Lady Dahmer bemöter Cissi Wallins nekande

Jag håller helt med Lady Dahmer i att offentliga anklagelser också ska besvaras i offentligheten.
Annars är jag av åsikten att konflikter gör bäst i att lösas mellan fyra ögon, men om någon inlett en bråk i offentligheten så funkar det ju inte riktigt att besvara det privat.

Här ovan bemöter hon det faktum att Cissi Wallin helt nekar till att ha pratat om att vilja göra en orosanmälan mot Lady Dahmer och hennes man.
Cissi kallar det för en efterhandskonstruktion och LD kallar Cissis påstående för lögn.
Det här situationen är tragisk. Männen är bröder, kvinnorna svägerskor och barnen kusiner, och detta kommer ju så klart gå ut över alla dessa övriga relationer vare sig de vill det eller inte.

Vilken jävla soppa!

454 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Snälla Camcam, blocka TRH igen innan hon börjar härja och förstöra alla trådar igen.

   Naw, sabbar hon dina ranter med att ha vettiga argument, och då springer du till mamma och ber henne blocka så att du slipper motstånd. ?

   Gå och lägg dig igen!

    ?

     [Borttagen kommentar]

    Vettiga argument? Märks att du inte orkat läsa trhs långa ordbajserier. Men härskartekniker och översitteri kanske är vettiga argument…

     God morgon till en som inte lyckats möta Trhs med bra motargument. Kränkt much!

     Och ja, jag orkar läsa allt hon skriver. ☺️

      Den som verkar mest kränkt här är du. Kämpa på.

       Haha, va?! ?

        Sluta. Ni är lika barnsliga båda två. Det räcker nu. Självklart ska inte någon blockas bara för någon tycker hon är lite jobbig.

         Sluta upp med fånerier som att ni är lika barnsliga. Den enda som är barnslig är den som vill blocka trh. Det är en kränkt och barnslig fjant. Punkt.

          Jag tycker också det är riktigt dumt och elakt att skriva som hon gör. MEN det blir inte bättre stämning av att man startar ordkrig och kallar varandra töntar, fjantar och försöker vinna diskussionen med hjälp av försöka vara den som provocerar den andra mest. Du behöver inte ta åt dig om du inte är en av dem som betett sig så och isåfall ber jag om ursäkt, min kommentar är riktad till dem som inte kan bete sig. Oavsett vems sida de står på.

         Fast det är väl jobbigt om hen kan likea sina egna kommentarer flera ggr å dessutom svarar på sina egna kommentarer med annat nick. Trist med hitte på i kommentarsfältet

          Men det kan du också göra. Det kan alla göra. Och många gör det redan. Flera som anonym.

           Då ska ju fler bort då..

           Ja, Zlatan ska också bort. ?

        [Borttagen kommentar]

      Nej jag bemöter sällan härskartekniker med bra motargument?‍♀️

       [Borttagen kommentar]

      ”Och ja, jag orkar läsa allt hon skriver. ☺️”

      Givetvis gör du det, Trh, och ger också en massa thumbs up för dina egna kommentarer.

       Hahahaha, är du anonym 05:43?
       Jag kan riktigt se framför mig hur du tuggar fradga i ren frustration. ?

        Nej, det är jag inte. Till skillnad från dig, Trh, hänger jag inte här 24/7. Till skillnad från dig tuggar jag inte heller fragda. Finns de några andra av dina egna egenskaper som du vill försöka applicera på andra utan framgång?

         Haha, för att inte hänga här 24/7 var du snabb på att svara. =)

         Och nej, jag är inte heller TRH.

       Har du ont i tummen anonym 10:53? =)

        Frågar hon som desperat lajkar sina egna kommentarer massvis hela tiden. Pinsamt.

    Hahaha ”vettiga argument”…

    Obehagligt av Cissi att gå bakom ryggen på LD för att sprida att hon låser in sina barn. Just att låtsas falskt omtänksam är äckligt, och att hitta på att soc bör blandas in, är helt obegripligt gränslöst. Vad mer är man kapabel till då? Tror inte ett ordfrån Cissis mun längre.

     Men det är ju samma sak som hon gjort med det där sms:et hon stoltserar med på sin sida. Hon skriver i falsk omtanke att ”sambon ska få veta” och sen går folk lös i kommentarsfältet och spekulerar om det ena och det andra. Oj vilken omtanke. Sambon får veta om han inte slutar granska henne – men gör han det så håller hon tyst. Ja jävlar vilken omtanke om kvinnan! Sånt äckligt hyckleri och noll procent feministisk kamp (eller moralisk kompass).

   TRH är inte värre än någon annan. Hon ger svar och förklaring…Punkt!!

    Med världens längsta svar som man måste scrolla förbi och tyvärr så tycker inte ja hon skriver bra eller har vettiga svar, så otroligt segt med spammandet av hennes ointressanta monolog där flesta svarskommentarerna är ”kan du snälla sluta skriva här”.
    Hade de varit 2-3 inlägg och sköna svar hade det vart chill. Men nu blir de mest störande och cringevarning då knappt nån bryr sig om hennes svar här utan bara stör sig på personen.

     Jag håller inte med om ett enda ord du säger. Du kan varken ha läst vad hen säger eller vad de svarar hen.

     Och i vilket fall är det är inte hens fel hur de andra svarar. Kom igen nu!

      Du får försöka gömma dig bättre än så TRH! ?

       [Borttagen kommentar]

        Men Herregud… andas..

        Varför dessa korsstygn?

         Hon är handarbetesentusiast.

          [Borttagen kommentar]

           Tror inte att du är i någon position att säga när det räcker.

          Gått från sagor om prinsessor och enhörningsemojis till vackra broderier kanske..

         Kan ni i tråden hålla er till frågan Camilla ställde! Är det svårt? Jo ni är uppdelade i två läger. Att hota någon med soc anmälan och sen inte stå för det. Fy sjutton vad vidrigt av Cissi.

          Instämmer! Maila alla önskemål om TRH till Camilla.

          Så, problemt löst.

     Hon har lika mycket rätt att skriva som du har. Du har precis också skapat en disskussion som många konmer behöva scrolla förbi.

      Jag kan inte förstå att hon får fortsätta gå loss här inne med tanke på hur hon betedde sig.

       Vad då ”hur hon betedde sig”? Och ”gå loss”. Sluta, bara sluta.

       Det är så fult md vaga och svepande beskyllningar. Du borde bli blockad för det.

        Kränkt?

         Tönt!

          ?

           ??‍♀️?

           [Borttagen kommentar]

           [Borttagen kommentar]

          Haha men sluta nu, allihopa ? dagisnivå på er.

           [Borttagen kommentar]

           Är detta det nya #sistaordet?

           Precis.

           Det räcker nu.

           ❌❌❌❌❌❌❌??????

           Okej mamma!

           Det här är kvinnor i högform! Ni blir tokiga och kan inte sansa er. Kvinnor i grupp kan vara knepigt ibland…..jorå så att.

     Bad cup!!

      God cup ??

       Good cop?

       ?

      Two girls one cup?

    ”TRH är inte värre än någon annan. Hon ger svar och förklaring…Punkt!!”

    Som jag sagt innan så hennes googlade ordbajseri till svar går hem hos de mindre intellektuella.

    Alltså detta med att skriva punkt som ord, är så otroligt larvigt. Det ger inte mer tyngd åt din kommentar, tvärtom du verkar mer desperat att få rätt, att du vet att du inte klarar av att argumentera för din sak.

   Håller med dig! Bort med TRH

    Men verkligen, bort med TRH… så obvious att hon har fler nicks och svarar sig själv och bidrar seriöst med dålig stämning här bara…. plus: huuuur kan man ha SÅ mycket fritid så att man kan vara här J-Ä-M-T?

     Man är troligtvis arbetslös, många som är det söker ett sammanhang de inte har via jobb och hamnar då på forum etc. Eller ett jobb där man ofta är själv utan mycket att göra, ex sitta i en kur på en tunnelbanestation.

      Lägg av. Du har ingen koll på vem som jobbar/inte jobbar. Oavsett har du inte med det och göra och det är inget man använder emot en annan person när man försöker ”trycka dit den”.
      Sjukaste är att människan inte ens är här, ni sitter och kränker och snackar skit om en annan människa bara för ni tycker hon är jobbig. Vadfan är det för beteende? Ni har ingen aning om hur hon kommer må när hon får syn på detta.

       Okej andas lite nu, jag gav en rimlig förklaring och försöker inte alls trycka dit någon. Det är inget fel med att vara arbetslös, alla kan råka hamna där och det är vanligt att man saknar den sociala biten väldigt mycket och söker sig till andra platser man kan få den biten. Du läser själv in att jag ska trycka dit någon utan att ha någon grund för det. Jag har inte heller sagt att det är en total sanning utan att det kan vara en förklaring. Få med heltidsjobb har tid att vara online så ofta som vissa personer är här.

        Nej du, den lätta köper jag inte. Det var precis det du menade att göra men nu ångrar du dig. Du kan inte ha missat ett Elin var elak och att det var det du svarde på.

        Fega inte utan stå till att du var en skit och be om ursäkt.

         Jösses, nej jag har skrivit exakt vad jag menade och förklarat det för dig en gång dessutom. Bara för att jag svarade på en elak kommentar innebär inte det att min kommentar måste vara elak, den korrelationen existerar inte.

         Du beter dig otrevligt och orimligt just nu och borde se över din ton innan du kräver det av andra.

          Harkel, titta dig i spegeln.

           Du är ju bara orimlig. tack och hej. Finns ingen anledning att fortsätta denna diskussionen med dig då du vägrar förstå att intentionen inte var den du trodde den var.

           Jag tror tyvärr att många här inne (av erfarenhet kanske) utgår från att folk är snäsiga, svarar drygt och elakt osv och därför läser man med den tonen och tolkar kommentarer så. Det gör jag själv ofta och tyvärr leder det ibland till missförstånd men jag utgår från att jag kommer få dryga svar och går lätt direkt till försvar då, då det oftast är så.

           Anonym 10.54
           Yes håller helt med, och därför försökte jag förklara för 2/3 att fallet inte var så, men personen vägrar att inse det.

        Jag andas otroligt bra. Men jag säger ifrån när någon beter sig illa. Du behöver inte komma med några härskartekniker eller trycka ner mig för det 🙂
        Sluta snacka skit och håna människor nu.

         På vilket sätt använder jag mig av härskartekniker? Var verkligen inte min mening om jag gjort det och det ber jag om ursäkt för. Men jag har inte snackat skit och hånat människor, det är något du har fått för dig och vägrar släppa.

          Så intressant att alla som är pro TRH argumenterar precis som THR. Takes one to know one..?

           THR = TRH ofc

           Vart har jag varit pro-TRH? Är alltså den som svarade om att det kan vara arbetslösa som har tid att hänga här etc, eller menar du anonym 09.31 är pro TRH?

     Sluta!! Hon har lika stor rätt att vara här som du har. Bara för ni stör er på henne så ska ni inte gå ihop alla mot en och försöka tysta ner henne. Jag stör mig på ert beteende, men för det tror jag inte att ni ska bli blockade. Det är verkligen inte upp till er vem som blockas. Det ni håller på med är riktigt elakt! Så bara sluta!

      Fast det hade hen inte nyligen. Tydligen. Eftersom hen blockades

     Det var så otroligt härligt och mycket mer givande diskussioner här i perioden trhumpan var blockad.

   Håller verkligen med

   Ja det var mycket trevligare stämning här inne när hon var blockad.

    Nä det var det inte. Sluta och sprid lögner.

     Lögner? Det är min åsikt.

      Det var inte vad du sa 08:05.

       Men det är väl underförstått att det är en åsikt och inte fakta när det handlar om hur trevligt det är här inne!? Men ja, jag ska vara tydligare nästa gång så att alla förstår det uppenbara.

        Bra. Passa på att vara tydlig med att det är DIN åsikt och inte allas åsikt.

         Du som skrev 8.06 kan ju även ta åt dig av det rådet? (Obs! min åsikt, inte allas)

         Passa på att tänka lite kanske nästa gång? När har man någonsin trott att en kommentar är allmän åsikt?

          App app app! Du glömde förtydliga om det där är din 1) åsikt 2) allas åsikt eller 3) fakta.

        Det är inte trevlig stämning här nu oxh DU är med och bidrar till det

      Det är inte trevlig stämning här nu oxh DU är med och bidrar till det!

      Men vad är det här för tråkig metadiskussion? Stackars Lady D som har svägerskan från helvetet skulle jag säga.

    Hon är inte här just nu och ändå är det många som sitter och sprider extremt dålig stämning. Ser du inte din egna del? Ni som sitter och snackar skit och klankar ner på en människa bara för ni tycker hon är jobbig är 100 gånger värre än hennes kommentarer. Ert beteende är riktigt äckligt! Man går inte på flera mot en och sitter och skriver skit om någon annan såhär!

     Så om en person har en åsikt och uppfattning får andra inte ha det också?

     Hon var inne och härjade igår och trollade sönder flera kommentarsfält, därav ett förebyggande önskemål.

      Hon trollade inget alls. Sluta och gråt för att hon hade vettiga argument mot dina nya idoler.
      Ni är så desperata att få tyst på henne att ni ljuger vitt och brett. Säger det dig inget om er själva och hur små ni är?

       Men varför är du så arg och elak? Förminskar alla och beter dig riktigt irrationellt.

        För att du ljuger? ??‍♀️

         Ljuger om vad?

          ??‍♀️

           det där hjälpte ju

       Oj då… that escalated quickly…

        Va?!

       Andas, Britt-Marie

     Hur vet du det ?

   Men SNÄLLA!!!

   Hela Inlägget inleds med en kommentar om kommentatorn TRH som tar över kommentarsfältet sedan dess återkomst och kommentaren följs av 86 svar i denna tråd!!! Kl 10:44 är antalet kommentarer under detta inlägg 276 och nästan 1/3 av hela fältet inleds alltså med THR-harrangblajjande totalt ovidkommande för de flesta. Oavsett var i tråden det hamnar är det helt snett.

    Ja, det fungerar inte…

     Kan du inte bara radera den? Eller det funkar kanske inte så?

      Jag tänker att det får vara som det är nu, men jag kommer behöva godkänna TRHs kommentarer innan de visas för att undvika att fler kommentarsfält blir så här.

       Det är ju inte TRH som skriver här. Det är inte hon som är problemet.

        Du hann före.

        Men Camcam hur är logiken att blocka TRH? Blocka alla anonyma istället. Det är ju de som håller låda.

        Nej det där var bara orättvist.

         Men Herregud låt henne modda vem och vad hon vill. Hennes blogg, hennes regler. Get over it!

          Och du kämpar på för att få henne blockad.

           Jag skiter fullständigt i vem och vad som moddas här, inklusive trh. Vill hon modda mig så är hon välkommen att göra det också. Jag har inte uttalat mig öht om vad jag tycker om trhs deltagande här.

           Uhum, det var därför du skrev en så strak åsikt om att vi skulle skita i det. Haha! =)

           Ja, därför att Camilla väljer själv vem hon moddar? Varför ens lägga sig i det? Min kommentar är även till ts som anser att trh ska blockas. Jag tror att Camilla kan sköta sin blocklista själv.

        Okej, jag får se över situationen helt enkelt..

        Det låter ju inte helt logisk när det inte var TRH som startade detta? TRH har inte kommenterat den här soppan alls. Inte under sitt kända nick åtminstone.

         Eller hur! Och även OM TRH skrev här så varför ska hon blockas för att hon blir påhoppad?

         Nej usch camcam, jag trodde bättre om dig.

         Trh har vpn och skriver ju under flera namn. Självklart är det hon som tjafsat ovanför i tusen kommentarer. Hon försvarar alltid sig själv.

          Nej, jag är inte trh…

         THR trollade sönder kommentarerna igår, det går inte att ha det så.

       Kan du inte ha en liten omröstning? Folk som vill att den här meningslösa tråden raderas får gilla en kommentar, de som vill ha kvar den en annan och den som har flest röster efter en timme eller två ”vinner”?

        ”Problemet” kvarstår och kommer att dyka upp i fler kommentarsfält även om denna tråd raderas.

   Så tydligt att TRH mixtrar med VPN igen för likes och för att skriva kommentarer under andra namn. Räcker med att kolla tidigare trådar, tex den om CW igår för att se att det är max 3 personer som gillar TRH. Här är det helt plötsligt hundratals som gillar TRH. Undra varför ?

    Öh, i det inlägget har hon just nu över 100 like.

     Du missade helt poängen va? Ja, heeeelt plötsligt har hen hundra likes. Helt plötsligt. Undra hur det kommer sig ?

      Vad menar du? Under inlägget om CW fick hon över 100 like och det är inte första gången och det är inte ”helt plötsligt”.

      Ta av dig foliemössan.

       Nej det fick hen inte, inte en enda kommentar ? hennes kommentarer fick max 10 likes. Däremot alla kommentarer som var EMOT hen låg på 100+ kommentarer. Jobba på läsförståelsen innan du hoppar på andra med något så urvattnad som ”foliehatt”

         Du skriver alltid hon. Du verkar väldigt säker på att TRH är en hon. Kan det va så att det är hon själv som återigen härjar under andra namn? Logiskt i för sig ?

          Trh har låtit meddela att hennes benämning är hon. Hon har även tagit illa vid sig när man benämner henne som hen. Så det kapitlet är avslutat sedan länge.

           Ja.. Men alla hänger väl inte här 24/7 och läser exakt allt som skrivs. Inte konstigt att man missat trhs kön.

           Jag tycker att jag hänger här 24/7 ,alldeles för mycket jag vet . Men jag har inte sett text om trhs kön. Eller så har jag glömt det för jag tycker att trh är så fruktansvärt jobbig och bara orddiarrear tills den andre inte orkat lägga mer tid på att svara. För trh slutar aldrig. Jag brukar scrolla förbi trh kommentarer så det kan oxå vara så att jag inte har läst att trh är en hon fastän jag hänger här 24/7 .

           13:14 och Ofelia, Varför svarar ni här? De åsikterna har inget med saken att göra.

           Men så brukar TRHs belackare helt sakna läsförståelse.

           4T… är det inte dags att ta sista ordet och sen släppa det här nu?

           Ofelia… är det inte dags att ta sista ordet och sen släppa det här nu?

       Med vpn kan hon ge sig hur många likes som helst. Envis är hon ju uppenbart.

      Det är alltså helt obegripligt för dig att det finns andra som har andra åsikter än du, och faktiskt håller med TRH?

       Och vissa är bensäkra på att jag är TRH såklart jag fattar att många som stöttar henne håller käft o ger likes istället för man orkar inte med alla dessa anonyma…

       Varför skulle TRH bli blockad för skit andra skriver? Snacka om logik i stil med mobboffer får byta skola. Asså hur omogna är ni?

        Därför att trh enligt C använder vpn och skriver massa olika kommentarer där hon försvarar och likear sina egna kommentarer. Det märks ju dessutom på hur Trh skriver att det alltid är hon själv som kommer som en riddare till försvar även efter en minut klockan fyra på natten. Suck.

         Fast nu gör jag inte det utan det är bara CamCam som påstår det och hon släpper inte fram när jag säger att det inte är sant, så hennes ord får stå oemotsagt från mig.

         Hon släpper inte heller fram helt vanliga frågor och funderingar från mitt vanlig IP heller.

         Jag har bett henne om en förklaring till hennes motiv att blocka mig och jag vet att hon sett det men hon ignorerar att svara.

         Jag tycker att det minsta man kunde vara att få veta vad man dömts till.

         Men jag kan tänka mig att det blir lurigt eftersom att det inte är jag som har gjort något som helst fel.

         /Hmm

        Trh har i alla fall blivit blockad här nu. Pga en tråd hon inte deltagit i.

   Håller med THR förstör så mkt med sina Osammanhängande noveller

  Ja det här är verkligen sorgligt.
  Min släkt är enorm och helt splittrad då mamma och alla hennes syskon bråkat. Vi kusiner kommer aldrig få tillbaka våra släktträffar och vi glider längre ifrån varandra för varje år eftersom det klänns så olustigt alltihop.

  Här har vi ännu en släkt som bara slits isär för att en del inte kan hålla bete sig.
  Tragisk är bara förnamnet.

   Kvinnor!

    Samma i min släkt men där är det min PAPPA och hans BRÖDER som bråkar.

     Samma i min kompis släkt, hennes pappa o farbror pratar inte med varandra så barnen firar inte ens jul med sin egen pappa utan väljer farbrorn o sina kusiner.

     Same. Min pappa lyckas gøra sig osams med alla runtikring hela tiden

    Oftast är det kvinnor som får ansvara för att familjen ens har kontakt med släkt och vänner men visst skyll på dem.

    Människor! Familjer! Arvstvister! Väldigt vanligt.

   Ni kusiner kan träffas på egen hand. Låt de gamla hållas med sina tröttsamma fejder.

   Hoppas det löser sig!

   Känns som att det är något med 50-60 talister att bråka inom familjen på detta sättet, med en åsnas envishet

    Ja verkligen!!

   Min halvbror sa upp kontakten med mig och vår mamma när jag lämnade min sons pappa.
   Han och hans fru ställde sig på mitt ex:s sida i vårdnadstvist och ljög på vår gemensamma förskola hur dålig som mamma jag är..

   Känner mest hat och förakt mot den sidan av släkten, synd bara att jag missar mina brorsdöttrars (14 och 10år) uppväxt…

  Men stopp nu!

  Vem var det som anklagade vem offentligt först?

  Jo det var LD men hon såg till att låta podden hon avskyr göra smutsjobb åt henne med att läcka på skvallret.

  Smart och fult på samma gång.

   Det här hände ju lååångt innan Haveristerna.

    Var då?
    Var blev det offentligt?
    Vems blogg eller instagram kan jag läsa det på?
    Och varför har LD inte bemött det förut i så fall?

     Hon har inte bemött det förr just av den enkla anledningen att hon inte vill så ett frö i människors hjärnor, som hon skriver ovan. Folk tänker automatiskt: Kan det vara sant?

      Nä.

     Det var 2015 och det var anledningen till att deras show penntricket ställdes in.

      Jaha, kan du nu hänvisa till var vi kan läsa om det, vilken blogg eller vems instagram? Vem gjorde det offentligt?

       Haveristernas facebook.

    En fråga: beskattas haveristerna för donationerna till deras podd? Om inte, så är det direkt brottsligt (svart arbete) eftersom vi pratar om inkomst av tjänst.

     Nej, det räknas som gåvor och vi har ingen gåvoskatt i Sverige.

      Jag är medveten om att vi inte har gåvoskatt i Sverige. Däremot tveksam till att inkomst till poddavsnitt borde falla in under gåvor. Inte en ideell organisation vi pratar om direkt. Med den logiken skulle jag också, i egenskap av egen företagare, kunna hävda att jag borde få gåvor i utbyte för min tjänst – allt för att kringgå lagen. Inkomst av tjänst ska beskattas, således även donationer till diverse poddar. Dags att SKV börjar granska.

       Det kan du.
       Det är många företagare som gör då. Kickstarter är en annan variant. Ej skattepliktigt. ”Swish-journalistik” också. Gåvor är gåvor.

        Alla kan, men det innebär inte att det är rätt. Detta är inkomst av tjänst och borde beskattas i enlighet med svensk lag. I annat fall är det svartjobb. SKV borde titta på detta.

         Maila SKV då? Du har fått svar men är inte nöjd med att hen inte höll med dig. Släpp det.

          Vem är du att säga till hen att hen ska släppa det? Tycker frågan är på sin plats.

         Nej det är INTE inkomst av tjänst om folk swishar/donerar frivilligt pengar.

          En gåva är en gåva. En gåva får du inte kvitto på och du kan inte reklamera. Du donerar frivilligt för att du vill.
          Som företagare får du inga pensionspengar baserade på denna inkomst, du kan inte göra avdrag på inköp från denna summa osv osv. Det finns för- och nackdelar för båda parter jämfört med att köpa en tjänst eller vara.
          Men det är helt enkelt en annan sak.

           Som svartjobb alltså

          Det gör folk till svartjobbare också. Inte mindre fel för det. Eller det går bra för att haveristerna är allas nya idoler helt plötsligt? Jisses.

           Din idol Cissi slarvade bort 60 000kr i donationer till Gardet. Hon sa sig inte veta var de fanns, när de hela tiden varit på Cissis paypalkonto.

           Självklart är gåvor inte svarta pengar. Nu får det faktiskt vara nog på dumheten.

           Cissi är inte min idol, hon kan gott få ruttna i fängelset. Men det här är inte rätt bara för att Cissis är fel. Och nej, detta bör ej räknas som gåvor utan inkomst av tjänst som ska beskattas. Punkt.

         Nej, detta är inte inkomst av tjänst. Inkomst av tjänst definieras av att du får betalt för utförd tjänst, i detta fall så utförs ju tjänsten även utan betalning. Dock har det ju diskuterats huruvida det ska beskattas, och så vitt jag vet drar Patreon av moms motsvarade den som används i landet kontoinnehavaren finns. Om du hade jobbat oavsett inkomst och bara hoppades att någon skulle kasta pengar på dig för att du är bra på det du gör hade du väl kunnat utnyttja samma lucka i lagen, problemet är väl 1. Att få människor är intressanta att ge donationer till på det sättet och 2. Att man får väldigt lite betalt för det jobb man lägger ner.

          Det borde beskattas som inkomst av tjänst eftersom det är förtäckt sådant

           Var det inte detta man gnällde på LD om? Hur är det nu, betalar hon skatt för sitt tiggeri idag? Hon sa att hon skulle göra det.

           Borde vi då också beskatta tiggare? Gatumusikanter? Mindre Hjälporganisationer? Det blir inte hållbart såklart

       Jag gick till skatteverket specifikt för att reda ut detta när jag skulle sätta upp en Patreon för min digitala konst. De fick ringa runt mellan kontor och fråga, men till sist fick vi ett svar:

       Så länge det inte finns någon form utav betalvägg, som vattenmärken eller privilegier för donatorerna, så räknas det som gåva och är skattefritt. Asså, om folk har tillgång till deras produkter utan att behöva donera, så har de producerat produkten till att vara gratis och tillgänglig för alla.

       Då Haveristerna har en Patreon-exklusiv kanal på sin Discord, och också har Patreon-exklusiva podd-avsnitt, så ska de skatta på just Patreon-donationerna. Men alla andra donationer, som t.ex att Swisha, Ko-Fi eller PayMe (Vet inte om de använder dessa men de är alternativ), blir skattefritt.

        Du kan också gå skattefritt på Patreon, men det kräver som sagt att sakerna du ger dina Patrons redan fanns tillgängliga för folk som inte donerar.

        Så om du har till exempel en trappa på 10, 50 och 100 kronor, men du inte får någon skillnad i tillgång på trapporna och lika bra hade kunnat få allt gratis, så är det skattefritt.

        Men om du däremot har att trappa 10 och 50 är allt som redan finns gratis, och sedan trappa 100 ger dig tillgång till poddcastavsnittet 24 timmar tidigare än allmänheten, så går de två första trappstegen skattefritt medan tredje trappsteget skall skattas på.

      https://www.lawline.se/answers/patreon-remuneratoriska-gavor

      ”Gåvoavsikt föreligger inte om förmögenhetsöverföringen kan ses som en belöning för utfört arbete eller om man i framtiden förväntar sig att få något tillbaka av mottagaren. En sådan ”gåva” kallas för en remuneratorisk gåva. De flesta ”gåvor” mellan personer som inte har en personlig relation betraktas som remuneratoriska.”

      Men då kan ju CW ge en gåva till sina nannys istället? Så slipper det tjafsas här om den saken mer.
      Problem löst ✔️

       Förstår du verkligen inte själv hur korkat ditt resonemang är 10.02/21.40?! Man häpnar verkligen över vissas låga intelligens..

   Precis!!

   Men stopp nu själv?? Det kommer fram att Cissi betett sig illa mot flertalet människor, hon anklagar folk för grov stöld, ringer runt och är ”orolig” för att kunna svartmåla LD, hotar, snackar skit, hänger ut, och beter sig allmänt jävla illa, och vi ska fokusera på vem som ToG dEt OffEnTliGt först?? Hur blev det det viktigaste här?

    Fråga camcam. Det var hon och LD som tyckte att det var viktigast.

    Det är väl intressant för att det är det enda vi utomstående kan bedöma. Vi kan inte bedöma om det var genuin oro eller svartmålning som drev Cissi. Vi kan inte bedöma Lady Dahmers föräldraskills.

    Vi SKA inte bedöma det. Och jag bryr mig ärligt talat inte om det. Det enda jag kan ha en uppfattning om är vem som beter sig mest idiotiskt i offentligheten.

     Du behöver avprogrammeras från Cissisekten.

      Du menar att du kan bedöma människors intentioner eller föräldraförmåga genom att följa deras instagramkonton?

       Nej om du lyssnar på avsnitt 60 Haveristerna så säger de att flera av varandra oberoende källor uppgivit att Cissi pratat med dem bakom ryggen om LD. Tror det fanns mejl eller sms från Cissi där hon uttrycker detta. Haveristerna lägger upp bevis på FB.

        Men ingen förnekar väl de faktiska omständigheterna? Dvs att Cissi har talat med personer om LD.

        De jag kritiserar är Fayme och LD som genom (inte så) hemlighetsfulla inlägg på instagram gjorde det här offentligt och sedan grinar om att det blivit offentligt. Dem och människorna som spred privata sms.

   Ja. Ryktena tog fart när Lady Dahmers bästis Fayme Elmén skrev offentligt om att Cissi hotat någon hon bryr sig mycket om med soc anmälan.

   Sedan skrev minst en till kompis(?) till Lady Dahmer exakt samma sak. Det fanns några redan då som försökte påpeka det olämpliga i att dra fram sådana saker, då utomstående inte kan veta vad som ligger bakom och då riskerar det slå tillbaka på den som anklagar andra för att ha okynnesanmält hen.

   Men nä, det gick inte att hålla sig. Det var för smaskigt och spännande.

   Sedan snappade Haveristerna upp historien (vad nu de vet om vilka anmälningar/hot om anmälningar som saknar grund eller inte). Då kunde inte Lady Dahmer hålla sig från att bekräfta att det minsann var HON som blivit hotad med soc anmälan.

   Först då gick Cissi Wallin ut med sin instastory. Borde hon ha avhållit sig från det? Svar ja.

   Men jag tycker det är otroligt löjligt av Dahmer att böla om att ”ta saker mellan fyra ögon” då det är hon och hennes vänner som dragit fram historien till offentlighetens ljus. Det fanns liksom många varningsskyltar på vägen innan vi hamnade där vi är nu.

    Men precis. VARFÖR bölar LD. Hon är orsaken till att det kom ut. LD satt t o m bervid Fayme när hon postade på insatgram.

     Exakt! Så jävla patetiskt. Offerkoftan sitter ordentligt på nu! Och hela drösen med feminister är där och tröstar.

    Det spreds ju eftersom Haveristerna pratat med flera av varandra oberoende källor som Cissi sagt detta om LD till. LD fick sen en fråga i sitt kommentarsfält och svarade då att Cissi hotat henne och snackat skit bakom ryggen på henne.

     Men till exempel Fayme skrev om det lååångt innan avsnittet släpptes.

     Vad är troligare? Att någon hört av sig till Haveristerna och sa ”hej, ni kanske vill göra ett avsnitt om Cissi Wallin någon gång. Då ska ni veta att hon berättade för mig att hon funderade på att socanmäla sin svägerska 2013”. Eller att haveristerna läste Faymes m fl inlägg och började luska?

     Dessutom kunde Lady Dahmer ha låtit bli att bekräfta uppgifterna. Om hon hade velat att det skulle stanna mellan fyra ögon vill säga.

      Jag kan också lägga till att hur korkat CW än betett sig, så tycker jag det är MYCKET värre att sprida den typen av sms till ett gäng poddare.

      CW må ha klampat fram som en elefant i en porslinsfabrik i ogjort väder. Skadan blir inte mindre för att Lady Dahmers kompisar väljer att snacka loss med Haveristerna.

    Nej. Detta har det ryktats om i flera år. Och händelsen inträffade 2015 och var anledningen till att LD vägrade genomföra föreställningen Penntricket med Cissi. De var då osams i över ett år.

    Det var då Cissi skrev om hur menlösa instagramfeminister är och att hon själv minsann inte längre var någon sådan. Cissi skrev då mkt om att de bara gjorde allt för uppmärksamhet och lät andra göra grovjobbet. Cissi sa sig förakta sådana människor. Hon skrev också att de inte tål kritik och bara njuter av att få sina egon matade utan att behöva jobba.

    Sedan blev Cissi plötsligt värsta sortens instagramfeminist i och med all uppmärksamhet hon upptäckte att hon kunde få genom metoo. Då låtsades hon inte om vad hon tidigare skrivit att hon kommit till insikt om.

    Cissi är genomfalsk och har alltid varit det. Finns tusen ex på lögner och riktigt obehagligt äckligt beteende mot sina medmänniskor.

     Om du är så insatt borde du veta att det ägde rum 2013 och inte 2015.

     Dessutom är det väl viss skillnad på rykten i människors bekantskapskretsar och på att göra öppna instagraminlägg och lämna ut information till en skvallerpodd.

  Verkligen skrämmande. Hur kan man så gränslöst ljuga när hon vet att motparten känner till sanningen och kommer att dementera och numera även protestera högljutt. Är det att hon har blivit så indoktrinerad av den tystnadskulturen hon själv har lyckats skapa så att hon tror att den fortfarande kommer att gälla, för alltid?

  Bra att vi blottar dessa korrupta självutnämnda profeter. Ett as är ett as, oavsett kön.

   Precis, dax att sluta prata kön. Bara att konstatera att vi är människor.

   I alla fall i den här sortens soppor.

   CRRRRIIIIIIINGE!!!!!!!! Skämskudde the size of Öresundsbron/Världshaven and beyond…

   CW har ju sedan en tid identifierat sig som en bad ass Lisbet Salander och flaggat med det öppet.
   Igår på sin insta skriver hon i en tråd P-Å R-I-K-T-I-G-T om ännu en fiktiv ”stjärna” hon speglar sig i:

   cissiwallin
   @dentaku78 våga anmäl hade aldrig några praktikanter. Det var antagligen mest en tanke, som inte blev så. Men oavsett: vad är det för fel på att ha en praktikant några veckor, som pluggar t.ex media/kommunikation/radioproduktion eller liknande? Nu har jag ju inte haft det, pga tycker mest det är jobbigt att behöva kräva saker av folk gratis och samtidigt förväntas vara någons typ handledare (du vet, jag och människor överlag är sällan en Perfect match, är något av en Saga Norén i Bron) men vad hade varit konstigt i att ha det?

   dentaku78
   @cissiwallin Det handlar ju inte om vad jag tycker utan om att du anser att kvinnor inte ska arbeta gratis. Det är inte jag som skrivit att jag inte tror på att dela med sig av sin kompetens och inte få ett skit tillbaka.
   Angående våga anmäl så kan jag bara återigen hänvisa till vad du själv skrivit (utan namn på personen):
   ”Säg hej till fantastiska NN som är min nya praktikant/ass ett tag framöver. Ska bla hjälpa mig få ordning på #vågaanmäl Pepp!”

   https://www.instagram.com/p/B4Zr48_HOqYu9PJBOE2VIRBq8S1LDPInf2WRJM0/

   TILLÄGG: ”Våga anmäl” som enl CW i dialog med Haveristerna/Henko endast var en hashtag, ej ett projekt

    Det är så fascinerande att Cissi Wallin ljuger så fullständigt ogenerat och nonchalant. Det är verkligen inte vanligt att personer beter sig som hon gör. Det, tillsammans med hennes otroligt manipulativa sida gör Cissi till en person man ska akta sig för.

  Vad dumt av Cissi! Detta är en familjeanlägenhet som rör barn. Jag förstår Natachas ångest.
  Det är en situation de hanterat för längesen och ändå tycker Cissi att det är av värde att ta upp offentligt?

  Om det inte stämmer skulle hon snarare anmält Haveristerna för förtal. Nu verkar det ju dock stämma enligt N, men hon går
  Väl över lik för att rädda sitt eget skinn just nu.

   Med hon alltså Cissi menade jag.

   Hade hon på rikligt varit orolig för barnen så förstår jag inte varför hon inte gjorde en anmälan.

   Nej detta är över gränsen för vad som är okej.
   Jag förstår dock inte varför N inte bad henne dra åt helvete där och då och bröt kontakten. Men kanske lättare sagt än gjort?

    Det var inte Cissi som drog upp detta offentligt. Det var LD.

     Vet du med säkerhet att det var LD? Det var ju Haveristerna som drog ut det i offentligheten och de kan ju fått tipset av någon som Cissi pratade med om orosanmälan. Eller från någon som kände till orsaken till varför det skurit sig mellan svägerskorna. Sen att LD bekräftade det är ju en sak, men hon hon var inte den som först gick ut med det offentligt

      Tror du själv på att det var så det gick till? Har du lyssnat på podden?

      Varför först säga att det är för privat för att sen spilla bönorna om de inte fått tillåtelse från den det gäller?

       Jo jag har lyssnat på podden och jag tycker inte det är något som varken C eller N ska bemöta i offentligheten.

       Det finns gränser när det handlar om barn och jag anser inte heller att det var rätt av Haveristerna att dra upp det här.

        Jag svarade Anonym 7:02. Håller helt med dig, om du är Anonym 07:15;?

         Ok ?????

       Eh? Jag skrev ju att LD bekräftade det och då menade jag alltså till Haveristerna. Men det var väl i slutändan inte hon som offentliggjorde det? Jag skulle hävda att det var Haveristerna.

        Det var ju det jag menade.

   Vadå stämmer eller inte stämmer? Förtal har inget med det att göra, trodde alla visste det vid det här laget.

  Det fulaste är ju att hon dessutom skriver att hon känt oro när det funnits skäl för det, vilket antyder återigen att LD ska ha brustit i sitt föräldraskap. Men hon skriver det på ett sådant sätt att det är väldigt svårt att bemöta.

  Jag har tyckt att CW är jättebra men nu tycker jag bara att hon är sorglig och obehaglig. Hon har noll trovärdighet och är så sjukt manipulativ. Gräsligt.

   Om denna story stämmer så verkar det som att CW mest gått runt till andra och pratat om LDs familjesituation. Men hon verkar inte ha agerat, som tex genom att göra en orosanmälan och låta yrkeskunniga göra en bedömning. Istället leder ju CWs agerande bara till en massa upprivna känslor och ryktesspridning, vilket är otroligt ansvarslöst.

    Men eller hur? Är man såpass orolig att man överväger att göra en orosanmälan – gör det då! Vad hjälper det de eventuellt utsatta barnen om man bara går runt och pratar om det?

     Cissi pratade ju även bakom kassörens rygg och spred till många personer att kassören stulit 70 000kr. Detta visste Cissi var osant eftersom hon själv ett helt år tidigare mottagit alla pengar från kassören. Kassören hade överföringen bekräftad av bankman.

     När Cissi nu konfronteras med lögnen hon spred om kassören fortsätter hon manipulera och antyda att kassören inte är trovärdig för att hon enligt Cissi har med kronofogden att göra. Så fult av Cissi eftersom det inte har någon som helst relevans i sammanhanget.

     Cissis bolag har dessutom som kronan på verket självt MINST en betalningsanmärkning hos Kronofogden. Kanske har hon det privat också.

     Så obehaglig, totalt egocentrerad och manipulativ är vad Cissi är.

    Att ingen gjort en orosanmälan mot CW för hennes barn är dock beyond me. Nu vet jag inte mycket om pappan, men att ha en sån galenpanna till morsa kan ju inte gynna barnen på något sätt…

     Det vet vi inget om. Och som sagt, är du orolig så anmäl.

     Exakt! Ska det göras en orosanmälan så är det definitivt Cissis barn det ska gälla. Hur kan hon ens leva med sig själv med dessa maniska förföljanden hon håller på med?
     Det finns ju inte ens någon mer som tycker att det är såååå jobbigt att ha barn som hon, fullständigt vidrigt beteende att klaga på det där viset, det vore nog bättre för barnen att få leva med någon som faktiskt tycker om dem istället! Man får ju verkligen hoppas att pappan är någorlunda vettig, så att han kanske lite kan väga upp. Men med hennes inställning till män i allmänhet så vet jag inte faktiskt, skulle vara så typiskt henne att välja fel, det har vi ju sett förr…..

      Nej, de ska heller inte oroasanmälas.

       Ett klokt val, en orosanmälan kring Gåsleverproletariatets främsta gråterska. skapar bara ytterligare fog för CW att spä på sitt redan usla CV.

     Men skärp er! Dessa kommentarer borde raderas.

      Varför? Det är ju dagens sanning

  Cissi är en respektlös (ingift) faster till Natasjas barn. Att ta det här offentligt och skriva att det fanns fog till oro är fruktansvärt. Vad är det för fel på cissi? Tänker hon inte på barnen? Som går i skolan.

   Men jag orkar inte. Det är INTE Cissi som tar det offentligt.

   Fan vad ni är lättköpta.

    Så att kommentera det på sin instastory innan LD som
    Cissi gjorde är inte att ta det offentligt?

     Va?

     LD bekräftade för allt och alla på insatgram direkt efter podden att det är sant.

      Nja, hon raderade det snabbt. Men nu har det rotats fram skärmdumpar som någon hann ta.

    Jag håller inte med, detta om soc-anmälan kom fram i samband med Gardetbråket och Cissi antydde då i flera stories att hennes svägerska positionerade sig emot henne, LD svarade kryptiskt i sina stories men gick inte in i detalj. Den som först skrev om soc-anmälan var Fayme av alla människor i sina stories, men hon skrev inga namn men man fattade vilka personer det handlade om. Därefter har ryktet hängt kvar i luften, på så sätt nådde det väl även haveristerna till slut. Det enda LD har gjort nu är att bekräfta skvallret som läckt ut utanför hennes kontroll. Det är vad jag tror. Jag kan ha fel, minnas fel ang. Fayme. Någon fler som kan bekräfta?

     Det va också något om att Cissi har låtit kommentarer stå kvar om LD, men blockade LD när hon ville bemöta det.

     Ja men ser man på. där fick vi beviset att det var LD som var först, för det från Fayme kom när hon satt och drinkade tillsammans LD.

     Slumpen att hon ”råkade” göra det offentligt, Not!

     Sluta gråt LD. Du har ingen ångset, du är fett nöjd. Jäkla teaterapa!

      Spela roll. LD har ju knappast ”börjat” nånting om hon har nån tokig släkting som sprider jäkligt elaka rykten. Däremot tycker jag Natasha gör rätt i att be möta det EN gång (tycker också hon gör rätt i att bemöta det nu och inte då när hon säkert var jätteupprörd utan smart att vänta) men hon bör inte skriva om det flera ggr utan en gång räcker.

      Tror nog att det större sveket är när CW gick runt och ifrågasatte LD:s föräldrarskap inför människor de faktiskt känner än att detta har outats online nu, så oavsett vem som först berättade på internet var CW först med att komma på och sprida detta bland deras omgivning.

     Ja, så minns jag oxå att det gick till.. kan ha missat något innan i och för sig.

    Varför skriver inte Cissi bara att det här med Soc-anmälam inte är sant? Varför lägger hon till det sista stycket om befogad oro bla bla?

     Nu är du bara dum. Fattar du inte sälv vad dom andra skulle sagt då?

    Men det spelar väl ingen roll om hon tar upp det offentligt.
    Hon har pratat om det privat, hon påstår sig vara oroad över barnen.
    Men en sådan handlingskraftig kvinna som Cissi är borde väl gjort en anmälan i sådan fall om det fanns någon sanning i hennes påstående eller?
    Det handlar om att hon förstör för en familj.

     Har du helt tappat det? Hur skulle de sen kunna träffas på julen?

     Idiotin här alltså!

      En orosanmälan görs anonymt.

       Och det är det första du skulle göra? En anonym anmälan? Inte snacka med din släkting först?

       OMG, vad är ni för sjuka personer?!

      Blir det trevligare på jul om man bara snackar skit om familjen, inte gör en anmälan?

       Håll nu isär de två sakerna. Det var inte det joja hade en åsikt om.

        Tack ?

      Andas…

  Skickar kärlek till LD.
  Hade varit extremt orolig om jag hamnat i samma situation. Så svårt att stoppa tillbaka ”what ifs” i glasdburken.

   Är det inte bättre att skicka kärlek till hennes barn? Ld har en svans som klappar hennes ego och som gör att hon aldrig kommer att behöva granska sig själv och sitt föräldraskap. Jag har själv funderat över hur det är att vara barn i detta kaos.

    Att hon ”har en svans som klappar hennes ego” kan jag delvis hålla med om, men jag tycker nog att hon under de senaste åren varit ganska bra på att analysera och diskutera sitt eget föräldraskap och hur det har förändrats genom åren.
    Exempelvis här;
    http://postpatriarkatet.nu/category/foraldraskap-uppfostran/

     Men givetvis hoppas jag att barnen i detta drama hålls utanför så gott det går

     Inlägget handlar om henne och hur jobbigt det är för henne. Hennes föräldraskap går ut på att anamma idéer som passar hennes egna behov. Hela bloggen är fylld av exempel på hennes oförmåga att sätta gränser och våga vara vuxen. Jag förstår att hon och hennes nya kompis trivs ihop men när är barnen prio? De har valt att Ld ska vara hemmafru och det är helt ok men då är det bara att inse att det är hennes jobb och sluta gnälla över hur jobbigt det är. Jag vill minnas att sista barnet, mer eller mindre, tvingades fram av Ld.

      LD umgås intensivt med EN kompis i taget (nästan som ett kärlekspar) sen tunnas kontakten ut efter ett tag.
      De vuxna verkar mer intresserade av varandra och mord än av barnen.
      Bara den känsla jag får.

    Eller hur. Ld har skrivit massor på bloggen som får mig att undra om hur det står till hemma hos dom.

    Lågaffektivt bemötande heter visst uppfostringsmetoden (obs ironi) ?

     Av någon konstig anledning så är det ofta de som använder denna metoden som gnäller över hur bråkiga, skrikiga och gränslösa sina barn är. Mycket mystiskt… ?

      Är det något konstigt med att inte låta sina barns känslor påverka ens eget bemötande? Det finns ingen anledning att själv gå upp i affekt och då barn har extremt lätt för affektsmitta så blir det bara en ond spiral.

     Haha ja, den gör ju det. Och tadaaa – funkar i 1 fall av 20.

  Cissi gräver sin egen grav. Vem kommer att vilja samarbeta med henne i framtiden? Ingen! Dags att ta ett steg tillbaka och rädda det som räddas kan.

   Spelar ingen roll, hon är stenrik.

    Du tror alltså att Scrooge var lycklig och hade ett bra liv?

    Men tänk om hon inte är stenrik då? Ja, förutom den lilla detaljen att hon inte tjänat in ett öre av familjens förmögenhet. Äktenskapsförord är ju standard när man är egen företagare (som hennes man), så är väl rätt stor risk att det kammas hem noll om skilsmässa sker?

  OT skulle det inte vara en artikel i DN om Löwengrip idag?

   IL skrev att den kanske kommer ut idag, artikeln alltså. Så inga garantier från någon.

    Hon skrev heller inte vilken tidning som gjort intervjun, så kan ju vara någon annan också.

     …och hon har också skrivit att hon aldrig mer ska göra en intervju i svensk press. Varför tror ni på henne nu?

   Hon har väl ljugit på som vanligt. Hon verkar desperat och vill få krisen att framstå som enorm, men jag är skeptisk minst sagt.

  Tycker det är hemskt gjort av Cissi så klart och förstår att L D är orolig.
  Men vill bara skriva att en orosanmälan till socialtjänsten inte är the ens of the world. Har sett i flera kommentarsfält hur folk skriver om att det är det värsta som kan hända att bli anmäld till soc,menar alltså inte att L D ska bli det, vill bara lyfta att det finns så många familjer som får hjälp och stöd där! Om man inte har behov av stöd så är det ingen fara att det kommer en anmälan. Socialtjänsten tror ju inte förutsättningslöst på allt som står i en anmälan. De lyssnar ju mest på personerna det gäller.
  Det blir så fel i kommentatorsfälten när man skriver om soc som något ont då människor inte ska vara rädda för att ta hjälp om man behöver!

   EXAKT!
   Lika dumt som att säga till små barn ”om du inte gör ditt eller datt så kommer polisen och tar dej”…

   Socialtjänsten har så mycket att göra att de inte hinner göra de insatser som verkligen verkligen behövs. Och man skall alltid våga anmäla om det finns det minsta lilla fog för det, för det är ingen bestraffning utan en hjälp för familjer som kan behöva det.

    [Borttagen kommentar]

   Av vad jag sett av soc så finns det absolut många som gör ett bra och viktigt jobb, men också många i en maktposition de inte kan hantera. Jag skulle ändå påstå att det händer att det dras igång världens grej av skitsaker och då är det näst intill omöjligt för familjen att få rätt. Så jo, jag skulle vara orolig om jag blev anmäld oavsett.

    Min man blev anmäld på rutin av vården pga akut psykisk sjuldom. Jag kan ju villigt erkänna att det var fruktansvärt olustigt att bli ifrågasatt i sitt föräldraskap med vetskapen att de har väldigt stora befogenheter. Och ja det borde vara en mer rättssäker process innan soc får göra stora ingripande som att tvångsplacera barn. Med jag fick så otroligt fint bemötande. Kände mig hörd och lyssnad på (något som vården fundamentalt misslyckades med), fick ovärderliga råd kring hur jag skulle hantera situationen och telefonnummer att ringa ifall jag behövde stöd. Fick som en hel meny med olika stödinsatser som de kunde hjälpa till med. Fantastisk fin samhällsservice med barnens intresse främst!

   Jag är inte det minsta rädd att bli soc anmäld i sig då jag litar på samhället och Soc (fick även en rutinamnälan från sjukhuset en gång och det var ingen katastrof alls, de ringde ju bara upp och frågade om vi ville ha stöd).

   Men jag skulle ändå ta VÄLDIGT illa upp om någon i min bekantskapskrets snackade runt om att anmäla mig.

    Ja, det är väl det som är poängen. En soc-anmälan om Cissi var orolig är ju helt naturlig och rimlig. Har LD inga problem så kommer det stanna där, och då hade Cissi kunnat släppa oron, eller så behöver de hjälp av soc och får det. Att istället gå runt och snacka som om att hon behöver hjälp av soc till utomstående men utan att göra något är ju helt sjukt. Det är både att insinuera att soc är något dåligt, och att indirekt hota LD.

     Ja men exakt. Om man nu är genuint orolig för barnen i en familj (vilket iofs är behjärtansvärt) så är det ändå verkligen inte så man hjälper dem. Och det är inte så man använder Soc på ett lämpligt sätt heller.

    Det är ju uppenbart att Cissi bara pratat skit bakom ryggen på LD för att diskreditera henne. Till slut sa Cissi det till fel person som Kände LD väl, och berättade vad Cissi gick runt och spred för dynga.

    Det är äckligt gjort av Cissi. Och att hävda att LD låser in sina barn och därför bör socanmälas för att Cissi är såå orolig och säger det eeendast av omtanke.

    Om Cissi varit orolig är väl ändå inte första åtgärden att prata skit om LD inför strategiskt viktiga personer Cissi vill ska tycka illa om LD?!

  Kan dessa damer bara backa nu. Kliv ur spotlighten. Ordna upp sig. För allas skull. Inte minst barnen. Nu , i detta läge, spelar det väl ingen roll vem som gjort vad. Vi på läktaren behöver inte se mer. Och nej Camilla. Man behöver inte göra detta offentligt. Sen mitt i allt, vad säger respektive partner?

   Tack!

   Men Camilla kommer inte lyssna. Hon är sjukt lättpåverkad och har redan visat att hon faller för trycket när massan kräver att hon ska skriva om Cissi. Vips så hade hon ändrat sig om det.

   Men så klart, det är frågan om att tjäna pengar och hon har inga problem att göra det på andras olycka.

    Ska vi fortsätta vara tysta och inte granska en stor makthavare som helt gränslöst utnyttjar sin makt hur som helst?
    Fram med all skit som hon har gjort i ljuset, så att hon får skämmas.

     Absolut inte. Men Camilla är inte kvinnan för jobbet.

     Hon är slarvig och har dålig läsförståelse och är inte noga med att hålla reda på fakta och vad som är åsikter.

     Fb gör ett bättre jobb i så fall.

      För att Fb ska kunna tas på allvar måste det fientliga bort. De kompetenta har ofta rätt, men den skit som finns där drar ner resten i smutsen.

       Nivån där är oftast högre än här, vad säger det om oss?

      Fb är fullt av bittra incels och rasistiska lågutbildade människor, inget jag skulle förlita mig för mycket på.

       Du menar Sveriges största forum? Okej.

      Camilla kan skriva mer utförliga inlägg om Cissi. Men hon har in i det sista tills det blivit solklart vem Cissi är, alltid försvarat Cissi.

      Bevisen mot Cissi är så tydliga och uppenbara att bara en väldigt svagbegåvad fortfarande kan tro på Cissi.

    Camilla har som flertalet personer insett vem Cissi är. Det tog tid men nu kan inte ens hon längre blunda för alla uppenbara lögner. Att vissa är helt hjärntvättad av Cissi är tragiskt, men tids nog förstår du också. Förstår att det känns jobbigt när din idol är någon annan än den du trodde. Cissi är manipulativ på sektledarnivå.

   Du ska verka så genuin och förargas över situationen, snackar ner Camilla som skriver om det för att i sista meningen vilja veta hur respektive man tar det? Hur ska du ha det? Du är inte som du försöker framstå, det är väldigt tydligt ?

  Jag följer endast denna bloggen och har/är aldrig vart ett fan av någon bloggare. Vill bara poängtera det innan jag kommer till min riktiga poäng.
  Förr tyckte jag att kritiken som riktades mot BB var helt befogad! Offentliga personer som slirar på sanningen skall granskas! En hård ton och satir är inget jag är främmande för heller! Är man en offentlig reklampelare eller influenser ska det finnas någon måtta av transparens! Om det inte finns får någon se till att det kommer fram. Inte mer än så.

  Men när en feminist kastar kvinnor under bussen, ljuger och hotar, förstör människors liv och nu detta.. Att indikera och plantera frö hos människor om något så allvarligt som brister i barnuppfostran så allvarliga att soc behöver en orosanmälan. Det är VÄRRE än tragiskt! Det är fruktansvärt!

  Att du i inlägget innan med BB redan dygnet innan hennes intervju skriver att hon manipulerar, vrider och vänder på saker osv. Kan jag då tycka är väldigt hårt och elakt. (Även om du faktiskt kommer ha helt rätt). Speciellt när du har en notorisk lögnare som på riktigt skadar folk framför dig. Och då kan du inte gräva, granska eller syna. Du bara återger vad andra har skrivit och kallar det tragiskt.

  Jag kallar det fegt.

   +1000

   Svenska kvinnor

    Haha ja, svenska kvinnor är ett helt unikt släkte, den enda typ av kvinnor som snackar skit, backstabbar och kastar varandra under bussen.

  Men… Har det här varit allmänt känt innan? Jag fick intrycket av att Haveristerna beskrev varför det skurit sig mellan CW och LD och att CW sedan ”bemöter” detta på Instagram och att det ”bemötandet” med sin lömska formulering gör att LD i sin tur väljer att bemöta?
  Det började med Haveristerna, men sedan spinner ju CW vidare på det, allt för att rädda sitt eget skin. Hur var det nu, skulle man inte alltid stötta kvinnor, förutom när man tjänar på att offra dem för sin egen godhetsstämpels skull?

   Nä. H säger det rent ut efter att först sagt att det är för privat. Sen bekräftar ld att det är sant och efter det förnekar Cissi .

    Fast jag förstod det som att H sa vad det handlade om efter att de fått bekräftelsen från LD? Annars tror jag inte att de hade spilled the beans.

     Vi gick inte ut med vem det gällde offentligt till en början av hänsyn till och i samråd med LD och familjerna. I avsnittet med Cissi nämner vi incidenten utan att nämna namn, och då låtsas hon att hon inte vet vad det gäller (även om hon rimligtvis borde veta vem det handlar om).

     Efter det fick vi tillåtelse att offentliggöra detaljerna. Att LD vill kommentera det är inte så konstigt enligt mig, då hon omöjligt kan veta hur många som nåtts av ryktesspridningen.

      Av hänsyn till familjerna, i samråd med LD. Ska det vara. Vi är generellt väldigt försiktiga med att outa inblandade och källor, inte minst när subjektet i fråga skrämt skiten ur dem. Vi skulle inte gå ut med någon story mot någons vilja.

       Tack för klargörandet!

       Så varför bölar hon nu på instagram om att ta krikt mellan fyra ögon eller offentligt?

       Vilken hycklare!

        Tramsig reaktion. Cissi gjorde det ju publikt genom att sprida ryktet på flera håll. Dvs, inte mellan fyra ögon.

  Hennes egna grandiosa självbild blev tillslut hennes fall vad det verkar. Inte så genomtänkt att ställa upp i Haveristernas podd trots allt. Årets självmål. Dry ska bli intressant om hon har något att komma med gällande denna Henrik, eller om även det bara är en lögn.

  När ska även vildhjärtat Linnea Claesson börja bemöta sin kritik?

  CW äger och har tolkningsföreträde gällande vad som är rätt eller fel feminism
  CW gör aldrig fel.

  För att denna ekvation skall vara hållbar måste ALLA ANDRA göra fel såklart.
  Alternativet att erkänna att ekvationen inte håller eller är sann finns inte på kartan.

   CW är lika mycket femist som VW, en gammal bubbla helt enkelt.

  Oof. Jag är inte jätteförtjust i min svägerska, man jag skulle aldrig säga något ens lite oartigt till henne, för att det möjligtvis kan riskera relationen mellan min man och hans bror. Jag kan bara TÄNKA mig hur jobbigt det här är för alla inblandade.

   Det är nog bara jobbigt för männen som är bröder och har två kvinnor som kastar skit på varandra, och möjligen barnen då om dom vet om att deras mammor bråkar. Men för både cissi och ld så skiter dom väl i det..

  Skömmes ta mig fan!
  Vuxna människor som leker feminism/aktivism/genusanalys eller vad de nu kallar det.
  Både LD och CW är två vuxna kvinnor som inte gör ett hederligt handtag.
  Sitter bara hemma och babblar om att män är dumma, våldsamma idioter medan de bägge lever på män.
  Och som det alltid blir när tjejer är i grupp (jorå, jag minns min skoltid, det finns inget j.ävla systerskap) så börjar de bråka.
  Stackars stackars barn som har dessa föräldrar.

   Det undrar jag oxå. Hur kan så många kvinnor tycka de är feminister?
   De lever ju ett helt annat liv pga sina män. Inte för de tagit sig dit själv.
   IL är mer feminist än de där 2.
   LD hade nog suttit i en hyresetta i brandbergen och skyllt på elaka männen som kolla på hennes bröst när hon va 14 är orsaken till att hon inte vill ut samt går på bidrag och Cicci hade nog varit en patetisk 40årig Stureplansfyllo som fortfarande väntar på sitt genombrott och ska festa med ”rätt” personer.
   Men nu kan de leva på sina män, nått de skriver om att kvinnor inte ska göra för kvinnor kan själv.. ja förutom dom.

   Skoltid? Har du inte haft kvinnliga vänskaper sen dess eller vad menar du? Kids, särskilt tonåringar är väl något dramatiska överlag. Jag har då inte bråkat med nån av mina (kvinnliga) kompisar sen vi blev vuxna och utvecklade vår empatiska förmåga mer.

    Klart jag har vänner som kvinnor. Det är mina bästa vänner. Det jag menade med skoltid var att då råkade man ut för ”systerskapet” på ett annat sätt. Som vuxen hanterar man idioter av båda könen mycket bättre. T.ex genom att ta avstånd. Vilket de aktuella damerna borde göra.

   Tråkigt att du har den upplevelser av tjejer i grupp, jag tycker att killarna var de som trakasserade allra mest i skolan. Förstörde lektioner och var våldsamma, men visst, tjejer är alltid värre…….

    Kom igen. Säger inte att killar är änglar men tjejers jävlighet mot varandra är väl dokumenterad.

     Då kan du kanske hänvisa till dessa dokument?

      #inteallatjejer

      Nä men ok, vi säger så.
      Kvinnor håller alltid varandra om ryggen.
      Kvinnor mobbar inte varandra.
      Kvinnor ljuger aldrig.
      Kvinnor skiter rosa sockervadd.
      Är din världsbild återställ nu?

       Varför ser man inte människor som individer ??

   Nej det blir inte alltid så när tjejer är i grupp.

    Nej, inte alltid. Men alla människor har nog skapat sig vissa generella åsikter om hur saker och ting funkar i livet.
    Och visst finns det alltid undantag.
    Men tar du reda på vad 10 miljarder människor tycker i varje enskild fråga innan du drar slutsatser?

     Nej varför skulle jag göra det?

     Jag menar bara att det inte alls blir bråk så fort kvinnor är i grupp. Inte mer än vad det blir i grupper av män. Eller i mixade grupper.

     Det är en tråkig föreställning att kvinnor inte kan vara vänner, en föreställning som absolut inte stämmer.

     Men ja, vi kan ju sitta och jämföra om tjejer eller killar är jävligast i grupp men vad tjänar det till?

      Vi är inte oense. Men om vi struntar i den globala diskussionen…
      Är det inte lite sorgligt att dessa specifika kvinnor som vigt sitt liv åt saken inte kan hålla sams i 5 minuter?
      Se vad som hände med Gardet.

       Fast det handlar inte om att ”hålla sams”. Om en kollega till mig skulle bete sig mot mig som Cissi betett sig mot de andra i gardet så skulle inte heller jag ”kunna hålla sams”, och det oavsett kön på kollegan.

        (Och jag skulle definitivt inte ”hålla sams” med någon som obefogat hotar att orosanmäla mig till soc och går runt och berättar om detta för andra)

       Sorgligt hur många män som inte klarar av att hålla sams. Räcker med att kolla på de män som har störst makt här i världen. Håll sams fem minuter i alla fall pojkar.

  Jag har följt detta och har inte sett någonstans att Cissi börjat ta det offentligt.
  Det är LD som börjat skriva om det offentligt och det är fd medlemmar i Gardet som valde att outa konflikten medan Cissi bara teg om det. Jag tar inte parti för någon i den här smutsiga sörjan, men jag har inte sett någonstans att CW börjat med någon pajkastning offentligt. Har jag missat nåt?

   Klart att Cissi tiger då det är hon som har betett sig klandervärt.
   Bara bra och all heder till dom kvinnorna som har brutit tystnadskulturen och skräckväldet CW tycks ha spridit.

    De har alla betett sig rätt klandervärt om du frågar mig.

     Fast att hota med att anmäla till soc är väl ändå ett slag under bältet? Säga vad man vill om LD men att hon ger sina barn kärlek och trygghet kan man inte ta ifrån henne.

      Men vad är det som säger att LD talar sanning? Jag är bara genuint nyfiken.

       Att 5 kvinnor i gamla gardet bekräftat detta tycker jag styrker LDs historia mer än Cissis iaf. Cissi ringde ju runt till flera feminister för att berätta att LD misskötte och låste in sina barn. Någon eller flera av dessa kontaktade LD för att berätta vad Cissi spred.

        Och det gjorde säkert LD. Låste in sina barn. Men vi vet INTE om Cissi HOTAT med soc eller sagt att de kan hjälpa till om det behövs.

        Sluta nu och ta parit. Så jäkla fånigt.

         Äntligen någon vettig som skriver! Håller fullständigt med dig

         Wow Linus. Sök hjälp. Och bli vän med din bror istället.

        Detta har jag missat. Vem, när och var har detta bekräftats? Vilka 5 och i vilket sammanhang?

         Lyssna på podden förslagsvis.

          Pallar ärligt talat inte. Tyckte språket var så fruktansvärt att lyssna på. Jag gjorde ett försök, men klarade det inte. Får ta er på orden.

      Verkligen! Inte.
      Nu är det ju så att barn lever längre än till fyra år. När barnen är spädbarn gör det detsamma vad LD skriver för trams på nätet,(genus analys?).

      Vänta bara till det blir högläsning av hennes texter i barnens skolor…

      Barn gör revolt oavsett föräldrar, vänta du bara?

      Självklart har man rätt att ha ett enormt hat mot män. Och önska att de gasas ihjäl.
      Men då ska man hålla sig långt borta från barn och skolans värld. Världegrunden där är jämlikhet (feminism).

    Cissi har verkligen bedrivit ett skräckvälde i flera är. Den som riskerar att avslöja lögnerna har hon bussat sina ociviliserade lågbegåvade sektmedlemmar på.

   Men spelar det verkligen så stor roll om vem som började ta saker offentligt? Låter som dagis-nivå ”hen började! Nä-ää!”. Cissi har ju uppenbarligen kört ett jävla fulspel i det dolda (förtalet om Elcim/superturken visar det inte minst, samt smset som hon stolt visar upp på sin insta nu). Det är kanon att det kommer ut i ljuset så vi får se vad som faktiskt händer. Även Stina Wollter vittnar (hos @Vardagsrasismen) om försök att ha privat kontakt med Cissi efter uthängandet av henne, men även hon möttes av gränslöshet. Det enda sättet att få trollen att spricka är att ta ut dom i ljuset. Detta måste ut!

    Exakt!! Och det är så sjukt hur Cissi ALLTID ska ha rätt och att alla är emot henne hela tiden. När hon anklagar folk så är hon modig och ska självfallet bli trodd men när hon blir anklagad är det ett drev. Och patriarkatets ärende och bla bla. Konsekvent much? Galet gränslös människa.

     Såå skönt att de flesta nu vet vad Cissi hållit på med de senaste tio åren. Äntligen!!

  Något som är viktigt att komma ihåg för oss kvinnor som lever i patriarkatet är att vi lever i en värld där allt är en mansnorm. Och då måste vi kvinnor använda oss av ett normkritiskt förhållningssätt för att kunna bryta oss ut ur och krossa patriarkatet.
  Sådana kvinnor, som gör just detta anses och målas ut som lögnaktiga, galna och rent av en kvinna som borde försvinna från samhället. ahocw

   Wow, så många floskler på så lite utrymme.

    Kalla det floskler, men det ligger en sanning i det. Det är en mans värld.

     Kan du berätta vilka män som tvingat dessa otroligt tramsiga kvinnor att bråka, hänga ut varandra och intrigera så här?

      Nu innebär ju inte patriarkat att män står och tvingar kvinnor att göra något.

       Det uppfattar jag som Cissi Wallins och Lady dahmers tes. Om de får mothugg.

     – Cissi ljuger
     – Jag vet, men vi lever ju under ett patriarkat.

     ?

   Vrf kan inte såna kvinnor vara som ex Magdalena Forsberg?
   Inget klagande på män elle andra, lyckats själv med sin sport/framgång (visst förmodligen hjälp av sin föräldrar men de har ju flesta svenssons), klarar sig själv och har respekt från både män och kvinnor för hon gör ett så bra jobb.
   Där har vi en kvinna att se upp till, inte de där två som inte lever som dom lär.

    Ja, varför kan inte alla vara elitidrottare i en sport där Sverige inte har några framstående män som vinner medaljer? Vaaaarför?

   Det är därför Cissi Wallin har ett normkritiskt förhållande till patriarkala strukturer som sanningen, systerlighet och att respektera andra människor.

   Allting handlar om Cissi Wallin.

   Det låter som om du skrivit av Cissis inlägg hon lägligt publicerade då andra avsnittet om henne lagts ut. Precis som hon manipulerade läsarna efter första avsnittet. Att vissa inte förstår detta är obegripligt. Hur naiv och lättlurad får man vara?

  Nu har ju även Jenny B lämnat gardet.

   Har hon? Nu när jag kollar på Gardet hittar jag ingen info alls om vilka som ingår i styrelsen eller redaktionen. Det har jag hittat tidigare så antingen söker jag fel eller så har alla utom CW kanske hoppat av.

    Hon tog bort sina gardet länkar från sin instabio igår och har tagit bort det från sin arbetsbeskrivning

   Är det bekräftat eller utgår du från att hon plockat bort uppgifter på sin insta?

   Vilka fler har lämnat? Vilka är styrelsen?

  Om Cissi nu vore orolig på riktigt över LD:s barn så borde hon väl göra en orosanmälan, och inte bara prata om det? Är det däremot ett tomt hot, ett sätt att få uppmärksamhet och en reaktion så kanske hon inte anmäler tänker jag. Utan bara svänger sig med termerna om orosanmälan. Så tragiskt alltihopa oavsett.

   Tänk såhär: Om det verkligen ligger en sanning i att hon är orolig och hon ventilerar det med någon nära, för det är ett ganska drastiskt beslut att orosanmäla en släktings barn.. Och det kommer fram till LD. Då har vi denna soppan.

    Nu ventilerade hon med flera, inte bara en, och anmälde ändå inte. Är man genuint orolig för barnen anmäler man. Det är inget som behöver dryftas med utomstående. OM det nu va tvunget kunde hon ju ha samtalat med sin man och bara honom. Det är ju ändå barnens farbror.

     Det är ju precis samma situation med Kajjan, de i forna Gardet och kassören i metooföreningen. Cissi har ljugit ihop och spridit skit om dem bakom deras rygg. I dessa fallen att de förskingrat stora summor pengar. Det har bevisats vara lögner.

     På exakt samma sätt spred hon skit om LD.

   Varför tror du på LD? Hon ljuger lika mycket som Cissi gör. Samma skrot och korn.

   Pics or It Didn’ t Happen!

   Klart hon inte gör en orosanmälan på barn som är kusiner med hennes egna! Däremot har de säkert kommit ihop sig om barnuppfostran och tyckt olika.
   LD uppfostrar inte alls och Cissi tillrättavisar sina. Rätt eller fel? Det lär visa sig i framtiden.

   Sen undrar jag om vi ”tappat det helt”?
   Bara för att LD säger si och Haveristerna säger så om CW, så betyder det rimligtvis att påståendena är korrekta och sanna?
   Haveristerna sitter och skriker horunge, dra åt helvete och att dom hatar människor osv osv. Aggressiviteten imponerar inte på mig och de tappar trovärdighet.
   Bra och sakliga diskussioner emellanåt, men de vinner inget förtroende mer än att hat blir ännu mera hat.

    Nja såklart skulle det sitta långt inne att göra orosanmälan gällande en släkting. Men om man verkligen är orolig på riktigt (man märker att barnen mår dåligt på riktigt – blir slagna, får ingen mat, föräldrarna är alkoholister och narkomaner osv) då ska man såklart orosanmäla. Då är barnens mående viktigare än eventuella släktband.

    Att däremot hålla på att hota med orosanmälan för att människor har andra slags uppfostringsmetoder är ju däremot urbota dumt.

    Håller helt med dig! Det ständiga jagande efter en ”sanning” som vi kan klamra oss fast vid och sen dreva mot den som just nu sitter i skottlinjen. Jag tycker förvisso att Haveristerna delvis gjorde ett gott grävjobb med en granskning som saknats i annan media. Men de eldar också på drevkulturen genom hur de uttrycker sig och agerar, i alla fall Alex och Henrik. Tycker dock att Myra var mer genomtänkt och nyanserad.

    Det föreföll inte heller som att de haft en ordentlig diskussion innan om vad som var vettigt att offentliggöra och vad som kanske borde stanna privat. Det är därför avsnittet lämnade en besk eftersmak, även om jag tycker att grunden i granskningen var bra.

    De har en hårdare jargong men har ALLTID haft rejält på fötterna i sina intervjuer. De har granskat nazister o rasister och alltid varit pålästa. Gällande Cissi hänvisar de till bevis i form av flera av varandra oberoende källor, Cissis egna sms och mejl, bankutdrag signerat av bankman osv. Hade du följt Cissi länge hade du redn vetat att Cissi alltid varit likadan. En notorisk manipulatör och lögnare av rang.

  Varför nämner ingen i denna situation om när Cissi skrev på Twitter och syftade på LD ”Så konstigt att hon inte ger sig, då min man skulle kunna göra hennes man arbetslös hur lätt som helst”. TYP. Ber om ursäkt i förväg ifall jag minns något ord fel. Detta var runt 2012 tror jag under det första bråket (innan de blev sams igen). Redan då hade hon nått ALLA gränser?!? Vem fan hotar sin mans bror?!

   Vad hade LD gjort för att förtjäna det då? Har alla glömt hur sjukt elak och aggressiv LD är?

    Jag vet inte vad du brukar använda för retorik i bråk. Men att visa upp sin makt via hot som kan resultera i att en människa förlorar ens arbete och lön tycker jag är grovt.

     Ja. Och LD också är känd för att hota och vara minst lika grov.

      ”Minst lika grov”. Kan inte minnas att hon någon gång ens nämnt Linus
      eller barnen under deras bråk, som en viss annan brukar göra.

       Tror du att du vet allt hon sagt? Att allt finns på nätet? ??‍♀️

        Vad är det du tror att du vet?

        Nä men tror inte speciellt mycket på en random person i ett kommentarsfält som försöker få andra och tro att LD hotat folk till höger och vänster privat. Luktar lite CW över att häva ut sig en sådan grej ?

   Jag har förstått det som att de haft en tuff och hård jargong till varandra. Mkt ironi och hårda skämt med glimten i ögat.
   Kan detta ha varit skämtsamt sagt?
   Fayme och LD har ju också en speciell jargong om ni lyssnar och visste man inte hur mkt de gillar varandra så skulle man ju tro att de hatade varandra.

    De har aldrig skämtat med varandra under deras bråk. Tror till och med att LD kommenterade tweeten :/ ska försöka hitta tweetsen men antar att de är raderade.

   Tror det Mondokanel som hon syftade på då och inte LD.

    Mondokanels partner har väl inte jobbat på Avalanche? Jag är helt säker på att det var LD hon syftade på iaf.

     Det är möjligt, var det inte flickvänsmaterialet då? Blandar alltid ihop dem.. Är ganska säker på att det inte var LD.

      Mondokanel eller flickvänsmaterialet uppmärksammade tweeten, som var riktad till LD. Var så jag fick reda på det. Men tydligen minns jag fel, vilket jag inte riktigt tror på. Det enda som är riktigt säkert är ju att CW hotat med att sparka en kvinnlig bekants partner. Om Haveristerna eller någon annan vill nysta i detta går det säkert att fråga LD, mondokanel eller flickvänsmaterialet vem av dessa som det berörde. Står dock fast vid att jag iaf minns att det var LD.

      Det var mondokanels eller flickvänsmaterialets pojkvän som Cissi hotade med att Linus var dennes chef och att personen skulle tänka på det.

       Instämmer i att det var någon av dem. Det var efter en lång period av mobbing mot Cissi.

  Så omogna pinsamma vuxna kvinnor. Gifte sig med varsin bror, slapp jobba och bråkar nu på instagram hela dagarna istället för att njuta av sina familjer och alla pengar de har. Snacka om att skapa problem där det inte finns några.

   De lever verkligen den patriarkala 50-talsdrömmen! Lite roligt ändå. Hemmafruar som klöser ögonen ur varandra för att de är uttråkade.
   Hollywoodfruarna är lite roligare iallafall.

   Herregud. Så trött på kommentarer likt dessa? Att de lever hemmafru-liv har väl fan INGENTING med denna situation att göra? Är väl rätt tydligt att CW betett sig mest svinigt när hon har haft jobb? Snark

    Vuxna kvinnor med ansvarsfylllda jobb har annat att tänka på än att bråka med svägerskan på instagram, så jo: deras hemmafrutillvaro är en av förutsättningarna för att de håller på som de gör.

    Eller att LD varit smartare så att det inte finns några bevis.

    Herre ge mig styrka vad alla känner att de MÅSTE välja sida.

    Eh jo, för att deras livsstil innebär noll trovärdighet.

   Det är aldrig ens fel när två träter!

    Det kan det väl vara, om en är en komplett idiot?

    Med den slutsatsen så säger du även att t.ex. kvinnor på landets olika kvinnojourer har en del i att deras män misshandlat dem. Trots att männen lever med obehandlad psykisk ohälsa, och kvinnorna blir målet för det männen inte kan hantera på ett adekvat sätt som en välfungerande vuxen människa som kan hantera sina impulser även vid ilska/oro o.s.v.!

    Du tycks helt enkelt tro att om en person har en personlighetsstörning och/eller annan problematik så gör det att mottagaren av deras illa behandling är delaktig i problemet. Då det enligt dig alltid är bådas fel.

    En person som tillhör en minoritet som blir påhoppad av en person som tar sig rätten att kränka personen är aldrig orsaken till problemet.

    Ett par som har det dåligt i sin relation där den ena väljer att vara otrogen är inte orsaken till att partnern valde att vara otrogen.

    Med ditt sätt att tänka så är en enskild individs handling alltid rotad i att mottagaren är delaktig och förtjänar att bli illa behandlad för enligt dig så ”är det aldrig ens fel att två träter”.

    Det är skönt att personer som du INTE jobbar inom rättsväsendet för då hade inte mycket gått rätt! En utsatt person ska inte känna ansvar eller skuld för att någon beter sig illa mot dem. Vi måste alla ta ansvar för våra handlingar istället för att lämpa över det på någon annan.

    (Det här är en parentes, och inte ett instick i den väldigt polariserade diskussionen kring L.D. och C.W.)!

     Ok, du börjar skriva om något annat.

     Ja längtar till vinter nu och hoppas på fina isar i Stockholm skärgård!

  Kanske elakt men sanningen och den gör ont. Och ja, skulle kunna säga det face to face till de.
  Det är höjden av all ironi att de två som ägnar hela sin vakna tid att slåss mot männens makt själva skulle inte klara sig utan sina män. De verkar dessutom tycka att barn bara är ett nödvändigt ont. De har båda utländska påbrå men en mer homogen umgängeskrets än vad de har är nästan omöjlig att finna. De slåss för de svaga i samhället men har båda bosatt sig i områden där de aldrig behöver möta verkligheten som den är för många. Bluff rakt av. Till viss del ska man faktiskt leva som man lär, iaf om man vill betraktas som trovärdig.

  Seriöst….vem bryr sig?

  Tycker de verkar lika vidriga, var och en på sitt sätt.

  CW hotar och anklagar, alla andra har fel och hon har rätt. Fruktansvärt obehagligt och stångar sig blodig som en jävla dåre hela tiden!

  Två personer som inte lever som de lär, och blir därför mindre trovärdiga. Slåss mot männens makt och skulle själva inte klara en dag utan deras män och verkar tycka barn är ett nödvändigt ont i livet. Utan deras män skulle de båda sannolikt ha knarkat ihjäl sig. Ska verka för de svaga i samhället men har själva bosatt sig långt ifrån verkligheten och umgängeskretsen är så homogen så att man bli bländad, trots att de båda har utländskt påbrå.

  Bara det faktum att Cissi valde att prata med massa folk om sin oro bekräftar ju att det inte fanns någon egentlig oro- hade hon genuint känt oro hade hon ju socanmält det direkt (får man ju hoppas)!

   Sen har ju LD öppet kritiserat Cissis uppfostringsmetoder också om rättvisan ska fram. Större delar av ett poddavsnitt handlade ju om det, fast hon var slug och nämnde inte CW’s namn fast alla visste precis att det var henne de pratade om.
   I stort sett hela Gardet har vänt sig emot Cissi och tar detta öppet, då de påstår att Cissi började att outa allt öppet (trots att inget sett detta) Man kan väl visa att man är den ”större människan” och ta detta privat och sedan gå skilda vägar och acceptera att det inte går att lösa. Systerskapet?! Bara bullshit.
   Förlåt, vänd blad och gå vidare.
   Nää..vi samlas i grupp, triggar upp varandra och snackar ner Cissi så mkt vi kan.
   Slänger mer bensin på elden.
   Kanske omger oss med Stina också och försöker få med henne på tåget?
   Det här beteendet Gadd jag i tredje klass.
   Tack och lov mognads jag och tog lärdom.
   Här sitter massa pedagoger och kör allt annat än lågaffektivt bemötande när det kommer till behandlingen av en vuxen människa.
   Pajkastning de luxe för öppen ridå.
   Steppa upp nu och lös detta för fan.
   Ni är mammor. Ni påstår att ni är feminister.
   Får svårt att hålla mig för skratt faktiskt.

    Fast Cissi gick ju ut med Gardet-grejerna först. Kallade dem barnsjukdomar, sa att pengar försvunnit osv.

    21.24, varför ljuger du?!

    Hela redaktionen avgick och var storsinta att INTE avslöja den sanna anledningen till det. Då hade de redan försvarat Cissis beteende, lögner och felaktiga ogenomtänkta publiceringar i flera månader utåt och i media.

    Men Cissi kunde inte låta bli att i den här bloggens kommentarer svara när hon blev ifrågasatt varför alla lämnat, att de lämnat pga otilltäckligt engagemang samt att de var som barnsjukdomar. Samtidigt skrev hon att inga konflikter låg bakom redaktionens avhopp, utan hävdade att det var naturligt att så många hoppar av samtidigt.

    FÖRST då berättade Kajjan sanningen till avhoppen. Hade Cissi låtit bli att baktala dem för att själv framstå som bättre, hade ju Den sanna anledningen till avhoppet aldrig kommit fram.

    Cissi hade ju tom hotat Kajjan med uthängning om hon sa sanningen. Alla bevis finns på Kajjans instagram. Och mycket riktigt följde sedan en uthängning av Kajjan och de andra som oprofessionella mobbare och förskingrare av nästan 100 000kr. Bevis på att det är lögn finns på Kajjans stories i form av kontoutdrag.

    Nu har det kommit fram att hon tidigare ljugit ihop att en tidigare kollega förskingrat pengar. Det är också bevisad lögn.

    Till detta kommer massvis av lögner och ett beteende som saknar motstycke under tiotalet år tillbaka. Läs på snälla innan du skriver saker du inte vet något om.

  Fast nej nej. Barn inblandade. Någon måste vara den vuxna här och inte fortsätta tjafsa i offentligheten. LD gör helt fel som besvarat detta offentligt. Då är man mer mån om sig själv och sitt rykte än sina barn.

   Två oskyldiga män är också inblandade ?

    Linus är ju lika inblandad som någon annan som han håller på att härja i kommentarsfältet på Cissis insta. Hennes väldigt modererade kommentarsfält där vääääldigt mycket av kritiken och frågorna bara raderas…

   Båda är för beroende av uppmärksamhet för att kunna backa och tänka på barnen. LD är helt upptagen av att hitta bästisar som kan få in henne i mediavärlden, när CW var i media, tidningar, tv ofta var det de två som poddade, nu är CW ute i kylan och Fayme som är med i tv är den nya bästisen. Stackars dessa barn som växer upp med att deras morsor fläker ut allt på instagram och hittar på låtsasgräl hela dagarna.

   Men ryktet kan ju också komma att påverka barnen. Att det når folk i barnens närhet pga cissis runtringningar, och det börjar viskas om hur synd det är om dem, vilka hemska föräldrar de har osv? Då är det väl bättre att sätta ner foten direkt och säga ”hör här allihopa, det här ryktet går, det är obefogat, och det har startats av en person som är känd för att ej kunna hålla sig till sanningen.”

   Cissi har ju redan spridit sitt rykte bland många utanför familjen. Ska LD tiga medan Cissi fortsätter vräka på med sina lögner offentligt? Självklart inte.

  Självklart gör LD fel. Två av hennes barn är läskunniga – liksom deras skolkamrater (och deras föräldrar) gissar hennes barn får försvara sig på skolgården. Förfärligt, redan illa med vad LD lägger ut ibland utan minsta tanke på barnen. Obs, kritiserar inte hennes föräldraskap för det vet jag inget om men hon är gränslös på ig ibland (mindre nu när hon är med sin nya bff fayme)
  Den här konflikten är mellan CW och LD och deras familjer, den är inte offentlig. Låt CW ljuga på, hon ramlar på eget grepp. Go high, alltid bättre än tjafsa emot som LD gör.

   Men det är ju inte bara mellan deras familjer iom att Cissi bestämde sig för att ringa runt till folk utom familjen och sprida ett illvilligt rykte om missförhållanden.

  Trodde aldrig den dagen skulle komma då jag sympatiserade med LD. Apokalypsen måste vara nära förestående.
  Dessa två damer borde knipa nu. För sina barns skull och för brödernas skull.
  De kommer slita sönder familjen. Och för vad? Genusanalys? Vems definition av patriarkatet är mest korrekt?
  Detta är det största i-landsproblemet som existerat.
  De är två superpriviligierade, superrika kvinnor i ett av världens bästa länder.
  De har samtliga livsproblem lösta.
  De borde njuta av varenda sekund.
  Men nej, de måste skapa hittepå-problem.
  Kvinnor brottas med livet i detta nu. Går upp 5 på morgonen för att gå till jobbet, köper billigaste maten, har inte råd med semester.
  Men Cissi är rädd för Haveristerna-Henrik, som hon aldrig träffat. Han är en vit man och potentiell våldsverkare. BUHU!

   DETTA!!! ?✨

   Bästa jag läst gällande det här tjafset.

  Så tragiskt är alltihop. Tyvärr blir det orosanmälningar som haglar in på Cissi med all rätt. Hon behöver hjälp omgående. Att inte hennes man inser det är synd.

   Hennes man verkar vara av samma skrot och korn. Match made i heaven, eller nåt.

   Varför är det rätt att orosanmäla Cissi?

   Orosanmälningar verkar ha blivit någon hämndgrej man tar till när man inte gillar någon på sociala medier. Eller vad mer konkret skulle vara fog för en anmälan här?

    Troligtvis för att hon, väldigt publikt, beter sig på ett sätt som många finner obehagligt och bekymmersamt. Om hon beter sig så offentligt, vad händer då bakom stängda dörrar? Observera att det här inte är min personliga syn på saken utan bara vad jag förstått som anledningen till att folk funderar på att orosanmäla. Hoppas för övrigt inte att orosanmälan som hämnd sker i någon större utsträckning. Socialtjänsten är redan överbelastad som den är!

  Cissi har tappar en del följare, tror hon hade 98,6k eller 99,6k bara igår/förrgår men nu har hon 98k

   Och det är troligen det som gör henne mest bedrövad i hela den här soppan.
   Samtiden….

   Fortfarande 98 k för många

    97,9k

     Jag avföljde nu.

  Är så fascinerad av CW man. Är han också lika gränslös? Inte hört något om honom.

   LW skrev ett inlägg till sin hustrus försvar på hennes insta för ca ett år sedan, jag blev lite förvånad över att han skrev så illa minns jag.

    LB menar jag!
    /Skriver själv dåligt.

  Vilka ingår numer i Gradets styrelse? Finns ingen info nånstans.

  Alexandra Reijsmar har inget om Gardet i sin insta profil.

  Inte heller Jenny Bengtsson.

  Bara Meryl Viskans viol som håller Cissi med eget inlägg.

   Ja, och Reijsmars senaste inlägg gör ju en lite fundersam?

    Precis. Alexandras inlägg kan bara betyda att hon hoppar av. Viskans viol står kvar bakom Cissi iaf, verkar det som enligt hennes instagram.

   Fast Alexandra har väl aldrig marknadsfört Gardet? Tycker hon känns väldigt vettig, och en oerhört tänkande person. Iaf av det jag hört i hennes podd. Blev rätt orolig när hon gick med i Gardet 🙁 hoppas hon i denna situation på riktigt tänker på de kvinnor CW utnyttjat. Som Haveristerna sa är det fan viktigt att sådana feminister vågar ta ställning.

    Hon skrev ju något starkt försvarstal för CW sist det stormade?

   Kolla in Jennys senaste instapost. ”Alltid facklig!”

  Herregud, detta är som en fars.. Vem skriker högst, syns mest och har ”mest rätt”. Hela situationen är som en enda stor soppa med för många stora egon.

  Det här är liknande tjafset hon för mot snubben i haveristerna.
  Hon sitter och säger att hon har något andra bör få veta om personen, men håller på det för utpressning. Hon är alltså medveten om något hemskt (enligt henne då) men väljer att hålla inne med det. Hon blir en dubbelidiot.
  1. Antingen sitter man på något hemskt andra bör få veta, och då låter man dem få veta det.
  2. Eller så är grejen man har på någon inte så hemskt, och är då helt onödigt att outa.
  Enligt Cissi är det 1 som gäller nu, men utan delen om att låta andra få veta det. Hon sitter alltså på något som bör komma ut men väljer att inte låta det komma till ytan, vilket innebär att hon är en hemsk människa.
  På samma sätt har hon pratat om att anmäla sin svåger och svägerska till soc, men inte gjort det. Hon sitter alltså även där på något som måste upp till ytan, men väljer att inte göra något åt saken.
  I dessa två fall vet hon om saker som inte är okej och kanske olagligt men väljer att inte göra något åt saken. Gör man så? En bra människa?
  Nej, såklart inte. Hon sitter inte på sånt hon försöker få oss att tro att hon sitter på. Hon försöker spela sitt eget spel, hota mellan raderna, lägga upp sig inför ännu ett åtal pga förtal.

  Det roligaste med Cissi är väl ändå att hon inte fick sitt program visat. Enligt henne själv pga sitt åtal, men alla i branschen vet ju att det är för att programmet inte höll måttet. Så nu gör hon om det och betalar själv. Grattis. Någonstans måste man kanske inse att man inte är journalist, hur gärna man än vill vara en. Det är ändå fantastiskt duktigt att få ett program stoppat på svt, inte många som lyckats med det!

   Låter ju intressant! Varför höll det inte måttet? Finns det några källor på det?

   Fast nu hittar du på. Såhär säger ansvarig utgivare för SVT kultur och samhälle, Martin Vårdstedt i en intervju.

   ”Programmet med Cissi Wallin skjuts upp på grund av det potentiellt stundande åtalet, och att det tidigare har funnits andra skäl.
   – Jag beklagar att hon uppfattar det så, men under produktionen har det varit flera saker som hänt som påverkat möjligheten till en bra publicering. Programmet spelades in före anmälan, men under tiden som förundersökningen pågått har vi fortsatt eftersträva publicering. När det nu av allt att döma blir åtal kom saken i ett annat läge, säger han.
   – Vi vill att programmets viktiga innehåll inte ska överskuggas av andra diskussioner som har med kommande åtal att göra.

   Martin Vårdstedt meddelar att SVT ”har för avsikt att sända programmet när tiden är rätt.”

    ”hittar på” ? Du får tro vad du vill, vi i branschen vet och precis som Martin, personlig vän till mig btw, sa, det har funnits ”andra skäl”. Vi som vet vi vet, som det brukar heta, sen får alla andra tro vad de vill.

  Undra om Virtanen jublar ! Detta ligger ju inte till ciccis fördel ! Sen har nog saker hänt , men man börjar ju undra lite ?

   Virtanens beteende är lika dåligt oavsett vad Wallin sysslar med.

    Håller med om det , men om ändå märkligt om du kollar o har insyn ! Sms kontakt efter , samt anmäler flera år efteråt ! Han har säkert haft ett skit beteende o gränslösa ordaval ! Men men hmm

     Men att göra så är inte så märkligt, man förstår inte då vad man varit med om.

     Om du vet minsta lilla om våldtäkter och hur det är att själv bli utsatt, så nej. Det är inte alls märkligt att ha kontakt efter en våldtäkt med personen som utsatt en. Och det är inte heller märkligt att anmäla fler år efter. Sluta spekulera kring huruvida andra blivit utsatta eller ej. Läs på om ämnet istället. Prata med dom som arbetar med kvinnor som blivit utsatta.

  Vilken karriär återstår för en elittränad offerkofta, som avslöjats med många av sina lögner?

  Den där Cissi verkar förstöra för många, skulle inte förvåna mig om hon ljög om allt gällande Martin T också. Har förstört hans liv och personligen tycker jag hon ska be honom om ursäkt. Mkt med denne Cissi som inte verkar stämma!

   Hon hade väl inget med Timell att göra? Det var väl LuLu Carter?

   Vad har hon med Timell att göra? Sluta rök på

  Man skulle inte behöva bemöta det på annat sätt än att säga att det finns inget fog för det Cissi antyder, att det är trams och stolligt. Sen kan hon anmäla kärringen för förtal.

  Cissi W är så förutsägbar:
  1) sprid rykten och lögner ( orolig för L D: s barn, Virtanen under fyra år innan han bad henne göra en polisanmälan som lades ner efter grundlig utredning läs FUP:en, att Virtanen och reportern på UG var kompisar, att upprepa att minst 12 kvinnor anmält honom trots att det inte stämde, att Gardets medlemmar förskingrat pengar, att annan kassör stulit 80 000:-, att många kvinnor har anmält Haveristerna/tvingats gå i terapi för dyra pengar/ sjukskrivna/ tvingats skaffa skyddade uppgifter och är så rädda att de inte vågar berätta för någon annan än för Cissi.

  2) Offerkofta på, förföljs av manisk UG-reporter, manisk Haverist, ständigt fullproppad inkorg av hot mot henne själv och barnen (ändå exponeras barnen gladeligen) tvingas till förhör och TV-intervju trots gravid/ammande.

  3) Hotelser gällande allt hon ska lägga ut/ skicka till arbetsgivare/anmäla – och nu senast utredas av säkerhetsföretag.

  Cissi W har vid det här laget bränt alla broar i Sverige – ser ingen av de mer kända feministerna backa upp henne. Är övertygad om flytt till USA där familjen kan börja om på nytt i nya sociala sammanhang och där det enkelt går att köpa allehanda tjänster för ett bekvämt liv.