att folk påverkas att flyga, det handlar om att en del flyger orimligt mycket och att det är skadligt för miljön.

    Förslag till spons eller slump; att en massa svenska bloggare verkar ha valt att åka till Dubai och dessutom checkat in på samma hotell – five Palm Jumeriah Dubai. Har sett att Ida Warg, Dasha och Kissie är där, men säkert fler.

      Ja, Dubais turistmyndighet förnekar sig aldrig.
      För vilken vinter i ordningen är det som man i huvudsak bjuder in samma influencers?

      Oavsett spons eller ej så förvånas jag varje gång över varför dolk ens åker till Dubai.

        Ja vad är det för fel på en all inclusive resa till cypern liksom?

      Ida warg har betalat för sitt rum. Via hotel. Com tror jag att hon sa att i podden. Och pga strul blev hon uppgraderad. Inte illa.

        Fast varför taggar hon hotellet på varenda bild då…?

      Ida Warg skrev såhär: ”Vill bara klargöra innan vi drar att det här inte är en sponsresa på något vis. Vet att typ 5 andra influensers kommer vara där samtidigt och det då lätt kan missuppfattas (speciellt av vissa skvallerbloggar). Vi har betalat för våra biljetter och hotell”. Men jag tycker att det känns SÅ konstigt att så många influencers råkar vara där samtidigt och taggar och har sig…?

        Haha känner mig för övrigt helt knäpp som kommenterar ang detta IGEN (startade en kommentarstråd om detta häromdagen) men det bara stör mig nåt så fruktansvärt att det ska vara så svårt att vara ärlig och hederlig?! Eller är jag alldeles för cynisk?? Vill veta hur det förhåller sig så att jag kan gå vidare med mitt liv haha 😉 (och veta om jag ska sluta följa dessa pga bluffmakare eller ej)

        Hur kan hon veta vilka som ska vara där… Solklart sponsorer.

    Verkar som många vaknat på fel sida idag.

    Låt tjejen ha en härlig blöt kväll med vännerna!

    Offerkoftan ä på hos My igen. Som vanligt när hon blir påkommen med att ljuga, får kritik eller blir ifrågasatt. Så jäkla förutsägbar. Vad är det för fel på människan?!

      Fråga my om du vågar!

      Har inte läst, men såg en hotbild. En outfit bild med tandborsten i mitten.

        Inte hotbild…

      Men vi vet att My är en offerkofta o lögnare, den mest patestiska, falska o pinsamma men sluta skriv det här, du hjälper henne då.

    Bianca är så fin ?

    Alltså det här är verkligen det bästa jag sätt i inluencervärlden på länge!!!!! Så jävla fint av hennes vänner!!!!! Även fast jag trodde att de menade slynhippa och inte avsluts-hippa hahaha, ÄSCH sluta (slyna) på bara, single ready to mingle!!!! U go guuuuurl!!!!

    Kommer du att ta upp Jessica Almenäs senaste debackle i soc media angående inslaget om draghunden? Värre än själva inslaget är väl kanske hennes egna reaktioner och försök till att pudla (pun intended).

    Helylletjejen har ju råkat på en och annan mina på senare tid. Att hon ska ha hamnat i säng med en medarbetare under en TV-inspelnings slutprod är ju visserligen hennes och resp partners ensak, men att senare hota/polisanmäla hit och dit för att rädda sitt anseende är väl kanske något att reflektera över?

      Fast är det verkligen någons sak att reflektera över att en kvinna vägrar få sitt sex liv spekulerat i och därför hotar med sin lagliga rätt, att inte utsättas för förtal pga vem hon ligger med? Oavsett hur moraliskt rätt eller fel det är, är det inte för allmänheten att diskutera offentligt.

        Det är onekligen svårt att formulera sig utan att ÄNDÅ locka till sig felläsare…. That was not my point!! fast det vet du egentligen – eller hur?

      OT el tips ska du nog skriva så är det nog större chans att det uppmärksammas.

      Toftby-klass på henne

        Och nu gör Toftby en clickbait på ämnet BN igen…allt för att starta debatt o få fler click… Hon blev ju själv förlöjligad i BN en gång…och jag tycker också det var onödigt…men att rida på Almenäs tabbe nu igen, bara för att få click…suck… Tappar hon läsare eller vad?

    Så jävla kul! Och vissa tragiska människor i kommentarsfältet som vanligt. Se och häpna men man kan ha ett sjukt kul liv som singel också och det är dessutom fullt tillåtet. Man sitter inte hemma och gråter i sin ensamhet för nån snubbe år 2019 i flera veckor.

      Man? Du kanske, sluta prata för andra!

    JAG ÄR DEN ENDA SOM HAR ETT RIKTIGT JOBB ALLA ANDRA HAR BARA LÅTSASJOBB OCH DET ÄR ORÄTTVIST ATT DE TJÄNAR MER PENGAR OCH DET ÄR OCKSÅ ORÄTTVIST ATT NÅGON SKA FÅ GÅ UT OCH HA ROLIGT NÄR HON HAR GJORT SLUT. PUNKT.

    MVH ALLA KRENKTA

    Men när Samir går vidare genom att va på Tinder så ”borde han ha väntat” , ”skött det snyggare”, men när det gäller Bianca så är det ba girl power? Ok

      Folks reaktioner gällande Samir var så överdrivna tycker jag…

      Fast det går väl inte och jämföra det? Hon var ju inte på en dejt bianca.

        Inte Samir heller. i hans profil stod ju uttryckligen att han inte söker något seriöst.

        Klart det inte är preciiiis exakt samma sak. Men jag reagerade också på att det är heja Bianca när hon hånglar runt på en fest för att fira att hon är singel medan Samir var respektlös mot Sigrid tydligen ?

        Tycker att både Bianca och Samir får göra precis vad fan de vill och gå vidare så som de känner för det efter sina breakups.

          Bianca och hennes ex gjorde slut förra året, efter en period när det inte funkade. Samir och hans ex gjorde slut för några veckor sedan pga att han inte ville vara i en relation och han fanns på tinder direkt efter. Säger inget om huruvida jag personligen anser att det är fel av Samir eller ej men det är ändå två ganska olika situationer. Finnas på tinder där det uttryckligen står att man vill ligga – under en fest vid ett tillfälle hångla med en vän/bekant i några sekunder.

      Det är mycket gullande med Bianca här, hon står högt i kurs nu. Du har en poäng i det du skriver. Det är ofta lite motsägelsefullt här. Såg att Samir sa ifrån på sin insta häromdagen, det var bra skrivet.

        Det är väl ändå skillnad på en person som gemensamt med sin partner bestämt att gå skilda vägar och en som precis dumpat sin och som fortfarande är helt förstörd av det? Eller är det samma sak tycker du?

          Hur man gör slut säger ju inget om hur man mår efteråt, vilka känslor som finns kvar eller hur sårad man blir av att den andra träffar någon ny ”dagen efter”.

    Fyfan vilken bra idé!!! Helt seriöst – magnifikt! Efter en viss tid gått sen uppbrottet och man känner att personen är redo att ”komma ut igen” så är ju detta PERFEKT! Singellivet erbjuder faktiskt så otroligt mycket roligt och nyttigt ? sen kan jag dock ifrågasätta mängden drickande haha, alltså hade döööött. Mår typ illa jag kollar på det bara men så har jag väl hamnat i den åldern där man max tåler två glas vin typ.

      Hon har ju dock varit redo att ”komma ut igen” sedan länge, hon har varit ute och festat och sovit hos andra killar långt innan detta, detta var inte första festkvällen eller utgången sedan det tog slut. Men kul initiativ av vännerna.

    Fan vad bra för henne! Det förhålladet verkade inte alls bra och dom kändes aldrig rätt för varann.

    Margaux gifter sig ju snart, och har köpt ny lägenhet. De flyttar nästan i samma veva som bröllopet.

    Redan i april är Margaux och Jacobs bröllop. Lite OT men ändå.

    Vad menas med ”slentrianhångla”? Jag har aldrig hört uttrycket förut.

    En fråga Camcam. När det gällde Sigrid och Samir så tyckte du inte att det var ok att han vart ute på tinder och raggade men nu när det gäller Bianca och Philipe så hejar du på när hon glatt sprider hångelfilmer till höger och vänster. Har inte killar lika mycket känslor (i det här fallet philipe) som tjejer (sigrid)? Nej det spelar ingen roll vem som gjort slut med vem, vi vet nog inte hälften av storyn. Tycker det blir lite dubbelmoral.

    Det är hon värd!

    Så otroligt inspirerande att Bianca som 24 åring köpt en lägenhet för 11 miljoner kr helt själv! 🙂

      Inte illa. Hon kan ju numera ta en miljon eller mer för ett enda samarbete berättade hon ju nyligen i media. Fasen vad pengar hon tjänar, och på sånt som vi andra bara tycker är kul och skulle göra gratis, och hon kan tjäna en massa pengar på det. Tänk att tjäna stora pengar på att ha kul och bli stylad och sitta och snacka med vänner och umgås med familjen och alla resor.. det är fan till att ha det bra. Ja lite lätt avis. Men inte missunnsam. Men visst kan säkert vara lite jobbigt ibland att inte få vara ifred kanske men borde vara värt det.

      Fast inspirerande?… Hon hade inte varit där hon är idag om det inte varit för att hon har en känd mamma. Det är inte Bianca som ensam jobbat upp sin framgång – det är andra som kläckt idéer som hon tjänat pengar på som realityn och annat, och andra sköter det mesta åt henne – Men visst hon är bra i talang och podden och sådär men… Andra vanliga 24-åringar hamnar inte där bara sådär liksom. Men visst det är många unga idag som tjänar hutlöst mycket pengar och ofta lätt.. helt sjukt.

    jag tycker hon är värd det!

    Är det Victor Leksell hon hånglar med?

      Ja!

    Fast visst var det så att Bianca blev lämnad?

      Det har man väl inte fått höra el veta något om? Min känsla är att Bianca blev sugen på andra men vet inte vad som hände, kanske var hon som blev lämnad men tror nästan tvärtom.

    Oj okej firar man sånt nuförtiden? Inser att jag är ”gammal” då.. skulle inte vara något jag skulle önska att få ”fira”. Om man inte varit i ett dåligt inlåst förhållande då. Så konstig världen håller på att bli.

    Ett FAKTUM pengarna hon tjänar är på sina följare. Hon utnyttjar alltså alla sina s.k fans. Hon hade aldrig fått så här mkt uppmärksamhet om hon inte hade tillhört SVERIGES MEDIAKÅTASTE familj. Kommer ALDRIG att köpa ngn av hennes produkter eller vad faan hon gör reklam för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.