Molly Rustas och hennes kille köper lägenhet för 24 500 000 kr


När vi för första gången klev in i lägenheten i torsdags kände jag direkt känslan av hemtrevnad, trygghet och en liten förälskelse ☺️ en speciell känsla som jag inte känt i någon av det tidigare lägenheterna vi tittat på. Ibland kan ju bilderna visa en sak och sedan får man en helt annan feeling i verkligheten. Vi gick iallafall runt där och tittade med mäklaren och jag tänkte bara för mig själv ”hoppas nu att Ross gillar denna lika mycket som jag” , jag ville inte säga något förens vi gick därifrån. Och ja, han kände som jag. Vi kommer aldrig hitta något som detta. Så vi bestämde oss för att se den igen på fredagen och sen tog vi ett beslut om att lägga ett bud direkt därefter. Det gick 30 minuter och sedan ringde mäklaren upp och sa att säljaren accepterade budet och frågade om vi var redo att komma förbi och signa redan timmen därefter. 
Så nu är vi ägare av den finaste lägenheten jag någonsin kunnat drömma om belägen på Östermalm och ett stenkast från strandvägen. //Molly Rustas

Molly Rustas och hennes pojkvän Ross Andrew Paquette har köpt sig en nätt liten lya på Östermalm till det fashionabla priset av 24 500 000 kr. (Vad som stod i annonsen men de kan ju ha lagt ett annat bud så klart)
Här kan det nog komma att ”hostas” ett och annat influencer-event, eller vad tror ni?

För den som är nyfiken på Mollys pojkvän så kommer han från Kanada, är född 1983 och är grundare och VD för företaget Maropost.
OCH! Han har pluggat kriminologi! DET är det mest spännande av allt, eftersom det typ är mitt drömjobb förutom att vara ”The Queen of everything”. (Phoebe: Thanks! So are you.)

195 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Herrejävlar. Trodde man blev fartblind på Göteborgs bostadsmarknad men det är ju inte ens i närheten. Riktigt fin dock, men om det är värt så många miljoner det är väl en annan fråga.

      Och något helt annat. En bra (eller, beroende på syfte) dryckeslek: Ta en shot varje gång Blondinbella taggar en person/ett företag i sin instastory.

        Verkar ju inte riktigt klokt ??‍♀️

          Det som inte verkar riktigt klokt är hur besatta vissa är av Bella och av att diskutera, håna, skvallra och spekulera om henne i varje inlägg. Galet är det.

            Håller med! Snudd på sinnessjukt faktiskt.

              Äh låt folk ha deras guilty pleasure! 🙂 Varför hänger NI ens här liksom. To each his own.

                Men nej ett guilty pleasure är att äta pommes med glass eller lyssna på Carolas julskiva.
                Inte att trycka ner en och samma individ i skoskaften gång på gång på gång, bara för nedtryckandets skull…

                  Hahaha lyssna på Carolas julskiva

                  Åh ja för hon lever ju inte på att provocera? Vad skulle hända om hon plötsligt blev omtyckt, eller snarare, ingen brydde sig om vad hon gjorde? Hon skulle försvinna!

                    Alla får stå för sina egna handlingar.
                    Att ni försöker trycka ner någon som provocerar gör er inte till bättre människor än om ni skulle försöka trycka ner någon som inte provocerar er.
                    Men absolut, fortsätt intala er själva att ni är bra människor..
                    Tanken att jag möter någon av er i min vardag gör mig kräkfärdig.

                      Buhu vi får skramla ihop till en liten kräkpåse…

                Har man pengar måste man ju göra något med dom, investera i en bostad är oftast bäst.

                  Det är inte alls sant. En bostad är oftast den största investeringen man gör i livet, men det är långt ifrån den bästa.
                  En bostad är ett konsumtionsobjekt, och ett sådant kommer aldrig att bli en speciellt bra investering. Det kostar sjukt mycket pengar att äga sin bostad, i renoveringar, räntor, avgifter, skatt, försäkring, nyinköp av inredning. Saker går sönder och behöver bytas. Varje månad blir du av med väldigt mycket pengar på ditt boende och ingenting kommer in i plånboken.

                  Problemet med värdestegringar är att det inte bara är din bostad som ökat i pris när du säljer. Det gör att en normal bostadskarriär generellt innebär en snurr uppåt i pristrappan med större och större lån. Så när du är intresserad av en ny bättre bostad får du betala för förre ägarens värdestegring.

                  Endast om du köper en fastighet i syfte att hyra ut den blir det en fråga om investering. Köper du en fastighet i syfte att sälja den dyrare framöver blir det en spekulation. Ett bostadsköp du gör för att själv konsumera boendet är ett bostadsköp för att bo – inget annat. Att det sedan kan innebära den trevliga effekten att bostaden ökat i värde den dag du ska sälja den är en annan sak och inte på förhand givet eller kalkylerbart. Nej anledningen till att banker och mäklare så ofta säger till sina kunder att bostaden är en bra investering är för att de tittar på den generella prisökningen över tid och inte berättar om de verkliga dolda kostnaderna som faktiskt avgör om det är fråga om en vinst i realiteten eller inte. För bankerna och mäklarna är ett bostadsköp däremot en fantastisk investering. Så länge du kan betala dina räntekostnader och försäkringar har de låst dig till dem under en lång tid framöver. Kan du sedan inte betala av någon anledning så har banken genom pantbreven första tjing på den eventuella värdestegringen. Så därför är det alltså viktigt att vi bostadsköpare ökar våran kunskap om detta förhållande. Tyvärr råder det en stor okunskap och förståelse om detta vilket gör att en presumtiv bostadsköpare som kanske tvekar eller är lite osäker inför köpet sänker sin gard och skriver på köpe- och lånekontraktet när mäklaren slarvar och slänger till med att ”det här är en bra investering” och ”bostäder stiger ju alltid i pris så…”.

            Du glömde ”vinkla”.

        Fast hon taggar inte mer än andra. Suck. Tur du inte tar en shot varje gång vissa andra gör det för då hade du nog inte stått på benen nu.

          Förstår inte hur man kan bli så upprörd. Det var ett skämt. Ja, många influensers gör så. Det var en notering.

        Eller en shot varje gång någon skriver en ot om Bella under ett inlägg om någon annan TROTS att det finns ett inlägg om just Bella om man bara scrollar liiiite till.

          Bella kan väl aldrig vara off topic?
          Hon om någon måste väl kunna avhandlas på Bloggbevakning under vilket blogginlägg som helst.

        Ta en shot för varje kommentar som handlar om Isabella istället. Där har du en jävla supar-lek.

      Lika dyrt som Bellans hus nästan!

      Vidrig överkonsumtion. Kräks fan. Men så är jag väl en häxa som hellre sitter mitt i skogen i en liten stuga med en katt framför en öppen eld, det simpla lixom. Lugnet, tryggheten, långt från köphetsen!

    Oj, 188 kvadratmeter på två personer är ju väldigt stort, fast å andra sidan lär väl Molly och hennes kille planera att bo där även i framtiden med ev. barn och då lär ju lägenheten fyllas ut. 🙂 Jättefin lägenhet verkligen!

    Står hon på lägenheten då? Någon skrev häromdagen att hennes pojkvän köpte lägenheten till henne men det är inte riktigt samma sak som ifall han köpte den på sitt eget namn.

      Jag som känner Molly vet att hon köpt den lika mycket som han ? Dom har gått in med pengar båda två och äger den lika mycket, så ett råd är att sluta spekulera så mycket!

        Men om de går isär så är det nog bara en av dem som har råd att köpa ut den andre. Bara en spekulation.

          Då får de väl sälja om den som vill bo kvar inte har råd att köpa ut den andra.

          Ot men Får man förresten låna för att köpa ut någon?

            Det är samma prövning som om du kan få bolån från första början.

              Ok tack

          Sambolagen gäller. Köper man bostad för gemensamt bruk delas den lika mellan samborna vid bodelning. Oavsett vad man lagt för insats, betalt på lån osv. Vill man inte ha det så får man skriva ett samboavtal.

        Gått in med pengar båda två har de säkert gjort, men att Molly skulle gått in med 50% är helt osannolikt. Säg att de köpte lägenheten för utgångspriset 24 500 000 och gick in med minimum kontantinsats (15%) = 3,675 milj = ca 1.8 milj var. Det tror jag knappast är pengar Molly har liggandes. Så visst, säkert mollys lägenhet också, men Ross äger majoriteten 😉

          Hur mycket var och en lägger i kontantinsats avgör inte hur mycket man äger. Man kan fortfarande skriva i köpekontraktet att man äger 50/50.

            Det har du helt rätt i! Men att överlåta så många miljoner genom att skriva 50% på henne tror jag inte många gör, och absolut inte om man varit tillsammans mindre än ett år. Skillnaden på Mollys levnadsstandard nu jämfört med innan hon träffade Ross säger en del om vem som sitter på plånboken 🙂 /Anonym 13.34

              13.54 ska det naturligtvis stå..

              Vi var tillsammans i två år sen köpte vi hus 🙂 Min kille gick in med hela kontantinsatsen (ca 1,5 mille). Jag ingenting. Äger halva huset ändå.

                Golddigger?

                  Haha va nej. Men han är 6 år äldre och hade hunnit göra bostadskarriär medan jag fortfarande var student. Don’t you worry, numera tjänar vi typ lika mkt.

                    Jag hoppas har begärde att ni skrev skuldebrev på kontantinsatsen?

                      Varför skulle man göra det?? Konstiga människor här. Då är det väl bättre att inte äga 50/50.

                      Snålröv ?

              Man brukar ju skriva ett skuldebrev på den summan. Så hon har en skuld till banken och en skuld till honom som ska betalas när lägenheten säljs.

                Brukar och brukar. Har aldrig hört talas om sånt.

          Du har ju absolut ingen koll på vad Molly eller andra bloggare tjänar ? men det kanske är bra att du inte vet det iof!

            Jag som har en bra lön (men ingen miljonlön) får med en kontantinsats på 500 000 kr ett yttepyttelitet bostadslån. Hur mycket tjänar hon och han egentligen?!

              Söker man ensam får man låna väldigt lite jämfört med om man är två. Makes sense.

                Fast. Om de inte cashat hela måste de tjäna 100-150 var och ha en kontantinsats på 5 millar minst för att få ett lån i den storleken. Räcker liksom inte med att bara vara två.

          Varför skulle hon inte kunna ha det? Hennes familj verkar ha det bra ekonomiskt också, så hon kanske hade en bra skjuts ut på bostadsmarknaden från början. Har man då sålt med vinst OCH ett framgångsrikt företag som hon, så….

            Känner mig lite som FBI haha, men lägenheten såldes för 23.5 så de lade en miljon mindre.
            Ross äger ju ett flyg som – inte är ett litet lekflyg som IL flyger med utan hans är mer ett ”riktigt” flyg. Är man vd för ett unicorn tech företag värderat till hundratals miljoner dollar så är inte detta hans största köp pengamässigt.
            Däremot tror jag nog att Molly och andra influencers har mer pengar än vad ”vanlisar” kan ana. Har man eätt businesstänk finns det mycket pengar att mjölka. Och sedan finns ju såklart de som visar en större fasad än de egentligen lever med.
            Jag tycker dock detta är väldigt inspirerande, att se hur hennes liv ändrats så mycket på ett år, hur hon driver fram sitt liv. Jag som är något år yngre ser i alla fall upp till hur en tjej kan komma från ”lilla” dalarna till att bokstavligen nå the top =)

              Bara att bresa ??

              Hej Molly, att ”nå the Top” innebär att fånga en rik snubbe så kanske referenserna på lycka bör justeras en aning..

        Sorry men bullshit ? Denna Molly har omöjligt lagt in 50% haha, vem ska tro på att hon (du) haft råd att lägga in ca 8-9 miljoner i kontantinsats? Bye felicia

          Tänkte fel ?

            Bye Felicia!

          den klassiska svenska avundsjukan är vad detta kallas, haha! Så tragiskt ☺️

            Skulle snarare kalla det att vara cynisk än avundsjuk…

            Ahh, så fort man reflekterar över hur folk verkar ha oändliga resurser så får man påklistrat på sig att man är avundsjuk. Antar att ni som älskar det här tröttsamma och totalt urvattnade uttrycket aldrig ifrågasätter eller kritiserar något? Det handlar inte om att man är avundsjuk utan det handlar om att man inte förstår hur folk kan spendera så in i helsicke, speciellt undrar man då personen ifråga inte arbetar med något direkt märkvärdigt och eller högavlönat. Samma med Bella, hennes produkter är högst medelmåttiga och enligt försäljning så är det inga rekordbelopp direkt. Ändå gick människan och köpte en kåk för nästan 30 miljoner ( ett hus som hon knappt är i förresten ) flyger privatjet, åker utomlands för att ”vila” och köper designerväskor. Det. Går. Inte. Ihop. Och det är det folk reagerar på. Så det där med avundsjuka kan ni ju ta och stoppa upp någonstans. Kul också att slänga ur såna kommentarer när man inte vet ett skit om andras ekonomi, personen i fråga kan mycket väl ha det extremt gott ställt men kan iaf fundera och inte förstå läget.

              Och när Odd flyttade ut från gemensamma villan var hon osäker på om hon skulle ha råd att bo kvar själv!

          13:59, riksmongo, kontantinsatsen skulle i så fall varit 3 675 000, lär dig räkna innan du uttalar dig. Hon har även sålt en lägenhet på det och säkerligen sparat ihop en hel del. Herregud……

            Molly har inte sålt någon lägenhet. Hon hade en hyresrätt med sitt ex Kevin som fick ta över den.

              Kevins hyresrätt från start. Hon flyttade in.

            15% av 23 500 000 kr var 3 525 000 kr sist jag kollade, riksmongo?

        Haha, knappast att hon får ett lån på sitt eget namn och inkomst på 15 miljoner.. Hoppas för snubbens skull att han har bra advokater som hjälper honom med alla papper. He ain’t stupid, she thinks that we are..
        Peace Out!

    Ta en shot varje gång CamCam publicerar ett inlägg om Blondinbella – alkoholförgiftning…

      Ta en shot varje gång någon gnäller över att CamCam publicerar ett inlägg om Blondinbella – död…

    Superfin lägenhet! Men är jag den enda som får lite konstiga vibbar av detta förhållande?

      Nej, de verkar kära och glada! Stilig han var med ?

      Japp det är du 🙂

      Ja det känns verkligen jättekonstigt, ring GW!

      Njae, det finns nog fler avundsjuka och missunnsamma människor där bakom skärmarna också 🙂 Så du är nog inte ensam. haha

    Vårt hem? Eller hans som hon bor i?

    Eller tjänar även den här typen av influencer också miljoners miljoner?

      Varför känner folk alltid att de måste lägga en sån kommentar? Så jävla missunnsam är du. Vad fan spelar det för roll?

      Oj, kan man som sambo inte definiera det som sitt hem om man inte äger bostaden?

        Jo visst. Men fallet är ju större än om du är sambo med ngn i en lägenhet som är bådas. Min syster har gift sig rikt och bor i en jättelägenhet i London, går de isär kan han bo kvar utan förändring och hon får flytta in med 4 andra i en trea i en förort typ. Det är hennes hem nu. Men han kan ta det ifrån henne.

          Så då är det bättre att bo med fyra andra i en tredjehands-lägenhet redan från början ?? Man vet ju aldrig när den rikare partnern slutar älska en ?

            Eller hittar en yngre version…

              Exakt

            Klart att den inte är bättre. Men, klart att det också påverkar deras förhållande. Skulle det påverka hur man ser på en otrohet? Vad man kan förlåta. Ja troligen.

          Om de är gifta, och framförallt om de har barn, måste maken i det här fallet se till att din syster har en likvärdig levnadstandard efter skilsmässa om de har varit gifta en langre tid. Om de har varit gifta en kortaretid kan hon ansöka om spousal maintenance (som man också kan få som en lumpsumma).

          Det finns inget juridiskt stöd för äktenskapsförord i brittisk lag och din syster har därför lite mer rättigheter ifall att de skulle skilja sig. Även om hon antagligen skulle behöva flytta ut ur lägenheten, så behöver hon i alla fall inte bo med 4 andra i en supertrång lägenhet någonstans. 🙂

      Om man hyr lägenhet då? Får man kalla den sitt hem? Eller är begreppet ”hem” endast förbehållet de som äger det? Det kanske är bankens hem då?

      Hur är det med mig då? Som är gift med mannen som står på vårt hyreskontrakt, en lägenhet jag inte skulle kunna bo kvar i om vi skilde oss… Åker jag hem till honom efter jobbet? Eller gäller den där logiken bara om det är en bostadsrätt?

      Fast jag säger ”mitt hem/vårt hem” fast min man äger det – han sa samma med förra huset som jag ägde själv!
      Om man bor i en hyresrätt- har man inget hem då?

    Vilken härlig lägenhet!

    Om jag skulle köpa en bostad i den prisklassen och inte behövde varje kvadratmeter för t.ex. flera barnrum så hade jag inte velat bo så långt ner i huset. Tur att det är Molly och hennes sambo som ska bo där och inte jag, jag hade stört mig på att det är så få soltimmar på balkongen när man bor långt ner i huset när det är höga hus runtom.

      Paradlägenheter ligger ofta långt ner i husen. Iaf i äldre hus.

        Jag har alltid trott att det är tvärtom ?

          Nä, de ligger lågt pga att det förr inte fanns hiss. Att bo högt upp var helt enkelt inte lika attraktivt när det bara var trappor!

            Haha nej va? Om du jämför priserna på månadsavgifter så brukar det vara högre priser ju högre upp i huset du kommer, även om lägenheterna är lika stora med likadan planlösning. Spelar ingen roll om det är hiss eller inte.

              Vet du vad en paradlägenhet är?

              Fast avgifterna brukar ju normalt sett räknas utifrån ägarandel i brfen och inte hur attraktivt boendet är. Eftersom man är en del av en förening så bör avgiften fördelas lika på medlemmarna för att inte gynna specifika personer.

      Håller med dig.
      För så mycket pengar vill man inte på på våning två av fem möjliga.
      Här är lägenheterna i uppgången Styrmansgatan 7 (finns även 7 A som är den gamla köksingången med lägenheter som avdelats från större).
      Lägenheten vi tittar på heter 1101.
      Obs att värderingen anges till hälften av vad som blev slutpriset 🙂
      https://www.bostadsuppgifter.se/search?criteria%5B%5D=4,2581410

    Åh, vilken drömlägenhet ❤
    Lite mycket pengar dock.
    Men Grattis till Molly och Ross.

    Balkongen är lite i minsta laget tycker jag…

      Det verkar vara en vädringsbalkong åt gården.
      Ganska vanligt när det gäller äldre fastigheter i Stockholms innerstad.
      Man satt ännu inte på balkonger och drack rosévin när dessa hus byggdes.
      Och rökte gjorde man i salongen 🙂

        Ja just de! Aldrig tänkt på det på det sättet, man rökte ju faktiskt inne haha

      Det finns två, en gammal klassisk och en ny, vanlig sthlmsbalkong, ”ny”

        Lägenheten som har balkong åt gatan är inte lägenhet 1101.
        Finns bara en balkong på ritningen.

    Tycker detta känns som styleelin och hennes kille 2.0..

      Jag tänkte exakt samma sak. Väntar fortfarande på att den där möllaren ska visa sig vara en galen psykopat, jag får sååå dåliga vibbar av honom och han är prototypen på den überperfekta mannen som visar sig vara någon helt annan när han väl snärjat in kvinnan ordentligt.
      Hoppas dock att jag tar fel den här gången.

        Eller hur! När han friade och köpte en chanelväska åt henne efter 4 månaders dejtande (!!) började jag ana oråd. Förstår inte varför alla ska ha så bråttom?

          Allts – hahah. Han har ej friat eller köpt chanelväskor åt henne. Om du läser hennes blogg så hade du haft lite bättre koll. Tycker alla ni som kommenterar sådant här är så orättvisa och opålästa.

            Det är Styleelins pojkväns frieri vi pratar om , om du läser hennes blogg så hade du haft lite bättre koll 😉

          OCH TATUERADE IN HENNES NAMN PÅ BRÖSTET SOM EN ÖVERRASKNING PÅ HENNES FÖDELSEDAG!!!!

            Vad bittra, avundsjuka och fruktansvärt osmakliga människor ni är. Skäms på er, hur kan man förnedra andra människors kärlek? Den här bloggen behöver en stor dos av ödmjukhet….

    Molly är verkligen supersnygg och fin. Verkar även vara sympatisk och snäll.

      Noterat.

        Good for you 🙂

          Kan även tillägga att jag tycker hon har ett fint varumärke med smycken och kläder. Hennes insta är behaglig att följa och det är roligt att se alla länder hon är i. Fina bilder. Sen att hon även är flawless utseendemässigt gör ju att man blir ännu mer avundsjuk. Där kan man snacka en powerkvinna till skillnad från ngn annan som gärna svänger sig med det uttrycket.

            Men varför är det intressant att följa den typen av extremt tillrätta lagda konton på insta? Alla bilder är ju typ likadana?

              Själv gillar jag inte att följa konton som visar ”livet utan filter” och som ska vara så jäkla äkta… jag vill se fina bilder som får en att drömma sig bort en stund från vardagen. Eller bli sugen på ett glas bubbel på uteservering ? Inte ett konto som visar nån trött småbarnsmorsa med pyjamasen på sig nej tack!

                Jag känner precis tvärtom. Saknar mer äkta bilder. Allt är så konstlat på de flesta stora instakonton idag.

                  Äkta bilder och hur livet ser ut får man väl från riktiga livet? Inte instagram? Lyft näsan så ser du verkligheten.

    Vad förvånad jag blev. Lägenheten ligger långt ner och allt känns liksom lite off med den. Men de kanske gillar läget? ?‍♀️

      Uppenbarligen gillar de lägenheten ja?

    *Molly Rustas kille köper lägenhet för 24 500 000. Molly bodde inte på det sättet med Kevin, så jag tror inte hon stått för hälften. Men man kan ju ha fel! ÄVEN om hon verkar vara jättegullig, snäll, duktig på sitt jobb som influencer etc etc. Bara att gratulera sådan framgång, att kunna ha råd att bo så. Själv kämpar man med att få ihop inkomsterna i sommar. // Studenten 🙂

      Snälla kan inte någon mer påpeka att hon förmodligen inte betalt hälften. Det måste framgå!

      Men snälla någon, kan alla sluta vara så fruktansvärt avundsjuka! Molly har förmodligen sparat en hel del i och med alla framgångar hon gjort genom åren. Ni verkar inte hänga med ett dugg ?

        Spara? Till en lägenhet på 24 miljoner? Please.
        Blir uppriktigt ledsen av alla naiva kommentarer ovan som verkar tro att med lite instagramspons och idogt sparande kan man en dag få på i en lägenhet för 24 millar. Spara på ni. Räcker med att ni sparar 40000 i månaden i 10 år så har ni kontantinsatsen! Sen måste ni iofs vara två i hushållet som tjänar runt 150-200 lax i månaden för att beviljas lån på resten.

          De har väl företag båda två och har säkerligen tagit ut utdelning för att ha råd med kontantinsatsen. Räntan är ju låg så de måste ha råd till både den och hyran på den lön de tar ut.

        Med tanke på att Bianca Ingrosso köpte sig en lägenhet för ca 9 miljoner som tjänar betydligt mycket mer pengar än Molly så är det du som inte verkar hänga med ett dugg. De äger säkerligen 50/50 men har inte betalat 50/50

          Bästa inlägget i tråden. Självklart är finansieringen av denna lägenhet något hennes pojkvän fixat.

            såklart det är en man som skriver det ? noll koll har du. du vet väl inte ens vem Molly är och vad hon gör!

    Slutpriset blev 23 500 000

    Oops, vi blir nästan grannar.

    Skulle aldrig bosätta mig i lägenhet. Trängas i ett hus med andra och gå ut till en port med kiss och bajs? Helt obegripligt oavsett prisläge. Tycker stan överlag är äcklig, ser dessa influencers som lägger ut bilder där de hukar invid en husvägg som är alldeles randig av hundpiss ? sjukt ofräscht.

      Och jag skulle aldrig bosätta mig i ett en villa eller radhus, vilket är lite konstigt eftersom jag bodde i villa hela min uppväxttid.
      Men jag avskydde det, nu bor jag i en lägenhet mitt i stan, precis som jag drömde om när jag var liten.
      Bajs fanns det gott om ”bra för gräsmattan och trädgårdslandet” haha.

      Du vet det finns djur som pissar och skiter på landet va?

        Nej, jag hade ingen aning om det faktiskt, tur vi har förnumstiga lilla dig som kunde upplysa mig om det.

          Bajs i portar?! ?

            Vi har helt ärligt talat haft bajs på golvet i cykelrummet. Oklar härkomst. Hoppas på hund. Folk är VIDRIGA.

            Vi har haft bajs i cykelrummet och i porten, och så har nån spytt på porten och blodat ner. Allt vid olika tillfällen. Tror det låg bajs på en skateboard i trapphuset också. Mysigt med hyresrätt..

      Konstig sak att haka upp sig på.

    Jag kanske är dum, men har alltid undrat… Vad är det för banker som går med på att ge så många miljoner i lån? Eller cashar folk in såna här sinnessjuka köp kontant?

      Alla banker som har kunder med tillräckligt hög inkomst/kapital

      När det gäller lägenheter för 20-30 miljoner är det ofta fråga om kontantaffärer.
      Om sedan folk finansierar sig på annat sätt t ex genom att belåna värdepapper vet man ju inte.
      Men det är inte så konstigt om den som köper en så dyr bostad faktiskt har väldigt mycket pengar t ex efter att ha sålt ett företag.

        Om man inte heter Blondin Bella för då gäller maxbelåning.

        Jag tror inte de flesta betalar sin bostadsrätt kontant när räntorna Är så pass låga. Däremot sitter de på pengarna på andra sätt som säkerhet. Bättre beta sv lånen när räntorna går upp, om det nu gör det så väldans mycket?

    Jag är aldrig lika glad över att bo på landet som när jag ser vilka sjuka summor folk lägger på en lägenhet inne i stan. Den här lägenheten är visserligen stor men det är ändå helt galet.??

      Jag skulle inte bo på landet om jag så fick bo gratis. Tur att vi alla är olika ??

        Älskar stadsbor som tar det så personligt när någon nämner bostadspriser eller något liiiite negativt om stan.

        /mvh stadsbo som också tycker priserna är S J U K A. Speciellt i Sthlm och Gbg. Men landet får vänta några år eller årtionden ?

          Oj jag tog det verkligen inte personligt. Du läste in mer än jag skrev där ? där jag bor idag är inte lägenhetspriserna sjuka och hur det ser ut i sthlm och Gbg är inget jag behöver oroa mig för.

    Höll på att bajsa ner mig av att signa kontrakt på en lägenhet för 1,5 miljoner i Hässelby för några år sen. Att signa ett kontrakt på 23,5 miljoner hade gett mig hjärtinfarkt.

      Samma här! 1 850 000 för 43m² längst ut på tunnelbanelinjen, galet mycket pengar.

    Betyder det att vi kommer att få se inlägg från Molly med analyser om Riksbankens räntebana i framtiden?

    Vilken toppenfin lägenhet! Grattis till de båda!!

    Vem som betalt hur mycket eller ens äger lägenheten spelar väl ingen roll. Sluta vara så missunnsamma!

    Vem är hon?

      Ingen aning men hon är väldigt solBRÄND och gillar att trava runt i bikini. Det är min summering av hennes senaste instainlägg. Kan finnas mer under ytan men blev inte nyfiken.

    Alltså, en av de bästa adresserna i Sthlm, precis vid Strandvägen (som f ö är för trafikerad för att bo på). Bara grattis till dem, gjort ett kap. Och om Rustas betalat hälften eller inte ska väl vi skita i? Annars borde ni ifrågasätta även CW och LD.

      ?‍♀️

    Okej, jag är faktiskt en aning avundsjuk.

      Det kan man vara.

      Tycker det är stor skillnad på att vara avundsjuk och missunnsam.

    Hade inte velat bo på Östermalm men hade mer än gärna haft möjlighet att köpa bostad för så mycket pengar! ?

      För mig hade det räckt med ca 16 miljoner för att köpa min drömlägenhet på Södermalm (skulle heller aldrig vilja bo på Östermalm).

        Varför inte Östermalm?

          Var hade ni helst bott i Stockholms innerstad och varför?

            Jag hade valt Vasastan eller Södermalm alla gånger pga endless med mysiga caféer, restauranger, butiker och andra smultronställen. Östermalm är alldeles för snobbigt och generiskt för min smak.

            Östermalm.
            För tystnaden och det behagliga lugnet.
            Mest hundvänliga stadsdelen också.

            Sätter helst inte min fot på söder.

              Varför inte på söder?

                Finns några jättefina områden på söder, men har så svårt för ”typiska söderbor”. Jag har noll och ingenting gemensamt med veganer och vänsterpartister. Gillar inte heller hela den där boho-chic/SoFo/hipsterstilen. Dessutom vill jag inte bo i närheten av en massa pubar och barer med allt vad det innebär av stök och skräniga fyllon. Huh.

                Och så Björns trädgård som grädden på moset. Ett tillhåll för samhällets avskräde.
                Så nej tack.

                  ”Ett tillhåll för samhällets avskräde.”

                  Ok, we get it du gillar inte söder…

                  Yikes.

                    Anonym frågade, jag svarade.
                    Simple as that.

            Östermalm utan tvekan. Helst i Lärkstan, Villastan eller övre Östermalm, jag skulle inte orka med den stora mängd turister som rör sig vid Strandvägen och kvarteren runtikring. Utanför Östermalm skulle jag välja Röda bergen i Vastastan eller Norr Mälarstrand på Kungsholmen. På Södermalm finns det några pärlor, men jag tycker generellt att folk på Södermalm är lika snobbiga som folk på Östermalm (fast på ett olikt sätt) och jag föredrar lugnet på Östermalm.

            Vasastan/Norrmalm för min del, gillar även Hornstull! Liljeholmen, Hägersten och bromma är fint också men de är ju inte innerstan ?

            östermalm. Naturnära, tyst, fina områden och breda trottoarer. Bodde tidigare på bästa adress i vasastan, men det är på tok för mycket människor där tack vare mindre lägenheter och fler hus, dessutom knappt några parker eller planterade träd. På Östermalm omges man av alleér, Djurgården, Gärdet, Liljansskogen och många fina parker. Överlag stora lägenheter och våningar vilket resulterar i färre familjer.

            Gärdet (räknas väl knappt som innerstan enligt vissa ?) eller Kungsholmen.

            Hammarby Sjöstad (söder). Nära in till stan, men ändå lite avskilt och lugnare.

    Nån mer som kikat in på Cissis projekt? Fy vilken ego människa som bara måste skriva om hur synd det är om henne i var och varannan mening, när det egentligen borde handla om den personen hon pratar med. Men det kanske inte var lika intressant….

      Jag har läst och sett det mesta.

      Vet inte riktigt var jag står i detta. I grund och botten är det positivt med en feministisk site på nätet som inte kan tas bort av Instagram/Facebook.
      Men så läste jag att de vill starta nån slags fond för kvinnor som blir åtalade för förtal i samband med att de berättar vem som är deras gärningsman.
      Tycker mycket känns ordentligt olustigt. Vill vi ha dessa folkdomstolar? Tänker på ev oskyldiga män som faktiskt kan drabbas i detta. Känns inte som en rättssäker utveckling jag vill ha trots att jag är kvinna.

      Jag tyckte att den här tråden var rätt intressant ur ett juridiskt perspektiv https://twitter.com/martenschultz/status/1131199002685464576?s=19

        Är beredd att hålla med om det som står i tråden och då ser jag mig ändå som feminist.

          Varför skulle feminist eller inte feminist ha med den juridiska bedömningen att göra?

    Camilla du måste skriva ett inlägg om Resumés granskning av Samir och hur sur han är. De nämner även dig i artikeln.

    Fyfan vad jag blir bitter alltså. Här går man dag in och dag ut och sliter och behöver spara halva lönen i två år för att ha råd med kontantinsatsen till en medelstor stad i Sverige. Sen har vi Molly som hittar en rik snubbe och som på så sätt ”blir rik” flyger jorden runt i privatplan och köper en lght för 24 miljoner. Dessutom ett stort LOL på att Ross är engagerad i miljöfrågor, jo visst om man flyger över halva jordklotet en gång i veckan. Nä nu går jag och lägger mig, fml.

      Känner samma sak

      Livet är inte rättvist på något sätt.

      Lycka kan man känna lika mkt för det stora som det lilla.

      Hur träffades dom?

        På Ibiza i somras när hon och Hannalicious och co var där. Tror Hanna och Molly stannade kvar för att umgås med Ross och hans kompisar. Molly var fortfarande tillsammans med sitt ex Kewin då.

    Denna lyx som många bloggare så förtvivlat vill få oss läsare att tro att dom lever i känns många gånger som ett spel för gallerierna.

      Vad som är lyx kan ju vara mjuka värden som inte har något med pengar att göra. Ett vackert torpläge kan ju vara precis lika underbart som att bo på ett slott eller Östermalm, allt beroende på vad man helst vill bo.

    Men va, vad hände med Kevin? När tog det slut? Visst var dom tillsammans jääättelänge? /mvh tjej som tappat fokus på Molly, Barkman, Moa och Lojsan.

      Haha jag kände mig också jättelost, hade ingen koll på detta! Verkar som att de gjorde slut i somras efter lite googlingar.

      Molly träffade Ross i somras på ibiza och gjorde slut med Kevin efter det

        Ahaa så det var hennes val? Minns att hon sa att det var ett gemensamt beslut men det låter väl bättre 😉

    Oroa dig inte CamCam, min dröm är också att jobba med brott och straff, så kriminologi vore rena drömmen. Till jag pratade med min vän, hon läste det och anser att hon slängt pengarna i sjön. Det var inte alla som hon hade tänkt sig och hon rekommenderar inte programmet till någon, vilket var väldigt tråkigt :/

      Om man vet att man vill jobba med brott och straff är min rekommendation att bli polis eller jurist. Mer handfast.

    Camilla, du kan läsa till kriminolog på distans. Do it! Det är rysligt intressant och väldigt användbart i vardagslivet, att förstå sig på människor.
    Bästa jag gjort!

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

    Den som på riktigt tror Molly lagt in en enda jävla spänn i den där lägenheten måste vara bra dum i huvudet. Ross Andrew har hostat upp pengarna och lägenheten har han med 100% skrivit samboavtal om. Träffar man sin flickvän på Ibiza tar man varje försäkring man kan för att ej riskera att bli luggad… för helvete. Hon får mer än gärna visa upp sitt beviljade lån på isch 12 mille annars… good luck

    Ingen avundsjuka – bara realist i dagens 2019.

    /en man.

      Skulle kalla dig en avundsjuk ”pojk” som önskar han hade dom pengarna själv ☺️ Du har noll koll på Molly eller andra bloggares ekonomi, alla vi som läser hennes blogg vet mycket väl att det går bra för henne och har gjort länge.

        Men tanke på en årsinkomst på 310k så nej hon har inte fått någon lån på 12 mille. Somna om vakna på nytt och förstå att hon är en stooor gold digger ??

      Ren avundsjuka kallas detta! hahah ?

      du vet ju inte ens vad han heter? sån bra koll har du ?

        visa upp beviljat lån på isch 12 mille… om inte, it didnt happen.

        Är inte avundsjuk, tycker mer det är pinsamt att en sån framgångsrik man finner sin flickvän på Ibiza…….. p a s s

    Jag antar att han/de köpt denna lägenhet som ”semesterlägenhet” då Ross vad jag förstått det som är kanadensisk medborgare och inte har uppehållstillstånd i Sverige. Alltså får han inte vara i Sverige i mer än 90/180 dagar?

      Han kanske håller på att fixa det? då detta är deras hem 🙂

    Lite kul att jag såg Molly på en visning i Vasastan för en lgh i prisklassen 6.5-7 Mkr runt mars.

    Lite andra bullar när Ross klev in med kapital 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.