Dagens…

Fanny Lyckman ser inte så där överdrivet peppad ut på produkten hon gör smygreklam för på Instagram. Kom igen nu, Fanny! Ett leende kostar ingenting! 😉

Molly Rustas verkar ha hittat sin absoluta favoritställning att göra smygreklam för sin kommande badkollektion. Eller försöker hon helt enkelt undvika att få ränder under hakan? Vad tror ni?

Bobban och My! Two peas in a podd! Så mycket smygreklam för Bobbys små mirakelpiller!

Märket som sålt äkta päls som fejk verkar ha gått all in för att klä så många som möjligt under Lollapalooza, och kanske är det solsting som gör att så många missat att reklammarkera det hela?

 

Keela har hittat en ”utspilld” favoritpose framför spegeln och varför byta ut ett vinnande koncept? Det är ju bara dumt!

HÄR KAN NI ANMÄLA SMYGREKLAMEN!

58 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Åh herregud.
    På precis allt.

      Jäklar vilka blåmärken tjejen längst ner har på benen!
      Jag har lätt att få blåmärken och ser ut som att jag just tagit mig ur en mma-match, men detta slår ju.

      Ja, att den här influenctertrenden inte är på utdöende är ett enda stort mysterium.
      Följer folk verkligen dessa personer? Och varför i så fall?

    Smygreklam är inte OK!
    Men det finns också ett annat problem med de här Molly Rustas, kom-och-ta-mig, visa strupen poserna.
    Så jäkla svårt att få någon uppfattning om själva plagget. Hur det liksom ser ut på en vanlig tjej i en vanlig kroppspose på stranden.
    Det är iaf inte ofta inte ofta jag lägger mig i ”Ibiza breeze”- ställningen.

      Herregud vilket hollywood-fru-liv hon lever nu dock!

        Hurdå? Hon är i Cannes och på Ibiza..?

          Oj, förlåt, antar den europeiska termen är jetset-liv. Happy now?

            Ja det är en ny lägenhet som såg helt otrolig ut. Innan det så verkade det som att dom bodde på Grand Hotel i veckor. Cannes, Ibiza, privat-jet, lyx-yacht, Michelin restauranger. Vem är hennes nya snubbe Ross egentligen?

              Skulle gärna byta liv med henne några veckor om året!

                Det kan du. Det kan jag. Det kan alla.
                Saken är mer om man är villig att göra det som krävs för att göra det/nå dit. Jag känner ofta att jag hade kunnat ha ett sådant liv. Men, jag vill t.ex. inte dumpa min pojkvän (relaterar till när unicorn killar vill dejta en), jag vill inte ”ge upp” det liv jag redan har etc. När saker kommer till sin spets så handlar det inte om tur och otur, utan valen man gör varje dag. Man väljer varje dag hur sitt liv ser ut och vill man ha det annorlunda så gör man val i den riktningen. De valen hon gjort, är som sagt hennes val. Men fastän jag iband kan tycka det verkar nice med ett visst typ av liv, så inser jag att i slutet av dagen så är jag inte villig att göra de valen som krävs för att nå dit. Då är jag faktiskt lyckligare i min tillvaro här. Och jag anser alla såklart har rätt att göra sitt eget dagliga val, och är således inte dömande M R ett dugg utan unnar henne glädje att hon gör de ”rätta” (rätta som i rätt för var enskild individ) för sig. För en annan kanske de inte hade det i slutändan. För en annan, kanske de hade det. 🙂

    Eller så kan man skicka Bobby på en kurs svenska skrivregler. Hello sär skrivning ??
    Iofs sa han i ”Den rätta för Rosing” att en kille var fotogenisk (alltså lampolja) på sina bilder, så man kanske inte ska hoppas på för mycket å andra sidan..

      Skillnad på fotogen och fotogenisk.

      Fotogenisk betyder att man blir bra på bild, att man är lättfotograferad liksom så helt rätt i sammanhanget.

        Utan att ha sett det aktuella programmet så gissar jag att han kanske som fotogen, alltså som lampoljan?

          Va? Fotogenisk som i att bli bra på bild är ju urgammalt. Hur kan ni få det till fotogen?

            Jag tror att trådstartaren menar att han uttalade det ”fotoschenisk” som fotogen och inte ”fotojenisk” som fotogen. Hajjar’u? 🙂

      ….och fotogen betyder att man ärvt en speciell gen från sina föräldrar, som gör att man blir bra på bild. Kan absolut finnas spår av lampolja i den genen.

      Men det heter ju fotogenisk när man blir bra på bilder ??

        Kanske annan typ av lampolja bara 😉

      *särskrivning

        ?‍♀️

      Fail.

    Myggan påstod ju att hon inte behöver reklammärka inlägg. Är man lika klok som en Book kan det inte vara lätt alla gånger.

    Bara jag som typ aldrig hört talas om någon av ovanstående tjejer?! Och nästa fråga – vad är det för folk som på riktigt följer dessa personer? Är uppriktigt nyfiken

      Jag gillar ändå att du går in på en blogg om bloggare och skryter om att du minsann inte samt ifrågasätter vilka det är som ”på riktigt” följer dessa bloggare. Om det inte är intressant så vad gör du här?

        Vet heller inte vilka de är. Man kan väl läsa här utan att vara intresserad av ALLA som avhandlas?

        Oj är du ny här? Välkommen! Du kommer snart inse att Camilla skriver om så många mer människor än dessa 🙂 där har du ditt svar. Men bra försök att försöka sätta dit mig 😉

          Tyvärr inte särskilt ny här. Därför känner man ju igen dessa bloggerskor.
          Menar du att det läggs ut så många av Cam så ditt minne klarar inte av att känna igen dom?

      Jag håller med, känner mig så gammal.

      Jag har heller ingen aning om vem dessa är…

    Men… jag tänker att genom att du lägger upp detta här så får väl företagen publicitet och ännu mer exponering (fri) som kanske gynnar dem mer än att det stjälper för dem. De kanske säljer mer av detta och inte många som kanske anmäler, och även om det anmäls så kanske inget negativt händer. Fler som köper än anmäler kanske. Så detta kanske snarare är win win för dessa uppvisade företag? Hur tänker du kring det? Även det som Isabelle S visar upp i föregående inlägg och du sprider vidare till en större massa, så det kanske säljer mer istället?

      Själv har jag hittat till många produkter genom Camillas smygreklaminlägg så jag tycker att hon kan fortsätta!

      Det är bra att få alla rabattkoder samlade på samma ställe.

    Hur många år ska de köra på Mys grinande och gamla hårbild? Kan vi inte få se rotfyllningar och inflammerad tand nu som omväxling.

    Åza B reklammarkerar aldrig. Kolla gärna henne.

      Åza B är bästis med Myggan. Hon kanske fått ett frikort av My så hon också slipper reklammarkers. ?

    Tänker bara på snusk när jag ser mollys bilder. Tycker det känns sunkigt.

      Hoppas så innerligt på att vi snart helt tar klivet bort från allt sexualiserande av kvinnokroppen. Så ofantligt tröttsamt och sorgligt rent av.

        Det kommer aldrig att hända, skönhet och sex säljer.

          Fast är det verkligen många som blir sugen på att köpa hennes baddräkter när hon postar så där?
          Alltså hon är super snygg och får ju så klart posera hur hon vill men jag hade blivit mer köpsugen om det varit mer naturliga bilder.

          Det finns studier som visar på det motsatta. Personligen tror jag att fler och fler börjar ta avstånd från märken som använder sig av sexualiserande reklam. Det är vi konsumenter som står för köpkraften och ju fler som tar avstånd, desto mindre säljer denna typ av marknadsförande.

          Det är en myt att sex säljer. Seglivad som tusan dock.

          I swear to god I will lose my mind if I hear the “sex sells” fallacy one more time. Sex does not sell. If sex sold, we would see penises where we see boobs. Naked men would be on everything that naked women are on. Sex isn’t what they’re selling you. They’re selling you an impossible, pornographically fueled misogynistic idea of the perfect woman.”

      Gillar dock att hon inte ser så retucherad ut, man ser liksom hennes hud, med lite linjer under ögonen (helt naturligt) osv. Tycker om det!

    Ja kolla upp Åza Brennander!

      Eller bara anmäl henne själv direkt istället. Annars får hon mer läsare/följare vilket brukar leda till mer smygreklam och samarbeten istället, dvs mer pengar att tjäna för henne.

    Stöttar ej att Fanny kör smygreklam men herrrregud vad vacker hon är! Hade bytt mitt ansikte mot hennes alla dagar i veckan?

      Du är garanterat vacker som du är, precis som Fanny är!♥️

      Ja hon är så sjukt jäkla snygg. Följer henne enbart för att jag är hemligt kär i henne hahaha

    Hur har du missat att den största smygreklamen just nu är lollapalloza? Med insyn kan jag säga att varenda b o c- kändis där är betalda. Framförallt är det skämmigt när margaux skriver att hon köpt biljetter till sitt tjejgäng när alla som jobbar med festivalen vet att d inte sant. Men blondinbella-way of lying seems to pay off Då även du faller för det…

    Sett att lisa klär upp influencer mycket i svart nu på sommaren. Verkar lite fantasilöst och dystert. Annars tycker jag hon är duktig.

    Vad är det för (blå) märken Keela har på sina ben?

      Inget annat än vanliga hederliga blåmärken

      Keela får blåmärken väldigt lätt.
      Vet inte om det har något samband med att hennes immunförsvar är kasst eller att hennes njurar har krånglat.

      // gammal fangirl som följt henne sedan Kickbackpack ??

    Inte konstigt att Fanny ser så sur ut på bilden, det går ju åt extrema mängder grundvatten för att odla mandlar! Klart hon egentligen inte vill stötta denna klimatpåfrestande dryck.

    ”Kom igen nu Fanny, ett leende kostar ingenting” – haha jo, det är ju faktiskt exakt det som
    det gör när det kommer till influensers?

    Hur kommer världen att se på detta fenomen med influensers om 20 år? Lika pinsamt som att se sina föräldrar på bild från 70-talet då den värsta topless perioden varade eller har man avancerat till ställningar som övergår fantasin för att visa upp sig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.