Nina Rung till attack mot DNs Lisa Magnusson

Nina Rung menar att DNs Lisa Magnusson skriver saker om henne som hon varse sig sagt, skrivit, eller menat. 
Kort och gott menar Nina Rung att Lisa Magnusson ljuger som en häst travar i den här ledaren om Linnea Claeson.
Artikeln är bakom betalvägg, så det är säkert relativt många som köper det Nina Rung publicerat som sanning rakt av, istället för att betala en liten slant för att själv kunna läsa artikeln.
Det gjorde jag, och jag måste säga att jag är ytterst förvirrad över alla de påståenden Nina Rung gör på Instagram.
Läser vi verkligen samma artikel?

Jag kan nämligen bara hitta ett enda ställe i hela ledaren där Nina Rung omnämns med ett påstående som hon själv kallar för lögn, och då är det i form av ett citat som plockats direkt från hennes Instagraminlägg.
Sen återkommer hennes namn en gång till där Lisa Magnusson enbart refererar tillbaka till ovan nämnda citat. (…om man – som Nina Rung kallar det – ”hittat på”.)

Och när frilansskribenten Emilie Roslund nu ifrågasätter hur mycket av Linnéa Claesons berättelser som egentligen stämmer (Göteborgs-Posten 15/11) skriver kriminologen Nina Rung: ”OAVSETT om Linnéa skulle hittat på, överdrivit eller sagt något som inte går att ’bevisa’. Vad har det resulterat i?” Jo, svarar hon sig själv: ”Fler har fått veta mer om övergrepp och våld. Om feminism.” //Ur Lisa Magnussons ledare från tDN.

Här under följer Nina Rungs originaltext på Instagram som hon senare gick in och ändrade, men från början så inlägget ut så här.
Citatet som Lisa Magnusson hänvisade till är alltså till punkt och pricka Nina Rungs egna ord.

Så var är alla lögner?

Tack för tips!

 

113 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Antifeministerna bara slåss och slåss och feminismen är det egentliga offret

      Köp dig en offerall. Winther is coming.

      Har Mia Skäringer plastikopererat sig?!!

      Du måste gräva. Hon är definitionen av ”ändra synen av kvinnors kroppar”.

        Har tänkt länge att något gör hon med ansiktet iaf.

          Näsan, kindbenen, käklinjen

            Sant tills en fött barn.

            Är du manshatare eller bara kukhatare?

            Antifeminst!

        Men alltså… Hon har ju aldrig sagt ”se på mig, var som mig, jag är perfekt utan operationer!” Hon har pratat om att kroppshets och snäva definitioner är fruktansvärda, vad jag vet har hon aldrig sagt att hon själv inte är ett offer för dem. Det känns som en rätt rutten sak att gegga loss i med ”granskningar” och ”grävande”. Att hon själv gjort en operation tar ju ingen trovärdighet ifrån att hon säger att mallen för kvinnokroppen är snäv.

          Hört att hon fixat bröst, käke, näsa och gjort en omfattade fettminskning…

            Jahapp och?

            Kindbenen också.

            Vad har hon gjort med käken? Korr av under/överbett?

              Nja inget med bettet direkt, tror hon har lagt fillers för skarpare käklinje.

                Kolla in hennes instagram från sommaren 2018. Då hade hon lagt för mycket fillers i kindbenen och hade alldeles runda bulliga kinder.

                  Eller så hade hon ätit lite för mycket glass. Lägg av nu!

                    Går inte att äta för mycket glass!

                      Åh, det har du helt rätt i!

                      För mycket för att få visa sina kinder på instagram utan konsekvenser, kanske?

                      Sant! Går däremot att lägga för mycket Restylane på kindbenen!

                    Hon var smalare än vanligt 🙂

          Eh, jo? Att hon skönhetsopererar sig och använder fillers säger ju just att vi kvinnor inte duger som vi är.

          Hon visar att hon inte vågar låta naturen ha sin gång och åldras. Hon visar att smal är bättre än tjock.

          Hur ser Mias egna selfies ut? Alla är tagna snett uppifrån med insugna kinder och plutmun. Det är vad hon vill visa sina följare när hon lägger upp selfies.

            Det säger väl snarare att hon tycker att HON SJÄLV inte duger?
            Att hon pratar om att förändra synen på kroppar samtidigt som hon kämpar med att acceptera sin egen behöver inte vara en konflikt.

              Vilken hycklare hon är

                Precis. Vilket hyckleri. De flesta jag känner för ju faktiskt inte ingrepp. Eller ljuger och hittar på för den delen.

                  Ö

            Säger det verkligen att det inte duger som vi är – eller att hon precis som många andra kvinnor inte är tillräckligt starka för att stå emot? Det handlar inte bara om att Mia ska stå upp för sig själv och det hon säger utan bära allt som vi adderar till. Vi ser hennes som en förebild, hyllar henne för hennes ord men vem stöttar henne när hon är svag? När hon inte orkar och kanske viker sig för det strukturer som finns.

            De flesta av oss har åsikter och som är lätta att ha i det tysta. Att stå för när vi sitter hemma – men hur många hade orkat bära dessa åsikter och kämpat för dem i det offentliga? Jag tror att många av oss håller med det hon säger, men långt ifrån alla lever efter de åsikterna.

            Titta bara på fenomenet Greta. Hela Sverige hyllar henne för hennes arbete, följer henne på facebook och höjer henne till skyarna. Vilka lever som henne? Vilka har ändrat sina rutiner, sin vardag eller sin livsstil för att ställa sig bakom de åsikterna vi prisar och ”ta ansvar” för miljön – mer än bara källsortering..

              Vadå hylla henne när hon är svag? Hon drar in jättesummor med sina shower, tror snarare hon skrattar hela vägen till banken OCH till Akademikliniken.

            Du bara missar alla gånger hon lägger upp klipp när hon är Tabita eller gulletussan eller febrig och förkyld? Självklart vill väl hon precis som de flesta känna sig fin, lägger du bara ut fulbilder på dig själv? Känns som att så fort något tar ställning för ngt så ska denne leva upp till detta till 100% i helighet, amen. Gud förbjude den som fortf är mänskligt efter att ha sagt något om någonting.

              Om du blir miljonär på att predika en lära så förväntar jag mig att du följer den själv – ja.

                Vet ärligt talat ingen som lever exakt som de lär men är du undantaget som bekräftar regeln så grattis!

                  Jag predikar ingen lära för någon, driver ingen hatkampanj mot män samtidigt som jag är gift med en man, har aldrig gjort ett ingrepp eller ens en skönhetsbehandling men kampanjar ändå inte mot sådant. Jag är fan så mycket mer äkta än fejk-Mia Skäringer 😀

                Hon har inte blivit miljonär på att predika en lära. Hon är komiker och skådespelare.

            Hahaha, ja visst. Tredje bilden på hennes IG är verkligen uppifrån och med putläppar.

          Hon säger att hon har no more fucks to give. Jag skulle vilja säga att det är skitsnack. Hon bryr sig massor.

          Dubbelmoral som vanligt. Jag har börjat gå efter regeln ”vad ylar personen mest om”. Det personen ylar mest om är det den gör själv.

          Mia Skäringer pratar om att stoppa kroppshetsen men hetsar mest av alla. Lady Dahmer hatar vita män och är gift med en vit man. Cissi är ”vänster” och betalar svart. Linnea Claesson klistrar ihop sitt eget näthat med bilder hon hittat på Grindr.

            Så ofta precis så som du säger.

            Word

            Ja exakt? Herregud de agerar precis tvärtemot vad de predikar, medan de flesta jag känner är precis som de påstår att de är! Usch

            Men nu handlar ju tråden om Nina rung. Vad är det som är så svårt att FATTA! Att ni kvinnor aldrig kan hålla er till ämnet. Fan också…..

              Kvinnans vägar äro outgrundliga. Jaha, nu beter sig Mia som de där konservativa böghatarna?
              Hon opererar sig o föraktar operationer. Vad är detta.

              Alltinghandlaromcissiwallin

      Din kommentar är ju helt osann. Det är ju en liten grupp (men tyvärr väldigt välkänd) grupp feminister som tyvärr ljugit och ”bråkat” såpass mycket att majoriteten feminister fått ta avstånd från er. Det är inte ”feministisk kamp” att ljuga, manipulera och allmänt bete sig som ett monster som står över lagen och skada andra människor. ”Ni” kommer inte kunna lura i såna som mig att det är mig eller mina döttrar ni fajtas för eftersom era egoistiska och självforharligande objektiv är aldeles för uppenbara. Nu räknar jag inte riktigt in linnea här, hon har fått saklig kritik men jag har hopp om att hon tar till sig den för hon är egentligen en ganska oskyldig variant av mycket värre exempel och jag tror hon kommer mogna. Men bland de som högljutt försvarar linneas rätt att ljuga för ”kampen” bör man ju ta sig en funderare på varför de tar den här approachen och vad det finns för mkt värre exempel än LCs förhållandevis harmlösa överdrifter. Jag tror inte det handlar om försvar av linnea eller den feministiska kampen (sic) utan man har egoistiska syfte när man drar den här parallellen och är rädd att bli avslöjad.

    Medelålders kvinnor…

      Är bäst!

        Speciellt i grupp som gardet

    Vad håller Nina Rung på med? Jag har alltid tyckt att hon verkar vettig..

      Samma här ?

      Hon arbetar som ”kriminolog”, kallar hon det.

        Nina Rung borde inte kalla sig krimonolog. Vettiga personer som kallar sig kriminologer har doktorerat. Nina Rung har bara en grundutbildning. Hon pratar som hon vore en forskare men är bara en debattör och aktivist bland alla andra. Det är pinsamt att media tar in henne som expert. De kanske tror att hon är forskare eller så kvalar hon in som kvinna tyvärr.

    Fattar inte.
    Tyxler det du skriver om linnea och cissi är tråkigt. Är de influenser?

      Klart de är! Måste en influencer se ut som en Barbie och älska shopping i dina ögon?

        Linnéa ser väl ut som en Barbie och älskar shopping.

      Men lol.
      Ja, och både Cissi Wallin samt Linnéa Claesson är bra mycket större influencers (dvs. påverkare) än tex ”Hannalicious”, ”Lojsan” och allt vad de ointressanta sprättbenen heter..

      Och jag tycker det är intressant! Däremot tycker jag Isabella och många andra är ointressanta. Tur att vi är olika!

    Frändfors ❤️

    Nina Rung är väl kulturmarxist, de brukar ha ett elastiskt förhållande till sanningen. Vi talar om kvinnan som trodde att våldtäktsvågen i Sverige skulle stoppas av armband på festivaler med texten ”Tafsa inte!”.

      ”elastiskt förhållande till sanningen”, jämrans vad skrattade åt det! Ha, ha!

      Det man gjorde med armbanden var att informera om sexuella övergrepp. När man sprider information om exempelvis våld i nära relationer, övergrepp, våldtäkter mm så ser man att anmälningarna därefter ökar. Vilket det också gjorde i och med dessa festivaler. Tjejer vågade anmäla. Tyvärr fick det ju inte killarna att sluta begå sexuella övergrepp… som vanligt.

      Ljug inte. Hon trodde inte alls att det skulle upphöra men däremot att man skulle börja prata om vad sexuella övergrepp betyder och att vi blir mer medvetna om vad som är okej och inte okej. Och även påpeka det viktiga i att anmäla.

      Och att det ökade antalet gruppvåldtäkter berodde på datingappar och ett ”nytt sätt att träffas”. Mmm ja det låter troligt. Där förlorade hon mig, för gott.

    Dessa ständiga tjafs och bråk förstör så mycket. Bråka om större saker som gynnar feminismen istället.

    2018 anmäldes 22 500 sexualbrott i Sverige
    98% av sexualbrotten begås av män.

      [Borttagen kommentar]

        Han är tydligen redan identifierad. Tack vare folk på fb.
        Sajten alla säger sig hata men som ofta visar sig göra samhällsnytta…

          Man kan väl ogilla den fast samtidigt tycka att den är användbar i vissa avseenden?

            Det är en bra sajt på många sätt, tyvärr tar rasismen över i en del trådar så man inte orkar läsa, men vad gäller att ta reda på information är de ofta före all traditionell media.

    Denna feministkult (Elaine Eksvärd, Nina Rung, Cissi Wallin, Linnea Claesson osv…) är så sjukt läskiga och oärliga. De ljuger om allt och verkar inte ha någon empati alls för den skada som de gör för feminism och kvinnor som faktiskt är utsatta idag.

      Ja Elaine Eksvärd är bra på att skarva på sanningen. Men så är ju sanningen relativ, det är framförandet som betyder något.

      Man kan tycka vad man vill om Rebecca Weidmo Uvell. Men hon lyfter ändå hur Elaine använder statistik. En Tweet från 01 maj.

      https://twitter.com/RebeccaWUvell/status/1123613663263432704?s=19

      ”En sak jag har funderat på är den här kampanjen Tre ska bli noll, om sexuella övergrepp på barn. Givetvis är all uppmärksamhet kring sexuella övergrepp jättebra, det jag reagerar på är skrämselpropagandan bara.

      För Elaine Eksvärd och de som driver den hävdar att 20 % av alla barn är utsatta för sexuella övergrepp. Utan att nämna att statistiken inkluderar tonåringar. Och det handlar där om jämnåriga eller nästan jämnåriga som på olika sätt tagit på dem på ett sätt de inte vill.”

      Rädda Barnens https://t.co/QtQdpwnpzs

    Blev så förvirrad, fick för mig att det gällde Nina från ph ?

    Kommer vi prata om hur LC:s ”paus” egentligen handlar om PR? Det första man gör efter en händelse lik denna (jobbar med kriskommunikation själv) är att köpa sig mer tid för att fila på ett svar. Nummer två är att lämna ett skriftligt svar via ett medie man själv kan kontrollera, då ifrågasätts inte ens svar live (som vid en intervju exempelvis). Nummer tre är att förminska sina fel och be om ursäkt för dom. Nummer fyra handlar om att sätta på sig en offerkofta i hopp om att vinden ska vända och sedan försöka casha in som vanligt. Kul att folk börjar se igenom det.

      Jag håller med. Det pinsamma är dock hur manipulerade hennes fans är. Enligt dom så är det hon som är offret i detta och har inte gjort något fel. Jörgen, Lotta, Anki, Christer och allt dom nu heter.

      Inväntar nu ett ”tyck synd om mig-svar” på kritiken från LC. Hon kommer skriva hur ”nätmobbad” hon känner sig efter granskningen. Hur alla ”hoppat på henne för att hon är en kvinna”. Alla kommer sedan tycka synd om henne och vipps så får hon fortsätta sitt jobb på Aftonbladet.

      Förresten… Är det inte rätt kul hur alla dessa utsatta Instagramfeministerna (LC, Cissi, Dahmer, Mia etc.) är vita och jätterika? Ändå är det dom som frontar den svenska feministrörelsen.

        Ja! Vita, rika och hetero, med rika vita män. Och så ska de berätta för oss andra att vi ska dumpa vår kille och gömma en flykting.

          Så jäkla sant!!! ?

            LC är väl inte hetero?

    Nina Rung har helt på egen hand gjort sig helt omöjlig inom polisen, det var någon podcast hon lyckades sabba så att polisen var tvungen att lägga ner den. Känns som en stabil person.

      Aldrig gillat henne, hon har gett, och ger, ett galet och instabilt intryck. Det kan hon ju få vara på sin lilla kant men problemet är att hon har fått och får en massa plats i det offentliga rummet. Hon borde bara ignoreras liksom CW, LC och resten av megalomanerna.

        Personer med mycket makt som ljuger och använder makten enbart för egen vinnings skull på ett ohederligt sätt, som Cissi Wallin, ska alltid noga granskas och ifrågasättas.

        Att tysta ned sådant beteende är väldigt farligt i längden. Jag tror inte att Cissi, eller vem det nu är som upprepar att allt bör tystas ned under varje inlägg, skulle vilja leva i ett sådant land.

          Menar inte att det ska tystas ner, men att de inte borde ha fått så mycket luft (och därmed makt) från första början. Svensk media måste sluta lyfta helt fel människor bara för att de är kvinnor som älskar att höra sin egen röst och se sig själva på bild = lätta artiklar/storys.

      Va? Källa? Varför skulle polisen lägga ner en podd pga henne?

          Bra obejektiv källa osv

            Svårt att veta om du är ironisk eller inte.

    cissi försvarar henne på hennes instagram. Säger väl allt cissi, att tycka ett en liten lögn om övergrepp för feministiska frågor framåt :)))))

      Ha! Hade det inte gynnat Cissi att försvara LC så hade hon inte tvekat att positionera sig emot henne. Men nu vill hon smila in sig hos de få feminister som inte ännu tagit avstånd från henne.

      Cissis inlägg på sin instagram är verkligen otroligt manipulativa. Tur att de flesta insett detta nu.

      Cissi är en oerhört obehaglig person som inte verkar ha några spärrar alls för vad hon är förmögen att göra enbart för egen vinnings skull.

      Självklart försvarar hon Linneas lögner. Linnea är ju också en ängel jämfört med Cissi när det kommer till lögner och hot.

      Vems instagram? Lär dig skillnad på deras och sina så blir allt enklare

    Det är intressant att en kriminolog är så ute och cyklar + häver ut sig saker såsom Nina Rung gör. Undrar om hon har missat kursen om viktimologi… Det är också intressant att hon föreläser inom Treskablinoll med den attityden hon har.

    Mvh/en annan kriminolog

      Kriminolog och kriminolog, vad har hon i bagaget? En D-uppsats?

        Exakt. Hon är ingen expert alls eller intellektuell, högutbildad eller sofistikerad. Hon är en popakademiker med en trendig supercool ”dokusåpspojkvän”. Hon är ”känd från TV”.

        Kriminologi är heller ingen vetenskap och med sådana som Nina Rung så visar hon bara att kriminologi är ett Kalle Anka-ämne baserat på låtsasforskning. Hon kallar sig feminist. Har lite ”punkig frisyr” samt ironiska tatueringar och en f.d C-kändis till hipsterpojkvän. Just därför får hon vara med i TV och agera ”expert”.

        Med sådana som hon gör att en akademisk titel inom humaniora icke betyder ett smack. Idag är det ett skämt som bara bygger på förakt mot verklighetens folk som får lida pga de vansinniga teorier dagens popakademiker använder sig av. De använder kvinnor och människor i överlag som försökskaniner för deras absurda experiment på fakulteten.

      Ha inga stora förväntningar på en som är gift med en snubbe som pissade i en väska.

        Peter Rung verkade utöver sitt nattliga kissande på golvet, i sin egen väska osv i Bigbrother, vara vettigast i huset i sin säsong, minns jag.

        Men när han sedan först blev tillsammans med Agneta Sjödin och därefter Nina Rung, framstod dock tyvärr det nattliga kissandet i vardags- och sovrummet inte längre som någon tillfällig spårad engångshändelse som råkade filmas i Bigrother.

        Har inget förtroende för personer som Nina Rung och Cissi Wallin som försvarar lögner. Cissi har ju tagit sin mytomani till en helt galen nivå, så att hon försvarar lögner är inte lika förvånande som att Nina gör det. Dock faller Ninas hela trovärdighet när hon så tydligt visar avsaknad av moralisk kompass.

    Är så otroligt besviken på Nina Rung som jag haft som stor förebild för utsatta kvinnor och barn. Har personligen träffat henne och lyssnat på hennes föreläsningar. När jag läste hennes Instagram inlägg om Linnea blev jag helt förfärad och min första tanke var är hennes konto kapat. Har följt henne på Instagram länge och inlägget om Linnea ger helt fel signaler om att lögn kan vara av godo. Skärpning Nina och gör om och gör rätt för att behålla respekten från oss feminister. ?

      Jag ska erkänna att jag också trodde bättre än så om Nina Rung. Är lite besviken nu.

      Samma här. Jag avföljde både Nina och Peter i dag.

        Bra. Falska narcissister har tillräckligt med menlösa följare som likt döda fiskar bara flyter medströms.

      Ja reaktionen på att läsa det inlägget och uppbackning bakom lögnerna – helt frapperande galet. Munnen på vid gavel. Detta innebär ju att Rung helt offentligt flaggar med sina egna värderingar. Avslöjar sig själv. För egen hand. Och SEDAN går i försvar när orden speglas tillbaka? Lika märkligt det.

      Men som sagt. DET inlägget i sig gör ju personen helt irrelevant i seriösa sammanhang som bygger på trovärdighet och tangerar dessa områden/teman. Hon kanske skulle ha gjort som Linnea och anlitat en ”spökskrivare” som kan filtrera bort de knasigaste klaveren när man ska ”rida ut i försvar” till sig själv och sina uppenbara felsteg, istället för att trassla in sig ännu mer. OBS menar INTE det är rätt att köpa sig konsultslingreri bara för att man har råd, och SANNERLIGEN inte inom detta gebit!!

    Tack Camilla för att du vågar ta upp det här! Nina och även hennes man Peter lever i en annan värld. Jag har sett för längesen att Nina ljuger om BRÅ och friserar siffrorna. När det gäller Linnea så får ingen nämna något negativt för då kommer Nina direkt. Det som är tragiskt är att Nina ska stå för feminism! Ja eller hur. Hu vilken lögnare Nina är.

    Sorry för OT under detta inlägg.

    Men Kenza gör helt seriöst reklam för twist shake. Nu måste det vara skralt i kassan. Är ju som mammornas DW och bara sett små konton göra reklam för detta.

      Det är ju öppet spår om två timmar, är detta verkligen så viktigt att det inte kan vänta tills dess?

        Ot om influencers får man skriva trots att det inte är öppet spår zzzz

    Jävlar. Jag var just inne på Nina Rungs instagram, gillade två kritiska kommentarer till hennes senaste inlägg. Blev BLOCKAD!

    Gör detta mig till ett internet-troll nu? Väldigt mycket sänkt ribba för internet-troll isåfall.

    Ninas senaste inlägg är på samma tema. En lång (mycket lång) redogörelse om hennes förträfflighet, följt av hård kritik mot Lisa Magnusson för att hon VÅGADE kritisera Nina som gör så mycket från kampen.

    Inte för att någon tvivlade, men nu står det iaf helt klart att Ninas åsikt är att det är fel att granska henne eller Linnéa. De är alldeles ör förträffliga för kampen för det.

      Dessa människor visar att dom inte ens klarar av att föra öppna dialoger då minsta lilla kritik hur kritik oavsett hur konstruktiv den är raderas och blockas. Härligt och ärligt 🙂

    Nina och maken Peter är Cissi-vurmare sedan gammalt. Inte så konstigt att de hanterar kritik på ungefär samma sätt, då med fokus på Nina Rung. Tyckte först det såg skojigt ut med Peter Rungs peppande kommentarer i CWs kommentarsfält men efter Ninas haveri och ”krishantering” blir det så tragiskt tydligt att lika barn leka bäst i deras fall…

    Jag läser alltid Nina Pung.

    Om man inte kan bemöta kritiken i sak angriper man ”tonen” eller personen som för fram kritiken. CW:s och Linnéa Claeson har ljugit om mycket. Det är uppenbart.

      Exakt! Och genom detta hänger sig åt fokusförflyttning och blåser upp den frågan in absurdum. Allt för att undkomma det egna/egentliga ansvaret.

      Ang Haveristerna verkar många inte ha fattat att det väl är rätt så seriösa personer men som har som ”poddidé” att ”hänga” på skype och få ur sig sin frustration över diverse klandervärda personer under visst inflytande av alkohol. Ville de göra en välkammad granskningspodd hade de givetvis inte brustit ut i de haranger som nu hämningslöst florerar mitt i dessa trots allt viktiga granskningar. Enklare då att ”skjuta budbäraren”, men blir direkt pinsamt när man ej förstått kontext och koncept. Och de har ju ändå fått igång ”gammelmedia” som i det längsta blundat och inte velat utreda.

    Enligt Nina Rung beror överfallsvåldtäkter, gruppvåldtäkter och utomhusvåldtäkter på (håll i er nu): varmt väder, Tinder, brist på fritidsgårdar och annat. Hon menar även gång på gång att otryggheten och våldtäkter icke ökat i Sverige. Samtidigt är hon feminist. Men alla andra feminister, som t.e.x hennes väl Cissi Wallin, menar på att tillvaron för kvinnor aldrig varit värre.

    Nina Rung har även i direkt radio sagt att man måste veta berusningsgraden på en kvinna innan man tror hennes våldtäktsanklagelse. Men var Cissi Wallins berusningsgrad viktig för Nina Rung?

    Lär er följande, att kämpa för kvinnors rättigheter är modigt, men det är icke samma sak som feminism. Jag tycker feminismen är kvinnofientlig.

    Nina Rung är tyvärr otroligt oseriös. Hon är ”ändamålen helgar medlen” personifierad.

    Hennes make, dåren i Big Brother är det ju helt galet att folk höjt upp som någon seriös person..

    CW, LC och NR… vilket gäng..

    Nu är det väl ett ypperligt tillfälle för henne att visa hur STARK och SJÄLVSTÄNDIG kvinna hon är och leva upp till alla dessa floskler och tomma ord (för det är bara ord som genomsyrar hennes ”kamp” för jämställdhet och allt annat trams. Ne, riktiga kvinnor och självständiga människor behöver inte tillföra en grupp eller stå emot ett sk ”förtryck” i sitt dagliga liv. Om någon behandlar dig illa så SÄG IFRÅN då som en normal människa om du inte tycker det är ok. Jag behöver inte tillhöra en grupp för att känna att jag kan stå upp för mig själv. Jävla dravel och hittepå-rörelse. Vi har LAGSTADGAD jämställdhet i detta land. Räcker inte det? Vi har ju för i helvete BOMDÅD var och varannan dag i detta land! Barn som rånas på sina jackor och grejer! Och hon fejkar om nån idiot som skickar en bild till henne för att hon skall kunna fortsätta sin låtsaskamp.
    Det är inget annat än hyckleri på hög nivå och hon och alla andra feminister skämmer ut oss som kallar oss kvinnor. Som tur är ser jag mig främst som människa. Jävla trams är vad det är.

    Vad är nästa grej? Ska folk som har inkontenes eller problem med magen gå ut och bilda ”kamp för oss med konstant ränneskita”! Hissar inte kommunen vår randiga bajsbrun-gulaflagga så FÖRTRYCKER de oss med magproblem! Jävla idioti, man blir helt matt av denna idioti som sprider sig som en jävla pest. Hade mitt företag gått ut med att ”menscertifiera” bolaget hade jag sagt upp mig. Så jävla pinsamt och hela resten av världen skrattar åt oss.
    När ska folk fatta att bara för att du inte går ut öppent och visar ditt stöd så betyder det inte att du motsätter dig det. Varför skall kommunerna inte hissa djurens rätt-flagga? Är de EMOT djurs rätt!? Är de FÖR djurplågeri??? Va???!!! jävla idioti och logiken i dessa människors hjärna måste vara som en dåligt saltad skuren soppa; DÅLIG!
    HYCKLERI rakt igenom. skäms!

    MVH
    En RIKTIG Kvinna

    Finns ingenting jag gillar med Nina Rung, absolut ingenting. den syn hon har på människors sexliv är totalitär och ska enbart ge ett kön mer makt. hon bidrar till ett tråkigt asexuell samhälle. finns för mycket som ska missgynna män stort. hur fan är det ett arbete för jämställdhet? denna anti porr arbetet som hon hjärntvättar människor börjar låta som hon är radikalt religiös. Nej
    till Nina Rung du har fel om rätt mycket och det säger mer om dig än det du beskyller andra för. Du bygger ett samhälle som vill ha full kontroll på privat personers intima stunder. du tydligen så är det bara vissa män i dina ögon som du sett som skräp långt innan de begick dessa brott det blivit fällda för. Jag bojkottar allt du står för. för det du gör är lögn och senaste inlägget du gjorde ang våld i nära relationer är absurt, du leker med de mäns känslor när du i förväg redan dömt dem som en risk för kvinnor som nu är isolerade under den nuvarande corona krisen. såklart män reagerar stark när du agerar som en lynchmobb och förutsedda domar mot män du inte känner. Ditt agerande under corona krisen skapar bara mer kaos än nödvändigt. din feminism är gift. ska jag uppfatta det som att du medvetet vill splittra familjer med din rappakalja. Du förstör familjer med det du skriver. du skapar paranoia hos kvinnor och speciellt männen. du skapar osäkerhet hos båda parterna. Du gör mer skada än vad du hjälper

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.