Det finns alltid ett original någonstans…

Det här må vara ett riktigt imponerande sprättben, men trots det så är Molly Rustas ingenting annat än en kopia, precis som alla andra influencers med fotleder som en synkroniserad simmare.
Lyft på hatten föööööör….

28 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Alltså denna människa är så tråkig. Camilla sluta göra dessa ö influencers kända.

    Gnället om flygande influencers verkar varit en kortlivad fluga (pun intended)

      Aningslösa influensers kontot på Instagram försvann tyvärr lika fort som det kom. Synd att de la ner.

    Står i en konstig jävla pose för att benen ska se så smala och långa ut som möjligt. Ser hon inte att hon ser ut som ett skämt? Eller har den posen blivit så normaliserad?

    Fast – jaaaa…sprättben, not so fun anymore!

    Eh. OK. Jättefin bild Molly. Verkligen. *går och gömmer mig bakom hörnet och skrattar så att jag gråter*

    Vilken normal människa bär päls år 2019 är min spontana tanke.

      För att man är certifierat korkad?

        True that. ?

      Är det inte fuskpäls?

    Kollade på mollys senaste video på youtube och måste säga att i vissa vinklar likande hon verkligen dig Camilla. Ni har lite likheter i ansiktet faktiskt?

    Någon skrev för ett tag sedan att Molly är så 80-talig: håret, brännan, utseendet, stilen. Kan inte sluta tänka på det varje gång hon dyker upp här nu. Hon ser verkligen ut som en liten amerikansk 80-tals skådis eller något. SÅ 80-talig! Tänk om det hade varit med flit? Då hade hon plötsligt blivit hipster!

      JA! Jag tänker också alltid på den kommentaren när jag ser henne! ??

      Ja! Lite som någon av tjejerna i bakgrunden av Solstollarna, typ. men vad är det för fel på det egentligen…? Allting kommer igen!

      Det är väl med flit? Är min känsla. Fast det är klart, det är hennes… Hmm genetiska utseende som gör det också. Det känns som ett classic 80-talsfejs (alltså som hade varit goalz på den tiden/kändisfejs), precis som Kylie jenner och hela Kim Kardashian är 2017/18/19 goalz (förhoppningsvis följer de inte med till 2020 dock)

    Hahaha Jag brukar sällan skratta åt människor, men tamejfan vad roligt. Och hon tror/tycker motsatsen om sig själv. Vilken jäkla sjuk tid vi lever i.

    Varför står man ens så och ser redigt korkad ut?

    Jag tänker på ett popcorn när jag ser pälsen. ?

      ??????????

    Hur är man skapt när man kan stå sådär på allmän plats och bli fotograferad utan att skämmas så man sjunker ned till Jordens mittpunkt och brinner upp?

    Ser ut som ”discodansbenet” på tävlingar ?Hon är väl en gammal dansare har jag för mig?

    ??????????

    Vilken märklig post. Hennes pose är ju inte det minsta originell, men samtidigt liknar den ju inte Miss Malmö-bilden alls.

      Vilket Pucko.

    Kan bara tänka mig hur hemskt det skulle kännas att gå in på det här inlägget och läsa alla kommentarer om jag var Molly. Vad får ni ut av att håna och nedvärdera henne? Hon står i en pose, fine om du tycker den är konstig, men vad har det med hennes intelligens att göra?

    Såna här inlägg tycker jag bara ökar det elaka klimatet som numer är standard här i kommentarsfälten…

    Detta inlägget är så onödigt och ointressant… får man inte stå hur man vill utan att bli hånad? Det påverkar ju inte era liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.