Rebecca Stellas bröllop i Los Angeles


Det här bröllopet mellan Rebecca Stella och Manny Dion kostade säkert lika mycket som ett valfritt U-lands BNP och ändå så framstår det enbart som svulstigt och smaklöst. Slöjan och spetsen i samma kreation som Becky Stell satt fast i var även den stor nog att fånga in varenda malariamygga av tidigare nämnda U-land.
En klänning som är så till den milda graden pimpad med hela 80 000 st kristaller att den väger mer än bruden orkar släpa runt på är ju bara löjligt.
Tittar man på videos från när de är på väg att lämna kyrkan så får till och med brudgummen rycka in och bära en del av klänningen för att Rebecca överhuvudtaget ska kunna röra sig framåt.
Som tur väl är så fanns det fler specialdesignade klänningar för henne att byta om till så hon slapp släpa runt på sitt glitterfängelse för resten av kvällen –  det hade nog blivit aningen svettigt skulle jag tro.

Som tur väl är så är detta enbart mina egna åsikter av det här uppsnackade bröllopet.
Vad gäller Rebecca och hennes nyblivna man så hoppas jag dagen och kvällen var allt de någonsin kunnat önska sig.
Med den prislappen så hoppas jag VERKLIGEN det. 😉

 

375 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ja härligt när det blir som man vill!
  Själv tycker jag det blir till en shitshow när man inte ens orkar bära upp sin klänning. Lite folk var det också för att vara så hypat. Hon verkar lycklig!

   Håller med dig, det såg väldigt tomt ut i kyrkan och själva festen verkar också varit ganska folktomt?
   10 tärnor och 10 best men måste nästan bara där varit 20% av totala gästlistan?

    Oj……

    Hennes tredje klänning lär bli en sån där som syns på ”worlds ugliest weddingdresses”-listor, tillsammans med liknande i samma stil…

    Många av de bröllopsklänningar som ofta förekommer i sådana sammanhang framstår ju som nästintill präktiga i jämförelse…. Haha.

    Den första var ju dock väldigt fin, även om den var väldigt vräkig och inte direkt blygsam, och inget jag själv hade varken vågat eller velat bära, framförallt inte i ett kyrkligt sammanhang. Var överraskad när jag såg att hon valt en såpass ”stilig” klänning, men ja, blev mindre och mindre förvånad ju mer hud som kom fram längre ner i artikeln.

     En porrig bröllopsklänning….?
     Dyrt, exklusivt o porrigt? Hur tänkte vi där?

    Kyrkan rymmer 750 personer så om ”bara” 100-200 personer kommer så uppfattas kyrkan som tom

    En annan sak jag tänkte på, Rebecca höll långa tal och videoinspelningar på bröllopet, men när Manny skulle hålla tal till Rebecca sa han bara ”baby you look so beautiful tonight, you’re my queen, love you”.
    Helt chockad han inte sa något personligt och fint om deras kärlek, varför gifta sig med någon som bara är intressant av yta.
    Detta fick mig direkt att känna han friade bara för hon var gravid och många grekiska män känner de behöver hålla traditionen i liv och deras barn måste ha gifta föräldrar. Mitt ex var grek så vet en hel del om hur de tänker med traditioner, de är oftast väldigt romantiska och att en grekisk man bara säga 2 meningar de var mycket udda

     Men sluta.. 😂😂

      Vi har olika standards gumman, jag nöjer inte mig med en man som bara är med mig för mitt utseende och tycker det är ett fett hån mot äkta kärlek, puss och kram

     Det är inte alls ovanligt att män gör så från dessa länder, synd om dem bara

      Men herregud sluta nu vadå män från dessa länder, åt till din håkan och va tyst

   Håller med, klänningen är ju enbart framtagen för att vara snygg på bild när man står still, hon ser ju inte direkt glamourös ut när hon kämpar sig fram i sin tunga klänning med fem personer i släptåg..

   Bröllopet kändes väldigt opersonligt och långt ifrån familjärt och mysigt. Trodde innan att jag skulle känna mig inspirerad och fylld av ”vill ha”-känslor. Kändes mest vulgärt och ett klockrent exempel på hur jag INTE vill att mitt bröllop ska vara.

    Alla. Vill. Inte. Ha. Små. Mysiga. Svennebananbröllop.

    Get over it.

     Men vem vill från barnsben skära upp världens största tårta med ett svärd? På riktigt? Det ÄR galenskap.

      Du vet väl att det är tradition i vissa kulturer?

       Tradition och vad man vill är väl ändå inte samma sak?

        För många är det inte galenskap. Det är tradition. Hon ville ha det så på sitt bröllop, ha något med sina traditioner att göra. Det är inte galet i stora delar av världen. Allt kretsar liksom inte kring just dina traditioner och åsikter. Det var jättefint att hon hade svärd på sitt bröllop 🙂 /Mvh någon som också har kulturer med stora bröllop

         Tradtition? Hon är från Viskafors? …

          Du vet mycket väl vad jag menar 🙄Hon har rötter från andra kulturer och länder. Och hon visar det med att inkludera traditionen med att skära tårta med en svärd = personlig touch på sitt bröllop.

           Personlig Touch när alla har det på sina bröllop enligt dig? Hahaha

           Men, svar till anonym som skrattar 11:49 (vet ej om min kommentar kommer hamna över eller under din eftersom det ej går att svara direkt till dig), vadå, måste man ha en renrakad pelikan på bröllopet för att det ska vara personligt? Det flesta folk har på sina bröllop har någon haft innan dem, personligt är väl det som tilltalar en själv, måste inte direkt vara världsunikt eller DIY?

           Anonym 1149: de valde ut de traditioner de ville ta med så att det blev personligt för dem. Folk gör så för sina bröllop – väljer traditioner och nya element till sina bröllop. Det finns inga bröllop i världen som inte har med något traditionellt element från tidigare. Bröllopen är fortfarande personliga för dem som gifter sig.

           Vet för övrigt inte varför du tror att dina svar är fyndiga men du fortsätter att vara envis till den grad att du ser blåst ut trots att du förmodligen inte är det.

        Jag misstänker för övrigt att du inte visste att det var tradition för många att skära tårta med svärd utan bara något överdådigt statement som du ville kritisera.

        Men är du blåst? Har man sett det sedan barnsben på div bröllop så kanske man drömmer om det själv som barn. Fattar du inte den enkla matematiken så kan du krypa tillbaka till din lilla naiva håla

         Du kanske ska krypa tillbaka till din egen håla?

         Jag är nog lite blåst. Ni skriker att bröllopet visst är personligt. Sen är det traditioner och något man sett på aaaaaalla bröllop. Jo men visst, jättepersonligt! Tror dock att du är mer blåst än vad jag är.

          Jag tror inte att du är blåst men du verkar vara envis av ingen bra anledning alls. De kör ett stort bröllop med vissa traditioner inkluderade (vilket de själva har valt ut) för att de vill ha det så. Det ÄR personligt för DEM även om det INTE är personligt för dig.

          Jag dör alltid lite på svenska bröllop som jag tycker oftast är sjukt fyrkantiga, tråkiga och opersonliga men jag vet att det finns många i Sverige som vill ha det så för att de vill ha ett typiskt svenskt bröllop. Det blir alltså personligt för dem trots att de väljer att göra något som många andra svenskar har gjort tidigare.

          Jag själv älskar vita bröllopsklänningar men jag kommer att köra flerdagarsbröllop med sista dagen i rött för att jag vill ta med de traditionerna från min bakgrund till mitt bröllop. Det är personligt för mig trots att många asiater också kör rött på sin sista av flera bröllopsdagar.

          Bara för att summera: svenska bröllop är inte mer eleganta och personliga än andra bröllopsstilar.

           Du får kolla upp vad personligt betyder i detta sammanhang.

           Vad är egentligen ett svenskt bröllop? Tråkig klänning från tradera, en moussetårta från thelins, gravad lax och hyrd smoking? Två stela tal, lika stela gäster och ingen musik?

           Så personligt…

           Anonym 1228: jag föreslår att du kollar upp vad personligt betyder. Personligt betyder inte att andra människor ska ha bröllop som liknar dina önskemål.

           Det heter inte DEM din obildade amöba!

           Anonym 1345: andas och räkna till tio 💖 Och läs sedan på om syntax. Det heter visst ”dem” i den meningen då ”Det” är subjekt och ”DEM” är objekt i den meningen. Ett annat tips är att översätta meningen till engelska (”It is personal for THEM”).

           Du vet väl att när du börjar hacka folk på deras grammatik och syntax så beror det på att du inte har några bra argument?

           Det heter väl visst dem?

       Vilken kultur då?

        Många olika kulturer i områden som nordafrika, mellanöstern, arabvärlden och sydasien.

      Svaret på din fråga är Rebecca Stella och mijontals andra människor på den här planeten.

      Prins Carl-philip och sofia skar upp tårtan med svärd på sitt bröllop…

       Ofta när ena parten är officer så skär man tårtan med sabel, kanske det de gjorde? En sabel är som ett tunt svärd. Det gjorde vi också på vårt bröllop, har väl mest med traditionen att göra på ”officersbröllop”.

    För mig är småbröllop i vitt och med ordnade tal och ”disko” på slutet ganska opersonliga, men jag vet att det typiskt för svenska bröllop. Det är svensk kultur och därför inte opersonliga för folk som har sådana bröllop. Något som är opersonligt för vissa är inte opersonligt för andra.

     Fyyyy fan vad de bröllopen är tråkiga!!

     Glöm inte den tråkiga (för alla utom brudparet) leken där man väljer sko beroende på om påståendet passar in på bruden eller brudgummen. Håhå så mysigt och personligt.

      Jaaaa 🙈

      Haha jag gillar den leken 😅🤓

      Haha älskar den 😂

   Till alla som säger att hennes bröllop var opersonligt och att hon borde köra vitt, smått, lågmält osv. Ni föreslår att hon ska köra ett typiskt svenskt bröllop – något som förmodligen är personligt för många andra svenskar men inte för henne och hennes man. Era förslag är alltså inte heller (enligt er egen definition) personliga/unika exempel på bröllop.

   Och i vissa fall låter vissa av er väldigt okunniga om andra kulturer och får mig att undra om ni någonsin har sett icke-svenska bröllop tidigare. Det är ok att inte vara så kunnig om andra bröllopsstilar men anta inte att svenska bröllop på något sätt är definitionen på ett ”bra” bröllop.

    Svenska bröllop är de tråkigaste och mest opersonliga bröllopen som finns. Det finns även svenska bröllop där man betalar för det man dricker, hur sjukt?

     Det handlar tyvärr oftare om att många svenskar inte kan hantera alkohol än snålhet. Har varit på bröllop med öppen bar och bar till självkostnadspris och de där alkoholen är gratis tenderar att leda till folk som dricker alldeles för mycket.. jävligt sorgligt.

      haha asså folk dricker alldeles för mycket utomlands på bröllop med. folk blir verkligen svinpackade på bröllop och det är något alla räknar med när de arrangerar det. sen är alkoholen mycket billigare men oftast även lönerna mindre med så jag vet inte det kanske jämnar ut sig.

     Ja vad är det om?! Jag skäms!

     Och hur är det på tex Grekiska bröllop? Där lämnar ju alla ett kuvert med pengar…

    Jag har många vänner från Mellanöstern och mitt ex som är grek pratade mycket om bröllop med mig då han ville att vi skulle gifta oss. Han pratade om folk som hade sånna här bröllop och kallade sånna för ett riktigt malaka bröllop 😂😂😂

   pga av jetlag såg jag stories som las ut, allt hon gjorde genom hela bröllopet verkade vara att lägga ut stories?
   Assistenten som gjorde det länkade till massa juicy stories som hennes vänner la ut..
   påväg ut från kyrkan höll hon på ramla i ett par konstiga klonk klackar, tjock klack och inga spännen. Mannen fick nästan bära henne och hon sa jag måste sätta mig och går för att sätta sig på trottoaren typ?
   Tråkigt med så stora och opersonliga lokaler. Verkligen vara MÅNGA som inte kom speciellt från Sverige. Bianca och co var ju på nause criborns bröllop istället och för att ha hypat upp sitt bröllop så mycket så trodde jag att jag skulle känna wow detta kommer vara glam, men kände bara detta är ju vilket södertälje bröllop som helst.

   Skämdes IHJÄL när jag såg fireworks på en projektor hahaha!! Seriöst finns inget mer WT än köra en projektor show med fireworks, antingen kör man riktiga fireworks utomhus med tillstånd eller så låter man fasiken bli.

   Extremt tråkig bordsplacering där de satt långt ifrån sina gäster och de på sidorna av deras bord såg inte direkt ut att ha kul. Varför satte de ett litet dansgolv i plast mellan sig och sina gäster?!
   Och varför vågade de inte dansa sin bröllopsdans? Såg ut som stela 10 åringar som körde sin första tryckare på skoldiscot…

    Instämmer på allt! Exakt det jag tänkte. Rätt så pinsamt!

    Hur kommer det sig att du mår bra av att håna någon annans bröllop?
    På riktigt?
    Allt man tänker måste inte ut.

     Vaddå håna man har rätt att få tycka till och det märks att gumman är från Viskafors haha

    Håller också med.. så mycket som hon hypat och skrytigt i sina podd om bröllopet, hur de¨båda två har asgarvat och snackat mycket skit om en ”väns” bröllop som vanessa gick på för ett tag sedan, hur stelt denna väns bröllop var och hur oskön bordsplacering de hade… kanske var det därför så många av hennes stureplans-vänner valde att skippa hennes bröllop och gå på Quetzala Blancos bröllop istället. flera av hennes närmaste från stockholm dök ju inte upp.
    rebecca har bränt galet många broar för att hitta en rik kille, tyvärr är manny dion inte vidare rik utan helt beroende på några få artisters framgång och som vi alla vet tjänar inte artister så mycket längre pga av spotify mm. det var en annan tid när interscope & co regerade musikvärlden innan allt blev digitalt.

     Exakt!!

    Håller också med om allt. sjukt stelt bröllop

  Nåja, alla gör dom de själva vill, av bilderna att föna tycker jag hela kalaset med allt ser otroligt opersonligt ut.

   Alltså det här inlägget är så otroligt VIDRIGT. Varför ska man såra någon på det här sättet som GIFT SIG? Jag köper att bloggbevakning får betalt för detta, men man kan väl ha en mental gräns.

   Så jävla magstarkt i onödan

    Haha och alla dessa som anser att lyx = opersonligt, ALLTID! Är det inte en lyxig lägenhet med avsaknaden av vintageskräp och trasmattor är det opersonligt, är ett bröllop superdyrt = opersonligt. Alltså bara för att folk gillar olika gör det ju inte saken opersonlig! Jag själv gillar inte stora, överdrivna bröllop, men inte fan har jag mer personlighet än t ex Rebecca Stella för det.

    Håller med dig. Varför bara skriva negativt och håna allt.

    Det är väl mer att påtala hur orimligt allt verkar. Dessutom är jag säker på att Rebecca inte bryr sig över huvud taget.

     Men vadå orimligt? Ja, visst, kanske för de med en vanlig svensk lön. Men för nån som kanske har 50-100 mil på banken är det ändå lite annorlunda.

      Att bära en klänning som man inte ens kan röra sig i utan hjälp av fem personer? Är det rimligt?!

       Är det rimligt att ens köpa en klänning för en enda kväll?

        Och vissa köper tre..

    Word! Men det är väl all äcklig avundsjuka
    Dom ville ha ett pampigt och påkostat bröllop, för dom har möjlighet till det. Då kan man ju vara glad för deras skull..
    Och Camilla – Istället för att skriva ett sunkigt inlägg om hur ”fel” deras bröllop var kunde du väl bara skriva grattis till brudparet?

     Men man kan ha pampigt, påkostat och personligt. Detta känns ju bara vräkigt. Allt ska liksom vara stort och SE DYRT UT. Jämför med prinsessan Sofias bröllop. Det kostade säkert mer men var ändå vackert och smakfullt. Sen gör ju alla som de vill men men 🤷‍♀️

     Snälla.. Man behöver inte vara det minsta avundsjuk för att man inte tycker om nåt en annan gör. Det kortet börjar bli gammalt nu!

  Har du ingen bild på den sista klänningen? Som knappt hade något tyg på överdelen…..

  Hoppas att hon är nöjd med sitt bröllop, som hon har planerat det och lagt pengar på det.

   Var kan man se den? Ser bara två olika på hennes story.

     Alltså.. Den sista klänningen. Really?!

      Oj då, tur att vi alla gillar olika men jag tror nog endast Rebecca och hennes man och vänner gilla sista klänningen. Majoriteten tycker nog den var oerhört smaklös och inte passar hemma på ett bröllop. Gud vad jag hade skämts att gå klädd så där för mina syskon, föräldrar, svärföräldrar och diverse mormor och morfar

       Då behöver du inte klä dig så heller 🙂

        Tack och lov!

     Men shit haha vilken klänning!

  Haha, tycker ändå det var kul att de vågde gå så stort och vräkigt. Ser ut att ha varit en underbar fest! Själv hatar jag att så i centrum och gifte mig i kommunhuset med några vänner som vittnen.

  Vanvittsaffär, som pappa Anton säger!

   Modesty sucks!

  Har man så mycket cash, då får man göra exakt vad man vill. Dock blir det en väldigt nyrik aura över det hela.

  Jag tror även att våra försvenskade åsikt krockar med den ortodoxa-grek-libanesiska svulstigheten. 😄

  Jag kan förstå att man vi göra ett avtryck, att man vill se bra ut och att man vill ha fina klänningar. Men man måste ju kunna röra sig i dem.

  Stort grattis till familjen Dion!! Första klänningen var såååå fin (helt överlägsen de andra två klänningarna som hon lika gärna kunnat ha på nån av PHs parcermonier) , synd att den inte gick att gå i utan hjälp bara. Hade vart bra om den stora kjolen var avtagbar med en lite lättare kjol under så hon efter kyrkan kunde ta av den och ändå kunna bära den klänningen lite längre.

  Trodde nästan det var Angelina Jolie på bild två.. !
  Lite sorgligt det där med ett U-lands BNP.. Svulstigt, opersonligt intryck för mig.

   Ok inget ont mot Rebecca men snälla du… inte Angelina. Inte en av världens naturligast vackraste kvinnor.

    😂😂😂

    Angelina? Naturlig? 😂

   Hur kan man se en halv likhet mellan Jolie och rs?

   More like Megan Fox.. eller? 🤔

    Ursäkta? Megan fox är en av världens vackraste kvinnor, och mycket mer naturlig än Rebecca Stella. Förstår inte folk som ser ett uns av likhet mellan de två.

     Naturlig är ju dock Fox inte

    Alltså haha? Är du blind eller?

     Om vi ska snacka likheter så är det Cher på äldre dar! Blir bara mer och mer lik henne

   Rebecca kommer aldrig någonsin vara ens i närheten av Queen Angelina, den enda Rebecca någonsin kommer vara lik är Michael Jackson

   Snarare Jackie Ferm. Kolla bara första bilden på R.S i Hänt-reportaget om bröllopet. Trodde de hade lagt in fel bild först!

  Jättekul för henne ju att hon har den ekonomin att kunna ha ett sådant stor svulstigt bröllop med allt den uppmärksamhet och lyx det innebär!

   Fast ÄVEN om man har pengarna…? För mig personligen är detta det yttersta beviset på en värld där fördelningen av tillgångarna är sinnesjukt skev. Den här typen av excesser är skamliga med tanke på hur många barn som dör av diarré varje år pga skitigt vatten.

   Den här typen av livsstil MÅSTE upphöra vara ”goalz” och något att glädjas över.

   Googlade Manny Dion net worth, fick upp:

   Manny Dion’s net worth has growing significantly in 2019. Manny Dion is a successful Business, who has a net worth of approximately $500,000 – $1M at the age of 37 years. Manny Dion’s net worth comes from being a Business.

   According to many Online resource, Manny Dion’s estimated net worth $1 Million – $10 Million (Approx.).

   Inga stora pengar om man tänker på hur mycket livsstilen av denna klass kostar i USA…

  Första klänningen i kyrkan tyckte jag var väldigt fin om än opraktisk.
  Däremot kändes festen bara sjukt överdådig och mer som en nattklubbsfest än ett bröllop. Sjukt opersonligt, smått tacky och tråkigt. Men verkar som att alla där hade kul (enligt deras stories) och det viktigaste är att paret är nöjda!

   Vadå opersonligt? Nattklubb kan väl vara personligt för rätt par?

   Känna som att folk tyckeŕ att bröllop måste vara lada, skir klänning, och 20 gäster för att vara personligt..

    Som sagt, så länge de är nöjda! Tyckte att det var opersonligt för att det såg mörkt ut i lokalen och paret satt typ helt för sig själva, i en jättelokal som inte var helt fylld.
    Tror också att denna slags bröllop är vanligare inom vissa kulturer, t.ex grekiskt ortodoxa (min familj är grekiskt ortodox och detta liknar mina kusiners bröllop väldigt mycket). Dock inget för mig, har nog blivit för färgad av svenska traditioner 🙂

     Inget för dig = generellt opersonligt

     👍

      Haha, kan se att du tar detta väldigt personligt (pun intended).
      Jag har förklarat varför jag tyckte det var opersonligt, och det hade inget att göra med att det inte var min stil.
      För att citera, eftersom din läsförståelse uppenbarligen är underutvecklad:
      ”Tyckte att det var opersonligt för att det såg mörkt ut i lokalen och paret satt typ helt för sig själva, i en jättelokal som inte var fylld”.

       Vissa tar det som om det var deras bröllop man kritiserar! Haha

       Är man en stor profil, och har tjötat om detta bröllop i två år och sen delar med hela bröllopet i nästan detalj. Ja då har man också rätt till åsikter, speciellt här! Det är annat att skriva det direkt åt henne.

        Haha precis. Ta det lugnt liksom! Alla har olika åsikter. RS är en offentlig person och har visat upp sitt bröllop (och allt som har med det att göra) för alla hennes följare. Är säker på att hon är medveten om att det finns delade åsikter in det och att hon verkligen skiter i vilket! Hon verkar nöjd och glad.
        Finns säkert de som tycker att mitt framtida bröllop är tråkigt och opersonligt och inte alls deras stil. I slutändan är det ju MIN dag och jag som ska vara nöjd.

        Jag är inte ens gift så tar det inte personligt alls. Håller inte med bara.

     Varför ska de ha bröllop på DITT sätt?

    Ja, känns som folk bara får ha vita svenska bröllp och allt annat är tacky och svulstigt. Ganska etnocentriska åsikter på kommentarsfältet idag.

     Ja, det är så konstigt att folk är färgade av den kultur de lever i… 🙄

      Jag har asiatiskt påbrå och mycket som finns i Rebeccas bröllop har inte vi men inte kallar jag det ”galenskap”, tacky, opersonligt, tacky, ytligt för att de har ett bröllop som inte överensstämmer med mina önskemål och bakgrund.

       Vilken bra människa du är! nobelpriset nästa! 😉
       Deras bröllop överrensstämmer med min bakgrund och mitt påbrå men jag gillar det inte ändå. Så hemskt att vi har olika smaker! Känner mig verkligen som en hemsk, etnocentrisk person som har en annan smak 😱

     Fyfan finns inget värre än svenska bröllop. Opersonligt om något. Och då är jag etniskt svenskt, men nä, usch och fy.

     Det är inte etnocentriskt att ha ett hum om vad som anses smakfullt eller inte.

      Nej, du vet inte vad som är smakfullt för andra människor. Smått, vitt, lågmält är inte mer smakfullt än stort, färgglatt och livligt.

       Nej, vad som anses smakfullt är inte relativt och det har ingenting att göra med färgskala eller storlek.

       Hört talas om uttrycket ”new money”? Melania och Donald Trumps lägenhet (tex) är inte smakfull.

        Trumps stil anses inte tacky av alla men definitivt av de flesta i västvärlden. Jag däremot tycker om MYCKET guld och har inte något emot hans penthouse mer än en del detaljer. Men det är min personliga åsikt (och trots det lever jag ändå i ett minamalistiskt inrett hem) och jag behandlar inte det som någon sanning och dina åsikter och smak är ingen sanning heller. Du tror att dina kulturellt färgade åsikter är någon sanning och det är de inte.

         Det handlar inte om kulturellt färgade åsikter. Det är helt enkelt en sanning från djupet att det är bättre att lägga sina pengar på ädlare ändamål än diverse uttryck för fåfänga och frosseri. Folk uppfattar det intuitivt men väljer oftast att inte uttrycka det.

         Att du tycker det är vackert med mycket guld och inte förstår hur skrytigt och ovärdigt det uppfattas av andra får stå för dig själv. Eller tror du att skinnlapparna på tex Ralph Lauren tröjor bara är en stil? Det är kommet från den puritanska kulturen på östkusten där sparsamhet var en dygd. Sådant som drar blickarna överdrivet till den egna personen anses smaklöst. Personligen tycker jag det är jättelöjligt när folk försöker leka adel eller liknande så hela jetset LA-stilen känns vräkig och falsk för mig. De är alla nyrika wannabees, liksom.

  [Borttagen kommentar]

   +1!

   Inte för att vara dryg men kommentera utseendet, känns det ok?

    Det är en del av konsumtionshetsen i detta fall

     Nä, kommentera klänningar + övrigt i samband med bröllopet är relevant men inte hennes utseende.

      Hon har väl köpt sitt utseende precis som hon har köpt klänningen? Vad är skillnaden?

    Tycker ni att det är skillnad på att kommentera ett Fixat/opererat utseende och ett medfött naturligt utseende? Undrar genuint!

     Ja, har man sprutat in botox, fillers, gjort ögonbryn som Anna Book, fejkade tänder, arsleförstoringar och annat med samma vikt får man finna sig i kommentarer.

      Varför verkar du tycka det är så självklart? Who died and made you king to decide what to comment and not?

       Dito

     Konsekvent och utan pardon har kommentarerna om utseendet raderats oavsett vem det gäller
     efter det här inlägget.https://bloggbevakning.se/2019/08/03/what-she-said-2/

      Jahaja tack för den hälsar Anonym 09.27. Så att bli jämförd med Cher som är en legend och en av världens i mitt tycke mest sympatiska och vackra kvinnor var inte bra,,,nä,,,nä. Att Cher sen genomgått en massa operationer för att uppnå evig ungdom sa jag varken bu eller bä om. Som det så fint heter bland de flesta kommentarerna här inne. Man gör väl som man själv vill.

   Men ladda upp ditt kontoutdrag så att vi kan hjälpa dig plastbanta, överkonsumer och tala om hur kass du är som inte bara skänker 49 kr som latteb kostade på Espresso House!

   Vi väntar!
   Men om jag känner din typ rätt så kommer du antingen att inte svara eller så ska du förklara att du minsann inte druckit kaffe på 7 år.

  Det viktigaste är väl ändå att det förhoppningsvis blev exakt så som dom vilken ha det? Tycker allt ser otroligt fint och lyxigt ut!

  Kändes lite konstigt bröllopet. Först verkade det lite tomt, och rätt opersonligt. Och hennes desperata delande av andras stories på insta var så märkligt. Fattar att det var en assistent som gjorde det, men det ger ju ändå intrycket av att hon satt hela sitt bröllop och kollade Instagram.

  Sen att hon la upp så många hälsningar från folk som sa ”ledsen att vi inte kunde komma”? Gav ju verkligen intrycket att det var rätt många som inte kom.

  Och jag har en fråga också. Det verkar som efternamnet hon tar är Dion. Som är mannens efternamn? Men är det inte hennes barns namn också? Döpte de sitt barn efter sitt efternamn? Ska barnet heta Dion Dion? SÅ MÅNGA FRÅGOR!!!

   Det mesta med detta bröllop känns desperat.
   Sad.

   Hehe, jag har också funderat på pojkens namn. Heter han Dion Dion eller?

   Och vad heter mannen i förnamn?
   Monogrammet som är överallt ser ut som R E, men han omtalas som Manny?

    Emmanuel!

    Rebecca och Emanuel

   Henens mans efternamn är långt och grekiskt. Dion är en förkortning, precis som Manny är kort för Emanuel.

    Är Rebecca Stella halv grek eller libanes?

     Rebecca Stella är grek och syrian.

     Hon är halvsyrian men brukar, som många andra syrianer, säga halvlibanes. Ingen aning om varför, så himla konstigt.

      På 80-talet hade Sverige en generös invandrarpolitik gentemot folk från Libanon på grund av inbördeskriget. Många syrianer i Sverige påstår att de är libaneser och gjorde förmodligen det vid ankomsten hit också. Det är sällan de gör det gentemot ’riktiga’ libaneser då det är lätt att urskilja ursprung utifrån vilken dialekt någon har, som jag förstår. Man kan kanske tycka att det är fritt fram för folk utan identifierad nation att välja sin nationella tillhörighet men det verkar inte förekomma i samma utsträckning med palestinier och kurder.

   Brudgummens hela namn är Emmanuel Dionisopoulos.

   Jag kollade ”vänners” stories istället för hennes, de var mycket roligare och mer juicy. Allt ifrån när de zoomande in när hon höll på ramla till stand up wannabe komikern som gjorde narr av ceremonin i kyrkan. Så sjukt…

    Oj! Var kan man se det? Haha

     Tyvärr är allt borta nu, jag var vaken med jetlag så jag såg alla stories Rebecca eller hennes assistent la ut, klickade på de stories och sen tittade jag på deras stories istället haha!! Då fick man se har tomt det var, hur folk dissade kyrkcermonin i deras tal, hur stelt de var, hur folk rökte på under middagen, hur Ana Gina drev med Rebecca och ja massor som Rebecca INTE la upp eller ville dela vidare. Och sen stack alla vidare till post malone 😫

      Wow! Lite det man fick se av redan av hennes stories. Är så besviken! Hade helt andra tankar om bröllopet, att det skulle va smockat med människor och ljus lokal som skrek LYX, och inte cheap. För allt kändes bara billigt på nåt sätt..

      Men shit så tomt deg såg ut! Väldigt tomt 😳
      Tack för svar! 🙏🏻

   På @massari story ser man hur tomt det verkligen var

  Men tål den 60 graders vittvätt, eller är det kemtvätt som gäller?

   Haha

   ”Älskling, nu är det fullt med kristaller i tvättmaskinsavloppet igen, kan du rensa litet?”

  En enmansshow känns det som, allt ljus på henne som om brudgum saknades.

   Främsta tecknet är ju benämningen av det hela som ”mitt bröllop” 😂. Det borde väl ändå heta ”vårt bröllop”? Men kanske är det viktigare för kvinnor än för män och då låter gubbarna deras glada gummor skina. 🤷🏻‍♀️
   Jag lyssnade på de två senaste avsnitten av podden för att uppdatera mig lite om bröllopet och då hördes Rebecca säga det flera gånger. Hon känns som någon som skulle kunna hålla med om det och skratta åt det så hoppas det inte framstår som elakt.

   Det var som att brudgummen gick på batterier och var där endast som utfyllnad.

  Grattis till Rebecca-Stella!
  Har gästat ett par liknande bröllop och jag måste säga att jag blir lite skeptisk när ytan tar allt utrymme.
  När man lagt ner flera år och hundratusentals kronor på kristaller, blommor, rökmaskiner. Och har ett omättligt behov av bekräftelse.
  När det egentligen borde handla om paret, kärleken, familjen de ska bilda.
  Ett av dessa par skiljde sig ett halvår senare. De hade helt glömt bort vad som skulle bli resultatet av allt glitter.

   Jag ger dem 5 år sen är de skilda

   ”Familjen de ska bilda”… de är redan en familj. Som så många andra som gifter sig..

  Har två frågor som jagr väldigt nyfiken på att få svar på då jag inte är så insatt.

  Heter hennes son Dion Dion???

  Har hon lagt till ”stella” som ett förnamn? Tyckte det såg väldigt märkligt ut med Rebecca Stella och Emmanuel på programkortet. Alltid tänkt att Stella är som ett artistnamn?

  Oj, vilken bitter ton i inlägget. Jag tycker att klänningen var otroligt vacker och hoppas att de hade en underbar kväll och natt!

   + 1

  Så deras son heter alltså Dion Dion?

   Ja

   Nej. Efternamnet är mycket längre, men dom brukar skriva dion

   Brudgummens hela namn är Emmanuel Dionisopoulos.

  Linnea Claesson publicerade igår ett inlägg som tydligt var taget på Kungsholmen. Till bilden skrev hon att hon var på prideparad i Bosnien. Idag är inlägget borta.

   Den damen gör feministrörelsen en björntjänst genom att ljuga om allt konstant.
   Hon kan inte gå ut ur sitt hem en vanlig tisdagsförmiddag utan att bli ”antastad” av något patriarkalt as.
   Män skriker fula ord efter henne opåkallat, tafsar, övergreppar….
   Märkligt, har aldrig hänt mig.
   Hon ljuger dåligt också.

    Men eller huuuuur!!!
    Liksom, JAG har aldrig blivit kallad fula saker eller blivit våldtagen så då måste ju det betyda att ingen annan kvinna heller har blivit det.
    Äntligen någon som förstår den sanna sanningen.
    (Ironi om du fattar det din galning)…

     Och vissa råkar ut för det dagligen i Stockholms innerstad. Kritiskt tänkande är alltid bra. Prova.

      Menar du mig nu? (Anonym 09:56)
      Jag är ju ironisk, läste du inte klart?

     Jo då, kvinnor blir våldtagna och diskriminerade varje dag. Ingen påstår något annat. Men självaste Linnea Claesson ljuger så det står härliga till och det gör hon för att hålla sig aktuell. Ingenting annat.

      Jaha, detta vet du bara så eller😂?

       Det är ganska uppenbart att vissa konversationer hon lagt upp på instagram är fake och ihopdiktat.

     Fast det finns en gräns för hur mycket en människa råkar ut för

      Kanske för en anonym person men med tanke på hur många som beter sig som du själv så är en offentlig person, alltså en offentlig feminist mer utsatt och därför är det inte alls förvånande att just hon med andra blir mer och oftare utsatta. Är du så platt att du inte fattar det själv?

      Hon lägger ju även ut de andra har skickat in till henne…?

    De flesta av dagens feminister gör feminismen en björntjänst…

     Nej, feminister skapar förändring och ibland är förändring obekväm. Sen finns det idioter inom alla rörelser såklart. Men feminismen behövs så länge vi lever i ett ojämställt samhälle.

     Tänk att man kan vända det till att personer som uppmärksammar och säger ifrån är de som gör fel, inte de som faktiskt är orsaken till att dessa kvinnor säger ifrån.

    Krossa patriarkatet.
    Skönt att någon vågar ta fajten!

     Vilket patriarkat? 🤣

      👊👍

      Men snark

   Inlägget finns kvar och om du läser det hon skrivit så ser du att hon är i Bosnien nu och att pridetåget är idag söndag (vilket förklarar varför hon lagt upp en gammal bild).

   Sluta sprid osanning. Inlägget är kvar. Läs hennes text så förstår du varför bilden är tagen i Stockholm

    Jag spred inte osanning medvetet. Jag var inne på hennes egna konto och inte Assholesonline och trodde hon tagit bort inlägget. Fel av mig! Men hon ljuger om så mycket annat.

     Fast nu var det ju du som spred BS och ändå ska du fortsätta hugga efter LC? Pinigt…

     ”Jag struntar i om det inte är sant, det är ändå för jävligt”

      Försök se kritiskt på henne istället. Hon vägrar att uppge konversationernas källor, bilderna i konversationerna har ofta, om inte alltid, en amerikansk hemmiljö (konversationerna verkar dessutom nu vara borttagna). Killarna språkbruk är alltid detsamma. Hon kopierar andras texter. Hon är självgod som synden, vilket tydligt märks i hennes Instagramtexter samt egna klipp. Ett flertal podcasts, däribland Tankesmedjan (varning för hemsk stockholmska) samt Hana pee har synat henne i sömmarna.

   Inlägget ligger uppe på hennes linneaclaeson-konto. Fotot är ju från Stockholm Pride. Av texten att döma tror jag inte att hon går runt halvnaken med fjädrar på huvudet i Bosnien. Konstigare än så är det nog inte.

   Inlägget är kvar. Tolkar bilden till inlägget mer att så som hon såg ut på bilden kan man gå klädd i Sverige men inte i Bosnien – ”Hemma klär vi oss i paljetter, här måste vi ha skor man kan springa i”.

   Det är väl ganska vanligt att folk använder en bild från ett tidigare tillfälle för att illustrera en ny text?
   Är väl inte ’bedrägeri’ direkt.
   Om man dessutom orkar läsa texten så finns förklaringen där – tips!

    Menar du att man ska behöva läsa texten för att förstå också???😱😱😱

   Men gå in på hennes instagram och LÄS vad som står under texten! Herregud! Då fattar du varför det är en bild från Kungsholmen. Kolla upp fakta innan du sprider vidare skit

   Linnéas inlägg är inte alls borta?

   Linnéa Claeson börjar bli samma skrot och korn som andra influencers. Lägger ut bilder på sig själv och skriver en caption typ som ”jag blev kallad underbara epitet som gudinna, brud, skogsälva och skogsrå under kvällen”, sen på nästa när hon UPPENBARLIGEN har sexpack och är i jävla bra form, men linneas caption blir ”är i så dålig form *gråtande skrattemoji”. Hon börjar bli uppe på lika höga hästar som Kenza som skriver att hennes systerbarn tror hon är Beyonce (haha!). Blir bara fånigt

    Fast som idrottare kan du vara i bättre form än vem som helst/gemene man, och ändå vara i dålig form.

    Jag hade inte joggat på tre år, jag sprang fem kilometer på 25min, jag slog min tränande kompis med hästlängder. Eftersom jag är f.d. friidrottare anser jag mig vara i usel form.

     Om hon nu skulle vara i dålig form enligt sig själv, VARFÖR nämner man det på sociala medier på det sättet tillsammans med en videosnutt där man klart och tydligt ser hennes sexpack? Solklart fall av att fiska komplimanger, vilket är så löjligt.

     Linnea är mycket medveten om att hon är mer vältränad än majoriteten av hennes följare.

    Beyonce😭😭 alltså man nämner inte sig själv i samma mening som Beyonce

     Jodå, det går utmärkt: ”Ingen har nånsin misstagit eller jämfört mig med Beyoncé”.

      Ja på så sätt, absolut 😬

  All lycka till brudparet och tycker det verka vara ett magiskt bröllop, fylld med kärlek, så som det ska vara<3

  Alltså, om dom är nöjda och glada så hurra för dom, men… Är det någon annan som tycker det påminner om ett Södertäljebröllop? Det känns som att om man har så mycket pengar att lägga på sitt bröllop så kunde man väl göra liiiite annorlunda…

   Men vigseln var ju typ kristenortodox =syriansk. Så inte så konstigt.

    Precis, men även sen hela grejen i den jättelika lokalen, musiken, tårtan osv osv…

     Ja men eller hur! Var precis som vilket annat libanesiskt/syrianskt bröllop som helst?

    Nej, alla kristenortodoxa bröllop är inte såhär. Glöm inte ryssar och folk från Balkanländerna, Etiopien osv.. De har inget överhuvudtaget gemensamt med syrianer.

   Södertäljebröllop = dagens första garv! Tack!

   Älskar Södertäljebröllop! Bästa festerna i min ungdom 😍

   Ja, finns inget mer tacky än syrianska bröllop. Tyckte Rebecca Stellas var lite bättre än det iaf.

   Ja jag skrev det igår i öppet spår 😂 kul att fler tycker samma. Har många bekanta och vänner från Mellanöstern så jag har sett en del och tyckte de var slår de likt 😏

  Bröllopsklänningen var jättefin men jag hade skippat jättesläpet (hade nog inte haft råd heller haha). Är mer fundersam över om det var meningen att klänning nr 2 skulle vara genomskinlig, så att hennes rumpa syns igenom? På ett brölllop liksom?

   Tyvärr var det nog meningen.

   Eh ja uppenbarligen? Du tror inte hon hade koll på detta? Även Petra tunhården flaggade hela sin röv o den var dessutom mindre smakfull….

   Pinsamt när ana Gina hånar att Rebecca får alla hennes vänner att känna sig som qusimodo bredvid henne och hon vet om det. OUCH

  Skulle hellre ha varit på eller ha haft det bröllop som Bianca och Benjamin toastade på igår. (Gick att följa på Pernillas story + några fler som va där). Verkar påkostat, förstår att brudgummen är en DJ, är han mkt känd? Eller har dom rika familjer? Inget vanligt Svenssonbröllop i alla fall.

   Det var Nause som gifte sig.

    En av dem. Det är en duo.

     Gifte sig med varandra?

     Dom är väl ingen duo längre? Nu är väl han som gifte sig ensam men fortsätter använda namnet nause som artist?!

   Många bröllop på Instagram igår.
   Även Läckberg och Jenny Strömstedt gästade bröllop igår <3

   Eller Måns bröllop i torsdags! Såg så avslappnat och kul ut 💃

   Han är nån framgångsrik manager eller liknande.

    Långt ifrån.

   Ja Melinas familj är rik

   Jag följde också, vilken dröm!

   Jakob är ena halvan av Nause och Melina är barndomsvän med hela familjen Wahlgren. De har varit med en hel del i Wahlgrens Värld.

  Ett ”typiskt” syrianskt bröllop, inte min stil men kul att hon fick det drömbröllopet hon ville ha! Jag hade gärna varit gäst.
  Kul när ngn kör på en stor show.

  Dock hade jag tyckt det var trånigt att sitta så långt ifrån alla på honnörsbordet, som ett utställningsobjekt. Men det är ju så på syrianska bröllop.

  Det konstigaste tycker jag var att det knappt var några människor där? I kyrkan fyllde de upp typ 3-4 rader och resten gapade tomt. Samma i lokalen så var det typ 3-4 små runda bord… kändes också som att Rebecca bara valde att lägga upp de klipp när det filmades framåt, så man inte såg hur tomt det egentligen var både i kyrkan och den andra festlokalen…

  Ha ha, när tärnorna håller i släpet.
  Håller skiten som d ska vädra sängkläder!

  Hur kan knivmicke ALLTID ha lediga tider så mkt som isabelle marknadsför honom? 😂

   Skulle aldrig gå till en tatuerare som hela tiden behöver marknadsföras och som kan hela tiden. Bra tatuerare får man stå i kö för att få en tid i månader.

  Gillar att 80 000 även behövdes skrivas inom parentes med bokstäver..?
  Nåja, dessa personer och deras målgrupp tillhör väl inte intelligensreserven om man säger så. :/

  Biancas bästis melina gifte sig ju i helgen och det bröllopet verkar så genuint i jämförelse med detta även om det säkert också kostat mer än genomsnittliga bröllopet. Slås verkligen av att Stellas bröllop enbart är tacky. Det är det där drömbröllopet man trodde man ville ha när man var liten med extra allt men som man insåg när man blev vuxen bara är ofräscht.

  Dela tårtan med svärd och brudparet på en tron framför alla gäster 😂 och sedan bara massa dansuppvisningar. Tärnorna går i grupp när bruden går fram till altaret och bär på släpet. Amen va?? Måste bli jättefint på bild :))) visst att kyrkan är pampig men hon fyller ju bara 1/3. Verkar som att många inte ville ta sig till LA för detta om man kikar på alla reposts.

  Bröllopet var väl i fredags? Har varit knäpptyst hela lördagen?

   Vill tillägga att jag förstår att detta är en helt annan kulturell typ av bröllop från vad man är van vid men från mina ögon ser det bara krystat och svulstigt ut och tänkt ur en kameralins perspektiv ”vad kommer se bäst ut på Instagram”. Hoppas såklart att de fick sin dag precis som de ville.

   Alltså tacky här är ju din kommentar. Är du en sån där tant som sitter o jämför bröllop på riktigt eller var detta bara en dålig morgon? Tror du att din åsikt gör intryck hos någon? Men för all del, släng gärna upp bilder när du gifter dig så kan vi andra ha åsikter om det också…

    Du kan ju fråga samma av dig själv, om din åsikt gör intryck hos någon… 🙂

    Skillnaden är väl att jag har valt att inte leva mitt liv i det offentliga? Man får väl göra sig redo för att bli bedömd om man aktivt väljer att vara en influencer?

    Det enda som fattades är att Rebecca Stella skulle sälja bröllopsbilder till en tidning men dessvärre finns ingen marknad för detta i Sverige och ingen i USA bryr sig om henne.

   Ja, Melinas bröllop såg fantastiskt ut! Så otroligt vackert och mysigt med mycket värme och känsla. Hade gärna varit gäst på det bröllopet, såg ut att vara precis min typ av bröllop/tillställning.

   Får dessutom känslan av att det var ett bröllop planerat utifrån egna önskemål mer än på vad som kommer att väcka uppmärksamhet på sociala medier…

   Svärd och tron på bröllop finns i många kulturer.

  Vilket influenser/kändisbröllop skulle ni helst vara bjuden på, utifrån hur roligt det verkade?

  Måste själv säga att Sanna Dahlström och John Guidettis bröllop såg jävligt roligt ut

   Samma!

   Och Malin Gramer och Carl Falk!

   Pewdiepie och Marzias bröllop helt klart!

   Innan jag hade barn skulle jag gärna gått på Margaux och Jacobs partybröllop, nu hade jag aldrig pallat två dygn konstant festande… annars Kenzas bröllop såg romantiskt ut, och ’jugge’festen på kvällen såg också ut att ha kul drag på dansgolvet 😊

  Alltså, det här med att folk kallar varandra GOMMAN??!! Är orimligt provocerad. Hört andra göra det också. Var kommer det ifrån?

  Varför har alla gäster lagt upp exakt samma delar av bröllopet? Gina, Parisa, Sofie Prytz, Fanny etc..? Kanske hade de telefonförbud under delar? Klokt isåfall 🤗 Kändes så tomt vid vigseln och att alla bara filmat scenen eftersom de va rätt tomt även i lokalen? Hoppas inte!! Men undrar.

  Ja, vart höll alla hus? Om man lyssnar på deras podd har Rebecca poängterat flertalet gånger att deras bröllop kommer ha så många gäster… men vart var alla igår på vigseln? Kyrkan var ju i princip helt tom förutom 4 rader längst fram? Såg ju galet ut när hon gick in… Kanske hade dem bara nära vänner där eller så tackade många nej i sista sekund

  [Borttagen kommentar]

   Han?

  En annan grej, undrar så mycket varför Vanessa går ut med sin graviditet exakt samma dag som Rebecca gifter sig?

   Hon har aldrig kunnat tåla att nån syns mer än henne. Hon kunde inte vänta efter bröllopet, nej nej.

   alltså hon ger mig så dåliga vibbar. Hon känns så himla bitchig bara.

    Samma här! Får inga bra vibes. Hon kör över folk med sin attityd!

   Haft vänner exakt som Vanessa i mitt liv, och då menar jag HAFT för jag bröt kontakten med dem. Wannabes som bara vill synas och inte är äkta vänner

    Det gjorde du helt rätt i! 💥❤️

  Vissa är glada om de har råd med ringar lixom

   Betyder det att andra måste avstå lyx och flärd?

    Det var väl bara ett konstaterande? Chilla

  Uppenbart att ni aldrig varit på ett syrianskt bröllop, ser prick ut så här. Brukar dock vara mer gäster, det kändes lite deppigt faktiskt att det var så folktomt.

   Personligen räcker det att se bilder och videos, den typen av fester och allt vulgärt är verkligen inte för mig!

    Tror ändå du hade haft roligare på Rebeccas bröllop än det otroligt stela, typiska svenska bröllopet som ex. Läckberg var på igår.

  Var och en får ha sin smak, men jag funderar på vuxna som har den här typen av bröllop. Det känns som att det är så sjukt långt ifrån det liv och den person som de allra flesta är. Jag skulle personligen känna mig sjukt utklädd och som att jag spelade teater med den här typen av bröllop. Är den typen av personer som har den här typen av bröllop sådana även till vardags?

   Vad menar du ens? Ska ens bröllop spegla hur man har det till vardags?

   Rebecca och Manny har det ju väldigt gott om pengar och Rebecca har ju en viss typ av stil. Förväntade sig folk att hon skulle ha en typiskt svensk bröllop eller?

    Alla får göra som de vill som sagt, och det här bröllopet kanske är i deras stil, jag har inte koll på Rebecca Stella. För min del så finns det ett överlapp mellan mitt vardagsjag och hur jag vill ha mitt bröllop. Jag gillar naturen och saker som är diskret dyrt snarare än saker som skriker överdåd tex. Jag bär sällan högklackat, mycket smink eller dramatiska kläder, givetvis kommer det spegla mitt bröllop. Om jag hade kunnat lägga obegränsat med pengar på mitt bröllop skulle det snarare resultera i en lite finare lokal med bättre läge, kanske lite dyrare blommor, bättre kvalite på textilier, annat upplägg på maten, bättre vin och att åka häst- och vagn med ett tvåspann mellan kyrka och festlokal snarare än flera ombytesklänningar, rökmaskin etc. Inte för att det är bättre utan för att det matchar min och min partners personligheter och stil. Alla får ha sin smak, jag funderar mest på vad det är för typ av människor som är bekväma i den här setupen. Lever de alltid glamouröst och känner de att det här är de, eller känner de precis som jag att det är lite teater, men till skillnad från mig är bekväma i det?

     Det finns inte så mycket att analysera. Inget lustigt med att vilja ha ett glamouröst bröllop trots att ens vardagsliv inte är lika glamouröst – man har ju förhoppningsvis bara ett bröllop i sitt liv och då kanske vill göra det mer ståtligt.

     ”Bättre kvalite på textilier”… alltså 😴

      Ja, för oss som gillar detaljer blir sådant viktigt tyvärr. Jag stör mig t.ex på trådtätheten i knoppalakan och den plastiga känslan i billigt tyll. Låt mig inte gå in i skillnaden i ljusreflektionen mellan olika kvalitér på kristallglas. För mig skulle högkvalitativa kristallglas på bröllopsmiddagen komma långt före en rökmaskin.

      Jo många är vi måna om detaljer, men du verkar tycka det Rebecca är mån om är konstigt medan du själv inte tycker ditt ”glam” är konstigt. Det är konstigt.

       Yes, jag tycker det är märklig smak, precis som jag tycker det är konstigt att folk gillar blodpudding. Är det inte bättre att försöka vara tolerant i sin förundran snarare än som många andra bara ”äääh dålig smak”

   Vuxna? Oftast är det vuxna som gifter sig, hade det varit mer i din smak om två barn hade gift sig med varandra?

  Jag tycker hon var vacker och klänningen såg fantastisk ut! Känns som ett onödigt hårt och elakt formulerat inlägg. Alla gör väl som de vill?

  Ett bröllop i narcissismens tecken!

  Vidrigt.

  Varför göra något typiskt svenskt mellanmjölk när man kan gå all in? Rebecka och Manny är fina tillsammans! All heder och kärlek till gumman och gubben

   ”Gomman” 👍🏻

  Jag undrar bara vem fan tror folk att dom är? Att ha en klänning som måste bäras av andra är fan höjden av narcissism.

  Detta bröllopet var enligt mig SJUKT tacky! Hahhaa alltså satt och garvade; klänningen som var over the top (som hon sen bytte såklart, typiskt tacky att välja en klänning så stor att man bara kan bära den under vigseln!), lokalen (kan varit värst?) med alla fula lila ljuseffekter,de fruktansvärda vita stolarna de satt på med gulddetaljer, rökmaskinen när de dansade, tårtan med 500 våningar… Hahaha alltså ja, vad ska man säga?? Inget jag vill ha på mitt bröllop, men hoppas de är nöjda för det kan icke varit gratis! Tycker det överlag är rätt osmakligt att ha stora bröllop a la Kardashians, anser att det dels är helt ur tiden att slösa något så otroligt på resurser, samt att man lever via sociala medier och press genom att försöka göra mest ljud ifrån sig genom såna här jippon.

   Ja jag kan hålla med om att det var over the top men det var nog även meningen så, det förstår du kanske? Däremot är din kommentar i övrigt sjukt sunkig haha vem är du liksom? Gift dig i din lada (ja om du nu nånsin hittar en partner med den attityden) så får andra gifta sig som dom vill. För så länge du själv inte lever återhållsamt, slutar konsumera och resa så ska du bara sitta ner o va tyst.

    Till W: Varför var min kommentar sunkig? Jag tycker det var tacky och fick mig ett gott skratt, vilket jag absolut har rätt till. Lever man på instagram som offentlig person får man räkna med att folk kommer se och tycka vad de vill, som i detta fallet på en skvallerblogg.

    Samt jo, man får kritisera andra som lever over the top även om man själv inte är extrem och inte konsumerar någonting (det finns mittemellan-lägen också). Tack, jag har en sambo, som också ansåg att det bröllopet var tacky; så visst är det fint att vi får titta på bilder likt RS bröllop och konstatera vad vi INTE vill ha? Vi planerar faktiskt att gifta oss på landet i någon fin lada med de närmsta, så du var inte helt fel ute där.

     Oj W verkar ta det personligt! Och är väldigt kränkt här! Man får liksom ha olika åsikter, men onödigt att gå till attack på varandra sådär. Då kan du sitta ner själv.

   Håller med, 100%

   Till Elin.

   La märke till de där hemska guldiga ”kungastolarna” så hemskt, tänk vad vackert det hade varit med en brudbåge typ en sådan som Carl Philip o Sofia hade om man nu vill glänsa. Ljuseffekterna såg ju också otroligt billigt ut, som på ett tivoli. Tänk vad vackert det varit om det hade varit långa tända ljus på borden istället, och inga discokulor i neonfärger som for runt i lokalen, och vilken förfärlig lokal, som ett Folkets hus fast större, och vilket eko i lokalen. om de nu har så mycket pengar som de lagt ut, så hade det varit mycket mycket finare att hyra ngt slott vid ett hav vid medelhavet.

   Det enda fina med detta bröllopet var kyrkan, den var ju väldigt vacker.

   O inte en enda kändis på bröllopet? Aftonbladet skrev att kändiseliten var där?? Såg inte en enda kändis? Till skillnad från Malin Gramers bröllop för några veckor sedan, där var det ju verkligen hela Sveriges kändiselit, t.om Eva o Efva var där, Thomas Ledin.

    Jag blev förvånad att de valt en sån lokal! Kändes så tomt och stelt. Kändes tyvärr lite som en sunkig nattklubb med alla lila ljus, inte som en lyxig bröllopsfest.

    the weekend och french montana var där, tror nog dom är liiite större än thomas ledin

     Jämför med Malin Gramers bröllop, där var det knökfullt med riktiga A-kändisar.

   Sjukt va de måste svidit när många av gästerna stack direkt efter middagen för post malones lanseringsfest och började lägga ut stories därifrån 😫😫😫😫

  Kan vi inte sluta skriva att saker och ting inte är personligt bara för att det inte passar in på vad en själv gillar. För vad som är personligt är ju just – personligt. Borde väl varenda vuxen människa begripa.
  Ditt bröllop var inte mer personligt för att du gifte dig i träskor och har bröllopsfoton tagen på nån jävla åker nånstans i mellansverige.

   Amen sister! Folk är ju tölpar i detta kommentarsfält som om deras åsikt räknas haha

    Tycker inte din åsikt räknas, men tack för kommentaren.

     Haha vad du tycker är irrelevant. Inlägget handlar om Rebecca och hon skiter ju fullständigt i er tölpar så gapa på ni om era (icke existerande) bröllop i lador, på hö och i skogen…

     Alltså hon måste va sååååå lycklig över att inte bo i Sverige hade hon läst kommentarerna här. I mina ögon ser det ut som hon lever SITT drömliv och har träffat mannen som hon alltid drömt om. Man fattar ju att alla ni blonda små kloner känner er orimligt provocerade av det här.

      Oj vad arg! Du är säkert en trogen från gumman religionen?

      Du verkar ju allra mest provocerad dock… 🤔

  Vill inte vara elak, men brudklänningen var hemsk på alla sätt! För det första, klumpig och alldeles för mycket kjoltyg och på tok alldeles för vid och otymplig, sedan slöjan? Såg också hemskt ut! Varför en sådan otroligt stor och lång och klumpig slöja? Skulle det se ut som det var en kungabröllop bakifrån??? Inte ens en kunglig har en sådan otroligt bred slöja.

  Trodde Rebecca skulle ha något mera stilfullt, hon som är så smal hade varit jättefin i en sjöjungfruklänning typ, och ett tunnare släp, som dessutom hade kunnat sluta vid ryggslutet, och sedan några vackra blommor i håret, hon skulle sett mera romantisk ut, denna hårdhet i håret också, håret har hon alltid bakåt i ett tofs, skulle varit mycket finare om hon gjort en romantisk frisyr.

  Tittade på Måns Zelmerlöfs bröllop, där var det tvärtom, vackert stilfullt och mycket romantiskt vid ett vackert hav i Kroatien, bruden var så otroligt naturligt vacker, så äkta, hon hade en ljuvlig romantisk klänning, och hennes vackra hår var löst, hon var så otroligt vacker, raka motsatsen till hur Stellas klänning såg ut. Ja, lägger man ut sitt svulstiga bröllop för hela världen, så får man väl räkna med åsikter om klänning och frisyr m.m. Jag säger bara, less is more!

   Fast din föreställning om en vacker brud och ett fint bröllop är rakt av taget från pinterest så särskilt personlig eller originell är den ju inte.

   Och en annan tycker att Måns Zelmerlövs brud hade en fruktansvärt ful klänning som såg ut som vanliga spetsunderkläder upptill medan Rebeccas var otroligt mäktig och WOW.

    Absolut inte, Måns Zelmerlövs brud hade en otroligt romantisk och vacker klänning, tjejen var som en vacker prinsessa.

  Överdrivet som in i helvete. Såg att det fortsätter idag? Tar ju fan aldrig slut??! Hon har hållit på med detta firande i flera månader. Jag gissar på att det kommer hålla på hela året ut. Det kommer vara ”after wedding party part 1,2,3,4,5. Sen nästa år någon slags reunion på alla gäster osv osv osv

  [Borttagen kommentar]

  Ja det var en stor skillnad på Rebeccas bröllop och typiska svenska bröllop i lador.

   Haha, såååå uppenbart att det är en och samma person som håller på och gaggar om typiska svenska bröllop i lador?? Hitta på nåt nytt.

    Nej, vi verkar vara flera. Bröllop i lador känns typiskt för svensk bohemiska bröllop, kanske därför det tagits upp ofta i detta kommentarsfält.

  Snälla Camilla, kan du skriva ett inlägg om anklagelserna mot Linnéa Claesson? Bara en önskan. Kram / M

  Rekommenderar verkligen boken Factfulness av Hans Rosling! U-land och I-land är begrepp som tål att tänkas lite över. Väldigt spännande bok om global utveckling som är skriven på ett väldigt bra sätt.

  Rebeccas bröllop får mig att tänka på SATC-filmen när Carrie ÄNTLIGEN ska få gifta sig med Mr Big och går helt över styr med bröllopsplanerna. Men jag hoppas att dagen blev precis som hon tänkt sig. 🙂

   Spoiler

  Vilket äckligt inlägg. Du sprider avsky och mobbning Camilla, ta tag i dig själv för fan

   Fast nej. Huvudsaken är väl att Rebecca Stella njöt. Vad vi tycker om hennes överdrivet tunga klänning och överdrivna bröllop skiter väl hon i!

    Fast jo, den här bloggen är fylld med elakheter och mobbing. Det är bara att de flesta av oss (antar jag) ser över det och går in för de icke så elaka kommentarerna. Men att säga att det inte sprids skit här av Camilla är skitsnack.

   Akta så du inte kräks nu

  Otroligt opersonligt bröllop och överdriven klänning. Visst detta var ju hur de ville ha sitt bröllop och de såg väldigt lyckliga ut. Men personligen förväntade jag mig något annat🙈

   Jag med!

  Såååå glad att jag var hittat en man som inte vill ha något ”extravagant” ”titta hur mycket pengar vi har” bröllop. Han vill stå under ett träd på en åker, bara han och jag och hans bästa kompis, typ. Nu har ju jag andra planer, på ett bröllop ute i skogen med hö som gästerna sitter på under själva vigseln osv, men det är ju en annan historia 😉

   Låt mig gissa, din klädkod kommer vara ”sommarfin”.

   Människor har olika stilar, det ena är inte mer rätt än det andra. För mig exempelvis låter det som en absolut mardröm att ha ett bröllop i skogen med hö som stolar. Kan knappt avgöra om du är seriös med det.

   Förstår inte varför du ska kalla hennes stil av bröllop för ett ”kolla hur mycket pengar vi har” bröllop, bara för det skiljer sig från din smak och stil. Som att kalla ditt bröllop för ett ”kolla så lite pengar vi har” bröllop då det är utan både lokal och stolar

    Håller med om allt i din kommentar! Skrattade rätt ut åt det sista. Fruktansvärt att gå på ett bröllop där man sitter på sticksiga höbalar för att bruden och brudgummen tycker att de är för fina för att ha riktiga stolar.

     Öh de sa ju inte alls det? 😂😂😂😂

   Men wow, vad personligt! Ni blir de absolut första som stått på en åker i motljus och gift er.

   Du menar din pojkvän som du klagar på i varje öppet spår? …..

    😂

    HAHA! Spot on!!!

   Ditt bröllop låter som ett typiskt pinterestbröllop (om vi nu ska anklaga folk för att vara ytliga).

    Ja, vad är mer ”personligt” med det än ett flådigt bröllop?

   Sorry Nora men ditt bröllop låter inte ett dugg speciellt även om du verkar tro det (Basic Bitch syndrome?). Tycker i så fall att Rebecca Stellas bröllop var ärligt; de ville ha lyx och sket i andras åsikter, medan du vill skapa en image av hur du tycker du är och att bröllopet ska spegla det (”jag är för bra för att bry mig om prylar”).

  Alla gifter sig väl enligt vad som passar dom själva?
  Själv gifte vi oss borgligt med två vittnen och våra barn, cermonin tog 2 min, knappt det. Sen köpte vi alla varsin glass ute i solen innan vi åkte hem. Ringar skaffade vi ett år senare. Men inte anser jag att vårt var personligare för det.

  Deeras bröllop var för ”blattigt” för er svenskar we get it. Ghetto-fab bling bling, alla har olika smak sen att hon överdrev med klänning håller jag med om men era kommentar bevisar återigen att ni svenskar tror ni är bättre än alla andra. Rebeccas bröllop är inte heller min smak men er förakt gentemot allt som inte är ”lagom” eller ”invandraraktigt” lyser igenom.

   När man försöker vara woke men råkar skriva den mest fördomsfulla kommentaren i tråden 😂

    Ingen försöker leka woke eller vafan du säger men läs mellan raderna så förstår man klart och tydligt vad majoriteten här tycker.

    Och jag är fördomsfull mot svenskar med all rätt.

     Det står dig fritt att vara men då har du inget att klaga på om svenskar är fördomsfulla mot blattar.

      Jag har inte varit det förbi men blivit det med åren, du måste ha gått i mina skor för att förstår varför. Ni svenskar gillar inte invandrare (majoriteten) så jag gillar inte er tillbaka. Kram

       Varför bor du här då? 🤦🏼‍♀️

        Hahah. Hur fan vet du vart kamelblå bor?!

         Ja, jag hoppas inte! Skulle va väldigt dumt att bo i ett land där hon föraktar människorna 💁🏼‍♀️

     Jag har invandrarbakgrund och är kritisk mot folk i det här kommentarsfältet som tycker att hennes bröllop är för pråligt för deras svenska normer (som om svenska normer är de enda rätta) men det är inte heller ok att vara fördomsfull mot svenskar.

   Oj jag har aldrig uppfattat svenskar som så. Jag är halv svensk halv rysk, men uppvuxen med ryska sidan. Jag kanske dock inte upplevt det då jag ser svensk ut, men tycker det är irrelevant i sammanhanget då jag fortfarande inte tycker svenskar tror så mycket om sig själva. De är ett rätt ödmjukt folk tycker jag, väldigt lågmälda. Hur tycker du svenskar visar att de anser sig vara bättre?

    ”Så gör vi inte i Sverige” har jag sett många nordiska svenskar säga till folk runt omkring dem. Självklart gör inte alla svenskar det men det här kommentarsfältet är ett exempel på folk som tycker att bröllop som inte är typiskt svenska är fel.

     Exakt du är halvryss, vit. I rest my case.

      Precis! ”I am two shades of white so I know that other white people aren’t racist because they’re not racist towards me”.

     Förekommer i alla länder. Jag har bott i både Spanien och Italien och där säger folk precis samma sak. ”Så gör vi inte i Italien”. Har en ingift släkting från Västindien som bott i Sverige i 15 år. Gissa vad hon säger hela tiden? Jo, ”Så gör vi inte på Tobago.”

     Bara okunnigt att tro att det skulle vara typiskt svenskt att vilja åberopa egna traditioner.

      ”Så gör vi inte i Sverige” på ett spydigt sätt är inte unikt för svenskar (och det har jag inte heller sagt) men det är inte heller okej att säga det på ett spydigt sätt till folk. Givetvis finns det också samtal när folk diskuterar normer och traditioner men nu handlade mitt exempel inte om det. Tillbaka till det jag också nämnde: på det här kommentarsfältet blir folk riktigt sura för att andra inte har typiskt svenska bröllop som om den enda rätta typen av bröllop är smått, vitt och lugnt.

       Men chilla. Tycker inte folk verkar sura alls? En del tycker att bröllopet ser tacky och smaklöst ut, men du verkar läsa in alldeles för mycket i kommentarerna.

       För övrigt vet jag inte vad typiskt svenska bröllop innebär. De bröllop jag varit på har alla sett väldigt olika ut beroende på brudparets smak och ekonomiska förutsättningar.

     Haha men gud då ska du se den ryska sidan! Allt som är ”oryskt” är icke välkommet. Sådant finns i precis alla länder.

      Ja, det finns tyvärr i alla länder. Det enda jag motsatte mig var att det inte skulle finnas rasism i Sverige.

    Du är vit och det verkar inte som att du har fått spydiga kommentarer om din bakgrund som vi icke-vita har fått så det du beskriver speglar inte verkligheten för oss som inte kan gömma vår invandrarbakgrund.

     Hur vet du personens hudfärg? Är alla svenskar vita? Är alla ryssar vita? Är du rasist?

   Du läser in antydningar som ingen (mig veterligen) har avsett.

   Icke-vit bakgrund är inte synonymt med prålighet och svulst.

   Eller så är många trötta på den konsumtionshetsiga och narcisstiska influencerkulturen? Säger mer om dig än vad det gör om ”oss” att du får det till ”invandrarkultur”.

  Tycker väl att allt som har med detta bröllop att göra verkligen skriker Rebecca Stella, och det är väl bra att hon fick det som hon ville.

  Kanske lite för djup urringning för en kyrka och lite för extravagant sminkning, dock?

  Det var i alla fall det mest classy hon någonsin burit.

  Kitsch.

  Det här är narcissism, ingenting annat. Otroligt patetiskt!

  Någon mer än jag som får Jennifer Lopez vibbar?

   Förlåt med förolämpa inte jlo någonsin igen, jlo och Rebecca ska aldrig nämnas i samma mening ….

  Hallå varför var inte isabell Adrian bjuden? Är de ovänner??

   ja rebecca lånade en massa pengar av isabel/steve som hon aldrig gav tillbaka och utnyttjade deras kontaktnät för att träffa en rik snubbe…

   Sen måååånga år tillbaka…

  I arabvärlden är denna stil något av det finaste man kan tänka sig.
  Många tar stora lån för att finansiera bröllop.
  Bröllopspresenter består endast av pengar.

   Apropå personligt….

  Jonna jintons och Rebeccas bröllop är verkligen långt ifrån varandra.

  Själv är min dröm att det sker i kommunhuset med så få som möjligt närvarande.

  Stella har själv bestämt hur alla klänningar ska se ut. Hade inte designern börjat stoppa hennes vilda planer så hade hon fått åka in i kyrkan på en rullbräda. Bruden i fråga ville bara ha mer och mer. Eftersom hon anser sig vara en av Sveriges främsta influencers så betalar hon inte ens vad den kostar att framställa. Hon försökte få sponsring på nästan allt, för det finns inte någon rikedom i hennes liv. Hennes man är inte förmögen. Inte Rebecca heller. Den här informationen är 100% korrekt, från en närstående.

   Förvånar inte mig alls tyvärr

  Kyrkan rymmer 750 personer så om ”bara” 100-200 personer kommer så uppfattas kyrkan som tom

  Kyrkan har plats 750 personer så om ”enbart” 80-200 personer kommer så verkar kyrkan tom

  Oj……

  Hennes tredje klänning lär bli en sån där som syns på ”ugliest weddingdresses”-listor, tillsammans med liknande i samma stil…

  Många av de bröllopsklänningar som ofta förekommer i sådana sammanhang framstår ju som nästintill präktiga i jämförelse…. Haha.

  Den första var ju dock väldigt fin, även om den var vräkig och inte direkt blygsam. Var ändå överraskad när jag såg att hon valt en såpass ”stilig” klänning, men ja, blev mindre och mindre förvånad ju mer hud som kom fram längre ner i artikeln.

  Det jag tycker är helt galet är att nästa podd avsnitt ska handla om vanessas graviditet och inte om dethär bröllopet? Så viktig och stor tror hon att hon är.. Jesus!!

  ”Jag, jag, JAG! Se på mig! Se vad jag har! Se vad jag kan!” / Rebecca Stella, 4 år

  Vi människor kommer aldrig på bukt på vår överkonsumtion. Finns för många ”stellor” i världen… just idag är jag bitter

   I feel ya! 🙋🏼‍♀️

  Så här var mitt och min mans bröllop:

  Vi gick på beställd tid till vigselförrättaren efter jobbet, runt fem på e m. Sedan skulle han gå jour så jag gick hem och åt något sedan dagen innan. Vi talade med varandra kring åtta-nio på kvällen och då tog jag ett glas champagne.

  Tio månader senare kom vårt första barn och sedan har de fortsatt att komma. Det är snart 20 år sedan.

  Men då är vi icke-troende. Och vi åkte faktiskt på en riktigt ordentlig bröllopsresa när sommaren kom. Hållit genom alla år har det i alla fall och vi är fortfarande lyckliga. 🙂

   Ok

  Håller med!

  Säkert väldigt dyrt, men inte alltid går pengar och stil hand i hand. Tyckte hela bröllopet såg osmakligt och billigt ut ärligt talat..

  har bara en fundering.. gick in och kolla hennes insta efter de här ,hennes son heter dion och de heter dion i efternamn ? Dion Dion ?

  Ditt kommentarsfält är ju inte alls omodererat. Det betyder att allt näthat och all mobbning som sker är godkänt med flit och alla som utsätta för detta kan polisanmäla dig då du med uppsåt har godkänt kommentarer för att kränka och förnedra människor. Tragiskt.

  Vill bara säga att ni alla är riktiga råttizar.
  Tänk om alla bara kunde vara snälla mot varandra och inte sitta bakom sina skärmar och sprida negativitet.

   +1

   Får ont i magen av alla vidriga kommentar här inne. Chockad över folks engagemang i att uttrycka sina åsikter som inte gör någon gott. Wow.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *