Är det ”full circle” för Josephine Qvist?

Personen bakom det här kontot har haft rätt på tillräckligt mycket genom åren, så jag kan helt enkelt inte bara avfärda det som ett rykte. 🙂
Jag har egentligen svårt att nu se Josephine som en deltagare i Ex on the beach, trots att det var där hennes karriär tog sin början.
Josephine var med i den svenska premiär säsongen där deltagarna inte riktigt hade koll på vad som skulle hända och vilka som skulle ramla in under inspelningens gång.
Ställer man upp nu vet man ju att redaktionen förmodligen kommer ha skakat fram något gammalt ragg från Rhodos 2004 som man fick sandloppor i arslet tillsammans med eller någon liknande romantisk anekdot.

Skulle det mot förmodan skulle stämma att Josephine ska vara med i EOTB 2020 – tror ni de lyckats få dit hennes hockeyspelande ex Stefan Warg då?
Som kommer plöjandes på stranden i hockeyhjälm och mankini?
Det hade varit något!
Sanna mina ord, att jag skulle kolla då! 🙂

Jag ser dock detta som ytterst osannolikt, att Josephine skulle vara med igen i Ex on the beach…men…
Hon har avslöjat på Instagram att hon lämnar LA för att flytta hem igen, och vad vore bättre än att sparka igång ett sådant återtåg med än att slut cirkel med programmet där allting tog sin början?
Ett narrativ som heter duga om du frågar mig!

I sin video på Youtube säger hon dock att anledningarna till att flytta hem är:

 1. Hon vill inte gå i skolan.
 2. Hon vill inte bo kollektivt med massa människor i ett hem som inte är hennes/inrett då det är onödigt att lägga pengar på det här hon inte vet hur länge hon stannar. ( Kan HEEEELT sympatisera med det!)
 3. Hon kan inte jobba i USA.

Hmmm….
Ex on the beach skulle ju vara jobb, men samtidigt känns det inte riktigt som någonting jag kan se henne göra NU.
Ah ja… det återstår att se helt enkelt, men OM jag har rätt så lovar jag att bara säga ett liiiitet ”I told you so” eftersom det inte ens egentligen är mitt avslöjande. 🙂

Vad tror ni? Josie i EOTB 2020?
Ett kliv framåt i karriären eller ett kliv bakåt?
Vad tycker ni?

64 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har svårt att se Josephine i ex också faktiskt 🤔 ännu svårare att se Warg, eftersom de är mitt uppe i shl-säsongen, och de spelar väl in tidigt under våren? 🤓

  Svara

   Tant här undrar vad shl är. Jag anar att det inte står för Swedish hockey league?! 👵🏻

   Svara

    Nästan. Svenska hockeyligan.

    Svara

     Haha var det så? Kul! Jag trodde det var nån internet-förkortning.

     Svara

    Tant 2 här: fattar vad ”Ex” är för program men aldrig sett. Är det bra tycker ni..?

    Svara

     Definitivt inte bra om man är tant
     /också tant

     Svara

     Är ej tant men tycker ändå att kolla på Ex är slöseri me tid! Älskar skräptv men ex är tom för mycket skräp för mig! 😅

     Svara

     jag tycker det är ett skit program. Noll underhållning och DRAMA men not even the good kind

     Svara

   Who?

   Svara

   Tror absolut inte Warg, Örebro hockey lär inte släppa i väg en av sina spelare för att spela in en såpa mitt under säsongen plus han bedrog Jossan och det var därför det tog slut så tror inte att han skulle tacka ja.

   Svara

   Brukar det inte sändas tidigt på våren, isåfall borde det redan vara inspelat. Tex så är ju redan nästa säsong av PH inspelad och sänds i vår och säsongen efter den som kommer sändas nästa höst spelas in just nu 💁🏼‍♀️

   Svara

  Du kämpar verkligen för att få det här till bevakning istället för skvaller men tyvärr 😂

  Svara

  Första meningen?

  Svara

   Och flera andra.

   Svara

   Aaah tack! Trodde det var jag bara. Var tvungen att läsa om 4 gånger innan jag helt enkelt bara hoppade vidare utan klarhet.

   Svara

  I know not, and I care not.

  Svara

  Vem?

  Svara

  Hon har ju verkat så anti Ex on the beach så har svårt att se att hon skulle vara med igen.

  Svara

   Fast å andra sidan har hon blivit mindre relevant i influencervärlden de senaste åren och att hon sumpat världens chans att få en riktigt bra utbildning så har hon väl inte mycket annat till val.

   Svara

  Lite korrläsning innan du publicerar ett inlägg skulle ju inte vara helt fel… Är så många syftningsfel ibland att det blir störande…

  Svara

   Ibland? En annan får ju härdsmälta över hur illa språket behandlas här. I stil med ILs engelskaförsök eller Nellie felanvändning av hela meningar.
   Stay in school kids, and dont do them drugs

   Svara

  OT men fotot på Greta Thunberg för 121 år sedan är faktiskt riktigt roligt 🙂 Skrämmande likt.

  Svara

   Tycker du? Jag tycker inte det. Utan flätan hade ingen reagerat på bilden.

   Svara

    Jag såg inte ens flätan först utan reagerade på att de var lika.

    Svara

    De är ju identiska. Drag, minspel, allt.

    Svara

    Skojar du? Ser exakt ut som Greta.

    Svara

     Skojar inte. Tycker inte att dragen var så jättelika alls.

     Svara

   Var finns det?

   Svara

    Daily mail bland annat.

    Svara

   Väldigt likt faktiskt! Ser ut som Greta med något smalare ansikte.

   Svara

  OT, vet inte om detta redan diskuterats, men Erik Selins nya börsnotering… Vad tror ni, kommer Bella utnyttja det på något sätt?

  Svara

   Men varför försöka skvallra om han när han inte vill vara så offentlig? Bella skriver knappt om honom. Låt folk vara som inte själva väljer att dela med sig av sitt liv.

   Svara

    Nu är en börsnotering väldigt offentlig och han var en kändis i finansvärlden även innan Bella. Och detta handlar egentligen inte om honom utan om Bella möjligtvis har som plan att utnyttja denna situation eftersom hon har en strategi i allt hon gör.

    Svara

    För att han aktivt vald – och väljer – att vara en del av Mrs. dramans dramatiska liv och därmed associeras med henne. Skrivs väl också om Odd, Hajen, Kissies kille (namn?), Aleks, Mogis kille etc. Så varför skulle hennes man vara undercover? Bella skriver dessutom ganska ofta om honom, om man frågar mig.

    Svara

     Skulle säga han är mest offentlig av dessa dessutom. Följer man finansmedia vet vad vem han är.

     Svara

      Eller hur. Han är en av de största i fastighetsvärlden i Sverige.

      Svara

  2004 var väl den generationen typ… 5 år?

  Svara

   GenZ är fortfarande 5 år. Max tolv år gamla.

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Wow, det låter fantastiskt! Jag ska genast ringa Dr. Igbinovia. Skulle gärna återuppliva kärleken med min högstadiekille, han hade moppe och allt.
   FREEEEEDRIK, vi är snart återförenade!

   Svara

    Lägg det i appen ”Vad” så blir det som mest kraftfullt 🙂

    Svara

  Kan du inte skriva ett inlägg om hur gardet infört nya regler, gjort sin instagram privat och nu tar bort alla följare som frågar om styrelse, ekonomi, stadgar mm? Jag har inte varit en av dom som helt tappat förtroendet för gardet. Men detta är ju skrämmande. Att man tystar dom som frågar relevanta frågor. Det är ju ändå en förening där man tagit emot pengar från folk. Då måste man väl kunna fråga hur saker gått till? Tex hur dom kunnat valt in en ny styrelse medlem utan årsmöte mm..

  Svara

   Låter som vilken diktatur som helst. Lite ironiskt när de själva blir värre än de vill bekämpa. Cissi Wallin, du är pinsam.

   Svara

    Hon påminner mig om när den nya presidenten tar över i slutet av Hunger Games och man får den där isande känslan i magen när man hör hennes tal…

    Svara

     Tycker allt är fruktansvärt pinsamt. Är väldigt märkligt att större medier inte rapporterar om det. Vem fan säger att man inte får skriva kritik liksom? Ni FÅR INTE kritisera mig/oss när jag/vi gör fel. Ge oss era pengar och håll käft. Vi har en hemsida att bygga. Och lite föredetta medlemmar vi tänkte skylla allt vi gjort på, så behöver cash till det.

     Svara

    Nu är det ju inte bara Cissi som är gardet. Så lugna er. Tänker inte gå in på någons person. Men hur dom skött gardet är inte snyggt. Undrar om någon av dom suttit i styrelser förut och vet hur det fungerar kring att ha en förening?

    Svara

   Nu har jag inte själv gett pengar till dom, men om jag hade gjort det skulle jag väldigt gärna vilja veta vart pengarna egentligen går. Tycker man borde ha rätt att få veta det?
   Hemsidan kostar ju tydligen ingenting, om jag förstått det rätt? (Att hon som gjort den, har gjort det gratis)
   Och idén med Gardet är att de som jobbar med det gör det pro bono? För ”den goda sakens skull”? 🤔
   Vad är det som kostar då?

   Svara

    Först hade de en webbyrå som fick typ 100 000 för att göra hemsidan och sedan bröt de med den byrån och tog in en annan som fick typ 50 000 för att slutföra arbetet och nu har de bestämt sig för att byta hemsida helt och den nya som inte är lanserad än har tydligen en kvinnan gjort gratis så 150 000 insamlade pengar åt fanders.

    Svara

     Alltså, vill man stötta kvinnor och kvinnokampen finns det andra seriösa organisationer att sponsra. Tänker inte ge en krona till någon som Cissi Wallin är involverad i, hoppas fler tänker likadant. Hittills har ju pengarna i hennes projekt hamnat hos fastighetsbolag och webbbyråer 🙁.

     Svara

  Har svårt att se det. Känns som att hon förändrats väldigt mycket sedan hon var med i EOTb.

  Svara

  ILs offerkofta i senaste inlägget: SOM hon kämpat för att Marisol skulle få jobba med det hon anställts för (CSR), men de andra bolagen (Läs: Pingis) kämpade emot. Nu när IL återtagit kontrollen ska allt bli frid och fröjd och hållbart och miljövänligt. Man tar sig för pannan!

  Svara

   Hon lever vidare pga människor som du som går igång på det. Sluta besöka hennes blogg, sluta skriv minsta lilla här så kommer hon snart vara borta som influencer. Hon lever ju på att ni skvallrar just nu. Siffrorna var fejkade, hon flyttar från sitt hus, företagen har rasat och hon har erkänt sig besegrad. Slutar folk ge henne klick kommer hon inte kunna fortsätta. Case closed.

   Svara

  Du är verkligen så himla duktig på de du gör!! Är alltid lika imponerad över ditt arbete!!

  Jag kan inte undgå att fundera över den här köphetsen och samarbeten som alla gör där vi som läsare/åskådare matas med kampanjer och förslag på allt som ska köpas. Vi blir överväldigade med lyxiga vardagar och inköp i massor. Frågan är när vi känner att de blir stopp, alltså när vi tröttnar på ständig konsumtion? Jag tror att Isabellas ”fall” Bara är en del i det här. För några år sedan hade hon säkert lyckats ska ett luftslott som hänförde alla. Va tror ni?

  Svara

   Imponerad av ett inlägg fyllt av stavnings och syftningsfel? 🤔

   Svara

    Är man inte helt dum i huvudet så vet man vad hon menar. Och bryr sig inte.Men språkpoliserna är igång med sina pekpinnar.

    Svara

    Med normalintelligens torde det sig vara enkelt att förstå vad som menas i såpass enkla texter som förekommer här.

    Svara

  Någon mer som är morgontrött? 😴
  Sjukt svårt att komma upp på mornarna nu…

  Svara

   Helt omöjligt att vakna. Jag har timer på kaffebryggaren till 07, den går igång fem minuter efter väckarklockan. Inte ens doften av nybryggt kaffe får upp mig ur sängen. Jag är dessutom hungrig hela tiden… Måste vara kroppens sätt att försöka få energi när solen gått i ide.

   I mitt nästa liv ska jag nog bli en katt eller en björn istället. Eller ett mumintroll! 😊

   Svara

  Ordet ”narrativ” är favoritord hos många nu märker jag. Tycker så sällan att det passar in egentligen, men har det en annan betydelse än typ berättelse? Sett det här flera ggr, JÄTTEMÅNGA gånger på Cissis insta osv. Känns lite pretto. Ja sorry för dagens OT, men ordet förekom ändå i texten 😉

  Svara

   Det kan också innebära att man upplever att agendan/manuset är ”satt” redan innan.

   Svara

  Det verkade ett tag på henne att hon inte ville något annat än att inte behöva bli förknippad med sin tidigare medverkan… men ärligt talat förvånar det mig inte att hon nu kommer dyka upp igen.
  Hon är inte lika relevant som influencer längre och då det är andra gången hon hoppar av studier inom kort så ser hon väl ingen annan utväg att försöka bli relevant igen.

  Svara

  Hur funkar den där spoilersidan och varifrån kommer infon? Och varför kan sidan inte stoppas? Måste ju skada serierna eller är det bara jag som slutar kolla? Sjukt nyfiken på vad/vem som ligger bakom och vad som driver personen/erna….

  Svara

  Hon ar med, jag bor i USA och hon forsvann fran skolan 2,5 vecka under inspelningen.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.