Haveristernas nya avsnitt innehåller allt jag saknade i det förra.

Här hittar ni Haveristernas avsnitt 60 om någon vill använda det här inlägget som en sån där bok jag hade när jag var liten, där man vände blad när det plingade till på kassettbandet.

När jag lyssnade på Haveristernas poddavsnitt där de hade med Cissi Wallin så kallade jag det hela för en gapfest där anklagelserna stod som spö i backen utan att någon av parterna kunde visa minsta bevis på att de hade belägg för sina påståenden.
Idag släppte de ett nytt avsnitt, ett avsnitt som innehöll mycket av det jag saknade i det förra. Bevis, fakta och den typen av ifrågasättande man bara kan göra om man har rejält på fötterna.
Det känns inte helt bra att skriva det här inlägget då jag in i det längsta ville tro Cissi, men jag inser att det inte längre är möjligt efter Haveristernas podd-avsnitt (nummer 60) som släpptes igår.
I avsnittet tar de upp och diskuterar all den bevisning som jag saknade i inlägget jag skriver om HÄR!!

I podd-avsnitt 59 så nekar Cissi till att ha sökt obetalade praktikanter till sina projekt och att det endast är acceptabelt att göra så om man är i startgroparna för ett nytt projekt.
Det är inte sant – den här bilden från Haveristerna visar på att Cissi sökt obetald praktikant hela 8 ggr, trots att hon aldrig själv skulle jobba utan ersättning.

I podden går de sedan vidare till att diskutera andra projekt Cissi dragit igång, bland annat ”Min Upprättelse”, och andra projekt som Cissi menade inte var mer än en hashtag.
Omständigheterna kring ”Min upprättelse” är minst sagt geggiga. Enligt Haveristerna har Cissi spridit ut att hennes fd agent Elcim stulit 80 000 kr från ”Min upprättelse” då hon var den som öppnade bankkontot åt projektet.
När projektet lades på is så förde Elcim över pengarna till ”Min Upprättelse”, men inte innan hon bokat in ett möte med en bankman för att alltsammans skulle gå att spåra. Här är dokumentationen från banken gällande överförandet av pengar.

När Cissi nu får frågan så förnekar hon att hon någonsin sagt detta om Elcim och hänvisar Haveristerna till till den person som verkar ha haft ansvar över ekonomin – Therese.
Själv minns Cissi ingenting om någonting och kan helt plötslig inte uttala sig om dessa saker då hon inte är insatt, trots att hon suttit i styrelsen för ”Min upprättelse”.
Efter många turer fram och tillbaka så visade det sig att ingen stulit några pengar alls, utan de har bland annat gått åt för att betala hyran av Rival där  ”Min Upprättelse”  höll i ett event som tyvärr lämnade dem helt barskrapade.

Följande information kommer från  den person på ”Min Upprättelse” som hade hand om ekonomin.

Syftet med alltsammans var att kunna ekonomiskt stötta tre olika organisationer, men efter att fakturan från Rival var betald så var det slut på kontot och projektet las ner.

När Cissi får frågan om hon tänkt be om ursäkt till Elcim efter att ha utmålat henne som tjuv så börjar hon istället anklaga Haveristernas Henrik för att använda härskartekniker och påstår att hon har en massa anonyma vittnesmål mot honom från kvinnor som ska ha berättat detta för Cissi.

Vidare så avslöjar Haveristerna anledningen till att det skar sig mellan Cissi och Lady Dahmer/Natashja som trots allt är svägerskor.
Enligt podden ska Cissi ha gått runt till en massa människor och berättat att hon är orolig för Natashja och funderar på att göra en orosanmälan till socialtjänsten. När det här slutligen nådde Natashja så verkar det ha varit droppen som fick bägaren att rinna över.
Jag förstår verkligen inte varför någon skulle gå runt och prata på det här sättet om man är genuint orolig. Hade det inte varit en bättre idé att kanske be maken prata med sin bror som är gift med Natashja istället för att prata med alla andra förutom Natashja och hennes man?
Uppdatering: Detta har även LD bekräftat för mig idag.

Poddavsnittet är på över två timmar så det är extremt mycket att försöka sammanfatta i ett inägg men jag tuffar på.
Nästa anhalt – the nannies.
I avsnitt 58 klappar sig Cissi på bröstet och kritiserar vänstermänniskor som använder sig av svart arbetskraft.
Hon berättar också att de bara har en nanny som hjälper familjen några timmar i veckan och förnekar att hen skulle bo i anslutning till Cissi och Linus lägenhet.
På frågan om både städhjälp och nanny omfattas av kollektivavtal svarar hon ”ja, självklart” men medger samtidigt att det är hennes man som håller i all sådan kontakt och att hon inte är så insatt.

Haveristerna kan då läsa upp en konversation mellan Cissi och nannyn där nannyn frågar om vilken typ av ob-tillägg som gäller när hon jobbar helg. Förslaget Cissi fick från nannyn tyckte hon var på tok för högt och försökte pruta ner det med 30 kr eftersom det trots allt rörde sig om svarta pengar som inte ska skatts på.
Vidare så har de sms från både Cissi och hennes man där de båda lyckats swishat några hundralappar fel till sina nannies – som de verkar ha svårt att skilja på –  som de vill att nannyn swishar tillbaka. Plural alltså – fler än en nanny.
Cissi satt alltså och ljög helt obehindrat i avsnitt 58 då hon förnekade att hon använder sig av två nannys, att de inte bor i anslutning till hennes och Linus lägenhet för att avsluta med att intyga att de båda hushållsnära tjänsterna var med vita pengar och att de anställda omfattas av ett kollektivavtal.

När Cissi konfronteras med de här smsen så gör hon en liten piruett och erkänner omedelbart att hon absolut använt sig av svart städhjälp mm men att det inte är någonting jämfört med vad vissa politiker gjort.
Whatabout-ism i sin renaste form alltså.
Det är säkert flera saker från avsnittet som jag har missat, men det är trots allt över två timmar långt och jag har stundtals minne som en gammal guppy.

Jag förstår inte vad Cissi håller på med. Försvinner förmågan till konsekvensanalys med ett ekonomiskt oberoende? Precis som de säger i podden så kan hon inte gömma sig bakom sin #metoo-upplevelse och använda det som någon typ av sköld för att inte granskas i andra sammanhang.
Jag tror fortfarande på Cissi gällande #metoo, men ju fler gånger hon hänger ut folk med namn och ibland bild på sina sociala medier, och även avslöjas med lögner som de här ovan, så kan jag förstå de som kanske inte kan skilja äpplen från päron utan istället börjat tvivla på allt som har med Cissi att göra.
Det är lite som att ropa varg där resultatet blir att folk till slut bara rycker på axlarna åt Cissi, hennes plattformar och det hon säger på dem.

Cissis beteende just nu påminner mig om en sexåring som med förbundna ögon ska försöka slå ner en pinata med en träpinne. Det svingas hej vilt men på måfå och vem som helst som kommer för nära riskerar att få en träpinne i bakhuvudet eller sina knäskålar knäckta.
Jag blir sällan stum och har saker att säga för det mesta, men ibland händer det.
Slutet på den här podden där Cissi bemöter informationen om att hon och Linus betalat ut svarta löner är bland det märkligaste jag hört och hela jag antog formen av ett frågetecken. Eh, va?
Vad fan är det som händer, typ?

I nästa avsnitt av Haveristerna ska några av Gardets gamla medlemmarna medverka och ge sin syn på saken men tyvärr är inget datum satt än för när det kommer publicerats.

PS. Språket som stundtals används i podden (av vissa medlemmar) ligger på en nivå som har en del att önska, men vill man låta som en pre-pubertal slyngel utan hår på pungen så får man väl göra det, men det är ingenting jag skulle rekommendera.

270 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Mycket vill ha mera. Cw ger girighet ett ansikte.

  Svara

   Patriarkatet!

   Svara

    Hon är inte dum. Hon är enormt slug. Dock utnyttjar hon det till att bete sig illa mot andra, baktala andra och ljuga konstant.

    Nu är det mer än tydligt att hon baktalar alla som hon upplever inte fjäskar med henne. Det värsta är att hon kommit undan med det i många år.

    Kajjan och hela förra redaktionen av Gardet var barnsjukdomar och mobbare mm när de till slut, pga Cissis helt onödiga baktalande av dem, gick ut med sanningen till att de lämnat Gardet. I podden avsnitt 58 hävdar Cissi att Kajjan stulit en stor summa pengar och skickar jurister efter henne. Kajjan har dock redovisat överföringen hon gjort av hela summan till Gardet.

    Nu visar det sig att Cissi ett år efter att hon mottagit de pengar som den sk stiftelsen under metoo fått i donationer, 80 000kr, från kassören, spred ut till många personer att denne stulit alla pengar. Detta hade inte kassören fått vetskap om förrän Haveristerna kontaktade henne. Nu nekar Cissi till att ha sagt även detta, men det finns mejl från Cissi där hon sktivit detta och flera av varandra oberoende källor.

    Stiftelsen är inte aktiv men Cissi har inte tagit bort uppmaningen om att skänka pengar till dem på hemsidan.

    Så fort Cissi fick veta att UG skulle göra ett program om metoo började hon direkt baktala reportern och hitta på flera lögner om henne. Detta innan hon visste vad programmet närmare skulle handla om. Hon kallade reportern för manisk, hotfull och obehaglig när hon kontaktat Cissi vid enbart ett tillfälle. (Se Lina Makboul Journalisten.se). Sedan fortsatte det med lögner om att hon kände FV osv.

    Nu kallar hon Haveristerna maniska och hotfulla bara för att de avslöjar hennes lögner. För att inte tala om alla Cissi hängt ut när de sagt sanningen som inte var den påhittade sanning hon matat sina följare med.

    Svara

     Fast du får väl erkänna att de är väldigt hotfulla i podden? Språkbruket är både hotfullt, sexistiskt och direkt olämpligt.

     Svara

      Tycker man att det språkbruket är hotfullt, så har man nog aldrig mött på nåt hotfullt. Tycker jag.

      Svara

       Inte hotfullt men, enligt min mening, direkt olämpligt för någon som anser sig vilja bedriva journalistiskt arbete.

       Något som irriterar mig (förutom den totalt idiotiska Cissi Wallin) är att Haveristerna stör sig på Cissis tiggeri, men drar sig ej för att tigga pengar själva. Jag kallar det för hyckleri. Undrar för övrigt om de beskattas för donationerna?

       Svara

        Är väl enormt stor skillnad på att tigga pengar, säga att det ska gå till utsatta kvinnor, bränna allt på en hyra av en biograf och sedan skylla på sin f.d. agent att pengarna är borta.

        Eller att säga: Stöd oss med pengar så att vi kan göra fler och bättre podcasts. Och sedan ta pengarna och göra just det.

        Svara

         Två fel gör inte ett rätt. Hur var det – beskattas de för donationerna? Om inte, så är det direkt brottsligt eftersom vi pratar om inkomst av tjänst.

         Svara

          Så länge som materialet som de producerar genom donationerna är tillgängligt för alla, så är det just donationer och beskattas inte som tjänst. Om det de producerar är bakom någon form utav betalvägg, som att ha exklusiva Patreon-avsnitt, ha prenumerant-förmåner, gratisversionen av en fil har ett vattenmärke eller liknande, så skall de specifika donationerna beskattas för då är donationen snarare en betalning för tillgång till produkten.

          Så nej, det är inte brottsligt att inte beskatta donationer. Vi har inte gåvoskatt.

          Svara

           Fel. Det räknas som inkomst av tjänst oavsett. Det är en inkomst av utfört arbete de inte hade fått annars. En gåva ska vara helt utan motprestation eller koppling till prestation.

     Words! Tänker på Virtanen !

     Svara

     Words! Tänker på På F V

     Svara

     Blir sån 1984-stämning, jag menar, jag MINNS ju när hon sökte nanny i en Facebookgrupp jag är med i och skrev i annonsen att man fick bo i deras lägenhet, men med egen ingång.

     Svara

   Ja trist vad plötslig rikedom gör med folk. Nyrik, ja då jäklar ska man ha nannys o hemstäd i sin innerstadsvåning o kan inte ens betala dem vitt som vettiga människor skulle gjort.

   Svara

    Cissi har ljugit i alla år. Inget nytt under solen.

    Svara

    Förutfattad mening..

    Svara

    Man behöver inte bli ett jävla kioskmongo och en girig jävel för att man får tillgång till pengar. Har själv haffat en karl med pengar och känner mig mest tacksam över att jag har råd att göra mer etiska val och bjuda folk på mer. Idioter kommer antagligen att förbli idioter, med eller utan pengar, om de inte förändras.

    Svara

     Etiska val? Idioter förblir idioter? Jadu, det har du säkert helt rätt i!Fint att du formulerar dig som ett pucko när du berättar det. CW o du verkar vara samma skit o pack! Tänk innan du skriver, man måste inte använda stötande formuleringar för att få fram sin åsikt. Du framstår då inte som någon som har minsta hum om vad som är etiskt, men däremot bevisar du din tes om idioter!

     Svara

      Du måste ha missuppfattat mig. Jag känner mig tacksam över att jag inte behöver vrida och vända på kronor, kan donera pengar till idella organisationer jag tror på, sponsra folk jag tycker gör bra saker på patreon, kan köpa kött från frigående djur, inte behöver anlita folk som jobbar svart, gärna bjuder vänner som ex är arbetslösa på olika saker… Jag har blivit så mycket mindre girig sedan jag fått tillgång till pengar. Jag har inget större behov av dem och delar gärna med mig.

      Ja, idioter förblir idioter om de inte genomgår en förändring. Cissi var en idiot innan och hon är det nu med – med eller utan pengar.

      Du verkar stött.

      Svara

   Viktigt ”inside”-perspektiv från kontot vardagsrasismen
   https://www.instagram.com/p/B4b2RUSl6Vb/

   ”Ni bör alla lyssna på detta poddavsnitt av @haveristerna med öppet sinne. Det skrapar på ytan en gnutta till varför det gick som det gick med Gardet. Det ger inte hela bilden än men mer kommer. Det ger iaf lite förklaring till varför situationen efter Gardet bestått av ”tjuvnyp” och ”antydningar” men aldrig alla korten på bordet direkt. För att folk inte vågat, inte orkat.
   I detta nu har Cissi fortsatt att förtala Elcim. Trots att hon själv erkänner i podden att inga pengar snotts hävdar hon ännu att Elcim förskingrat pengar, att hon är brottslig och att hon sagt sanningen. Det är ett systerskap som verkligen bara går en väg… Samtidigt har hon gått över till ren utpressning mot en i haveristerna där hon hotar att outa ”saker” för hans sambo om inte han slutar att granska vad hon sysslat med. Det är just den typen av hot/beteenden som gör att folk (främst kvinnor) inte orkat med att outa Cissi. Det är nog nu. Nog!
   Att Cissi är kvinna spelar ingen roll, hon beter sig som skit. Att Cissis mamma just dött spelar ingen roll, hon har inte rätt att skada andra för det.” (osv)

   ”Att däremot HOTA med att försöka bryta upp relationer etc som hämnd för att ens egna skit kommer upp till ytan är över alla gränser. Punkt. Att det är en kvinna som hotar denna gång gör det INTE mer okej.
   Så. Lyssna på podden. Gör vad ni vill med infon. Men är det bara en sak ni ska bära med er av allt detta är det följande: Vi försöker inte ”riva ner” Cissi utan orsak. Det handlar inte om att hon hörs för mycket eller om avundsjuka. Hon skadar människor på riktigt och använder feminismen som sköld för att slippa kritik. Det tar stopp här.”

   Svar i kommentar till svarsinlägg:
   ”Vissa saker går inte att lösa tyst. Problemet är ju just att folk försökt lösa saker i tystnad länge och därför har Cissi kunnat hållas. För att inget samlat funnits, för att enskilda personer som säger ifrån privat blir ”en persons uppfattning” och lätt att slå bort. Att hon dessutom hotar folk till tystnad gör ju att det inte heller går att lösa i det dolda sas.

   Stina W (med förtroendekapital intakt) tillför i kommentar till samma inlägg:
   ”Det är så svårt att inte bemöta offentligt när hon hänger ut en offentligt. Jag bemötte direkt med sms och svaret var bortom alla gränser. Jag fattade då att hur jag än beter mig kommer hon förvränga allt och jag backade- hon vinner. Man blir bakbunden.”

   Svara

    Det är ju det som är det härliga för Cissi. Hon vet att om (OM, för gemene man vill vara sjyssta och inte riskera att klassas som skitsnackare) folk talar med varandra om det hon gör så kan det tolkas som skitsnack och avfärdas, och skulle det komma upp till ytan kan hon också avfärda det som skvaller och skitsnack och dra på sig offerkoftan. Om kritiken förs öppet kan samma offerkofta dras på och fingerpekandet mot kritierna kan börja. För det var ju kritikerna som ”började” att karaktärsmörda när dom valde att gå ut offentligt med kritik, därmed sker ett fokusskifte från vad som egentligen och ursprung ligen kritiseras. Minionerna är inte sena på att övertygas av narrativet då Cissi har talang för att skriva känslomässigt upprörande – en god men oärlig retoriker (agitator?) och slåss för henne i sån överväldigande mängd att kritiken kvävs. Sen att hon skriver om saker hon blivit utsatt för på ett allmänt plan, alltså drar sin specifika situation till ett allmänt exempel, fungerar ju så att läsare kopplar ihop det allmänna exemplet till det specifika i den ordningen och på så vis ser Cissi som offer. Det är genom dessa sätt som Cissi manipulerar. Att hon också försöker förekomma kritik genom att själv säga att hon inte är guds bästa barn och gör fel ibland är också manipulativt, för det är skillnad på att ha ADHD och råka prata för länge så folk blir frustrerade, eller inte sopsortera rätt för man inte orkar (endast ett exempel oknutet till Cissi) och på att utmåla andra som kriminella, hota och hänga ut folk, och att sprida misstanke om sin svägerska genom att snacka om socanmälan till andra obehöriga.

    Säga vad man vill om språkbruket och tonen i Haveristerna, men första avsnittet med Cissi var värre än andra pga Cissis agerande. Lyssna på vilka andra avsnitt som helst så märker ni.

    Svara

     Visst, språket som herrarna har är tyvärr till deras nackdel. (Kan man tycka)

     Men, det är ett sätt att få liv i podden och de är lite öga för öga. Cissi förolämpar männen hela tiden.

     Förresten, kul att lyssna om första avsnittet efter det andra.

     Svara

      Har bara lyssnat på första än så länge, och tenderar där att hålla med Camilla i hennes analys då – pajkastning från båda håll. Killen från typ Dalarna (?) är så gåpåig, avbryter, halvskriker och framstår som hånfull medan Cissi uppenbart slingrar sig, lägger till med nåt märkligt blasé-uttal för att framstå som oberörd/överlägsen och ibland för sig med härskartekniker.
      Det är så tydligt att de två avskyr varandra så jag förstår inte varför man inte lät tjejen – som höll sig saklig – köra intervjuandet. Det är omöjligt för honom att intervjua Cissi eftersom han har något personligt problem med henne, och tvärtom. Han framstod som en sådan där som aldrig kan ”släppa det” utan tjatar hål i huvudet på en för att bevisa att han har rätt och inte är nöjd förrän man uttalat orden ”du har rätt”. Ni vet den där som två dagar efter att man diskuterat klart letat upp något ”bevis” i en bok på biblioteket och släpar med den till kontoret för att peka och bevisa sin teori 😅

      Ska bli intressant att lyssna på uppföljningen!
      (Ber om ursäkt för att jag inte vet vad någon av podd-personerna heter…)

      Svara

     Bra analys. Håller med 100%. Hon är oerhört manipulativ.

     Undrar var hennes man kommer in i bilden. Han förekommer också bland hennes kommentarer. Är han också manipulerad eller är de lika lömska båda två?

     Svara

    Tack!

    Förstår dock ej varför folk låter sig tystas av ex hot om att hon ska snacka med någons sambo. Hade CW, med sin retorik, gått till min sambo hade han snarare skrattat åt det.

    Svara

     Tycker också det säger mer om deras relation än om Cissi 🤷‍♀️ Hade någon kommit så till min man hade han skrattat och gått där ifrån.

     Svara

     Förhoppningsvis så känner ens eventuella sambo till hur man är som person. Då lär det inte komma som en överraskning att man inte ger upp, om det är det som är problemet. Alla har ett förflutet liksom.

     Svara

    Vardagsrasismen har en instastory där hon hintar om att Cissi bussat advokater på en ”ung student”, vilket jag antar är nannyn.

    Undrar om det stämmer. Kan inte vänta till nästa avsnitt med Haveristerna.

    Svara

  Tack för detta inlägg Camilla, förstår att det inte har varit lätt för dig att publicera det då du, vad jag förstått, velat vara lojal mot CW. Tycker du har fattat rätt beslut genom att publicera detta.

  Svara

  Förra avsnittet var dock strategiskt briljant. De gav, som de själva säger, Cissi repet. Och hon var korkad nog att svälja betet med hull och hår.
  Hon lider av en så orimligt grandios självbild att hon inte inser vad som hänt och fortsätter veva på om att män minsann mördar och då ska hon slippa granskning för svartarbete och lögner. Att hennes man hoppar in och försvarar henne är det mest bisarra av allt. Han borde ta hennes telefon, spärra Instagram, säga upp barnvakten och tvinga frugan att ta hand om barnen i stället för att löpa amok i sociala medier.

  Svara

   ”Han borde ta hennes telefon 🤦”

   Svara

   ”Tvinga henne att ta hand om barnen” 😳

   Svara

    Och ändra diskbänkshöjden till lämplig 50-tals nivå..

    Svara

    Fullt rimligt eftersom hon tillbringar 24/7 på Instagram.

    Svara

     Hon är en vuxen person. Varför ska han ansvara för henne?

     Svara

      De har barn ihop. Om hon nu sitter på nätet och tjafsar 24/7 har pappan ett ansvar att försöka få stopp på vansinnet, för barnens skull

      Svara

      [Borttagen kommentar]

      Svara

       [Borttagen kommentar]

       Svara

        Där har du verkligen en poäng!
        Hon är en farlig människa som skyller alla motgångar på alla andra & inte drar sig för nått.

        En genuin antifeminist som vet hur man skor sig på en massa andra. Hon för saker och ting tillbaka flera flera år.

        Svara

        Men kom igen, är såna är insinuationer verkligen okej?

        Svara

       [Borttagen kommentar]

       Svara

        [Borttagen kommentar]

        Svara

         Allt!

         Svara

         Hon påminner om min mamma på många sätt. Nu är inte min mamma en mediaprofil och hob var ung långt innan sociala medier fanns. Men enormt självupptagna människor som aldrig kan ta kritik och vrider på sanningen för att de själva ska framstå som den bättre är dåliga föräldrar. Detta eftersom de inte uppfostrar barn till att bli självständiga individer med självkänsla och egna liv, utan istället projicerar sig själva på barnen och inte låter barnen närma sig en som att man är två människor med fel och brister.

         Svara

       Cissi har hållt på exakt likadant sedan tio år tillbaka. Detta är INTE något nytt. Har varit frustrerande att se henne utnyttja metoo för förtroende och socialt kapial.

       Svara

        Fruktansvärt att hon tror hon kan behandla andra hur som helst bara för att hon gift sig med nån it-miljonär. Gör allt för att förstöra för feminismen. Kommer aldrig att följa henne mer.

        Svara

      Är hon en vuxen person?
      Det har inget med kön att gör. Hon OCH hennes man får se över situationen.

      Svara

      Han var väl med på att betala svart, men är inte det olagligt? Om det finns bevis dessutom
      Är det olagligt att betala svart och att ta emot svart?

      Svara

       Klart att det är olagligt med att undanhålla skatt o avgifter😄!
       Ännu värre är ändå att kvartsmiljardärerna dessutom prutar ner ob-tillägget på helgjobb för barnskötaren med 30 kr/timme. Hon vill ha 180 men får 150. Svart.
       Det är så vidrigt snålt av två som badar i cash att de fanken måste ha svåra problem med att fungera som föräldrar. De sänker en mycket måttlig förfrågan direkt för en person som har ansvar för deras söner på helgen.
       Herrejösses. Multimiljonärer.

       Svara

   Din kommentar var riktigt bra tills du spårade och skrev det där om att mannen ska tvinga henne att ta hand om barnen osv.

   Svara

    Hon är ju mamma och missköter uppenbarligen den rollen eftersom hon ägnar hela sin vakna tid åt Instagramaktivism. Hennes närstående, i detta fall hennes man, gör henne och barnen en otjänst genom att tillåta detta.

    Svara

     Vad är skillnaden på att ängna halva sin tid åt det eller att förvärvsarbetande? Är alla som arbetar mycket dåliga föräldrar så också? 🤔

     Svara

  Galet bra inlägg Camcam! Jag har just nu och sedan ett tag tillbaka svårt för allt som har med cicci att göra. Jag upplever att hon har den absolut största offerkoftan på
  Sig samtidigt som hon kastar skit runt sig på
  Allt och alla som en vattenspridare som löper amok. Hennes #metoo mot tyvärr ALLA män är för mycket för mig.

  Svara

  Bra Camcam, tack! Så trött på henne.

  Svara

  Känns som att en grandios självbild kombinerad med låg impulskontroll kan ge aktuellt utfall.

  Tråkigt för de som hamnar i vägen för en dylik person.

  Svara

  Ett extremt välskrivet inlägg av dig Camilla! Tycker det är riktigt tråkigt att Cissi uppenbarligen ljugit om så mycket. Har aldrig tvivlat på henne om våldtäkten, och gör det inte nu heller! Men tycker det är trist att en del kommer att tvivla på hennes historia pga lögnerna som Haveristerna avslöjar.

  Svara

   Samma här

   Svara

    Ja, välskrivet!

    Svara

  Jag fattar dock inte hur nån orkar lyssna på den podden. Har gett dem flera uppriktiga försök. Men gnälliga människor som kallar alla (som inte har samma åsikt som dem) efterblivna. Ingen direkt analys av saker och ting och inga försök till att se en större bild av vissa situationer.

  Svara

   De är ju dock väldigt duktiga på att presentera underlag och fakta och förhålla sig någorlunda objektiva.
   Man borde dock byta ut dem mot radiopratare som inte sitter och super samtidigt som de sänder, samt använder ett språk som får förortsslang att låta vältaligt..
   Det skulle kanske höja podden ytterligare!

   Svara

    Sexistiska, funkofobiska och allmänt olämpliga. Föredrar radiopratare alla dar i veckan. Mina öron blöder fortfarande.

    Svara

    Hela deras nisch verkar ju vara just att vara så edgy som möjligt. I avsnittet om sexköp märks det tydligt att Axel /anstränger/ sig för att prata så kränkande som möjligt när han tycker att tonen inte är uppskruvad nog.

    Men jag tror snarare tvärtom, att deras ilska och råhet är just vad som drar deras publik och att försöka tona ner för att falla i smaken hos folk skulle gå emot hela poängen med podden, att visa att nog är nog och att de inte tolererar skitsnack och undanslingrande.

    Svara

   Men verkligen! För mig förstör det hela granskningen, i synnerhet Henrik beter sig ju väldigt obehagligt. Han verkar ha lika grandios självbild som Cissi, och som han började ställa frågor till hennes man igår på Instagram kändes inte som seriös journalistik.

   Svara

    Deras podd har inte avsikten att föra seriöst journalistik i den bemärkelsen. Det är polare som snackar om folk dom ogillar, med underlag. Att dom kallar det granskning är för att visa att dom har på fötterna, men de bedriver inte journalistik. Därför är också språket och tonen som den är.

    Svara

    Herregud, ”obehaglig”? Om det är din definition av obehaglig så har du nog inte upplevt särskilt mycket riktigt obehag i ditt liv.

    Svara

   Exakt min mening ,jag är helt för att man ska kunna framföra konstruktiv kritik, kunna ifrågasätta folks beslut, etc men allt detta överdrivna hånande, raljerande, gap och allmänna låga nivån gör att jag inte kan ta dem på allvar. Gick för skojs skull med i gruppen på FB men fick gå ur tillslut då jag inte orkade med allt svineri och trams som skrevs om folk. Rena personangrepp, massa gnäll på hur kvinnor ser ut/gör etc etc. Kändes som en sida för en skock högstadieungar som sitter och skrattar och försöker slå varandra i vem som är drygast. Fyfan.

   Svara

    Det de framför är ändå alltid väl underbyggda fakta. De håller sig till fakta.

    Svara

     Hur är det relevant om de beter sig så? Jag kan förnedra dig och bete mig svingigt om det jag säger är sant. Ursäkta men var fungerar det så?

     Svara

      Det fungerar så i deras podd. Ta det för vad det är. De har ingen skyldighet inför någon att tala någon slags von oben-svenska för att Cissis allt mer sinande följareskara blir kränkta av ordet ”horunge”. Cissi Wallin är ju en sådan, så det är så hon ska benämnas.

      Svara

   Jag tycker dom känns skönt mänskliga. Som ett samtal vänner emellan utan publik och filter.

   Svara

    Det är precis så dom avsett podden vara. Jag gillar inte heller alltid språket eller tonen, men att det är så dom valt att göra podden och det kan jag förstå och delvis respektera.

    Svara

  CW verkar faktiskt ganska rejält pantad….
  Jisses vilket spån, har aldrig gillat människan och detta gjorde ju inte saken bättre…

  Hela hon är lika bluff och båg som BB.

  Svara

   Otrevlig kommentar hörru.

   Svara

    Ibland är sanningen otrevlig 🙂

    Svara

     Ta inga konflikter!

     Svara

    K/ Och CW är inte otrevlig…? Och ljuger? Och baktalar?
    LOL!😂

    Svara

  Är de här Haveristerna någon sorts oberoende myndighet då som bara presenterar fakta för faktans skulle eller har de möjligtvis en agenda?

  Tycker man ska akta sig från att svälja saker hela ändå….

  Svara

   Håller delvis med. En del fakta går dock inte att manipulera. Det finns där svart på vitt. Däremot tycker jag inte att fler nannys är värre än en. Menar de att CW använder fler nannys samtidigt? Annars tänker jag att fler anställda nannys behövs så att en nanny kan arbeta när den ena inte kan. Inte OK att betala svart, så klart.

   Svara

    Det finns inget som inte går att manipulera om man har en agenda. Det går att fejka SMS och konversationer via Messenger och Mail och med tanke på dagens nivå av vuxnas källkritik snabbt totalt karaktärsmörda (roligt ord) individer man är ute efter.

    Svara

     Visst visst. Bevisen de har kommer från personer som inte har en anledning att ändra på bilder. Om bilderna inte stämmer, om konversationer inte stämmer, är det bara för CW att bevisa motsatsen. Jag tycker lite synd om henne ändå. I helgen var det fest, även om hon kunnat gå så skulle hon inte varit välkommen. Att sätta sig emot LD får stora sociala konsekvenser (på IG).

     Svara

      Jag kan ta en bild, vilken som helst, och motivera den med text som passar in i det jag vill ha sagt.

      Cissi är väl inte ens i Sverige just nu så att hon skulle ”satt sig emot LD” och därmed på något vis uteslutas ur en gemenskap är ju också ytterst märklig slutats. Har de ens haft samma vänner ever? Jag vet inte. Följer ingen av dem.

      Jag finner det dock intressant att så många tvivlar så hårt på vissa saker men sen sväljer andra saker hela för att det passar deras bild. Det är en lite farlig värld vi lever i den här med sociala medier och hetsjakten på folk.

      Svara

      ”Bara bevisa motsatsen”

      Mja. Är ju inte riktigt så det fungerar online these days.

      Svara

       Det går att ladda ner gammal konversationshistorik från facebook exempelvis. Det finns många sätt att bevisa motsatsen. Man kan exempelvis ta egna skärmdumpar av konversationen. Problemet är bara att den parten som väljer att manipulera skärmdumparna riskerar att dömas för förtal 🙂

       Svara

      Fast ”sätta sig emot LD”?? Läste du ens vad Cissi gjort? Hon har ringt runt till folk och sagt att LD bla låser in sina barn och att hon tänker ringa soc. Det är väl fan inte konstigt om folk inte vill umgås med en människa som gör så? Det spelar nog ingen roll om det var mot LD eller mot någon annan.

      Svara

       ”läste du vad hon gjort?”

       Asså. Att läsa nåt online är verkligen inte = vad nån gjort. Det är rykten och hörsägen. Allt. Allt Cissi säger, allt Haveristerna säger.

       Svara

        Det skulle man ju kunna säga om anklagelserna mot FV också.

        Svara

        Iom att det bekräftades av LD som hittills hållit tyst om hela tjafset så finner jag en viss trovärdighet i det.

        Svara

      Jag håller verkligen inte med CW. Slutade följa henne för länge. Jag tror på henne om det hon står åtalad för. Jag har inte lyssnat på poddavsnitten så jag är därför inte så insatt. Tycker ändå att det är riktigt tråkigt att CW ”bråkar” online. Vad hände med att träffas, prata ut och reda ut allt. /Anonym 07:16

      Svara

      Det är Cissis eget fel och bara Cissis fel att hon kritiseras. Vad gäller bevis så finns Cissis egna sms och mejl som bevis. Även flera av varandra oberoende källor. Se Haveristernas facebook.

      Cissi försvarar sig genom att hitta på skit om de som kritiserar henne eller bara inte fjäskar med henne. Det har hon gjort med otaliga genom åren t ex Kajjan och resten av redaktionen i forna Gardet, kassören i metoo-stiftelsen, ug:s reporter, flera journalister, arbetsgivare osv. Nu harhon anklagat två personer för förskingring av stora summor. Båda har visat sig inte stämma då kontoutdrag och intyg av bankman visats upp.

      Och varför ljög hon ihop bakom LD:s rygg att LD låser in sina barn? Och spelade låtsad omtanke och sa till andra att hon kanske skulle socanmäla LD?!

      Svara

     Så är det ju, men gällande just dessa sms som läses upp i podden så är det helt tydligt att det är riktiga sms, utifrån Cissis reaktion på dem. Hade hon konfronterats med uppdiktade sms så hade hennes reaktion låtit helt annorlunda. Lyssna om du inte redan gjort det. De spelar också upp när de konfronterar henne med uppgifter om nannyn från förra avsnittet och det hörs så oerhört tydligt att hon ljuger. För övrigt är det ju ingen som per se kritiserar att hon tar hjälp i form av nannys och städ, det som kritiseras är ju att hon å ena sidan driver en kamp Mot oavlönat/ svart avlönat kvinnoarbete, å andra sidan skamlöst utnyttjar det själv 💁🏻‍♀️

     Svara

      Hur är det tydligt?

      Alltså poängen är väl ändå att frickin allt i denna röra bara är hörsäget snack från olika sidor.

      Svara

       Herregud lyssna på avsnitten. Det framgår med extrem tydlighet att Cissi ljugit om allt och anklagar folk för att bla förskingra pengar för att sprida falska rykten. Äckligt beteende är vad det är.

       Svara

       09.09 //

       Det är väldigt tydligt om du har tagit del av granskningen? Det skulle vara extremt långsökt att Haveristerna kommer med så många olika falska uppgifter… Verkar ju vara hur många vittnesuppgifter som helst från personer som tidigare har lierat sig med CW som hon sedan väljer att bränna på bår så fort dom inte längre går att utnyttja. Någon som känner till om hennes man är en lögnaktig elak människa också eller är han den sista som hon sitter med ett punggrepp på?

       Svara

       Men nej, det är inte hörsägen. Det finns massor av information som faktiskt är hörsägen som haveristerna valt att utelämna pga att de inte har tillräckligt på fötterna. Det som tas upp i podden är enbart det som gått att styrka genom flera av varandra oberoende källor, bankutdrag, skärmdumpar etc etc.

       Från Cissis sida är det mestadels hörsägen däremot. Hon har nämligen inte kunna presentera något alls i form av bevis.

       Svara

    Det hade ju knappast att göra med om hon hade en eller tio nannys. Grejen var att det var ytterligare en sak hon kände för att ljuga om. En sån liten grej i sammanhanget men som sänker förtroendet för henne rejält i det stora hela ändå.

    Svara

    Jag tror inte det handlar om att hon de facto hade fler nannys utan att hon ljög om det.

    Svara

   Klart de har en agenda. Och man ska alltid vara kritisk. Men mycket talar ju för att de har rätt. (den här gången). Det här med att anmäla ld till soc är ju verkligen ett lågvattenmärke. Samt behandlingen av nannys. Så girigt och redigt obehagligt. 🤑🤮

   Svara

    Har det bekräftats av någon då? Att det är därför LD och Cissi inte umgås mer?

    Alltså jag vet inte…. Jag är inte såld på Haveristernas ”fakta” så som de flesta här so far verkar svälja det.

    Svara

     Lady Dahmer bekräftade soc-grejen på sin Instagram igår. Sen raderade hon det. Jag sparade dock en skärmdump för att jag hade en känsla av att hon skulle ta bort det. Hennes och Cissis barn är trots allt kusiner, inte nån enkel situation.

     Svara

      Nej. Förmodligen en väldigt svår situation. Varav resten av oss oinsatta kanske inte ska dra djupa slutsatser av något vi är helt oinsatta i.

      Svara

      Jag minns att LD en gång skrev (för ett år sen?) att hon och Cissi hade väldigt olika syn på barnuppfostran. Eftersom jag tycker att LD har en väldigt vettiga och realistisk inställning till barnuppfostran kan det ju vara så att det i början av bråket var Cissi som kände sig kritiserad.

      Svara

      De hade även fått det bekräftat av flera av varandra oberoende personer som Cissi berättat det för. LD fick reda på det 2015 efter att en person Cissi sagt det till, berättat förLD vad Cissi sprider bakom ryggen på LD.

      Svara

     LD skrev om det på insta, ångrade sig och tog bort inlägget, men internet glömmer aldrig:

     https://imgur.com/a/LSutntH

     Svara

     Det där med SOC verkade vara för några år sen när de planerade att köra Penntricket-showen. Sedan började de ju umgås igen och startade podd. Podden lades sedan ned efter Cissis osmakliga beteende ang Mr Cool, och jag antar att de slutade umgås (igen) då.

     Natasha är verkligen ”the bigger person” om hon förlät hoten om SOC-anmälan. Det säger mycket om henne som person.

     Svara

    Sa de att CW hotat med anmälan? Det är skillnad på att hota, och på att prata med en vän och uttrycka oro för sin släkting. Personligen tycker jag att CW borde talat med LD direkt.

    Svara

     Cissi Wallin (Den som allting handlar om) både hotade LD om det och pratade med en massa andra om det.

     Svara

      Tack för svar! Jag har inte lyssnat på podden än.

      Svara

      Hur vet du detta. Svår att tro dig utan hänvisning till källor

      Svara

       Lyssna på avsnittet så får du en tydlig genomgång av bevis.

       Svara

   Deras agenda är att lyfta fram klandervärda personer och visa varför dom är klandervärda.
   Oberoende myndigheter har också en agenda. Att vara oberoende och saklig. Få inte agenda till ett smutsigt ord.

   Svara

    Exakt!

    I den här antiintellektuella tiden är det fan superviktigt med människor som lyfter lögner och manipulation, då det används så lättvindigt överallt. Jag uppfattar Haveristerna som Antifascister i första hand. Och Cissi beter sig verkligen som brunhögerns talespersoner i mångt och mycket. Den typen av känslomässigt manipulativ retorik sprider sig som en löpeld genom samhällsdebatten. Att ta upp och kritisera detta, speciellt i de egna leden, är oerhört viktigt om vi vill kunna stå emot det annalkande fascistiska hotet.

    Svara

     Jag håller med dig helt och fullt.

     Svara

  Sjukt bra inlägg! Tack Camilla!

  Svara

  En undran jag får när jag läser inlägget, är varför man så gärna vill tro Cissi, och om vad? Folk har ju pratat om det här länge, och sett massa saker och påpekat det här inne också.

  Jag själv följer henne inte, men tyckte ändå i början att det va löjligt, jag trodde henne också, så struntade i att läsa kommentarerna om henne, men så läste jag en tråd här, och fattade problematiken med en gång.

  Varför vill man tro denna kvinna mer än någon annan?

  Svara

   Jag tror, med betoning på tror, att folk har en tendes att tro (!) gott om en människa som verkar göra saker utan någon ekonomisk vinning.

   Hon agerar ju inte pga att hon är i behov av pengar = det måste vara av godhet

   Svara

    Ja det har du nog rätt i. Och jag själv är en person som drar mig till ”starka” personer, för att jag själv är en jäkla mes, och för att lära mig att tuffa till mig lite. En stark person som dessutom är god får väl mycket makt som en ledare.

    Tack för era svar, personen under också!

    Svara

     Väldigt många människor väljer en stark ledare framför att leva sitt eget liv. Instagram, någon?
     Sådan är vår natur tyvärr. Och det gäller människor, oavsett kön.

     Men det är ju väldigt enkelt att ändra på det som vuxen, finn dig själv! Och var snäll mot andra människor.

     Svara

     Glöm inte att hon har haft ”rätt” åsikter i det gamla PK-Sverige som nu raseras i takt med alla bombningar och skjutningar.

     Svara

      Men herregud lägg av med sina domedagskommentarer och skyllandet på ”PK”

      Svara

   Kanske för att hon gjorde mycket för me too. Om mycket hon gjort är överdrivet och lögn så åker liksom själva rörelsen lite med. Alltså man vill så gärna tro på kraften i me too och därför även på henne. Kanske?

   Svara

    Hon har utnyttjat förtroendet hon fick vid metoo. Cissi har betett sig precis likadant de senaste tio åren. Hon har serverat sina metoo-följare en falsk bild av verkligheten. Allt för att framställa sig själv som bättre.

    Alla som följt henne länge vet ju att hon fick namnet mytoman redan på radio ett. Det var tio år sedan. Skönt att nya följare fattat vem hon är nu.

    Svara

   Förmodligen av samma orsak alla tror på Haveristerna rakt av – det passar ens egen bild.

   Svara

    Jag tror verkligen inte på haveristerna rakt av haha.

    Svara

    Haha hej cissi.

    Svara

    Vad finns där att inte tro på?

    Svara

   Jag tror att många vill tro på Cissi för att hon är verbal, ganska snabbtänkt, har ett känt ansikte och är duktig på att framställa sig som en okuvlig person med starkt patos och stor integritet. Hon jämför ju gärna sig själv med fiktiva karaktärer med superkrafter som Lisbeth Salander, Pippi Långstrump och häxor i allmänhet. Jag tycker att hon, precis som Blondinbella, ofta är hög på sig själv (eller den bild av sig själv som hon målar upp). Andra dras väl med i det. Människor behöver något/någon att tro på och se upp till och i vårt tidevarv blir det gärna såna som är duktiga på att engagera genom sociala medier.

   Svara

    Tror du har rätt. Innan Metoo hade jag ingen positiv bild av Cissi. Jag läste hennes blogg ett tag och reagerade på totalt motsägelsefulla inlägg och attityder. Men i samband med Metoo hittade hon ett språk och en självframställning som verkligen övertygade. Det var tydligt, enkelt och modigt. Nu verkar allt ganska geggigt igen.

    Svara

   Jag har haft svårt att se hur folk skulle kunna vara så… genuint mörka att de har en helt egen agenda att göra sig känd på vad som framstår som gott ändamål. (Japp, kalla mig naiv men jag har haft svårt att komma från det mörka i missbruk och kriminalitet och inte se att det finns lika mycket mörker bland ”vanliga människor”).

   Jag kan liksom inte förstå hur man kan rättfärdiga det beteendet inför sig själv för… Kändisskap? Och vill väl generellt tro gott om människor.

   Men så känner jag mig också just nu som en utvandrad sektmedlem som nyktrat till och ser med klarare ögon på hur saker och ting är, hur så många likt jag nog också gjorde: bara upprepar det ens Instagramfeminismen redan sagt och totalt faktaresisent går rabiat mot alla med minsta motsatt åsikt.

   Jag HAR ju sett vad många av er länge försökt säga här i kommentarsfältet men inte velat tro er. Det säger ju också något om en själv att ”Gå på det” och vem vill vara ett lättmanipulerat, naivt får? Jag tillhör de som började följa Cissi i samband med metoo och ser henne som en av de som öppnade mina ögon inför feminismen, idag kan jag inte låta bli att undra om det finns ett samband mellan att många av oss som blint trott på hennes ord också är offer för olika former av övergrepp och våld. Vet inte vad eller hur, eller ens att det är så. Men känslan av att vakna upp efter en sån manipulation är inte helt olik varann.

   Ja, jag har lärt mig att vara mer källkritisk även mot ”goda människor”. Don’t be too harsh on me 🙃

   Svara

    Det va min tanke när jag skrev kommentaren. Och jag vet att det bara räckte med en liten tråd innan jag såg igenom det, för att jag är inne i processen med att gå ur ”förtrollningen” som min psykolog kallar det. För mig blir 1+1 två idag.

    Svara

    Insiktsfullt. Gillar din kommentar mycket!

    Svara

  Lyssnade igår och håller med. Hade också svårt efter förra avsnittet då de inte drog upp några bevis även om det var uppenbart att Cissi ljög om en del saker. Men nu förstår man. Hade sedan innan börjat ha svårt för Cissi och i och med avhoppen från gardet fattat att hon var kapabel till det mesta. Förstod dock inte att hon hållit på så här typ jämt.
  Jag var så arg på UG när det kom. Men när jag nu hörde haveristernas avsnitt två så fattar jag att hon försökte manipulera även där när hon sa att dom jagade henne och hennes familj. Det är nog inte sant.
  Gällande våldtäckten vet jag tyvärr inte vad jag ska tro längre då människan verkar vara kapabel till vad som helst. Men jag hoppas att hon inte hittat på det.

  Svara

   Jag tror fortfarande på att hon blivit våldtagen. Men jag grundar det inte på vad hon säger lika mycket som jag grundar det på vad FV själv säger när han pratat om det. Han intervjuades i radio av nån, minns tyvärr inte programmet, som faktiskt sa emot och ställde följdfrågor, och då märktes det väldigt tydligt vilket jävla svin han är och vilken oerhörd brist på självinsikt han har.

   Svara

    Ska tillägga att det är det enda jag tror på också, och jag tror även att hon överdriver och har vinklat vad som hände. Jag menar bara att allt inte behöver vara lögn bara för att hon har ljugit sen dess. Jag tror snarare att hon gick ut med namnet, fick JÄTTEmycket uppmärksamhet! Sitta i tv, prata med. Journalister, många följare osv. Sedan avtog allt, och därför har hon sedan dess försökt ljuga och bluffa ihop saker för att få samma uppmärksamhet igen.

    Svara

     Det är ju bara de två som vet vad som hände den kvällen. Det har ingen betydelse vad någon tror, sanningen är en annan sak.

     Cissi är en notorisk lögnare, det är en sanning. Att hon riskerar att bli åtalad för förtal är en sanning.

     Svara

     Förstår inte riktigt hur ni kan tro på henne angående våldtäkten? Om jag vore ni skulle jag läsa FUP:en.

     Svara

    Fast stopp, jag har hört den intervjun, söndagsintervju i p1. Tyckte inte han var ett svin, bara knäckt och förtvivlad. Men oavsett:gör det honom till en våldtäktsman? Har även hört söndagsintervjun med CW.

    Svara

    Det läskiga är väl att hon förvränger saker, och det som förr beskrevs som ett övergrepp/våldtäkt hon bara minns fragment av har nu blivit en rå Och brutal våldtäkt hon har stora men efter. Jag gillar inte att det blir större och värre ju fler gånger det upprepas. Därmed inte sagt att jag inte tror på hennes ursprungsberättelse, för det gör jag. FV verkar vara ett as av rang och helt dum i huvudet.

    Svara

    Ja, alltså Fredrik Virtanen eller jag menar Herr Ramberg har ju själv sagt att han var ett drogpåverkat svin under den här perioden så… Han kanske inte har explicit våldtagit just CW, jag vet inte, men han har garanterat sexuellt trakasserat x antal kvinnor (män gör sånt när de är ”svin”, spec drogpåverkade sådana) så jag tycker gott han kan ta den här skiten oavsett.

    Svara

   Alltså, glöm inte att även mytomaner kan bli våldtagna.

   Svara

    Självklart. Men när man ljuger om allt annat så får man ta att folk tror att man hittar på att man blivit våldtagen.

    Svara

     Folk ifrågasätter dock våldtäktsoffer oavsett om de ljuger om allt annat eller inte. Det är sen gammalt.

     Svara

      Det är lite pojken som ropade varg över det här, fast i omvänd ordning…

      Svara

    Och att alla svin inte våldtar.
    Alla lögner har gjort mig mer och mer säker på att saker inte gick till som Cissi vill få oss att tro. Hon skjuter sig själv i foten utan att fatta det själv.

    Svara

  Jag tycker visst beteende säger mycket om en persons moral.

  Jag har aldrig, och kommer förmodligen aldrig köpa (eller sälja) tjänster svart. Lika lite som jag anser mig ha rätt till att åka kommunalt gratis, eller äta lösgodis i butiken innan jag betalat.

  Men kanske är jag unik? Jag tycker t ex också att man ska komma i tid, hålla upp dörren för andra och om jag har en parkeringsbiljett med ”tid” kvar så ger jag den till någon annan som skall parkera när jag kör.

  Nu kör vi måndag i snällhetens tecken U all. Kram

  Svara

   Sedan är ju det värsta att hon skuldbelagt andra som haft banta och att hon sagt att hin aldrig skulle betala svart.

   Svara

   Håller med om allt. Kudos till dig, önskar dig en fin måndag.

   Svara

  Vi som insett att allting handlar om Cissi Wallin är nöjda med det här.

  Svara

   cringe

   Svara

  Bra inlägg Camilla!

  Svara

  Nu har Cissi lagt upp ett sms där hon hotar (vad jag förmodar är) Haveristerna-Henrik. Är han inte tyst så ska hon berätta xxxx för hans sambo. Gränslösheten i börja rota i nåns privatliv där man dessutom planerar att dra in en annan oskyldig kvinna oavsett vad konsekvenserna kan bli. Jag förstår nu varför så många kvinnor är livrädda för Cissi. Hon skyr inga medel.

  Svara

   Gom är inte frisk!!!

   Svara

   Var tvungen att gå in och kolla. Fick en chock…

   Svara

   Men är hon knasig? Varför lägga upp hot man skickat själv?

   Svara

    Hon skrev igår på instagram till Henrik när han kritiserade henne att hon ska anlita en privat säkerhetsfirma som ska gräva fram skit om honom. Hon gjorde allt för att inte svara på kritiken.

    Svara

   Det räcker nog inte med att stänga av internet och ta mobilen för CW längre.
   Hon behöver professionell hjälp.
   Helst igår.

   Svara

   Fattar inte att hon vågar hota och förtala någon när hon redan står åtalad för just det ….? Kajjan och Hanna Bergwalls reaktioner på det smset är kraftiga kan man minst sagt säga…. Har CW ens någon enda kvinna bakom sig längre?

   Svara

  Jag har stått på Cissis sida och jag håller med om att de fick henne i detta avsnitt.
  Blir dock ledsen av deras sätt att prata. Hade vart ett så mycket bättre avsnitt om de hade låtit bli att kalla henne vid diverse öknamn.

  Svara

   Dom pratar så om alla. Det är sånna dom är, och använder det språkbruket i alla avsnitt. Så, det handlar faktiskt inte om Cissi wallin, även om allt handlar om henne😂

   Jag gillar inte heller deras språk kanske jag ska tillägga.

   Svara

   Dom kallar alla för apor? Själv brukar jag skratta rakt ut när de säger så pga min sorts humor. Som ovan nämnde: allting handlar om Cissi Wallin. Visst? 😘

   Svara

    Men tycker du inte det blir märkligt och oseriöst? Jag förstår inte om de vill verka dom seriösa, grävande journalister eller sätta dit feminister just nu.

    Svara

     Så länge sanningen kommer fram och de presenterar underlag får de kalla folk (nästan) vad sjutton de vill!

     Svara

      Varför skulle man få göra så? Jättekonstig logik (enligt mig alltså, det brukar vara väldigt viktigt för folk att man påpekar).

      Svara

       Varför inte?
       Det är deras podcast, det är inte en statligt finansierad instans med en jury av peers.
       Passar det inte så behöver man inte lyssna, simple as that.

       Svara

        Ja de får ju rent lagligt kalla folk nästan vad som helst, vare sig sanningen kommer fram eller ej, men det är inte mer ok att kalla folk elaka saker för att man kan visa underlag för att personen ljugit.

        Svara

         Men säg det till dem då, istället för att gnälla här.
         Världen är en elak plats om du inte märkt det.

         Svara

          Jo tack, det är svårt att undgå med alla klimakteriekärringar (läs du) som hugger och fräser för minsta lilla.

          Svara

           ”Hugger och fräser”?? xD
           Du ställde en fråga och fick ett vad jag ser normalt svar. Du kanske ska hålla dig borta från internet om du är så lättstött. Ett tips bara!

     Skulle säga varken eller. Det är en IT-tekniker, en fackligt anställd och en föreläsare. Ganska långt från journalistik med andra ord.
     Däremot betyder inte det att de bara sätter dit feminister. De sätter dit alla och envar som beter sig klandervärt och hycklar.

     Svara

    Det spelar väl ingen roll om man kallar alla för apor? Folk blir väl lika ledsna för det? Jag skulle bli jätteledsen om någon kallade mig för apa och att någon annan fick samma öknamn skulle kännas som en väldigt klen tröst.

    Svara

    Men när de säger ”aporna” refererar de till en specifik facebookgrupp som heter ”varför apor inte bär rosa klänning”

    Svara

     Ja det med. Men de kallar folk för apor också?

     Svara

   Jag håller med. Det är ett bra avsnitt och de har bevis men sättet de presenterar det på är plågsamt att lyssna på, jag orkade med en tredjedel av avsnittet i går så får ta det i etapper för mina stackars örons skull. De skulle vinna mycket på att ha bättre och rappare manus samt sluta svära som småbarn och prata i munnen på varandra. Speciellt Alex sitter ju mest och skriker och svär.

   Svara

    Jag håller delvis med, samtidigt tycker jag att man bör kunna höra ett budskap trots svordomar och diverse målande språk. Men ja, avsnitten innehåller mycket skit som skulle kunna klippas bort då det inte tillför någonting – som i avsnittet om porrfri barndom.

    Svara

     Fast det är ju poängen med podden. Tre polare som snackar. Det blir ju en del skit mellan det viktiga då. Typ som alla crome poddar som kör 20 minuter snack om deras vardag typ innan de kör igång.

     Svara

      Jo jag vet att det är poängen, jag har påpekat just det flera gånger tidigare. Det jag delvis höll med om var att avsnitten kunde varit rappare och att mycket som inte tillför något kan klippas bort. Avsnitten känns obearbetade.

      Svara

  Inte för att det tar bort vad cissi tydligen gjort mot hon Elcim, men blev nyfiken och googlade människan. Hon verkar vara lite ovarsam med sitt rykte och det där med att betala fakturor.

  Svara

   Några exempel?

   Svara

   googla hennes namn samt dregen.. där varnas det för henne.

   Svara

  Avsnittet med CW är nummer 58, inte 59

  Svara

  Orkar inte med den vidriga hyckliga dåre! 😝😝😝

  Svara

  Hennes senaste insta-post är en printscreen på ett meddelande till Henrik/MrHenko där hon hotar med att något säkerhetsbolag knappt har påbörjat sin granskning(?) av honom men hon har en hel mapp snart med skit på honom, att om han inte slutar hota kvinnor/ge sig efter feministiska profiler ska hon avslöja allt för hans sambo eller rent av avslöja det för ”alla”. Med citat som ”Du väljer själv hur du vill spela det här spelet.” Alltså, det är vad Cissis svar är på hela situationen, vilket kännes helt absurt 🤷‍♀️

  Svara

   Helt sjukt. Det är rent krasst ren och skär utpressning, som hon dessutom lägger upp för hela världen att se. Jag är mållös.

   Svara

   Förstår ej. Har människan SJÄLV publicerat när hon hotar Henrik?!

   Svara

    Japp, hon gör det inte lätt för sig.

    Svara

     Hon är Sveriges egna lilla Kim Jong-un

     Svara

    Hennes man jobbar inte va? Lär ju få isolera sig av skam..

    Svara

     Han ska väl inte stå till svars för hennes handlingar?

     Svara

      Han kan väl skämmas för det?

      Svara

      Nej, men det lär vara hans pengar som får betala för säkerhetsföretaget.

      Svara

   hur kan hon inbilla sig att det sätter henne i bättre dager? ”Dom har sagt saker om mig jag inte gillar, så nu försöker jag hota honom till att hålla käften”. Det här bekräftar väl snarare bilden av Cissi som nån som gör allt för att krossa dom som går emot henne.

   Svara

   Åter igen
   Grandios självbild
   Står över lagar och regler
   Har rätt till speciell behandling i alla olika instanser.
   osv

   Svara

   Hon borde ta en detox från internet minst 10 år. Det där är ju en helt sjuk respons på att de lyckats få skit på henne. Försöka utpressa till tystnad? Obehagligt

   Svara

   Ha ha, hon tror säkert att hon är Lisbeth Salander och har Milton Security i ryggen.

   Svara

   Halloween har precis varit men hon är sjukt läskig på riktigt.

   Svara

  ”Vi på Gardet hjälper en kvinnlig journalist hos SVT dokumentär att komma i kontakt med personer som har blivit utsatta för våldtäkt och genomgått undersökning med hjälp av spårsökningskit för ett reportage. Skulle du vilja medverka och vill du veta mer så kontakta oss på kontakt@gardets.nu. Vi kommer inte att förmedla någon kontakt mellan dig och berörd journalist om det inte känns helt rätt för dig.”

  Så de ska hjälpa SVT dokumentär samtidigt som Cissi är i Polen för att göra om en dokumentär som SVT vägrar sända och som hon smutskastat sen dess? Hahahahahahaha

  Svara

  NU har karin kajjan sagt sitt om vad hon tycker om Cissis hot på instagram. Gött!

  Svara

  Det är ganska självklart att fråga sig vad mer CW ljugit om!
  Många människor behandlas illa och skadas, men själv framställer hon sig alltid som offret som kämpar för rättvisa.

  Svara

  Tack för en bra sammanfattning Camilla. Jag är alltför ointresserad för att lägga en massa tid på att rota runt i detta men det är alltid bra att ett hum om vad folk pratar om.

  Svara

  Det här ger mig vatten på min kvarn kring vad jag alltid sagt. Människor är i naturen egoistiska och det ligger i vår natur att förskansa oss så mycket resurser som möjligt (även på andras bekostnad). Även i goda pro-bono projekt som drivs av människor som har tillräckligt med pengar för att slippa att jobba.

  Det gäller alla på den politiska skalan, även de som röstar vänster. På sistone känns det mer eller mindre ännu mer från de som röstar vänster, de vill inte göra lika mycket som oss andra men vill ha av alla andras kakor. Jag är all-for att vi ska ha socialism i rimlig utsträckning, att vi som kan och orkar jobba ska försörja de som inte kan av olika anledningar. Men människan är egoist, morot och piska måste balanseras hela tiden.

  Som Timbuktu sjunger ”Man vill ha sin bit av kakan & man vill äta den mé. Folk vill ta tillbaka, men vägrar att ge.”….

  Svara

   Ja, det var väl intet nytt?
   Redan de gamla grekerna…

   Svara

   🦈 is that you?

   Svara

  Jag håller med. Haveristernas senaste avsnitt innehöll en massa avslöjande fakta. I mina ögon har CW ingen trovärdighet kvar. Droppen var messen som visade att hon betalade sina barnflickor svart och prutade på betalningen.

  Svara

   Nu har även Lady Dahmer repostat & likeat Kajjans senaste inlägg…

   Svara

  Har jag förstått rätt att även kajjan ska vara med i ett avsnitt för att bemöta Cissis lögner?

  Svara

   Ja

   Svara

  För att det inte ska uppstå någon förvirring var först avsnittet som Cissi avsnitt 58 och inte 59!

  Svara

  Jag har inte lyssnat på senaste haveristerna utan bara det program där Cissi var med! Där tyckte jag Cissi gjorde ett väldigt dåligt intryck, hon avbröt de andra precis hela tiden. Sedan lade hon ner orimligt mycket tid på att hävda/diskutera att en av killarna i programmet upplevs hotfull av flera kvinnor. Så programmet handlade ju mest om det.
  Jag har följt Cissi på instagram ett tag och slutsatsen jag drar därifrån är att hon är väldigt svart/vit och impulsiv men att det kanske också behövs i kvinnokampen. Men sedan finns det ju en gräns och den kanske är passerad nu?? Men hon kommer hävda att det är häxbränning på gång och så kommer hjulet fortsätta snurra…..

  Svara

  Hur har Haveristerna fått tag i dessa sms?

  Svara

   Antagligen fått de skickade till sig?

   Svara

    Jag undrar om de säger det i avsnittet?

    Svara

     De har lagt upp dem på sin facebooksida.

     Svara

  OT: Har aldrig sett Maxida Märak någonsin markera ett reklamsamarbete, som med tex Eivy hon marknadsför för jämnan. Lyft upp!

  Svara

  Vad exakt är det hon varit såpass orolig för angående LD att hon övervägt en orosanmälam?

  Svara

   Förmodligen ingenting då hon aldrig gjorde anmälan. Bara hotade samt pratade om det med x antal människor. Den där kvinnan är så obehaglig.

   Svara

    Undra vad hennes man tycker om det, för hon sitter ju praktiskt taget o säger att hennes mans brors barn behöver soc hjälp.

    Svara

     Stackars dessa båda bröder. Vilken jävla härdsmälta att sitta mellan de där två.
     Avundas dem inte!

     Svara

  Att Cissi vill vara ansiktet utåt för feminismen är ju rent utav dåligt! Hon stjälper ju mer än hon hjälper.

  Svara

  Visste inte om att hon hade det så bra ställt ekonomiskt? Hur kommer det sig, vad har jag missat? 🙂

  Svara

   Hennes man sålde sitt företag och blev ekonomiskt oberoende tror jag

   Svara

    okej tack!

    Svara

   Hennes man var en av grundarna/ägarna i ett spelutvecklingsbolag som sedan såldes för stora pengar. https://digital.di.se/artikel/nordisk-film-koper-avalanche-studios-i-jatteaffar

   Svara

    Okej, den här kommentaren fanns inte när jag skrev min 🙈😅 / Anonym nedan ⬇️

    Svara

     Haha, nä svårt att se vad nån annan skriver samtidigt. 😀

     Svara

   https://digital.di.se/artikel/nordisk-film-koper-avalanche-studios-i-jatteaffar

   Hennes makes företag köptes för drygt 1,2 miljarder kronor av Nordisk Film förra året, och han äger/ägde 22% av detta.

   Svara

    Wow hon fick det att låta som att han ”bara” fick någon miljon efter köpet.

    Svara

     Ca 250-300 enl allabolag

     Svara

      Även innan bolaget såldes hade de det mycket bra ställt. Cissi sa när hon var med i podden att han hade en ”bra lön” då. Han hade över 100 000 i månaden…

      Svara

     CW är skicklig på att uttrycka sig vagt eller så att man får känslan av att något är på ett visst sätt/hänger ihop med något som tidigare sagts, eller så kanske inte…beroende på vad som för tillfället passar henne. Tycker Blondinbella ofta gjort på exakt på samma sätt. Det finns kanske någon retorisk term för vad det är de gör, men jag hittar ingen bättre än manipulation.

     Ett tydligt exempel är ju nu när CW på Instagram lägger ut sitt hotfulla sms till Henrik i Haveristerna, men låtsas som att det kanske kan vara till någon helt annan person, eventuellt, upp till var och en att gissa sig fram till…typ. När hon blir ifrågasatt kring huruvida det är såhär man bemöter kritik, svarar hon t ex ”Du vet ju inte ens vem/vilka eller vad just detta handlar om, right?” Så att man ska bli lite osäker och tänka att nähä…kanske hon just idag bara hotar någon annan hemsk man, helt oberoende av det pågående debaclet Haveristerna?

     Vet inte om denna kommentar egentligen hänger ihop med något annat, men tycker bara att det är otroligt intressant hur man kan glida på sanningen och skapa drama, engagemang, antipatier och sympatier genom hur man väljer att uttrycka sig, och samtidigt slå ifrån sig allt ansvar för det. Önskar någon skulle göra en studie på det, det är såklart inget nytt fenomen, men det har nog blivit tydligare genom sociala medier.

     Svara

      Precis, när hon ställdes mot väggen angående att leta efter obetalda praktikanter så kontrade hon med att ”nä jag har aldrig haft gratisarbetare som jag tjänat pengar på” men det var inte heller poängen eller kritiken utan att hon ville ha jobbhjälp utan att betala för den.

      Svara

  Tack för mycket bra sammanfattning Camilla, även om jag lyssnade på hela avsnittet så var det skönt att du kokade ner de två timmarna lite 💯

  Svara

  Cissi Wallin, jag som såg upp till dig, gladde mig åt ditt arbete med den feministiska kampen, äntligen någon som var både verbal och kunde skapa verkstad. Och så nu. Jag är så jävla besviken på dig. Förstår du vilken skada du har ställt till med, dels för så många enskilda individer, dels för feminismen i sig. Patriarkatet tackar dig.

  Cissi Wallin, ditt mediekapital är slut.

  #inteminfeminist

  Svara

   Hon har en rättegång kvar att förlora 20-25 november. Fast då blir det väl medierna som kapitaliserar på henne. FV lär begära ett enormt skadestånd. Är lägenheten och de andra tillgångarna gemensamma?

   Svara

    Skadestånden ska hon ju betala för pengar som finns i gardets kvinnofond (som ej formellt är skapad ännu, men det lär inte hindra henne från att plocka ut pengar ur den)… Kul för de som donerat till gardet, att pengarna går till en patologisk mytoman. Påstår inte att Virtanen är helt oskyldig, men CW är ju bevisligen en mytoman.

    Svara

  @10:02

  Kunde varit mina ord.

  Tack för välformulerat ” mittiprick”-inlägg. 💐

  //Moa

  Svara

   Tack! Känner mig rätt så ledsen. Cissi har varit litet av en idol för mig, och jag har väl slätat över en del konstigheter genom åren. Nu kan jag inte längre låtsas att det är bra.

   Då kommer frågan: vem kan man lita på? Och vem vågar ta sig an rollen som frontfigur, någon som kan ena många viljor? Cissi Wallin hade den möjligheten i sin hand, att kunna stå bredvid Kata Dalström och andra för att skapa en verklig förändring. Guldet blev till sand. Igen.

   Svara

    Ingen. Du kan inte lita på någon. Du måste tänka själv och undvika idoler.

    Svara

  Alltså förlåt men det här bevisar ingenting för en människa som kan är kan tänka själv.

  Lätt för er att sitta bakom ett anonymt nick och bara hata på första bästa person drevet går mot. Har ni verkligen inget liv?

  Låt journalisterna (lol) bakom haveristerna gräva i erat liv 10 år tillbaka i tiden för att sen i offentligheten vrida på det såsom det passar deras agenda. Men det vågar ni ju inte, att ha nån jävla emoji som nick är det längsta ni vågat gå när det kommer till att stå för vilka ni är.

  Huruvida Cissi varit helt jävla perfekt som människa sen födelsen eller inte bryr jag mig inte om, men hur ni hugger in på första chans att få hata på en människa som redan ligger finner jag patetiskt. Lägg all den energin på något vettigt istället.

  Inte undra på att ÖS är överfullt 3 ggr i veckan, ni är verkligen en skara ensamma människor.

  Svara

   Redan ligger? Hon har en plattform med nästan 100 tusen följare (tack och lov krymper den siffran dag för dag) där hon hotar, förtalar hänger ut folk på extremt lösa grunder. Hon sitter på en enorm ekonomisk och medial makt som hon missbrukar för att diskreditera sina personliga fiender. När hon får berättigad kritik åker stora offerkoftan fram.
   Haveristerna har inget intresse av att gräva i mitt liv, vet du varför? För att jag inte sitter framför 100 tusen pers och bokstavligen likställer mig själv med Jeanne d’Arc vilket ciss gjort, jag ljuger inte på en stor plattform och försöker inte använda lögner för att få ännu en timme i Malous soffa.
   Skärp dig för fan.

   Svara

   Håller med om att det är en helt extrem form av Näthatande när man hänger ut oskyldiga människor och anklagar dem för allvarliga brott.

   CW är en farlig antifeminist som länge fört saken bakåt

   ”En stor hop med ensamma människor” Tja det låter ju det.. 🙂

   Svara

   Varför skriver du inte ut ditt namn då om det gör någon skillnad?
   Spelar det någon roll vad ens nick är när 99% av alla som skriver här är okänt, vanligt folk?
   Jag kan skriva Sofia Nilsson som nick när jag egentligen heter Björn Ekman. Spelar ingen som helst roll!

   Som Jack Werner säger – folk på internet ljuger!

   Svara

   Cissi is that you?

   Svara

    Nä, alldeles för få hot i kommentaren för att det ska vara hon 😂

    Svara

  Sjukt bra inlägg!! Luftslottet börjar spricka. Tycker att Linnea Claesson borde stå på tur!

  Svara

   De har avhandlat tre hela avsnitt om henne?

   Svara

    Förlåt, menar här!

    Svara

    Vilka avsnitt är om henne? Vill lyssna men det framgår inte av bio/info vilka avsnitt inkl henne.

    Svara

     Anonym, det framgår mycket tydligt av avsnittens titlar vilka som handlar om Linnea Claeson. Du kan dock inte lyssna på alla om du inte är patreon.

     Svara

   Och Alexandra Pascalidou.

   Svara

  Mycket bra inlägg Camilla! Har man inte tyckt att CW är klandervärd innan så finns det för mig inga tvivel nu i alla fall! Har svårt att förstå den stora skara som sväljer allt hon säger utan något som helst Kritiskt tänkande 🤔

  Svara

  Nu ser det ut som att Jenny Bengtsson hoppar av Gardet. Hon har åtminstone tagit bort alla referenser till Gardet på sin instabio.

  När det kommit fram att Cissi köpt svartjobb, och försvarar det, så är det kanske svårt för Jenny, som är gammal fackorganisatör och jobbar med arbetarskydd, att behålla trovärdigheten om hon ska förknippas med Cissi.

  Svara

  Heja Camilla! Kan inte ha varit lätt att skriva detta då man gärna vill tro de personerna man har en relation med, men vi är många som tycker det är bra att du tog tag i det, speciellt ur den synsvinklen du skrev i och att det kommer från dig.

  Svara

  CamCam du har flera faktafel i din text. Bla det om LD, men det finns mer.

  Jag tycker att om du nu ska skriva om så här allvarliga saker så ska du vara helt säker på att allt du säger är sant och då inte bara delar av det utan hela sanningen.

  Svara

   Vad är det som inte stämmer i texten om LD? Är det fel vill jag så klart ändra…

   Svara

    Antigen så stämmer det att hon inte har sagt det till LD själv eller så stämmer det som du skriver i ditt nästa inlägg att LD bekräftar att hon sagt det till henne i egen person, vilket jag också tror vad de hävdar i Haveristerna.

    Men i vilket fall så är det ord mot ord ifall det stämmer att hon hotat med soc eller inte. Hon kan ha gjort det, det kan ha varit i andar ordalag, eller så har det aldrig hänt. Varken du eller jag vet det utan print på att det har hänt.

    I övrigt så blir det för mycket för mig att gå igenom och jag tycker att du ska vara mer noggrann och lyssna parallellt på de bägge avsnitten så hör du själv när det blir avvikelser. Det är 4 timmar vi pratar om så jag orkar inte gå igenom allt.

    Svara

     LD har bekräftat det till mig, men om det är sant vet jag inte utan jag skriver vad LD sagt.

     Svara

      Ja det tror jag att hon har, betvivlar dig inte alls, men vi vet inget om deras konflikt. Jag har en del intressant att tillföra där ang mina egna teorier om hur jag blev behandlad av dem bägge genom åren och med vilka motiv. Men de är teorier och kanske kommer jag att behålla dem för mig själv, eller inte.

      Din uppdatering är fortfarande lite oklar, men jag tycker i vilket fall inte att du skulle ha skriva så från första början för det var varken vad som påståtts eller vad som senar påstås ha hänt, utan LD ska ha varit informerad hela tiden i egen hög person.

      Jag tycker det är viktigt att du är noga och inte sprider saker som är dina åsikter som fakta, för det är vad du gjorde och ofta gör.

      Svara

       Jag förstår nog inte riktigt vad du menar här?

       Svara

        Du är inte ensam…

        Svara

        Du skrev din åsikt om att det vara illa av Cissi att inte gå direkt till LD eller henne man med oron om deras barn. Det stämde ju inte, eller hur?

        Mm…

        Svara

         Och du skrev det som att det vore fakta.

         Och så gör du ofta. du skriver saker som de fakcto bara är din åsikt om vad som kan ha hänt när du inte vet, och presenterar det som att det är fakta.

         Svara

          Beskrivningen stämmer ju till 100% in på hur du svamlar om allt mellan himmel och jord. Humor😂

          Svara

  Jag tror cicci i hennes berättelse vad gäller FV men jag tror det är en tvärtom-blondinbella effekt som drabbat henne. Hon har fått hybris och helt tappat omdömet i syfte att bli trodd. Lindar också in sig i lögner och kämpar för kvinnor men det blir istället bara pannkaka och hon tappar förtroende. Det hon skulle behöva göra nu är att ta ett år off sociala medier och fundera över vad som verkligen är viktigt i hennes liv. Och inte skapa debatt om precis allt.

  Svara

  Det blir väldigt tydligt tack vare Haveristernas granskning att Cissi bara är ännu en fakefeminist som utnyttjar kvinnors lidande för egen vinning. En tvättäkta jävla sociopat med andra ord. Jag ogillar att använda uttryck som ”god” eller ”ond” för att beskriva människor då det alltid finns nyanser, men om man ser det som en skala eller ett spektrum så är hon placerad en bra bit mot ”ond” just nu. Jag är fan helt mållös. Oavsett vad post-modernismen säger så är det gärningar och inte ord som definierar oss. Viktigt att komma ihåg när hon häver ur sig plattityder om att hon ”kämpar” för kvinnors rättigheter osv.

  Svara

   Vilka kvinnors lidande utnyttjar hon? Hur lider en praktikant eller en barnvakt?

   Svara

  Men snälla människor.. vad fan spelar det för roll om hon köpt svart hjälp? Det har de flesta. Vad spelar det för roll att hon sökt praktikanter? Praktikanter jobbar typ alltid gratis och vet ju det i förväg. Min praktik var 3 månader obetalt. Sen att hon ljugit om det skiter jag fullständigt i, det är småsaker som ni blåser upp. Sluta följ henne om ni stör se så otroligt. Hon är väldigt duktig verbalt och intressant att lyssna på hennes feministiska analyser. Vad hennes barnvakt har för ob-tillägg är helt ointressant för mig.

  Svara

   ”Hennes” feministiska analyser? Hon har inte kommit på nånting själv. Hon tar till feminism när helst det passar henne och resten av tiden säger hon ”Jaja förlåt att jag inte är perfekt da”. Det är inte bara småsaker hon gjort, det borde du snappat upp nu. Hon har varit riktigt elak och orimlig mot många många kvinnor genom åren och äntligen vågar dom tala ut!

   Svara

   Det är ju inte det som är problemet, utan att hon AVVERKAR andra kvinnor på löpande band. Kasserar dem som om de vore piss värda, och sedan ljuger om det. När det framkommer hur hon betett sig skyller hon ifrån sig. Det är alltid någon annans fel. Allt som går bra i de projekt hon startat upp, det tar hon minsann all cred för, och solar sig i bekräftelsens glans. Det som går dåligt däremot, det är alltid någon annans fel. All skit ska döljas under ytan så att CW köra sitt race. Efter sig lämnar hon utbrända kvinnor som belagts med munkavle då de vet vad den galningen är kapabel till att göra om de skulle VÅGA att tala högt om hur svinigt hon betett sig. Det är ett mönster, det är det som är problemet.

   Svara

  Camilla, det var i avsnitt 58 hon var gäst, inte 59.

  Svara

  Lämna min fru ifred!

  Svara

   Det var ju hon som ville komma till Haveristerna. Och bli utfrågad. Och sen bara köra sin härskarteknik när frågorna blir för initierade. Faktiskt obegripligt att någon tror på henne ö h t. Till och med när hon insinuerade att polisen 2011 kryddade fuppen med efterhandskonstruktioner satt alla kräkemojiföljare hon har (de som spyr så fort man invänder mot faktafel från CW) och TRODDE på det. Är de/ni som är kvar helt dumma i huvudet? Lyssna på avsnitt 58 o 60, och inse att de tre haveristerna kan belägga ALLT de framför medan CW inte minns eller tycker att det är viktigt att svara på frågor. Lösa, falska anklagelser utan någon evidens är hon en fena på däremot – det måste man ge henne. Allting handlar ju trots allt om CW.

   Inte om de små människor hon hängt ut, anklagat för diverse brott och misskötsel av allt från egna barn till ekonomi (de börjar bli många)
   Har iaf en teori om att hon behöver professionell hjälp, innan hon bränner varenda liten bro som finns kvar tillbaks till verkligheten.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.