We all know ”the chair”….

Det är nystädat i min garderob och det är en tillfredsställande känsla. Jag har vikt, färgsorterat, rensat lite och alla hyllor dammtorkade. Vi tar en titt! //Sandra Beijer

Sandra Beijer bjuder in sina följare till en guidad tur av sina nystädade garderober och jag slås av att jag nog inte är så organiserad som jag vill tro.
Färgsorterat?
På riktigt?
Gör folk det? På riktigt?
Har ni era kläder sorterade efter färg? Om något så har jag nog mer kläder sorterade efter funktion eller typ av plagg, but that’s it. 🙂

Hade jag fått plats med en klädstång – eller en stol – för den delen i sovrummet så hade nog även jag haft denna universala klädlösning som utgörs av ”the chair” men jag får nöja mig med en byrå som ständigt har ett berg av kläder på sig.
Jag bygger till det kollapsar. Varje gång.
Visst har du också en ”the chair” eller en variant av den?
Finns det NÅGON som inte har det, eller en liknande lösning? Någon som ”korrekt” hanterar sina kläder varje kväll? Say it ain’t so!

Ps.
Vilket är förresten det bästa godiset att äta i duschen?
Något svårsmält antar jag?

127 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag har en hel fotölj. Vill införskaffa mig en klädstång för att jag har fått för mig att jag inte skulle slänga iväg kläderna i fotöljen då, men vem skojar jag med🤦‍♀️ Ibland har jag lagt en filt över skiten, för att sopa det under mattan😂

  Svara

   *fåtölj

   Svara

    Tack tack

    Svara

     Jag höjer insatsen med en hel soffa! 🙈

     Svara

      Hahah soffan har också kläder i sig😂 Är vi bara slarviga?

      Svara

   Who am I kidding = vem försöker jag lura. ”Vem skojar jag med” är inte ens ett korrekt uttryck på svenska. 🤷‍♀️ Önskar så att folk skulle sluta översätta saker rakt av, i synnerhet då vi har *exakt* det uttrycket i svenska språket..!

   Svara

    man bör hålla sig vaken på engelska-lektionerna… 😉

    Svara

    Jag tycker totalt tvärtom – mer leka med språket åt folket!

    Svara

    Är du emot utländska låneord också? Språk utvecklas. Sluta vara så bajsnödig.

    Svara

     Shitneedy

     Svara

    Jag översatte inte direkt från engelskan, hade inte ens ett engelskt uttryck i tanken😊

    Hur känns det att bli irriterad för småsaker folk gör som inte ens har med en själv att göra? Tänker man på det i alla samtal och sammanhang? Och hur skulle det förändra ens mående? Tar man det personligt, eller varför bryr man sig? Är det en tvångstanke?

    Tycker det är ganska intressant, jag själv tillrättavisar inte ens om någon kallar mig för fel namn, jag förstår vem dom menar, eller att dom kanske fick ett hjärnsläpp.

    Svara

     Jag blir jävligt irriterad på folk som kallar mig för fel namn. Om jag t.ex. svarar i telefon med mitt namn ”AnnE!” så säger flera bekanta och kollegor ändå som svar ”Hej Ann!”. Och jag introducerar mig alltid som ”Anne” med ett e i slutet, eftersom det har varit mitt namn i några decennier. Är det så svårt att lära sig fyra bokstäver… slut på rant.

     Svara

   Jag har en flyttkartong som ännu inte är uppackad (efter 5 år), på den ligger mina 16 favorit byxor som jag använder😑 I kartongen ligger fina byxor jag ska använda ”snart”😁

   Svara

    Jag är lite imponerad över att du har sexton par favoritbyxor.

    Svara

  Jag åt alltid äpple i duschen när jag var liten

  Svara

   På grund av hungrig eller gillade bara att äta i duschen? 😂

   Svara

   Jag med! Och ett knallgrönt Granny Smith skulle det vara!
   😃
   🍏🍏🍏

   Svara

  Enkel ersättare som tar lite mindre plats är sånna där krokar man hänger på dörren!

  Tror stolen finns för att den behöver, man behöver någonstans att placera halvrena kläder. Vill man inte ha sånt framme får man ha en egen plats för det i garderoben hehe

  Svara

   Krokar på dörren, det har jag inte ens tänkt på! Jag snor den idén, tack så mycket! 🙂

   Svara

   Har krokar på dörren, men det börjar spåra rejält, för nu kommer jag knappt in genom dörren dom dagar det hänger som mest kläder där 😂

   Svara

  Inte äta i badrummet, är min inställning. Men om man absolut måste så tänker jag att det ska vara hårda surisar.

  Svara

  Äta godis i duschen?! *asg* Vilka fasoner…. 😉 Här är det en tvättkorg med lock som aldrig används som kläderna hamnar ovanpå, men jag har köpt klädkrokar som ska sättas upp (någon gång) på en ”gömd” sida av ett skåp.

  Jag har också funderat på det – folk som lägger tillbaka kläder i garderoben som de har använt en gång – hur har de ordentligt koll på när det är dags att de tvättas bland alla de helt rena kläderna? Tänk att du har ett viktigt möte, tar ut en snygg kavaj och upptäcker att den trots allt inte är helt fräsch?

  Färgsortering låter som att någon har på tok för mycket kläder!!

  Svara

   Fast hon såg inte ut att ha så himla mycket kläder, blev lite överraskad faktiskt.
   Håller på att göra en walk in closet hemma av ett litet rum. Efter det kommer jag ha ordentligt med höngplats för kläder och tänkte då köra färgsorterat. Känns snyggt och enhetligt! Samma med böcker i bokhyllan, jättefint!

   Svara

    Fast hur mycket kläder är mycket eller lite kläder? Funderade på det igår när jag städade min wic. Har en lång stång där klänningar och toppar hänger. Det var ca 50 stycken. Och så byxor, kjolar, koftor osv i annan del av garderoben. Ändå har jag aaaaldrig nått att ta på mig och jag har inga kläder är nog en vanlig mening här hemmaMin man tycker det är galet…

    Svara

     Men då har du ju fel sorts kläder. Sälj det du har och köp det du vill ha istället.

     Svara

    Varför envisas folk med att kalla en vanlig hederlig klädkammare för walk in closet? Eller vad är skillnaden enligt er wicare?

    Svara

     Eller hur 🤷‍♀️👖

     Svara

     Gud kommer ihåg paret Lagergren när de envisades med att benämna deras garderob som ”walk-in-closet” HELA TIDEN.
     ”STEFAN, vart är ikea-kassen?”
     ”I walk-in-closeten” (inte ens bra grammatik ju). Tror det bottnade mkt i att de ville framstå som fina och rika.

     Svara

     Jag har en ”step in closet”! Med andra ord, en uppfixad klädkammare där jag får plats med en klassisk Ikea byrå, lite hyllor och en massa klädstångar. För att göra det hela lite mer exklusivt så ligger det en grå ryamatta på golvet som fungerar som heltäckningsmatta! 💁‍♀️

     Svara

     Antingen för att det låter snofsigare. Eller för att de flesta svenskar inte verkar förstå skillnaden mellan walk in closets (som alltså är riktiga RUM) och klädkammare som bara är som en större garderob/litet förråd. Sedan finns det ju en och annan som faktiskt inreder ett av sina sovrum till walk in, och då är det ju verkligen en walk in eller ett dressing room.

     Svara

      Bor i ett stort hus med enbart min man så vi har faktiskt vigt ett av sovrummen (har 4, räcker liksom med ett till oss) till just kläderförvaring/garderob. Vi är dock ganska osnoffsiga, ”klädrummet” heter det kort och gott hos oss. 😊

      Svara

     Har också en walk-in-closet men lat som jag är skulle jag aldrig orka säga det varje gång utan här hemma heter det bara rätt och slätt garderoben.

     Svara

     Jag bor i ett engelskspråkigt land (och har en wic i rumstorlek) så därför kallar jag det wic. Jobbig sak att störa sig på. 🤷‍♀️

     Svara

     Men det låter ju roligare!

     Svara

     Fast alltså jag kommer ha en walk in closet, det är ett litet sovrum just nu. Klädkammare känns mindre, som ett förråd? Hade en i mitt förra boende.

     Svara

      Jo, men då är det ju en walk in closet? Tror ursprungskommentaren menar folk som har en klädkammare/mindre skyffe som de kallar walk in closet. Typ som jag har. Jag har ett litet skyffe/kattvind, och jag ska faktiskt sluta kalla det walk in closet från och med nu!

      Svara

   Man får nog ha en speciell plats för dom 🙂

   Om man backpackar en längre tid blir man expert på att maximera sitt klädsystem haha.
   Man sätter aldrig på sig ett renare plagg än vad tillfället kräver 😄
   Jag har lite svårt att släppa det tänket här hemma dock haha

   Svara

   Om det inte är tillräckligt fräscht för att användas igen så lägger jag den i tvätten och hänger inte tillbaka den. Allt som hängs tillbaka är good to go nästa gång jag vill använda det.

   Svara

    Det vill jag bli bättre på. Om jag använt ett klädesplagg, om det än är för några timmar, så hamnar det i fÅtöljen. Det känns liksom inte rätt i själen att hänga tillbaka det fast det inte är smutsigt🤦‍♀️ Och kaos blir det också, samma dag stolen blivit städad😭

    Svara

   Jag har över 80 hoddies, över 100 tirshor/linnen så färgkordinerar allt. Sen även träningskläder för sig i färgordning och samma med klänningar 😂🙈

   Svara

    Behöver du verkligen så mycket kläder? Finns säkert dem som verkligen skulle uppskatta en hoodie eller en ”tirscha”. 🙂

    Svara

     Men snark. Nej, man behöver inte ha så mycket kläder men vill man ha det så är det lugnt.

     Svara

      Men snark 🙂

      Svara

     Du äger säkert något som du inte egentligen behöver men som någon annan skulle uppskatta.

     Svara

     Nä Maria 8.20 de behöver jag säkert inte men jag VILL och med lite olika tillfällen rensar jag och skänker bort massor 🤓

     Svara

      Vad duktigt då 🙂

      Svara

    Äger noll hoddies (hoodies) och noll tirshor (tischor).

    Svara

    ”Tirshor”.

    Ryser. Vem kallar det ens så.

    Svara

     Jag uppenbart 😂

     Svara

  Har ingen chair. Däremot har jag the golv. Där typ allt som ska i tvätten hamnar så länge, tills jag orkar ta hand om det.

  Svara

   The flyttkartong på the badrumsgolv här! På den har jag the hög.

   Svara

    Hahahah

    Svara

  I min förra lägenhet hade jag tre knoppbräder på raken. En lång rad med arton rediga krokar. Där åkte allt halvanvänt upp. Det kunde hänga ett par tre behåar. Mysbyxor, jeans och lite annat smått och gott.

  Min man tyckte att det var fult så nu har jag en hög på golvet istället…

  Svara

   Hos oss ligger såväl krokarna som kläderna på golvet eftersom vi bara har konstaterat att det var en bra idé och att vi dessutom har krokar som passar för ändamålet.

   Kan bumlingar funka som godis i duschen, om man kan låta bli att tugga sönder dem borde de räcka ganska länge 🙂

   Svara

   Varför låta din man bestämma? Bättre att det hänger än blir ett bo för silverfiskar eller pälsängrar.

   Svara

   Hade just en diskussion med Han Som Bestämmer. Skälet till att knoppbrädena inte fick godkänt var att ”färgen var ful”. Så här har man haft det rörigt helt i onödan.

   Där ser man hur lätt det är att missuppfatta varandra. Nu ska här målas.

   För övrigt insåg jag att ska det ätas godis i badrummet så är det självfallet någon form av mintgodis man ska ha. Som en liten bonus blir ju tandborstningen som något man kan hoppa över.

   😬🤪😬

   Svara

   När jag var singel hade jag tre krokar på sovrumsväggen där det i princip alltid hängde tre par jeans. När jag träffade min sambo tvingade han mig att plocka ner denna lösning som han fortfarande, 8 år senare, refererar till som ”jeansutställningen”. Ett exempel på hur hemmablind man kan bli, att langa upp jeansen på väggen istället för att vika ihop dem och lägga i en garderob var otroligt smidigt men verkligen fruktansvärt fult.😂

   Svara

  Jag har ingen ”chair”. Jag använder fotändan på sängen…. När jag tröttnat på berget vid sängkanten så lägger jag kläderna i en trådback som jag har i sovrummet. Där ligger de tills jag har lust att lägga in kläderna i garderoben.

  Svara

  Jag lägger tillbaka de bättre begagnade kläderna i garderoben. Har jag gjort bedömningen att de kan bäras igen så behöver jag inte skilja dem från mina övriga rena kläder. Man så svettas jag också väldigt lite, och kan använda vissa plagg väldigt länge innan tvätt.

  Svara

   Det är ju inte bara svett man utsöndrar varje dag, man fäller ju hudavlagringar också 😳

   Svara

    Äsh det är nog bättre att blinda för sånt 🙂 annars är det lätt att man spårar ur med renligheten

    Svara

    Så länge kläderna varken luktar eller ser skitiga ut så bryr jag mig inte.

    Svara

     Samma här

     Svara

   För mig är det inte svett utan allt man drar på sig utomhus som jag inte vill ha in i gaderoben. Sitta typ i kollektivtrafiken eller fikarummet etc sen in i gaderoben… Nä fy.

   Svara

    Omvärlden är inte farlig som tur är.

    Svara

     Jodå, ibland. Men mest äcklig faktiskt. Vill inte ha in äckel bland rena kläder.

     Svara

      Vårt fikarum är inte äckligt i alla fall… Och åker bara egen bil.

      Omvärlden är vare sig farlig eller äcklig. Tycker jag.

      Svara

      Håller med. Tycker det är helt sjukt att lägga tillbaka använda kläder bland rena!!!! Urk…

      Svara

       Tvättar du isf dina kläder efter varje användning?

       Svara

   Invadering av pälsängrar på 3, 2, 1…

   Svara

  Allt efter färg i garderoben och hänger in allt varje kväll. Skulle inte klara av en så kallad klädhög det ser stökigt och rörigt ut. Det gillar jag inte. Dessutom blir väl kläderna skrynkliga när man har dem i en hög? Och då ska man stryka varje gång man använder dem på nytt? Hur hanterar ni med klädhögar den problematiken?

  Svara

   Köper inte kläder som behöver strykas.

   Svara

  Jag har nästan bara en klädstång och äger nästan bara klänningar. Sorterar min kläder efter sort av plagg (t.ex. linne, t-shirt, klänning utan ärm, klänning med kort ärm, klänning med lång ärm, maxiklänning, koftor, övriga tröjor, byxor.) Och så färgsorterar jag de inom sina områden. Har en sektion för klänningar att använda på jobbet (jobbar på förskola) och en sektion för finare klänningar. I’m weird and I love it!

  Svara

   Varför använder man klänning när det finns riktiga plagg liksom. Är 30 och tycker klänning är asfult i vardagen.

   Svara

    För att det är hennes stil? Varför använda jeans när det finns mjukisbyxor?

    Svara

    Så bara för att du tycker det är fult ska alla andra sluta använda klänning? Är det något som är fult så är det folk som inte fattar att alla är olika…

    Svara

    Jag är 31 och inser att alla har olika smak och tycke när det kommer till kläder. Ge det ett år till så kommer du nog också acceptera att det finns människor som gillar klänningar, trots att du inte gör det.

    Svara

    Va? 😄 Klänning är ju bäst. Man får tycka olika saker snygga/fula såklart men reagerar på det med ”riktiga plagg”. Bara att dra på sig en klänning (och leggings/tights) så är man klar liksom. Inget matchande mellan topp och byxor/kjol. Och skönt!

    Svara

    Jag använder nästan bara klänning för att jag:

    a. älskar det plagget.

    b. inte tycker om byxor/jeans.

    c. jag är 30 och har insett att jag inte orkar gå dag efter dag med att trycka in min arma kropp i tajta byxor utan bara vill ha sköna plagg som sitter skönt.

    Vad du tycker är riktiga/oriktiga plagg är inte mitt problem, men vad jag vet så är alla gjorda av tyg och gjorda att sitta på kroppen.

    Hej på’re!

    Svara

  Jag sorterar först efter typ av plagg, sen i färgordning. I barnens garderob är det dessutom en speciell färg på galgen beroende på vilken typ av plagg det är (orange galge till hoodisar, grön galge till långärmade tshirts, blå galge till kortärmat). Vi undviker många missförstånd och morgonbråk på det viset.

  Svara

  Jag har en sådan där krok man hänger på dörren, det är fyra krokar så det räcker till en omgång kläder som jag hänger upp över natten.

  Kläder från golvet tar jag aldrig på mig, det är alltid några kryp, kvalster, spindlar, damm som kan vara i kläderna då (tror jag😉) Bläääää….

  Svara

   Om du bor eller besöker ett tropiskt land med djungel bör du dessutom skaka ur skor och stövlar innan du tar på dig dem, annars kan du bli biten av en giftig tusenfoting… (Sabine Kuegler ”Djungelbarn”) 😉

   Svara

    Ha! Igår i det ännu otropiska Sverige blev jag getingstucken när jag hoppade i mina sneakers. Den stackaren hade krupit in där för att dö i fred.

    Svara

  Mina kläder är sorterade först efter typ sedan färg. Hängs på en krok eller över dörren om det ska användas igen, annars är det tvättkorgen. När det är rent ligger det vikt i den andra tvättkorgen redo för strykning, vilket inte händer, så det blir upphängt i garderoben efter nån dag…

  Stark mint sugtablett i duschen brukar jag ha im jag är täppt i näsan. Kan tänka mig att hårt godis är det dom funkar bäst.

  Svara

  Har ett par krokar på dörren där jag hänger halvrena kläder. Sen färgsorterar jag också men det är ganska lätt då jag äger till 95% gråa och svarta kläder.

  Svara

  OT Amir Akrouti ”spionerar” på facebookgruppen Pinkroom och lägger upp en video med ocensurerade namn på tjejerna i gruppen https://www.youtube.com/watch?v=2PMYqdsgzJE

  Svara

  Färgsorterat och sorterat efter funktion 🙂 har aldrig haft ”the chair” för vanliga kläder, men när jag idrottade i ungdomens glada dagar så fanns det minsann en ”träningskläder-chair”, haha!

  Svara

  Har en wic med klädstång avsatt för använda plagg! Den är tom. Allt hamnar på golvet brevid sängen. 😜 Har också en fåtölj i ena vardgsrummet där rentvätt bor ”medan det väntar på att vikas”…

  Svara

  Ingen stol. Men en träningscykel. Den är över bekamrad.

  Svara

   Bra ursäkt för att inte behöva träna 😅
   ”Ah, cykeln är full av kläder… igen! Attans, jag som v e r k l i g e n hade sett fram emot att träna!” 😂

   Svara

  Mitt är sorterat efter färg och funktion. Typ linnen går från svart till färg. Sen går koftor från svart till färg. Tröjor samma. Det enda som inte är sorterat efter färg är gaderoben med klänningar, alla är typ olika.
  Svarta jeans i en låda, blåa i en. Finbyxor upphängda efter färg. Mjukisbyxor i tre olika högar beroende på tjocklek. Osv osv osv osv.

  Svara

  Är det någon som använder samma kläder 2 dagar i rad? Det känns helt tabu på något sätt nu för tiden, men det gjorde jag alltid förr. Vad är egentligen skillnaden på att ha samma kläder 2-3 dagar på rad och att lägga dom på en stol och använda dom vid senare tillfälle?

  Svara

   Jag använder byxor flera gånger. Byter om när jag kommer hem och hänger upp tex jeans och använder sen igen.

   Svara

   Jag använder lätt samma jeans i veckor, nä månader. Tvättar bara om de faktiskt blir smutsiga inte bara för att. Och ska jag bara vara hemma använder jag samma linne en vecka utan problem.

   På jobb eller om jag ska bort byter jag oftast delar av outfiten varje dag, men just jeansen byter jag sällan.

   Svara

    🤢🤢

    Svara

    Det är bra, då håller de längre! De säger alltid på Carlings man ska använda jeansen i flera månader mellan tvättar.

    Svara

    Ok, jag menar om det är någon som har exakt samma kläder någon dag i rad. Byxor har jag med flera gånger innan tvätt, ofta flera dagar i rad. Byter dock topp varje dag, och använder toppen igen någon dag senare. Ingen på mitt jobb har samma 2 dagar i rad, så då vågar inte jag heller ha det, därför jag undrar 🙈

    Svara

     Brukar vänta några dagar emellan så folk glömmer eller tor man hunnit tvätta 😄 Också lite nojig att nån ska tro/tycka det är äckligt, men jag har ju kommat såklart att plagget inte är smutsigt/luktar. Men det vet ju inte de.

     Svara

   Ja, ofta. Det beror på att jag har ett jobb där man byter om till arbetskläder och att jag brukar byta till andra kläder när jag kommer hem.

   Svara

   Kjolar kan jag använda i en vecka utan problem. Dock klarar mina toppar/t-shirts bara en dag, sedan luktar de svett tyvärr.

   Svara

  Har ingen stol, har en ärvd klädbetjänt i sovrummet. (Herrbetjänt?).

  Svara

   Åh, jag har också en herrbetjänt! Älskar den. Särskilt på söndagar när jag räddat den från alla veckans avlagringar och den står där naken och glänser.

   Svara

    Tror aldrig att jag använt den som man ska utan jag slänger av mig kläderna och lägger där på kvällen 😂 Minns hur morfar faktiskt gjorde iordning morgondagens outfit fint på den. Strykt, upphängt och fint haha.

    Svara

     Åh, är det så man ska göra? Har också en men använder den som ”the chair”, sparar använda med fortfarande rena kläder på den. Lät dock jättefint och ”lyxigt” liksom att göra som din morfar. En dag kanske…

     Svara

  I mina garderober har jag sorterat mina klänningar efter tillfälle och efter det i färg. Har ingen ”the chair”. Antingen hänger jag upp klänningen på en krok, eller in i garderoben igen om jag bara använt den en dag och inte ska ha den igen nästa dag.

  Svara

  Amir hänger ut Pink room i en video (nu borttagen) han visar namn på medlemmar som bla skriver om våldtäkter etc. i gruppen finns medlemmar som lever under hot och med skyddad identitet, och han gör ett skämt av det, det är en ”rolig grej”. Han förstår inte alls varför folk blir upprörda.
  Så extremt respektlöst och vilka risker han utsätter medlemmarna för.
  Känns som ett högstadie-prank som fnissiga tonåringar skulle hitta på.

  Svara

   Om du lever med skyddad identitet och under hot skriver du inte i en facebook grupp under namn. Sluta var naiv.

   Svara

    Du kanske ska skuta vara naiv, tror du folk med skyddad identitet eller skyddsboende inte försöker ha ett liv och vara sociala.
    Det finns FLERTALET såna medlemmar i gruppen, samt medlemmar som ligger i vårdnadstvister, blivit misshandlade etc. de söker stöd och hjälp i gruppen.
    Det är fakta. Du förstår, jag är inte naiv och antar saker, som du. Jag baserar saker på fakta.

    Och fint att det är det du svarar på och inte händelsen. Visar ju tydligt vilken obehaglig människa du är. Är det så svårt att förstå hur fel och respektlöst det är?

    Svara

     Om det är fakta så är de inte speciellt försiktiga av sig. Och isåfl skriver de självklart inte under namnet de använder. Sluta tro på allt ni ser på internet.

     Svara

     Ingen som lever under aktuella hot skriver om det i sitt eget namn på facebook 🤦🏾

     Svara

    Det han gjorde var fel. Punkt. Att ens försöka försvara det säger vilken person du är.

    Och ja, jag blir upprörd.

    Svara

     Upprörd och tappat förståelsen för text uppenbarligen. Var någonstans försvarar jag honom? Kan du snälla citera stycket där jag försvarar Amir?

     Svara

  Har krokar på väggen plus en korg korg istället. Korgen fungerar som en klädsamlare för typ T-shirts, mjukiskläder, jeans och sådant som inte blir skrynkligt. Krokarna för övriga kläder som kan användas igen.

  Svara

  Du kanske ska skuta vara naiv, tror du folk med skyddad identitet eller skyddsboende inte försöker ha ett liv och vara sociala.
  Det finns FLERTALET såna medlemmar i gruppen, samt medlemmar som ligger i vårdnadstvister, blivit misshandlade etc. de söker stöd och hjälp i gruppen.
  Det är fakta. Du förstår, jag är inte naiv och antar saker, som du. Jag baserar saker på fakta.

  Och fint att det är det du svarar på och inte händelsen. Visar ju tydligt vilken obehaglig människa du är. Är det så svårt att förstå hur fel och respektlöst det är?

  Svara

  Har två stolar och golvet! men är ändå relativt bra på att hänga in använda kläder igen om de inte är smutsiga/äckliga. (”fun fact” men det bästa vi kan göra för miljön som klädkonsumenter är att tvätta mindre 💕 dessutom håller plaggen längre då)

  Svara

  Har en stol till mjukiskläder jag använder efter jobb. Vanliga kläder använder jag tills de ska tvättas. Byter inte kläder bara för att man ska byta. Finkläder hänger på en speciell plats och de hängs tillbaka om jag bara använt dem några timmar.

  Svara

  Jag organiserade fram en tom hylla i garderoben och dit har min ”Chair” förflyttats! Ibland mosar jag bara in kläderna, ibland viker jag men jag vet iaf att alla kläder på den hyllan är använda och att jag borde försöka använda snart igen så inte hyllan blir överfull

  Svara

  Fick nog för ett år sedan på alla kläder som låg i sängen och på golvet. Numera har jag krokar på dörren och en egen byrålåda för använda kläder som inte behöver tvättas. Det funkar utmärkt för mig och min sambo 👍

  Svara

  Härligt att det finns ”riktiga” människor här. Kan få lite lätt panik på typ program som ”vem bor här” och liknande. Så himla prudentligt välsanerat exakt precis överallt. Jag kör en fotölj i sovrummet.

  Konstigast i duschen är nog ändå min man. Han dricker öl där ibland. Alltså glasflaska. Fattar inte hur det går till eller varför men lägger mig inte i sånt längre.

  Svara

   Deras hem ska vara med i tv, du tror inte att det är extra välstädat och välsanerat då? Betyder ju inte att det alltid är det, utan kanske bara när det visas upp för hela sverige liksom

   Svara

  Jag får inte ha en klädstol längre för min man, man såg inte att det var en stol under 😂 nu har det blivit att jag lägger allting på vår klädbyrå istället. Inte helt säker på att han uppskattar det heller, han är nämligen en ”sån” som sorterar kläder efter färg. Vi är som natt och dag när det gäller det 🙈

  Svara

  Jag har inte ”halvrena” kläder?? Antingen ska de tvättas eller inte. Smutstvätt går i tvättkorgen och rena kläder i garderoben. Har inte haft en såndär ”klädstol” sedan tonåren när jag var lat och slarvig. 😛 Min tumregel är att kjolar och byxor kan användas flera gånger innan de tvättas. Toppar och t-shirts måste jag tvätta efter en dags användning för tyvärr svettas jag mycket under armarna. Min man kan ha t-shirts i 2-3 dagar dock, avundas hans brist på svettning. 😛

  Svara

  Hade först ingen stol i sovrummet, men då hamnade ju kläderna på golvet istället 🙈 så fick köpa en ”chair”
  Bästa godiset i duschen är lakrits, helt klart!!!

  Svara

  Gud jag har kvar min dotters spjälsäng och hon är 7 år nu. Och det är min ”the chair” Den rymmer sjukt mycket plus att man kan hänga grejer överallt på den.

  Svara

  Vi har en slags ”byrå” av korg som används som den berömda stolen.

  Jag färgsorterar och sorterar även efter typ av kläder. Typ stora t-shirts för sig, linnen för sig, tunna tröjor för sig, osv. Det är en av få saker jag är noga med. Annars är jag en slarver.

  Svara

  jag har en fin gammal stol i sovrummet som jag vill lägga överkast och kuddar på när vi lägger oss men gubben har gjort det till sin klädstol 😝😝😝😝 så det är alltid ett berg men vi ,han bygger på …

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.