Therese Lindgren når 1 miljon följare på Youtube

Från en, till två, till tre, till fyra hela vägen upp till en miljon prenumeranter på Youtube har Therese Lindgren lyckats med, och det är galet imponerande.
Det vore lite kul att få höra anledningen till att de sista 1000 personerna började följa henne nu. Varför NU och inte tidigare?
Hur hamnade de på hennes kanal till slut?

Sådant tycker jag är jättekul!
Vem är den senaste influencern du aktivt började följa?
Hur hamnade just DU här inne hos mig på Bloggbevakning?
Hur ofta läser du här inne?

Stort grattis till Therese som sannerligen nått en milstolpe i sin karriär!

206 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Pewdiepie:
  *cries in a billion*

   Men snälla, vilket jävla klimatsvek att gå all out för att fira sitt uppmärksamhetsbehov? Helium som är en försvinnande liten resurs på vår planet och all denna plast bara för att fira den här ”titta på mig, titta på mig, jag är en apa som liknar dig”-mentaliteten. Fyfan. Jag stänger ner.

    Aa klimatet är fett besviken

     All jävla plast är ändå värre klimatsvek. Inte ens slit och släng, snarare köp och släng.

    Whoa, calm down.

    Hahaha klimatsvek ?

    Tyvärr tror jag inte att jordens framtid ligger i händerna på en heliumblong. Chilla!

     Lovar går mer helium i labben på min arbetsplats än till heliumballonger.

      Men det är väl meningen också? Att helium ska användas där det faktiskt behövs som tex sjukvård?

     Ja vad är poängen med att du använder helium på jobbet/skolan/wherever? Jag kan väl bara hoppas att det är för något vettigare än att hylla att du får uppmärksamhet på internet, eller använder du bara upp den resursen för att kunna skriva ut det på bloggbevakning?
     Jag tror vi ska vara jäkligt försiktiga med våra slösaktiga vanor på resurser som inte är förnybara men sure, call me crazy. Hellre det än en jävla idiot. Vem fan släppte in dig i ett labb? Kanske är ett meth-labb iofs, det förklarar ju begåvningsreserven..

      Du verkar vara en trevlig person

    ? jag lovar att vi bränner mer helium i labben på min arbetsplats än det går till Sveriges heliumballonger. Det går dock att tillverka helium tack och lov.

    Öööh va? Blev det lite väl mycket att dricka igår kväll som inte försvunnit än?
    Hamnade den här kommentaren fel, eller vad är frågan om?
    Kan någon snäll person förklara för mig?

    Man vet att samtiden är ur led när man inte längre kan avgöra om något är ett skämt eller allvarligt menat.

     11,38. Jag tänkte exakt samma sak. +10 på den.

    Jag har likadana ballonger utan helium.
    Pumpar med vanligt luftpump ?

    Jag lovar att helium och plast. Läs på din bisrra människa. Ska människor inte få leva eller. Det finns inget klimathot. Det är massinvandring och ekonomiska flyktingar som är ett hot.

     Vakna upp och ta ditt ansvar som konsument!

     Din dumhet är det riktiga hotet här anonym.

     Människans sig är väl klimathotet…
     Befolkningsmängden fortsätter ju bara att öka..

    Hur är du så säker på att det är helium i ballongerna? De sitter på väggen…

     ÄNNU VÄRRE!!! Luften tar ju snart slut på jorden och här slösas det med att blåsa luft i BALLONGER??!! vet hut

    Måste vara fruktansvärt att alltid vara negativ och bara oroa sig hela tiden för minsta lilla grej alla andra gör.

    F? ck u

    All plast är inte dålig..

   OT men nu har Cissi börjat sin rant på stories. Hon pratar om hur Hsveristerna (och Camilla?) har startat ett drev mot henne

    Det är något allvarligt fel på henne. Hur fan orkar hon? Dra ur internetsladden och lek med dina ungar eller vad f-n som helst.

    Ta prints

     Hon pratar, så finns inget att ta prints på

      Man kan göra en skärminspelning?

    Och att det är 20 pers som gått samman för att mobilisera och har startat de hundratals konton och kommentarer som kritiserar henne här inne, på FB och insta… ?‍♀️

    Konspirationsteoretiker 2.0

     Jag kommenterar bara som mig själv ialf 🙂

    Hon tog sovmorgon kanske men nu är det igång, lördag och allt! ???‍♀️

  Hon har visat mer och mer hud, anspelat på mer och mer sex och haft mer och mer clickbaits i sina thumbnails och titlar. Därför har de sista kanske 100k börjat följa henne. Undrar hur många som avföljt henne på grund av detta?

   Tänkte på det med

   Jag avföljde, blev bara irriterad av att se henne dyka upp i mitt flöde.

    Jag också

    Me too

    Jag också.

     ja me

    Hon verkar klara sig bra ändå ?

   Feminister: kVinnOr SkA kunNa vAra FrIgJoRda oCh Klä SiG hUr dE viLL uTaN aTT bLi dÖmdA

   Therese: *Klär sig som hon vill*

   Feminister: JäVla sKanK *avföööölj!!*

    Tror du missade poängen va

    *****Nu VaR dET nÅgOt sOm fLöG dIg öVEr hUVUdEt*****

   Egentligen en mer intressant fråga är ju vilken influenser avföljde du senast och varför

   Rebecka/
   Jag följer inte hen- vad har hen odstakommit?
   Fattar inte poängen???

   Vissa kommer aldrig nå miljonen. MEN THERESE GJORDE DE. UTAN ATT SÄLJA UT SIG LIKT MÅNGA ANDRA YOUTUBERS. Så stolt över denna kvinna.

   Vissa är desperata och lägger ut
   naken possering, p-film, skrattatat åt sina handlingar hur de stoppar dildos i prutten när en kamrat däckat alt i munnen med sitt könsorgan. Kissar på andra m.m.
   Allt detta hör inte hemma på Youtube. Ändå är de vuxna kreaktörer som gladeligen delar med sig av nedriga tilltag på nätet. Usch
   Och hur de är möjligt att klippen får ligga kvar är sjukt. Samt att de skor sig på andras olycka där de hänger ut och skapar ett helsike för den utsatte. I deras värld heter de hjälpa. I normala människor liv kallas de förtal och smutsigt gjort utan samvete.

   Så hejja Thereses du fixa miljonen utan att sälja ut den allra grisigast sidan av dig själv. För du har så mycket mer förstånd.

   Detta är ett handfull personer som försöker på alla sätt få tittare men som måste tigga swish för inkomst.

  Den sista personen jag började följa var Mimi Höglin. Älskar hennes långa vloggar med mycket renovering i ?

  Bloggbevakning började jag följa av en slump när någon länkat din blogg i en annan bevaknings blogg. Det var dock nått år sedan tror jag ?

   Mimi..och hennes jäkla tacktal till sin gubbe ”tack för att du står ut mez mig, tack för att du befruktade mig…”
   Snark. Gå en kurs i självkänsla istället

    Eh va? Skriver hon så?

     Eller säger*

    Omg, det sista lät ju helt sjukt ?

    Hennes gubbe som dessutom trycker ner henne i var och varannan vlogg och som hon ständigt får försvara med att det är den jargongen de har.

     Därför slutade jag titta på hennes videos, fast jag älskar renoveringsvloggar. Tycker han ger så svinigt intryck alltså.. nä fy.

     Hur trycker han ner henne och hur tolkar du det som att det INTE är en jargong? Jag har inte kollat så länge på henne men uppfattar det absolut som en jargong, inte att hon blir nedtryckt?

      Jag har sett alla hennes videos och det är ett intryck jag fått med tiden.

      Får man fråga vad trist jargong har att göra i en kärleksrelation?

      Vad tillför jargongen?

     Ja, håller tyvärr med. Mimi lagar mat, städar, har en egen salong, Youtube-kanal, kör samarbeten, tränar, är den som tar hand om grabbarna mest etc. Kvinnan har typ sju jobb under tiden som hennes man precis startat eget och ja, that’s it.

     Sist blev jag nog mest chockad över att hon spenderat flera timmar på att göra om ett vitrinskåp, som HAN sedan inte var nöjd med och slängde ut?! Alltså, hur kan man vara så respektlös? Vad Mimi svarade på det sedan när flera reagerade som jag? ”Ni ser inte allt och Fredrik är bara noggrann och jag håller med”. Mmm. Jodå.

      Men va ???????

       Ja, det den som heter Vlogg 221.. ?

      Haha, men så hade jag också kunnat göra om min kille tagit hem något som jag inte ville ha hemma hos oss? Herregud… Man såg ju noll av diskussionen som föregick det hela? Antagligen pratade de om det innan, han tyckte inte att det såg bra ut när det var målat och hon höll med. Hon kan ju inte heller ha veto-rätt hemma. Jag skulle aldrig ha något framme i hemmet som inte jag också tycker är fint, såvida det inte är något JÄTTEspeciellt för min partner (vilket det inte verkade vara i det här fallet). Om hon på riktigt kände att han gjorde något som gjorde henne ledsen tror jag knappast att hon skulle haft med det klippet i vloggen.

       Har du sett klippet? Där framgår det att Mimi inte håller med Fredrik till en början, hon säger ju även emot honom men blir sedan helt tyst när han bara tvärvägrar att lyssna på henne och bär ut skåpet och säger att han vägrar ha det där. Han skyller ju dessutom på att det är dåligt målat även under tiden; vilket är hennes fel varav hon då åker och köper nya rollers.

       Det är inte bara vitrinskåpet, det är mycket annat smått som andra också skriver. Man märker det först när man kollat på kanalen ett tag (jag har kollat från starten).

   Gillar Mimi, men hon bör verkligen sluta med 1. sitt bebisspråk. 2. att säga ”magiskt” om allt. 3. att säga ”nej men asså”. ALLA youtubers har så fattigt ordförråd. ”Nej men asså, kolla här”. Va fan, ska jag kolla eller inte?

    Men jaaa! Huvudet på spiken!

    Språket tenderar att spegla om en person: inte läser böcker, endast följer andra som inte heller kan hantera språket, ser på reality-serier och hoppade av skolan under högstadiet/gymnasiet.

    Varför tror du att alla helt plötsligt säger ”skärde/skärit”, ”videoS”, eller hennes/hans istället för ”sin”?!

    Ett exempel på hur personliga pronomen ständigt massakreras nuförtiden av ”influensers”.

    Bianca Ingrosso: Hon är med hennes pojkvän på…!

    Varför det blir fel: Är tjejen med sin egen pojkvän, eller är hon med en specifik tjejs pojkvän på tu man hand? Ingen vet för grammatiken används inte korrekt. Man får helt enkelt gissa på att tjejkompisen är med sin egen pojkvän någonstans.

    Håller verkligen med. Avföljde henne för någon månad sedan, klarade inte av bäbisspråket längre och förställandet av rösten. Tackar vet jag Helen Torsgården, sån genuin människa.

   Följer också henne men på sistone har jag börjat irritera mig över hur hon äter i sina vloggar och hur hon föreställer rösten hela tiden ?

  Jag är här för Bellsan alla dagar i veckan … numera även för #inteminfeminist tillika rikspajasen Cissi Wallin. Som bubblare på väg upp hittar vi Linnéa Claeson.

   Haha är här av precis samma anledning. Men måste även ge en s/o till Öppet Spår inläggen, tycker de är oftast är guld

  Jag har avföljt alla flunsor och har svårt att se att jag kommer börja följa någon i dagsläget.

   Att du läser denna bloggen gör ändå att man kan räkna dig som en rätt stor följare ?

    Hey, lägg av med såna där lögner, jag följer ingen influenser för att jag hänger här, jag följer den bittra skaran anti-influensers som spyr sitt hat över fenomenet och igenom det ger mig en gemytlig känsla av att komma hem.
    ??

   Håller med har mer avföljt den senaste tiden. Otroligt trött på all ytlighet och kroppshets. Är enbart på den här sidan för Bella.

  Hamnade på Bloggbevakning av en slump när IL skiljde sig och jag googlade henne. Har aldrig läst en blogg i hela mitt liv men fastnade här för att här kom en lagom sammanfattning av ett ändå fascinerande fenomen i vår samtid (ej nödvändigtvis i positiv bemärkelse). Imponeras också av din rättspatos och att du inte tar skit utan säger som det är. Kollar sidan orimligt ofta.

  Jag hittade till bloggbevakning när C försökte locka över läsare från den andra skvallerbloggen genom att skriva kommentarer på den bloggen.

  De senaste influencerna jag börjat följa är Tom och Petter.
  Mina senaste avföljningar är Therese, eftersom hennes målgrupp verkar vara 10-åringar, men hon clickbaitar samtidigt en massa naket. Tyvärr har också Jon Olsson fått en avföljning, han var min stora idol för typ 15 år sedan.

   Jag minns inte hur jag hamnade här men det är ca 2 år sedan. Följer bara Egoina, har svårt för oärliga giriga människor så 99% av alla influencers går ju bort då ? Tycker dock det är kul att följa dem i kulisserna. Älskar vad som händer kring Bella nu. Avskyr inlägg om Cissi w bara för jag tycker att hon verkar vara en sån jäkla tråkig person. Önskar fler inlägg om Gabbjoss för hon verkar duktigt skum. Hade gärna sett granskning av t ex Matplatsen och liknande bloggar. Läser Bloggbevakning flera ggr om dagen, utöver camcams fantastiska granskningar så älskar jag folks kommentarer!! ?

  Jag har inte börjat följa någon på flera år, snarare tvärt om. Jag har slutat följa i princip alla. Alla känns som intetsägande reklampelare nu för tiden.

  Bloggbevakning har jag följt i några år. Tror att bloggen var rätt nystartad när jag hittade hit när någon länkande den här bloggen inne hos Bloggbevakning.

  Följer bara influencers på Youtube, på Instagram kollar jag vissa konton men trycker aldrig på följ.

  Senaste jag började följa på Youtube var Sanna Jörnvik. Tycker hon känns äkta.

  Bloggbevakning hittade jag på den tiden jag följde Gabriella joss och hon skrev ett inlägg om hur ledsen hon var för att ”någon blogg” hade skrivit elaka saker, tror det var något om att hennes äldsta barn kunde ”säga till” när han behövde gå på toaletten, och då var han inte gammal alls. Nåt i den stilen vill jag minnas.

  Sen blev jag kvar. Är inte ett dugg intresserad av de som bevakas dock, men gillar att läsa kommentarsfältet.

  Den senaste jag började följa på Youtube var Jonna Jinton. Har ju såklart sett hennes videos till och från länge, men hade helt missat att hon hade så många prenumeranter, drygt 830 000.
  För övrigt stort grattis till Therese, så välförtjänt framgång enligt mig, har följt henne flera år och tycker hon är superhärlig.

  Följer inga influencers, ja för griploov o Bloggbevakning räknas väl inte….
  Hamnade här pga en kommentar på facebook om blondinbella nånstans i våras när kaoset började kicka igång. Sen var jag fast. Bra inlägg med en variation på kommentarer där de flesta verkar tänka själva o föra diskussioner med i de flesta fall hyfsat hög intelligensnivå i de flesta fall. Resten scrollar jag ?
  Men fram så är det ganska styrkekramsmongo-befriat här!…. (en av orsakerna till att jag inte pallar infuencers….)

   Ehh. Sen kväll, tidigt uppe o tvättid. Väldigt duktig på stringent tankegång o stilistiskt förmåga idag.
   (värmer på mer kaffe nu…)

  Min lillasyster pratade ofta om vad det skvallrades om här på bloggen så jag lockades in av henne. Det skrevs om Dessie och hennes ex och det var här jag fick veta att han satt inne.. så sen 2016 har jag läst bloggbevakning. HERREGUD vad länge!

  Senaste influencern jag började följa var nog Lapptussan, älskar hennes hem. Senaste avföljningen var Kenza.. pga blivit sååå tråkig.

   Hahaha jag läste ”senaste avföringen…” ? Nä, dags för kaffe tror jag..

  Jag har nyligen avföljt forni, tungarden och margaux. Tröttnade på den nyrika stilen med prat om dyr väskor och resor. Inget kändes äkta längre, allt som visas upp är en fasad.
  Avföljde även kenza efter hela Dubai-grejen.

  Har avföljt alla flunsor på insta för längesen pga kroppshets. Följer bara några inom ridsport. Har även slutat följa vänner som kroppshetsar??
  Hittade hit genom Kaoset med Tyra, Fleur, Corven och Cornelia. Vet fortfarande inte vad som hände med Fleur ?

   Haha, undrar också fortfarande vad som hände med Fleur ??

   Tror inte hon lever.

  Slutade följa Therese för nån månad sen, tyvärr. Kände inte att det längre var det innehållet jag en gång tyckte om. Fullkomligt avgudade henne när hon bodde ensam och vloggade varje dag. Hon var så äkta! Nu efter all framgång upplever jag att hon förändrats.

  Jag började följa Bloggbevakning förra året, efter att Isabellas statistik avslöjades. Då förstod jag att det är här man får det senaste. 😉 Och ett något beroendeframkallande kommentarsfält, kan jag ju erkänna…

   Men eller hur! Kommentarsfältet i mitt hjärta.

   Jag hittade hit genom en tidigare (tråkig) skvallerblogg som konstant försökte hindra att folk hittade hit. Bloggen hade nog varit uppe i ett år då. Följde den slaviskt på grund av uppdateringarna om Gabriella (då hon flippade helt av att någon skrev om henne) och Tyra-dramat. Sedan la allting sig och jag besökte bloggen mer sällan, tills allting om Isabella började komma fram. Nu följer jag i stort sett enbart på grund av Bella-inläggen och kommentarerna till de inläggen! ?

    Menade att denna bloggen varit uppe i en månad* inte ett år! ?

   Samma här, älskade hennes vloggar när hon bodde ensam, så mysiga. Minns att jag nästan blev arg när hon presenterade Anders som sin pojkvän, efter att hon sagt att det inte var han ?

  Hittade hit en gång när Egoina länkade. Är inne säkert 20ggr om dagen nu pga inlägg om IL och CW och följer kommentarerna, och har tydligen för mycket tid?

  Den senaste jag började följa var Jeanette ”Peppe” Öhman pga svinintressant och vettig journalist med bra blogg och podd. https://thewayweplay.se/jeanette-ohman/

  Följer inga influencers. Började läsa bloggbevakning när LD tiggde pengar till en dator och sedan skröt om någon dyr växt hon köpt för överskottet. Någon nämnde Bloggbevakning i hennes kommentarsfält och resten är historia. Fortfarande den mest underhållande skandalen i bloggvärlden om ni frågar mig.

   Minns det där. Så sjukt. Hon är (pga hennes man) ju miljonär men tiggde ändå pengar till en dator. Helt uppochner.

   Hittade också hit under #växtgate och har sedan blivit kvar. LD är den enda jag följer av dom som det skrivs om här.
   Är förresten in här och läser pinsamt ofta

  Kan man köpa följare på yt som på Instagram?

   Kan google kanske ge dig svaret på din fråga?

    Usch, påminns om att jag har träffat en person som i diskussioner svarade att man skulle googla. Så avtändande att hänga med en sån person, som verkligen tog död på det sociala samspelet direkt ?

     Så säger mina föräldrar så fort jag frågar något…”Du får väl googla på det”, fast att man vet att de kan. Det är lite irriterande…

      Tycker du ska svara att du tycker det är trevligare, och hellre vill prata med dom än att sitta med telefonen?

  Jag har börjat följa bloggbevakning ganska nyss. Jag tror jag hamnade här när blondinbella var i blåsväder.

  Jag undrar vad OT betyder i Öppet spår?

   Off topic

   OT brukar betyda ”Off topic”, dvs att man inte håller sig till ämnet som diskuteras eller som det skrivs om. T.ex. ”Det här är OT men jag vill berätta att …” (det jag vill berätta har inget med ämnet att göra).

    Tack så mycket !! 🙂

     Underförstått är OT om andra bloggare OK, men diskussioner om skilsmässor, barn, hundar, jobb och konstiga kroppsåkommor hanteras på ÖS.

     Men jag är så glad att BB finns, tack CamCam!

    Tack för svaret- visste inte heller de?
    OT- asså

  Kommer inte ihåg hur jag hittade hit men det var för ett par år sen. Är inne här alldeles för många gånger per dag 🙂
  Började följa Maja Nilsson för inte så länge sen, en av de få influenserna jag följer. Tycker hon verkar så jordnära,
  ärlig och mänsklig, väldigt blandat och mysig blogg.

  Har inte följt den här bloggen särskilt länge, men har efter några månader lärt mig fascineras av hur otroligt investerade folk är i andras liv. Historik, bakgrund, konversationer och blogginlägg mellan två parter som kan vara flera år gamla.

  Helt enkelt wow.

  Följer inga influensers, läser inga bloggar men är här inne ett par gånger om dagen. Endast för att läsa om Blondinbella. Har träffat på henne lite då och då i jobbet. Påklistrat asgarv och självförtroende…

   Hur är hon som person i övrigt?

    Det vet jag tyvärr inte. Av det lilla jag sett känns hon som en snäll person men som måste övertyga alla, inkl sig själv, om hur lyckad och framgångsrik hon är. Det blir bara påklistrat och för mycket.

  Jag upptäckte BB i februari och det var tack vare N24:s artikel om den fejkade hotlappen. Jag klickade inte på artikeln utan googlade och på så sätt hittade jag hit.

  Influensers jag slutat gilla i år: Therese, Isabella, Bianca & Kenza. Resten bryr jag mig inte om.

   Fast det var ju ingen fejkad hotlapp, det är något det blivit till här efter att det vridits till. Det verkar väl däremot som att Linnea c fejkar hot och sms.

  Den senaste jag började följa var Kenza framåt slutet på hennes graviditet.

  Jag hittade bloggbevakning när jag googlade på blondinbella i samband med allt som ände förra hösten med hajen och sedan dess är jag kvar och läser här inne varje dag.

   HUNDEN???????

  Följer inga influensers. De enda kända jag följer på insta är Johan och Chris från de vet du, de räknas väll inte som influensers ? Sen kollar jag väll in andra lite då och då. Det är så ointressant och oinspirerande.

  Hittade hit via den dör gamla skvallerbloggen, vad den nu heter.. Folk pratade om bloggbevakning i kommentarsfältet men hon raderade allt ? men en gång hann jag med! Sedan läste jag aldrig den bloggen igen….

   Jag trodde du menade bagarjohan och Chris O’Neil ?

  1 miljon följare på youtube! Det kan inte vara möjligt. Bubblan har spruckit för alla influencers enligt IL!

  Har läst den här bloggen sen start 🙂 hittade hit via den gamla skvallerbloggen. Minns inte ens vad den heter? Jag läser inga andra bloggar eller följer några flunsor på insta eller YT. Tycker att den här bloggen sammanfattar allt bra och skriver om det som är relevant

   Falsksanning? Svenskabloggare? Gossips.se? ? Någon av de tre säkert, för det var där jag hittade hit. Sandra hette skribenten och hon blockade konstant alla kommentarer om bloggbevakning.

    Haha ja, svenskabloggare var det! Tack! 🙂

  Måste vara ärlig bloggbevakning dök upp i ett flöde om CW på FB 10/11 sen dess har ja läst varje dag flera gånger?O det ena gav det andra så nu har ja Haveristerna med sen följer ja en samling av olika

   Samma här, pinsamt att erkänna. Är intresserad av kriminologi och hörde talas om Bloggbevakning via Catrin Hedlund-tråden.

   Jag insåg att här finns det en värld jag aldrig hört talas om och jag vill ju veta vad folk pratar om. Bloggbevakning gör att man får ett hum om vad som händer utan att behöva lyssna på eländet. Jag är inte ett smack intresserad av mode eller heminredning, jag äter nog hellre oxkind än att sitta och lyssna på någon svagsint pundare som viker ut sitt ego (om ni inte har testat kan jag berätta att oxkind är objektivt sett något av det äckligaste man kan äta). Det är fantastiskt skönt att fatta vad folk pratar om så att man inte alltid framstår som den kuf man egentligen är.

   Jag skummar igenom vad som skrivs här varje dag.

   Jag hittade däremot till podcasternas underbara värld genom den här sidan. Tänk er lyckan när man hittar en podd där två historiker sitter och i detalj utreder Polens strategiska läge i september -39! . Samtidigt avlivas myten om kavallerister med med dragna sablar rider i en dödsföraktande attack mot stridsvagnar. P3 må vara underhållande och ha en överlägsen ljudkvalitet men jag bara älskar att höra ett par knastertorra kufar prata initierat om något de verkligen kan. Eller podden där någon som själv upplevde andra världskriget berättar om vad de själva har sett, och hur det kändes.

   Glättad underhållning där någon lite lättsamt och underhållande berättar om något som redan tjatats till döds I Expressens söndagsbilaga intresserar mig inte.

   Om det finns någon annan som är intresserad:

   Googla på Militärhistoria (Krigshistoriska avdelningen) och/eller Överlevarna.

    Jag uppskattar din text på många plan. Vältänkt, välskrivet. Däremot delar jag inte dina åsikter.
    Det allra bästa är att du skriver ner oxkind. Det betyder att det på sikt kommer finnas mer av den möra, smakrika biten till mig.
    Oxkinden på Rolfs köks meny är nåt av det mest fantastiska jag ätit.
    Häpp!

     Min man håller med dig angående oxkinden. Han säger att den är som bäst när den kokats till en geléartad konsistens. Jag själv nöjer mig med tillbehören som är makalöst bra. En mustig rödvinssås och tryffel är aldrig fel.

     Nu till kvällens middag. Pasta med tryffelsås och en torr tokajer ?

  Jag hamnade här efter Anna Books ”Gooh-gate”? Jag kom via TramsFrans blogg. Visste knappt vad Influencers var, men nu vet jag, tack vare denna blogg?

  Hamnade här i samband med Catrin Hedlunds härjningar, skräckfascineras av henne. Följer bara FruEfficientBad*ss.

  Jag började följa den här bloggen när den var typ tre månader gammal. Jag hade tidigare en rutin när jag läste bloggar: Kissie, Kenza, Blondinbella, Lady Dahmer, hej blekk när den fanns, och sist Dessie. Jag hittade bloggen i Dessies kommentarsfält och blogg, någon skrev att CamCam var dum mot henne, så jag gick in här.

  Nu läser jag den här, Kenza och GabbJoss.

  Den enda youtubern jag följer är Helen Thorsgården 🙂 Följer dock inte henne på Instagram då hon ofta har samarbeten. Hon känns trots detta så jordnära och genuint snäll. Började följa Bloggbevakning förra sommaren när Therese Lindgren hade betett sig som skit mot Anders i hennes 24 h live. Hahaha

   Gillar henne en del också men tycker det är rätt sunkigt att hon inte bryr sig om sin kropp/hälsa. Hon har ju gått upp minst 20-25 kg de senaste åren och allt hon visar att hon äter är dålig mat och sjukt mycket kakor och godis. Dessutom rör hon aldrig på sig. Och nä man kan inte skylla på graviditeter hela tiden.
   Det är normalt att gå upp i vikt då, kan vara svårt att bli av med osv men jag menar hela hennes leverne är sunkigt och gör mig stressad eftersom hon bara trycker i sig skit och inte fattar vilka budskap det ger.
   Oj nu kommer jag få så mycket skit, haha. Men det är ju heeeelt ok att skriva om hur smala alla blir och hur lite de äter. Aldrig åt andra hållet!

    Helen? Hon vloggar ju ofta deras promenader plus att hon jobbar en del på deras gård. Själv mår jag bra av hennes vloggar just för att det inte är kroppshets alls.

    Och jag tycker tvärtom. SÅÅÅ befriande med nån som inte lägger fokus på vikten överhuvudtaget. Varken åt ena eller andra hållet. Inget ”Jag är enorm men kurvig och det är finast” eller ”Jag tränar 3-10ggr i veckan” eller något sånt. En normal människa helt enkelt ?

     Jo absolut är det befriande men samtidigt om du följer hennes vloggar så är det mycket som Anonym 12:12 skriver. Det är väldigt mycket onyttigt vilket i och för sig inte är fel, men vi alla vet väl någonstans även om man inte pratar om att det leder till viktuppgång inte är bra för kroppen överlag heller. Helen Torsgården är en så fin och vacker tjej oavsett men har också noterat att det är mycket onyttigt ätande nuförtiden och som vilken dietist helt skulle ha fått panik över.. Så bortser man från vikten vilket är ett otroligt känsligt ämne jag inte vill sitta här och diskutera om någon annan, så måste vi ändå ta hand om oss själva, självklart få njuta av onyttigheter också men på ett balanserat och sunt sätt! Vill även inflika att jag aldrig hade uttalat mig kring detta ifall Helen inte vore offentlig och har så mycket följare

      Jag förstår helt hur du menar. Samtidigt som jag fortfarande tycker att det är befriande att titta på Helen eftersom hon inte hetsar åt något håll. Hon ÄLSKAR att baka och är duktig på det (hon ska ju till o med öppna ett café!).

      Det jag känner som är skönt att se på med Helens vloggar det är just att hon inte lägger värderingar i det. Hon äter vad hon är sugen på, hon dricker vad hon vill, hon klagar inte – då hade jag förstått att folk ”klagat” eller påpekat om det. Men det finns oäääändliga influencer som ständigt äter sallad och keso och tonfisk med vatten till.

      Jag ÄLSKAR att Helen kan baka en god kaka som dessutom är otroligt fin (herregud tårtorna! ???) eller sätta sig med lite godis eller vad som utan att det blir konstigt.

      Dessutom ska man keep in mind. Det vi ser i vloggar kanske är det enda onyttiga de äter på den veckan. Ah eller låt dom äta hur de vill utan att kommentera det.

      Förstår hur ni tänker, men jag själv ser det så neutralt och normalt i deras vloggar.

      Nu lägger jag inte mer energi på detta, jag tycker fortfarande att det är befriande att se en ”av oss” i vloggform. Ha en riktigt härlig lördag ?

       Följer inte Helen men vi har ett hälsoproblem i Sverige just pga den anledningen att man inte lägger någon värdering i vad man stoppar i sig.. så keep in mind att det är bra att dricka vatten och äta tonfisk/keso/sallad ibland också

        oj då vad du är så perfekt då.

         Vet inte om personen är så perfekt men däremot kanske medveten om att det är bra att dricka vatten mm ofta för att leva ett hälsosamt liv. Blev väldigt förvånad hur Emmie kunde skriva ut med en negativ ton om hur det är att se människor som dricker vatten och äter tonfisk mm. Det är att ta hand om sig själv. Sen kan man absolut äta onyttigt ibland också men nån form av balans är att rekommendera, speciellt när vi har ett hälsoproblem med övervikt som anonym skriver. Det finns liksom ingenting någon kan komma med som säger emot att ett hälsosamt liv är att rekommendera

        Låter ju sjukligt gott med tonfisk sallad och vatten… eller… Vi har INGEN aning om vad Helen gör åt sin vikt och vi ska inte kommentera sådant heller, denna sjuka vikthets vi har i Sverige är absurd. Och får man 2 barn inom 2 år – ja då lägger man på sig en del. Inget konstigt med det.

        Dessutom jobbar hon på en gård – hon rör sig nog mer än många oss andra.

        Chilla och ät en påse chips till lördagsfilmen vettja!

    Usch, tycker det är sunkigt med folk som vikthetsar 🙁

     +1
     Älskar Helen Torsgården. Hon känns så genuin och bara är utan pekpinnar hit och dit.

    Hur kan du med att klanka ned på en tvåbarnsmamma som öppet försöker få unga tjejer att sluta med kroppshets? Låt folk få vara precis hur de vill! Usch. Undrar just vad du gör för att samhället som är så överviktigt enligt dig ska bli mindre sådant? Lägg inte skulden på Helen, hon står för otroligt mycket bra i en extremt ytlig och falsk värld. Om du stör dig – byt. Men sjukt sunkigt att kommentera hennes utseende bara för att hon inte är som 10.000 anorektiska wannabe-influencers i Stockholm. Hon är mer lik alla andra i det här landet än någon annan Youtuber (livsstilsmässigt OCH utseendemässigt) Hoppas inte hon läser här för hon förtjänar bara gott. Och hon är INTE överviktig eller ohälsosam!

     Öh. Det är hon ju visst? /annan anonym

      Nej, det är hon inte ? Hej då!

   Therese är typ – O- i mina ögon!
   Ingenting Mao?

  https://www.gp.se/kultur/kultur/med-offerskapet-som-inkomstsk%C3%A4lla-1.20349737 GP har även nu ifrågasatt mytomanen LC. Camilla du bör uppmärksamma denna artikel!

   Det låter lite som Camillas inlägg och en bekräftelse av detta. Men intressant läsning, verkligen! 🙂

   Säger som Gert: ÄNTLIGEN!
   Hoppas att fler följer upp detta, vilken jäkla bluff Linnea Claesson är, låtsas vara utsatt för att tjäna pengar på offerrollen. ?

  Jag följde Elaine förut, hamnade här efter att hon skrivit om bloggbevakning en gång.

  Nu finns det enbart två influencers jag följer åtminstone på Instagram, underbara Clara och helen torsgården. Räcker gott för mig.

   Samma här, hamnade här efter att Elaine hade skrivit om bloggbevakning. Minns dock inte varför hon skrev om det?

   Jag hittade också hit genom Elaines rant om BB.

   Jag med!

  Har följt Bloggbevakning flera år och läser i dagsläget inga andra bloggar. Följde ganska många ett tag och insåg hur mycket tid det tog.
  Senaste avföljningen var systrarna Lagergren och Graaf.

  Colorsofwonderlands vloggar följer jag! Jag kan verkligen rekommendera den kanalen. Jag tycker hon är värd fler följare men samtidigt som jag inte vill rekommendera pga att jag inte vill att den ska bli för stor och att det leder till dålig stämning. Nu är det så mysig stämning.

  Aldrig följt stora bloggare eller influenser. Började läsa bloggbevakning i början av 2016. Tyckte då inläggen var humoristiska och mer fyndiga. Gillade inläggen om b londinbellas kontraster mellan full fart framåt företag och familjelivet. Förresten har mammapolisernas ton blivit bättre? Istället för att hugga och skrika att man minsann inte får göra si eller så, har de börjat ge hintar och tips? Från att läst bloggbevakning flera gånger om dagen till kanske på sin höjd nån enstaka gång i veckan. Tror jag fastnade för bloggen för att den liknade ponnysanning. Älskar när Nellie Berntsson skulle fota Tessies kläder till deras hemsida och alla frågar vart byxorna är ifrån som man tydligt ser är hollister och inte tessie. Eller tex när man kan spegla vardagskaoset i typ en termos eller spegel i en annars väldigt ”perfekt” bild

  Pewdiepie eller någon svensk på engelska är lätt att förstå. Men en svensk på svenska…. är lite svårare för det är väl ändå inte en mille svenskar som följer henne?

  Eller hur är det? någon som kan förklara den fantastiska siffran för mig? Vart kommer de ifrån?

   Jag är från Finland och följer Therese

    Jag också ☺

  Jag blir nyfiken på hur Theres liv kommer se ut om 10 eller 20 år. Hur länge orkar man dela med sig av sitt liv till 1 miljon människor och vilka konsekvenser får det. Hur skall hon kunna utveckla sin kanal och behålla intresset osv. Känns ju som att vår tids ”kändisar” är på en helt ny nivå än tidigare, man känner till varenda liten detalj och det kan ju inte vara bra psykiskt i längden. Eller vad tror ni?

  Klickar in här för ofta. Haha. Mest för jag inte har tid att läsa en massa bloggar. Så detta är mycket bättre då man får det mest interessanta. Dessutom ville jag sluta ge Blondinbella massa klick, så win-win på det med. Har inte börjat följa nån ny blogg på länge. Senaste ”influencern” var nog nån bakfantast på instagram då jag verkar följa magen på vad jag vill se. Haha

  Första minnet från bloggbevakning för mig är ett inlägg om att Sindy annonserade på Facebook att hon ville köpa MMA, om någon i sthlm sålde det. Och att hon såklart förnekade det. Det var nog så jag hittade hit, att Sindy skrev att bloggbevakning hängde ut henne och spred lögner. 2016 eller 2017 va det

  OT men kan du snälla skriva ett inlägg om Sandra Beijer. Jag är riktigt trött på hennes nonchalans. Det är dags någon granskar henne på riktigt..

  Hon är på en fantastisk resa i Sydkorea vilket jag själv också hade tyckt varit svinkul, absolut. Dock är hon så verklighetsfrånvänd så det är inte klokt. ”Lite deppigt med djurcafé”, ”Smart att det finns stora plastpåsar att stoppa sina ytterkläder i”. Det är ju som att hon vill provocera á la IL?

  Seriöst! Det är inte bara deppigt med djurcafé – det borde vara olagligt i landet. Ett får ska fan inte strutta runt i nåt trångt utrymme och bli klappad av turister?!

  Är man en uppskattad influenser bör man också ha lite mer analysförmåga! Inte bara slänga in en trött kommentar om att riktigt sjuka grejer är ”deppiga”. Jag är så trött på henne. Hon är vuxen men tar noll ansvar, som en tonåring.

   Mitt tips är att sluta läsa hennes blogg 🙂

   Såååå du är indignerad för att hon inte är lika indignerad som du?
   Vänta tills du får reda på att ingen i hela Sverige eller världen för den delen, bryr sig lika mycket om Sandras ställningstagande mot djurcafé och plastpåsar som du ?

   Tänkte också på det när jag läste det inlägget.
   Djur på caféer alltså? Inte förvånad egentligen med tanke på att Sydkorea är ett av de länder där djur inte riktigt har samma värde som här i väst.

    Ni är medvetna om att det finns djurcaféer även i Sverige? Kattcaféen tex.

     Vad jag vet finns Java Whiskers i Stockholm och de har ganska strikta regler kring sin verksamhet gällande antal besökare osv. Tycker inte riktigt det är samma sak. Dessutom verkar de ju för en god sak iom att man ska kunna adoptera en katt från ett katthem. Tror inte att man kan adoptera fåren på caféet Sandra nämde i sitt inlägg?

      Du vet ju inte, det är inget som framgår av inlägget. Märkligt att bli så upprörd över något man inte har all information om. Av bilden att döma var fåret i utmärkt skick.

  Någon som vet hur det går med Sindy och hennes bröstinfektion? Hon har raderat sin insta.

  Jag följer ingen influencer och har aldrig gjort. Förstår inte riktigt grejen med att följa, det är ju öppna kanaler – bara att besöka när man vill om andan faller på?!

  Minns inte ens hur eller när jag hittade hit till Bloggbevakning. Kan ha varit nyfikenhet kring Bella som drev mig hit ?
  Hade knappt skänkt Cissi Wallin en tanke innan jag började läsa Bloggbevakning. För att inte tala om alla andra spännande personer som jag lär mig om genom den här bloggen.

  Håller koll dagligen oavsett var jag befinner mig, även om jag inte läser alla inlägg.

  I ❤️ Bloggbevakning!

  Skulle typ var tionde person i landet prenumerera på hennes kanal då? Eller har hon utländska prenumeranter trots att hon pratar svenska. Går det att köpa prenumeranter precis som det går att köpa wievs? Säger dock inte att Therese köpt men hon är ju mästare på clickbait, strategier, fjäsk och lism.

   Det här undrar jag också över!

   Jag själv har en Youtubekanal (som dock handlar om hästar och ridsport) och vi har många prenumeranter även från Norge och Finland. Kan tänka mig att Therese också har det ?

    Man kan inte köpa subs på YouTube!
    (Jag jobbar på ett YouTube-nätverk, så jag vet vad jag pratar om)

    Då är det väl isåfall inte så konstigt om ca 1 – 1.5 mille klickar in på bellas blogg varje vecka eller ibland. Man har sett enligt blog portalen att hon haft den siffran tidigare och toppat, även kenza har haft över en mille, och bella har väl en del läsare i Norge och Finland, kanske även Danmark och Tyskland. Hon har ju ca 1.5 följare totalt i de olika kanalerna.

  Jag hittade bloggbevakning för flera år sedan när jag letade efter en ny bevakningsblogg, både svenskabloggare och djungelskvallerbloggen (minns någon vad den hette?) hade blivit tråkiga och uppdaterade allt mer sällan. Har hängt här sedan dess.

  Senaste personen jag slutade följa var Kenza, för några månader sedan. Nuförtiden följer jag bara en svensk influencer och det är Egoina. Men följer en del amerikanska skådespelare och de räknas väl nästan som influencers.

  Förut följde jag alla stora bloggar, det var på den tiden det var ååår kvar tills att det skulle komma ut att Foki inte skrev sina inlägg själv och då Engla inte hade barn och var en av de stora tillsammans med Glamourprinsessan 😀
  Börjar bli hyfsat nostalgisk nu..

  För något år sedan tittade jag igenom rätt många av Therese videos, slutade när jag ”kom ikapp” så att säga.
  Senaste bloggen jag följde var Elaines, när hon slutade så är det bara Bloggbevakning som jag går in och tittar i.

  OT men Kenzas svar på en kritisk kommentar under hennes senaste inlägg? Börjar med ”Varför är du så besatt av mig?”… Trevligt..
  Kommentaren handlade om varför hon leker så privat men ändå postar 1 miljard bilder på sin unge och använder honom till att tjäna pengar. Sista meningen om hennes barns storlek var ju onödig men resten kan jag hålla med om.

  Jag hittade hit genom Tyra när du skrev mkt om henne. Den senaste jag började följa är Vanja Wikström.

  Har läst Bloggbevakning i drygt 3 år nu men minns inte hur/varför jag hittade hit.
  Läser fortfarande ett par bloggar t.ex. Sandra, Elsa, Flora, Johanna Bradford och Underbaraclara för att jag gillar deras flöden med vackra bilder och vardagsliv, följer även ett par av dem på Instagram. Får väl erkänna att jag också läser de gamla familjen annorlundamammorna Carola Wetterholm och Mirka Norrströms bloggar, men det är mest på rutin och för att jag älskar att störa mig på dem, haha.

  Vet inte vem Therese Lindgren är mer än att jag sett henne nämnas här men läser inte de inläggen.

  På tal om influencers på YouTube, kan du inte prata om de kommande ändringarna fällande COPPA och FTC som snart sker på YouTube och innebär att alla videor med innehåll som ”kan vara intressant för barn” inte kommer kunna ha kommentarsfält eller kunna tjäna in pengar på samma sätt? Det kommer påverka hela världen och jag är helt bestört över att så få vet om det, eftersom det kommer leda till att särskilt tjejer blir GROVT censurerade i det content de kan skapa på YouTube (eftersom riktlinjerna är så vaga och tjejer tenderar att skapa content som kan vara kul för barn att se på även om de inte är målgruppen)

  blondinbella har slutat följa pingis?

   Nä är det sant?! Stoppa pressarna!!

  Känns ändå rätt sjukt att jag började prenumerera på Therese när hon hade runt 20k följare. Tycka vad man vill om hennes innehåll, men någonting rätt har hon ju gjort eftersom hon kommit dit hon är idag. Det är många som hållit på med Youtube lika länge som hon som inte alls nått samma framgång. Therese är en av få influencers jag följer också, både på Youtube och Instagram – har avföljt de flesta faktiskt pga tycker inte de ger mig något. Den senaste jag började följa på Youtube var nog Anis Don Demina, för jag gillar hans energi och personlighet. På Instagram var det Fayme, för att jag hörde henne i en podd och tyckte hon verkade skön.

  Bloggbevakning upptäckte jag efter att en kompis skickade en snap för två år sedan, där jag såg att hon läste ett blogginlägg med en spännande rubrik. Minns inte rubriken, men googlade i alla fall på den och hamnade här. Sedan dess surfar jag in här minst en gång per dag, mest för kommentarsfälten, haha.

  Det började med att jag läste Ilvas italienska blogg som hade goda recept och fantastiska bilder. I något sammanhang hänvisade hon till Mamselamsens blogg. Som jag läste och blev glad av. Det här måste vara säkert 15 år sedan eller när kom de första bloggarna? Sen fejdade Mamselamsen iväg och jag undrade om hon startat en ny blogg. Så när jag googlade så hittade jag en gammal blogg hos dig C. Och på den vägen är det ?.

   Åh vad jag saknar Ilvas blogg och hennes recept!
   Jag hittade Ilva genom Mamselamsen och hittade hit genom att jag fick höra (av en annan bloggare som läste&skrev hos Mamsen och Ilva) att Mamsens C hade startat en ny blogg.

  följer inga alls… läser ett fåtal bloggar varav din. Hamnade säkert här för att nån länkat till dig på nån blogg som inte tål kritik, för det är det många som inte gör.

  Min sambo insjuknade i cancer för några år sedan, fann av slump Vimmelmammans blogg.
  Blev enormt irriterad på hennes bortskämda och pubertala stil.

  Övertygad över att boken hon publicerade är skiven av ngn annan.
  Boken var tämligen enkel men väldigt bra skriven trots hon hängde ut både sitt ex och sin mamma.

  Vad gör man inte för publicitet/pengar?

  Därefter halkade jag in på matbloggar eftersom det är mitt stora intresse och en del inredningsbloggar.
  Gillar matbloggarna men irriteras av deras ständiga reklamsamarbeten som börjar ta över helt.

  Hamnade på bloggbevakning av en slump.

  Hade du Camilla haft en annan typ av blogg hade jag säkert följt den dagligen också.
  Hade gärna sett mer av din privata sida…du är helt klart en intressant tjej.
  Bloggbevakning är i särklass bäst.

  Stor del beror faktiskt inte endast av bevakningen i sig utan att dina inlägg inte innehåller svordomar/stavfel och usel grammatik som hos de andra bloggerskorna.

  Befriande.

  Bella dramat är som en daglig såpa man bara inte kan/får missa 🙂

   Hoppas att din sambo blivit bättre! ❤

  Kollade för skojs skull 2 st tubare som har prenumeranter i ungefär samma åldersgrupp (tror jag) som Therese
  Jocke och Jonna : 913 tn
  Bianca: 311 tn
  Margaux: 259 tn

   Tre st blev det visst, la till Margaux.

  Jag kommer inte ihåg hur jag hittade Bloggbevakning men fastnade
  och läser varje dag för jag blir underhållen både av inläggen och av svaren.

  Komiskt nog hittade jag din blogg pga en annan ”skvallerpress” kritiserade din blogg, att du mobbar folk och kryddar händelser till rena lögner. Jag var ju givetvis tvungen att kolla in din blogg och sen dess är jag hooked ?
  Jag anser dock inte att du mobbar människor och ljuger ihop smarriga stories, du är snarare väldigt källkritisk men ger dina egna åsikter och tankar vilket inte är förtal.
  En annan anledning till att jag går in här 2-3 ggr per dag är du skriver väldigt bra och slänger alltid in en lagom dos av sarkasm i dina inlägg.

  Jag hamnade här för några veckor sedan när Google skrev nyheter jag kanske gillar. Började kolla in och läser sedan dess. Google hade tydligen rätt.

  Therese har börjat rikta in sig mer och mer på barn, det är det som har hänt så nu har ytterligare några 9-åringar hittat till hennes kanal.

  1. Kammi

  2. Pga att jag innan läste Blondinbella men tyckte det hon skrev slutade att gå ihop och att hon ljög. Letade efter bevis om jag hade rätt eller fel och hittade hit

  3. Flera gånger varje dag, älskar Bloggbevakning!

  Följde Therese ett litet tag men avföljde snabbt igen för att hon kändes så… fejk? Känns som om alla hennes åsikter baserar sig på vad man ”ska” tycka och hon känns inte som om hon är sin egna människa. Vet inte hur jag ska förklara det på ett annat sätt.
  Följer i princip inga influencers, är trött på hela den världen.

  Jag förstår verkligen inte hur Therese Lindgren kan ha 1 miljon följare. Är det för att det är så naket där numera som alla småpojkar går in på denna ”oskyldiga youtuber” och följer henne, eller är det för alla miljarder samarbeten som ingen verkar ha något emot?

  Från att ha älskat Therese inspirerande videos när hon levde själv och hade ett mer vanligt lägenhetsliv (utan fet plånbok och led utav ångest) så retar jag mig nu på hennes fejkade leende och plastiga livsstil. Hon verkar inte ha ett uns kvar av sitt gamla jag, allt är bara ett brett fejksmajl med tandfasader, tandblekningar, nya kläder, klockor osv. Aldrig att hon skulle gå till secondhand och köpa kläder eller prata om riktiga opopulära åsikter som inte är mesiga så som ”jag gillar inte programmet Vänner”. Att hon vågar berätta om galna fans jag antar att hon har, eller annat som ger något på riktigt. Det är så mkt hittepå och clickbaits men alla bara köper allt hon säger. Hon kan ljuga och gå helt emot vad hon står för, alla försvarar henne oavsett. Som videon när hon betalade en ”pojkvän” på mobilen, den videon försvann efter en dag (för att Anders äntligen sade stopp?) då hade videon ”försvunnit” enligt Therese, alla trodde på det. Var tog bästisen Zäta vägen? Samarbetet med Jotex, varför kom aldrig möblerna om dom nu ”älskade” dom? Hon gjorde en 24tim live som skulle läggas ut (hela) men pga att hon var så otroligt otrevlig mot Anders så lade hon bara ut en menlös sammanfattning i efterhand på ett par sekunder. Hon kommer säkert alltid vara poppis oavsett, men vad som inte är okej är att ingen vågar gå emot henne eller ifrågasätta henne trots att hon är rik som ett troll och samarbetar med allt och alla. Sist var det nu om Arbetsförmedlingen men då lade hon sig ju bara platt och alla köpte det med argumentet ”vi har inget emot Therese, hon har inte gjort något fel” Folk vill hellre trycka ner Isabella L. men hon ÄR redan nedtryckt, varför sätter ingen Therese under lupp? Inte ens du som har denna blogg gör det, varför?

   Håller med.

   Jaaaaa! Mer granskning av Therese! Hon känns inte alls äkta, beter sig ofta som en fjortonåring och verkar så obehagligt osäker och lätt att vända kappan efter vinden. Var inne på hennes IG igår och fick en chock, går inte alls ihop med min tidigare bild av henne. Mkt posiga, nakna bilder med konstiga captions till. Hon känns extremt bekräftelsesökande

  Jag började följa henne förra veckan. Hamnade hos henne av en slump när jag ”forskade” lite på om Dysons locktång var bra. Gillade henne direkt och började följa…

  Jag har avföljt lindgren då hon gör allt för att få människor att se videorna genom att lägga massor clickbaits b.la.

   Aldrig fattat det roliga med att följa Tråkgården, eller jo, om man har barn och bor på landet passar det nog.

  Den senaste svenska influencern jag började följa på YouTube är nog Ribecka, annars är det Arga Skånska Män men tror inte de räknas haha. Min absoluta favorit dock som jag inte missar NÅNTING ifrån är Helen Torsgården, ÄLSKAR henne!! Hamnade här när du skrev ut vem Egoinas pojkvän var pga nyfiken, hehe. Sen stannade jag och kollar orimligt många gånger om dagen. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.