Mängder av Dessies märkesväskor har stulits

https://www.instagram.com/p/BttPpHPH4Yy/

Med tanke på att det är så många som stulits så måste det ju skett från hennes hem eller förråd. 
Av den här kommentaren att döma så vet hon vem det är som stulit dem, men att de inte finns ”kvar” längre så antagligen har tjuven redan sålt dem.

Hon borde lägga ut serienumren istället för bilder på väskorna då många väskor ser likadana ut.
Men håll utkik för Dessies skull så hon får tillbaka sina saker. Klåfingriga människor som inte kan skilja på mitt och ditt är avskum!

Tack för tips!

47 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Classic scam tho

    Hon försökte ju nyligen sälja väskor och smycken. Troligtvis är hon i behov av pengar. Får ut på försäkringen.

      Kanske har hon sålt dem och rapporterar dem nu som stulna.
      Inkassera dubbla gager som det brukar kallas.
      Är det en stöld och hon har en misstänkt så är det ju polisanmälan som kommer att krävas för att få ut något på en försäkring.
      Hon har ju knappast tappat bort väskorna på en och samma gång.

      Låter allt lite mysko att någon stulit så många märkesväskor nu, när hon precis fick sälja av ett dyrt armband p.g.a. ”allergi”. Hmm.

        Exakt

      Min första tanke också.

      Genom sig själv känner man andra!

        Man är helt tappad om man inte inser vad som sker här ju!!

        Just Dessie har tidigare visat riktigt dåligt omdöme kring kriminell verksamhet. Steget att misstänka henne för försäkringsbedrägeri är mindre än för andra.

      Det är ju riktigt nice att beskylla henne för försäkringsbedrägeri, utan att bevis för det ?

        Dessie får skylla sig själv. Om hon inte berättar hela sanningen så hade det varit bäst om hon hållit tyst.
        Att berätta halva sanningen leder bara till spekulationer om den andra halvan. Människor nöjer sig inte utan fyller i det som saknas.

    Ush! Hoppas att hon får tillbaks sina väskor
    http://Www.caloveline.com

    Det hon skriver stämmer dock inte. Om man nu skulle köpa i god tro samt för en rimlig summa så får köparen faktiskt i många fall behålla väskan.

      Det du skriver stämmer dessvärre inte;

      Förr gällde i Sverige att om tavlan, så som stöldgods, sålts vidare till någon som inte visst om att den var stulen, och alltså var i god tro, kunde denna personen enligt tidigare lag göra ett godtrosförvärv. Enligt dagens gällande lagar kan man inte längre göra godtrosförvärv av stöldgods. Den rätta ägaren förlorar aldrig sin ägarrätt, enligt 3 § godtrosförvärvslagen.

        Tavlan* var ett exempel från denna sida:
        https://www.lawline.se/answers/12173

          Man ska dock veta att lawline är en sida där folk som inte är färdiga med utbildningen svarar. De har fått kritik för felaktiga svar…

        Modd CC

      Nope, god tro finns inte längre. Du är som köpare skyldig att undersöka att säljaren verkligen är ägare av det hen säljer. Tex be om kvitto och äkthetsintyg. Väljer du ändå att köpa något som sen visar sig vara stöldgods blir du av med det du köpt och du får sen försöka kräva tillbaka pengarna av säljaren (lycka till med det).

      Källa på det? Köp i ”god tro” är avskaffat sedan länge

        Det är bara köp i god tro av stöldgods som är avskaffat, inte godtrosförvärv i annat lösöre.

      Jag kan dessutom inte tänka mig, att skurken som snott och sedan sålt väskorna, har kvitton på försäljningarna med namn och adress till den ”intet ont anande” köparen……. Vilka tjuvar bokför sin försäljning av stöldgods???

    Serienummer är inte unika för varje enskild väska eller modell – utan för varje produktionstillfälle.
    Louis Vuitton har två bokstäver för varje fabrik, t.ex. och sedan nummer som representerar vilken vecka och vilket år den producerades. Alltså kan många väskor ha exakt samma serienummer, så det säger egentligen ingenting.

      Det var någon bland kommentarerna på Instagram som skrev det, så antagligen kopierade hon bara det över hit och trodde väl det var till hjälp.

      Skulle skriva exakt samma, mina väskor från tex LV som är köpta i butik har inget serienr.

        Va?

    Gud vad genomskinligt? Och varför skulle hon lägga ut det på sina sociala medier, ska folk gå och rycka väskor som liknar dem på bilderna från folk för att de kanske stulits från henne?

    Hur kan alla väskorna ha blivit stulna samtidigt?

    Hon kanske lämnat in dem till någon för försäljning och denna någon har blåst henne.

      Tror det med, någon som skulle ”hjälpa” henne sälja väskorna som nu påstår att de är borta/stulna.. så att Dessie inte ska få sina pengar. Hur lyckas hon alltid komma i kontakt med så skumma människor undrar jag?

      Kommer ihåg att Simon någon gång när de bråkade stack en kniv i en eller flera av hennes märkesväskor. För att det var han som gett dem till henne. Kan ju vara han som varit framme nu också?

    Jag ser fortf inte posten från Instagram. Står bara ”view thai post on Instagram”.
    Texten under syns dock. Men det kanske ska vara så?

      Hahaha thai. Orkar inte. *This

      Samma här!

        Samma här

    Tråkigt det som hänt. Men har hon inte varit med om detta förr?
    Eller så kanske jag minns helt fel

    Tips! Victoria Törnegren instastory. Ska minska flyg.

    Kan någon hjälpa till med en liten update när det gäller Dessies liv? Arbetar hon fortfarande på mäklarfirman? Är hon fortfarande tillsammans med mäklarkollegan som hon skulle flytta ihop med i en nyproducerad bostadsrätt? En snabb titt på hennes insta signalerar singel och hjärtesorg, eller?

      Tror att hon arbetar med att uppdatera kontorets Instagramsida bara och inget annat. Verkar som att hon fortfarande pluggar och så påstår hon att hon läser i snabbare takt än vad man gör om man läser på universitetet men det stämmer inte. 16 månader motsvarar 2 års studier (man har ju sommaruppehåll) och det är normal takt. Har ingen koll på killen men håller med om att det verkar som hjärtesorg.

    Ganska lägligt att hon också fotat varje väska med tillhörande dustbag.. tänker då försäkringsbolag ofta vill ha bilder på det man bestulits på? Men hon kanske är väldigt ordentlig av sig eftersom man ska fota dyrare föremål man äger om allt skulle brinna upp eller att man blir bestulen.

      Jag tänker tvärtom. Försäkringsbolag blir alltid misstänksam när personen lagt ut till försäljning som sedan blir stulet eller vandaliserat.

      Hon jobbar ju ändå som influencer (eller gjorde) då ingår det väl i jobbet att lägga upp bilder på sina väskor när man köper dem, ofta ihop med dust bag för att inte följarna ska börja skriva att de är fake.
      Tror helt enkelt att bilderna är från de tillfällen hon tidigare visat upp väskorna på bloggen.

      Bildens meta data avslöjar allt, iaf det viktigaste om polisen är misstänksamma 😉

        Vad menar du?

    Hennes väskor är tydligen återfunna nu..

      Förstår ingenting. Hade någon snott ALLA väskor och nu plötsligt har hon fått allt tillbaka?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.