”Ibland skiljer du dig men det är ok för du älskar ditt arbete mer” – Isabella Löwengrip

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,250334″ ap mute yot ]

Bella och Pingis har dragit till koalornas land för att kränga kladd och kräm och uppdaterar friskt på Instastory. (Jag tänker att, nått ska väl Sasha pyssla med efter att hon klätt sin chef för dagen)
Isabella inleder – i vanlig ordning – med ett ”speech” vilket det inte alls är.
Ett speech är ett tal, medan det hon gör är att bli intervjuad på en scen. Än så länge har hon väl ingen ”head of speeches” anställd så hon får vackert hålla sig till att svara på frågor. Till och med sina ”föreläsningar” sker ju i intervjuform genom att Simon ”intervjuar” henne på scen så vem det är som har lurat i henne att det hon gör heter ”speech” kan man ju undra.

Anyways…
Sitt ”speech” avslutar hon med följande ord:

 ”Ibland arbetar du 24/7 men det är ok för du älskar ditt arbete. Ibland skiljer du dig men det är ok för du älskar ditt arbete mer”. – Isabella Löwengrip

För att citera den briljanta artisten och låtskrivaren Alicia Keys:


On fleek OCH fire, banne mig!!

Ni ser alltsammans i videon här ovan.

Tack för tips!

297 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon skiljde sig så att hon kan ha minst 2 barnfria veckor i månaden, rätt uppenbart att hon älskar dessa veckor mer.

      Så fint för barnen att ha lika mycket tid hos båda föräldrarna. När mina föräldrar skilde sig såg jag knappt till min pappa efter det. En helg per månad och en vecka på sommaren.

        Ja jättefint men jag tycker att om man valt att skaffa barn så ska man känna en förlust att man MISSAR halva tiden med barnen o inte se det som ett tillfälle till att typ slippa barnen. Det e snarare skönt för Isabella att dela vårdnaden eftersom hon nu kan ha Odds veckor som ursäkt till att prioritera jobbet. Den som inte ser detta är själv en förälder som jämt prioriterar annat före barnen.

          +1000! Hennes attityd om barnfrihet är helt gräslig. Skulle aldrig uttrycka mig så, även om man har jobbiga dagar ibland

            Älskade mina barnfria veckor.
            Då hann jag med allt annat jag sköt upp. Bara för att jag älskade att vara ”ensam” så betyder det inte att jag älskar dom mindre! Saknar & älskar dom ännu mer

          Precis. Bella försöker ha barnen och äta dom med. ?

          Men sluta. Att prata om det som något positivt är kanske hennes sätt att hantera förlusten hon känner.

            Äh men lägg av, hon har alltid bara pratat om sina behov. Me me and me!

              Och? Fan vad skönt att vara sån. Önskar jag kunde sätta mig själv främst.

                Om du har barn o tänker så tycker jag fan synd om både dig och dem. Ingen begär att hon ska utplåna sig själv men skaffar man barn är man inte prio 1, och tycker man det har man inte en särskilt sund inställning till föräldraskap.

                  Nu handlade det inte om hennes barn utan om hur hon pratade om skilsmässan. Och barnfria veckor, eller hur? Hur hon hanterar sina känslor under barnfria veckor är upp till henne. Även om hon grät sig igenom de veckorna så har hon inte barnen. Det är hans veckor. Förstår inte vad ni hänger upp er på. Hellre än glad mamma än en ledsen mamma.

                    Vi hänger inte upp oss på nånting. Hon tjötar på om sitt ego och vi kommenterar det. Om hon nån gång reflekterade över nåt annat/annan vore det en surprise!

                      Ja men varför stör det er? Hon får väl vara hur ego hon vill? Diskussioner om hur hon hanterar sin skilsmässa och sina barnfria veckor. ? Som att ni slagit i huvudet och sen ätit kränkt-kakor helt bunten.

                      Anonym 16:51, stackars barn som nån gång kanske läser det.

                      Daniela, tycker mer synd om barnen om de någonsin hittar arkivet här inne där det gås igenom eventuella diagnoser på deras mamma, huruvida hon älskar barnen eller inte, vilken usel mamma hon är osv.

          Var har hon någonsin sagt att hon vill slippa barnen? Hon brukar skriva att hon saknar de och i början hur tufft det var. Men någon gång i livet måste man också gå vidare och inse att det är så här livet ser ut. De har valt att skilja sig och ha delad vårdnad, även om hon saknar barnen så behöver man ju inte gräva ner sig. Man får se till att den tid man har betyder mycket, men också hålla sig sysselsatt den tiden man är ifrån varandra. Hon är ju uppenbarligen inte en person som ältar utan fokuserar på det hon har istället, vilket är en karriär och två fina friska barn.

            Ja precis! Hjälper ju inte att vara deppig de veckorna hon inte har barnen, barnen är inte hos henne för det. Ser inget problem faktiskt i att hon försöker njuta av sina barnfria veckor.

              Är det nån som skrivit att hon måste deppa?? Det är väl mest bloggens ord om hur mycket hon njuuuuuter när hon är barnfriiiii som är ganska onödiga, om inte för barnens skull mm.
              Men ja vi vet ju också att dessa texter följer excel-arket, så ingen behöver bli upprörd…

                Men varför är det onödigt? Jag tycker inte att det är onödigt. Imponerad av att man orkar känna så. Känner fan vad härligt att kunna njuta av tiden.

                Det är väl bra att hon är positiv och även kan njuta av egentid och av barntid, att hon älskar både sin egentid men också sin barntid. Hon är bara ärlig och vågar säga det som de flesta föräldrar tycker – nämligen att det är skönt med egentid. Många gillar sin barnfria tid med säger ändå och låtsas tycka att varannan vecka är hemskt, ändå väljer de att vara ifrån sina barn mer än så. Hon är bara ärlig, och Bella är en positiv person, låt henne.

            Citerat från Bella:
            Idag kämpar jag för att hålla mig över ytan. Jag sov för lite förra veckan när jag reste runt så jag hade planerat att sova ut med barnen i helgen. Gå och lägga mig tidigt med dom tätt intill mig, så brukar jag göra under en barndag i veckan för att komma ikapp med sömn. Men Sally vaknade i snitt varje timma både natten till lördag och natten till idag. Så nu är jag sådär gråtfärdig som man kan känna sig när man har sömnbrist. En natt kändes okej att överleva men när det blev likadant inatt kände jag mig nästan berusad imorse, snurrig.

            Hmmm Bella, så här är det att ha barn..
            dessa liknande kommentarer kom hela tiden från henne förut..

              Och? Vad menar du? Vad är fel? Får hon inte skriva att hon är gråtfärdig pga sömnlösa nätter? Ja så är det ju att ha barn ja och det vet hon ju som andra föräldrar.

          Men snälla du.jag är inget fan av Bella beeelive me!
          MEN, att du tar dig friheten att diktera om hur en förälder SKA må vid sina barns frånvaro är fan under all värdighet. Det tro tusan att hon inte är ett undantag inför att sakna ihjäl sig efter sina barn. Hon har dock hittat ett sätt att överleva den smärtan istället för att sitta som ett apatiskt vrak som inte har ett liv utanför sitt föräldraskap.
          Jag är förälder och lever i relation, är fortfarande hemma med min tvååring men kan fortfarande se hur hon visst lider av att inte vara med sina barn dvs jag är inte den föräldern som prioriterar arbete före unge. Du är så otroligt osmaklig och beige i ditt tänk så man blir ju mörkrädd, du borde skämmas. Men du kanske förespråkar att vi kvinnor ska stanna i en relation som gör oss olyckliga bara för att? Usch.

          Jag tycker så synd om Odd. Att behöva vara ifrån sina barn på halvtid och veta att den tiden man är ifrån dem så tas de inte primärt hand om hand av den andra föräldern utan av betald personal. Måste kännas förjävligt. Då kan han lika gärna få ha dem på heltid och så får mamma hälsa på och ”playdatea” på sina veckor, för det är ju ändå det hon gör i sitt eget hem.

      Ja, blir ganska uppenbart när man läser gamla inlägg (som det någon länkade till idag) hur handfallen hon var som mamma. Tror inte det funkade alls för henne att ha det liv som det innebär med två barn, rutiner, fixa diverse kaossituationer etc. Tror hon fick panik och tadaaa… resultatet ser vi idag. OBS! Nu kritiserar jag inte att man känner sig osäker och handfallen som nybliven förälder eller t.o.m. kommer på att det här var ju inte riktigt som jag tänkt mig. Men man kan ju lösa det på liiiite andra sätt än det här och dessutom se till att maximera frånvaron när barnen är små.

        ”Nu kritiserar inte jag” Nähä, vad fan gör du då?? Låtsaspsykolog.ab

          Har en åsikt. Idiot.AB

      Två veckor i månaden?
      Hon är ifrån dom meeer än så.
      Hur ofta läser man inte om att hon ska göra det ena och det andra så då får Odd ta dom extra.

      Nu är det tre veckor utan barnen, tror ni hon sen har dom i tre veckor??

      Hon är ingen mamma, hon är ett stort jävla ego hela hon.

        Känns det bättre nu?

        Är Myggan det också då? Och Maggan? Och andra som är ifrån sina barn emellanåt?

    Om man ”måste” välja så väljer man givetvis det som betyder mest. På Bella låter det som ett val av skor för rätt tillfälle.

    Men det kanske så hon ser på ett förhållande ?

      När det inte gynna henne mer då kastas det bort, typisk naressist. Lyssnade precis på kvinnliga naressister och det stämmer så bra på Bella.

        Narcissister

          Moget och framför allt en fin gest. Måste vara hundratals som inte fattade vad som stod, men din rättning fixade till det!
          Som en bonus fick du ju tvåla till en som inte är lika bra som du på att stava.
          Måste kännas fantastiskt, passa på att sola dig i glansen!

            Nej men alla har väl ändå rättstavning tillhjälp på dator/mobil.
            Du låter skitnödigare än jag.

            Värre är det väl med alla som skriver ett fel på tex, när jag hick hem… och sen rättar det med en kommentar till *gick. Är betydligt töntigare än min.
            Du är tex töntigare än mig, okej att personen nu stavade fel, men nästa gång hen ska berätta att någon är narcissist vet hen gur det stavas.

        Vart finns dessa narresister? Vill gärna se en?

          Ha ha haaa

            Not. Tror nog du mycket väl vet vad Anonym 15.42 menade.

          Fast narrerist är ett bra ord för dom, de är ju det narrar.

          Nar-rasister

    Klart att det är ok att skilja sig!? Oavsett anledning.

      Är det lika självklary att man gör det för att få 2 barnfria veckor i månaden ?

        Ja, om nu någon skulle göra det så varför inte? Mår man bättre av det så kör.

          Då borde den inte skaffa barn.

            Dummaste jag läst.
            Han då? Han har ju också barnfria veckor. Ska inte han heller ha barn då?
            Eller alla andra som har fria veckor.
            Man har inte fria veckor för sig själv utan enligt familjerätten har man det för att barnet har rätt till båda föräldrarna. Föräldrarna ska inte gynnas med barnen utan barnen ska gynnas med föräldrarna. Alltså blir den andra utan för barnet spenderae tid med den andre

              Vadå han?? Odd?! Det är inte han som skriver om hur bra barnfria veckor är..?! Eller hur nice det är att vara skiljs. Lite konstigt sätt att vrida det på.

                Det är ju du som är märklig. 1. Klart det är najs att vara skild om du var gift med någon du inte ville vara gift med? Förstå vilken tyngd som försvinner från ens axlar. 2. Hur vet du hur Odd känner?

              Men nej, det är inte jämförbart. Att skilja sig av whatever anledning och som en konsekvens av det förlora halva tiden med barnen är en sak, att skilja sig för att få egentid, slippa familjelivets tunga ok och kunna fokusera på karriären är något helt annat. I det första scenariot är minskad tid med barnen ett olyckligt resultat av skilsmässan, i det andra är minskad tid med barnen själva målet med skilsmässan. Resonerar man på det viset så borde man inte valt att bli förälder. Med det sagt – jag tror inte själv att det var anledningen till att just hon skiljde sig.

        Hon gjorde det för att hon inte ville vara tillsammans med Odd. Varför blandar du in barnen? Ingen person som använder hjärnan blandar in barnen i beslut om skilsmässa

          Hon ville inte vara med Odd för att han tyckte att familjen går före karriären.

            Och? Är väl en anledning som alla andra? Hon ville inte leva så, var inte kär längre och valde att avsluta det. Heja Bella! Tycka vad man vill om henne, men att skriva skit om en kvinna som väljer att lämna ett förhållande hon inte vill vara i är bara konstigt.

            Men då kunde väl Odd vara hemma hela tiden om han nu så prompt ville det?

          Känner många som inte använde hjärnan vid skilsmässan.

        Togs en kommentar bort här om att Bella aldrig har sagt att det var därför hon skilde sig eller är jag för febertrött för att minnas rätt? ?

          Ja, flera kommentarer är borttagna. Som talar till Bellas fördel, brukar vara så ofta.

            Nej.

            Ser du ni (du?) ofta skriver sånt på inlägg om Bella. Jag går in säkert fem olika gånger på såna här inlägg, och jag har aldrig noterat en borttagen kommentar. Kan du ge exempel?

              ”Ser att ni (du?)” ska det stå i början.

              Jag 16.18 brukar inte skriva det men vill minnas att det stod en kommentar här om att Bella aldrig sagt att det var därför hon skildes men ser den inte nu. Frågade bara, eftersom jag kan minnas fel och det var verkligen inget elakt som stod…

                Den kommentaren kommer ju precis här under?

                  Jag skrev min kommentar 16.18…. 30 minuter innan den under.

            Ja, DINA kommentarer är borttagna! Stolle!

        Men vem har gjort det för att få två barnfria veckor? Det har inte Bella sagt, att hon skiljer sig för att få barnfria veckor.

          Såklart hon inte sagt.

      Ja, men de flesta ser det som ett misslyckande, särskilt när det är små barn med i bilden. Klart man inte ska vara kvar i ett dåligt förhållande men att få det låta som att skilsmässa är ungefär lika lätt som att slänga en trasig strumpa är att ta i.

        För mig var min skilsmässa ungefär lika lätt som att slänga mina trasiga strumpor faktiskt. Jag inser att andra kan tycka att det är jobbigt och att andra kan tycka att det var ännu lättare än vad jag tyckte. Alla relationer och uppbrott är olika.

          Skönt för dig, för de flesta är det inte så. Men då finns du och Bella på den andra planhalvan. Förutom när Bella måste få lite sympatier inför lansering och skriver om att det här med skilsmässan var tungt och nåt hon måste bearbeta. Gärna på nån spahelg utomlands.

            Nej jag är medveten om att inte alla skilsmässor är som min. Som jag sa, alla är olika. Eller hur!?

              #inteallaskilsmässor

                #allaskilsmässorutombellas

    Pingis har iaf bälte på sig, till skillnad från flamsmajan som tror hon är odödlig..

      Bälte?

    Ska man skratta eller gråta?

      Varför välja? Jag varierar mina reaktioner för det är verkligen svårt att veta om man ska skratta eller gråta åt Bellas eskapader.

    Vad har hon gjort med hakan? Implantat/fillers? Obs menar inget illa, hon är fin men reagerade på att den ser längre och spetsigare ut.

      Från Doha?

        Det var nån video i det här klippet där hon filmade sig själv och jag tänkte bara haka haka haka. Nått är omgjort.

          Chock!! Helt sjukt vilken skillnad, det är vid ca 2 min in på denna videon. Hon har ju gjort en haka man brukar operera bort..

            På slängkyss klippet o den vid stranden ser man tydligt att hon opererat hakan. Syns veck, ärr liksom. Implantat . Hon vill ju se ut som Agneta från ABBA ….

              Implantat?! Men då går det aldrig bort…
              Undrar vad barnen säger. ”Men vilken stor haka du har, mamma!”

                Men varför skulle barnen säga så ”men vilken stor haka du har mamma”? Varför skulle de säga så, är hakan så himla stor? Har Graaf för stor haka också? Alltså…

              Nej man ser inga ärr! Eventuella små veck är inget annat än linjer/veck som många får vid leende, och torrhetslinjer som många har och får mer och mer med ålder. Om hon skulle ha hakimplantat så har hon isåfall haft det en tid, inget som gjorts i Doha för hon har sett likadan ut länge.

            Brukar man operera bort haka? Va?! Nja nej om hon gjort haka så är det gjort långt tidigare isåfall, hon har sett ut som nu länge. Inte klokt vad hennes utseende diskuteras här, i varje inlägg och allt hon gör eller säger är det fel på, allt… galet hur hon kan engagera så, hon är verkligen en slaskhink – kanske anses det okej mot någon som är smal och har pengar, då är mobb okej? Ser sällan att andras hakor eller annat diskuteras här.

              Ja, hakimplantat är vanligt, görs ofta i samband med näsop som hon också gjort. Vanligt att förminska hakan också, men det är mer när man har en väldigt spetsig haka som man gör det. Dock ersätter fillers nu hakimplantat. Isabella hade ett balanserat ansikte och behövde inte lägga till någon haka.

              Ingen har sagt att hon är ful, jag personligen tycker hon är jättefin. Tror många av oss här är både snyggare i kropp och ansikte, så det där om att man kommenterar någon ”smal” är irrelevant för som majoriteten av svenska kvinnor tror jag många av oss här är smala. Att påpeka ett nytt ansiktsdrag är inte att vara avundsjuk, tycker inte det finns något att vara avundsjuk på hos Isabella, kanske för någon som trånar efter ett liv där man måste blotta alla sina mörkaste stunder och hitta på en massa skit för att ha en inkomst. Nej tack.

                Nej det är inte vanligt att förminska hakan. Och Nej Bella har inte gjort näsop och inget hakinplantat. Googla gamla bilder på Blondinbella så ser du samma haka, som ser spetsigare ut när hon ler än vid allvarlig min men samma hela tiden, även samma näsa, kinder och läppar. Dock så ser näsan bredare ut rakt framifrån än från sidan, och smink förändrar en del och ljus och även vikt. Det finns inget nytt ansiktsdrag att påpeka, ni har blivit galna här och får för er än det ena än det andra. Och om hon skulle vilja operera sig så gör det inte henne till lägnare eller dålig mamma. Men finns ju risk att hon får komplex om hon läser här, hoppas inte. Så lågt att diskutera utseende, hur har folk mage…

          Hon har ju alltid haft ett runt ansikte…

            Ja och nu spetsigt..

              Men hon har sett likadan ut länge, kolla du tillbaka några månader på bilder så ser du det, och kolla klipp looks på insta så ser du. En haka ser spetsigare ut då man ler än när man är allvarlig, olika miner gör en haka spetsigare och mer framträdande. Även hur man tar en bild, uppeifrån, underifrån, ljus… ja det kan se lite olika ut, så är det för alla. Jösses vad folk får för sig här och hittar på än det ena än det andra om bella, allt är det fel på, allt klagas det på.

                Märker man inte den nya hakan är man fan blind.

                  Nej men ni är galna och som hjärntvättade och besatta här som får för er saker. Googla gamla bilder på blondinbella så ser du samma haka som ibland ser spetsigare ut när hon ler. Kinder, läppar, och näsa är samma också. Tro inte allt ni läser och vad folk skriver och spekulerar och hittar på. Inte för att jag förstår vad det spelar för roll, varför diskutera henne utseende. usch skäms.

        Det blev kanske ett språkligt missförstånd. Hon ville ha fillers i kinderna, men trodde att ”kind” heter ”chin” på engelska…

          Hoppas det är fillers och inte implantat så det går ur..

          Hahaha skrattade högt!

          Det ser iofs ut som att hon har fillers även i kinderna …

            Men helt ärligt.. hon har väl alltid haft fylliga kinder.

            Nej det ser inte ut som hon har fillers i kinderna alls, hon har haft likadana kinder sedan hon var liten. Googla bilder så får du se.

      Fillers

      Och läpparna va?

        Läpparna ser snarare ut som att hon inte har fyllt i dem på ett tag.

        Hakan: trodde först att ni överdrev men det ser nytt ut. Dock tror jag att det är väldigt dålig countring/highlighting. Hon har aldrig varit bra på att sminka sig och hennes MUA likaså.

          Countring ? Jag menade så klart contouring.

            H-O-C-K-E-Y: HOCKEY!

      Vad har Mia Skäringer gjort? Hon ser tio år yngre ut sen en tid? Fillers, botox eller vad kan det vara?

        Nåt är det definitivt. Helt slät

        Kanske ett ögonlyft, eller tagit bort hud på ögonlock. Tycker hennes ögon ser piggare ut och större ut men vet ej.

        Hon har gått ner jättemycket i vikt.

          Beror det på viktnedgång menar du? Bella har ju också gått ner, hon tränar mycket.

      Men blir inte ansiktet helt fuckat av alla filter i insta? Om man liksom skruvar upp och ner på hindra reglage och ha flera filter samtidigt blir det skevt.

    Det jag absolut inte klarar av är hennes fnittrande tillgjordhet när hon blir filmad, hur hon ofta vänder sig om efter sitt svassande med höfterna och fnittrar in i kameran och slänger lite med håret. Jag tror att hon på fullaste allvar tror att hon är sexig. Eller när hon pratar in i kameran och avslutar med ett tillgjort leende á la Trumans fru i Trumans show när hon gjorde reklam för chokladpulvret och han undrade va f-n hon höll på med.

      Men det är ju för show. Hennes sociala medier är inte verkligheten, hon spelar en roll.

        Och att hon börjar varje instastory med ”sooo”.

          Ja! Så irriterande! Ingen vidare variation i sitt språk…

    Hur kan man följa henne? Klarade inte av att lyssna på henne i 3 sekunder, fick öronallergi.

      Jag klarar inte av Bellas Instastories längre.
      Det är alldeles för jobbigt att se och höra henne i rörliga media.
      Läser dock bloggen fortfarande och tittar på stillbilder i Insta.
      Det är inte lika pinsamt.
      Och så får jag förstås uppdateringar här på Bloggbevakning.
      Jag vill inte tappa kontakten med Bella för jag har följt henne sedan hon började.
      Jag tror att de närmaste två åren kommer att bli intressanta 🙂

    Tycker det bästa vore om hon inte fick något utrymme här alls, tror fan bloggbevakning är det enda som håller henne relevant.

      Haha knappast den här bloggen som håller henne relevant. Däremot håller jag med om att hon bodde ges mindre uppmärksamhet här men det är mest för att jag tycker att det blir så tråkig stämning i bloggen när det bör för mycket Bella. De som kommenterar hetsar liksom igång varandra.

        Nämen är det sant hetsas det här det har då jag inte märkt. ?

      Japp! Bellas knähund på Expressen, Syrén blev ju tokdissad härom veckan så han lär knappast skriva om henne längre. Tur hon har Camcam!

        Vad hände? Med Syren alltså.

          Ja, och hon syftade även till Titti på P4 och en journalist på Expressen i det blogginlägget.

            Hahaha, snart kommer hon väl säga att hon är en mentalist också….

        Knähund? Tokdissad? Suck… inte lite ni vrider och överdriver.. puh.

    Vad som är ett dåligt äktenskap är subjektivt. Är långt ifrån ett fan av BB och visst säger hon detta för att provocera, men jag fattar att man kan älska sitt jobb mer än sitt äktenskap, särskilt om man har eget. Då är beslutet att skilja sig nog klokt. Inget har dragit ner mig så mycket som mina dåliga relationer (partnern behöver inte vara en dålig person för att relationen ska vara dålig).

    Vad sitter hon ens och babblar om för skit? Var detta folk hade förväntat sig att lyssna på när de beställde biljett till denna ”mäktiga affärskvinna”? Hon låter ju för fan full. Låter inte speciellt professionellt att sitta och prata om sånt? Hon kan ju verkligen ingenting.

      Ja faktiskt. Full och helt forcerad.

      Tycker hon skötte det bra, det lilla man hörde. Rolig och charmig ju – det är ju bättre än stelt. Men här är det ju fel på allt hon gör, hur hon än gör. Det ska alltid klagas på vad hon än säger och gör, hur hon ser ut osv. Att kalla det speech oj så hemskt och fel eh nej inget fel. Kränga kladd och kräm? Kränger andra kräm och kladd också som säljer skönhetsprodukter t ex Therese L. ? Någonting kan Bella annars vore hon inte där hon är och det är ju därför framförallt camcam retar sig för att Bella nått framgång och har pengar. Bella är intressant att lyssna på iaf, det är hon bra på iaf.

    Läste endast det du citera och hjärnan översatte det på Isabellas svengelska direkt haha 😉

    Snälla nån, har hon bara ja-sägare runt sig?
    Går knappt att känna igen tjejen som jag en gång i tiden blev inspirerad av. Ena sidan av mig tycker att hon får vara/se ut som hon vill MEN jag kan inte låta bli att tänka.. är det ingen i hennes närhet som påpekar att hennes fötter nått ostbågsfärg av all brun-utan-sol, håret som har sjuk volym och hairtalks att Brigitte Bardot känner sig hotad..

      Ja jag håller med, jag vill inte tänka så men nog är väl kejsaren ganska naken här ? jag får såna associationer till när Jennifer Coolidge var med i vänner ?

    Usch, varför måste man spotta på sitt förra äktenskap för lite utrymme i media? Alltså hur lågt får man sjunka? Hon delar liksom två barn med honom, hur det än var, låt det vara privat liksom… Så vidrigt att hon använder sina mest privata livsdelar för att få ytterligare fem min i rampljuset.
    Det här är ytterligare ett bevis på att hon är helt irrelevant och det är därför hon måste provocera för annars är hon inte intressant. Hon har liksom inte det som Bianca till exempel har eller nån annan stor bloggare. tyvärr för henne men tack och lov för resten av oss då hon antagligen skulle varit olidlig om jobbade typ biancas makt som influencer.

      Hon är varken den första eller den sista som pratar om sina tidigare förhållanden i media.

        Ingen respektabel bloggare gör det. Kan inte tänka mig typ Kenza göra nått sånt efter två år, just för hon har annat som är av intresse för folk. Kissie antar jag är den typen men vi vet ju vad folk anser om henne.

          Haha Kenza hängde ju ut sina ex?! Det är bara att det är länge sen nu så du har väl glömt.

            Ja, hon var väl inte mogen då?

            Haha när hon var 17 ja?? inte 28 med två barn och äktenskap bakom sig. Oxh hon hängde inte ut, utan snubben försökte sälja hennes hemligheter. I det här fallet är odd tyst som en mus o isabela matar på med skit

      tjejen hängde ju ut sitt ex så fort han fick ekonomiska problem och gjorde en story av det.. hon är störd, 100% något fel i hjärnan.

    Älskar man någon på riktigt så är det ju ganska självklart vad som är viktigast i livet. I de flesta normala fall behöver man förstås inte välja heller.
    Som vanligt försöker hon vara extrem, som den powerpuff-pingla hon tror hon är

    Fattade inte vad folk menade med att Bb haka var annorlunda först men så kollade jag på videon här och jäklar vilken skillnad! Som att jämföra dn ballerinasko med en med spetsig tå!
    Syns superväl, speciellt i profil. Hon ser ju ut som en mangafigur nu. Flott! japan nästa eller?

      Ja, en redig centimeter tillagd. Riktigt märkbart.

    Är jag helt efter eller var bara nån vecka sen jag insåg att Kenza uttalas kiiinza och inte käääänza som jag alltid trott. Oh well! Man lär sålänge man lever

      Hehe jag fick veta för ett år sen typ men kommer alltid säga Kenza för jag tycker det låter bättre än kinsa

        Det är väl ändå lite konstigt att resonera så. Tänk om jag skulle kalla någon som heter Filip för Fölöp eller Oskar för Iskar för jag tycker det låter bättre? Nja, de flesta vill nog kallas sitt namn alternativt ett smeknamn som de tycker om.

          I min hjärna skrev jag…. se nedan. Inte som att jag ser henne på stan o ba ”kEEEnzzzzza!!!”. Uttalar saker som jag vill i min hjärna. Uttalar flattered flatte-red efter att ha sett något här (som ullared men flattered) så det som försiggår i min hjärna påverkar ingen.

        Haha, folk blir som galna när jag säger att jag heter Emelie. Jag stavar det Emelie, men uttalar det Emilie. Det är tydligen svårt att hålla isär ?

          Kunde dina föräldrar inte stava? Emilie är norskt, och uttalas just Emilie. Emelie uttalas aldrig Emilie. Förstår att folk blir galna.

            Jag heter Berit, men uttalar det Greta.

          Med tanke på att Emelie och Emilie uttalas på olika sätt förstår jag det helt och hållet. Håller med anonym 16.25, kunde inte dina föräldrar stava?

      Inte för
      Jag nånsin säger hennes namn men när jag läser upp det högt i hjärnan ?

      Samma här läser alltid KÄÄÄÄNZA men så kommer jag aldrig träffa henne irl så det kvittar

      Har man följt henne sen hon var 16 (pinsamt men sant) så vet man att hon otaliga gånger sagt att det uttalas ”kinsa sweeten” ?

        Oj haha jag hade även fel på efternamnet

    Ja, märkte det också, helt sjukt vilken skillnad, fattar inte varför hon gjorde det, det var ju mycket finare innan. De har ju förlängt hennes haka helt och gjort den spetsig.

    Två frågor
    1. Varför börjar hon alla sina stories med ”so”
    2. Fattar hon när australiensarna pratar med henne?

    CamCam: jag menar inget illa och tycker att din granskning av influencers är viktig. Just denna video tycker jag inte att du borde ha delat. Den som spelade in klippet spelade även in flera andra klipp från det eventet med Bellas vanliga ”Tro på dig själv”-peptalk. Bella valde att endast dela denna video så att den skulle gå viralt och uppmärksammas av media. Desperat försök till att fortsätta vara relevant men jag hoppas att du tänker till innan du delar med dig av flera av hennes ganska intetsägande provokationsinlägg/-stories i framtiden.

      Alltså desperat försök till att vara relevant från hennes sida.

    oj vilken personlighetsförändring på några timmar! luktar ps…..

      Vad är ps?

        Pullshit ?

        Plantbaserad shit

    Tycker det är roligt att vissa har problem med vad Bella säger, men har samtidigt inga problem att stötta den här bloggen.

      Hur då menar du?

        Den här bloggen blev stor genom mobbing, kränkning och skvallra om privata saker. Klimatet var ett helt annat i början. Det skiner fortfarande igenom gällande vissa personer.

          Det skrivs ju aldrig nått som personen ifråga inte valt att dela själv redan? Tycker man ämnena är för privata eller kränkande kan man enkelt lösa det genom att själv hålla tangent-fingrarna i styr. Är ju flertalet gånger Camilla skrivit att det är något hon avstår att blogga om pga lösa rykten/skvaller/vederbörande vill inte att det kommer ut.

    Hon åkte bort en helg för att göra hakan spetsig, därför det var så tyst denna helg ?

      Varför ska hen sluta? Det är uppenbart att hon gjort något. Antagligen fillers då hon verkar läkt snabbt, men implantat läker också snabbt dock hade hon varit mycket mer svullen.

      Man måste vara blind om man inte ser det, plus alls botox, Fillers och fakebröst

    Läskigt. Kallt. Jag ryser, hur är hon som en människa egentligen

      Camcam menar du? ja det är ruskigt läskigt hur besatt hon är och hur hon irriterar sig på allt med Bella, det verkar inte helt friskt. verkar jobbigt att reta sig så på allt, och hela tiden leta fel… tragiskt.

        Du är sjuk ?

        Tycker att Bella och Camcam är ungefär på samma nivå. Finns två skillnader, Bella är känd i sitt eget namn. Det failade Camcam med flera gånger. Och Camcam lyssnade på kritik och lugnat sig lite med vad hon säger om andra. Men tror många inte läste bloggen i början så de vet inte hur bloggen blev stor och hur hon va då.

        Man behöver inte leta så noga när det kommer till Bella. She kinda throws it in your face!

    Jag hoppas att Odd får sjukt bra betalt för att hålla käft. Ja, jag vet att han är the better person och håller god min pga barnen, men fan vad ont i hjärtat jag skulle fått om mitt ex satt och raljerade på det där viset om mig.

      Vad spelar det för roll? De är skilda. Hon får väl känna vad hon vill.

        Känna får hon väl göra hur hon vill, men jag tror att JP talar om respekten.

          Han hade ju ingen respekt för henne? Hur hon ville leva sitt liv? Han familjeman, hon entreprenör. Han ville att hon skulle förändras. Varför ska hon respektera honom nu?

            Och det gråter han ut i media om? Finns nog mycket han skulle kunna säga, men han är stor nog hålla tyst.

            Skillnaden är väl att han inte offentligt uttalar sig om vilken kass fru hon var, vad skönt det är att slippa henne och hur betydelselöst hela äktenskapet var.

              För han inte känner så? Var ju hon som ville avsluta, inte han.

                Desto större anledning för henne hålla tyst då. Hade hon blivit lämnad hade man kunnat förstå om det pyser över ibland. Men i detta läge är det ju verkligen att hälla salt i såren på någon man har barn med.

                  Nej? Hon har ingen anledning att hålla tyst. Hon har rätt till sina känslor.

                    Hans känslor då? Eller barnens? Måste man alltid kräka ur sig precis allting för man har minsann rätt till sina känslor, oavsett om man stampar på andra människors känslor.

                      Till Anonym 17:19, du svarar ju inte på frågorna? Och vadå folket på Öppet Spår, vad har det med detta att göra? Känns som att du griper efter halmstrån. Tydligt att du förlorade debatten, just saying 🙂

                Det var nog odd som ”lämnade” förhållandet eftersom han kände att det inte var hållbart längre, men att det var hon som drev igång skilsmässan . Så egentligen var det han som satte igång det hela

            Hon behöver inte antyda såna här saker inför sina 100 miljoner ”fans”, tycker jag.

              Varför inte? Tror inte hon bryr sig om vad du tycker. Hon bryr sig om vad hon tycker. Helt rätt tänk.

                Ha jo det vet vi ju. Hon hon hon hon.

                  Bra ju? Tänk hur mycket färre metoo historier vi hade haft om fler kvinnor hade satt sig själv först

                Respektlöst i varje fall.

                  Nej, det tycker jag inte.

        Fortfarande bara separerad. Skilsmässan har inte gått igenom.

          Skriv inte saker du inte har någon koll på, skiljsmässan är genomförd och registrerad.

        Internet glömmer aldrig, blir mysig läsning för barnen när de blir äldre.

    Låter lite som hon anammat Roslings satsmelodi eller dialekt i intervjun, något är det iaf.

    Det var ju lite roligt och skämtsamt sagt. Eller vadå, var det meningen att vi alla skulle få moralpanik nu?

      Alltså just här där hon snackar om sitt yrke/entreprenörsskap (även om jag hatar det urvattnade ordet nu) så tycker jag inte det är så fel heller. Hon tar upp positiva saker med entreprenörskapet och jag tycker hon säger det skämtsamt. Tycker självdistans är bra. Dock tycker jag att hon, som offentlig och har haft ett väldigt offentligt förhållande med Odd, har en skyldighet att respektera honom. Det blir ju inte bättre av att hon delar just den meningen för att provocera.

    För att sammanfatta hennes videos har jag ett ord: cringe.
    Every damn time – so much cringe.
    Och när pingis och Bella sitter i bilen och de inte fattar att kameran är på haha. Sitter helt tysta, Pingis med ett stelt leende på läpparna och stirrar tomt fram samtidigt som hon ser ut som en bonde medan Isabella bredvid är helt överklädd.

      haha det missade jag, bonde??

    Tja, kan ju också vara humor.. Hon kanske vill underhålla publiken.

      Isabella har0 humor. Aldrig hört henne skämta i mitt liv.

    Vilken människa som har varit utsatt för stalking och diverse ofredande lägger ut sin adress på instastory????? Okej inte jättesvårt att leta fram men ändå. Herregud.

      Jag tror på riktigt hon njuter av varenda stalker som kommer hennes väg. Hon ser typ dollartecken när hon ser en stalker, annars hade hon varit tyst.

    Vilket pucko. Mitt jobb är mitt jobb och min man har ingenting med det att göra. Jag blir väl fan fortfarande lika ledsen om han vill skiljas även om jag har ett kul jobb.

      Och om han bad dig att välja mellan ditt jobb och honom? (Säger inte att Odd gjorde det, men finns många män som ställer konstiga krav). Skulle du vara kvar då?

        Jobb. Skulle aldrig stanna med någon som tvingar mig välja mellan saker.

        Om ens barn-skaffande kräver att prioritera om gällande jobb, ska man dumpa barnen då?

          Nej, men mannen kan väl vara hemma då eller gå ner i tid? Man har ju gjort valet ihop så då borde båda kompromissa och inte bara anta att det är kvinnan som ska välja bort jobbet.

        Konstig fråga. Det beror ju på.
        1) har jag ett vanligt svenssonjobb som han försökte styra bort mig från har vi förmodligen fler problem och det kontrollbehovet går längre och djupare och förhållandet är inte hälsosamt och jag skulle bryta om inte de problemen försvann.

        2) jobbade jag med något som var farligt, typ minröjare. Något jag mår dåligt av fysiskt eller psykiskt. Något som innebär att vårat förhållande led. OCH om han önskade att jag slutade för min skull, att jag inte exploderar i en mina eller mår dåligt psykiskt av att typ vara mobbad på jobbet.. då skulle jag inte skilja mig. Det är skillnad på olika scenarion och jag har inte en aning om varför Blondinbella är skild. Men ett jobb är aldrig viktigare än nära och kära. Relationer går först. Jobb är förgängligt, man kan få sparken eller vara oförmögen att arbeta på andra sätt och då vill man inte sitta där själv.

    Jag är inget fan av Isabella och brukar haka på i kritiken här. Men den här gången måste jag fan hejja på henne, det här fick mig att skratta befriande högt!
    Skönt med lite rivig ärlighet.
    Vem fan orkar bry sig om varför hon skilde sig? Det var sjukt kul sagt. ?☀️

      Håller med! Jag tyckte också att det var sagt på ett skämtsamt sätt.

      Ja! Heja henne. Älskar kvinnor med lite go i istället för att vara ett offer i en jobbig situation.

        Höjer och sänker kvinnor samtidigt, i en mening. Great job!

      Tur att det inte var en man som sa det.

    Känner hon sig inte pinsam som sitter där och spelar mega business woman med sin lilla vinst på ett par hundratusen och 400.000 följare på ig? Alltså siffror ljuger inte.

      Varför skulle hon känna sig pinsam? Hon är ju där. De vill ha henne där. Vad har följarantalet med saken att göra? Handlar ju om produkterna.

        De vill ha hemne där eftersom att de tror på hennes luftslott ?

          Nja. De vill ha henne där pga produkterna. Företaget. Inget luftslott.

            Haha och jag är tomten. De vill ha henne där då de köper hennes bullshit ”Swedens biggest influencer 1.5 m followers” och tror på det,,, bara att de missar typ miss ingrosso och Kenza där nånstans. Pinsamt

              Nej? Handlar väl om krämerna? Det är de hon lanserar, inte sin blogg.

                Wow, är du på riktigt så naiv?

                Hon är på en skola som ger, som längst, tremånaderskurser i ”entreprenör”
                Eventet var helt gratis, gissar de bjudit in sig själva. Tror nog de har tillgång till internet i Australien och eftersom eleverna är entreprenöriella får man tänka att de själva googlat, kollat ig etc.

          Ja alltså jag blir chockad hur otroligt bra hon lever sig in i rollen som elon musks kvinnliga version och verkligen höjer sig själv till skyarna, hon låter som att hon byggt det första ångmaskinen, inte säljer färdigvispat klet från typ Skåne?

          Tror snarare de (Löwengrip) vill vara där för att försöka synas och få något skrivet om sig. Marknadsföring kostar pengar.
          Nu skall man både satsa på USA och Australien, blir dyrt att synas i bruset.

      Haha Bästa kommentaren!

    Hjälp mig att förstå som inte är insatt i Blondinbellas värld. Vad är det alla reagerar på? Hon är osvensk och struntar i jantelagen? Hon älskar sitt jobb, sina produkter, älskar att leva lyxlivet och visa upp sig. På vilket sätt skiljer hon sig från andra influencers förutom att hon är rikare och reser oftare? Ska hon sluta flyga så är alla nöjda?

    Jag är inte sarkastisk, jag vill veta vad det är. När jag kollar på Löwengrip känner jag ingenting men många verkar göra det.

      Kul fråga.
      Jag läste hennes blogg för herrans massor med år sedan. Tyckte hon stack ut…
      Idag får jag all info härifrån, vilken känns lite vinklad? Mestadels är det negativt…
      Jag bor inte i Sverige. Och när man bott någon annan stans (glömt svenska stavningen på detta ord) i många år ser man på sitt hemland annorlunda, och på folket…
      Svenskar har svårt för att unna och glädjas med andra.
      Men jag förstår i Bellas fall att det är mycket annat som skaver i folks ögon. Att det ev fuskas och manipuleras… det är Ju såklart inte okej och det Som Jag Förstår det( som bara läser här) är största anledningen till….drevet mot henne? Aggen?
      Jag hejar på henne för det hon åstadkommer men vill att det görs på rätt sätt såklart. Jag får bara hoppas!

        Hon är ju själv tydlig med att hon manipulerar sina läsare. Gulliga inlägg med barnen för att få sympati, sen drämma till med något för att folk ska bli arga.

        Ingen har svårt stt glädjas med Bianca ingrosso, Kenza, Therese Lindgren, som alla tjänar mer än bb men alla har svårt att glädjas för bb? Nää, folk gillar inte Isabella helt enkelt, och därmed gillar de INGET hon gör. när man inte gillar nån störs man av allt denna person gör och säger och gillar man nån kan man ha överseende med vissa uttalandet. I slutändan handlar det om vem personen är i grunden. Eftersom folk vet att Isabella är en mytoman och ljuger om allt möjligt har de tappat respekt för den henne. Tappar man respekt slutar man tycka om någon med tiden. Det är synd men så är det.

          Jag håller med dig, det är en himla massa hejarop på andra influencers men aldrig när det kommer till Bella. Therese tjänar hur mycket som helst på sina samarbeten /sellouts/ och egna produkter, ingen skulle säga ett ont ord om henne. Bianca I. är för mig 08-brat personifierad, ingen reagerar på att hon ska köpa extremt lyxig lght och är allmänt dryg och bortskämd. Ida Warg springer runt i sin svindyra Östermalms? lght och pratar bebisar, träning, smal efter graviditet, ingen reagerar. Bella kan däremot ingen med.

          Sucks to be Bella. Jag tror jag hittat förklaringen, om hon lidit utav psykisk ohälsa skulle hon kanske varit okej? Hon mår för bra och är för lyckad.

          Vad är det hon har ljugit om? Det finns gott om influencers som ljuger så jag undrar vad det är som sticker ut.

            Du radar ju upp jämförelserna som att det handlar om avundsjuka?

            Skillnaden från alla andra du nämner är t.ex att de inte ljuger, manipulerar, svartmålar andra för att väcka intresse kring sig själva, skaffar barn för att ha dem som verktyg i sin ”karriär”, tar åt sig äran för andras slit osv osv

            Bella manipulerar och ljuger. Hon erkänner själv att hon planerar sitt umgänge medsina barn utifrån hur hon kan mjölka det i sitt jobb. Hon har skrivit och sagt hemska saker om trans-elever på en specifik gymnasieskola. Förra året, för att få sitt inlägg att gå viralt, skrev hon att hon tycker att SD är rasistiska men att hon inte bryr sig om de får regeringsmakt eftersom det inte påverkar henne personligen. En fd anställd till henne avslöjade att hon var tvungen att jobba 19-20 timmar per dag. Det finns fler fd anställda som inte har så bra saker att säga om henne som kollega eller chef. Hon ljög om en hotlappför att distrahera mediafrån avslöjandet om att hon endast hade 17% av det läsarantal hon går ut i media med. Hon är inte den största influencern från Sverige. Hon är den minst omtyckta av de som ligger på topp 10 största svenska influencers idag och det är helt ärligt hennes eget fel. Utan sina provokationer är hon inget.

            Som jg skrev… de hör tjejerna har en annan personlighet i grunden, de gör intr saker för att göra folk arga eller provocera utan folk är intresserade av dem ändå. De kommer inte med elaka uttalanden eller ljuger för att bli intressanta, de är liksom helt enkelt vem de är och skulle inte trampa på lik för att nå kändisskap. Alla vet hur Isabella är och det har inget med att hon mår ”för bra” att göra. Utan hon är bara en lögnare och folk tycker inte om hur hon andas. Ta Kenza som exempel. Hon är ännu mer känd, har alltid aktat sig för hur hon uttrycker sig, aldirg provocerat. Har massa pengar. Men folk älskar henne, hade hon pratat konstigt hade ingen brytt sig för hon är ”snäll”, osv…

      Tror de behöver avreagera sig på någon och här inne har Camcam gjort det okej att göra det på Bella.
      Bella är löjlig, mycket provokation och överdrifter. Men jag håller med dig – Jag reagerar inte på det heller.

      Hon ljuger

      Det är väl så att man kan hitta lika många saker att störa sig på med nästintill alla vuxna människor på denna jord. Jag stör mig på il resande, och att jag inte klagar på någon annan influencer som reser lika mycket beror på att de aldrig har intresserat mig. (Isabella har faktiskt intresserat mig tidigare). Dessutom är jag inte så bra på miljövård själv även om jag inte flyger. Jag vet, dubbelmoral deluxe här! Det har varit en mörk och kall vinter i år. Alldeles för mycket innesittande för mig ? måste försöka bättra mig!

      Det har inget att göra med flygande i grunden, och ogillar man en människa för den flyger är det lite konstigt. Jag kan iaf bara prata för mig själv. Jag har aldrig följt Bella innan, tyckte alltid hon kändes för tantig och off, men började följa typ ett tag i 2-3 månader, precis innan skilsmässan. Råkade komma in här en gång tidigare och tänkte ”vad är det för bittra kärringar som hänger här?!”. Seriöst, jag tyckte det här var helt fel sida av internet, och äcklades typ av folks hat.
      Sedan fortsatte jag läsa Isabellas blogg och slogs dagligen av hur nycket hon ljög. Hon skrev att hon blev sårad av elaka kommentarer om hennes barn, men tillät dem, hon ville inte ha spekulationer om sin skilsmässa men tillät alla de kommentarerna. Alltså – ingen integritet. Och gör allt för att få upp aktiviteten på sin blogg även om det handlar om hennes barn och elaka kommentarer angående dom. När hon sedan skulle lansera något brukade hon skriva uppenbart elaka saker för att få igång en diskussion för att sedan bli ”snäll” vid lanseringsdagen. Hon skrev sedan att hon aldrig skulle prata om sin skilsmässa men knappt två veckor efter när intresset avtagit började hon pika podd. När hon sen uppgraderade sitt varumärke och höjde priserna sa hon att det är såååå fantastiskt mycket bättre heja hit och dit och andra stunden sa hon att det är exakt samma innehåll. Och det där är en av 200 lögner. Hon har fuskat ihop en egen hotlapp, hon ljuger om allt från morgon till kväll.
      Jag blev typ äcklad och bara slutade läsa, hamnade här och insåg då på Bella inläggen, trots att de kan ha elak ton, att allt stämde. Folk såg igenom skiten. Så det är därför folk helt enkelt inte gillar henne. Jag tänkte precis som dig, ”hon kör sitt” ”cool brud” men nu tänker jag bara att hon har något fel i skallen och är en stor bluff. Sorry för långt inlägg.

        Podd-odd

        Och man ska inte glömma det här hon gjorde med sitt ex, snubben gick i personlig konkurs och hon passade på att göra en story till sin blogg om det. Hittade också plötsligt på att hon var ett maskrosbarn från Järfälla när hon i själva verket haft en uppväxt som många barn kunnat drömma om, hängt ut sin pappa,, osv osv.. blää

        Jo, jag har också försökt se det coola och självständiga med il men landar förstås mer och mer i hur galet allting med henne är. Det är verklighetens truman-show, både fascinerande och förfärande. Jag vill inte vara nedlåtande eller respektlös utan försöker vara saklig när jag framför mina tankar, dock är det så mycket som gränsar till att vara absurt, att jag tror att varje försök till konstruktiv kritik (eller vad man vill kalla det) faller platt.

      Hon är otroligt självgod. Jag klarar inte av sådana personer. Hon är dessutom så himla stolt över att hon manipulerar sina läsare? Hon sitter på sina höga hästar och borde komma ner för det finns kvinnor som är framgångsrika på riktigt, som gör viktiga saker, som dessutom har barn och som inte hävdar sig själv på det sättet. Hon tycke att hon är bättre än alla andra men vad fan gör hon? Säljer skitdåliga krämer. Hon är STOLT för att hon tror att hon kan lura och manipulera sina följer och andra.

    Var det bara jag som var rädd att hon skulle ramla av stolen när hon höll sitt tal

      =blev intervjuad ?

    Ursäkta att jag frågar men kan någon förklara? Jag följer inga bloggar (måste vara ett unikum) men har börjat följa bloggbevakning för jag gillar Camilla. Men åter till frågan: Isabella eller Blondinbella, är hon en stor bloggare utanför Sverige eftersom hon pratar engelska hela tiden i de klipp som läggs upp? Skriver hon på engelska i sin blogg?

      Nej hon är ingen stor bloggare alls utanför Sverige. Hennes blogg översätts av den mänskliga versionen av Google translate, alltså lika dålig översättning. Hennes dröm är att bli kändis så hon spelar kändare än vad hon är för att få folk att tro att hon är stor i Sverige, på så sätt får folk upp ögonen för henne- wooow she made it all by herself, and she’s like the biggest thing. Fast så är det ju inte men det är det hon vill ge sken av

        För att kunna sälja sina krämer internationellt alltså.. hon har en agenda med sin blogg..
        Men hon har fortfarande intr lyckats bli Sveriges största influencer och kommer heller aldirg bli det. Har hon inte lyckats på 12-13 år kommer hon inte lyckas med det i framtiden heller.

    Varför likear du alltid dina egna kommentarer? Står alltid en gilla-markering.

    Varför har hon ingen silkestrasa i håret undrar jag och varför viftar hon med armarna så när hon pratar?
    Får en känsla av att hon repeterar samma klichéer om och om igen när hon blir intervjuad (håller tal).
    Tro på dig själv-kvinnor kan-se på mig hur framgångsrik jag är- affärskvinna sedan jag var tonåring-många bolag osv osv.

      Ja det är väl det hon är där för att prata om? Vore väl konstigt om hon plötsligt pratade om sjukvård och sänkta skatter?

      Googla naressist!

        Det är flera som har kommenterat din felaktiga stavning av ordet narcissist – om du ska beskylla någon för att vara narcissist så kan du väl åtminstone ta dig tid till att kolla upp hur stavas. För jag antar att det är ’narcissist’ som åsyftas? Annars får jag ta och googla på ’naressist’.

          *det

          Jag googlade stavningen och det verkar stavas så på engelska.

            Va, nej?

              Haha, nej du har så rätt ? det jag fick upp var flertalet länkar till någon som stavar lika illa oavsett språk!

            Nej, det stavas ’narcissist’ på engelska.

    Från Blondinbellas inlägg: ”Australien 24 februari 2019 – 21:18”

    Varför har hon vigselringar på sig? Nej, det är inte ”knutringen”.

    https://cached-images.btdmtech.se/tsbassetsprod/s5r/028/2019/02/89f223a1-85db-45fb-a3a9-fa0d45d21ca1.jpg

      för hon vill att folk ska reagera 🙂

      Måste hänt i samband med att hon hade bloggpaus i Qatar

    Vad har Bellan gjort i facet på den svartvita bilden på instagram där hon har en scarfs i håret. Kinderna är ju helt stela och uppsvullna, är det botox och fillers insprutat eller är det filter. Att hon ser sig själv om en ikon är riktigt pinsamt.

      Sprutade läppar och kinder, ny haka.

        Men ge dig! Hon ser ju inte ut i verkligheten så som hon gör på sina medier på ngt sätt alls.

    Hej! Vet att detta är grymt off topic men jag är en heltidsstuderande student som ska snart flytta till egen lägenhet i Sthlm (från att ha varit inneboende) och mina tidigare hyresvärdar kräver mig på 3 månadshyror. Jag gick med på avtalet pga dem la fram det som ett skydd för mig. Jag har inga pengar öht (förutom CSN och började ett helgjobb denna månaden) och mina föräldrar har inte pengar… är den första i familjen som studerar på en högre nivå.

    Undrar om ni vet om vilka stipendier jag kan söka? Snälla svara på denna kommentaren isf. Minns att jag läste om ett stipendium av ngn kommentar här på bloggen. Hade verkligen behövt hjälp. Eller andra tips på att få in pengar/låna som student. Kram

      Förstår inte helt varför dina tidigare hyresvärdar kräver dig på tre månadshyror? Får de verkligen det? Kontakta Hyresgästföreningen om du är tveksam till ifall allt går rätt till. 🙂

        Pga står på avtalet. De avtalade bort 1 månad som vanligtvis gäller vid privatuthyrning till 3 mån.

          Aha, du menar att i avtalet står det att du har tre månaders uppsägningstid, och du ska flytta rätt hastigt – så därför kräver de dig på tre månadshyror?

          Kikade lite på Hyresnämndens hemsida, vad jag har för mig kan man nämligen inte avtala bort lagen om en månads uppsägningstid och det verkar stämma. http://www.hyresnamnden.se/Skalig-hyra/Upplatelser-enligt-lagen-om-uthyrning-av-egen-bostad-privatuthyrningslagen/:

          —-
          Hur lång är uppsägningstiden om hyresavtalet löper på obestämd tid (tillsvidareavtal)?
          Om inte parterna har avtalat att uppsägningstiden ska vara längre, kan hyresvärden säga upp ett tillsvidareavtal till det månadsskifte som inträffar tidigast efter tre månader från uppsägningen.

          Hyresgästen kan säga upp avtalet till det månadsskifte som inträffar tidigast efter en månad från uppsägningen. Detta gäller även när längre uppsägningstid har avtalats eftersom lagen är tvingande till hyresgästens förmån.
          —-

          Så mitt tips är att kontakta Hyresgästföreningen. Om du inte är medlem där, gå med för ett tag eller så (har för mig det kostar 80 kr per månad). De hjälper nämligen till i kontakten med hyresvärden, och kan hjälpa till att dra fallet till rätten (alltså att de sköter det åt en).

          Många juristutbildningar på universitet har också gratis juridisk rådgivning som studenter sköter (brukar kallas typ ”Juristjouren” eller dylikt). De hjälper nog dock inte till med förhandling, men med rådgivning.

      Kanske du kan hyra ut de tre månaderna i andra hand till någon annan? Kan man få utökat CSN pga dubbla boenden?

      Ta ett lån!

    Tips: gå in på Sydney school of entrepreneurships webb och kolla hur evenemanget beskrivs. Lögn förbannad lögn och statistik 😉

      Ja hjälp alltså, ett exempel: the fastest growing beauty startup in northern Europe, Löwengrip sits at the intersection of innovation and timelessness, with simplicity and sustainability at its heart.

      Hållbarhet ?

      Kör vidare med dravelsiffror:

      ”Over 12 years ago, Isabella Löwengrip founded one of the largest and most read blogs in the Nordic region, which now reaches over 1.5 million readers every week. She is an entrepreneur, founder and co-owner of dozens of successful companies such as Löwengrip, Flattered and Economista.”

    Fattar inte varför folk ska hoppa på henne? Det är hennes val och bara hennes, som att inte ni valt något över något annat? Så himla barnsligt beteende, om ni inte gillar henne. Kommentera inget alls då, för det LYSER igenom på er som verkligen känner hat emot henne. Hon är inte den första i världen som gjort detta beslut, och hon har inte dumpat sina barn. Så ser inte det hemska med detta, ärligt.
    http://Www.caloveline.com

    Alltså kan vi prata om hennes förfärliga hairtalkextensions? Man undrar ju egentligen hur stor promille av håret som är hennes egna numera? Att ha en Mua till hands hela tiden som piffar och kammar verkar ju inte hjälpa ett dugg. Ser ut som att hon har en tupé över en peruk. Bedrövligt fult.

      Hon är den kvinnliga versionen av Donald Trump. Samma (brist på) hår, samma gula hårfärg, samma orangea hud, samma uppblåsta ego och lika osympatiska lögnare båda två. Skillnaden är att han faktisk är framgångsrik, blondinbella bara låtsas att hon är det. I verkligheten går alla hennes företag snabbt konkurs eftersom hon har noll koll och noll självinsikt. Eftersom hon tror hon är världsbäst på absolut allt har hon inte vett att vare sig utbilda sig eller anställa kompetent personal. Det enda hon är bra på är att ljuga ihop provocerande historier på sin blogg, slänga med fejkhåret och fnittra som en fjortis. Hon är en bluff. Det är helt ofattbart att någon kan finna henne inspirerande.

        Och vad är du en version av? Kolla dig själv i spegeln och sluta sprida hat.

    Här kan man se Isabella och Pingis framträdande i Sydney. Inte några 200 personer i publiken direkt… föga imponerande må jag säga. https://www.youtube.com/watch?v=-7EvEEddvQQ

      Räknade lite snabbt och fick det till i alla fall över 150 pers i videon. Folk har ofta svårt för att föreställa sig hur många som är i en folkgrupp. Säg att det var 170 kanske, då är det helt ok att avrunda till 200 tycker jag.

        Hur räknar du? ? På sin höjd 100 pers i rummet. Strax över 100 stolar i lokalen och det är långt i från fullt.

      OJ jäklar vad bella är BARNSLIG!!!! i have a new found respect för Pingis, som kontrollerar, styr samtalet och svarar mer seriöst på frågorna. Bella sitter mest och gapflabbar, pratar om pinsamma saker (som inte alls svarar på frågorna) och slänger med håret. Värsta jag sett av Bella hittills, HUR är hon chef?

      Såg hela… så pinsamt på så många nivåer…. skämskudde när Bella berättar hur de ”tillverkar” krämerna. Och än värre när hon skulle sälja in sitt glow där i slutet..
      Verkade som vissa i publiken cringade ganska hårt också…

      ujujuj. Pingis ger ett skärpt intryck och pratar om saker som vinpimplarna i publiken nog kan tycka är intressant. Bella svamlar på osammanhängande om sig själv. ”biggest influencer in the nordcis”. Jo tjena.

    Orkar inte engagera mig i Bella, ville bara säga att jag tycker Pingis är så jäkla gullig när hon sitter där i taxin i sin tantiga solhatt och klänning och ser bara helt genuin och vanlig ut. Tycker när man ser henne ofta att hon kör sitt race med kläder och sånt, inte påverkad av mode och för mycket flärd. Cred till henne att hon bara är som hon vill utan krusiduller trots att hon är i Bellas sällskap typ 24/7.

    Börjar undra om inte anledningen till att Löwengrip lanserar så hårt och så långt bort utomlands, beror på att det helt enkelt inte finns något utrymme eller människor kvar i Sverige att tjata hål i öronen på kring entreprenörskap, ”strong independent mother”, bygga bolag, etc, etc, etc, som vi alla hört nu ett par gånger.

    Isabellas extremt tillrättalagda och lyxiga utseende är förstås grädden på moset som skriker ”om du gör som jag, kommer du se ut som mig och leva som mig”. BLI INSPIRERAD.

    Och btw, medan du rider på denna inspirationsvåg, köp några av våra hudvårdsprodukter…

      Lyxiga utseende? ? Vem tusan vill vara orange som en heffalump med ett ansikte som är flottigt av hundra lager smink, ha gult ledset hår som lyser fake och hela facet uppblåst med fillers? Plus misslyckade sillisar och ny spetsig haka. Hon var söt en gång i tiden, innan all spraytan och kirurgiska ingrepp. Förstår inte hur man kan ha en makeup artist i koppel och trots det så eländig sminkning. Har personen ingen utbildning eller är det blondinbella själv som kräver att bli sminkad på det sättet? Hennes hud och egna hår är ju dessutom katastrof i verkligheten utan massa filter och Photoshop, känner mig knappast lockad att köpa hennes kräm och kladd om det där är resultatet. Det är jag uppenbarligen inte ensam om att känna för produkterna säljer jättedåligt och måste reas ut för att butikerna ska bli av med dem.

        Oh jösses vad du brer på. Men misslyckade sillisar, på vad sätt misslyckade? Kanske bara vadderad bh och tejp. Ny haka, nja nej den är nog inte ny, om du googlar gamla bilder på Isabella så ser du samma haka, kinder, näsa och läppar som idag, ja även om du ser en bild på henne som liten, så är det samma kinder. Hakan är inte särskilt spetsig men ibland ser den spetsigare ut när hon ler men som sagt kolla gamla bilder så ser det likadant ut. Näsan ser bredare ut om en bild är tagen rakt framifrån men smalare om taget lite på sidan, läppar och kinder ser lika ut också även om smink gör en viss skillnad.

          Gillade heller inte kommentaren men om du tror att hennes nya bröst är tejp o bh är du seriöst naiv. https://stoppapressarna.se/svenskabloggare/ser-ni-skillnad-pa-blondinbellas-brost

        Fy fasen vad du är elak. Hur kan det vara ok att säga så om andra människor 2019? Ett sådant jävla hyckleri. Hur släpps sådana här kommentarer igenom? Till vilket syfte?

    Bella tillåter sig själv det som många kvinnor önskar i hemlighet. Det som många skuldtyngda morsor runtom i landet aldrig skulle drömma om att våga säga rakt ut. Bella tillåter sig att ha SIG SJÄLV, hon tillåter sig själv att inte ha dåligt samvete över att det är rätt skönt att ha precis halva ansvaret för barnen, inte mer. Hon tycker att hon själv är spännande, utan att vara en mamma eller en partner först. Det retar sönder dem som inte tillåter sig samma sak.

      Nja tror nog mest hittar på nu hur du vill att det ska vara

      Har du satt barn till livet så är du alltid mamma först.

      Halva ansvaret??

      Inte ens sina veckor har hon barnen.
      Är dom inte extra hos Odd så är dom med barnflickan.

    https://sv.wikipedia.org/wiki/Narcissistisk_personlighetsstörning

    Symtom:
    – Har överdrivna känslor av att vara viktig och betydande
    – Fantiserar ofta om till exempel rikedom, framgång, makt
    – Anser att den bara ska umgås med eller associera sig med viktiga personer eftersom den själv är så viktig
    – Saknar eller har bristande empati
    – Beter sig högfärdigt eller arrogant.
    – detta beteendemönster kraftigt påverkar bland annat personens relationer till andra

    Just sayin`

      Pööliisee

      naressist

        ”Anonym 21:16” Vad är naressist? Tror du menar narcissist.

    Alltså ärligt talat. Svensk avundsjuka när den är som värst är det jag ser här. Hennes engelska kanske behöver lite slipning men hon är fan bättre på engelska än 90% av alla fransmän och tyskar.

    Och NEJ jag tycker inte heller det är ok att hitta på lögner, förstora allting, smutskasta andra eller ha sådan hybris som denna kvinna. MEN, kan det vara så att Isabella faktiskt lider av den riktiga diagnosen narcissism? Alltså inte instagram-narcissism som vi ser hos alla unga idag utan den riktiga, ganska obehagliga men väldigt verkliga diagnosen?

    Oavsett är hon ju antagligen mer framgångsrik än alla vi som sitter och skriver, och det är någonstans här hatet startar, vid avundsjukan. Vi alla träffar på människor som Isabella i våra liv, men ger vi dem som inte nått framgång på deras ganska otrevliga personligheter, lika mycket hat och uppmärksamhet som Bella? Göder inte alla ni haters hennes framgångssaga?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.