Ben Mitkus premiär på ”gammel-tv”

I lördags uppträdde Ben Mitkus på Bingolotto – hans första framträdande på tv och då smäller han till med ett liveframträdande också!
Modigt!!

Jag tycker Ben gjorde riktigt bra ifrån sig, men helt ärligt så är Ben bättre än den här låten.
Den gillar jag tyvärr inte alls men får väl hoppas på någonting bättre som nästa släpp?
En potentiell sommarplåga kanske?

Ben Mitkus i Bingolotto?
Jäääj eller näääj?

35 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    njae

      Gäääääääsp

    Ben får väl hoppas på samtal från Christer Björkman om mello 2020 ??

    Fin röst, men tråkig låt. Anders Glenmark kunde kanske skriva något bättre åt honom? Eller vilken låtskrivare tror ni skulle kunna ge honom en hit?

    Tyckte inte han var bra alls.

    ZzzZzz

    Haha vad är detta? ?

    Näj. Förknippad med för mycket testo och små testokillar som skriver taskiga saker på internet.

    Snark

    En tro-fe, tro-fe uä-hä
    Lät lite..svensktoppen om det här. Eller det vet jag inte, har inte lyssnat på svensktoppen sen jag bodde hemma.

      Absolut lite svensktoppen men ganska bra låt, ganska skön låt tycker jag och han sjunger ju ganska bra faktiskt. Helt okej, det trodde jag inte, blev överraskad.

    Han han en grym sångröst, synd att låten inte gör rösten och hans musikalitet rättvisa.

      Han har inte grym sångröst, den är ganska vanlig och inget speciellt. Han har tränat som attan för att sätta den här låten till live-framträdandet, låten som han varit med och skrivit själv och tycker är jättebra……..

        Nej grym är den inte, men med tanke på hur få killar det finns som ens vågar sjunga minsta pip utan att typ vara asfulla så sjunger han bra. Och om det finns någon kille som läser detta nu: Vill ni öka era dejtingchanser? Börja sjunga i en kör!

    Han känns rätt ointressant, men kul för honom om det går bra osv.

    Han var med i ett Ensam mamma söker-avsnitt. Han sjöng inte, men ändå

      Va? Vad gjorde han där, sökte kärlek?

        Det var hans kompis som dejtade en av mammorna. Kompisen fick ta med sig mamman till sin hemstad och då gick dom ut och festade med kompisarna. Ben var en av kompisarna. Asså förlåt att jag skrivit kompis konstigt många ggr men är lite trött

    Fin röst. Men skulle vara mer nice att släppa fram någon som inte har smutskastat och förstört för sina ex så grovt som han har gjort.

    Fin röst, heja Ben säger jag. 🙂

      Vill lyfta en Youtubevideo jag såg från Filip Dikmen där han pratar om att kombinera influencigheten, humorn med att plugga juridik. Har tyckt att hans sketcher på Instagram varit roliga men den här videon kändes viktig och genuin!

    Lite OT men fiskar Ellen B efter en sponsrad elcykel?

      Alla influensor fiskar. Så tröttsamt och genomskinligt!

      Haha jag tror det. Och Kenza efter någon som kan göra om hennes balkong

    Challizz har lagt upp en bild på sin insta där hon är begeistrad över blodmånen igår?! Fullt med taggar kring detta. Det var ingen blodmåne igår…

    Sämst!

    Marcelo och Annica har en classic social media fight på insta story atm

      Han är så jäkla grisig.

        Lilla cheyen M kan ju inte må bra.

      Annica är ju så mycket mer framgångsrik än vad han troligen någonsin kommer bli, hade önskat att hon inte gått i fällan och gett honom den uppmärksamhet han söker. Samtidigt förstår jag att hon vill trycka till honom.

      Vad sade han som gjorde att hon reagerade så? Jag missade det, antingen har han tagit bort eller så är det för att jag inte orkade lyssna igenom alla storys utan stannade bara vid en som handlade om Annica (som var ganska menlös – nått om att hon fuskade)

      Av någon outgrundlig anledning har jag ett intresse för Marcelo och det han gör.. fattar EJ varför. Vad Bella gör eller inte gör rör mig inte i ryggen, men just detta ”ämne”..

    Tänkte mest på att han såg så sminkad ut ?

      Har för mig att Annica har skrivit ett par gånger på bloggen när dom fortfarande var tillsammans att M använder smink (hon tipsade vid ett par tillfällen om sminkprodukter som funkar även för en grövre manlig hud och att M själv använde det om jag minns rätt). I say go for it, men han kanske återuppta vänskapen med Annica och låta henne lära honom att göra jobbet snyggare hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.