Cissi Wallins försök att tysta även mig genom hot får mig att lägga alla kort på bordet.

När #metoo rasade som värst så gjorde jag misstaget att dras med på ett sätt jag i efterhand ångrar, och det finns inga ursäkter för mitt dåliga agerande där jag litade blint på en ”utsatt kvinna”.
Cissi Wallin bad mig privat om hjälp för att skapa upp en blogg åt henne, som skulle användas för att publicera anonyma vittnesmål om personen hon anklagade och jag skapade upp en till henne i Blogspot.
Efter att Cissi försett den med ett första vittnesmål från en anonym kvinna, så självdog den mer eller mindre och jag har inte tänkt på den där sidan på över ett år, när Cissi påminde mig om den igår.

Cissi Wallin är nämligen allt annat än nöjd med att jag publicerade det HÄR inlägget igår där jag tar avstånd från henne och hennes metoder att genom hot försöka tysta ner Haveristernas granskning om henne.
Så vad gör hon då?
Hon hotar MIG med att avslöja att jag hjälpte henne ta fram den, vilket inte känns som det smartaste draget då hon hela tiden förnekat att ha någonting alls med den att göra.
Och helt ärligt – jag tar mycket hellre konsekvenserna av mitt idiotiska handlande att hjälpa Cissi genom att skapa upp den här bloggen än att låta mig tystas av hennes hot.
Så FAN heller!!!
Bloggen var Cissi Wallins påhitt, materialet i den kom från Cissi Wallin men jag hjälpte henne att publicera detta enda inlägg.

Jag tar hellre konsekvenserna av detta ALLA dagar i veckan än låter mig tystas av hot från Cissi Wallin.
GLÖM DET!
Att samtidigt som man hotar någon, skriva att ”detta är inget hot” känns en smula ambivalent men jag har inga illusioner om att detta är någonting annat än ett hot, vars enda syfte i vanlig ordning är att tysta meningsmotståndare och kritiska röster som inte håller med Cissi Wallin.

Här är några av de meddelanden Cissi Wallin skickade mig igår och i morse.
Jag tror inte för en sekund på att Cissi lagt två fingrar i kors för att ”skydda” MIG i en rättsprocess. Jag stod enbart för några minuters tekniskt hjälp för den här bloggen som både var Cissis idé och som hon försåg med innehåll, utan givetvis det handlar om att skydda sig själv och tysta meningsmotståndare precis som med Haveristerna.

Det här var ett misstag från början till slut, att alliera mig med, hjälpa och stötta Cissi Wallin.
Jag skäms över att ha trott och litat på henne med tanke på vad hon visat sig vara kapabel till. Jag berättar mycket hellre om min inblandning i Cissi Wallins blogg än låter mig skrämmas till tystnad av henne för nu fan RÄCKER DET!

786 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  O
  M
  G

  Svara

   Hon har tappat det. Fullständigt. Frågan är hur det går med rättegången? Är hon vid sina sinnens fulla bruk?

   Svara

    Hon är på G, Cissi!

    Var ska åklagaren börja, det sprutar ut hot från Cissi

    Svara

     Jag tänker just nu på Fredrik v. Jag tror han är oskyldig. Är det någon som kan tänka sig in i hans situation! Jag tror inte Cissi skäms eller har dåligt samvete.

     Svara

      När dessa anklagelser kom fram i me too.. Skrev jag ett kort till Fredrik med familj att han kommer fixa detta.. Nej jag känner inte fam Virtanen. Tror på F😊

      Svara

       Eh, konstigt. Varför gör man ens så?

       Svara

        Uppenbarligen för att hen inte trodde på anklagelserna mot honom. Inte svårt att förstå?

        Svara

        Inte det minsta konstigt, konstigare är att heja på fru Walin utan att veta trots en riktigt dålig historia..att hata någon man inte hört berätta! Det är för mig värre. Jag trodde helt enkelt inte på det som lades ut och ville visa det för familjen…Jag behövde inte tillhöra gruppen som satte upp lappar och spottade hatade…Varför visa ris men inte ros!!! Härligt att du lade märke till artikel och ansåg den så märklig. Nästa gång kan det handla om dig. din bror eller ditt barn och då kommer du uppskatta ett kort. Älska istället för att hata..kram

        Svara

       Kan meddela att Cissi Wallin har även förhör att vänta från Örebro polisen. Ang kvinnan och vårdnadstvisten!… De rättslösa!..
       Blir spännande vad detta landar!…

       Svara

       16.10
       Alltså va?? Vilken jävla tönt 😄

       Svara

        Vad är det som är så töntigt med det?
        Jag skulle vilja påstå att 16:10 visar medkänsla

        Svara

      Oskyldig till alla vittnesmål enot honom? Från alla kvinnor? Även praktikanten?

      Svara

       Lägg bara ner. It’s over. Tydligen oskyldig även till vittnesmålen från den påhittade bloggen ”FVs offer.” Be om ursäkt i stället för att framhärda bortom det rimliga.

       Svara

       16,12. Det finns ju inte några praktikanter eller offer! Det är ju ett sjukt luftslott från Cissi. Kan du Anonym 16,12 ta fram någon länk. Ja alltså riktiga offer, så lovar jag att läsa…

       Svara

        Varför är han fortfarande utan arbete? 🧐
        Oskyldig? 😂 I think not!

        Svara

         1. Han är inte utan arbete. 2. Aftonbladet hade ingen anledning att låta han gå. Står till och med på papprena att de inte har någon anledning att låta han gå. Finns i fup.

         Han är alltså inte utan jobb oga att han är skyldig. Varken polis, åklagare eller aftonbladets egna utredning hittade några bevis.
         Han fick gå från afronbladet enbart pga drevet från folk. Vilket de till och med står för.

         Svara

          Tack Anonym 17,52 för bra och utförligt beskrivet. Fy sjutton för att bli utsatt för ett sådant drev. Och dessutom förmodligen oskyldig! Fy f..

          Svara

           Kom ihåg här att det inte enbart handlade om Cissi.
           Detta handlade om en intern utredning om Fredrik Virtanen.
           En intern utredning som gjordes utav Aftonbladet.

           Sen så handlade det också om att Fredrik Virtanen skrev för ledarsidan.
           Och att det inte går att skriva på en ledarsida samtidigt som allt detta kommit fram.
           Det skulle självfallet inte fungera bra.

          Du blandar väl ihop saker nu?
          Det hände även saker på Aftonladet som en chef gick igenom.
          Dvs saker som kommit upp på själva kontoret. Aftonbladets kontor.
          Och dessa saker som kom fram där, kom heller aldrig upp i media.
          Det är uppgifter som alltså inte vi har någon koll på.
          Och utifrån dessa fick han avgå. Det handlade inte om Cissi där utan det handlade om saker som skett på hans arbetsplats. Saker som alltså aldrig media eller folket fick nys om.

          Svara

           Blandar inte ihop något. Läs fup istället. Varför sitta och jiddrar när allt finns att tillgå i förundersökning.

           Elin! Du behöver inte täcka upp för Cissi. Jag förstår att du och många andra kvinnor inte kan tänka er att Cissi ljuger. Läs fup så kanske du förstår!

           Elinläs fupen om åtalet. Där står allt om Aftonbladets undersökning som visade att FV ej gjort ngt olagligt eller ngt som skulle ge skäl att sparka honom.

       Vilka kvinnor? Cissi=kvinnor?

       Svara

       Läs bla vad Jennifer Wegerup skrivit om Virtanen och hans sätt. Han är inget offer utan en obehaglig man som utsatt mängder av kvinnor för både övergrepp och härskartekniker. Att Cissi beter sig jävligt märkligt överlag är en sak, men jag tvivlar inte en sekund på att Virtanen är skyldig.

       Svara

       Han var väl tillsammans med Ebba von Sydow ett tag om jag inte minns fel? Åtminstone jobbade tillsammans och syntes en hel del ihop, vore intressant att höra hennes erfarenheter av honom.

       Svara

        Nej..

        Svara

        Har också hört det samt ett rykte om att han betedde sig illa mot henne. Jag har ingen aning. Någon som vet?

        Svara

       Tror folk verkligen att Cissi ljuger? Rätt vågat isåfall av henne, det finns ändå någon bevis. Nej ,det här är ett drev mot henne , exat som mot många andra kvinnor som råkat illa ut och som vågar öppna käften .

       Svara

        Är du seriös?

        Svara

         Till anonym, ja seriöst. Men är du som är anonym , seriös?

         Svara

        Mirja Karlsson är du en av cissis följare! Inser du inte att Cissi förstör för riktiga offer. Vakna upp för h……

        Svara

         Oväsentligt vad jag är, angår inte dig!

         Svara

          Ok Mirja. Nu är det ju så att det finns otaliga vittnesuppgifter om hur hon har ljugit samt även hotat andra människor. Många av dessa människor är inte direkt några kvinnohatare, utan uttalade feminister som Cissi själv har handplockat både som vänner och att jobba med. Ser du inte att det hela är problematiskt och högst bekymmersamt för Cissi- eller är allt bara en komplott för dig? Det kanske är patriarkatet som vill våldtäktsmörda systrarskapet på ett brutalt sätt?

          Svara

           Också uttalade feminister som har sett upp till Cissi och beundrat henne.

        Snälla Mirja! Vakna du sen! Jag blir som kvinna rädd när jag läser ditt hat…Jag tillhör inte gruppen rädd kvinna utan anser mig kunna ta ansvar över mina handlingar. .Kvinnor är inga lamm ungar och männen inga svin

        Svara

         Vilket hat menar du?

         Svara

        Svenska män drevar på. Så sorgligt för feminismen, men det var ju väntat. Kämpa Mirja!

        Svara

         Ja, det är säkert tusentals män som hatar kvinnor så mycket att dom i skepnad av kvinnor kritiserar en fellös kvinna. Så sorgligt och tragiskt att ge sig på en rakryggad och genuin kvinna som CW. Detta är bara ytterligare ett bevis på att patriarkatet måste rivas med näbbar och klor.

         Cissi ska inte eller kommer inte att backa eller erkänna att hon har gjort fel bara för att hon har ett normkritiskt förhållningssätt till patriarkala strukturer som sanningen, skälig lön för svartarbetande kvinnor i lågstatusyrken och förtal av personer som hon samarbetar med, eller granskar henne. Systerskapet backar dig#

         Svara

          Har aldrig mött på en man som hatat kvinnor. Vad är det för gammaldags skitprat? Alla män älskar kvinnor och har alltid avgudat dem. Vakna feminist!

          Svara

           Är det därför kvinnor valdtas, misshandlas och mördas av män?

      Finns otaliga rykten om honom från hans mest sliriga (knarkiga) dagar (sent 90-tal till tidigt 00-tal) och hans beteende mot tjejer (läser man hans gamla krönikor så bekräftas även den bilden) så nja, tror nog han kan ha passerat en del gränser. Däremot tror jag inte han vart helt medveten om det, därav hans ursäktande med att han inte kan minnas allt m.m.

      Svara

       Det finns dock inga styrkta berättelser som bekräftar det modus operandi som Cissi Wallin ger sken utav.

       Den bäste att hoppa på och beskylla är nog den det går en massa rykten om! Gissar att det var därför CW till slut (efter mång om och män) valde FV som lämpligt offer att göra karriär på. Sedan fick resten av historiorna anpassas därtill, gradvis så gott det nu gick

       Svara

        Källa på att Cissi gjort karriär på sin anklagelse mot Virtanen…?
        Mig veterligen så var CWs karriär redan etablerad sedan över ett decennium när hon gick ut med att FV hade våldtagit henne för åratal sedan.

        Svara

         Lina du har läst Cissis påhittade sammanfattning av sitt förflutna På instagram, eller hur? Den sammanfattningen är full av lögner för att Cissi velat framställa sig i bättre dager. Sanningen dög inte uppenbarligen.

         Svara

          Vad har det med saken att göra?
          Jag ifrågasätter påståendet att CW gjorde karriär på att anklaga FV; det stämmer inte in i tidslinjen.
          För övrigt undrar jag hur någon på riktigt kan tro på att ”våldtäktsoffer” är någon sorts eftertraktad titel och ett bra och verkligt sätt att göra karriär.
          För övrigt är CW en klandervärd hycklande narcissistisk charlatan.
          FV är ett svinäckligt kvinnohatare vider.
          Haveristerna är en bra podd, och jag väntar med spänning på nya avsnitt.

          Svara

           Närå. Hon fanns innan. Hon gjorde nån b film, lite radio och så innan. Men sen sjönk hon då alla kom på henne med hennes lögner. Hon fick smeknamnet mytomanen och hon tappade förtroende överallt. Vid metoo sköt hon i höjden igen då nya följare dök upp. Nu sjunker hon igen. Pga att folk fattat att hon ljuger. The story of Cissi Wallin.

           Cissis karriär på tv4 hade dalat. Hon hade fått otaliga chanser i flera program, men fick inte vara kvar i något av dem. Vid metoos början hade hon bara kvar sina metrokrönikor, inget annat. TV och radio fick hon inte vara kvar på.

           Det Cissi själv angett är lögner för att det är fördelaktigt för henne att skylla alla sopade chanser på metoo. Men sant är det INTE!

        Det där är inte sant.
        Cissi hade jobb i media i flera år innan.
        Och om något så höll Cissi tyst om detta i flera år.
        Så det är snarare raka motsatsen till det du antyder här

        Svara

         Elin, det märks att du inte kan historien! Cissi har inte alls hållit tyst i flera år. Det blev polisanmälan som las ner. Etc etc. Läs fup.

         Svara

          Hon gick ej ut med hans namn i media innan detta. Och hon hade jobb innan. Hon brukade vara med i TV4 en del. Men troe inte alls en kvinna gör detta för att få jobb. Kvinnorna som givk ut om Harvey Weinstein gjorde ju inte det pga jobben. Många är idag stora stjärnor.

          Svara

           Elin det märks pinsamt tydligt att du trott på lögnerna om sitt liv som Cissi matat de nya följarna med. Ta reda på sanningen, läs fuparna och googla lite! Du är hjärntvättad av Cissis påhittade version av hur, och i vilken ordning saker skett.

           Har själv följt Cissis bloggar, twitter, radio 1-program sedan mer än 10 år tillbaka, och Cissi berättar sagor om sin bakgrund för sina nya följare.

           Elin varför googlar du inte och läser något annat än enbartCissis Instagram?! Du sprider ju Cissis uppenbara lögner vidare. Varför?!

       Finns ju folk som vittnar om att Cissi hängde med F både innan och efter händelsen. Att de umgicks, var på krogen, smsade.

       Svara

        Dock finns det inget som bevisar på att en våldtäkt inte ägt rum bara för att man umgås eller höra efter, många vill inte erkänna för sig själv att det hänt så det finns inget rationellt beteende i hur man ”är” eller ska vara efter en våldtäkt

        Svara

         Jag hängde inte med mina 2 våldtäkts män och känner mig nöjd att bägge idag är avlidna!!!

         Svara

        Men Cissi visste ju inte att hon hade blivit våldtagen förrän efter flera års terapi. Det var då hon polisanmälde.

        Svara

         Hihi lägg ner

         Svara

         Det säger hon själv i första fupen från 2011. Hon ”la pussel” enligt egen utsago, två år efteråt när hon träffat en person som V tagit på rumpan på krogen.

         Svara

       Exakt. FreVi har haft riktigt kass kvinnosyn. Träffade ofta på honom ute I olika sammanhang 99/00 när jag var 17/18. Flera av mina killkompisar som kände honom varnade mig för att han kunde vara påstridig och ”inte alltid bete sig ok mot tjejer”. Kanske är han annorlunda nu, men om man dricker och tar droger vet man knappt själv vad man gjort och inte gjort. Så lite jävla ödmjukhet från hans sida vore på sin plats.

       Svara

        Cissi var vid tillfället enligt egen utsago alkoholist och testade enligt henne själv flera olika droger som kokain och hasch.

        Det har ingen relevans att svartmåla FV pga att han använde ovanstående då Cissi var ännu värre.

        Svara

         Finns heller ingen anledning att ursäkta och skönmåla FreVi för att CW också brukat alkohol och droger. Båda sakerna kan pågå samtidigt och vara dåliga.

         Svara

          Du skrev ju att om FV drack och tog droger så minns han inget. Cissi var ännu mer illa däran än FV, så vad skulle hon komma ihåg bttre än FV?

          Svara

       Obs att jag fortf tycker CW är helt jävla skogstokig.

       Svara

       Jag var tillsammans med honom 2000. Han var otroligt hänsynsfull och gjorde aldrig något som jag inte ville i sexuella sammanhang. Han tjatade inte när jag inte ville suga av honom första gången vi hade sex utan lät det bero tills jag själv ville.
       Har inget illa att säga om FV alls.

       Svara

       Sara, ja, Virtanen är ett kräk och precis som alla vita ”antirasistiska feministiska och jämställda” pk-män så är han en sann och stereotypisk hycklare. Varenda en av dem är det när sanningen kommer fram. Men med tanke på hur Wallin har avslöjat sig själv så tror jag det flesta är överens om en sak; han är i -n t e en våldtäktsmän. Pack, slödder och sexistisk knöl? Ja! Men även en sådan har rättigheter. Han blev falskt anklagad och utpekad av alla. Även jag trodde Wallin helt. Inte nu. Detta beror helt på Wallin själv.

       Svara

        Varför skulle Cissi Ha behov av att bl a förfalska en blogg om påhittade ”Virtanens offer” om hon blivit våldtagen av V? Cissi var skiträdd för att UG I sitt program endast några dagar senare skulle visa att hon hade hittat på allt.

        Varför annars börja svartmåla reportern, UG och hela SVT med rena skära lögner redan när hon först fick reda på att ett program om Metoo skulle göras?! Hade hon sagt sanningen om vad som hänt skulle inget behov finnas av att ljuga ihop massa saker.

        Svara

       Men Cissi då?! Hon var ju värre. Ett knarkande, supande svin som våldtog tjejer på klubb-toaletter och våldtog en sovande, däckad kille i Uddevalla…

       Svara

      Jag tror han är skyldig. Detta påverkar inte ngt för mig kring honom och allt sjukt han skrivit till brudar på nätet.

      Svara

       Vilka brudar? Utredningen hittade ju bara ett meddelande?

       Svara

        Hela hans beteende mot unga brudar ja. Och hur han är. Han erkände själv i artikel att han behandlat kvinnor dåligt.

        Svara

         Han har säkert dålig kvinnosyn, det betyder inte per automatik att han är en våldtktsman.
         Eller dom sjuka sakerna Cissi Wallin fantiserat ihop.

         Svara

          Han missbrukade droger. Han kanske inte minns? Vad vet jag? Vad vet du? Vi vet ej. Vi var ej där.

          Svara

           Cissi missbrukade droger. Hon kanske inte minns?

           Cissi kallade sig dessutom alkoholist då händelsen ska ha inträffat.

           Enligt hennes nya version började hon dricka mycket först efter händelsen. Det är alltså ren lögn. Googla Cissi Wallin och ung alkoholist för bevis.

         Jag är kvinna och har varit kaxig som yngre, behandla killar taskigt och även tjejer! provat droger och alkohol. Inte bara Virtanen som hade attityd…Det innebär inte att Virtanen våldtagit någon!!! Kan det bli så fruktansvärt svårt att tänka! Nej…jag dricker röker och tar idag inga droger. .kan utrycka mig klumpigt pga flera diagnoser men jobbar på 100 % bättring..

         Svara

       Varför skriver du saker du inte har belägg för? En tjej var det. En, inte flera.

       Svara

        Men han har väl likförbannat sagt till en nyförlöst kvinna: „är du slapp i f-n nu eller?“ När han själv fått barn.

        Svara

         Men vem fan har inte sagt nåt taskigt nån gång i hela sitt liv?!! Den kommentaren är 15-20 år sen. Tur för dig att allt du kläckt ur dig sen 15 års ålder inte finns sparat och uthängt i tidningar och används som säker källa för att du förtjänar grovt förtal, att bli spottad på av främlingar så fort du går utanför dörren, att dina barn slutas bjudas in på barnkalas osv. Allt för en kommentar du sa för 20 år sen…

         Svara

        Han erkände i artikel att han behandlat kvinnor illa. När allt detta kom fram. En man som utåt sätt leker feminist och behandlar kvinnor illa är falsk. Då är man en falsk person.
        Hur fan kan man skriva artiklar om feminism ena dagen för att sen gå ut och sexualisera tjeje under 18 år? Då är man inte äkta. Då är man falsk.

        Svara

         Han borde fan ha pudlat. Han borde ha sagt ”jag levde sjukt destruktivt med mycket bruk av olika substanser och det gör att jag faktiskt inte kan garantera att jag inte gjort folk illa, varit respektlös, haft dålig koll på gränser. Detta kan jag bara beklaga och be om ursäkt för, nu när jag växt upp, slutat missbruka och vet bättre” hade ju varit en lämplig början på pudelbygget…..

         Svara

          Det har han ju gjort…?

          Svara

           Hörde ni P1 intervjun? Knappast ångerfull. Totalt ofeministisk analys av sitt eget beteende.

          Det var väl nästan exakt så han skrev? Fast la till att han aldrig våldtagit någon. Handlar inte därtill typ hela hans bok om att han ångrar sitt beteende men att han aldrig våldtagit någon?

          Svara

           Knappast. Har du ens läst boken? Läst alla recensioner?

           Sen så skulle väl ingen erkänna våldtäkt i det läget?
           Vem fan skulle göra det?
           Säger ej att han är skyldig. Jag vet inte. Men det betyder inte heller att han är oskyldig.

      Bara för att en människa ”är galen” och ”agerar ut” behöver det inte betyda att människan inte ändå kan ha blivit utsatt.

      Svara

      Stå för det du sagt och gjort och ta konsekvensen. Med omvända roller hade inte män kommit undan med något sånt, varför ska kvinnor vara undantaget? Vad hände med jämlikheten som feminismen så mycket eftersträvat efter? Alla ska behandlas lika i rättsystemet, oavsett genus.
      ’Women deserves equal rights, and lefts to’

      Svara

      Cissi ljuger iallafall om något i situationen då hon påstår sig ha blivit drogad. I polisförhöret 2011 säger hon sig endast ha druckit lite alkohol den aktuella kvällen, så LITE att hon EJ blev påverkad av alkoholrn. För det var, enligt Cissi i förhöret, ”DROGEN” som hon säger ska ha gett minnesluckor och ha orsakat att hon däckade.

      Det är alltså ENDAST pga att hon blev så påverkad av NÅGOT ANNAT än alkohol som Cissi i polisförhöret 2011 säger sig veta att hon blivit drogad.

      MEN, året före hon gjorde polisanmälan, 2010, skrev hon något helt annat i sin blogg. Nämligen att hon varit så jätteberusad av alkohol den kvällen att hon ”var helt borta och att våldtäkten inte skulle ha skett om hon inte varit det”- Cissis egna ord. När hon skrev detta i bloggen hade hon ännu inga planer på att polisanmäla våldtäkten.

      Det finns ingen anledning till att tro att hon 2010 ljög om att hon var jättefull vid ”händelsen”. Däremot fanns det i polisförhör 2011 all anledning att ljuga. Där var hon tvungen att säga att hon inte alls var påverkad av alkohol, för annars skulle hon ju INTE VETA att hon var påverkad av ”drogen”.

      Cissi har enligt polisförhören 2011 inte sett någon drog. Hennes enda skäl till att anklaga Virtanen för att ha drogat henne är att hon blev så påverkad av ”drogen”. att hon egentligen enligt egen utsago 2010 var stupfull, säger hon inget om i polisförhören.

      Cissi talade ut i all media om att FV hade drogat henne med Rohypnol. Namnet Rohypnol är helt taget ur luften. Cissi säger i polisförhör 2011 att hon lagt pussel efteråt och då pratat med andra som blivit drogade och kom då på att hon blivit det också. Men av vad har hon ingen aning om. Namnet Rohypnol hade hon sett på google.

      Cissi i förhör: ”Eh som jag då har, som jag, jag har ju pratat med andra, inte så många, men när jag la mitt pussel så att säga efteråt så har jag mött andra tjejer som har varit utsatta förut, inte av honom men har, har blivit drogade på olika sätt. Och… det är först liksom när de har beskrivit det så har jag verkligen såhär just det, det var så där det var”.

      Till sin kompis dagen efter sa hon inget om att hon blivit drogad, inget om att hon känt sig konstig, och inget om att hon blivit våldtagen.

      Hon säger i förhöret att hon fick långtgående alkoholproblem först efter våldtäkten, och att hon inte hade det vid våldtäkten. Det går också att läsa klart och tydligt i hennes blogg att hon hade. De började redan året innan.

      Från bloggen 2011;
      ”Hade jag inte varit så full när jag följde med honom hem efter löfte om efterfest hade det där aldrig hänt. Det tog lång tid att inse att det faktiskt, inte på något sätt var mitt fel, men insikten om att det aldrig hade hänt om jag inte hade druckit… Ja den fanns, den finns alltid. Utan något skuldbeläggande av mig själv. Mer ett konstaterande. (det går för övrigt rykten om att jag och den här mannen haft en relation och knarkat ihop, sanningen är att jag aldrig hade träffat honom innan detta hände, ett litet OBS bara, för att visa på hur ondsinta vissa kan vara)”.

      Angående det sista stycket så säger hon i förhöret med polisen att hon träffat och pratat med Virtanen flera gånger tidigare ute på krogen och att han bjudit på öl. Ännu en lögn.

      Kan man ljuga om att ha blivit drogad, välja namnet på en drog som låter bra, out of the blue, och gå ut med det som om man är 100% säker i all media tror jag ärligt talat inte att det finns några spärrar att ljuga om annat också.

      Svara

      Varför tror du han är oskyldig vad har du för fakta ? Pågår just nu en hatkampanj mot Cissi där många spyr galla över henne men att utpeka någon för att vara våldtäksman bara för att det känns kul tror jag ingen skulle orka med.

      Svara

    Desperata försök från någon som målat in sig insett hörn, och insett att hon förlorat alla sina bundsförvanter…

    Svara

     Hon kanske känner sig ensam? Många är emot Cissi idag.
     Och hon kanske faktiskt har saker kring den här Henrik?
     Hon kanske vet saker som inte vi vet om?
     Och Haveristerna är ju inte direkt snälla.
     Den ena i denna pod blev ju nyligen anmäld för att han hotat en journalist.
     Tror vi alla borde lugna ner oss lite.
     Från båda sidor.
     Och kanske inte stämpla Cissi ännu. Vi vet inte allt.

     Svara

      Efter allt som har framkommit så vill du att vi ska fortsätta vänta innan vi stämplar Cissi. Hur mycket mer behöver du?

      Svara

       Jag har inga höga tankar om de som kör Haveristerna.
       Läst för mkt skit om dem innan allt detta.
       Tar ingen sida. Båda sidor har säkert gjort fel här.
       Sen så slåss de hårt mot varandra.
       De borde lägga ner kriget.
       Detta krig är fan inte värt det.
       Lägg ner alla vapen och gå och ta en kopp te.

       Svara

        Nu var det inte Haveristerna som tvingade Sankta Cecilia att ljuga, mygla, hota och utpressa. Särskilt inte i fallet som skildras i det här inlägget 😂 men kämpa på du!

        Svara

        Tillhör du möjligen en av de grupper han hårt granskar? (Nazi.) isåfl förstår jag att du inte har höga tankar om han och haveristerna.

        Svara

         Varför kan inte ni ”anonyma” börja använda ngt namn?
         Är helt omöjligt att veta vem som vem. Går ej att följa trådarna alls.

         Svara

          Helt rätt !

          Svara

         Och ditt svar till mig bevisar exakt varför jag inte gillar gruppen.
         Smeta nazism på alla som inte gillar dem är inte fint. Det är inte ens vettigt.
         Det bara drar ner debatten till lägsta möjliga.
         Man måste fasiken inte vara någon nazist för att ogilla folk som gör en pod.
         Skärp dig.

         Svara

      Kör en extra faktakoll innan du skrivet vet jag. Axel är för det första dömd, för olaga hot mot rassetidningen Samhällsnytt. Förstår att det är perfekt att komma med halva meningar och antydningar på temat, gör dig därför en tjänst och berättar i klartext vad det handlar om: att han har twittrat att redaktionen är horungar som förtjänar varsitt nackskott för sina förföljelser av privatpersoner. Wow! Läskigt! Oförtjänt!

      Men visst, ändamålen helgar tydligen medlen när det gäller att rädda anseendet. Att man råkar gå brunhögerns ärenden och bidra till att måla ut honom som en farlig vänsterextreminist, det är bara ett ägg som måste knäckas för att få till omletten…

      Svara

      Exakt. Nu har det blivit väldigt mycket drev mot Cissi. Gillar inte denna pajkastningen!

      Svara

    Vad obehagligt att försöka hota människor på olika sätt. Som vilken patriarkal härskarteknik som helst. Sorgligt.

    Svara

     Cissi är en man! Det förklarar en HEL del.

     Svara

      Vadå man! Tänk efter och välj dina ord! Jag är ett offer men hatar för den skull inte män! Däremot vill jag se en resningskomite för oskyldigt dömda män vilka jag tror är många i sexual/incest mål.. Det blir så enkelt anklaga vid tex skilsmässa! Smutsigt.

      Svara

       Men nej!! Det finns inte en massa oskyldigt anklagade män därute, däremot många förövare där offren inte vågar anmäla eller lämna av rädsla. Usch vad ledsen jag blir av sådant här.

       Svara

        Det vet du! du är tillräckligt påläst för att lägga fram detta här inne! Jag är ett offer och väldigt påläst och därför våga jag skriva! Vi behöver i Sverige en resnings kommtite för oskyldigt dömd i våldtäkt/incest brott…Det lade våra topp advokater fram redan för 13-15 år sen tillsammans med Göran Lambert…Sen har dessvärre ingenting kommit framåt vilket inte torde förvåna någon…Läs om Norge som friar många.. vet du vem som har det största skadeståndet i Sverige innan Kaj Linna!!! Det är en man som satt oskyldigt dömd 10 år för våldtäkt på sin dotter!! !..försvara aldrig att vi i Sverige inte har oskyldigt dömda i våra fängelser och även fri släppta. .Det kommer bli stort den dagen regeringen vågar tillsätta en kommitte..Anmäla hit och anmäla dit är ett hån mot oss utsatta!!!

        Svara

        Att inte våga anmäla kommer jag aldrig förstå! Att anmäla efter flera år likaså. Bli utsatt för någon form av brott anmäler man omgående. Annars är det inte mycke att diskutera om saken..Me Too visa friande av flera män.En av kvinnorna som hängde med Cicci Walin nämligen Lulu Carter ser vi inte mycket efter den floppen..jag är varken feminist eller Me too anhängare och tar reda på fakta innan jag spottar ut mig hat…

        Svara

       Vet du hur svårt det är att få någon fälld för sexual brott? Extremt svårt. Så lugna dig i att försöka trösta alla ”oskyldiga” män.

       Svara

        Det kom en artikel i svensk juristtidning tidigare i år där de jämfört ord-mot-ord-domar avseende olaga hot och våldtäkt.
        För våldtäkt var det 80% fällande och för olaga hot var det 18%.

        Det är lättare att fälla någon för sexbrott än andra brott.

        Svara

         Du menar från de 2% som faktiskt går till domstol? En stor majoritet av alla sexualbrott som anmäls läggs ner.

         Svara

          Enligt BRÅ så ligger personuppklaringen högre på sexbrott än på olaga hot, men det är av de som går till domstol ja.
          Men det går inte att jämföra antal anmälda brott med antal åtalade personer. En person kan anmälas för flera brott.

          Svara

        Jag vet inte vilka förundersökningar du kommit över och synat. Men jag vet vilka vi fått inblick och katastrof att det blivit påföljd fängelse. Vi får mötas upp så ska du få se något som du aldrig skulle tro vore ok i svensk domsto

        Svara

      Ere här en Tysk blogg..

      Svara

      Hon är född albino

      Svara

    Jag tycker ni alla tappat det. Alltså alla inblandade dvs både camcam o Cissi…. allt är bara pinsamt

    Svara

     Vad har Camcam gjort som får dig att säga att hon verkar ha tappat det?

     Svara

      Hon är ju en del av strukturen och drevet, vilket bara en blid höna kan ha missat. 🐔

      Svara

       Åh, en blid höna låter underbart ❤

       Svara

        Tufft när din världsbild rasar?

        Svara

         En världsbild rasar knappast av att en anonym tomte skriver en personlig åsikt på en blogg.

         Svara

          🎅, sorry.
          Hoppas du får en fin farsdag!

          Svara

          Ibland kan det finnas anledning att person/er skriver anonymt. Beroende vad person skriver om. Inga som helst konstigheter

          Svara

        Ja, alla mina hönor är så förbannat aggressiva…

        Svara

         Vet hönorna själva vad de är förbannade på. Är de överens?

         Svara

          Nej, just nu tvistar de om vad som kom först – hönan eller ägget, varpå några av dem hävdar att tuppen kom först, vilket leder till att det görs en höna av en fjäder och hackkycklingar utses till höger och vänster… Sååå tröttsamt.

          Svara

           I feel your pain!

           Not easy to be cock there🤷

           Ägget kom givetvis först. Men blir nyfiken nu på hur Cissi ställt upp för CamCam i rätten?

        ÄLSKAR BLIDA HÖNOR😭

        Svara

       Precis. En sämre utgåva av hänt i veckan.

       Svara

      Vad som får oss att säga att hon har tappat det:

      ◦Varför polisanmäler inte Camilla detta om det skulle vara ett hot?

      ◦Varför tar hon detta offentligt? (Cissi kontaktar henne privat.)

      ◦Varför följer hon inte moralen som hon predikar att det detta off från nätet .

      ◦Varför svarar hon inte Cissis.

      Svar: För att Camilla vet att hon gjort och gör fel på och med sin blogg. Varje dag. I alla år.

      Svara

       Vad spelar Camillas egna brister för roll? Kan Cissi inte göra fel för att Camilla gör fel?

       Svara

        Häng med i svängarna.

        Svara

       -Att ställa frågor, bara ifrågasätta
       -Bakom ett från början falsk påstående
       -Som ger en offerroll men är en förövare
       =Är det inte CW själv – Rakt av ?

       -CW engagerar andra för att sprida sin egen offerroll
       -Varför hotar CW människor än mer?
       -Varför lämnar CW tvetydiga vittnesmål
       -Varför måste hon befästa sin egna vittnesbild via andra och tredjehandsparter?

       Svara

       Varför hon inte polisanmäler vet jag inte men det här har väl hänt nu precis, och hon kanske vill fundera på om det är värt det eller ej först. Ser inget konstigt i det. Att hon tar det offentligt förstår jag också. Dels är det ju Camillas jobb att granska sociala medier-kändisar, så vad finns det för anledning att sitta på det här i hemlighet. Och det är såklart bättre för Camilla att gå ut med det först, annars kanske Cissi gör det och då kommer ju Camilla att framstå som ganska oärlig. Fattar också varför hon inte vill svara Cissi med tanke på att Cissi beter sig så märkligt. Vem orkar sitta i en diskussion med en sådan person, liksom?

       Jag tycker Camilla hanterade det här riktigt bra. Tror inte att jag hade gjort det annorlunda heller.

       Svara

       >◦Varför polisanmäler inte Camilla detta om det skulle vara ett hot?

       Cissi hotade att avslöja att Camilla hade hjälpt henne med webbsidan men det är inte den sorts hot som ska polisanmälas. https://polisen.se/utsatt-for-brott/olika-typer-av-brott/hot/

       Svara

       Det är ju inte olaga hot.
       Det kräver att det är hot om brottslig gärning.

       Svara

       Gissningsvis gör hon det offentligt pga att CW inte ska få hota andra utan att det kommer fram. Jag hade gjort samma sak. Sen hade väl jag gjort en polisanmälan också, men det vet vi inte om det gjorts nu eller inte.

       Svara

      Jag kan inte svara dig på varför vi tycker att Camilla har tappat det, för det släpps inte på.

      Svara

       Vilka är vi som tycker Camilla tappat det?

       Svara

    Herregud människa! Snacka om att urvattna begreppet hot. 😒 VARTI ligger hotet? Det är väl för fan fullkomligt rimligt att CW vill ge blanka fan i att ha din rygg när du pissat henne i ansiktet. Knappast orimligt. Det är ett tydligt ”varför ska jag bry mig om dig, när du obv ej gör detsamma.”

    Ni är såna jävla töntar hela högen. Uppmärksamhetörstande Kajjan, Jennie och deras gelikar som försöker få Wallin att framstå som THE makthaverska (LOL) som bara MÅSTE GRANSKAS MED ALLA MEDEL TILLGÄNGLIGA. Jaja, vi fattar ni gillar inte CW. Det är ju det enda ni tjötar om. Kan ju lätt bli så när man inte har något intressant att komma med. Då är det lättare att göra sju miljoner stories om hur problemaaatisk CW är och dela massa ”analyser” om tystnadskultur. Ni är så jävla pinsamma. Så kåta på att riva ner Wallin att ni lyfter fram riksgrisarna i Haveristerna. Ett gäng misogyna as…men passar det ens agenda så.

    Svara

     Hej Cissi

     Svara

     hej cissi

     Svara

     Oj vad du är hjärntvättad♥️

     Svara

     😂😂😂

     Svara

      Men hej Hans det är uppenbart att du ogillar allt haveristerna gör. Vi fattar det. Ps se till att ditt vrak till kärlek tar sitt litium och slutar sexuellt trakassera Axel.

      Svara

       What?

       Svara

     Hej cissi !

     Svara

     Hej Cissi! Kul att du tittade förbi.

     Svara

     Jag är inte heller Cissi och jag håller helt med Essgren i allt hen säger.

     Vi är flera som har påtalat att Camilla i över ett år har låtit vilda spekulationer om FV stå kvar och detta när C och C fortfarnde stod på god for med varandra. Att C skulle ljugit om våldt*kten har aldrig raderats.

     De som inte ser vad som står i det här inlägget ser bara det de vill se och den som har tappat det helt är Camilla och hennes läsare.

     Svara

      Jag skrev ett inlägg igår om hur blind Camilla är och hur hon hela tiden väljer den flock som låter mest för stunden. Camilla är en följare och inte en ledare och hon är rädd att gå ensam och trivs bäst i en grupp.

      Man måste inte välja ringhörna. Det går bra att ställa sig mitt emellan. Men det vågar inte Camilla.

      Svara

       Det inlägget blev radderat.

       Svara

      Von Oben hade varit ett bättre nick när du sätter dig på dina höga hästar och dumförklara alla dom som inte håller med dig.
      I samma veva dumförklara du dig själv när du håller med Essgren som fräser ur sig en vagnslasts dynga i ren affekt.

      Svara

       Takes one to know one!

       Svara

        Så kanske det kan vara men din retorik är kass. Bättre kan du!

        Svara

      Det var ju rara tankar, men jag är varken Cissi eller Hans (?).

      Svara

     Mmm. Du låter riktigt trevlig! Usch.

     Svara

     Hej Cissi

     Svara

     Hej Cissi! Kör lite andningsövningar. Du vet ut och in långsamt

     Svara

     Haha och där kom den första hjärntvättade personen från sekten. Kämpa!

     Svara

     Jag bara gissar att Essgren skrev sin kommentar med ett polskt IP-nummer. 🙂

     Svara

     Aldrig förr sett en kommentar som så skriande uppenbart är skriven av CW!

     Svara

      Hahah, håller med. Väntade bara på att ordet anal skulle dyka upp.

      Svara

       Exakt! 😂

       Svara

     Cissi, be Linus skriva åt dig istället så blir det mindre uppenbart att det är du.

     Svara

     Du är patetisk Cissi.
     Jag tror inte längre på ett endaste ord som kommer ur din mun. Och många med mig.
     Det borde göra dig ledsen att du dragit ”rörelsen” i smutsen på detta sätt och andra kvinnor kommer ifrågasättas i kölvattnet av denna historia.
     Men jag tror inte du är ledsen annat än för egen del. För allt detta handlar bara om dig och något slags skevt kändisskap.
     Det är det enda du inte kan köpa för pengar och nu har du sabbat det också.
     Om du läser: stäng ner Insta/Twitter och allt annat. Ta ett sabbatsår. Fokusera på din familj, för det är det enda av substans som du har kvar.

     Svara

      Så bra! Jag anser inte längre att Cissi är feminist. Så illa är det, det hon gör är inte medsysterligt och hon skadar hela rörelsen. Hon verkar endast drivas av egna motiv. Det är inte min feminismen och hon besudlar kampen.

      Svara

     Ågud vad bra att du skrev detta så jag slapp.

     Svara

     Att skriva att en nyligen skyddade en person i en rättprocess men en kommer inte göra det längre är ju ett tydligt hot om att ifall CW är missnöjd med CamCams uppförande så kommer CamCam lida av det genom att avslöjas med vad det nu är CW påstår att hon undanhåller från rättsprocessen.

     Det är liksom tydligt upplagt så att det implicerar att CamCam kommer lida för att CW inte kommer skydda henne längre, meeeen, det finns hopp om att CW kan ändra sig, om CamCam tar kontakt och pratar ut med CW.

     Om det inte skulle vara ett hot, så skulle den där moroten av ”Jag kan kanske ändra mig om jag blir på bättre humör” inte ens tas med. Då skulle det bara varit en text där hon rätt hårt säger ifrån att hon inte tänker anstränga sig för CamCams skull, och så får hon bara deala med de konsekvenserna.

     Svara

    För någon som missat dramat 😊 vad är ert som hänt!!

    Svara

     Alla här påstår att Cissi har hotat Camcam, men det är helt taget från luften och klart överdrivet.

     Allt jag ser är någon som ber om sympati och att Camcam inte välja ringhörna och att hon raderar den värsta skiten på sin blogg.

     Allt annat är önsketänkande både från Camcam och hennes läsare.

     Svara

      😂😂😂

      Svara

       Bara för att Camilla skriver med stora röda bokstäver ordet HOT så betyder det inte att det är sant.

       Jag hade inte heller ljugit i rätten för att skydda Camilla om hon lät alla sitta och kasta den mängd med skit på mig som hon låter alla göra. Alla på ALLA som Camilla skriver om.

       Camilla är bortom all moralisk räddning.

       Svara

        Kan förstå känslan hos Cissi där ja.
        Däremot så anser jag inte att man kan stämpla någon som hjälper en bygga en hemsida. Eller blogg.
        Om någon ger en teknisk support eller vad det nu heter. 🙂
        Ett tips till er där ute. Lita aldrig på att någon kommer stå där när saker faller.
        Var alltid en person som tar hand om dig själv. För du kan aldrig veta vilka som är dina riktiga vänner.

        Svara

         Det var lite mer än teknisk support. Camilla visste att sidan hon skapade skulle hänga ut en annan person. Den moraliska och etiska kompassen var off, vilket hon även medger. Det är fine liksom, men du sitter och efterkonstruerar/förminskar saker åt Camilla.

         Svara

          Ps. Man ska vara försiktig att stämpla folk överhuvudtaget. Folk gör misstag, det är en del av vilka vi är.

          Svara

      Läs inlägget. 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

      Svara

       Ta din egen upmaning.

       Byt ut personen Cissi i texten till en som du gillar så kommer du också att förstå.

       Svara

        Bytte ut till Carola. Förstår nu att Carola är en lögnare, manipulativ och drar sig inte för att hota människor. Tack för att du fick mig att förstå texten bättre.

        Svara

         😂😂 bästa

         Svara

    Nä hon är kommen helt enkelt !

    Svara

   CW effekten är värre än för en utpräglad antifeminist, för hon påstår sig vara något hon inte är, ett offer, samtidigt som hon agerar som de påstådda förövarna.

   Vem behöver antifeminister när vi har Cissi Wallin?

   Svara

   Ot: någon som vet varför Simon fick sparken från Perfect day media?

   Svara

    Nej du får väl fråga honom?

    Svara

     Var ute efter SKVALLER 😏 om det flög dig över huvudet. Hörde rykte om en ”incident” – någon som kan bekräfta?

     Svara

      Jag har också hört om en incident!!!

      Svara

       Började han dansa och sjunga?

       Svara

      Vaddå för incident?

      Svara

   Min hypotes är att hon är personlighetsstörd :/ egentligen är det synd om henne :(8

   Svara

   Golare har inga polare!

   Svara

   Hon har sabbat hela # MeToo rörelsen. En narcissistisk mytoman som nu äntligen hamnat i en återvändsgränd. Tycker synd om er som blivit drabbade och vilseledda av hennes fullständiga jidder.

   Svara

  Vi är många som så här i efterhand får skämmas över saker vi drogs med i ang. CW, jag tror det är bra att hennes riktiga sidor visas för att det också gör att vi som drogs med i dreven kan självrannsaka oss lite.

  Vi är alla bara människor ❤️

  Svara

   What Prisonbeayty said <3

   Svara

   Vi är alla bara människor ❤️

   Svara

    Precis, alla kan råka bete sig som Cissi.
    Handen på hjärtat 🤷

    Svara

     Som inte lyssnade på bevis utan avfärdade det med Cissiretoriken ”klipp och klistra. Trots att sakliga bevis på Cissis lögner och manipulativa beteende redovisades.

     Jag trodde inte en sekund på sidan ”Virtanens offer” som Camilla skrev om som sanning kort efter att Cissi lagt upp länk till sidan. Än idag finns bara en berättelse på sidan och den har väldigt stora likheter med hennes egen ”berättelse” i polisförhören 2011. För stora likheter.

     Sidan las upp dagar innan UG:s program om metoo skulle sändas. Cissi var desperat i sitt smutkastande av repotern, UG och SVT. Nervös för att hon trodde hennes lögner helt skulle avslöjas. Dagen innan sändning fick Cissi nästan programmet stoppat då hon ljög ihop att FV och reportern var bästa kompisar. Det var en stor lögn av en väldigt desperat Cissi.

     Vad var hållhaken med rättegången som gjorde att du inte sa åt Cissi att skapa sin egen sida? Varför sa du inte som det var med en gång?

     Tror många förstått att det funnits en anledning till att du inte skrivit om Cissis otäcka beteende sedan många år tillbaka.

     Tack för att du går ut med sanningen nu! Nu kan vi tänka framåt ❣️.

     Svara

      Det var väl en fin tanke att hjälpa någon starta en sida för offer som ville vara anonyma. Jag tror inte att Camilla då visste hur Cissi skulle spela ut sig i media.. jag följde själv och lajka allt Cissi la ut till för ca 5 månader sedan, då jag kände att hon spårade. Nu hoppas jag att hon går i den mediala graven snart.

      Svara

       Det märkliga var att Cissi skrev på sin instagram att bloggen ”Virtanens offer” var ett bevis på hur FV är en våldt.ktsman, samt att Cissi fått bloggadressen skickad till sig av en anonym person som påstods vara ett av FV:s offer. Bloggen innehöll en berättelse som var otroligt lik Cissis egen, i polisförhör, lämnade historia. Sättet att uttrycka sig Var även snarlikt. Inte en enda ytterligare berättelse har därefter skrivits på bloggen. Cissi skrev sitt inlägg om bloggen bara någon dag innan Uppdrag granskning skulle sändas.

       Att Camilla utan att fråga varför ställer upp och skapar en blogg, som Cissi på sin instagram hävdar kommer från ett av FV:s offer, är väldigt märkligt. Om så varit fallet hade ju Cissi kunnat lägga ut länken själv.

       På fb har det länge ryktats att Cissi betalade de kostnader Camilla hade för advokater vid rättegången mot Camillas förra portal, och att Camilla därför plötsligt för flera år sedan började skriva enbart positivt om Cissi.

       Något stämmer ju inte riktigt mrd allt detta?!?

       Camilla skrev dessutom detsamma som Cissi skrev på sin ig i ett inlägg i den här bloggen. Då måste ju Camilla ha undrat varför Cissi hittat på att hon fått blogglänken från ett annat FV-”offer”.

       Svara

        Jag vann tvisten med Nöjesguiden och betalade gladeligen för mina egna advokater. Jag har aldrig fått en spänn av Cissi för någonting och jag är genuint nyfiken på var det här ryktet kommer ifrån.

        Svara

         Vad är det för stöd Cissi menar att hon gett dig i rättsprocessen? Låter ju lite som att det är någon sorts hållhake hon har?

         Obs! Starkt av dig Camilla att skriva som det är nu. Hoppas att du slipper elakheter från Cissi framöver. Du har gjort helt rätt ❤️!

         Svara

     Herregud, det hoppas jag verkligen inte.

     Svara

     Det verkar normalt

     Svara

   Hoppas att ni lärt er en läxa och snabbt kan känna igen beteendet hos liknande personer nästa gång 🙂

   Svara

    Jag backar hellre ett våldtäktsoffer för mycket än ett för lite. Jag backade Cissi som offer, inte som person.

    Svara

     Jaha, där tänker vi helt annorlunda då.

     Svara

     Jisses vilken nivå det är här. Låt Cissi vara och get a life!
     Det här tar bara fokus från viktigare saker. Tröttnat definitivt och trovärdigheten är lika låg som språk och handling i inlägget.

     Svara

      Cissi och hennes krympande följarskara gör nog klokast i att inte ta upp varken nivå eller skaffa ett liv som argument.
      Glashuset är skört och stenarna stora om man säger så.

      Svara

      Vad syftar du på ens?

      Svara

       Välkommen tillbaka från semestern.

       Du hade inte tillgång till internet när du va bort, förmodar jag?

       Svara

        Oj vad rolig man kan vara.

        Svara

      Ja det tar bort fokuset från viktigare saker nämligen CISSIS ROLL SOM OFFER OCH OSJÄLVISK HJÄLTE. är det detta du försöker säga utan att skriva det?

      CW’s CV är en förveckling för mycket minst sagt. Men det tar tid för alla att kunna förstå det, det kan vi också kunna acceptera.

      Svara

     Exakt! Även fast det är fake så måste vi stå upp, Systerskap!

     Svara

      Du skojar va?

      Svara

      . Tyvärr resonerar fler tjejer som du och därav oskyldigt dömda.. Att ni klarar sova om nätterna är en gåta.. Karma

      Svara

       Eh nej så resonerar inte ”flera tjejer” och det svämmar inte direkt över av oskyldigt dömda i fängelserna.

       Svara

      Cissi är osolidarisk mot systerskapet och gör oss orätt. Så nej, det stöttar jag inte!

      Svara

     Alla personer du totalt ignorerade som redovisade bevis på lögner på den här bloggen då?

     En stor läxa är att inte tro blint på en person för att hon är vältalig. Läs alltid källor från alla inblandades sidor. Det är vad många av Cissis svans gjort fel. De har varit som sektmedlemmar som attackerat alla oliktänkande på ytterst otrevligt sätt.

     Svara

     Ta då reda på fakta!!!!!!!

     Svara

    Fast vad ska man lära sig, hon betedde sig inte såhär i början. Man kan ju inte börja misstänka alla pga detta.

    Svara

     Jo hon har alltid bettet sig såhär. Det är ni som valt att blunda för alla tecken.

     Svara

      Men ni måste ju förstå att alla inte har haft samma koll på CW som en del har, många av oss har bara sett en modig kvinna som öppet berättade om en våldtäkt, och ytterst lite annat.

      Svara

       Ja absolut, och just därför hoppas jag att ni lärt er något och kan identifiera den här typen av beteende snabbare nästa gång.

       Svara

        Men förklara gärna hur vi skulle ha sett den här typen av beteende om man inte aktivt följer henne eller liknande?

        Svara

         Följt länkar och läst vad folk skrev istället för att trycka ner dem som försökte förklara hur hon var. Kollat gamla inlägg här inne, nästan i alla inlägg finns det folk som försöker visa hur Cissi funkar.

         Svara

          Då förutsätter du ju att folk läser här, även fast jag gör det så finns det många som absolut inte vet att denna blogg ens existerar. Följer man bara media som typ kvällspress och håller sig borta från ställen som fb, eller här, för att man inte uppskattar att följa såna här forum, så har man inte kunnat få den informationen. Ni förutsätter bara att folk ska försöka hitta skit på ex CW för att man är nyfiken. Många har varken den tiden eller intresset

          Svara

           Jag tror att det är ett större problem att folk har sina skygglappar på än brist på information. Signalerna har varit många och tydliga.

           Vart har du sett dessa signaler?

        Ang skärmdumparna, är det ett ”klipp och klistra” ? Det syns tydligt att något är galet om man zoomar in dom..
        Bara en undran…

        Svara

         Cissi skyller all kritik på att någon klippt och klistrat. Det funkar inte längre.

         Svara

         Enda jag tycker ser konstigt ut är första stycket då allt plötsligt blir mindre. Men efter en stund klickade det att det ju är en skärmdump som CW skickar i konversationen

         Svara

       Fast enda från början påpekade folk detta. Ni valde att inte lyssna.

       Svara

   Hoppas det är många som nu lärt sig läxan att inte okritiskt stötta någon bara för att vi gillar vissa av deras tankar.

   Svara

    Eller för att de kallar sig ”offer.” Det är ju livsfarligt. Jag tror på riktigt många av de som gått cissis ärenden haft goda intentioner men oh så mkt lidande man skapat hos många ”riktiga” offer för drev och skit.

    Svara

   Alla är bara människor, det kan vi applicera på Cissi Wallin också.

   Förhoppningsvis så kanske många här inne har lärt sig att våga ifrågasätta även sina idoler.
   Jag hoppas det iaf för innan cissifallet var det väldigt många feminister som var alldeles för säkra på SANNINGEN.

   Svara

    Alla är vi människor men alla beter sig inte som folk. Det kan vi också applicera på CW.

    Håller med dig om att vi alla måste bli mer skeptiska, tyvärr. Tack CW för att du bidragit med misstro till den feministiska rörelsen.

    Svara

   Tråkigt PB att du känner att du måste välja sida vare sig det var då eller nu.

   Svara

    Väljer ingen sida nu, det är väl just det jag hoppas är en del i självrannsakan att inte göra utifrån vad någon väljer att förmedla. Men ja jag tycker också det är tråkigt att jag gjorde det då och det har tagit på ett plan jag inte var beredd på öht så här i efterhand. Jag skäms och skulle helst låtsas att jag inte alls så okritiskt trott på så mycket av vad hon sagt. Tur att man kan ta lärdom av sina misstag, I do my best.

    Svara

     Trodde du att hade mer självinsikt efter suttit inne

     Svara

     Fattar inte det här med att man automatiskt måste bli team Virtanen bara för att man tycker att Cissi beter sig vansinnigt? Jag är övertygad om att Virtanen åtminstone förut var ett kräk och han verkar ha väldigt mycket överseende med sig själv nu. Men att Cissi tar till maffiametoder för att hon inte tål att hennes eget klandervärda beteende kommer upp till ytan, det ursäktas inte av att Virtanen också är ett svin.

     Svara

      Exakt min tanke! Man måste väl ändå kunna hålla två tankar i huvudet samtidigt? Dvs att Cissi uppenbarligen är galen men också att FV förmodligen är skyldig?

      Svara

  Popcorn säljes till den som budar högst!!!!!!

  Svara

   Här duger inte popcorn………. Champangen ska fram när CW åkt på däng av fru Justitia!

   Svara

    Det här är ett inlägg som suttit i modd och sedan blivit släppt.

    Du är galen Camilla. Galen!

    Svara

     Nej jag ändrade mig och skrev igen eftersom jag stavade fel till champagne!

     Svara

   Här duger inte popcorn………. Champagnen ska fram när CW åkt på däng av fru Justitia!

   Svara

   Helt ärligt, jag gillar inte Cissis manér, men att ”gotta” sig i det här känns väl onödigt?

   Svara

    Förstår hur du menar. Jag gottar mig verkligen inte i det här (jag tror cw behöver professionell hjälp och jag hoppas hon får den) men jag hoppas av hela mitt hjärta på nån form av upprättelse för hennes offer.

    Svara

    Ja det är onödigt men just nu sitter Camilla och gottar sig rent fullt. Tro inget annat.

    Svara

     Jag tror inte Camilla gottar sig i det här öht

     Svara

    Jag gottar mig till 100%. Att se folk vakna upp nu är som att gå och bajsa efter man varit förstoppat. Fan vad trött jag varit på att alla varit så blåögda.

    Svara

  Vilken soppa

  Svara

   Soppa det är en sörja

   Svara

  Wow cam cam stå på dig👍

  Svara

  Tack för att du är öppen om detta! Fråga: finns det någon speciell anledning till att du skapade och öppnade bloggen åt henne när hon hade kunnat göra det själv? Det låter som att hon inte ville att bloggen skulle spåras till henne?

  Svara

   Det är helt klart anledningen till att hon inte skapade den själv. Beräknande ut i fingerspetsarna.

   Svara

    För att Cissi ljugit om FV uppenbarligen.

    Svara

     Ja. Om hennes historia varit sann och hon trott på den själv, varifrån kommer då behovet av att skapa en anonym blogg med fejkat material? Så gör ju ingen som har rent mjöl i påsen och vill ”berätta sin historia.”

     Svara

      Jag är 12:15 och vill förtydliga följande: jag tror på CW gällande FW, jag gillar inte CW som person, har alltid tyckte att CW var ointressant som mediepersonlighet och jag är en av WOC:arna hon blockade på IG något år sedan.

      Min fråga handlar alltså inte om vad som hände med FW utan om varför CW bad Cam att skapa en blogg åt henne då CW rimligen kunde skapa en blogg själv.

      Svara

       Om anklagelserna är falska går de inte att spåra till cissi utan till camilla. Genom att göra camilla till ”medbrottsling” får hon en hållhake på camilla som inte kommer våga skriva nåt som cissi inte gillar. Genom att kunna länka de falska anklagelserna från bloggen via camillas blogg kommer de få extremt stor spridning och folk kommer att tro på cissis historia, inte FVs.

       Svara

        Om Cissi varit ett offer för FV varför då ljuga ihop saker för att smutskasta Lina Makboul på Uppdrag Granskning, UG och hela SVT, dagarna innan programmet om Metoo skulle sändas?

        Varför inte lägga upp bloggen ”Virtanens offer” själv? Historien i den bloggen är så likt skriven Cissis egen i polisförhören att historien säkert är skriven av Cissi.

        Cissi skrev på sin ig då det begav sig att hon fått länken till bloggen av en anonym källa. Det var ju ren lögn! Det var ju Camilla som på order av Cissi skapat sidan. Varför då skriva att hela bloggen ”Virtanens offer” inte har något med Cissi att göra utan har blivit skickad från anonym källa till Cissi. Även Camilla skrev inlägg om bloggen som Cissi fått länk till från ANONYM KÄLLA, dvs lögn.

        Det är uppenbart att Cissi ljuger för att hon inte talar sanning angående FV.

        I nya åtalet kommer det fram att hon inte har ett enda bevis för alla sina påståenden.

        Svara

         Exakt vad jag också tänkt.

         Men VARFÖR gick Camilla med på att lägga upp en fejkblogg och sedan även skriva ett inlägg om bloggen? I det hävdade Camilla att bloggen var bevis från ett annat av V:s offer, och att flerhistorier skulle komma.

         Minns att det ifrågasattes att Camilla skrev att bloggen VAR skickad från ett av V:s offer till Cissi.

         Varför var du Camilla med på att ljuga? Funderade du inte på VARFÖR Cissi skrev berättelsen i bloggen själv, och hittade på att hon fått den från ett av V:s offer? Varför skrev du direkt ett inlägg om detta, där även du ljög?

         Får inte ihop detta.

         Svara

  YESSSSSSS

  Svara

   Cissi är dan ingen medsyster, till nån. Och även om hon vore så ska man inte backa alla jävla påhitt en ”medsyster” kommer med.

   Och ”knappt två veckor innan rättegång”
   Och vems jävla fel är det då? Jo, det är hennes eget fel i dubbel bemärkelse. Att rättegången ens blir av beror på att hon förtalat Virtanen, man kan tro och tycka vad man vill om den där våldtäkten men förtal är det vilken sida man än väljer att tro på. Plus att hon gått fullständigt bananas nu innan rättegången, hade hon haft vett att hålla käft eller be om ursäkt för saker så hade det inte varit så här många som fått upp ögonen för hennes beteende.
   Hon har sig själv att skylla, i allt ”hemskt” som ”händer” henne.

   Svara

    Amen!

    Svara

  Det här är ju inte normalt beteende från henne, hon borde sätta sig ner, rannsaka sig själv och fundera över hennes beteende. Hon kan inte må bra, dock är det ingen ursäkt för att bete sig såhär.

  Svara

   Tror tvärtom att det är ett normalt beteende från CW, annars hade hon inte kunnat vara så skicklig på det. Detta är nog mer hennes vardagsbeteende sedan länge. Och vad som får henne att må bra, annars så skulle hon nog inte orka hålla på med detta så länge med en sådan naturlig finess.

   Svara

    Isåfall har hon ju grava problem

    Svara

     Jo tyvärr är detta den enda rimliga slutsatsen jag har lyckats dra. Visst har hon stora problem, men framförallt så ställer hon till med en helvetiskt massa problem. Hon stämplar människor hänsynslöst och sliter själv åt sig offerrollen.

     Att människor inte tar livet av sig efter hennes attackler är nog mer tillfälligheter än så mycket annat, hon är sjuk och farlig i mina ögon. Det finns ju andra sidor också.
     https://www.expressen.se/nyheter/virtanens-fru-om-metoo-valdigt-skrammande/

     Svara

     Cissi HAR grava problem, utan tvekan.

     Svara

  Undra om allt är påhittat tänkte på Virtanen ?

  Svara

   Tja, vem vet? Kanske låg med honom och sen ångrade sig.

   Svara

    Kommentar från gårdagens Cissi-inlägg:

    ”Såg i gammalt blogginlägg från 2011 att Cissi skällde ut några av sina läsare för att de påstått att de visste att Cissi träffat FV innan kvällen för den påstådda ”våldtäkten”. Cissi skrev argt att hon inte sett människan (FV) tidigare, och raljerade över hur hemska läsarna var som påstådde sånna rent idiotiska saker. I ”Malou efter tio” på tv4 sa hon även utan att blinka att hon aldrig sett honom innan kvällen då övergreppet ”skedde”.

    Men… lögn igen. I polisförhöret i fup:en om våldtäkten säger hon att hon och FV pratat med varandra på krogen vid flera tillfällen, och att han flera gånger olika kvällar bjudit henne på öl före just den aktuella kvällen.

    Varför ljuger hon om sånt?

    Hon har också ljugit om bevis. I ett blogginlägg från tiden innan hon bestämde sig för att anmäla FV, skrev hon att hon hade många bevis i form av skador, sms och anhörigas vittnesmål. Detta ändrades senare när hon polisanmält och svarade i polisförhör att hon inte hade några bevis alls.

    Enligt polisförhöret av den kompis hon gick hem till morgonen efter övergreppet, hade Cissi sagt att de haft frivilligt sex under natten. I polisförhör säger Cissi att hon inte varit alls intresserad av att ha sex med honom och absolut inte tänkt ha detta, det poängterar hon flera gånger. Hon berättar inget om att de haft frivilligt sex för polisen trots att hon ombeds flera gånger att berätta hela skeendet i detalj.

    Cissi hade, enligt polisförhöret med henne, sms-kontakt med FV i 2 år efter våldtäkten. Först efter två år ”la hon pusslet” om vad som hänt när hon träffade en annan person som han tafsat på. Cissi skickade även flirtiga sms till FV enligt polisförhöret. Hon smsade bla till FV och ville åka till Hultsfred bara för att han var där, för att träffa och prata med honom. Han svarade dock aldrig på det. Att hon velat åka till Hultsfred menar hon numera är påhittat av polisen. Detta trots att hon sagt det i ett inspelat dialogförhör som transkriberats ordagrant in i minsta detalj. Varför skulle polisen hitta på det?”

    Svara

     Herregud.

     Svara

     Jag är chockad! Har ytligt känt CW i yngre år då vi hade gemensamma bekanta som arbetade i barnrättsfrågor. Har alltid trott det bästa om henne. Att hon är en tuff tjej med skinn på näsan, men med ett gott hjärta. Nu vet jag inte längre. Tyvärr verkar ju allt mer peka på att hon ljugit även om våldtäkten. Har så svårt att ta in detta men kan inte blunda för alla bevis som serveras på löpande band. Jag skulle vilka att CW gav sin egen bild av allt detta. Att hon förklarar sig ordentligt. Just nu är det bara lögner, hot och svammel. Jag är uppriktigt ledsen. Det känns ju inte direkt som att detta är bra marknadsföring för den feministiska kampen heller. Så många förövare som kan hävda att de är oskyldiga för att kvinnor bara ljuger…

     Svara

      Hon försökte ju ge sin bild av allt. Det gjorde ju bara att alla förstod att hon ljög.

      Svara

     En till kommentar:

     ”Jag har aldrig varit säker på att hon talar sanning. Men heller aldrig säker på att hon ljuger. Det var bara de två där. Blev påhoppad här inne varje gång jag påpekade det då allllllla var sååååå säkra på att hon talade sanning, trodde man inte det var man en daddys girl eller ”Hej man”.

     Det som skaver för mig är ifrån fupen. Vittnet, som Cissi ringde på en gång efteråt. ”Vet du vem jag har legat med? Xxx”. Vittnet hävdar att Cissi lät glad och berättande på om det fram tills vittnet visade att hon inte diggade han. Då ändrade Cissi inställning till händelsen.

     Och ja, vittnet har ett namn, men då får ni läsa fup.”

     Svara

     ”Påhittat av polisen”.. herregud.

     Svara

     Jag kan inte hitta fupen för våldtäktsmålet, bara förtalsmålet. Har du tips på hur man ska gå tillväga?

     Svara

     Jag levde sju år ihop med min våldtäktsman. Är jag mindre våldtagen för det?

     Svara

   Jag tror inte att det är påhittat om honom. Snacket har gått om honom i branschen långt innan metoo. Däremot använder Cissi fruktansvärda metoder för att tysta folk. Det hon gör är inte okej.

   Svara

    Hon använder precis samma metoder som de män hon kritiserar.

    Svara

     Genom sig själv känner man andra.
     Det är CV ett bevis på.

     Svara

    Jag är rätt övertygad om att det är påhitt. Ta en sån som ”Marcello” idag. De allra flesta är övertygade om att han är ett manligt as och snacket går. Från att vara ett as till att vara nån som begår grova våldsbrott och drogar folk är dock steget väldigt långt. Man kan tycka vad man vill om marcello men tjejer springer efter honom, han behöver inte tvinga dem. På samma sätt var det för FV under hans ”glansdagar.”

    Svara

     Man kan vara våldtäktsman fast tjejer ”springer efter honom” herregud våldtäkt handlar inte om att tvinga till sig sex bara för att man inte kan få det annars. Det handlat om våld och makt. Min vän blev våldtagen när vi var unga av en av de mest populära snubbarna i vår skola. Han ”kunde få” vem han ville men när hon inte ville mer än att hångla så våldtog han henne grovt. Det var så otroligt sorgligt för hon blev så baktalad efter detta, ingen trodde att han som var så snygg å populär kunde göra nåt sånt. Hon vann faktiskt i rättegången då hennes skador var väl dokumenterade. Ändå var det fler som inte trodde henne. Det har efter det kommit fram att han varit våldsam mot fler tjejer. Vi måste sluta tro och sprida tron att snygga coola killar inte våldtar! En våldtäktsman kan se ut och vara hur som hels! Vad som hände med Cissi och FV vet bara dem, men det finns ju anledning till att åtalet lades ned, väldigt svag bevisning och historia från Cissi.

     Svara

     Vad har Marcelo med det här att göra? Fv och marcelo har inte alls samma personlighetsdrag. Vad som sägs om Marcelo i hans kretsar vet jag ingenting om.

     Svara

     ”Han behöver inte tvinga dem” skriver du. Så en person som är populär och har många som vill ligga med hen kan per definition inte våldta eller sexuellt trakassera? Detta för att 100% av alla människor per automatik vill ligga med personen? Fantastiskt! Jävla idiot.

     Svara

      Hon skrev ”behöver”, inte ”kan”. Varför blir du så provocerad av påståendet att en attraktiv man inte behöver våldta någon? Du har för övrigt ingen rätt att komma med verbala påhopp på någon annan.

      Min erfarenhet är tvärtom att det är just feminina och oattraktiva män (som FV, faktiskt) som är som mest förnedrande och elaka mot kvinnor – detta för att de vet att chansen att få till det med en vacker kvinna är försvinnande liten. Därför är exemplet med Marcelo synnerligen illa valt.

      Svara

       Vem ”behöver” våldta någon?

       Svara

     Tjejerna sprang inte efter fv om du nu tror det.

     Svara

     Hej Hans (13:27). Varför vågar du inte skriva ut ditt namn? Du skriver exakt samma kommentar på flera ställen. Du som modig CW-riddare borde väl inte va rädd för att stå upp för din queen?

     Svara

      Vem är denne Hans???

      Svara

       😂

       Svara

   Jag undrar mest om någon övh trott på henne angående det? Jag trodde aldrig på henne då & gör det fortfarande inte.

   Svara

    Undrar samma. Det var så uppenbart från dag ett att hon outade honom för clout och inget annat.

    Svara

  Bra gjort.

  Svara

  Fan vilken överlagd människa CW är

  Svara

  Bra Camcam! Stå på dig!!!

  Svara

  Ibland är det bättre att vara tyst. Cissi borde vara tyst. Jättelänge.

  Svara

  Herregud vilken knäppgök.

  Svara

  Fyfan så bra och starkt gjort av dig!!! Du är en förebild på hur man hanterar Cissi Wallin.

  Svara

  BAM BAM BAM👊👊👊

  ❤️

  Svara

  Så ditt envisa hävdande – senaste igår – att Cissi på sin höjd är en ytlig bekant var ren lögn? Du har ljugit som en häst travar, jag är faktiskt jäkligt besviken. Visst, du pudlar nu, ungefär som en politiker måste göra när de inte har ett val. Ger inte en bra eftersmak gällande att ha tillit till dig och din blogg.

  Svara

   Nej, jag hade aldrig träffat Cissi när jag hjälpte henne med detta vilket borde fått mig att säga nej, men jag hade någon typ av ”#metoo-tunnelseende” som fick mig att agera som en dåre. Som en RIKTIG IDIOT

   Svara

    Jag förstår inte, varför vände sig cissi till dig för att få hjälp med detta? Fick du plötsligt ett meddelande från ingenstans om du kunde starta en blogg åt henne? Förlåt om jag missförstår allt..

    Svara

     Min teori: Bloggbevakning är en stor blogg som Cissi kände till – CamCam tog ställning för CW i #Metoo – Cissi såg sin chans att få hjälp av någon som hon antog var rätt lättmanipulerad till att skapa en blogg för henne (för att hon själv inte skulle kunna kopplas till den bloggen p.g.a. förtal etc) – Cissi skrev därför privat till CC om att hon behövde hjälp av någon som är kunnig på bloggar (fast det givetvis inte krävs någon direkt expertis för att skapa en blogg) – detta gör CC vänligt inställd eftersom hon dels känner sig stolt över att få kontakt med någon så ”stor” som CW och vara eftertraktad av denna person – CW får trippel pott; en blogg som inte kan kopplas till henne, en allierad som enbart skriver positiva saker om henne (för hon vill vara henne till lags och få bekräftelse) på sin stora plattform samt en hållhake på CC om det skulle behövas (som nu).

     Jättebra att du är öppen med hur hon hotar här, CamCam! Och inte låter dig påverkas. Starkt. Jag förstår inte hur hon tänker – hon sätter ju ALLT på spel nu??

     Svara

      Tror som du. Cam framstår som ganska naiv ganska ofta, sådant sniffar människor som Cissi upp på en sekund.

      Svara

       Vi är många som vet hur ofta som Camilla ljugit.

       Svara

        Om ens så. Har du aldrig ljugit?

        Svara

    Varför skulle du starta bloggen? Tycker inte att det framgår i varken inlägg eller sms. Det måste ju finnas en anledning till att hon vände sig till dig? Och hur hade hon skyddat dig i en polisutredning?

    Svara

     För att Camilla som Bloggbevakning tog ställning FÖR CW när anklagelserna för kom ut. Cissi ville ha hjälp av en stor bloggare som stod i hennes ringhörna.

     Jämförbart med säg nån annan som Cam stöttar, säg TramsFrans. Om han behövde blogghjälp skulle han kunna ta hjälp av Cam för hon skriver gott om honom och skulle säkert hjälpa till. Anna Book hade nog inte vänt sig till Cam. Så tror jag det var.

     Svara

      Men vad gav Cissi för anledning till att inte starta bloggen själv. Om en känd bloggare/instagramprofil kom till mig och frågade om jag kunde starta en blogg skulle i alla fall jag undra varför hon inte gjorde det själv. I och med det här har ju Camilla aktivt bidraget till drevet mot FV, och jag köper inte en sekund att det inte var en medveten handling. Hon gjorde inte Cissi en tjänst som i att starta upp en blogg för att Cissi inte kunde, utan hon startade upp en blogg så den inte kunde spåras till Cissi.

      Svara

       Snälla Camilla svara gärna på vad du tänkte om anledningen till att du skulle starta bloggen?

       Både du och Cissi skrev ju inlägg om att berättelsen i bloggen kom från ett av V:s ”offer”. Om den nu gjorde det, varför hävdade ni att bloggen skickats till Cissi från en anonym tjej som utnyttjats av V?

       Cissi har ju alldeles uppenbart hittat på hela innehållet och ngt anonymt offer finns ju inte. Vad var det Cissi hade för ” hållhake” på dig angående rättegången mot din förra bloggportal?

       Svara gärna på detta, annars gör nog Cissi det. Och då blir det nog inte sanningen som berättas.

       Jättebra hursomhelst att du nu vågar skriva sanningen 😊, superbra gjort ❤️. Cissi är manipulativ och obehaglig.

       Svara

    Det är starkt av dig Camilla att du skriver det här. Alla kan göra misstag men det är inte alla som vågar erkänna att man har gjort fel! Jag och många med mig tar din rygg 7 dagar i veckan. Btw Jag undrar vad det är för cock till karl Cissi har. Det är nog ansträngt i det förhållandet.

    Svara

    Kollar man i arkivet så har du flera gånger bett dina följare delta i Cissis drev, att maila svt tex. Något du ångrar idag?

    Svara

     Tycker det framgår väldigt tydligt i dagens och gårdagens inlägg att ja, det gör hon. Hon litade på någon som var karismatisk men i en underdog-sits, inte helt ovanligt att man gör det. Man har även rätt att ändra sig med tiden.

     Svara

      Då vet vi vad du tror Anno, men ett riktigt svar från Camilla vore mer intressant. Hur hon tänker i efterhand om dessa inlägg.

      Svara

       Vill gärna veta detta också!!

       Och även varför Camilla upprepade gånger raderade kommentarer med tydliga bevis om Cissis lögner?

       Svara

   Så länge de inte ungås privat skulle jag kalla CW för ytlig bekant. Umgås man inte privat så är det ju inget annat än just det – ytligt.

   Svara

    De umgicks hela kvällen efter att Camilla bjudit in Cissi till publicistklubbens, för allmänheten stängda, möte.

    Svara

   Var får du fram att de är mer än ytliga bekanta?

   Svara

    En ytlig bekant är inte någon jag sms:ar med och hjälper privat med att fixa en blogg. Vi verkar helt enkelt lägga olika värderingar i ordet.

    Svara

     Men snälla Cissi. Vi fattar vad du försöker göra. Fortsätta svartmåla Camilla, slänga ut ordet värderingar som att det är lite suspekt att hjälpa en ytlig bekant med en blogg, något som tar 5 minuter. En normal människa lägger alla dar i veckan mer tid på att hjälpa en vilt främmande människa om den ber om det. Men det fattar väl inte du med din obefintliga moraliska kompass. Inse att ingen köper ditt manipulativa bullshit längre.

     Svara

      Jag är inte Cissi 🙄, herregud. Så billigt poäng för att förminska min åsikt. Sista jag svarar dig nu då du verkar vara en sådan som kan fortsätta med ordväxlingar i all evighet, något jag är helt ointresserad av.

      Svara

       Nä du är garanterat inte cissi. Alldeles för få hot i din kommentar 🤣🤣🤣

       Svara

      Så tröttsamt med människor som envisas med att tro sig veta vilka som skriver under ”anonym”

      Svara

       Bara väntar på hej cicci

       Svara

        Lär di åtminstone att stava hennes namn.

        Svara

      Frågan är varför Cissi inte startade bloggen själv? Detta var dagarna innan UG skulle sändas oc Cissi på olika sätt genom lögner försökte få UG och reportern att framstå som helt otrovärdiga. Cissi skrev att bloggens länk skickats till Cissi från en hemlig källa.

      Svara

       För att smörja camilla. Och hon svalde betet. Få Camillas att känna sig viktig. För då hade cissi fritt spelfält på bloggbevakning, som ju har rätt många följare.

       Svara

       Det är väldigt praktiskt att ta hjälp av andra att skapa saker. De blir medskyldiga. För stunden blir de allierade och benägna att vara på din sida. I framtiden har du en hållhake på dem. Ditt eget ansvar för vad du gjorde blir lättare att skylla bort. Användbart och manipulativt tillvägagångssätt. Ta en sväng förbi Haveristerna och lyssna på deras granskning; CW har konsekvent låtit andra människor ta ansvar för att skapa bankkonton till föreningar hon velat dra igång. När det skitit sig, pengar använts dåligt osv kan hon skylla ifrån sig. HON var ju inte kassör, HON hade ju inte ansvar för kontot osv.

       Svara

     För mig krävs det mer än relativt regelbunden kontakt på www, och ingen eller knappt något umgänge IRL för att kallas vänner. Camilla hade bara ”metoo” i huvudet och agerade därefter.

     Svara

     Jag har smsat med många ytligt bekanta. sånt man gör i jobb, inför evenemang etc. Men du kanske bara smsar med folk du är supernära?

     Svara

      Det verkar ju som att CW redan innan den här bloggen startade har haft någon slags hållhake på C. Vad är det för polisutredning CW hänvisar till?

      Svara

       Hon menar ju att hjälpen med att starta bloggen är bevis för att camcam också är inblandad i förtalet mot personen hon står i rättegång mot. Så nej du missförstod nog

       Svara

        Ja nu fattar jag att det är infogade screenshots i konversationen.

        Svara

      Ja… smsar gör man väl med just ytliga bekantskaper (och andra då som inte har andra kontaktsätt) där man bara har ett telefonnummer…
      Min vänner chattar jag med på Messenger etc…

      Svara

     Jag skulle säga att jag har många ytligt bekanta som jag smsar med och kan hjälpa ibland. Ffa om det gäller viktiga saker som C nog ansåg metoo vara

     Svara

   Hur får du det till att de är mer än ytliga bekanta? Det verkar knappast som att de har umgåtts. ”Problemet” är väl att CamCam är som folk är mest – tror gott om människor och litar på att folk som framställer sig som att de talar sanning faktiskt gör det. Det är så mindre samvetsgranna människor kan komma undan med så mycket, genom att utnyttja folks välvilja.

   Svara

    En ytlig bekant är inte någon jag sms:ar med och hjälper privat med att fixa en blogg. Vi verkar helt enkelt lägga olika värderingar i ordet.

    Svara

     En ytlig bekant är väl någon man småpratar med ibland och utbyter lite kontakter och tjänster med? Typ som när man nätverkar. Vad annars? Skulle verkligen inte påstå att jag och grannen är polare bara för att vi byter verktyg och hjälper varandra ibland. En vän skulle jag säga är någon man gör roliga saker tillsammans med och pratar mer personligt med.

     Svara

     Fast är man i influencersvärlden/det yrket camcam är så smsar/skriver man nog privat med en hel del med folk man knappt känner. Det ingår liksom i jobbet. Så du kan inte riktigt jämföra hur du själv beter dig mot dina ytligt bekanta.

     Svara

      Ja CamCam är självklart kompis med Isabella också, de har ju smsat varandra.

      Svara

     Problemet är väl att folk som är lite kända i sociala medier, känns som någon folk tycker sig känna. För att man känner till dem… det är ju inte så troligt att Cissi skulle hört av sig till mig tex…. utan väljer ut en person hon Vet har en stor blogg och kanske kan hjälpa henne att starta en som inte genast går att spåra till henne!! Och CAM valde att hjälpa henne då hon trodde på C och ville hjälpa till mitt i #metoo

     Svara

    Camilla bjöd in Cissi till mötet på publicistklubben där de umgicks under kvällen och Cissi skrek ”Jag står här”. Varför bjuda in någon man inte känner?

    Svara

     För att Cissi var en nyckelperson i det hela, liksom?

     Svara

      Vem är det som är naiv nu?

      Svara

       Du

       Svara

     För att det skulle kunna leda till bra blogg-material? Och det ledde ju till en blogg-post.

     Svara

   Hur ser dina konversationer ut med dina vänner? 😅 De ser inte ut på detta att stå närmre varandra än just ”bekant”?

   Svara

   Vi fattar du gillar inte CamCam. Varför är du besviken, för att du tycker att CamCam ljuger och för att du anser att Cissi och hon är mer än ytliga bekanta? Du verkar ha lätt för att bli besviken.

   Svara

    Moget.

    Svara

     Oj, jag som trodde denna comeback var utdöd!

     Svara

     Omoget.

     Svara

    Wow, att det kunde bli en sådan jäkla lång diskussion om ytlig bekant vs vänner… 😂

    Svara

  Hon verkar vara van vid att hennes hot tas på allvar.
  Vilken vedervärdig person denna Cissi är…riktigt obehaglig och falsk.

  Svara

  CW = kvinnan från Gone Girl på steroider.
  Undrar även om hon är för inkompetent för att starta en Blogspot-blogg, något en dement orangutang på valium skulle lyckas med, eller om hon är så jävla van att andra gör precis allt åt henne att hon aldrig ens funderade på att göra det själv? (eller som någon säger, hon ville låta någon annan ta smällen för det förtal bloggen möjligtvis innebär)
  En annan fundering är hur mycket hon Swishar till praktikanten som torkar hennes röv på morgonen?

  Svara

   Eh ursäkta, kvinnan från gone girl är en legend.

   Svara

    Exakt, blanda inte in Amy här.

    Svara

    På vilket sätt är hon en legend? Bara nyfiken fråga. Såg inte storheten som andra verkar se i filmen. När jag såg den tänkte jag att båda huvudpersonerna verkade väldigt dysfunktionella och behandlade varandra illa, och fattade inte att filmen blev så hyllad…

    Svara

  Bra jobbat för övrigt. Ta hennes vapen ifrån henne och däng det i huvudet på henne. Det är vad alla borde göra. Jävla vider.

  Svara

   Fy fan vad lågt att kalla henne vider, oavsett vad man tycker om henne.

   Svara

    😘

    Svara

    Vad sent du kom in i tråden, Anonym med litet a. Tog det ett tag innan du och paret Wallin kom överens om det svarta timpriset? 😂

    Svara

  Usch tycker det är så hemskt att det finns två små barn bakom den cirkusen också… varför stänger hon inte bara av och tar vara på den tiden ist??

  Svara

   Blanda inte in barnen 👊🏻

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     Sluta missbruka socanmälningar. Finns inget som tyder på att barnen far illa.

     Svara

      [Borttagen kommentar]

      Svara

       Herregud, lajvar du psykolog nu också?

       Svara

       Vad hände med att inte gissa diagnoser? Ska dessa kommentarer stå kvar

       Svara

     Men herregud. Vad exakt är det Cissi gjort som skulle vara en fara för barnen. Skärp dig.

     Svara

     Ingen här på bloggbevakning gör barnen en tjänst genom att dra in dem och CWs föräldraskap i den här diskussionen. Om du bryr dig om barnen kan du börja med att sluta tala illa om deras mamma om en skvallerblogg. Om du inte bryr dig, låtsas inte som att du gör det.

     Svara

     Du är galen, sluta göra soc-anmälningar utan anledning! Soc får ju inte tid med de barn som VERKLIGEN behöver dom!!!

     Svara

  CW är pigg på att dra fram medsyster-kortet, problemet är att dom börjar bli få.
  Det kan inte va lätt att inse att man håller på att bli allas ”motsyster”.

  Svara

   Ordet systerskap har blivit så jäkla misshandlat så att jag inte tål det ordet längre. Bara för att du och jag råkar vara av samma kön betyder inte ett smack ditt jävla härke.

   Svara

    Skön attack pga ett konstaterande. Måste ha varit en väldigt öm tå som jag råkade trampa på.

    Svara

     Haha, ”attacken” är ju inte riktad mot dig- utan mot dom personerna som gömmer sitt dåliga beteende bakom något dom kallar systerskap.

     Svara

      Din formulering gjorde ju att det lät som det var J du attackerade!!

      Svara

       Haha nej. Det var väl supertydligt att det var en allmän kommentar?

       Svara

       Haha, nej?

       Svara

   Bra och mycket beskrivande ord. Motsyster. Det borde vi etablera.

   Svara

   Jag tycker CW on nagon attackerar sina medsystrar. Verkar vara OK sa lange de ar hon som attackerar men nar nagon annan har en icke positiv asikt om henne sa ar dom antifeminister.

   Svara

  Starkt av dig Camilla!

  Svara

  ”Vill du att jag ska fortsätta göra det – ring upp så snackar vi mer”. Retoriken… Så otroligt otäckt. Och hon förstod själv hur det lät när hon direkt efter följde upp med ”Obs detta är inget hot!!”

  Ifall ens retorik så lätt ”misstolkas” som hot att man direkt måste följa upp med att säga att det INTE är ett hot… Ja, då kanske man borde se över hur man pratar med meningsmotståndare.

  Svara

   Ja så jäkla utstuderat manipulativt formulerat. Hon har garanterat genomarbetat denna retorik under många år.

   Svara

   Ungefär som de som börjar med att ”jag ska inte skylla på att jag var full….” vilket är det man precis gör då 😂

   Svara

   Varför ska Cissi göra Camilla en tjänst genom att ljuga om hennes inblandning när Camillas blogg är värre en fb, för det är den.

   Svara

  Som att inte Cissi som bloggat sen Gud vet när, hade klarat av att sätta upp en blogg själv? Tro inte för en sekund att hon inte hade en baktanke med att vända sig till just dig. Hon trodde förmodligen redan då att detta skulle kunna vara en hållhake i en framtida situation.

  Svara

   Intressant tanke.

   Svara

    Skillnaden mellan taktiskt och strategiskt tänkande.

    Svara

   Helt uppenbart!

   Svara

   Tänker att CW inte ville bli sammankopplade med bloggen i sig. Att det inte skulle gå att spåra till henne. Mumma att ha massa
   ” oberoende” vittnen, tror jag CW tänkte.

   Tyvärr är du lättköpt CC. Ännu mer tyvärr, enligt gängse mönster så nosade CW, rätt på det och utnyttjade det till fullo.

   Det är inte olagligt att vara naiv och snäll. Du har inte riktiga tänkt igenom varför hon själv inte startade bloggen. Tänker du efter så förstår du ju att CW eller hennes man, rent praktiskt borde klara av det.

   Bra att du stoppar alla spekulationer och hållhakar hon tror hon har på dig. Ut med precis allt CC! Som sagt det är inte olagligt att hjälpa någon att starta blogg. Men CWs hotande är olagligt. Polisanmäl henne om hon inte lägger ner.

   Till dig CW, vill jag säga att det är dags att ta eget ansvar nu. Du är på väg att förlora allt som är viktigt i livet. Familj, vänner, irl, cybervänner, uppdrag, arbeten och fritidsintressen. Pengarna och advokaterna är snart det enda du har kvar. Pengarna är ingenting värda om du inte har någon att dela dem med. Advokaterna är inte dina vänner.

   //Moa

   Svara

    Jag tror Cam kanske kände sig lite smickrad, att få hjälpa en person vars story man tror på att göra något viktigt. Sedan kan relationer förändras och vi är många som bytt syn på Cissi och hennes metoder, och jag förstår iallafall till 100 % att Cam kanske känt ångest över att ha hjälpt Cissi med bloggen men det är ändå bra att erkänna sitt misstag och lära sig av det. Sorglig historia either way!

    Svara

    Jag tror inte en sekund på att cam inte förstod varför hon var den som skulle starta upp bloggen.

    Svara

     Inte för att det inte är förståeligt, hon tyckte nog att det var en god sak när hon var mitt i det.

     Svara

   För att smörja för Camilla så att hon kände sig viktig. Tror cissi ville åt bloggbevakning som plattform.

   Svara

  Cissi stickar den största offer-koftan ever.
  Har hon ingen tillgång till självrannsakan?
  Allt är alla andras fel, alltid.

  Hon gör allt, precis allt för uppmärksamhet.
  Tidigare vänner drar sig undan. Snart har hon bara sin hjärntvättade svans att gråta ut hos.

  Jag tror allt om FV är påhitt, för att få uppmärksamhet. Hon lever på det.

  Svara

   Hennes svans består till allt större del av köpta följare.

   Svara

   Kofta? Det är en hel offerall vi pratar om här!

   Svara

  Kan inte Cissi bara koppla ur Internetsladden på obestämd framtid. För allas skull.

  Svara

   Större sannolikhet att Blondin Bella uppfyller sitt löfte att lämna Sverige.

   Svara

  Camilla, du stiger i aktning i takt med att Cissi sjunker. Frågan är hur lågt hon kan sjunka?

  Samtidigt, i en annan del av Stockholm, verkar Cissi ha lite ”anger management problems”:

  Svara

  Helt galet beteende från Cissi. Bra jobbat Camcam både att du gräver men även är ärlig med att du hjälpt Cissi tidigare och helt vänder henne ryggen. Du är trovärdig.

  Svara

  För några år sedan träffade jag en tjej som blev min ABSOLUT bästa vän. Vi umgicks 24/7 i nästan två år och jag var så glad över att vid +34 hittat en riktig tjejkompis.
  Min vän visste mina djupaste hemligheter.
  Vi delade allt och skulle gå över lik för varandra…. Trodde jag.
  ETT misstag från min sida (kan inte ens kalla det misstag), och jag fick känna på hur det var att vända ryggen åt en fullblods narcissist.
  Jag anade ibland att det var något som inte stämde med henne. Men viftade bort det, då jag inte ville låta mina rosa moln skingras.
  Jag kan LOVA att mina rosa moln blev en jävla becksvart himmel.
  Mina hemligheter basunerades ut åt höger och vänster. Jag fick sjukskriva mig från jobbet eftersom mina kollegor blivit indragna i hennes lögner.
  Jag blev anmäld till SOC för att ha misskött mitt barn osv, allt givetvis på falska grunder. Det var FRUKTANSVÄRT.
  Jag är verkligen glad att vi har ett system i Sverige som kan träda in och hjälpa barn och föräldrar. Men när man sitter i ”förhör” hos Soc och vet att allt är en lögn, då är det inte roligt.
  Skolan fick inte släppa genom några samtal från personer som sa sig vara jag el släkt till mig eftersom hon även hade försökt ”sätta dit mig” via skolan.

  Det enda jag kunde göra var att försöka hinna före henne. Hade vi ”skvallrat” om någon, som de flesta av oss antagligen gör. Lite oskyldigt skvaller, så var det bara för mig att lägga korten på bordet inför vederbörande. Eftersom jag visste att hon skulle hålla det mot mig annars.

  Så med detta sagt så är precis det du gjort Camilla och det kommer gagna dig. Det är lika bra att vara ärlig. Fram med korten. Det är tråkigt att det ska behöva sluta så här. Jag vet hur det känns att bli lurad. ❤️

  Svara

   Fy vad hemskt! Låter som en mardröm. Får du vara ifred från henne nuförtiden?

   Med tanke på hur stor plattform CamCam har känns det som att det är CW som borde var orolig över att skapa sig en ovän. CamCam skulle verkligen kunna sprida elakt skvaller om CW ifall hon kände för det, så … kaxigt gjort av CW.

   Svara

    Ja, det har varit enormt jobbigt, och är än idag. Inte pga av att hon fortfarande håller på, för hon flyttade och blev tyst. Men jag har enormt svårt att lita på människor och känner mig alltid stressad över att hon kan dyka upp. Anmälan var droppen som fick bägaren att rinna över.
    Egentligen måste jag bara bestämma mig för att gå vidare, men det är svårt.

    Svara

     det låter som att din fd vännina är väldigt sjuk. Alltså mentalt. Jobbigt för dig och är glad att du verkar ha gått vidare

     Svara

      Jag umgås med personer som arbetar inom psykiatrin. De vill så klart inte slänga ur sig diagnoser utan att göra utredningar. Men av det jag berättat under tiden som gått så är man väldigt säker på att hon förmodligen är väldigt sjuk.
      Och det är väl det man får trösta sig med. Att hon inte gjort så här emot mig om hon hare varit frisk.

      Det som är problemet med människor som har det här beteendet är att de själva aldrig ser sig som sjuka. De söker sällan hjälp utan tycker att alla andra har fel och gör fel.
      I min väns fall så var hon beredd att göra allt för att sätta dit mig. Jag vill inte dra upp allt dårskap som hänt. Jag är inte ute efter att man ska tycka synd om mig 🙂
      Men jag har lärt mig att det inte hjälper att säga ”tänk på barnen. Tänk på familjen” ect.
      Den delen av empati verkar vara totalt bortblåst när det kommer till att vilja få sin sak igenom. Tunnelseende är väl bästa beskrivningen.

      Svara

   Hej
   Också vart i samma situation mer än en gång men den senaste gången lyssnade jag på min intitution. Precis som jag misstänkte enligt varningssignlerna visade den här tjejen (nya arbetskamraten) inte vara den hon utgav sig för att vara. Hann dock dela mig mig för mycket men jag lärde mig min läxa.

   Hoppas att det löste sig för dig i slutändan. Dessa typer get sig på godtrogna människor. Finns alltid offer att utnyttja för dem.

   Svara

    Ja fy! Det är ju sjukt att man ska få betala ett pris för att man är godtrogen. Men nu är det slut på den varan!
    Dock är det på ett sätt skönt att veta att man inte är den enda som varit med om liknande. Även om man så klart önskar att det vore så ❤️

    Svara

  När man erkänner sina fel öppet på sin stora blogg, då är man trovärdig och en person att lita på. Starkt jobbat 👍

  Svara

   Håller med – mycket bra gjort CamCam! Hoppas du aldrig blir såhär manipulerad igen, med tanke på hur mycket det du skriver kan påverka.

   Svara

  Så glad att du äntligen insett sanningen Camilla och vågar lägga upp det här. Fortsätt med det och vi kommer att backa dig! Cissi kan inte vinna den här gången.

  Svara

  Jag blir faktiskt besviken att du inte varit mer opartisk c, att du varit så lätt att locka med att gå hennes ärende. Cw har ju även om hon var mer betrodd innan haft ett litet galet beteende . Känns lite som samma skrot och korn…

  Svara

   Och kan du inte råka illa ut nu om du erkänner att du spridit detta. Alltså rent juridiskt?

   Svara

    Camilla har bara satt upp en WordPress blogg, inte skrivit eller publicerat innehåll

    Svara

     Jo, publicerat har hon väl gjort? Även om det var Cissi som författade innehållet verkar Camilla ha stått för administrationen på bloggen.

     ”Bloggen var Cissi Wallins påhitt, materialet i den kom från Cissi Wallin men jag hjälpte henne att publicera detta enda inlägg.”

     Svara

      Då måste ju Camilla ha undrat varför Cissi och sen även Camilla själv, i inlägg skrev att bloggen var inskickad till Cissi av ett annat av V:s offer.

      Då visste ju även Camilla att bloggen var fejk och påhittad av Cissi.

      Om Cissis historia om V varit sann, hade hon inte varit så desperat att ljuga ihop en hel blogg med en helt ihopfabulerad offer-historia, inför att UG skulle sända ett program om Metoo.

      Cissi ljög ihop en massa saker om reportern i UG, programmet UG och påhittade relationer mellan personer inom SVT. Hon var desperat.

      Sammasak gör hon nu när hon blir ifrågasatt. Tror tyvärr att Cissi ljugit om allt gällande FV. När hon glatt och stolt ringde upp sin kompis och glatt frågade; Vet du vem jag har legat med?, blev inte responsen från kompisen positiv, då kompisen inte tyckte så bra om V. Kompisen sa i förhör att det märktes på Cissi att hon känt av kompisens negativa inställning till V.

      Svara

   Cissi är liksom alla narcissister otroligt charmiga och manipulativa. Att man dras med är inte pga att man är lättlurad eller dum. Camilla ska inte stå med dumstruten nu, tvärtom krävs det ett otroligt mod att ställa sig upp och inte bara erkänna att hon gjort fel utan även ställa sig i Cissis skottlinje.

   Svara

    Känns lite som att välja mellan pest eller kolera. Antingen hade hon sprungit Cissi ärende eller puta vad hon gjort. Tror inte detta slutar bra, tyvärr.

    Svara

  Men shit Camilla. Vad ledsen jag blir 🙁 Såhär dock, jävligt illa gjort av dig givetvis men SJUKT STARKT att du går ut och berättar som det är. Det hade inte många klarat av. Stöd och respekt till dig.

  Svara

  För oss som inte följer/får följa CW, kan någon lägga ut vad hon skriver om allt det här?

  Svara

   Ångrar mig nästan att jag slutade följa henne. Vilken såpa.

   Svara

   +1!!!! Så orimligt nyfiken på vad hon skriver/hur hon lägger fram de senaste veckornas händelser

   Svara

    Hon skriver absolut ingenting om det. Hon var på en resa i polen och spelade in ett program annars så nämns ingenting ang detta.

    Svara

   Enbart tystnad.

   Svara

    Fast var det inte camcam som för några dagar tyckte man skulle ta saker privat, endast offentligt om den ena personen valde att göra det offentligt? Nu väljer ju camcam att lägga ut en privat konflikt offentligt, rak motsatt mot vad hon tycker andra borde göra. Finns enligt mig bättre sätt att ta avstånd utan att sjunka till samma pajkastning i det offentliga

    Svara

     Det går inte att bemöta någon privat som samtidigt när sina konflikter offentligt.

     Svara

  Bra Camilla! Ta aldrig mot hot, och speciellt inte från CW. Hon är galen och driven en personlig vendetta mot ALLA som övh har en åsikt som går mot hennes. Jag tycker inte att det är ett beteende som tyder på en stabil personlighet! Tack för din transparens!

  Svara

   Men det var inget hot. Sluta och överdramatisera.

   Svara

    Bara för att hon inte skrev ”ANNARS…” betyder det inte att det inte är ett hot.

    Svara

  Jag blir så less och ledsen över CWs beteende. Hon förstör så jäkla mycket för systerskapet

  Svara

   Det finns inget systerskap.

   Svara

    Systerskapet finns men är idag kontraproduktivt. Om vi vill få ett jämlikare samhälle så nås det inte bäst genom att utesluta halva befolkningen från debatten samtidigt som vi ser feminister använda ordet för att skamma kvinnliga kritiker när de blir ifrågasatta. Systerskap borde inte handla om att alltid stötta kvinnor just för att de är kvinnor med en blind lojalitet.

    Svara

    Nej jag håller med. Systerskap finns inte.

    Svara

  Lästips: De senaste kommentarerna från Efternamn08 i tråden om Bella på FB.

  Svara

   Vem är det. Gissar på pappan.

   Svara

    Nej, jag tror det är någon som har jobbat för henne. Han/hon blev uppringd av SvD men tackade nej till att medverka.

    Svara

     ”Hon behöver inte söka sin pappas kärlek, den har hon oavsett vad hon gör.”

     ” Nu är det inte Isabella som kämpat, först fick hennes familj pappa mamma syster och pojkvän hjälpa henne. Alla fick fotografera henne.”

     ” Hon var så extremt avundsjuk på sina klasskamrater. Hon stal kläder och smink av klasskamrater vilket gjorde henne utfryst och mobbad. Hon har inte varit hembjuden till någon klasskamrat eller vänner sedan årskurs 8.”

     ” Jag hatar inte Isabella tvärtom. Jag skulle vilja att hon landade och hittade sig själv och började älska sig själv.”

     Svara

     Prsoben påstår att hen blir uppringd ja.

     Svara

    Om jag uttryckligen sade till någon att ’det här är inget hot’ och samtidigt förklarade att jag var beredd att tala om att någon hjälpt mig med en blogg efter att denna någon kritiserat mig hårt på en annan blogg så skulle det faktiskt inte utgöra ett hot. Det skulle enbart vara ett konstaterande av fakta.
    Redan när #metoo stormade som värst påpekade jag för flera anhängare att det fanns stora risker med rörelsen.
    En av de riskerna jag såg var att kvinnor skulle börja slå på varandra, ifrågasätta varandra, använda sig av förminskande, härskartekniker osv.
    Vilket är precis vad som verkar hända här.
    Jag bryr mig inte om vad Cissi Wallin gjort eller inte gjort varken före eller efter att hon råkade bli våldtagen.
    Däremot bryr jag mig om att hon de facto har blivit våldtagen (ja, jag har läst förundersökningen), att våldtäktsmannen gick fri samt att hon nu utsätts för ett drev just för att hon blivit våldtagen och inte hade vett att hålla käften.
    För alla vet ju att #metoo skulle vara privat, tyst, prydligt och anonymt för alla parter…

    Svara

     Hon utsätts inte för ett drev pga att hon blev våldtagen och berättade om det.

     Folk står upp för sig själva, och berättar vad en och samma människa gjort mot dom, oberoende av varandra.

     Vad för sanning försöker du skapa av en lögn?

     Svara

     Hon har inte blivit våldtagen.

     Svara

      Jag vill inte ens läsa orden Cissi och våldtäkt i samma mening längre…. det finns RIKTIGA OFFER som blivit våldtagna där ute, tjejer som blir nedbrottade i parker av främlingar, tjejer som blir gruppvåldtagna, slagna. Allt möjligt. Kan dessa kvinnor kämpa och överleva utan att sänka hela sin omgivning så borde väl Cissi kunna det med! Hon är så pinsam och förtjänar knappt att kallas offer efter allt.

      Svara

       Ja just det, för vi som blivit utsatta för övergrepp av partner eller någon vi känner i hemmet är inga riktiga offer. Skönt att veta.

       Svara

        ”Allt möjligt”

        Svara

        Alla vet ju att det bara är en riktig våldtäkt om den sker utomhus av en främling. Annars är det mest lögner, missförstånd och överdrifter

        Svara

       Fy!!! Tack för den liksom.

       Svara

       Och de flesta som just blir våldtagna av en partner, släkting, vän eller bekant

       Svara

    Tror det är någon ”vän” från när hon var yngre. Typ skoltiden.

    Svara

   Tror det är en riktigt sjuk och besatt människa. Mängden med ”skvaller” personen kommer med skulle behöva betyda att det är någon i hennes direkta närhet, speciellt om denna person hör hennes samtal med Erik, och Isabella hade väl gjort sig av med en sån person om hon sett allt den skrivit på fb och hade väl fattat vem det är.

   Svara

    Ja det är ju en del helt galna påståenden som hen svänger sig med ”hon är gravid med E” ”hon gjorde abort” ”hon ska behålla Es barn” ”hennes plan är att bli gravid med E” ”Es barn hatar henne”, saker som inte går ihop, och som man aldrig skulle säga högt till någon.

    Svara

     Varför skulle man inte säga dem högt?

     Svara

      Många av påståendena handlar ju om saker som man inte ens skulle säga till en vän ”jodå allt är bra med mig, jag tänkte bli gravid i smyg med Es barn för han vill inte ha något. Hur är det själv då?” 🤷‍♀️

      Svara

     Jag tror pappan vill få henne att sluta med social media och det här är hans (sjuka) sätt att göra det. Han har ju skrivit i öppet brev till henne 2012 och 2013: ”Jag känner dig bättre än någon annan och förstår att det liv du lever inte kommer att ge dig äkta lycka. Att vara sann mot dig själv är vägen som leder till inre frid.” Och:” Du har rätt att skriva vad du vill men snälla försök hålla dig till sanningen och försök se konsekvenserna av ditt agerande.” Han har ju samma gränslösa sätt som sin dotter.

     Svara

      Det är pappan. Jag vet men kan inte skriva varför för då riskerar jag mitt jobb (tystnadsplikt)

      Svara

       Ha ha visst, säkert.

       Svara

  Fast jag fattar inte, varför kunde inte Cissi starta en blogg själv? Det är väl superenkelt?

  Svara

   Eller är det för att det skulle läggas upp anonyma erkännanden från Virtanens offer så att det skulle verka som att nått av offrena startat bloggen så hon fick camill att starta bloggen för att kunna skylla på att hon läckt informationen om det behövdes en dag? Och visste dessa människor att deras historier skulle publiceras?

   Svara

    För att få Camilla att känna sig viktig

    Svara

   För att kunna ha en hållhake på Camilla.

   Svara

    Tror snarare att det handlade om spårbarhet mer än hållhake, iaf då. Fult av Cissi att försöka använda att Camilla hjälpte till mot henne för att de inte är på samma bana längre.

    Svara

    Spårbarhet. Plus att camilla har en stor blogg och att om hon knyter camilla och hennes följare till sig på det här ”hemliga” sättet så har hon den perfekta plattformen för att dreva mot FV, dreva mot UG, rättsväsendet, vem som helst egentligen. Strategi och taktik.

    Svara

     Jag tror det här så här:

     Få Camilla att göra en sak som sen kan användas i utpressningssyfte. Nu har hon skyddat Camilla genom att inte berätta, så nu kan hon kräva gentjänst, om man inte gör gentjänsten, hotas man så att man av rädsla för konsekvenserna ska lyda.

     Klassiskt tillvägagångssätt för en viss typ av ”människa”…

     Svara

   Hon ville inte att spåren skulle gå direkt till henne, att andra gör hennes dirty work är typiskt för Cissi. Smart tänkt i första läget men sedan fallerar allt eftersom Cissi tappar koncepterna helt när hon anser sig ha blivit kränkt.

   Svara

  Jag tycker det är synd att metoo kommer i skymundan av detta. Metoo är mycket viktigt och nu solkas det ner av konflikter som hade kunnat undvikits.

  Svara

   Cissi Wallin är större än metoo.
   Allting handlar om Cissi Wallin.

   Svara

  Wow. Tänk att det bara blir mer och mer om det här

  Svara

  CW: kastar hela Sverige under bussen, hotar och utpressar som hobby
  Också CW: ”dEn SoM LaJkAr eN sAtiRsiDa oM MiG pÅ fAceBoOk dRiveR mIg tTiLL självmord”

  😂 vilken jävla pajas hon är alltså

  Svara

  Det här är så sjukt obehagligt alltså, och det visar så tydligt vad hon är kapabel till. Jag backade henne till 100% från början men i och med hur hon betett sig sedan hela MeToo-härvan har fått mig att ifrågasätta ALLT med henne. Det stör mig bortom allt hur mycket den svenska MeToo-rörelsen har kommit att handla om henne och hur hon liksom kidnappar den svenska feminismen och bara sabbar den totalt.

  Det stör mig också hur länge hon kommit undan med den här jävla SKITEN. Hur hon drar folk i smutsen, hur hon fullkomligt skiter i vad som händer med de människor hon beter sig illa mot. Jag brukar aldrig säga sånt här (jag lovar) men hon kan inte vara frisk. Något är otroligt fel där.

  Cissi, om du läser det här: Ta en paus från sociala medier och ”aktivism”. Sansa dig lite och fundera över hur du behandlar människor. Spendera tid med din familj och vänner och skit i Instagram och att sätta dit kvinnor du tycker illa om. Det du gör är inte feminism, du skadar människor. Sluta hota folk, det är varken coolt eller okej.

  Mvh feministen som känner sig fett less

  Svara

   Håller med det är så tråkigt att hon gömmer sig bakom feminismen. Det sista feminismen behöver är människor som sprider lögner, det motarbetar den viktiga kampen för jämställdhet.

   Svara

   Så med dig, Ozzy.

   Svara

  Allting handlar om Cissi Wallin

  Svara

   Det blir lätt på det viset, att allt handlar om en sådan peson. Kan bero på att någonstans finns en fachination för något man inte förstå.

   Svara

  CW is going down! Att hon fortfarande har följare som stöttar henne och ”hennes” kamp går utanför mitt förstånd… 🤯 Men det måste ju närma sig slutet för henne snart?? Spänningen är olidlig!

  Svara

  All heder till dig Cam. Tycker att du gång på gång visar hur starkt du står upp för dina principer. Även när det är på bekostnad av dig själv.

  Tycker Cissis beteende påminner om Martin Timells. Maktmissbruk som eskalerar å det grövsta, gränsöverskridandet och den grandiosa självhävdelsen.

  Svara

   Jag tycker precis tvärtom. Ordet princip finns inte på Camillas karta.

   Svara

  Men vem skriver ”skapade UPP en blogg”?!

  Svara

   Haha funderade också på det!

   Svara

   Kan inte ens skyllas vara en direktöversättning från engelskans set up.

   Svara

   Man sätter upp em WordPress blogg. Man sätter upp en domän.

   Svara

  Men vad ända in i helvete????

  Svara

  Detta ser inte bra ut, Camilla. Inte bra alls..

  Svara

   ???

   Svara

    Vad är det du inte förstår?

    Svara

     Varför det inte ser bra ut? /annan anonym

     Svara

      Internskämt. Den som vet, den vet.

      Svara

       Var en på Isabellas blogg som kommenterade det 😂

       Svara

  Jag har varit med om så mycket att det är sällan jag blir imponerad av andra, men Camilla, du inger verkligen respekt. Tack för att du gör det du gör. Vi har alla gjort dumheter byggda på argument som kändes bra för stunden, men som efteråt visade sig vara mindre bra. Det är bara den som är stark i hjärtat som har mod att berätta det. Bländande bra!

  Och Cissi Wallin, ja, vem kommer att minnas dig som någon annan är en rikshaverist? Fixa rättegången, betala dina böter, flytta till New York där du kan fortsätta se ner på folk och pruta på dina nya svartbetalda nannys ersättningar. Du kan ju alltid hota dem med ”U.S. Citizenship and Immigration Services” om de glömmer swisha tillbaka en felaktig hundring eller så.

  Cissi Wallin, den svenska feministrörelsen vill inte ha din ”hjälp”.

  Svara

  Jag som själv har förtrollad av två andra likadana ”personer” vet hur blind man blir, och hur man blir lurad att göra saker tillsammans med dom(just för att dom ska kunna hota och utpressa sen, och lägga skulden någon annan stans än på enbart sig själv.). Jag ser människor som blir manipulerade av dessa ”människor” som medoffer. Och det enda man kan göra i det läget är att lägga korten på bordet och erkänna sin egen del, skulden ligger för mig alltid hos förövaren. Sanningen är det enda som kan rädda en person som blir manipulerad.

  Tror du camcam att det här va en strategi från hennes sida? Hon har haft en egen blogg och borde därför veta hur man gör. Vad skulle hon egentligen med din hjälp till?

  Svara

  Vad är det som är olagligt med att skapa en blogg? Tänkte på det CW hotar med. Antar att det är något med att Camilla är ansvarig utgivare för vittnesmålen? Förstår inte!

  Svara

   Cam är enbart ansvarig för att startat bloggen tekniskt. Därmed inte innehållet i den, eftersom hon nte drivit den, om jag förstått det hela rätt.. I juridisk mening står Cissi för innehållet och dess spridning. Den eventuellt olagliga delen.

   Svara

    Tack för förklaring 🙂

    Svara

  ”Medsyster” usch….

  Svara

  Synd att inte mrhenko agerade på samma sätt. Ja, det CW hade på honom var ju mer graverande absolut, men hon skickade ändå skiten till hans sambo till slut. Så han blev hotad, outad och la sig platt för henne. Hoppas han orkar fortsätta trots allt.

  Svara

   Var kan man läsa mer om det här? Vad exakt har skickats till sambon?

   Svara

    Enbart rykten från olika f b troll. Han har bara sagt att Cissi blandat in hans familj.

    Svara

     Fan vad äckligt

     Svara

   Nja. Nej. Jag följer han. Han skriver fortfarande vad han tycker om henne. Han har inte lagt sig platt. Han har backat i själva granskningen med haveristerna då hon gett sig på hans familj och han har nu ett personligt agg mot henne. Om du granskar någon är det inte bra, blir ingen seriös granskning.

   Svara

  Jag tror att Cissi har en sån stark ångest inombords just nu och att det är därför hon inte kan hantera någonting just nu. När man dessutom har Adhd så kan det bli för mycket när man blir pressad från alla hörn och kanter. Jag säger absolut inte att man ska ursäkta det beteende som Cissi har just nu men man kan ha en gnutta förståelse, bara en liten gnutta när det gäller de omtänksamma hoten som hon far med nu.

  Svara

   Tror inte hon har någon ångest alls. Hon saknar såna känslor totalt som den psykopat hon är.

   Svara

    Tror absolut inte att hon är psykopat. Psykopater är känslokalla och beräknande. De är också duktiga på att planera och genomföra det de föresätter sig. Cissi är totalt känslostyrd och agerar i affekt till 100%. Inte verkar hon kunna skaffa sig ordentliga hållhakar på folk heller. Om hon är psykopat är hon den sämsta psykopat jag någonsin sett.

    Svara

     Cissi agerar bara vrede och hämnd. Det är exakt så en psykopat fungerar.

     Svara

      Fan vad ni kastar omkring den störningen på alla som beter sig illa. Det finns faktiskt gott om människor som har problem utan att vara psykopater.

      Svara

   Du verkar inte ha förstått hur Cissi funkar alls.

   Svara

   Nej. En människa med normal empati och en gnutta moral ska och bör inte ha förståelse för sådant beteende.
   Jag är en okänslig jävel så jag tillägger att jag hoppas verkligen att CW vrider sig i ångest. Nu och resten av hennes liv. Hoppas hon brinner i det helvete hon så omsorgsfullt skapat åt sig själv och andra genom åren.

   Svara

   Adhd misstas ofta för en annan diagnos, även av läkare. Just pga bristande impulskontroll.

   Svara

   Cissi säger bara att hon har ADHD för att använda som en ursäkt för allt hon gör. Många manipulativa personer ljuger om att de har ADHD just för att kunna göra så.

   Svara

    Precis. ADHD/ADD har ingenting med att vara manipulativ att göra. Det är en sån dålig ursäkt och en sån dålig lögn (som de flesta av narcissistiska personers lögner).

    Svara

   Det var inte ett hot. Det var en vädjan om sympati och se vad som är vad.