Sluta leka med våra känslor!!!

En kommentar från Phillipes Instagram uppmanar honom att sluta leka med Bianca och hennes känslor och jag känner spontant ”MEN VIIIIRÅ!?!?!”
Våra känslor då?
Av kommentarerna att döma så verkar många följare minst lika känslomässigt involverade i Bianca och Philippes av och på-förhållande som paret själva.
Jag vet helt ärligt inte om de klarar av ett uppbrott till.

Nu vet vi ju inte vad som ligger bakom Biancas resa till Mallorca utan Philippe, eller att de båda avföljt varandra på Instagram men läsarna vill veta och det NU! Där med basta!
Förr eller senare kommer vi få reda på vad som hänt. Så länge det finns Wahlgrens Värld så kommer vi på ett eller annat sätt få en detaljerad insyn i Biancas privatliv och allt som pågår där.

Man får ha lite tålamod bara, för i skrivande stund har varken Bianca eller Phillipe svarat på kommentarerna som frågar om parets relations-status.
Kom igen, håll oss inte på sträckbänken längre! Kom igen, var en ”tvättis-gumma” och ta bladet från munnen. 🙂

 

140 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    De båda är sådana attention whores.

      Blev du all fired up av att du fick över att dina drygt 100 tummar apropå attention whore och osmakliga kommentare. Din.

        Om du menar i föregående inlägg så var det inte osmakligt. Om du menar i det här inlägget var det heller inte osmakligt eftersom det enbart är ren sanning. Om du läser in för mycket i whores bör du inse att whores i denna mening inte betyder det du tänker på utan är ett välkänt uttryck som används i sådana här sammanhang.

          Nej jag menade din här kl 17:04. Du fiskade like med den. Erkänn.

        Oj. Vilken märklig kommentar. Förstår inte riktigt, men det kanske bara är jag.

          Bättre?

          1) Label given to any person who craves attention to such an extent that they will do anything to receive it. The type of attention (negative or positive) does not matter.

          2) When one person, guy or girl, will do or say anything around a group of people, be it telling stories, or jokes, or talking about themselves. While talking about themselves it forces the spotlight on that guy or girl who will often say outlandish things to bring attention to his/herself. Often times, this person’s cry for attention stems from insecurity. Meanwhile, others are annoyed and irritation.

            Tror Anonym här ovan syftade på tidigare Anonym. Förstår inte ett ord av vad människan skriver.

              Inte jag heller. Fattar ingenting.

              Rätt. Jag (18.32) svarade på 18.09. Jag får skärpa mig och lägga till klockslagen, det kan bli litet knepigt ibland.

      Jag tycker det är ledsamt för blir dom inte slitna av att bli ihop och sen göra slut ofta. Man vill ju liksom att det ska sluta lyckligt.

        Alltså jag förstår verkligen inte vad det är för förhållande (som hon nu sagt vill hon ha ett monogamt där de bor ihop och har familj) där man gör slut stup i kvarten, är med ANDRA och sen blir tillsammans igen. Självklart är det ingen kärlek. Speciellt inte från hans sida.

          Hur vet du att de har varit med andra?

            Bianca har själv sagt det.

    Hur ska jag möjligtvis kunna motivera mig till att bry mig om detta?

      Det går inte. Finns ingen mening eller nöje i detta ”drama”.

      Viktor!!!! Vilken onödig kommentar.

        Hela jag är väl onödig?

          Det är du inte alls Viktor. Du är rolig.

          Hela du är ute med håven

        Lika nödvändig, eller onödig, som alla andra kommentarer här.

    Är han inte på Mallis med Bianca då? Tyckte mig höra hans röst på en instastory igår

      Nopp han är i Sverige, såg honom på Östermalm igår :/

    Eh, vad löjligt. Låt dem vara. Hon berättar väl när hon är redo.

    Tycker verkligen synd om Bianca oavsett vad som har hänt. Så ung och allt som händer henne blir allmänhetens business utan att hon ens kommenterat det.

      Fast det är ju självvalt så förstår inte vad det är att tycka synd om?

        Ja, hon skrattar nog hela vägen till banken men skattar hon hela vägen i Sverige?

          DETTA är det enda som borde vara av allmänt intresse.. ☝️

        På vilket sätt är det självvalt när hon väljer att inte prata om det?

          Menar mer att hon valt att vara en offentlig person. Då är det naivt att tro att folk inte kommer att spekulera.

        Tycker det finns många kändisar som gör ett aktivt val att vara förtegna om sina relationer.

          Jag tänker att idag har vi en ny typ av kändisar som blivit kända mycket pga att bara vara sig själva.
          Sen spelar de roller, överdriver, utvecklar sina karriärer osv, men deras fans är liksom vana att få veta ”allt” och är inte okej med att va utanför. Vi ställer inte samma krav på en kändis som varit mer återhållsam om sitt privatliv tidigare..

      Det är ju hennes levebröd som hon valt själv.

        Lucky me att jag fortf kan tycka synd om en offentlig person när denne går igenom något jobbigt. Tyckte även synd om Khloe Kardasian när hennes kille var otrogen när hon var höggravid och det delades med resten av världen

          Känner faktiskt att Bianca e en av dom som faktiskt förtjänar sin lön, med tanke på hur mycket hon jobbar. Oavsett om hon kräver uppmärksamhet eller ej så tycker jag synd om henne då det inte verkar funka med Philippe:(

            Tror du att Philippe har det så himla lätt med fröken Bianca då?
            Hon vet inget, hon kan inget och hon har väl inte så mycket tid att göra något. Menar då i hemmet och med mannen.
            Hon springer ju bara hem till mamma och har en eller 2 icke rumsrena hundar under armen.
            Det kan inte vara lätt att försöka leva med henne.

              Ska en gå efter hur Bianca framställs och beter sig i WV så verkar hon vara en pain in the ass att ha att göra med och bo med. Tjejen har mycket att jobba på/med mentalt innan hon kan leva ett normalfungerade liv.

          Ja fast rika kändisar har råd att gå till psykolog. Mycket mera synd om fattiga och olyckliga.

            Du har i Sverige rätt att gå till en psykolog tack vare våra skatter. Du betalar endast upp till högkostnadsskyddet. Grattis! För det finns psykologer inom landstinget ?

              Wow, är det så? Är det bara att ringa då eller hur funkar det? Eller är det ett års kö jag bör förbereda mig på?

                Bortåt ett halvår får du nog vänta. Så det är inte så enkelt och bra som det låter. Tyvärr.

                Du kan ju börja med att testa att ringa iaf ?

                Jag bor i Malmö och fick tid på vårdcentralen efter 1,5 månad typ. Värt ändå ?
                När jag mådde akut dåligt över att vara medberoende i flera relationer i mitt liv gick jag till Öppenvården. De hade drop-in och jag fick träffa världens bästa terapeut. Fortsatte träffa henne regelbundet i nästan ett år. Alltid gratis och gott kaffe i väntrummet.
                Ibland uppskattar jag att betala skatt så sjukt mycket!

                  Åh, lust att tipsa om vilken VC i Malmö som erbjuder detta? Jag använder mig av den i Västra Hamnen, men hittills inte så jättenöjd. ?

                    Vårdcentralen Eden, ligger på Möllan. Detta var dock tre år sen..

                Det är helt sjuka väntetider och det är inte säkert att man får träffa någon alls.. Psykiatrin är extremt överbelastade och självmordsbenägna patienter skrivs ut pga platsbrist. Givetvis hjälper det att kunna kontakta en privat psykolog eller psykiatriker. Dessutom skrivs inte hela ens liv ner i journaler som alla i vården har tillgång till ? Tyvärr har inte alla råd att betala 1500:- per timme för att få hjälp.

            Usch. Tänkte på en viss DJ. Vilken hemsk sak att säga. Som att människor som mår dåligt tänker rationellt. Rik el fattig.

          Ja alltså, jag tycker också synd om Bianca om det nu är slut med Philippe igen- för att det tagit slut. Men inte för att det exploateras i sociala medier, även om det såklart är jobbigt för henne, det är självvalt.

    Det här känns som ett inlägg med ett syfte – att boosta rykten i kommentarerna. Låt henne vara, deras business och ingen annans. Hon berättar nog när hon känner sig redo.

      Jag håller med.. inte ett innlegg jag tycker var befogat. Vad hände med att inte rapportera rykten men de bloggarna själva skriver? Om det inte har funkar är ju risken stor att det är sorg inblandat och att skriva ett sånt här inlägg var bara onödigt.. stackars Bianca som inte ens kan få möjlighet att smälta når innan följarna och en av Sveriges största bloggar pressar henne att berätta.

    Men orka. Snart är det Isabella Löwengrip-varning på det här paret. Deras värde devalveras vid varje nytt drama, på samma sätt som för världens blivande mäktigaste kvinna och wannabe-miljardär.

    Såg ett klipp på youtube om en tjej som gjort en video om Bianca för att Bianca kallat henne psykiskt sjuk. Börjar tröttna på Bianca, så mkt drama numera…

      Och jag är så trött på folk som använder hennes namn för views.. som hon Linda davod(?) så pinsam människa alltså. Snacka om att alla vill rida på Biancas våg.

        Använder hennes namn vet jag inte. Bianca snackar skit om den här tjejen i sin podd och ljuger dessutom om att hon inte redigerat bilder när hon gjort det och tidigare också erkänt det…

      Har hon eller hennes man köpt? Har svårt att se att hon själv har råd med ett sånt hus. Men kul ändå, så fint:)

        Skojar du?

          De har väl köpt IHOP som gifta par tenderar att göra.

            Visst… IHOP = Mannen betalar typ 80%.

              ??‍♀️ Mitt ex var en fattiglapp, gör det mig till mannen då?

                Haha vad pratar du om? Personen skrev att de antagligen köpt huset ihop, men jag säger att ”ihop” i många fall betyder att den rikare parten antagligen pröjsat den största summan. Att då säga att HON köpt ett hus för 50 miljoner är fel, då hennes man antagligen betalat större delen av notan.

                  Nej, du skrev att mannen betalar 80% vilket jag också svarade på. Alla kommentarerna är ”mina”. Det var en diskussion om detta igår, Charlotte är oerhört förmögen och var det innan hon träffade Anders.

                    Många säger att de köpt något ihop när mannen/frun betalt den större summan, förstår inte felet med det, men det gör det inte mindre sant.

                      Ihop betyder ju inte 50/50, utan minst 1/99. Comprende?

                      Det står att CHARLOTTE köpt huset, inte att de köpt det IHOP vilket de antagligen har.

                  Antagligen så antar du aldeles för mycket om vad andra kvinnor är kapabla till att tjäna ihop själva 🙂

              Mannen? Menar du hennes man eller att män generellt betalar 80%
              I bägge fallen har du fel kan jag säga.

          Vadå skojar? Huset kostar 50 mil? Vad är det som är så konstigt med att anta att hon inte köpt det SJÄLV? Det är obvious. Pernilla som betalar allt själv och ändå är mer poppis än perelli betalade runt 6-7 mil för sitt hus i marbella, finns ju ingen chans att hon skulle kunnat ge 50 mil för ett hus, vilket säger mig att perelli absolut inte betalat själv. Men visst, ”ihop”.

            Fattar inte logiken…har pernilla wahlgren och charlotte perelli gemensam ekonomi? Varför då?

              Wow vissa verkar ha svårt att ta att män oftast betalar mer i många förhållanden. Speciellt när mannen är stenrik.

                Och en del verkar ha väldigt svårt att ta att en del kvinnor lyckas väl vg ekonomi oavsett hur rik deras man är eller inte är…

                  Nä köper inte att hon köpt hus för 50 miljoner SJÄLV. Aldrig.

                Lena vad svamlar du om.
                Perrelli ägde sitt förra stora hus, i Djursholm. Hon och mannen köpte sen tillsammans huset dom nu bor i.
                Charlotte ägde ensam huset i Spanien, som hon nu har sålt.
                Dom äger också ett stort hus i Sälen(?) tillsammans.
                Så nog finns det pengar i bådas plånbok.

                  Åre.

                Gäsp på din kvinnosyn. Hoppas den inte smittar.

        Alltså förlåt men det är nog hennes man som mestadels stått för notan. Han är vd för ryds bilglas.

          Klart hon inte köpt det själv.. hennes man är någon höjdare..

            Hejja Jante och kvinnoförakt! Charlotte har nog tjänat alldeles utmärkt på egen hand 🙂 men inte fan ska hon ha cred för det.

              Men sluta dra kvinnoförakt- kortet hela tiden. Det är inte kvinnoförakt att påpeka att det är konstigt att en avdankad svensk artist köper hus för så mycket pengar själv… speciellt med en rik man bredvid dig.

          So? Betyder det att han skulle vara rikare pga han är vd för ett företag som sätter dit glas på en bil…? Don’t think so

            Han är inte det, det diskuterades igår. Charlotte ägde hus i Djursholm själv innan hon träffade Anders, men det är klart att allt bli enklare med två bra inkomster.

              Han har mer kapital.

          Ryds bilglas har jag bara dåliga erfarenheter av. Men det hindar väl inte vd:n att skratta hela vägen till banken.

          Han har sålt nått företag för mkt pengar för några år sedan

            Han sålde Samglas som han jobbat upp och sen tagit över. Köpare var Ryds bilglas som då ägdes av familjen Ryd och familjen Kamprad via Interogo. Anders Jensens bolag JAMASI AB fick ca 12 mkr för Samglas 2013.
            Sen blev han anställd som VD i Ryds bilglas och fick köpa aktier i företaget via sitt bolag Jensen of Stockholm AB.
            Aktierna såldes 2017 för 25 mkr. Förmodligen är det den aktieförsäljningen som gett pengar till huset i Spanien.

              Han fick mer. Man betalar sällan ut allt på en gång utan fördelas på flera år

              Exakt! Så kan alla som tror perrelli kan köpa ett hus för 50 mil vara tysta.

              Älskar att jag lärt mig detta nu! ? tack?

              Utan att ha kollat Jensen of Stockholms årsredovisning, har bolaget lämnat utdelning på minst motsvarande belopp? Annars kommer han ju inte åt de pengarna.

              Sedan får man skilja på vad aktierna sålts för och vinsten. Likvidmässigt har han fått 25 mkr (obs hypotetiskt belopp), men om anskaffningsvärdet var t ex 10 mkr är vinsten 15 mkr, vilket är det belopp som då påverkar resultatet och fritt eget kapital=utdelningsbara medel.

          Den sortens pengar tjänar man inte ihop på en VD lön.

        Vilken totalt ointressant diskussion. Jag får aldrig tillbaka den minut av mitt liv jag lagt ner på detta.

      Skönt med rik snubbe ibland ?

        Skönt att kunna förringa en kvinnas karriär och inkomst genom att skylla på hennes man. Annars framstår man ju själv som sämre liksom.

          Haha va? Jag skrev att det är skönt med en rik snubbe, inte att Charlottes man betalt huset. Tror dock ändå hans inkomst underlättar för henne, men är inte intresserad av vem som betalt vad.

        Han är säkert jätterik, men framför allt verkar han supertrevlig, han är händig, fin bonuspappa, generös (alla rika är inte det) samt supersnygg! Perrelli har gjort ”värsta” kapet! Jag unnar henne verkligen det efter förra otrogna karln.

    Åh herregud snart börjar hon predika igen om förhållanden.

    Bellsa eller vem det nu är som ansvarar för bloggen godkände inte min kommentar som svarade en annan kommentar om huruvida teamet hade raster mm. Jag kallade dem för boendestödjare, som de ju faktiskt är. Känsligt tydligen.

      Din kommentar är nedlåtande. Jag förstår varför den inte godkändes. Spela inte oförstående. Avskyr folk som ska trycka ner andra på nätet och sedan inte fattar varför deras kommentarer inte godkänns.

        Nej. Linda in skitsnack och elakheter i en ”trevlig kommentar” och sen rusa in hit och påpeka att ens trevliga lilla bidrag miinsaaann inte godkändes. Nä, undra varför?

    Vad fan menas med ”tvättiz”?

      Typ en som är ett fan av Stella och Vanessas podd.. tror jag?

      En tvättäkta gumma.

        Åh fy fan vad töntigt

        Vad i hela världen är en ”tvättäkta gumma” ? Mvh / Lastgammal.

    HUUUUUR har folk tid/energi att bry sig om detta? ??

      Tja.. Hur lång tid tog det att skriva din kommentar? Andra kommentarer tar nog ungefär lika länge skulle jag tro. Krävs ingen längre stund att slänga in en kommentar.

        Ett riktigt dåligt ”motargument” ?

    Så patetiskt. Efter detta borde hon verkligen tänka sig för innan hon återigen börjar predika om förhållanden och hur bra de har det ihop.

      Verkligen.. så pinsamt att hon alltid ska predika om förhållanden för unga tjejer när hon tillåter sig själv bli behandlad som skit.

        Vem säger att hon blir behandlad som skit?
        Jag tycker att hon behandlar P som skit.
        Tänk dig att vara tillsammans med någon som talar om för hela Sverige hur hennes sexliv har varit och är?
        Hon har ingen respekt och ingen integritet.
        Hon är som en 12 åring som vill leka mamma pappa barn.
        Vem orkar?

    Tycker att det blev tydligt hur deras förhållande fungerar efter att Bianca berättade om hur snubben blev intresserad efter att hon fullständigt ignorerat honom när dom var ute. Efter det skrev Cohen och sa att han saknade henne.

      Verkligen.. han vill bara ha henne när hon vänder ryggen till, det är inte kärlek, det är någon ego grej bara.

    Sluta att leka med deras känslor. Det handlar om två människor, pressa dem inte. Om du har minsta gnutta förståelse för att detta inlägg kan göra ont hos dem så ta bort det. Hur kan du näst intill kräva att de ska berätta. Varken du, jag eller någon annan har med att göra hur deras status är!

    Usch han verkar SÅ osympatisk och vidrig. Alltid med sitt jävla nylle i telefonen, helt ointresserad av henne. Hon kan hitta någon mkt bättre. Dock tror jag hennes överdrivet öppna personlighet där hon pratat om sex och privata grejer framför hela Sverige + familj är till hennes nackdel.

      Ja, han är en skithög som dumpar henne igen och igen och igen. Men ska hon inte snart lära sig att det inte blir bättre? Han kommer aldrig ändra sig, tvärtom. För varje gång hon tar honom tillbaka får han mindre respekt för henne. Han vet att han kan göra precis vad som helst, hon sitter ändå alltid där och väntar med öppen famn. Sluta vara en dörrmatta, Bianca.

      Tycker också han verkar lite osympatisk.. men kanske för att dumpat henne flera ggr samt verkar rätt ointresserad när man ser honom i klipp mm.
      Har tänkt att man ändå inte kan döma människa bara pga det. Däremot späddes mina fördomar på när han inte dök upp på hennes globen kväll? Hon sjöng vilket varit en stor skräck hos henne (har hon sagt i sin podd har jag för mig) samt fyllde globen – det är stort. Hade varit fint om ens partner var där och stöttat?
      Aja känner inte honom.. och borde inte bry mig hehe.

        Nej hon fyllde inte Globen.
        Hon fyllde den del av Globen som hon hyrt för ändamålet.
        Och varför skulle han sitta där och lyssna på sin sambo som berättar om vilka hon haft sex med?
        Aldrig i livet, tänk om det var en kille som behandlade sin tjej så?

          Har ingen koll på vad dem pratade om. Fyllde eller inte, många var väl där.
          Jag hade personligen velat ha stöd av en partner när man gör en sån sak som utmanar en.

          De hade precis blivit tillsammans då (igen)? Det är absolut ingenting konstigt med att man stöttar en partner i en så stor händelse? Jag hade uppriktigt gjort slut om min sambo bara ”nae, orkar ej. Stannar hemma!”

            Typ ”jag kommer prata om hur många/ vilka jag har haft sex med och jag vill att du sitter i publiken och stöttar mig”…..?

              Har du ens sett showen? Det var mycket mer än bara sexsnack.

    Han har antagligen dumpat henne, igen. Hon mår antagligen väldigt dåligt, och hon kommer sen att må väldigt bra igen. Då kommer han antagligen säga att han vill ha tillbaka henne. Då kommer hon antagligen ta tillbaka honom. Igen, igen och igen. Alla kan dehär nu

    Är mascarorna från caia bra?

      Nej blöt och ”smulig” kommer ej att köpa igen

        Måste dock säga att det är riktigt bra jobbat om en mascara lyckas vara både blöt OCH smulig på samma gång!
        Obs, har ej testat Caias mascaror

      Jag gillar båda 🙂

    Hon berättade ju i podden för nåt avsnitt sen att det märks att det har varit slut några gånger, då tänkte jag direkt att det kommer förmodligen inte hålla speciellt länge till. Jag uppfattade det som att hon inte tyckte förhållandet kändes helt bra. Jag kan inte sätta mig in i situationen då jag ej blivit ihop med någon en andra gång. Men jag kan bara tänka mig att man får svårare och svårare att lita på personen för varje gång det tar slut.

    Jag tänker så här att Biancas liv snurrar alldeles för fort just nu. Har tittat på ett par av hennes Vloggar på You Tube men bara pallat se de första fem minuterna. Tänk er att ständigt gå runt med kameran och prata med sina följare och dokumentera typ allt man gör och berätta för alla om sitt mående. Jag får stresspåslag de lux av att se hennes liv som ständigt uppkopplad. Måste vara sjukt påfrestande att vara ihop med henne när allt ska dokumenteras HELA tiden. Tjejen behöver tagga ner och ta lite mer tid OFF för som det är nu så tror jag hon mår skit och hon kommer att bryta ihop rejält snart Tycker även fruktansvärt synd om hundarna hon släpar runt på överallt…..

      Jag håller med. En del människor gör sig lustiga över att influencers blir utbrända. Jag känner dock att det måste vara ett oerhört stressigt yrke. Hela tiden ”ska” det dokumenteras, kosumeras och hittas content till ens sociala medier. Slutar man glöms man bort och står i sådana fall utan yrke och inkomst. Jag hade varit ett nervknippe efter bara några dagar. Testade för skojs skull att starta upp ett inredningskonto på IG. Hade ingen seriös avsikt med kontot. Tanken var hela tiden att avsluta kontot efter en vecka. Kan säga att den veckan var den värsta i hela mitt liv. Kunde aldrig slappna av. Mådde skit och var sönderstreasad. Sedan dess har jag en helt annan förståelse för influensers.

        Så stressigt! Orkade inte heller med insta!

      Kolla hur många bloggare som mår dåligt.
      Ändå tycker dom tydligen att det är värt att må skit, bara man får vara offentlig.
      Säger ju ganska mycket….

    Vi hör dig Ivana.

    Utan att ha kollat Jensen of Stockholms årsredovisning, har bolaget lämnat utdelning på minst motsvarande belopp? Annars kommer han ju inte åt de pengarna.

    Sedan får man skilja på vad aktierna sålts för och vinsten. Likvidmässigt har han fått 25 mkr (obs hypotetiskt belopp), men om anskaffningsvärdet var t ex 10 mkr är vinsten 15 mkr, vilket är det belopp som då påverkar resultatet och fritt eget kapital=utdelningsbara medel.

    Haha Ivana alla fattar att det är du själv som skriver dessa kommentarer, lägg ner.

    Normalt när det tar slut blir man ledsen och vill/orkar kanske därför inte berätta för hela världen, att folk inte kan låta dem välja att berätta om saker när dem känner sig redo.

    Bianca är med Melina och hennes fästman på Mallis för att planera deras bröllop som ska hållas där. Varför skulle Philippe följa med?

    Svårt att laga förhållanden överlag, även om man älskar varandra! Allt har en mening o i fall som detta så är jag nästan 100 på att det inte är meningen att det ska vara dom.

    Kanske Philippe (stavningen?) har svårt att tackla att Bianca är framgångsrik och förmögen.
    Och Kanske Bianca har svårt för att inte söka bekräftelse från andra killar, o kanske har hon svårt för det där med var gränser går mellan vad som är ok att gör med andra och inte…Såg riktigt illa ut i Täljeblads story från natten på Spy bar efter deras Podshow…där hon råhånglar med sin stylist…

    Och?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.