Send nudes?

Felicia Aweklew släpper merch.

Send nudes?
SEND NUDES?
Nej, nej, tusen gånger NEJ!!!!
Precis när alla penisviftande karlslokar kanske, möjligtvis, eventuellt förstått att man kanske inte är så där jättesugen på att få bilder på deras stoltaste tillhörighet skickad till sig från ingenstans, så kommer Felicia Aweklew och sopar bort all tillstymmelse till vetskap och UPPMUNTRAR till fanskapet.
Skicka dem till henne, skicka dem INTE till mig!
Jag vill inte på långa vääääägar ha dem så mycket som hon vill!

Jag gör det enkelt för alla pånyttfödda exhibitionister genom att försöka samla dem alla här: nudesforflizan@hotmail.com

109 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Gillar att morgoninlägget kom upp tidigare än vanligt!

      Vart köper man tröjan?

      Det var nån som ville ha morgoninlägget 05.30 istället för 06.00.

        Det var jag ??

    varför skulle någon skicka nudes till dig på grund av att nån helt annan designat en tröja?

      Hur brett hoppar Patrik Sjöberg i höjd?

        Hur mycket väger ett snöre?

          Och hur långt är det!!!!!

            Diametern då? ?

            ni har inte utvecklats sen högstadiet va? det var iaf. senaste gången jag hörde den här typen av hur långt är ett snöre-frågor

              IQ fiskmås!

                Hahahah skrattade högt av IQ fiskmås, så länge sen ?

                  Noll koll kokosboll.

              Tyckte min fråga var i paritet med din när det gällde relevans och mognad.
              Och ja, det är minnen från en svunnen tid dessa formuleringar väcker 🙂

                Ja men du har uppenbarligen inte förstått hur ”Hur långt är ett snöre?”-frågor används för den passade inte alls in som svar på Mias fråga.

                  Nä just det, det var ju inget svar liksom …. 🙂

                    ?‍♂️

      Tänk ett varv till kring hur reklam påverkar människor och bidrar till normalisering så förstår du nog.

        Exakt ?

    Sover Dolly Parton på rygg? ???

      Skiter björnen i skogen? Gillar Bianca pasta? Flyger IL privatjet?

      Haha…det ska visst vara ”sover Dolly Parton på mage?? ???

      Ps jag svarar på min egen kommentar..Ds

    Och så sexig + klubbor. Nej. Nej nej neeeej!

      Slicka på klubbor är sexigt…

    Återigen säljer man med att anspela på nakenhet tillsammans med klubba och rosa tuggummi för att… bevisa barns erotiska kapital? Fräscht.

    Hela uppsynen på modellerna känns så: rökrutan på högstadiet- typ.
    Nikotinlukt i håret, skippa lunchen och köpa fralla i kafeterian, spela biljard på 10 minuters rasten, sitta längst bak i bussen.

    Åååh får flashbacks till de tuffa tjejerna i min ungdom, vet inte om reklamen fungerade eller om det är ångest jag känner….

      Jaaa! Min första tanke var ”Kickers” ?

    En elev på skolan jag jobbar på (gymnasiet) bar en sån här tröja en gång. Jag flaggade direkt. Två andra kvinnliga kollegor tyckte tröjan var ok. Jag gick i taket kan jag säga.

      Synd att du inte fick hänga henne i flaggstången!

      Gymnasiet är ändå en helt annan grej. Hade reagerat i lägre åldrar, men 16-19 år? Nej, aldrig.

    Av döma av kommentarsfältet på hennes youtubekanal så bemöter hon även kritik precis lika bra som andra influensor…

      I stil med Camilla in person alltså ???

        BOOOOOOOM från luften!
        🙂

          Exakt så Camilla.

          Du behöver faktiskt jobba på det. Du svarar aldrig på seriös kritik, bara på frågor där du kan ge ett hånfullt svar maskerat med skrattsmileys. Man borde kunna vänta sig en högre nivå när du själv ägnat hela inlägg åt att moraliserande kritisera andra bloggares sätt att bemöta kritik.

    Usch, nej bara nej. Någon som ifrågasätter henne? Kan du göra det camcam och publicera svaret här? Jag fattar fan inte hur folk tänker. Vi andra kvinnor kämpar liksom åt motsatt håll för våra döttrar.

    Och där kliver vi ett steg bakåt…

      Tyvärr inte bara ett steg… Vilket utdaterat grepp liksom. Får kräksmak i munnen av detta. Någon mer som minns ”BOY TOY”-tröjorna från H&M?

        Ja jag minns dem. Och jag minns också hur kraftigt våra lärare reagerade mot dem redan då.

        Jag minns Madonnas bälte från 83… då ansågs det feministiskt med ett bälte där det stod Boy Toy.

          Rundgång?

        Minns, och det är hemskt!
        Och första man läser om idag är att Alabama godkänt den extrema abortlagen!
        Vart faan är man på väg?
        Totalförbud för abort även vid Våldtäkt eller incest, jag blir så
        mörkrädd! Stackars alla kvinnor 🙁

    Jag lyssnade på vad hon sa i videon angående sin kollektion, jag förstår verkligen tanken bakom namnet men tycker ändå att det blir så fel. Hon menar väl, det är jag helt övertygad om, men någon borde stoppat henne så de kunde tänkt ett varv till angående namnet. Synd, för meningen hon vill ha fram är fin, hennes val av modeller, storlekar mm är toppen.

      Har ej lyssnat, kommer inte att göra heller. Vill du berätta vad hon sa? ?

        Hon säger ungefär att ”send me nudes” står för att man ska våga vara sig själv utan filter. Nudes=ofiltrerat och äkta, alltså syftar hon inte på nakenhet specifikt. Och att plaggen är unisex så även män kan ha dem 🙂 Något långsökt. Sen har hon även en ”sexig avklädd” bild på sig själv på baksidan på tröjorna. Kritiken bemöter hon med att hon inte tvingar någon bära plaggen.

          Känns som en något långsökt förklaring. Går du runt med en tröja där det står send me nudes är det väl knappast någon som tänker ”åh, hon uppmuntrar mig att vara mig själv”. Eller jo, killar som gillar dick pics kanske tänker ” åh hon vill att jag ska vara mig själv och skicka ocensurerade dick pics, nice”. Kopplingen mellan den frasen och trakasserier av kvinnor i sociala medier är alltför etablerad för att hon ska lyckas ersätta det budskapet med sitt eget. Känns tyvärr som att hon bara vill dra uppmärksamhet till sig själv och vara lite ” härligt frigjord”. Särskild att hon kombinerar detta med typiska Lolita-attribut som halvöppen mun och slicka på klubbor. Blir väldigt konstigt.

            Långsökt var ordet alltså!
            Enda rimliga positiva budskapet med en sån där tröja är väl att vända bordet lite, byta subjekt och objekt 🙂

              Nudes me send?

          Inte sett en bild på henne utan filter/smink så blir ju inte så trovärdigt där heller utan känns mer som en standardmening för att vara ”förebild/bra”.

          Mmm, jättebra med ett tvetydigt budskap när män inte ens klarar av att förstå att valfri tjej INTE vill få bilder på deras stora stoltheter skickade till sig oombett, eller förstår att ett nej är ett nej etc etc. Och att sedan sälja kläderna med bilder där man lite sexigt suger på en klubba antyder ju också en helt annan mening. Som sagt, ta in lite extern input tidigt i projektet så slipper du göra bort dig på det här sättet. Eller tänk lite, i valfritt steg av processen.

          Tack snälla för svar. Lifesaver ???

        Lyssna på videon om du är intresserad av vad som sägs där? Fattar inte det här med att en del vill veta exakt vad som sägs men ska ha det ordagrant i andra hand från någon annan för att man vägrar ge klick eller ta sig igenom en video.

          Fattar inte grejen med att vissa hänvisar till någon podd/blogg utan att beskriva vad som sades/skrevs…

            Kanske för att det är ibland är svårt att sammanfatta ett helt poddavsnitt eller video i en kommentar. Själv hänvisar jag till Där det sägs för att om jag säger ”Hon menar att man ska vara sig själv utan filter” så är det alltid någon som misstolkar det när det är taget ur sammanhanget.

          Ok, hoppas du menar generellt nu, för nån begäran om exakt transkribering har jag då inte bett om ? Och nä, tyvärr fattar man inte alltid hur alla andra tänker. Sånt är livet liksom. Man får lära sig leva med det även om det skaver ibland. Hoppas du får en fin dag i solen trots att jag verkar ha irriterat dig lite. ☀️

            Nej då, krävs mer än så för att en kommentar ska göra mig irriterad så oroa dig inte.

        Varför ska andra göra jobbet åt dig??‍♀️

          Vaknat på fel sida? ? Läs om, läs rätt! Jag frågar om hon VILL berätta vad som sades. En vänlig fråga, inget ”ska” ?

          Att lyssna o titta på vissa av dessa influencers ger mig bara cringekänslor. Varför då utsätta mig för det? Dock blir jag nyfiken ibland när nån hänvisar till något. Det är anledningen till att jag frågade. (plus att jag har en sjuj*vla dubbelsidig öroninflammation och inte riktigt pallar ljud) Låter det ok, eller är det fler av er som tappar topplocket? Kram på er i så fall ?och förlåt förlåt förlåt. Tack till dig tålmodiga Anonym, som tog dig tid att svara ❤️

            ?

              Ooookey, vad är det du funderar över? Jag förklarar gärna igen ? Ska bara fylla på med lite Alvedon först. Om du kollar noga ser du att jag svarat Anonym 8:20, utifall det var din fundering.

              ? How can I help you?

                Jag behöver inte hjälp. Fler frågor?

          Men om man refererar till nagot borde man val ge ett hum om vad det handlar om om man vill diskutera med andra. Annars ar val din kommentar ganska meningslost i ett kommentarsfalt dar man forvantar sig en diskussion.

          Sen hur man kan bli sa himla ilsken over att nagon ber dig aterberatta forstar jag inte. Kandes de jobbigt nar du lyssnade pa hennes youtube klipp och du minsann vill att alla andra ska ha de lika jobbigt. ”Gora jobbet at dig”.

    Paow sitter och lurar tjejer på pengar?? dax för lyxfällan igen kanske? Nej men på pink room (jätte stor grupp för brudar) så har en tjej gått ut med att paow inte skickat en klänning som hon betalat för och tydligen har detta hänt fler

      Är förvånad att P inte bemött kritiken alls, hon som säger att hon alltid är ärlig ?

    Att ingen vuxen person i hennes närhet sagt, DET HÄR ÄR EN DÅLIG IDÉ.

      Finns så många ofärdiga vuxna!

    Själv har jag aldrig fått en d*ckpick. För gammal? (35) eller är det för att jag är gift? Rätt många följar- och vänförfrågningar från män men inga d*ckpicks. Vet ärligt talat inte om jag ska ta det som en förolämpning eller inte. Nån mer?

      Haha, samma ålder. Aldrig fått heller. Aldrig nätdejtat eller tillåtit främlingar på socisla medier dock.

        Jag lägger inte heller till främlingar på insta eller fb. Kanske därför vi sluppit bilder. ?

          Fast nu får du det att låta som att det är ens eget fel om man får sådana bilder skickade till sig, hoppas att du inte menar det så egentligen. Jag öppnade ett fb-meddelande från en man jag aldrig träffat pga av att vi hade gemensamma vänner och fick den väldigt obehagliga överraskningen av en video när han r*nkade. Jag kanske får skylla mig själv som tänkte att ett meddelande från min bästa väns morfars bror var ofarligt? Har även öppnat meddelanden från folk som bor i min byggnad pga posten brukar lämnas ut lite slumpmässigt i våra brevlådor. Kanske måste sluta med det också?

            Men vad f… ? varför trodde han att du ville se det? skämdes han inte , med tanke på gemensamma bekanta? Vad gjorde du? jag hade skickat det vidare till våra bekanta (med varningstext!) för att han skulle få anledning att skämmas rejält!

            Jag menade absolut inte att det är ens eget fel. Det är det absolut inte, och självklart ska man kunna acceptera vänförfrågningar från främlingar utan att behöva riskera bilder och såna där äckliga videos som du fick. Jag menade bara att det säkert är större risk att få bilder om man accepterat främlingar som vänner/följare. En del tror väl att det betyder att man är intresserad.

              Missade att skriva signatur ”utan nudes”

      Att man är gift är ingenting männen bryr sig om när de skickar dickpics…

      Att skicka oönskade nakenbilder till någon är ett brott så jag ser inte förolämpningen i att du slipper bli utsatt. Jag får inte heller några längre utan det var mer när jag var yngre (än 18).

        Klart jag inte vill ha bilder, jag reflekterade över varför jag inte fått några och undrade om det bara var jag. Självklart vet jag att det är ett brott.

        Lite samma attityd som att man ska vara tacksam om man blir utsatt för sexuella övergrepp för då är man i alla fall inte ful och oknullbar.

          Men snälla ?‍♀️ Tror du verkligen det var så jag menade? Helt sjuk jämförelse.

            Nej jag svarade på anonym och jämförde det med hur en del ser på sexuella övergrepp. Det var inte ett svar på din kommentar där jag påstår att det var du som menade det.

              Ok vad bra. Inser att jag borde ha skippat det där med att ev ta det som förolämpning. Kan lätt missuppfattas som att jag vill ha bekräftelse från dickpics -skickande äckel.

      Jag har faktiskt inte heller fått någon, bara typ ”olämpliga förslag” så länge jag hängde på tinder. Då är jag ändå 23, så tydligen handlar det inte bara om ålder. Själv är jag tacksam så länge jag inte behöver få se någon oönskad bild.

      Oooh det har jag fått. Fyfan så vidrigt det var. En australiensare som jag och min kompis träffade på en resa och umgicks lite med (absolut inget romantiskt eller sexuellt). Plötsligt en morgon smsar han en bild på sin vedervärdiga larv. Sen lägger han till med ”oups how did that get in there ?”. Mår illa av bara tanken.

      Inte jag heller och då är jag 23 och hänger på tinder. Har aldrig fått dickpics eller DM’s. Inte heller vänförfrågningar på varken fb eller ig ??‍♀️

        Jag har fått både dickpics och blivit erbjuden pengar för sex på tinder. Och jag är 30+, har en helt vanlig presentation där det framgår att jag söker ett förhållande och har väldigt påklädda, ”osexiga” bilder.

      Skulle gissa på att ni är för gamla (no offence). Jag fick som flest dick pics i åldern 13 till 18, och jag, född 1997, tillhör nog en av de första generationerna som hade mobil och sociala medier i de åldrarna. De senaste 4 åren har jag bara fått en dickpic, och ringde direkt upp och gav honom en rejäl utskällning och hotade med att skicka den vidare till hans mor.

        Du har nog rätt, när jag var 13-18 var det Lunarstorm som gällde och där var det nog få dickpics tack o lov ?
        bra jobbat med utskällningen! ??

      Nja tror inte ålder spelar någon roll, är 32 och fått massor. Visst inte lika mycket nu som när man var under 21 och de knappt gick att öppna mailen. Men det trillar in nån liten snorre då och då har jag ändå alla socialamedier privat så ingen som jag inte är van med kan se något.

      Jag är 45 år och fått dock picks i 10 års tid. Så det kan inte bero på din ålder, jag tippar på att det är för att du är gift. Jag har varit singel i 12 år

    Ja dom här två tjejerna kan iaf inte klaga på att få random k u k bilder skickade till sig

      Jo det kan dom

      Klart som fan de kan.

        Kan dom väl fan inte när dom går runt som en enda reklampelare med en stor text på tröjan där det står Send me nudes! Då kan dom väl fan inte klaga på att det skickas in nudes till dom?

          Jo

            Varför tycker du att dom kan klaga?

              Får jag klaga om jag har en tröja där det står ”rape me” och någon våldtar mig?

              Att skicka dickpics är en brottslig handling som inte försvaras av vad det står på någons tröja. Ansvaret ligger helt hos den som begår brottet, ingen annan. En normalt funtad människa begår inte en brottslig handling (skickar dickpics) bara för att någon har en tröja med ”send nudes” på. Det begriper vem som helst.

    Tycker det är lite konstigt av Felicia som är (eller i alla fall vill framstå) så insatt i feminism och kvinnorättsfrågor inte förstår problematiken i detta. Eller att hon inte tänker om när hon får kritik, utan bara slår bort den. Samtidigt är jag inte förvånad med tanke på att hon utan problem åker på sponsresor till Dubai och liknande.

      Fast det har ju blivit en trend att kalla sig själv feminist utan att ha förstått vad det egentligen innebär rent värderingsmässigt. Tycker det är fantastiskt att kvinnorättfrågor pratas om på ett annat sätt, på fler plattformar än tidigare men det öppnar också för enskilda personer och stora företag som vill tjäna fördelar och/eller pengar på begreppet.

      Som kissie som har skrivit en bok om feminism och kritiserat Essie för deras namnval på nagellack (tex sugardaddy) men åker till Dubai stup i kvarten

      Följer inte tjejen men hon är väl en typisk ung instagram-tjej. Finns många konton med kontroversiella kläder som ofta bärs upp av xxxs-smala tjejer som ligger och åmar sig. Kläder som definitivt har text som ”send me nudes”, förolämpningar eller andra anspelningar på sex. Inte det fräschaste men man förstår att dessa företag och dess kunder helt enkelt tycker det är coolt.

    Men alltså. Send nudes är ju liksom en grej på internet. Typ en meme. För något år sedan var send nudes överallt.

      Och

      Viss skillnad mellan ”send nudes” (ofta menat/sagt av en snubbe till en brud han är sugen på) och ”send ME nudes” på kläder som riktas till följare, som är typ 12-13 bast. Hon kan säga vad hon vill om att de flesta som kollar hennes videor är 18-24, det är inte den gruppen följare som riskerar att köpa den här skiten.

    Herregud. Och hon kallar sig för feminist. ??‍♀️ Det är ungefär som att hon kallar sig vegetarian men käkar mängder med parmesan. Ost, som innehåller löpe. Löpe är komage. Får inte ihop den ekvationen ?

    Oj oj har alla vaknat på fel sida idag ??‍♀️

    Nu har du lite att göra CC Bella bygger om ?

    När en ”självsäker” (oerfaren + omogen) ”feministisk” tjej ska visa hela patriarkatet hur knullbar hon är, med glimten i ögat.
    Seriöst, alla har vi väl gått igenom en fas när man försökte anspela lite på sån här skit, men då var i alla fall inte jag 22 år och ”influencer”. Hennes sätt att bemöta kritiken är fan bedrövlig, tycker det är skrämmande att hon ska vara någon slags förebild för unga brudar idag. STARTA HJÄRNAN tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.