Kenzas italienska stalker dök upp i Sverige

Den här gången har oturen kommit till Kenza att få påhälsning av en stolle som fått för sig att han är kär i henne. Förra gången var det Isabella Löwengrip som fick ringa polisen efter att en man dykt upp hemma hos henne för att bedyra sin kärlek.
Kenza har gått över sitt beräknade födelsedatum och är givetvis helt förkrossad över att någon gör så här, när allt hon vill är att fokusera på den stundande nedkomsten av sin son.2

Tur att hon har Aleks som kunde ”karatechoppa” ner mannen så att polisen kunde gripa honom. (Nu vet jag inte att han behövde ta till det men det måste vara skönt för Kenza att veta att färdigheterna finns OM de skulle behövas.)

Har Kenza någonsin tidigare nämnt att hon utsatts för stalkers?
En snabb sökning i hennes blogg visar på noll resultat men hon kan ha nämnt det på andra plattformar. Någon som vet mer än jag?

All kärlek till Kenza!!!

68 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag har hört/läst om denna man tidigare, vart vet jag dock inte då Kenza inte är någon jag någonsin har följt.

  Svara

  Usch va hemskt! Dessvärre tror jag inte att han är den ende som har Kenzas bilder nersparade på sin mobil, finns så mycket sjukt folk där ute.

  Svara

   Kenza är väl den svenska influencer som har flest följare i Nordafrika och Östeuropa. Har för mig det i alla fall.
   Säkert också i Sydeuropa. Hon är en internationell kändis.
   Som tur är så är stalkers sällsynta men förstås obehagliga när de kommer nära. Kändisskapets baksida.

   Svara

    Jag bor i Frankrike och har aldrig hört talas om henne här (vilket inte behöver betyda att hon inte är känd i sydeuropa). Men jag antar att det är genom modellbilder o.s.v som hon är ”känd” här, inte genom bloggen.

    Svara

    Internatoinell kändis? Nja men oavsett så kan man ju konstatera att galningar som stalkar inte brukar vara svenskar utan män från utlandet, märkligt. Obehagligt.

    Skönt iaf att se att inte Kenza får skit och anklagas för att ljuga, ser inte heller så många kommentarer om hur fel och konstigt det är att berätta om en stalker, vilket det brukar skrivas i massor när det gäller andra. Hoppas Kenza är okej och mår bra.

    Svara

     Kan man verkligen konstatera det?

     Svara

     Nej men sluta, det kan man inte konstatera baserat på Bellas och Kenzas fall.

     Svara

   Klart inte. Jag har säkert också någon bild på henne, brukar printa om jag ser kläder, stil, hår etc jag gillar.

   Svara

    Givetvis finns det ju folk som sparar bilder för inspo. Vatten är blött liksom. Är ju helt off topic dock.

    Svara

   Jeg tror hun mente bilder HAN havde taget av hende, inte från bloggen.

   Svara

    Hade han tagit bilder på hennes gravidmage under täcket när hon sover hade vi hört om det för länge sen Danmark 👍🏻

    Svara

  Anledningen till att man inte skriver så mkt om det brukar vara att polisen inte vill att man ska ge uppmärksamhet etc. föder intresset hos stalkern då de ser det som att ”man vill ha hen” då de inte kan skilja på uppmärksamhet. Vissa har ju inte förstått det

  Svara

  Så sjukt obehagligt, och det värsta är att det händer när hon är höggravid. Man känner fara för sitt ofödda barn, men det här måste vara x1000

  Svara

  Hans karatefärdigheter har noll chans mot ett vapen. Skulle inte gått ut själv, man vet ju inte vad det är för dåre man har att göra med. Stackars Kenza. ❤️

  Svara

  En liten liten revolver (en liten Ruger) är perfekt mot stalkers. Men i Sverige får folk inte ens ha ordentlig försvarspray. Men det blir nog bra…han blir släppt om 24 tim och kan fortsätta.

  Svara

   Men vad är det folk inte fattar med detta!?!?!? Om den utsatta lagligt får ha ett vapen får ju gärningsmannen det också……………….. Det är ju inte som att personer som kommer begå brott i förväg är kända så de inte får köpa vapen. Känns väldigt smart detta iallafall. Väldigt säkert för Kenza. Eller vem som helst som blir utsatt. Not.

   Svara

    I de delstater i USA med det mest liberala vapenlagarna har lägst antal skjutningar.
    Självklart borde vi få möjlighet att få försvara oss, vilket i sin tur får en eventuell gärningsman att tänka några varv till om h*n misstänker att själv bli skjuten.
    Här i Sverige är det tom förbjudet att bära skyddsväst….och på det har vi en polis som går på knäna och lägger ner överallt.
    Hur sjutton ska vi försvara oss?

    Vet en del som tagit vapenlicens mest för att få känna sig trygg utan att vara olaglig…men även den utvägen har (eller kommer) försvåras.
    Varför i helvete då? Varför ska den fredliga befolkningen stå helt maktlösa inför alla kriminella utan minsta chans att försvara sig?

    Svara

     Källa på det?

     Svara

      https://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/a/RxagpO/mer-an-en-masskjutning-per-dag-i-usa
      Det finns säkert mer att läsa om det där om man googlar runt lite.
      Vad det beträffar skyddsväst, så har det endast varit ett förslag (tydligen), vilket jag borde följt upp innan jag plitade ner det här.

      Hur som helst så bryr sig de kriminella precis ingenting om det är olagligt eller inte att bära vapen, hota och skjuta omkring sig, medan vi fredliga och laglydiga inte har en suck.
      Det är enligt mig helt galet och ja, jag är för att även vi ska få bära vapen (vi som vill ha en chans att freda oss).
      Däremot är jag emot våld och hade önskat att det inte ser ut som det gör idag.

      Svara

       Ok, din källa talar om masskjutningar för det första och slutsatsen där var ju att det snarare beror på att det rör sig om glesbefolkade stater. Artikeln nämner inget om skjutningar i övrigt men nämner att ett flertal allvarliga masskjutningar genomförts med lagliga vapen. Jag tror jag fortsatt gärna ser en strikt vapenreglering.

       Svara

        Det går givetvis att söka vidare på det här om det nu finns ett intresse för det, vilket jag har gjort tidigare när jag ville fördjupa mig mer i det, liksom allt annat.
        Jag läser vanligtvis inte gammelmedia heller, men det va det som kom upp då. Aftonbladet vill gärna skriva om verkligheten till sin fördel så att göra egna efterforskningar rekommenderar jag dig isf.

        Svara

         Ok, u lost me at gammelmedia…

         Svara

       Älskar att källan är aftonbladet 🤦🏼‍♀️🙊

       Svara

       Fast en av anledningarna till att förbjuda skyddsväst är ju just för att det är kriminella som använder det och att poliser på så sätt lättare ska kunna gripa dem när de använder det. Detta leder i sin tur till att poliser då också lättare kommer att kunna göra husrannsakan där de kan beslagta vapen, droger m.m. Finns inte många icke-kriminella som skulle bli lidande av att ett förbud mot skyddsväst införs, just för att vi inte använder det till vardags.

       Svara

     Såvitt jag vet är det fortfarande inte förbjudet att bära skyddsväst i Sverige så tar resten av dina påståenden med en nypa salt.

     Svara

     Sist jag kollade är det inte förbjudet med skyddsväst så tar dina påståenden med en nypa salt.

     Svara

     Svara

     Det där är ju bara dumheter. Källa or did not happen.

     Svara

    Principen är den att man bör ha laglig rätt att försvara sig eftersom staten inte kan garantera att kriminella inte får tag på vapen. Så länge galningar skjuter, så bör laglydiga få ha vapen också. I USA sker skjutningar på skolor och mall därför att de är vapenfria zoner. Skjuts mer sällan på platser där folk kan försvara sig.

    Svara

   Mm för vi vill ju ha det som i USA med massa vapen överallt, låter ju safe. Händer ju aaaaaldrig något vapenrelaterat där. 🙄

   Svara

    Ja det är helt sjukt hur många oskyldiga som som daligen sätter livet till då var å varannan dåre har rätt till vapen. Smart!

    Svara

   En liten revolver hade inte gjort det minsta skillnad i detta fallet. Det får en inte att känna sig säkrare direkt.

   Svara

  ”Kenza har gått över sitt beräknade födelsedatum…”

  Nej, hon är redan född. Det är bebisens beräknade födelsedatum.

  Svara

   Tack för ditt förtydligande, blev så förvirrad där ett tag.

   Svara

    Jag med. Tur du rättade till felsyftningen där. Tur det finns såna som dig <3

    Svara

     *Sådana som du.

     Svara

    Jag skriver själv titt som tätt fel, tycker inte att det är några som helst problem att påpeka det här eller andra problem med stavningen.

    Svara

   🙄

   Svara

  Bingo och Katrins låt😂😂😂😂😂😂😂

  Svara

   Pallade lyssna ca 4 sekunder innan jag stängde av

   Svara

  Hej

  Svara

   Skulle bara kolla om det var något tekniskt fel på grund av det låga antalet kommentarer. Men folk är väl ute och njuter av vädret!

   Svara

    Bara du och jag här 😀

    Svara

     Och jag ! Men så bor jag på västkusten i Norge där vi idag har 14 grader, stark vind och tjockt molntäcke.

     Svara

  DN har skrivit om de okända makthavarna; influencers. De har bilder på några av de största, Margaux Dietz, Anna Nyström, Janni Deler och Angelica Blick. Sen har de också listat de med mest makt, men ser ut att vara bara Youtobers. Nordens största bloggersta Blondinbella nämns inte…

  Svara

   De vågar väl inte med risk att få ett hatdrev efter sig av denna bloggs läsare och innehavare…

   Svara

    Om det skulle stämma – att jag kan tysta DN och deras journalister genom min blotta existens – så borde JAG stå överst på den listan!

    Svara

  Hemskt! stackars Kenza.

  Jag har skrivit här några gånger förut(vet ej under vilket nick) om min stalker som förföljt mig i 3 år och att jag mådde så himla dåligt inför rättegången. Vet inte om någon som kommenterade läser det här, men nu har rättegången varit. Det var hemskt, flera timmar face to face MEN han blev fälld! Efter år av periodvis flykt har jag rätten bakom mig och extra insatser om det skulle fortsätta. Så tacksam för era kommentarer och pepp❤️Ni är fantastiska! Jag önskar detsamma till Kenza!

  Svara

   Stort grattis! Har selv været der.

   Svara

  Jag tror Aleks tog honom med lagom mycket våld och ringde polisen samtidigt. Kan inte tänka mig något värre när hon kan föda när som helst.

  Svara

  Kul att läsa tråden på flashback om dig camilla. Mycket sjukt.

  Svara

   Ja, det är extremt underhållande! =)

   Svara

    Ja verkligen! Hur känns det att läsa saker om sig själv och inte kunna påverka det som skrivs som en sanning?

    Svara

     Puttenutt

     Svara

  Tur att Kenza har Aleks, vilken underbar make och dessutom serb, trogna och lojala mot familjen.
  (Min bästa väninna är gift med en serb, jag säger bara, serbiska män är guds gåvor till kvinnor).

  Svara

   Förutom om du råkar vara muslimsk kvinna kanske?

   Svara

    Eh Sofia, förklara gärna hur du menar?

    Svara

    Kenza är väl muslim och tycker väl kanske inte alla serber nu kan hållas till ansvar för det fruktansvärda som hände.

    Svara

     Kenza är inte muslim, du bara antog det för att hennes far var marockan? Hon har t.o.m. sagt att hon inte tror på någon gud.

     Svara

    Det finns serbiska muslimer ditt jävla rötägg. Serber hatar inte muslimer. Albaner däremot 🙂

    Svara

     Var det inte serberna som var de mest våldsamma i kriget? Speciellt mot bosnierna (=muslimer). Säger inte att det betyder att ”serber hatar muslimer” dock, men Serbien gjorde en hel del hemska saker. Och nej det betyder inte att de fortfarande är våldsamma etc om nu någon får ut det från min kommentar. Historia är historia.

     Svara

     Många albaner är ju muslimer? Har träffat många/lärt känna många Albaner som är stolta muslimer så det låter ganska vågat med ett påstående att albaner som en grupp hatar muslimer.

     Svara

    Hur tänkte du nu?
    Finns gott om ”blandade” äktenskap nere i balkan, detta trots kriget mot varandra och olika religioner!
    Många serber som är gifta med bosnier/albaner som är muslimer.

    Svara

   Adde adinatoor är serb 😣

   Svara

  Har du ringt SOS-alarm för att säkerställa att de verkligen gjordes en utryckning…

  Svara

   Har du uppfattningen om att Kenza ljuger och överdriver lika ofta som Blondinbella?

   Svara

   Sos Alarm skickar inte polisresurser för övrigt, så de skulle inte ha en aning

   Svara

  Det är konstigt att bloggare inte får ännu flera stalkers efter sig, de bjuder ju verkligen in till det. Hela konceptet går ut på att dela privata bilder och berätta privata och personliga saker för att skapa en illusion av vänskap med läsaren, denna relationen är förutsättningen för att de ska få annonser och samarbeten. Influencer marketing fungerar endast om läsaren ser influencern som en vän. Den falska relationen de skapar med läsaren är alltså vad de tjänar pengar på. ”Riktiga” kändisar skulle aldrig dela sitt liv med offentligheten, de gör snarare allt för att hålla en distans och skydda sitt privatliv. Det är självklart hemskt att bli utsatt för stalkers oavsett, men bjuder man in okända människor i sitt liv på det sättet som bloggare gör är det inte frågan om men när de kommer få en stalker efter sig. Oftast är det bara förvirrade och harmlösa personer som tror att bloggaren vänder sig enbart till just dem när hon skriver ”Hej hjärtan”, ”kisses”, ”massa kärlek” etc och att relationen är äkta och ömsesidig, men det kan eskalera och risken finns också att de drar till sig mycket sjuka individer som kan vara våldsamma.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.