Ida Warg släpper nya produkter

Ida Wargs brun utan sol verkar ha tagits emot väl – förutom av Misslissibell då kanske – och redan för några månader sedan så flaggade Ida för att hon höll på att jobba på mängder av nya produkter.
Nu har hon släppt ett par stycken av dem – Instant-tan, Dry Shimmer Oil och 3 dofter och releasefesten gick av stapeln för bara några dagar sedan.
Instant-tan är förresten precis vad det låter som – en brun utan sol där du ser effekten på en gång.

Jag som är orolig för att se ut som ett kamouflagetält av brun utan sol ska kanske testa den här?
Om man får omedelbar effekt så borde det ju gå att enkelt korrigera eventuell fläckighet innan den satt sig ordentligt?
Har någon av er testat?
Oljan gillar jag däremot på rak arm.
Jag gillar allt som glittrar, som den gamla skata jag är! Jag vill helst se ut som att jag är panerad som en lyxspätta. I glitter!

I morgon åker jag förresten hem.
Den som vill bråka med en smått flygrädd CamCam med extremt taskig wifiuppkoppling har 11 timmar på sig i morgon att hamna i modd. 
😉

69 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Provade den nya instant tan och jag är besviken. Visst, den kanske lämnade något slags ”tunt” lager över vart man lagt moussen innan. Men resultatet vart fläckigt och ojämnt, något jag aldrig upplevt med den vanliga moussen. Nej, tummarna ner för denna ??

      Vanliga moussen gav ingen färg alls på mig. Jättekonstigt för är ljus i hyn. Testade på ena smalbenet för ville se hur färgen blev innan jag körde kroppen, men blev ingen skillnad alls :S På mamma ger den färg så den funkar ju.

        Måste nog vara väldigt olika från person till person. T.ex den där cocoa brown som alla säger är så bra ger ingen färg på mig. Kanske borde testa en mörkare nyans men tänk så blir det för mörkt istället.

          Jag upplever att cocoa browns färg inte fastnar om jag har någon annan produkt på huden (typ smort in mig innan).

    Säljs hennes mists på alla H&M, någon som har koll på det? Är på jakt efter en vardagsdoft och hennes vattenmelonmist lät god

      I Malmö tycker jag att jag har sett dom på alla HM så antar att de borde finnas

    Flashback, tråden om henne

    Jag gillar verkligen hennes ansikts-bus uppblandad med nattmask. Blir lagom med färg och alldeles jämnt. Instant tan skulle jag nog inte våga mig på.

      Blandar du den själv då?

        Ja, ungefär 40-60 bus-mask, skulle jag säga.

    Ingen som kommenterar hur hon poserar med benen? Ser ut som dom är påväg att gå åt två olika håll ? (förövrigt är Ida jättesnygg och verkar go så att ingen tror att det är något sätt att snacka skit).

      Ben har ju den förmågan. Du stör dig inte på armarna då?

        ?

    Kanske svårare att förstå när man inte själv har barn… Men tyvärr är det alltför många som endast styrs av känslor och nuet istället för att tänka till vem 17 det är man omger sig med.
    Past behavior är ganska talande för hur det kommer gå.

    Något som jag tycker är så otroligt wt är folk som använder brun utan sol.

      Tur att ingen bryr sig om vad du tycker då.

        #Triggered

      Är det inte bättre att folk använder bus istället för solarium? Don’t judge.

        Tycker att båda är skit.

          Varför då? Varför är BUS skit?

      Om det är något som är wt så är det folk som solar solarium istället för stt använda bus.

        Och vad är det för problem om folk vill sola solarie? Jag kommenterar aldrig på folks vanor, vare sig det är att äta kött, röka, träna, flyga, äta socker, dricka sprit eller banta. Så skit i att jag solar?!?!? Det drabbar bara mig? (cancer kostar pengar för samhället I know så absolut jag slutar sola när cigg förbjuds)

      Vi som inte får så mycket färg av solen och helst inte vill ha kritvita nästan genomskinliga ben på sommaren får helt enkelt leva med din åsikt ?

      Jag får inte sola för min läkare pga tidigare malignt melanom. Fick då rådet att om jag vill bli brun är det spraytan eller bus som gäller. Jag tror att många är medvetna om riskerna med att sola för mycket och därav använder det, vilket är toppen tycker jag!

      Ha en trevlig kväll

        Varför inte bara tycka om sin egen hudfärg istället?

      Själv tycker jag spraytan och BUS signalerar en medvetenhet. Solarium och att sola i solen är inte bra för huden. Tänker bara malignt melanom och rynkor på dekotellaget…

    Ja hon har ju verkligen gjort allt för att förbättra deras framtid, med tanke på hur hon förstört dåtiden. Not.
    Istället opererar hon om sig och viker ut sig på insta.

    Köpte shimmer oil och är Lite besviken. luktar inte jätte gott och man ser bara lite glitter på kroppen med den på, inte något ”wow glow” direkt. Någon som har tips på någon liknande produkt? Vill ha mycket glow på studenten om en vecka?

      Nuxe Shimmer Oil är ju en klassiker

      Nuxe Huile Prodigieuse Or är det rätta namnet ?

      Jag gillar Body Shops Honey Glow 🙂 Finns i en ljus och en mörk nyans. Annars är ju Nuxe olja en klassiker. Yves Roche har också en som är helt ok och billigare än de andra två.

      Fenty body lava, givetvis!

    Är det fler som har probem med instagram idag, eller stories rättare sagt? Förlåt för ot men någon som vet om det är störningar idag för flera användare?

      Japp, jag har också problem. Skönt att veta att fler har det.

        Eller ja inte skönt men bra att veta.

        Är det så att det hänger sig och hakar upp sig? Hänger sig när det är rörligt på instatstories? Så störigt, hur länge ska det hålla på, blir tokig.

          Ja precis så har jag det. Vet ej vart man ska vända sig.

            finns ingen att vända sig till. Haft problem med att marknadsföra inlägg på Insta i snart en månad. Spammat deras ”kundservice” varje dag. Ingen kontakt, ingen förbättring. Vet inte vad jag ska göra, och undrar vad jag skulle ta mig till om något allvarligare händer och det inte finns någon som helst hjälp att få.

          Nu kan jag inte ens logga in på instagram, fler med samma problem?

    Nej jag provade hennes spray tan och den var hemskt gul och ojämn. Tacka för min loreal spray tan som ger snyggt brunt resultat och inga fläckar

      Tycker också att loreal är bra.

    En liten OT fråga (vet du ogillar det Cam) men Vad är det Maggan Graaf ”filmar hela dagarna”?
    Jag läser bara hennes blogg sporadiskt och har inte tid scrolla igenom hennes kilometerlånga inlägg späckade med bilder.
    Ska Graafarna bli en ny ”Familjen Wahlgrens” eller jobbar hon åt postkodlotteriet igen eller what?

      Men är det så svårt att lista ut verkligen och varför skulle just Camcam veta? Det fattar väl alla vid det här laget att de filmar en realityserie, de flesta har väl förstått det iaf. Det kommer nog att börja sändas i höst.

        Frågan riktade sig naturligtvis inte till Camcam utan till er trevliga läsare som har svar på det mesta. Tack så mycket.

        ”det fattar väl alla vid det här laget” Right… Är du samma människa som skrev att alla redan vet att Biancas show ska visas på femman eller var det nu var?

      En realityserie ungefär som Wahlgrens värld och Lailaland alltså fast med systrarna Graaf o familjer.

        Okej tack.Jaja det kanske blir kul se ett tag iaf.

    Seinabosey på insta – vad händer?

      Nej! Har hennes konto blivit kapat?! Stackars henne ?

    Jag undrar om någon har koll på fler banbrytande idéer som Isabella Löwengrip announce’at högt att hon ska genomföra – men som aldrig blivit av? Många har skapat rubriker och legat till grund för folks bild av att hon är så otroligt driftig ……

    Kommer på dessa:
    – ett entreprenörsgymnasium
    – ett spa i Stockholm
    – en klon

    Är säker på att det är fler. Hjälp mig?

      -en realityserie
      -ett bokförlag
      -stor föreläsning i saudi Arabien

      Hon är den första kvinnan som kombinerar jobb och barn.

        Hon har tappat 1000 följare sedan ” nya idén”. Blir hon en svensk motsvarighet av James Charles

      Ville hon inte erbjuda frukostpåsar på Arlanda, för folk som anländer på morgonen och ska hem till en tom kyl?

      Förskola

    Hon har ju inte berättat något om vad hon skall göra där, olikt henne!

    Och du verkar vara en trevlig typ du.

    Men låt singel-Bella få dejta runt lite!

      Hon borde dejta Trump. Han gillar ju looken och de har massor gemensamt. Dessutom skulle hon bli big (huge) i USA.

    Hon skiter ju ändå i vilken planet hennes barn ska ärva.

    Älskar att BB sitter och höjer kollagen till skyarna om hur det hjälpt mot rynkor när det är tydligt att hon fått botox (har själv botox, inget fel med det men säger heller inte att det beror på kollagenpulver…) Denna kvinna slutar aldrig förvåna…. ALLT för pengar, noll integritet.

      Hon är under 30, hennes hud har inte ens börjat åldras ännu så även om kollagen skulle ha effekt (vilket det inte har) så hade den inte varit påvisbar hos henne.

        Jo huden börjar åldras i olika grad långt innan 30, det är olika i hur stor utsträckning. Många som börjar med botox innan de är 25 t ex Bianca, Paow, och Kissie och Annica var väl under 25 när de började med botox, vissa redan runt 20. Möjligt att BB tagit lite botox i pannan men det har hon isf gjort nyligen för hon verkar inte haft botox tidigare, men varför skulle hon inte, då slipper hon ju kanske lite av sin migrän också som hon väl lidit av i perioder. Kollagenpulver ska väl hjälpa ytterligare till hela huden, om det nu har effekt det vet inte jag som ej testat men det sägs att det gjorts studier på det och andra vittnar ju om det och gör reklam om det.

      Men har hon botox eller retuscherar hon sina bilder? Hmm vilket är det nu? Och vissa brukar ju påskina högt att hon är rynkig när bilder inte retuscherats? Är Kissie lika mycket utan integritet då och gör allt för pengar för hon gör ju också reklam för kollagenpulver och är väl yngre än BB och har väl botox? Anitha Schulman och Laila Bagge gör reklam för samma, LB har för övrigt använt botox, har de noll integritet då? Botox tas förresten inte överallt och har inget med att göra om någon vill boosta med extra kollagen, det ena utesluter inte det andra med andra ord.

        Man kan se tydlig skillnad på hennes videor för cirka två mån sen där hon kunde höja ögonbrynen och få lite rynkor va nu när hon bara kan höja ögonbrynen lite. Så det verkar vara nyligen. Ja hon har retuscherat/filter på sina bilder men på videor kan man oftast se det. Nya videor däremot kan man se att hon har svårt att lyfta brynen lika högt.
        Igen. Inget fel med det men varför ljuga om kollagen?

        Och för att svara på dina frågor ja samtliga du nämnde ovan har i mina ögon noll integritet. Inte bara pga botox/kolllagenpulver utan pga sättet de gör reklam på.

    Jag upplever att cocoa browns färg inte fastnar om jag har någon annan produkt på huden (typ smort in mig innan).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.