Sa emot Trump – blev avstängd på Twitter

Donald Trump meddelar världen att han ska slå sin kompis Statsministern en signal, efter att han pratat med sin kompis Kanye West som beklagat sig över att ASAP Rocky fortfarande sitter i svenskt häkte.
YB Södermalm (Viktor Adolphson) – polisens mest kända twittrare – skriver ett svar till honom om att han inte borde blanda sig i det svenska rättssystemet och att Stefan Löfven inte heller kommer göra det.
Nästa gång han går online är hans konto nedstängt.

– Jag har inte fått någon förklaring till varför, det har aldrig hänt tidigare. Men Trump har ju många fans, så min teori är att vissa av dem har anmält mitt konto, säger han till Aftonbladet.

Nu är han tillbaka med sitt konto, en lärdom rikare – upplys inte presidenter om svenskt rättsystem.

Och ”the very talented prime minister of Sweden’s” svar till den orangea presidenten?

Aj aj aj då…

158 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Alla lika inför lagen vet jag inte om jag kan hålla med om. Vissa få inget eller lägre straff för att de inte förstått vad som gäller lagmässigt i Sverige tex och detta ses som förmildrande.
    Visste inte det var straffbart att slå barn, trakassera kvinnor, tafsa och antasta tjejer osv

      Nej, så funkar det inte riktigt. Handlar om bevis. Och hur åklagaren är och jobbar.
      I det här fallet finns det ju ingen tvekan, allt är filmat. Skulle de ha släppt det här utan att göra något så hade det varit läge att på allvar demonstrera.

        Tja hon säger att hon blev antastad och fasthållen av okänd man, han säger att han bara ville fråga om vägen

          Ursäkta ”anonym 15:14”, men pratar du om samma fall som alla andra? Du verkat lite förvirrad…

          Vad snackar du om? Och hur menar du att de ska kunna bevisa det?

          Och det ger flera personer rätten att misshandla en person?

          Ta din SD-propaganda och gå!

            Tönt

              Ohh, den tog hårt!

              ?

        Och de krävs tyvärr väldigt mycket bevis för att personer ska åka in i finkan. En släkting jobbar med att utreda grova brott och säger själv att han börjar bli less på sitt jobb pga att han lägger ner OFANTLIGT med tid för att bevisa att personer är skyldiga och sedan blir den skyldiga typ dömd till 1 månadsfängelse medan utredningen kostat massvis med tid, resurser och pengar. Så himla skevt ?

        Jo, det har förekommit fall där föräldrar fått lägre straff för barnmisshandel.
        Här är ett exempel.

        https://www.metro.se/nyheter/straff-kortas-mamma-visste-inte-att-barnaga-var-forbjudet-i-sverige-_Y3Pn3_Lv

      Kommer dom svart flygplanen till Bromma flyg igen och hämtar ut ASAP Rocky från Kronobergshäktet och tar med yttrebefälet Viktor Adolphson från Södermalmspolisen till Guantanamo?

        Svart flygplanen?

      Håller med. Tycker inte alla är lika inför lagen. Men det borde vara så.

        Det här bevisar väl att alla är lika inför lagen? Att bevisen i olika case är olika bra har ju inget att göra med om alla är lika inför lagen.
        Den enda som kommer undan är kungen.

          Anonym 16:55 Du har uppenbarligen inte läst så många rättsfall eller så mycket om olika fall. Här du mycket pengar kan du betala för en bra advokat. Det är definitivt skillnad på hur bra advokater gör sitt jobb. Vi är olika inför lagen beroende på hur mycket pengar du har och vilken etnicitet du har. Jag har läst mycket om våldtäkts fall och domar.

            Nu får du nog tänka en vända till. Som våldtagen har du rätt till ett målsägandebiträde och du får önska VEM DU VILL. Som misstänkt har du (i regel) rätt att få ett ombud förordnat av staten. Samma sak där – vem du vill. I tvistemål har du med en lägre förmögenhet rätt att få ett rättshjälpsbiträde – vem du vill. Har du rättsskydd i din hemförsäkring får du även där välja – just det – vem du vill. Snälla uttala dig inte när du inte vet vad du pratar om.

              Tack. Då slapp jag och säkert nån mer förklara.

                Ironin när 17:17 påstår sig ha läst mycket OM fall och domar, men saknar grundläggande juridisk kunskap.

                  Och klagar på 16:55 som uppenbarligen kan mer. ?

                  Jag gissar att personen kollat många amerikanska serier/filmer.

                  Jag har studerat juridik på universitetet.

                    Det märks inte.

                    Du ska nog läsa om Jöken för det grundläggande du läste var nog inte grundläggande nog.

              Jag har varit med om detta att skaffa sig målsägandebiträde och det går inte till så att alla kan välja vem man vill, vore underbart om värden vore så bra . Så att jag skulle uttala mig om något jag inte vet var korkat skrivit av dig, men fortsätt du lev i din enhörningsvärd tills verkligheten en dag slår dig hårt . Jag har använt mig av advokater i två olika fall . Rättskydd är en begränsad summa.

                Jag skrev att du har rätt att önska vem du vill som målsägandebiträde. Om personen ifråga inte har möjlighet att ta sig an fler klienter just då så är det ju såklart tråkigt, men din rättighet att önska och om svaret blir ja – välja målsägandebiträde, försvinner inte för det. Ditt uttalande är baserat på okunskap, ditt svar förändrar inte det.

            Nej. Alla är fortfarande lika inför lagen. Hur du kommer undan är en annan fråga.

              Nope. Förekommer fall där man fått lägre straff när man t ex påstått att man inte visste att barnaga är förbjudet i Sverige.

              Trots att man i ett annat fall dömde en italiensk politiker som slog sitt barn under en semester i Sverige.

                Det räcker inte att gemene man påstår det. För det första får du inte vara svensk medborgare, det ska tydligt framgå att du saknar kunskap om det svenska rättssystemet och det ska dessutom vara ”lättare” brott (förstå mig rätt) som är lagliga i hemlandet.

    Waow många perspektiv förändras med tiden, detta hade väl ändå varit relativt otänkbart för låt säga 10 år sedan. Numera känns det som om vi blir mer och mer pepprade med orimligheterna men Trumps konto verkar dock inte vara i närheten av att stängas av trotts att det är han som kommer med många orimliga förslag och påståenden-

    När kommer du att göra ett inlägg om Isabella Löwengrips senaste statement? Får känslan av att du vet en hel del om bl a Expressens sk granskning 😉

      Det gör jag, men vet inte riktigt vad jag skulle skriva om det.
      Att jag hänvisade alla mina källor till dem?

        När kommer det ”ut”? Expressens ”avslöjande”…

          Ingen aning, jag har ingenting med det att göra.

          Det var inget direkt avslöjande men de har skrivit artiklar om att de menar att hon lever över sina tillgångar, fast de har nog inte kollat alla hennes tillgångar och aktieutdelningar osv utan bara kollat på bolagsvinster. Tramsiga artiklar de skriver om henne, nedlåtande och försöker hitta fel. Hon är deras klickbete.

        Allt du vet, typ 😉 När gick gränsen från att vara gullunge till att bli kritiskt granskad på nämnda nyhetssite? Du har förmodligen rätt bra koll på verkligheten bakom skvallret.

        Att rota i kärlek/sexrelationer må vara. Men de affärsmässiga relationerna? Tystnad mellan Bella och Pingis. Väldigt många anställda som ”gått vidare”. Hennes antydan i senaste inlägget på bloggen om att ha tagit över efter Simon. Hela fly-till-USA-grejen. Och har hon, som ryktet säger, tappat vårdnaden om barnen?

          Bara ett illvilligt rykte, de som vet, de vet.

      Vilket statement?

        Kanske att Bella blivit sur för att svensk press inte längre daltar med henne och låter sig manipuleras?
        ”Det blev lite droppen så beslutet att bryta med all svensk media framöver blev väldigt enkelt att ta. Jag förstår att tidningar kommer att fortsätta att plocka från mina egna kanaler men jag kommer inte själv att ställa upp på i något mer på många många år. Nu är det fokus internationellt och framför allt USA. Det finns en annan inställning till kvinnor som försöker växa där.”

          Narcissister gillar inte kritik helt enkelt

          Gick inte att svara Pluto 😉

        Inget nytt statement utan hon skrev om att hon inte vill ge intervjuer i media pga att det vinklas, vrids och skrivs nedlåtande. Hon skrev om att hon är trött på att vinklas, förvridas och trött på förtal typ, och det kan man förstå.

          VINKLA OCH VRIDA, gaah…. kom med nåt nytt!

            Vilka ord är okej då? Vändas och förtalas? Hon skrev väl egentligen inte att hon är trött på att vinklas eller förtalas utan på att det ska insinueras att det står en man bakom som betalar för henne.

          Hon ljuger, vinklar och vrider själv på fakta nonstop…
          Men, det är väl skillnad på folk och folk ?

            Nja men om det nu anses att hon vinklar och vrider och det anses så fel och hemskt hur kan det då vara okej att det vinklas och vrids om henne här och i media? Och att andra gör det? Dubbelmoral. Ja det är skillnad på folk och folk.

              Vi vrider ju tillbaka det hon själv vridit fel.

      Sluta tjata. Camilla bestämmer när det är dags för inlägg, och i vilket ämne.

        Sluta gnäll!

    Men det där var väl ett skämt typ, är väl inte Trump själv som skrivit det där om att han pratat med Kanye och ska ringa prime minister of Sweden to help ASAP?

    Det kan räcka med att någon anmält polisens konto så kan det bli nerstängt, tror inte det är så att Trump fixat det hehe. Går ju att anmäla konton och kommentarer som anses elaka eller olämpliga och det kan då tas bort av instagram. Inte för att polisens kommentar var olämplig på något sätt men kan ha varit fans till ASAP som anmält gissar jag.

      Jo, det är hans egna konto och han som skrivit det. Att det var Melania som upplyste honom om det.

        Finns tom på TV dvs inspelat på film.

    Hur i hela friden blev verkligheten såhär skev? Ingenting i den här soppan känns ju som något som borde kunna hända på riktigt. Löfven går från att dansa i damlandslagets omklädningsrum till att prata i telefon med USA:s president (SOM ÄR DONALD TRUMP?!??!?!?!), efter att denne fått order från Kanye West. Är det här verkligt eller är det jag som håller på att bli galen?

      Hahahaha!! Kämpa Victor, kämpa!!

        Viktor stavar med k. Han är lite känslig på en biten ???

          F’låt!

      The power of internet. Det har alltid varit så här. Skillnaden nu är att alla vet om det och ingen skäms för att berätta det längre. ?‍♀️

      Har känt sen en tid tillbaka att vi hamnat i nåt slags absurt parallellt universum. Vem uppfann en tidsmaskin och fuckade upp vår tidslinje!?!

        Klimatet min vän

      Ja det känns som att verkligheten har blivit en dokusåpa.

      Viktor ❤️

      Gräver man i USAs politik är det mycket man hittar som ger samma känsla. Det är helt fucked up.

        Räcker fint med Sveriges politik. Det är som att leva i tidningen En dingding värld, numera. Det här landet är fucked up.

    Tycker det är bra att Sverige visar att makt och inflytande inte ska ge särbehandling! Alla ska vara lika inför lagen vilket är helt tydligt att man inte applicerar i kära Amerikat. Sedan kan jag tycka att ASAP o co. kunde släppas från häktet nu i Fredags emot att de lämnar in sina pass som de har erbjudit som förslag för att minimera flykt risken som är tyngdpunkten till varför dom valt att låda in dom så pass länge, detta pga. att misshandeln inte var oprovocerad och målsägande också begått brott vid tidpunkten (enligt min mening). Men tycker det är löjligt men denna free asap drevet, finns viktigt saker att kampanja, free the private geten kanske?

      Skiljetecken – heard of them?

        Uppenbarligen inte 🙂 en av mina större synder i livet är att inte använda dom SO FUN!

          Fast det har du gjort. ?

        Vad menar du? Ser flera sv dem ovan….

        https://tt.se/tt-spraket/skriv/skiljetecken/

        Menade du styckeindelning?

        Inte blanda två språk – Quelque chose t’as manqué?

    Undrar om Trumpen och det svenska och amerikanska folket skulle reagera likadant om det var en vanlig person.

      Det sitter tusentals unga personer häktade för småbrott, ibland under flera år och under mycket värre förhållanden än i svenska häkten i amerikanska fängelser vid varje given tidpunkt, detta kunde Trump och allmänheten ägna lite uppmärksamhet åt.

    När kommer du göra ett inlägg om Bianca Ingrossos förmodade skattesmitning och bolagsregistrering på Malta? Kanske har Expressen skrivit om det och granskat det.

      Men orka.

    Själv gillar jag Trump, inget jäkla mesande där inte

      Fast det här var ju väldigt mesigt av honom.

      Jag ogillar honom i många situationer men gillar honom i många andra – bland annat invandringsfrågan där är han stenhård. Något jag önskar vi hade här.

        Det kommer. 🙂

        Du vet att han är fake va?!?

          Fake? Absolut han lever inte ens. Han är enbart en illusion.

          Om man vet om att en POLITIKER är fake? Jo. Tror alla vet det.

            Hur många högskolepoäng har du?
            -0? ?

        Ja wow vad imponerande att han med hans policys kostar staten enormt mycket mer pengar av noll anledning. Det kostar mer att separera barn från sina föräldrar än att hålla ihop familjerna. För att inte tala om den psykologiska påverkan på små oskyldiga barn. Wow verkligen ??

          Precis. Verkligen beundransvärt. Han sätter liksom an tonen för hur vi ska vara mot varandra. Jag är så glad att jag har fått en ledstjärna i Trump. Hoppas vi också gör så med alla som kommer till Sverige. Ingen ska komma till ett annat land och tro att man bara får göra det ostraffat! Burar och separation i familjer, det enda rätta. ?

            De skulle ha nöjt sig med den svingen så hade de kunnat fortsätta sin turné som planerat.

    Fuck systemet. Är man så jävla rädd för att han eventuellt flyr landet så kan de ta ifrån hans pass, inte låta han vara kvar i häktet.

    När Macklemore greps i Sverige för några år sen blev det inte såhär stort, utan han släpptes snabbt. Undrar varför.

      Asap’s advokat har erbjudit att lämna ifrån sin klients pass men do passa på det…

        Systematisk rasism.

        Men vad skulle det hjälpa menar ni?

        Han tar tåget över till Danmark knallar in på amerikansk ambassad och så är saken biff.

        Man har väl ändå lärt sig något efter J Asange?

      För att åklagaren är kändiskåt

      Menade G-Eazy, inte Macklemore.

        Jag förstod vem du menade. Det var ett ringa narkotikabrott som han erkände och betalade för direkt. Övriga tankar sitter i modd.

      För att det klarades upp snabbt samt brottets alvar antar jag.

      Jag gissar på att de dessutom lärt sig läxan hårt från J Ansange.

        Det var även våldsamt motstånd och våld mot tjänsteman. Processen tog ett par dagar och sen försattes han på fri fot.

        Hade missat att Asap förnekar men det finns fortfarande andra alternativ än att ha han häktad i snart en månad. Ta passet, meddela gränspolisen m.m.

          Eh, han ska vara häktad.

          Nej finns inga andra alternativ med utländska medborgare.

          Och inte heller att Trump tror att han kan betala borgen för honom. Funkar inte så i Sverige. Finns inget borgensystem. 🙄

          https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/3JoBoe/donald-trump-om-samtalet-med-lofven-erbjod-mig-sta-for-hans-borgen

            Så jävla dum. ? Rika människor lever verkligen i sin egna värld.

            Visar bara hur pålästa de är. De tror de kan köpa sig ur all knipa.

              Ja Trump är ju inte direkt känd för att ta reda på relevanta fakta. ✈️

      Han behöver ju i så fall bara vandra in på USA:s ambassad och be om ett provisoriskt pass (vilket de inte lär neka honom), ta bilen till Bromma flygplats, hoppa på ett privatplan och så ser vi honom aldrig mer.

    Snälla förlåt mig för OT, är på stan för att hitta ett par sneakers i vitt skinn med bred hög hälla bak. Har sett dessa med både orange och svart hälla bak på folk men hottar inte. Trodde det var Alex arigato men det verkar ändå inte så.. någon som vet vilket märke de är? Är på stan just nu. Vita låga lite fetare och med annan färg på bakhälla

      Googla?

        Gror du inte hon redan försökt det alt redan slagits av möjligheten?

        Mao du var inte alls hjälpsam bara dryg.

          Dryg? Hur ska man kunna veta vilka skor personen föreställer sig?

            Hon beskriver ju hur dom ser ut ?

              Jag letar efter ett par vita sneakers jag sett, med vit lite högre sula. Vet du vilket märke?

                Prova gå in på en skoaffär och beskriv. Även om de inte har skon kanske de vet var du kan hitta den.

        Ni som svarar Googla. Är så trött på det. Vet ni inte så ok men hella tiden g namnet. Tjötigt

          Nej det är inte tjatigt. Det är dock tjatigt att be om hjälp med saker man kan googla fram.

      Eytys skulle jag gissa

        Fast inte sådana när stora som grävskopor utan mer släta i skinn fast med bred fet påsydd hälla

      Alexander McQueen kanske?

        Googla på ”white sneakers orange heel” och kolla på bilderna. Är det någon där som liknar de du letar efter? Ser Nike Air max, Givenchy, Alexander McQueen och Adidas Stan Smith modeller mfl som har var du letar efter.

          Alternativt kan du ge oss lite mer detaljer om hur skorna ser ut. Är det låga sneakers, är hela hälen orange eller bara hälflärpen tex. Verkar det vara skor dom är ”inne” just nu?

      Hej, Låter som sneakers från Alexander McQueen. Har de i beige mocka och älskar dem! Dock runt 5000 kr men så värt! 🙂

    Spelar ingen roll, lagen ska respekteras av alla. Personen som blev nedslagen bör kanske också bli åtalad, vad vet jag, men det betyder inte att A$AP inte ska bli det. Bara för att man är på besök kan man väl inte bete sig hur man vill? Ska det också gälla för svenskar på resa i andra länder tycker du?

    De har häktat alla. Och nej, det är inte löjligt att gripa personer som misshandlar. Det hade varit extremt löjligt att INTE gripa dem.

    Jag har googlat i över en timma nu ?

      Så nu tycker du att det är inte mer än rätt att vi börjar googla?

        Hon chansar väl på att någon som läser här känner igen skorna utifrån hennes beskrivning och vet märket.

      Det måste vara Alexander McQueen.

    Hahahaha vad är det frågan om

    Vedervärdige Trump, än öppet rasistisk sittande president i USA. Kontrasten till Obama kunde inte vara större.

      Asap bryr sig inte så mycket han heller. Citat:
      “So every time something happens because I’m Black I gotta stand up? What the fuck am I, Al Sharpton now? I’m A$AP Rocky. I did not sign up to be no political activist. I don’t wanna talk about no fucking Ferguson and shit because I don’t live over there! I live in fucking Soho and Beverly Hills. I can’t relate. I’m in the studio; I’m in these fashion studios; I’m in these bitches’ drawers. I’m not doing anything outside of that. That’s my life.”

        Men nu kanske han vaknar upp från sin Beverly Hills värld?

      Du har inte läst på om Obama gissar jag?

    Åt h-e med yttrandefriheten, vart f-n är världen på väg, blir rent upprorisk när jag tar del av sådant trams…

    Mvh Gerra…

    http://www.gerra.se/

    Det blir lite jobbigt nästa gång Sverige vill ha någon svensk utlämnad till Sverige… Och det spelar ingen roll vem som är president när det kommer till maktspel. Den som sitter med *trumph*-kortet vinner…

    Och nu väljer Sverige att spela ut ett betydelselöst kort bara för att minsann visa att här behandlar vi alla lika *host*. Som sagt nästa gång det kommer någon svensk tårdrypande historia om någon oskyldigt dömd person så bye bye…

      Skillnad på oskyldig och skyldig.

      Men alltså va? Vad menar du att Löfven ska göra? Han KAN inte göra nånting i den här situationen!

        Har jag sagt att HAN ska göra något? Men eftersom vi kan skicka Bodström till Thailand för att förhandla hem en dömd svenska så finns det givetvis många inom regeringen som kan göra något. Naivt att tror att det inte finns ett maktspel inblandat här.

          Nej men vare sig statsministern eller någon annan i regeringen kan blanda sig i detta. Vore ju jättemärkligt och rent ut sagt olagligt?

          Men det är väl skillnad på någon som blivit dömd och suttit av massor av år av sitt straff och någon som inte blivit åtalad än? Lite olika stadier i processen?

    Ja. det skulle de göra. Att vara amerikansk medborgare betyder något. Till skillnad från ett svenskt medborgarskap. mvh från Boston

      Betyder vaddå?

    Dessa jävla idioter (förlåt men det är vad de är) Trump, Kim kardashian, Kanye West och resten av alla som kör deras hashtagkrig är patetiska. Att Kim k tror att svenska häkten är inhumana visar bara på hennes utbildningsgrad, och att de alla anser att man inte ska stå till svars för sina handlingar (för man är rik?) är ännu mer patetiskt. Fattar inte hur någon på jorden kan se upp till dessa människor.

      Och att de inte har bättre saker att ta hand om än någon rappare som slår ner folk… och det är orättvisa? Tror nog orättvisan är störst i deras eget land. Men att en realitystjärna ger order till en annan (trump) om vad ska göras är en parodi på typ allt.

      Kim är faktiskt inte så dum. Ganska smart egentligen.
      Kollade hennes twitter, gissar att hon framförallt stöttar sin man och egentligen inte har kollat upp svenska lagar ens.

        Lojalitet är inte synonymt med intelligens.

          Nej men att utbilda sig till advokat och vara påläst så som hon är är tecken på det. Därför jag inte ser någon annan förklaring än att hon stöttar sin make i det här fallet. Ger någon henne en svensk lagbok kommer hon förstå att det gått rätt till.

            Påläst? I vilken värld?

              Den här.

                Nu har du tittat lite för mycket på The Kardashians tror vi…

            Stöttar sin make som stöttar en man som är öppet rasistisk? De skulle inte kunna köra samma visa med en seriös president, men när presidenten är ett skämt och måste ”cover up” allt skit han sa om invandrare förra veckan passar det här bra.

            Att utbilda sig och att bli advokat är två skilda världar.

        Jo jag tycker faktiskt hon är dum i huvudet. Har aldrig i mitt liv hört henne prata med om något viktigt eller med en normal röst för den delen. Hon har aldrig pratat om viktiga världsproblem eller försökt belysa ett viktigt ämne, allt handlar bara om dumma, ytliga grejer. Och då är jag en smink-hår-yta-klackar tjej. Men är så trött på att människor som egentligen inte tillför samhället något ska hyllas.

          Va? Hon engagerar sig i oskyldigt dömda i usa. Hon kämpar för att de som fått felaktiga eller orimliga straff ska få hjälp. Googla Alice Johnson. Hon pluggar till advokat. Vill byta inriktning i livet och följa hennes pappas fotspår.
          Du får nog ta och kolla upp henne lite bättre än att bara kolla på hennes instagram.

            Ja Nu engagerar hon sig i det. Men senaste tio åren? Nånsin hört henne prata om NÅGOT där hon visar någon sorts empati för något? Aldrig. Dra ur ditt huvud ur Kim k’s opererade arsle.

              Jag gillar henne inte särskilt mycket och håller med om att hon är mest yta, MEN hon har sen hon blev känd pratat mycket och öppet om att världen aldrig får glömma folkmorden i Armenien och hir hemskt det var (där hennes pappa är från).

    Själv tycker jag att hela processen runt Asap Rocky är löjlig. Om man bara ser på de filmklipp som svenska medier visar, så får man en väldigt skev bild över händelseförloppet som ledde till att han slängde killen över gatan. Sedan finns det ingen ursäkt för att agera som han gjorde. Egentligen borde alla inblandande tas rejält i örat, men nu blir det lite att man anklagar den person man såg slå när man i själva verket först kom dit efter det hela urartade. Vad blev det av killarna som förföljde dem, attackerade livvakten och tafsade tjejerna på rumpan?

      De killarna var idioter, men det spelar egentligen ingen roll. Du får inte agera på egen hand.

        Nej, det skrev jag? Att det inte finns någon ursäkt för att agera som han gjorde. Men livvakten har ju anmält killarna som slog honom i huvudet med sina hörlurar. Man får ju inte gå och slå folk i huvudet heller ?

      Jag tycker också att de visade ett jäkla tålamod Asap Rocky med entourage. De två killarna var ute efter att mucka och gav aldrig upp, undrar också vilken påföljd de fick för att slå sönder hörlurar (och sen gnälla om dem), tafsa på tjejer och förfölja folk? Troligen lite jordgubbar och glass och en skön offerkofta.
      Onödigt att sparka på någon som ligger, men den svingen när de kastar iväg en av killarna måste jag säga att jag lite, fult nog, faktiskt gillar.

        Om Asap Rocky ska åtalas borde de två andra killarna också åtalas för trakasserier och rasism/hets mot folkgrupp.

          Du kan ju lämna ditt vittnesmål till polisen då, du som var där.

          De andra ÄR polisanmälda.

    Det här är ju bara ett sätt för Trump att visa hur prestigelös och okomplicerad han är. Samt vinna över fler väljare. Och Löfven är en idiot utan civilkurage han kan utnyttja som duktig idiot till det. ”Den talangfulle begåvade”….hahaha. Varför svarar vår ”talangfulle” statsminister på sån här skit överhuvudtaget? Blir han så till i brallan när självaste presidenten of USA ringer upp. Ett lämpligare svar på det här Trumptramset hade varit att delegera ”ärendet” till vice statsminister med bifogad hälsning att statsministern för tillfället har semester. Samt en rekommendation läsa på om svensk grundlag.

    Man får tycka vad man vill om Trump men PR kan han. Han visste exakt vilket svar han skulle få av Sverige och Löfven men nu kan han ställa sig upp inför USA och slå sig för bröstet och tala om hur han har försökt men dessvärre misslyckats. Han drivs även av tesen att all reklam är bra reklam och återigen har han lyckats ta sig in på alla förstasidor i media som köper det han säger med hull och hår samt att hela svenska befolkningen förfasas över hur korkad Trump är när det är vi som inte hänger med i galoppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.