Hur kränkta ÄÄÄÄR folk inne hos Sandra Beijer egentligen?

Glad påskdag! Idag återuppstod Jesus från dom döda och vi firar att godheten segrat över ondskan. Det sista snodde jag från svenska kyrkans hemsida. Stort ändå? Annat än födelsedagar i krubbor och fallossymboler på ängar. Att godheten segrat över ondskan, det är ju det enda man vill, vi borde ha megafester istället för att vila och käka godis. //Sandra Beijer

NÄÄÄÄÄÄÄÄÄJ!!!!! MAN FÅR INTE SKÄMTA OM ATT GODHET SEGRAT ÖVER ONDSKA NÄR DET FORTFARANDE HÄNDER HEMSKA SAKER I VÄRLDEN!!! INTE SKÄMTA OM PÅSK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Herregud, har hela Svea Rikes lättkränkta turné nått den Beijerska bloggen eller vad tusan är det frågan om?
Det är ju inte som att Sandra skämtar om hemskheterna som hände i Sri Lanka – det hade varit osmakligt – utan om skämtar om ett citat från Svenska Kyrkans hemsida.
Ett påskcitat!
ETT PÅSKCITAT!!!

In och agera kränkta på Svenska Kyrkans hemsida istället – platsen som i detta fall är ursprunget för detta respektlösa och fruktansvärt världsfrånvända citat.
Borde de inte tagit ner sitt citat i samma stund som dådet hände? Hur har de MAGE att påstå något så kränkade som att påsken är ett firande av att godheten segrat över ondskan? Hela påsken är ju i så fall en enda lång potentiell kränkningsanmälan att skicka in….
Men vem ska man skicka formuläret till?
Kanske kan avsändaren av kommentarerna på Sandras blogg ta på sig att samla in dem?

Jeeeeez! (Förlåt om det kränkte någon…)

140 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kan inte alla lättkränkta starta en egen förening, typ den här:

    https://m.youtube.com/watch?v=F-OgXq4Lqyw

    Då kan de hålla möte med varandra, så slipper vi andra dras med dem.

      Kan inte dom som kränker BARA SLUTA för det är så onödigt och dumt?? make thé word a better place.

        Men, K-M ? Missar du helt poängen med vad lättkränkt betyder?

        Just ja, du är ju en av de mest lättkränkta själv så kanske inte så lätt att ha självinsikt då.

    Reagerade också mot att hon verkade uppenbart dåligt insatt i gårdagens nyheter. *lol*

      Precis. Ett av de värsta och största terrordåden någonsin. Mot katoliker dessutom som firar påsk. Och så skriver hon sarkastiskt (för hon tror ju inte på gud alls förtydligar hon i kommentarerna) att godheten vunnit över ondskan. Tycker det var osmakligt skrivet med tanke på omständigheterna.

        Jag tror inte alls det var sarkastiskt. Jag är inte heller troende men tycker ändå att Jesu återuppståndelse är en rätt fet grej och att godhetens segrande över ondskan är värt att fira, om man nu tror på gud. Och om andra tror på gud och godhetens seger då kan väl jag glädjas med dem, precis som jag gläds med norrmännen på syttende maj och sörjer med sri lanka idag?

          Precis min åsikt.^ ?

    Jag har mycket svårt att förstå att vuxna intelligenta människor tror på gud.
    Pray för det ena och det andra… Whaaat?
    Miljarder samlades ihop på nolltid när en byggnad i Paris brann… när människor i andra delar av världen svälter ihjäl, och inte ens har tillgång till vatten att dricka. Var är deras godhet och medmänsklighet då? Var?
    JAG BEGRIPER DET INTE!!

      Enligt CamCamCamCamCam är du bara en lättkränkt tönt som tänker så

        Hej Anonym 12.13
        Vilken tur då att jag inte lever för vad Cam tycker.
        Jag älskar henne ändå, hon är knivskarp och skitrolig! Jag uppskattar henne mycket! 😀

      Förstår att barn inte tror på Gud för deras hjärnor har inte utvecklats helt. Hur vuxna människor inte tror på Gud är jag förvånad över. Är det för att människor slutar tänka själva och bara följer alla andra? Hur skapades allt detta?alla partiklar o molekyler?Hur skapades big bang?Hur börjar ett hjärta slå?

        Hej flummis.

        Min familj är ateister. Som barn trodde jag på Gud (inte religion) men slutade tro när jag blev äldre, fyllde 25 och det hände saker jag inte kan förneka. Idag är jag troende och det är en känsla som jag aldrig visste jag saknat.

        Jösses titta vad religion skapar?

          Men varför håller dom på så på hennes blogg. Hon kanske tappar lusten att blogga. Där beundrar jag dej camcam. Du klarar dej i alla väder. ❤

        Tror du att gud tröttnade på dinosaurierna och kastade en meteorit i skallen på dom så att dom dog ut?
        Bussig kille!

          Gud är väl inte nu nödvändigtvis en kille, men…? Jag är typ… kristen agnostiker eller något. Inte ateist. Inte religiös. Inte konfirmerad och inte med i svenska kyrkan. Men tro på större grejer kan jag göra.

          Jag tycker inte Big Bang och en annan tro på nåt högre är motsatsförhållanden. Jag köper inte bibelns skapelseberättelse (tror få idag tar den bokstavligt…..) men det betyder inte att jag tror på annat. Gud eller vad man vill kalla det.

        ???

        Haha inte tackar jag gud för alla partiklar och molekyler det är ett som är säkert. Jag skyller ”gud” med mera för jordens alla krig och mord i religionernas namn.

          Skyll på människor istället, det kommer man längre på.

            Människor som agerar i sin Guds namn.

            Precis . Tex syrien slåss mot sitt eget golk. Det är galet och jävulskt. Tvi.

        Är du rasist? Tänk på alla muslimer i Sverige som tror på gud.

          Anonym 12.25, kan du utveckla ditt tänk lite. Skulle jag vara rasist för att jag inte är troende?
          Och förresten, varför är folk ”troende”? om dom vet sanningen (som står i bibeln, koranen, morons bok osv?)

          Det var en mycket märklig logik

          Andra får tro vad de vill, är man rasist ? för man inte tror på någon gud, herregud va dumt ??‍♀️

        Sen alla tolkningar av religioner vissa gör som ska rättfärdiga allt skit. Hur länge har religioner förminskat och förtryckt kvinnor för att deras gamla dammiga böcker säger ”så är det”? hur kan man ens försvara liknande? Hur kan man stå bakom sånt? Hur man man som kvinna TRO på en TRO som i så många hundra år sagt att kvinnan är skapad av ett jävla revben från en man? Det är helt från vettet.

          Tror du på riktigt att dagens troende människor fortfarande tror på att kvinnan skapades från mannens revben? ? Dags att bli lite uppdaterad kanske!

            man kan väl faen inte välja dom bästa bitarna att ”tro” på. Allt eller inget!!

              Men åh. Texterna ska ju inte tolkas bokstavligt, det är ju hela poängen. Finns ytterst få människor som läser texterna så, särskilt inte idag.

                Tack!

              Vaddå allt eller inget… en tro är något högst personligt. Tron människor har inom sig (som ofta kommer ut just i kriser) handlar inte om organiserad religion (omskärelse, kyrkan vissa dagar, äta vissa typer av kött men avstå andra, osv osv… samt bokstavstolkning av religiösa texter… vilket i princip ingen modern religion syssla med)

        Jag rekommenderar Wikipedias artikel om livets uppkomst och särkilt avsnittet om de molekylära experiment man genomfört under förhållanden som liknade de som rådde på Jorden för ca. 3,7 miljarder år sedan då livet uppstod.
        https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Livets_uppkomst

          Här är det gissningar och spekulationer om olika relioner.Då finns det en fråga? Hur har jorden kommit till?? Det finns hur många gudar som helst, men dom består av trä,stenar och olika material ..

        Hur skapades gud?

      Så enligt dig kan man inte tro på Gud och vara intelligent samtidigt? En intelligent person tänker två gånger innan hen skriver något så fördomsfullt.

        Exakt! ? #nötter

        Så länge man som troende inte påverkar någon annan på ett dåligt sätt; varför ska du ens bry dig? Vad spelar det för roll att man på en fredag/lördag/söndag vistas i en moské eller synagoga eller kyrka för tillbedjan och sinnesro? Att man vill koppla bort sig från det värdsliga, trista som ofta innefattar jobba 8–17, slit och stress? Vad spelar det för roll att avkoppling för en person inte är att sitta i soffan med en skål ostbågar framför Game of Thrones utan istället sitta ned på en matta och tillbedja en Gud? Att man på långpromenaden lyssnar på koran eller psalmer istället för musik? En del säger att religion är att gripa efter en halmstrå; so what? Ja, det kanske det är. Jag behöver tro för att ge mitt liv en mening, ska jag då avstå för att det är ”ointelligent”? Töntigt förhållningssätt, ärligt talat. Jag som individ får tro vad jag vill, hur mycket jag vill och skitsamma om icke-troende anser att man e dum i huvudet eller inte. Även imorgon skall människor tro.

        Precis, EI!

      Kia jag håller helt med dig! Helt otroligt vilken skitvärld vi lever i.

      Folk är hycklare! Dessutom löjligt att skänka pengar till dylikt då dom är så rik ändå!

      Det är ju en icke-fråga egentlige. Privata aktörer som som skänker delar av sin förmögenhet för att återskapa ett europeiskt monument som är en del av ”vår” 800-åriga historia (de senaste 800 åren). Politiker som är satta att sköta ett land och ansvara för folkets väl och ve, det är DOM som bär ansvaret över samhällsklyftor, korruption, hyckleri och förhindrande av investeringar som kommer folket till godo! Till största del är det privata aktörer, insamlingar, donationer och civil arbetskraft som gör skillnad i fattigare länder. Gräva brunnar, dra ledningar, sjukvård med vaccinering av barn, t.ex.

      Det där stämmer inte. Det finns hur många religiösa organisationer och enskilda som kämpar varje dag för de som har det sämst på vår planet. Du läser bara inte om det på Aftonbladets förstasida eftersom de ofta arbetar i det tysta, och/eller långsiktigt och det skapar inte rubriker.

        @Anonym 13:25
        Var det inte just det jag skrev…? Att det är de civila krafterna som oftast gör det som politiker och högre ämbetsmän är satta till att göra. Genom donationer, insamlingar och civilt arbete!

      Tråkigt för dig.

    De lättkränkta befinner sig även här inne. Snart finns de överallt.?

      Här är de överrepresenterade

      Bättre att fylla i detta formulär för små bitchar:

      https://9gag.com/gag/aerRqo5

      xD

    Men är kommenteraren lättkränkt? Jag tror snarare att hen gillar att spela rättfärdig, förmer än andra (vilket iofs lättkränkta också kan vara)?

      Tack, är rätt less på kränkthetens vidgade definition. Allt vi inte gillar kallar vi numera lättkränkthet, vare sig det passar eller ej.

        Ja. Det eller avundsjuka. Oerhört tröttsamt att allt ska avfärdas som kränkthet eller avund. Det finns andra känslor.

    Lättkränkt = diagnos

    Så enligt dig kan man inte tro på Gud och vara intelligent samtidigt? En intelligent person tänker två gånger innan hen skriver något så fördomsfullt.

      Intelligent och fördomsfull har inget gemensamt, kan folk inte tänka längre? Alla har vi fördommqr bara det att vissa tror dom är bättre och ofta pga religion. Utan religion skulle världen vara så mycket bättre och tryggare!

        Är väl oftare så att folk som inte bekänner sig till en religion/tro anser sig vara bättre. Kommentarerna här tyder verkligen på det. Och jo, intelligens och fördomsfrihet hänger visst ihop. Är man någorlunda intelligent förstår man att inte dra förhastade slutsatser, vilket leder till fördomar.

          Det är för att vi är det.

            Lika lätt att samtala med ateister som med den mest fundamentalt troende människan ?

              Av den aledningen att vi vägrar gå på såna dumheter?

                Men nej. Du kommer ju ingenstans om du bara vill pådyvla andra din sanning utan att lyssna in andra. Ett samtal behöver inte betyda att du överger dina övertygelser, men det kan göra att du förstår den med andra uppfattningar bättre. Det handlar liksom om respekt.

                  Vad många religiösa inte förstår är att i en diskussion mellan en ateist och en religiös så handlar det inte om att båda har var sin sanning eller övertygelse. Om de tex diskuterar när jorden skapades och ateisten säger att det var genom big bang för flera miljoner år sedan och den religiösa tror att gud gjorde det för några tusen år sedan, så är det inte ”två olika sett att se på saken” utan rent objektivt har ateisten 100% RÄTT. Och att hävda det är inte ”pådyvla någon annan sin sanning” utan att konstatera fakta!!

                    Detta var faktiskt ett jättebra exempel på vad jag menar. Du bara antar att den som är religiös tror att jorden skapades för några tusen år sedan. Om hade tagit diskussionen med en troende människa så skulle du upptäcka att den största majoriteten inte alls tror på det sättet, utan att det går att förena vetenskap och tro, och att de inte behöver vara varandras motsatser.

                      Det här var tyvärr inte att antagande om alla religiösa (jag tror att religiösa också har fördomar om ateister? ?) utan ett konkret exempel på en diskussion jag hade med min väldigt religiösa syster. ? Jag är helt för religionsfrihet och kan förstå den emotionella aspekten och behovet av religion. Mitt problem är när vissa religiösa personer hävdar att deras tro har lika stor validitet som vetenskaplig fakta, när det kommer till saker som kan mätas. Som om det bara handlar om att det finns två versioner när i själva verket ena är bevisad och andra tro.☺

                      Olle:Ingen vet när jorden skapades, bara gissningar det är bara skaparen som vet det..Det krävs en konstruktör för att skapa något ..

          Den människa som säger att den minte har försommar och är hycklare på ett eller annat sätt existerar inte , bara det att folk som du inte har någon självinsikt! ? Lite ödmjukhet kommer man långt på, troende eller inte.

    Det är en anledning till varför jag och min familj planerar flytt från Sverige efter att ha provbott här några år. Min man är från Sydamerika och vågar knappt prata här för han är rädd att någon ska bli kränkt. I hans familj och kultur säger folk vad de tycker och tänker och de andra fattar att man inte är ute efter att kränka eller vara elak även om man inte håller med varandra eller någon råkar utrycka sig klumpigt. Tog mig ett litet tag att vänja mig vid all denna ’öppna ärlighet’ men nu tycker jag det är sååå uppfriskande!

      Dock lite överdrivet att lättkränkthet är en av anledningarna att emigrera?

        Haha ja. Kränkt över att folk är kränkta.

        Fast varför, egentligen? Det kan ju tyckas drastiskt men jag förstår personen. Det är ansträngande och utmattande att känna att man hela tiden måste tassa på tå med vad man säger. Att hela tiden vara rädd för att kränka någon, att det hela tiden ska bli en konflikt. Jag upplever själv att samhällsklimatet ändrats ganska rejält under de senaste åren och inte till det bättre. Personligen mår jag stundtals ganska dåligt över det. Hela tiden ska man behöva tassa på tå och hur man än gör så gör man fel. Ta som Notre Dame – om man uppmärksammar det så får man skit för att man är en hycklare. Om man inte uppmärksammar det så får man skit för det också för den betyder ju så mycket för så många människor. Man kan aldrig göra rätt, hela livet är bara en stor konflikt i det här landet.

        *Väntar på nedlåtande kommentarer om 3, 2, 1..*

          hHahaha alltså. Har aldrig i mitt liv känt att jag behövt vara försiktig med vad jag säger. Om du känner att du behöver göra det kanske du ska ta dig en funderare på vad det egentligen är du säger/tänker/tycker. Är ganska övertygad om att folk inte går och blir kränkt om du beter dig normalt och då slipper du att hela livet är en konflikt i det här landet.

            Precis. En människa kan faktiskt kommunicera utan att någon ska bli ledsen.

          Jag förstår hur du menar, men samtidigt uppstår ju sällan konflikt om man i en vanlig konversation låter bli att själv bli kränkt när någon blir kränkt. Exmpel: om en s.k. lättkränkt person säger ”jag tar illa upp när du använder det ordet” så har du valmöjligheten att säga ”oj förlåt, jag tänkte inte på det” eller att själv bli kränkt och käfta emot. Konflikter uppstår sällan om man väljer det förstnämnda, framförallt om man inte är en offentlig person.

          Om man hela tiden måste tassa på tå för att inte kränka folk så ska man nog ta sig en titt på sina åsikter och sitt enorma behov av att dela med sig av dessa?

        Problemet är väl att alla ska tycka hela tiden. Det går ju vara tyst också. Välja sina strider.

      Fast att ni flyttar från Sverige för att ni inte vill få kritik för era åsikter är ju ändå höjden av lättkränkthet ???

        Jag vet inte, man kanske bara är less på att inte finna så många likasinnade? Jag bor innanför tullarna i Stockholm och är trött på allt fejkande godgets-PK-trams (älska Greta men konsumtionshetsa och flyga tio ggr/år osv och klaga på när någon annan äter en köttbit osv) så jag är också inne på att lämna detta skepp. Känner mig inte hemma här, helt enkelt och vill vidta åtgärder.

          Så innanför tullarna eller inte alls? Finns andra städer.

            Har redan bott i de tre största, trivs som stadsbo och jag känner mig trött på den svenska mentaliteten.

      Jag ska snart flytta hem till Sverige igen och är for real lite orolig hur fan det ska gå ? snart 8 år sedan jag flyttade och på dom åren är det helt sjukt vad det ändrats. Givetvis också till det bättre.

      Men i södra Europa så säger folk rakt ut vad dom tycker och tänker och man tar inte Illa upp av det. Det är fasiken guld.

      Kan verkligen förstå det här, tror man behöver nåt att relatera till för att fatta hur befriande det kan vara med en accepterande omgivning.

      Efter att jag hade gått ett halvår på en utbildning som var väldigt PK och ständigt ifrågasatte folk enligt sina principer åkte jag på en resa med ett stort gäng från högstadiet/området jag växte upp och det var som att en sten lossade i bröstet. Jag hade inte förstått gur utmattande det var att väga varenda ord på guldvåg, efter den resan var jag mycket tryggare och anpassade mig mindre efter kursarnas extremt smala och restriktiva normer om vad man fick säga och inte.

    Så konstigt ändå att få kritik för att man citerar betydelsen av påskdagen enligt svenska kyrkan.

    Läste precis om Dansken som förlorade 3 av 4 barn, fy fan vad sorgligt.
    Men, jag tänker inte sluta fira saker för det. Det är ju det terrorister VILL att man ska :S

      Så bedrövligt, det går knappt att ta in ?

      Barnen hade väl en mamma också?

        Mm men stod om pappan eftersom ham är rikaste mannen i Danmark.

          Ja, precis. Sjuk vinkling.

            Fast vad färväntar du dig av pressen? ? Klart de nämner det

    Paula filmar dotterns sponsrade födelsedagstårta länge och taggar företaget givetvis, alltså sååå viiidrigt. Och sen läser hon böcker med barnen i ett samarbete, alltså att barnen ska utnyttjas för samarbete… och deras födelsedagar. Viiidriiigt.

      Snarare hyckligt att inte göra det då med då hon gör detta alla andra dagar ?

        Okej men det var lite ironi typ med tanke på lättkränkthet och ett exempel på hur det brukar låta här inne, fast oftast gällande vissa andra då. Men det var sant iofs, hon gjorde det men vem f-n bryr sig… inte jag. Men härinne är det lättkränkta och hycklare som hänger (och de sprider sig), även blogginnehavaren brukar väl vara lättkränkt i vissa fall, och väldigt motsägelsefull…

          Oj?

    Håller med den insaxade kommentaren från Lisa. Sandra är 35 år, det är dags att växa upp och sluta leka fjortonåring.
    Om hon ska tjäna pengar på konsumtionshets måste hon kunna tugga i sig kritiken som kommer utan att bli sur och tycka att ”alla bara är elaka och mobbas”.

      Snarare du som ska växa upp och sluta säga åt folk vad dom ska göra med sina liv. Inte konstigt att folk är så bittra och olyckliga i detta land med denna löjliga åldersnoja! Du har ett liv, lev det som du fan vill!!

      Så bara för att man tjänar pengar på något är det fritt fram att kasta hur mycket skit man vill?
      Självklart kan man framföra konstruktiv kritik men att säga att sandra är äcklig och dum i huvudet (som vissa gör) är inte konstruktiv kritik. Hon är fortfarande en människa som sitter ich läsare kommentarerna.

        Menar konstruktiv kritik, att vara elak är aldrig okej.
        Saken är dock den att SB inte kan hantera konstruktiv kritik heller, precis som flera i kommentarerna på hennes blogg är inne på.
        Hon har ju t.ex. inte bemött kritiken hon fått för den senaste Sloggi-reklamen öht, trots att de allra flesta var oerhört sakliga i framförandet av sina åsikter.

          Fast vad ska hon göra? Hon lär ju förmodligen ta till sig av kritiken ändå och ha med sig det till nästa gång, åtminstone den som var rimligt framförd.

            Eller inte, har inte hänt något på 12 år förutom att hon blivit surare mot sina läsare

              Sluta följa problemet löst! Folk är inte här på jorden för att behaga dig ?

    Vilka idioter.. herregud hur reagerar man ens på nåt sånt?

    Ganska märkligt, terrorattentatet på Nya Zeeland, då fördömde folk de, man gav sig på Nicci Hernestig för att hon inte uppmärksammade detta, varför gör ingen likadant nu? Eller är de skillnad på religion och religion?
    Tycker de är vidrigt av människor att inte fördöma detta, de här är cirka 300 som dött, på Nya Zeeland var de 50

      Som vanligt väntar man förgäves på ett fördömande från de muslimska ledarna runt om i världen. Dödstyst. Som vanligt.

        men lol hur många muslimska ledare följer du då?

        Handlar nog snarare om vad vår media väljer att visa. För jo, en hel del muslimska ledare har fördömt dådet. Finns en googling bort om du är intresserad. Eller försöker du insinuera något?

        Förväntar du dig telefonsamtal från alla? Är flera muslimska ledare och imamer som fördömt det. Precis som det är varje gång ett terrordåd med islamister sker. Men det står ju knappast på Fria Tider eller Aftonbladet eftersom det inte genererar klick 🙂

      Men chilla, bara för att man inte går ut och fördömer saker är det ju inte samma sak som att man inte tycker det är fel. Sluta leta fel.

      Det sker terrorattentat på muslimer regelbundet utan att vi nås av det i någon större utsträckning, så jag tror inte alls att det handlar om att man gör skillnad på religion och religion. Däremot tror jag att en orsak är att NZ som land är väldigt likt Sverige vilket gör att händelsen känns närmre oss och man kan relatera till det på ett annat sätt än med Sri Lanka, även om det är långt bort rent geografiskt. Sedan tror jag även att en skillnad ligger i att attacken i NZ var lättare att begripa sig på från första stund (en ensam gärningsman som identifieras direkt) än i fallet med Sri Lanka, vilket kanske också spelar in i sättet de olika attackerna uppmärksammas.

    OT sitter precis just nu bakom delfinariet på Kolmården och BB strutar förbi med en djurskötare, nanny och barnen efteråt. De fick gå in bakvägen till delfinshowen 7 min efter att den börjat. Kul med vip tänker jag, men tråkigt att missa halva showen. Är väl roligare att komma tidigare och få bra platser?

      Men SÅ jävla vip är hon ju inte?! Ofattbart. Beter sig som en kunglighet eller typ Madonna, tragikomiskt.

      Spännande med dina tankar ang BBs besök på delfinshow, verkligen!
      Var är förresten djurrättsaktivisterna?

      Ser ut som hon har fått en ny stalker på instagram, 6 kommentarer under senaste bilden. Han skulle tydligen kunna dumpa sin fru för henne och skriver ”alla är så avundsjuka på min sköna Izabella” :’D

        6 kommentarer på en bild är ju dock inte att vara en stalker.

          nej men det är stört

        Det är någon som gjort ett fejkkonto med samma namn som den där gifta miljardären det ryktas om.

          Anna2, jag ger mej fan på att det till slut visar sig vara livvakten, som var gift när han arbetade för bella. Det är därför hon varit tvungen att vara sååå hemlig om kärleken. Jag har inte snappat upp rykten om nån miljardär, än. 😀

        Den här snubben verkar digga Isabella ganska hårt! https://minakulor.blogg.se

      MMM vilda djur i fångenskap som tvingas utföra tricks för att roa barnfamiljer, SO FUN!

      Ta en bild och skicka.. =)

        Varför??

          Går väl att skriva ett inlägg om det och få läsarna att fylla kommentarsfältet om hur löjligt Bella beter sig och hur synd det är om hennes barn som har en sån som hon till mamma.

        Ja, det undrar jag också. Ska du göra ett inlägg här på bloggen om att Bella har en privat visning på Kolmården och sen en smygtagen bild från en av dina läsare? Varför vill du ha en bild? Lite bottennapp att be om det faktiskt.

        Jag var inte inne på showen själv då jag satt utanför med min 3 månaders bebis och vaktade grejer när min familj delat upp sig. Såg henne inte mer efter det utan hängde med min familj. Tyckte mest det var trist för kidsen att springa in på en halv show. Men vad vet jag, de kanske fick ”träffa” delfinerna sen för lite klapp osv om det är något Kolmården gör?

      Hon vill väl maxa tiden på Kolmården. Under tiden alla andra satt sig till rätta i lugn och ro + tittat på första delen av showen har hon hunnit dra med Sally och Gillis på en sväng förbi aporna, de har hunnit hälsa på Bamse OCH en haft fotosession vid antiloperna (räkningarna betalar inte sig själva och Bella behövde fota ett samarbete för tamponger/cbd-droppar/ellos/annat).

    Mycket beklagligt. Känslan av att trycka till någon samt känna sig lite bättre verkar vara en stark drivkraft. Man blir matt.

    Jag håller inte med om allt Sandra säger eller gör, men tycker ändå om hennes blogg. Tycker om att hon skriver bra, varierar inläggens innehåll, är rolig. Hade jag inte gillat bloggen hade jag ju slutat läsa den, men alla verkar inte resonera så? Vad tror de att de arga kommentarerna ska generera egentligen? Att Sandra lägger sig platt och ba ”Okej nej ni har alla rätt! Jag ska göra det enda rätta nu! Gifta mig med en ingenjör, börja ha på mig H&M-byxor med knytblus, sluta skämta, enbart semestra i typ Uppsala, protestera mot flyg, bli vegan och enbart umgås med mörkhyade transsexuella personer med funktionsvariation. Fram för ett äkta vuxet PK-liv!!!”…??

      Hahahahah såååå bra!

      Detta ^^ ??????
      Förstår inte vad folk vill ha ut av det där? Förstår folk inte att de inte MÅSTE skriva sin åsikt på en blogg och att bloggare är normala människor med brister och fel och som gör saker du inte hade gjort. Blir fan mörkrädd av att vi alla ska vara precis likadana idag med precis rätt åsikter och göra allt ”rätt”. Vilken press!!
      Jag tyckter tex att Kenzas blogg blivit rätt tråkig de senaste 2-3 åren. Har inte känt något behov alls av att skriva detta till henne pga varför skulle hon bry sig? Vad skulle jag få ut av det? Skulle Kenza läsa min kommentar och ba ”åååh nej nu måste jag ändra hela mitt liv för att en anonym person på nätet ej gillar hur jag skriver om det”, eller vad är det man hoppas på? Har bara slutat läsa och går in ibland för att se om något ändrats och så har jag börjat läsa nya bloggar med roligare innehåll.

        Exakt samma här! Slutade läsa Kenzas blogg för säkert 6 år sedan. Kissies också. Har inget behov av att berätta för dem varför.
        Men det har utvecklats någon slags kultur där många verkar ha mundiarré så fort de är anonyma?! De skulle aldrig någonsin gå fram till någon på jobbet och skrika ”Jag spyyyyr på ditt köttätande!!!” Men de gör det gärna på nätet (skrattade högt den gången en knäpp vegan tyckte Camilla skulle ha triggervarning på ett inlägg pga bild på köttbullar!)… Tror helt ärligt det är ett sätt att avreagera sig på och få ut känslor. Enkelt och effektivt. Synd de inte förstår att det skadar andra.

    Hela poängen med påsken är att livet och ljuset segrar över döden och mörkret. Det gäller även när det hänt hemska saker i nutid. Påsken lär oss att komma vidare.

      Precis! Det gäller ju särskilt när hemska saker sker! Viktigare att höra det då än annars.

    Jag vill ha tutte? WTF?!
    Kul formulär tills jag läste det där.

      Tror tutte i detta fallet syftar på napp. Sån som bebisar har alltså.

    Jag gillar Sandras blogg, Hon är en intelligent tjej. Visst hon flyger en del men det finns många som flyger både betydligt oftare och längre, tänker t ex på en viss deckarförfattare. Himla tjatande om att hon lever tonårsliv, fattar inte vad man menar med det, att hon inte håller till i blöj- och vällingträsket antar jag,

      Jag älskar att hon inte skriver om bebisar. Slutar följa bloggar direkt när de fått ett barn. Så trist med inlägg om blöjor och barnvagnar och Mini Rodini eller vad det nu heter…

    Asså, ja lite onödig kommentar. Men jag tror att mycket av irritationen och den dåliga stämningen inne hos henne nu beror mycket på hennes Marie Antionetteliknande svar när hon får kritik.
    Klimatkris, vad tråkigt men jag kan tyvärr inte bidra för jag älskar att flyga. Vadå, är inte allt guld och gröna skogar med KRY? Konsumtion? Skit ner er, jag tänker fortsätta att tipsa om en massa jävla onödiga inköp. Värmebölja och torka, gud så härligt då kan jag dricka rosé på min balkong. Inget bröd, ge folket kakor!

      Men vem är du att kräva att hon ska bete sig exakt som du vill? Alla delar inte åsikter med en. Sandra har skrivit längre svar om hur hon tänker kring politik, flyg, mat, konsumtion m.m. men ändå fortsätter kommentarerna strömma in. Jag röstar själv på V men jag fattar ju att någon som röstar på M har andra åsikter och inte kommer ändra dem för att jag gormar om klassklyftor 24/7. Många godtar inte Sandras svar som är mer utförliga och därför tror jag hon tröttnat och börjat med lite sarkastiska svar numera. Förståeligt..

        Inte bete sig, det har hon ju varit öppen med, att hon inte vill vara en förebild på hållbarhetsområdet och att hon inte kommer att engagera sig, så jag köper såklart det, hon är ju knappast ensam om det utan delar inställningen med en stor del av svenska folket som fortsätter konsumera som om det inte fanns en morgondag. Men tänker på det ibland, när jag ser hennes svar, att det ofta är arrogant och ganska okunnigt. Sen tycker jag inte att hon behöver jagas för det, men det hjälper nog inte till.

    Osd:Här är det gissningar och spekulationer om olika relioner.Då finns det en fråga? Hur har jorden kommit till?? Det finns hur många gudar som helst, men dom består av trä,stenar och olika material ..

    Läste Elsas försvarsinlägg för Sandra och kunde inte låta bli att tänka ”damage control” eftersom det var hon som avslöjade städhjälpen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.