Bör Gabriella Joss lägga band på sin kåthet?

 Har man levt så många år ihop + har barn ihop träffar man inte vem som när som ! Man måste tänka på barnen innan man tänker på ”Så tråkigt det är att va själv”, eller vad du nu tänkte…

Man måste ju tänka på barnen innan man hoppar i säng med vem som helst? 
Har jag tolkat Cassandras kommentar här ovan korrekt då? 
Och ”vem som helst”?
Vad tror hon att Gabriella ska göra?
Bjuda hem första, bästa kille från Tinder som har både penis och puls för att maratonkn*lla samtidigt som barnen ligger bredvid dem och sover i samma säng för att hon inte kan kontrollera sin djuriska kåthet?

Herregud, fram för mer djurisk kåthet säger jag!!!
En 24-årig kvinna som är singel får väl känna sig precis hur mycket eller lite kåt som helst och välja att ligga med precis vem hon vill så länge det känns bra för alla inblandade, medan Cassandra här ovan mest verkar tycka att GabJossan ska ta ett par månader där hon går runt i svarta sorgkläder och ett kyskhetsbälte som gått i baklås innan hon överhuvudtaget får tänka på Tinder, män och sex igen.

Tror ni Cassandra ställer samma krav på Fjodor och andra nyblivna singelherrar eller är skammandet av kåthet och sexualitet exklusivt för kvinnor enbart?

Tack för tips!

192 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  OT:

  Cissi Wallin ber nu folk på sin instagram swisha till en kvinna som dömts att betala 5000kr till den mannen som förgripit sig på kvinnan i fråga. Känns så märkligt att Cissi som väldigt ofta pratar om hur rik hon är, inte bara kan sponsra dessa 5000kr utan att instagramma om det? Varför ska hennes följare som troligen är bra mycket fattigare swisha, men Cissi får credden som den som hjälper kvinnan?

  Tycker inte rika människor aldrig kan få samla in pengar, men i detta fall känns det som en grej för att få goodwill snarare än att det är enda sättet för kvinnan att få hjälp.

  Svara

   Kanske går pengarna till Cissi själv? Låter som hennes case och det beteendet skulle inte förvåna mig …

   Svara

    Det swishas direkt till kvinnans nummer.

    Svara

    Cissi gör det självklart för att det ger henne socialt kapital. Som med allt annat hon skriver och gör.

    De som fortfarande inte ser hur manipulerande hennes instagram är, måste tyvärr vara lågbegåvade på något sätt. Så lättmanipulerad är det oansvarigt att va. Faktiskt.

    Cissi har också plitat ihop ett extremt manipulativt inlägg om rättegången på Gardet.nu, där hon ljuger rakt upp och ned om flera saker. Helt otroligt att hon kan med.

    Solklart att Cissis hot mot Camilla fungerade på något sätt. Precis som Cissi ville i hotet, har Camilla inte skrivit ett enda ord om henne efter det. Sorgligt men sant.

    Svara

     Vad ljuger hon om?

     Svara

      Sina sk vittnen. Cissi lät Camilla starta en blogg så att den inte kunde spåras till henne själv, där Cissi gav Camilla all text den skulle innehålla. Den döptes till Virtanen-s off-r och i den skrevs lögner om att han hade våld-ag-t mm många kvinnor, och att bloggen skrevs av ”anonyma okända kvinnor”. Den enda berättelsen som hamnade i bloggen var berättad på nästan precis samma sätt som Cissis berättelse i polisutredningen 2011. Många reagerade på likheten redan från första början och misstänkte att Cissi skrivit den själv.

      Cissi postade på ig att hon fått länk till bloggen via en för henne okänd person. Camilla skrev därefter ett inlägg om detta, där hon upprepade Cissis inlägg som sanning. Cissi har i efterhand nekat till all inblandning i bloggen.

      Nu har ju dock Camilla erkänt detta när hon blev hotad av Cissi, så Cissi har alltså fabricerat ”bevis”.

      Svara

   Varför skrivs det inga inlägg om Wallin här längre, många är nog nyfikna på hur rättegången gick så inlägg om det här vore intressant och önskvärt av många tror jag.

   Svara

    App app app, passa dig. Snart kommer mamma Camilla in och fräser åt dig att hålla tyst.

    Svara

     Inget att rapportera om…

     Svara

      Jo, det finns mycket att skriva om sättet och om vad Cissi skriver om. Efter hotet har det inte skrivits ett ord här. Något mer ligger bakom. Camilla svarar inte på frågor om varför hon slutade skriva om Cissi efter hotet. Det finns massa att skriva om utöver rättegången. Jag förstår verkligen inte heller varför den skulle vara så farlig att nämna. Finns ingen rimlig anledning.

      Cissi har varit inblandad i ytterligare rättsprocess där hon skyddat Camilla, tror jag bestämt.

      Svara

       Det är nog lite rörigt i de nätverk Cissi fanns el. finns? i.
       Och snart kommer ett avgörande i åtalet mot henne som förmodligen kommer påverka debatten i Sverige.

       Se bara hur Sveland, Läckberg, Skäringer med flera skriver.

       Helt enkelt, en jävla soppa! Det kan bara bli fel!!!!!

       Svara

        Det finns ju redan domar inom exakt samma område, bla om Metoo och U-f M-lmr-os. Inget nytt kommer att hända i och med att Cissi sannolikt döms. Även om hon gärna vill få det till det. I fup:en framgår att hon lurat i sin advokat att många utomlands, bla i USA, följer hennes rättegång, och att domen mot henne kommer att få en stor internationell betydelse. Hon slutar aldrig ljuga.

        Svara

         Självklart, du vet mer än jag. På riktigt. Men om hon döms kommer det bli ett jävla liv på diverse instagramkonton. Vilket många vill ha. (Mäns våld mot kvinnor)

         Oavsett guldgåsens uppförande så måste den hållas vid liv.

         Och gåsen Cissi sitter och njuter. Hon lever för konflikter!!

         Svara

       Nej, ingen ytterligare rättsprocess i pipe line som jag skulle vara inblandad i. Innan jag publicerade mitt inlägg om Cissis hot och avslöjade att det var hon som låg bakom bloggen, I samma veva fick jag veta att anmälan mot bloggen hade lagts ner i brist på bevis då det inte gick att få fram vem som faktiskt låg bakom den.
       Därför var den inte med i det här åtalet. Det ska bli intressant att se hur åklagare mfl går vidare nu när bloggen ”content manager” helt plötsligt identifierat sig själv.

       Din teori från ovan är dessvärre helt inkorrekt och Cissi har inga hållhakar på mig, men eftersom jag var minst sagt jävig när jag rapporterade om Cissi och #metoo så insåg jag snart att det nog ändå var bättre någon annan än jag rapporterar från tingsrätten.

       Svara

    1. CamCam har uttryckligen talat om att hon inte skriver om rättegången så länge ärendet inte är avgjort.
    2. ”Nyfiken på hur rättegången gick”. Finns massor att läsa i dags- och kvällstidningar. Dom meddelas den 9 december. Då får vi reda på hur rättegången gått.

    Svara

     Vill man läsa felaktigheter om rättegången så är det bara att klicka in hos Mona. Förstår inte hur denna människa får hålla på och skriva skit.

     Svara

      Ja, juridiken har hon inte koll på.

      Svara

   Men snälla! Hon använder sin plattform till något bra, kvinnan i fråga kan inte bry sig mindre om vart pengarna kommer ifrån. Måste vara så sjukt tröttsamt att hitta fel i allting.

   Svara

    För att Cissi har en baktanke med allting. Finns ingenting hon gjort som varit genuint.

    Svara

     Men snälla nu va det kåthet som skulle diskuteras?
     Att Cissi uppfattas lite ”intensiv” i sin debatt mot en del kvinnor. Ja, det är ett avslutat kapitel att prata om, Punkt!

     Åter till kåthet?

     Svara

      Hej Cissi! 👋🏻 Är inte alls ett avslutat kapitel.

      Svara

       Alla som inte orkar läsa om Bella o Cicci hela tiden är inte Bella och Cicci. Paranoid much?

       Svara

        Nu går det verkligen inte att jämföra mängden inlägg om Cissi med antalet om Bella..

        Svara

         Finns det inga vanliga kvinnor i Sverige längre

         Svara

     Vissa är så naiva och blinda inför Cissis manipulativa sätt att man skäms åt dem.

     Svara

    Hur motsäger det att hon kan stå för bidraget själv?

    Svara

    Ja vad vet vi om hur mycket Cissi har bidragit med till kvinnan? Skulle hon skriva ut det hade det ju klagats på det istället?

    Svara

     Problemet är att Cissi hade skrivit ut det. Utan att hon behöver göra det. Cissi har en baktanke med ALLT, hon skulle aldrig göra något som inte gynnar henne. Skänka pengar = enbart om det kan bli ett inlägg på instagram med skryt om hur snäll hon är.

     Svara

      Känner du Cissi privat?

      Svara

       Känner henne tillräckligt.

       Svara

        Cissi gör allting för egen vinning.

        Svara

     En person med 200m på kontot hade väl i så fall swishat hela beloppet på 5000kr?

     Svara

      Eller hur 😂 Hon vill mycket men vill inte betala själv 😂

      Svara

       Precis som att hon 2018 swishade sin svartbetalda nanny och prutade ner ob-betalningen från 180-150kr. Cissi är miljardär och slipper i och med den svarta betalningen att betala skatt, arbetsgivaravgifter osv. Nannyn får ingen semesterersättning, pension eller försäkring, men ändå ska Cissi pruta 30kr.

       Cissi nekade i Haveristerna till att hon betalat arbetskraft svart. När hon konfronterades med lögnen någon vecka senare, blåljög hon igen och påstod att hon aldrig sagt det. Detta trots att hon i Haveristerna beklagade sig över vänstermänniskor som slår sig för bröstet över hur fel det är med svart arbetskraft, men sedan ändå i smyg nyttjar det. Hur sjuk ÄR Cissi?!

       Svara

      Hon kanske redan har swishat 15 k? Vad vet du? Tröttsamt med folk som letar fel i ALLT.

      Svara

       Fast i så fall är det ju vilseledande? Om hon säger att se samlar ihop 5k för att täcka skadeståndet?

       Svara

       ALLT Cissi gör är för egen skull.

       Svara

   Cissi måste väl spara ihop till sitt eget skadestånd? 🧐

   Svara

    Hon har råd

    Svara

    Hon och hennes man är mångmiljonärer.

    Svara

     Nja, hennes man är det.

     Svara

      I ett äktenskap har man ofta gemensamma tillgångar. Deppigt liv att dela upp allt i ”mitt” och ”ditt” när man delar liv med människan.

      Svara

       Det är väl först vid en eventuell skilsmässa som tillgångarna blir gemensamma?

       Svara

        Nej. Enligt svensk lag ska man som gifta leva och ha samma standard.

        Svara

         Ahhhh, då förstår jag hur kvinnor väljer. Tack.

         Svara

        Stämmer ur juridisk synvinkel. Hur ett par löser det under äktenskapet regleras ej.

        Svara

      Eftersom dom är gifta så är det dom båda två som är mångmiljonärer, inte enbart han.

      Svara

       Nopp, de har äktenskapförord. Har hon berättat.
       Vilken it-kille har inte det😉?

       Svara

   Det är väl rätt typiskt det som de pratat om I haveristerna, att hon har noll förståelse för andras situation och tänker inte på hur oerhört privilegierad hon är.

   Svara

    Men hare gudrun, folk får väl tänka själva om de vill och har råd att swisha? Du vet ju inte om och hur mycket C bidragit med, och hon tvingar ingen.

    Svara

     Snälla var inte så godtrogen. Allt Cissi gör, gör hon för att skaffa godhetspoäng eller annan vinning. Tänk lite kritiskt och tro INTE bara på allt hon skriver. Hon ljuger som en häst travar och det så gott som dagligen.

     Svara

   Kvinnan säger även att hon lever på existensminimum, men för bara ett par dagar sen la hon ut en annons på facebook att hon säljer sin iPhone xs max som hon enligt henne själv köpt i maj detta året, ”men köpte ut mobilen och uppgraderade mig”
   En öppen fråga, har man råd med det om man lever på existensminimum?

   Svara

    Cissi kollar sällan källor innan publicering.

    Svara

  Kul hur en del är så oförmögna att se att ALLA inte måste tänka och vara precis som dom.. JAG hade inte gjort som Gabriella, men inte fan bryr jag mig i vad hon gör och inte gör. Herre gud folk.

  Svara

   Jag hade verkligen velat maratonkn.ulla, blev inspirerad av inlägget 😅 och ja, jag är samma person som skrev igår att jag vill ha dopp i min gryta till jul. Öknigare öken har ingen skådat.

   Svara

    Jodå, firade ett år utan ligg i lördags ”🥳”

    Svara

     Trodde aldrig jag skulle känna att jag inte vill ha sex. Jag vill ha sex, för att ha sex, men när jag har sex vill jag inte ha det.

     Så nu försöker jag acceptera att jag helt enkelt inte vill ha det.

     //fd. sexgalning

     Svara

     Jag har mitt jubileum nästa vecka 🍾

     Svara

      Är anonym 15:46

      Jag låg i juli så ligger (hehe) i lä då, men känner typ att det ligget inte gills. Det var inte meningen, det var inte jättebra och jag var inte intresserad. Vill känna riktig jävla lust o sen ett maraton på det

      Svara

      Må 2020 bli vårt sexår🙏

      Svara

     Jag ” firar” 6 år och innan dess var det oxå 6 år sedan jag fick ligga. 😭😭😭

     Svara

      P.s Jag hade bara ett one night stand för ett år sedan . Så det känns som jag inte har haft sex på 12 år. D.s

      Svara

       Va, fasen vad jag skriver fel i dag. Varför kan man inte gå tillbaka och ändra på det man har skrivit?
       * inte ett år sedan jag hade 1 one night stan utan 6 år sedan .
       (Väldigt tråkigt för mig med så lite sex)

       Svara

       I väntan på en kille/tjej att ligga med – köp en Satisfyer Pro. Jäklar vad den är bra! 😍😍

       Svara

        Den är helt värdelös.

        Svara

         Håller med. Mitt mest meningslösa köp någonsin.

         Svara

          Finns en mindre variant som är så mycket bättre!

          Svara

        Tack för tips 🌹

        Svara

  Snart 2020…sex är en drift.
  Den driften behöver bli tillgodosedd för att vi ska må bra.

  Svara

   Om man har den driften, ja. Alla har inte det.

   Svara

  OMG C, är det kris på bloggen eller vill du tjäna extrapengar innan jul? Så onödigt av dig att ta upp det här om GabbJ.

  Men självklart, sex säljer och är det största klick-betet. 😳🙈

  Svara

   Shit, är du en kränkt influensa som C skrivit inlägg om? 😂😂

   Svara

    Dutti minion, dutti!

    Svara

     🤣🤣🤣🤣🤣
     Åh jag känner mig 20 år yngre nu när jag blev kallad minion.
     Jag tar det som en komplimang och slickar i mig.
     Tack 😘

     Svara

  Mer intressant tycker jag är vad du tycker om GabJossans all reklam, alla samarbeten hon gör för det är väl långt mer än vad Isabella någonsin gjort. Ställer du samma krav på andra eller är skammandet exklusivt för somliga. Blir Gabriella också icke trovärdig då hon gör så mycket reklam? Tänker också på att Ilmrud och Wahlgren inte skammas och får skäll för att de gör reklam för produkter från företaget som anses oseriöst, locktången som för övrigt bytte namn från Mycurler till Fashioncurler när Wahlgren och Adrian började göra reklam för den, första gången Ilmrud gjorde reklam för den hette den MyCurler och nu Fashioncurler… och nu är det skidglasögon också.

  Svara

   Du ja, men inte de övriga 20 000 som läser bloggen. De vill ha snask och få anonymt slänga ur sig elakt skvaller om hatobjektet för dagen.

   Svara

  Tror en del mest är lite förvånade över hur snabbt hon gick från fruktfats-familjejoss till mer fjortisjoss..

  Svara

   Fast nää, det har ju varit tydligt att det varit dåligt länge. Det har hon ju till och med skrivit om.

   Svara

   Tycker hon reagerar precis som jag trodde. Inte särskilt oväntat alls.

   Svara

   Tycker också att hon förändrades väldigt snabbt, blev en total vändning där. Bra för henne/dem såklart om de nu mår bättre men känns lite synd då det var just den mysiga familjekänslan och tryggheten i deras relation (som det verkade iallafall) som var intressant och gjorde att iaf jag återkom till hennes blogg. Nu är det bara träna, festa, jobba… lite som att hon missade tonåren och nu tar igen det typ. vill inte döma henne, men det gick lite fort i svängarna (som läsare) och trovärdigheten sjönk litegrann :/ känner mig bara förvirrad.. men det kan ju vara pga att man inte vet orsaken till skilsmässan då de annars verkar ha en bra relation fortfarande

   Svara

    Känner exakt samma sak. Tråkigt att läsa en till blogg som går ut på exakt samma som alla andra. Och det intresserar mig inte att titta på posande rumpbilder 🤷‍♀️

    Svara

     Men läs inte då

     Svara

      Jag gör ju inte det

      Svara

       Ändå kommenterar du?

       Svara

        Ja, är det svårt att förstå varför?

        Att jag läser inlägg på bloggbevakning och kommenterar här, och svarar på en kommentar som känner som jag, motsäger inte att jag inte läser henne blogg.

        -jag gillar inte räkor
        -jag tycker inte heller om räkor
        – ät inte då
        – jag gör ju inte det
        – ändå säger du att du inte gillar räkor?

        🤷‍♀️

        Svara

    Ja det var ju snabba vändningar. Tycker inte hon verkar särskilt lycklig nu och det känns som att hon ångrar separationen men jag kan ha fel, följer henne inte så noga bara på insta och hon är inte lika aktiv där längre förutom med samarbeten.

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

      tror du det? jag fick känslan av att det var tvärtom – som att hon ”saknade” tonårs – och singellivet… sure att barn är lyckliga om föräldrar är lyckliga, men tycker ändå synd om barnen som blir skilsmässobarn så tidigt

      Svara

    Håller med. Nu känns bloggen tråkigare, träna, festa helg utan barnen, ta en låång dusch.. undrar om hon fått fler eller färre läsare? Känns som att hon kanske fick barn lite tidigt och nu vill ta igen barnfritt vuxenliv. Dom framstod ju som världens mysigaste familj så undrar vad som hände där..

    Svara

  Jag skulle inte vilja att varken min mamma eller pappa skrev ”jag är kåt av mig” på sociala medier.

  Sen önskar jag mina föräldrar ett bra sexliv om de känner lust.
  Men om jag skulle vilja läsa det någon gång?
  Nej.

  Svara

   Lovely!

   Känns det bättre nu när du fått spy ur dig om hur andra ska vara för att passa din smak?

   Svara

    Oj! Anses det där som att ”spy ur sig”?

    Ska du inte klämma in ett ”sluta hata PÅ Gabriella” eller varför inte ”sluta starta ett DREV mot Gabriella!”

    Sluta överdriva 😑

    Svara

     Hur tror du ett drev startar då?

     Svara

      Genom att Cissi Wallin hittar på en lögn som passar hennes agenda, och skickar sin instagramarmé på någon med betydligt mindre plattform.

      Svara

       Eller till valfritt mediehus. Lol. Fan vad hatad jag blev när jag drev med dem inne på svts sida.

       Svara

        Hur orkar du ens?

        Svara

    +1

    Svara

   Håller med. I dessa tider av att få uttrycka sig om precis allt offentligt, så tycker jag även att det följer med ett ansvar som förälder

   Svara

    Okej.

    Svara

   Håller med, fattar verkligen inte att folk har sånt behov av att prata om sina sexuella lustar i offentligheten. Alltså, ingen bryr sig.

   Svara

    Tydligt är det många som har åsikter

    Svara

   Vill du hellre ha en mamma som på ålderns höst inser att hon aldrig fick uppleva ett roligt sexliv för att det hörde inte hennes generation/kultur till? Det är rätt sorgligt. Heja Joss, och alla kvinnor som tar vara på sexlivet.

   Svara

    Men snälla det är väl inte det det handlar om. Klart kvinnor ska få göra vad de vill, men den här starka driften att basunera ut det för hela landet är riktigt konstig och osmaklig

    Svara

  Skit i det Camilla! Rapporten om hur Cissi case och hur det går. Det finns ju mycket tokerier att skriva om när det gäller Cw. Tycker jag iallafall!

  Svara

   Så sant!

   Svara

  Hon skriver ofta om hur mycket bättre det är för barnen att ha två lyckliga men skilda föräldrar än två olyckliga men gifta. Men nu skriver hon att hon mår dåligt och är ledsen. Så nu har barnen skilda men olyckliga föräldrar och en mamma som tröstdricker och tränar hela dagarna. Tragiskt att man inte ens håller ihop när man har så små barn.

  Svara

   Men snälla, det tar lite tid innan man blir glad efter man gått igenom en separation. Är du en robot eller?

   Svara

    Nej men jag skulle aldrig skilja mig. Och definitivt inte med så små barn inblandade.

    Svara

     Ok, vad bra för dig! Jag skulle själv göra det som är bästa för mig och mina närstående.

     Svara

     Själv skulle jag aldrig stanna kvar i ett förhållande jag är olycklig i. Men hey, alla är vi olika.

     Svara

      Gift dig inte med en man som gör dig olycklig då. Och skaffa absolut inte barn med en sådan man.

      Svara

       Aldrig hört talas om relationer som förändras? Personer som förändras? Vi får väl hoppas att din relation fortsätter på exakt samma sätt som nu.
       Jag blir verkligen provocerad av ditt dömande av andra människor och då har jag ändå själv aldrig skilt mig.

       Svara

        Alla förändras, det får man ju räkna med om man gifter sig. Det betyder inte att man måste skilja sig.

        Svara

         Naw…

         Svara

         Men gud vad skönt att det alternativet finns och att folk väljer att bränna färre år i dåliga relationer!

         Svara

          De som läst här ett tag vet att Lovisa Lo har väldigt konservativa värderingar samt alltid är 100% säker på att hen har rätt. Har alltid trott att hen är ett troll som mest vill provocera men kanske har fel.

          Svara

           Lovisa Lo älskar att lära oss alla okunniga hur vi bara ska bita ihop och älska varann tills vi dör. Oavsett vad!

         😂😂😂 Trollandet brukar komma på fredagar, gissar att du är tidig den här veckan.

         Svara

         Om din man vill skilja då? Vad gör du då? Vägrar?

         Svara

       Redig Märta 😏

       Svara

     Kul för dig då. Kan hälsa att jag själv efter 16 års ålder flyttade många många mil bort från mina föräldrar och har aldrig förlåtit dem för att de ”höll ihop för min barndoms skull”. Idag träffar jag dem så lite jag kan eftersom vi inte har några relationer, allt och alla var bara miserabla under min uppväxt och som vuxen väljer jag att inte vara en del av det. De skiljde sig 17 år för sent.

     Svara

     Om din man kräver skilsmässa då? du kan ju inte tvinga honom att vara gift och bo med dig om han inte vill?
     Jag håller med om att hellre 2 skilda lyckliga föräldrar än att växa upp i en familj med problem och bråk, + att jag unnar mina föräldrar att leva med någon som dem älskar och gör dem lyckliga, inte att leva i ett olyckligt liv för min skull.

     Svara

   Tragisk slutledning, vi har fan ingen aning om hur de hade det.

   Svara

   Tycker faktiskt också att det är så tragiskt att en del tar skilsmässa rätt lättvindigt. Framför allt när barn är inblandade. Det är bara ”jag, jag, jag”. Typ ”skönt att ha barnen på halvtid för att kunna fokusera på mig själv” som hon uttryckt.

   Jag menar inte att man ska hålla ihop till varje pris. Mår man dåligt i en relation ska man absolut bryta. Det är mer när orsaken är ”inte längre kär”, ”vi är mer som vänner än ett par” som jag reagerar. Men så är folk mer egoistiska nuförtiden.

   Svara

    Exakt Anna! Småbarnsåren är jobbiga för alla och man är sliten och trött. Men det är ingen anledning att skilja sig! Otroligt tragiskt. Gabriella vill dessutom redan ha varannan vecka. Allt för att leva så lätt och enkelt som möjligt, men totalt utan tanke på två små barn vars hela värld just vänts upp och ner för att ”glada föräldrar ger glada barn”. Nej, ansvarstagande, empatiska, uppoffrande och tålmodiga föräldrar som visar varandra respekt ger trygga och lyckliga barn.

    Svara

     Men precis såå ! Harman knappt energi att duscha är ju inte sexlivet super spicy. Klart man glider isär. Det har jag och min man absolut gjort. Men gäller ju att vara trygg i sin relation och att man hittar tillbaka till varandra igen när barnen är lite större. Sen mår alla småbarnsföräldrar bra av lite förebyggande parterapi. Känner att förväntningarna av vad småbarnsåren är och hurse faktiskt är ofta skiljer sig åt.

     Svara

     Lovisa Lo, har du barn själv? Lite nyfiken.

     Svara

      Ja jag och min man har flera barn tillsammans och jag är hemma med allihop så jag vet precis hur jobbigt det kan vara.

      Svara

       Usch, låter as tråkigt.

       Svara

        Fy vilken otrevlig kommentar.

        Svara

       Alla behöver väl inte tycka som du i alla fall, jag har 4 vuxna barn, hade aldrig barnledigt gick fint ändå, och nu ägnar jag mig åt barnbarnen. Döm inte andra.

       Svara

    Tänker att folk kanske inte ska ha så förbannat bråttom heller med giftemål, hus, barn och hela grejen, särskilt inte om man är så himla ung. Många unga kärlekspar tror ju att dom är det största kärleksparet sen Romeo och Julia typ och går all in, men sen håller det bara ett par år.

    Svara

     Samma med hon Linn från unga mammor. Tiingelinn på insta. Jävlar vad bråttom hon ska ha, och sen håller det inte. Shocking! 🙄

     Svara

    Tror nog att folk hade varit minst lika egoistiska förr om de hade haft (större) möjlighet att skilja sig

    Svara

   Kul att höra ifrån 50-talsvärderingarna igen!

   Svara

    Bättre med dagens värderingar tycker du? Skaffa barn så fort som möjligt. Separera när man inser att det inte är kul längre. In i nästa relation, skaffa barn och Repeat.

    Vill förtydliga att jag är absolut inte konservativ eller religiös på något sätt. Så att sitta o snacka om 50-talsvärderingar bara för att man ifrågasätter när en del tar så lättvindigt på skilsmässa är bara löjligt.

    Svara

     Definitivt bättre med dagens värderingar där kvinnor faktiskt har möjlighet (ekonomisk) att lämna förhållanden man inte vill vara i. Majoriteten gifter sig inte och skaffar barn med folk de inte gillar, utan går de isär så är det för att det inte funkar längre

     Svara

   Vem kunde ana att ett par som gifter sig som tonåringar inte skulle hålla ihop?! :O

   Svara

    Det är det många som gör. Så sitt ner i båten hörru.

    Svara

    Snälla 50% av giftermålen slutar i skilsmässor så det är inte bara tonåringar som skiljer sig, utan sätter folk ser på relationer i dagens samhälle har förändrats

    Svara

    Haha the shade!!

    Svara

   Så var du här igen. 1920 talet ringde och ville ha sin parterapeut tillbaka!

   Svara

  Gabriellas ”behov”. Fjodor kunde inte lita på henne efter telefonsamtalet…

  Svara

   Jävla trams vad har du för belägg för det, flanen i andra ändan luren kunde lagt på.

   Svara

    Ja det kunde han gjort. Istället spelade han in Gabriellas försök till otrohet och lade ut det på internet. Så kan det gå.

    Svara

     Riktigt pinsamt….

     Svara

  Ja alltså denna skilsmässa är verkligen en av de märkligaste. Jag helt medveten om att man bara ser en liten del av en persons liv i sociala medier och att det mesta förskönas.

  Helt plötsligt från familjepysmys till rumpbilder och festande. Tror helt enkelt att gabjoss tröttnade på familjelivet och vill vara ”ung o fri” nu. Ta tillbaka alla ”förlorade” år. Förklarar varför hon verkar vara så oberörd och tycker snarare att det är skönt att ha barnen på halvtid för att kunna fokusera på sig själv. Och så kan det gå när man har så bråttom att bli vuxen. Hon har hunnit gifta sig, skaffa barn, bygga hus och är inte ens 25. Hur många lyckas med det nuförtiden innan typ 35?

  Svara

  Hon är konstig.

  Svara

  TÄNK om det är så att allt som skrivs på Internätet INTE nödvändigtvis är sant.
  Ja, jag vet, ni får leka med tanken lite för att den ska mogna.

  Det skulle innebära att vi faktiskt INTE vet om damen ifråga är kåt. Vi vet inte någonting egentligen med all säkerhet om hennes relation med barnens far, varken hur den var eller är.

  Spännande va?

  Svara

  Finns något som kallas onani! Problemet löst

  Svara

   det är förvisso fantastiskt, men inte samma sak

   Svara

    Hellre onani än att dra hem någon som kanske mördar en eller ger gonorre.

    Svara

  Att skaffa Tinder det första man gör när skilsmässopappren är påskrivna och att kalla barnfria dagar för lyxigt känns desperat, omoget och egoistiskt.Men så är jag äldre än 24 också.

  Svara

   Så kan det bli när man har så bråttom att bli vuxen. Gifta sig, skaffa barn, bygga hus och skilja sig innan man ens är 24. Vips, så känns familjelivet inte lika kul längre. Man vill ta tillbaka alla ”förlorade” år och bli fjortis igen. Ung o fri. Så kan man sammanfatta denna skilsmässa.

   Svara

    What? Trodde hon var minst 35

    Svara

   Jag är 32 år, välutbildad och har tonårsbarn som bor växelvis hos mig. Tycker definitivt mina barnfria veckor är härliga. Det innebär inte att jag inte älskar mina barn.

   Svara

  Efter 8 år med min sambo tog det inte mer än tre veckor innan jag skaffade tinder och åkte hem till en annan kille och hade sex. Skadades någon av mitt agerande? Nej. Vann någon på det? Ja, jag. 🤷‍♀️ varför är det omoget att vilja ha sex?

  Svara

   Omoget att skriva om det på internet. Ligg hur mycket du vill!

   Svara

   Modigt att åka hem till en främmande snubbe och ha sex!
   Någon som visste var du höll hus, ifall något skulle hända?

   Svara

    Jag har åkt till killar flera flera gånger som jag bara chattat med någon dag upptill några veckor. Ingenting har hänt mig, men såklart risken finns.
    Jag tror vägen till ett samhälle där män och kvinnor kan lita på varandra, inte är att misstro allt och alla.

    Svara

     Omg. Skulle aldrig ta den risken.

     Svara

      Nä vi alla är olika!

      Svara

  Nu vill jag veta vad Bella har för sig istället?

  Svara

   Hon ska fira thanksgiving

   Svara

    Herregud….. Varför i hela fridens namn ska hon fira Thanksgiving?

    Svara

     Registrerade inte texten, det är ju bara lögner ändå så jag bryr mig inte när jag läser😂 (gick in för att jag hade tråkigt)

     Men det va något i stil med att hon gillar tanken/traditionen att vara tacksam för det man har….(hänvisar tillbaka till stycket ovanför😉)

     Svara

     Varför inte det gör jag också

     Svara

    Nja. Hon och barnen ska iväg på en thanksgiving middag. ”men senare ikväll väntar en Thanksgiving middag. Jag är inte så van att fira Thanksgiving eftersom det är en klassisk amerikansk tradition men jag gillar tanken bakom väldigt mycket.”

    Varför ska allt förvrängas när det gäller Bella? Stör väl inte om hon är med på en middag.

    Svara

   Löshåret är av, spraytan och töntigt påklistrat flin har dock fått stanna kvar.
   Samma sak med lögnerna…de försvinner inte de heller.
   Ena minuten svåra nästintill allvarliga smärtor tills andra minuten då man ska gå på fest med gubben.

   Svara

    Ja, allt med henne är så motsägelsefullt. Inget hon säger stämmer särskilt länge förrän de är nya bud med en helt annan inriktning. Från läkarteam och liggande arbetsställning, till att fira Thanksgiving?
    Hon är inte helt 🤪

    Svara

  Det blir väl nån slags självbevarelsedrift att kalla barnfria dagar lyx och skaffa tinder och vara ”lycklig” singel när man skiljt sig. Inte fasiken vill väl nån erkänna att det är skit och jobbigt? För då kan ju följarna få idéer om att hon inte visste vad hon gav sig in på, inte var säker på sin sak osv osv. Det hör nog till att romantisera hela singellivet med varannan vecka för vad skulle man annars gå in i? En depression?

  Svara

   Har man valt att gifta sig och sätta två barn till världen och sedan skilja sig innan yngsta hunnit fylla 2 år så tycker jag att man har ett ansvar att faktiskt visa att man inte är superduperlycklig och obrydd. Hon är en influencer och har ett ansvar. Önskar att fler influencers kunde inspirera till ett liv fyllt av mening, moral och goda värderingar istället för ytligt sex, rumpor och dekadens…

   Svara

    Jag önskar detsamma angpende ytliga influencers men tycker dock att man får ha ett visst överseende med hennes unga ålder,hennes hjärna är inte ens färdigutvecklad ännu.

    Svara

   Angelica Lagergren är ganska öppen med hur dåligt hon mår och vilken ångest hon har över att missa halva barnens uppväxt.

   Svara

  Jag är lyckligt gift med två barn. Men han är den första och enda jag haft sex med. skulle vi skilja oss så skulle det nog inte dröja länge innan jag laddade ner Tinder-appen. Inte för att hitta ett nytt förhållande utan för att få testa att ha sex med nån annan.

  Svara

   Är de båda barnen lyckligt gifta med dig också?😉

   Svara

    (Förlåt🤗😇)

    Svara

    😁😁👍🏾 den var så roligt .Jag såg inte syftningsfelet förrän jag läste din text. Tack 😂😂

    Svara

    Tack för skrattet!!

    Svara

    Haha, vilken miss 😂😂 den bjuder jag så gärna på 👍🏼

    Svara

  Ja det där med blommor och bin är ju olika. Och man kan bara göra som man själv känner. Jag hört man måste vara försiktig på tinder för tjejer har råkat illa ut. Och det är det ju inte värt. Så njut av livet men var rädda om er. 😊

  Svara

  Från att tidigare varit inspirerad och motiverad till att köra på samma spår som joss (hus, barn, gifta sig tidigt) så är jag numera istället uppskrämd av det. Tänkte faktiskt fria till min sambo men fick en helt ny syn på äktenskap efter det här, vilket är helt sjukt egentligen. Men jag har bestämt mig att jag kommer att vänta några år till.

  Har en närstående som också är 24 som har barn, är gift och är inne på 3:e huset nu. Tidigare var jag smått avis, eller snarare stressad av hur deras liv endast verkade ha medvind… men nu vet jag ärligt talat inte längre…..!

  Svara

  hon bör knulla och icke lägga band på sin kåthet enligt dagens horoskåp.

  Svara

  Mina barn har inget med mitt sexliv att göra vare sig sexlivet med deras far eller om jag eventuellt vill ligga med 63838439 andra. Hur tänker främlingar då att de har en infallsvinkel till att diskutera mitt sexliv utifrån att jag har barn eller att barnen har en far?

  Så märkligt.

  Svara

  Jag är mest konfunderad över hennes ekonomi. Jäklar vad hon verkar spendera!
  Sprillans ny BMW, äter/fikar ute massa gånger/vecka, pratar om att åka utomlands ungefär som att hon ska köpa lite mjölk. Och hon skrev tidigare om att hon skulle ha en boendekostnad på 15-20′. MYCKET pengar som ensamstående.
  Det kanske går bra nu. Hennes blogg har i mitt tycke blivit ännu ytligare och blahablaha efter skilsmässan. Så jag tror inte att den kommer att gå så himla bra framöver. Det var ju det gulliga familjelivet hon driver den på. Eller?
  Och när inte pengarna trillar in, då tror jag det blir det stor omställning för bruttan att gå till en vanlig vardag med jobb på bestämda tider, dagislämningar på tidiga morgnar och spenderbrallorna sprack visst.
  Skadeglad? Lite kanske, för den där ytligheten och skrytet retar mig.

  Svara

   Enligt henne själv drar bolaget in ca 2 miljoner/år 😉

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Berätta!

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

  Herregud bläcket på skilsmässopapperna är knappt torra troligen så bor Fjodor kvar vem hinner skilja fixa en rumpa och duscha 2 ggr i veckan ,plus svettas att få den perfekta röven här luktar det pinsamheter om inte tänk hon börjat duscha 3 ggr 🙂

  Svara

   Är du full…?J

   Svara

  Jag var gift med min älskade make och vi älskade och vårdade oss själva under goda två år och varje sak gick smidigt men 29 juni 2018 hade vi båda missförstånd och han sa till mig att förhållandet är över och att han inte längre har känsla för jag och jag vädjar till honom för att jag älskar honom så mycket men han vägrade mig att jag var så nere att jag kände att världen hade slutat för mig men min vän berättade för mig om en stavhjul som hjälpte hennes syster att få tillbaka sitt förhållande , ett bra jobb och tjänst i någon av hennes ansträngningar men till en början var jag rädd men jag måste ge den här mannen en rättegång eftersom jag älskar min man väldigt mycket och jag är inte villig att förlora honom till någon kvinna, så jag beställde tillbaka kärlek trollformel från den här stora stava casteren som heter DR PEACE och han gjorde mig till en glad kvinna igen för att säga att allt min man kom tillbaka till mig med mycket kärlek och ett omtänksamt hjärta … jag vittnar om den här stora spell spellisten du är en fantastisk man i det här världen och du betyder så mycket för mig att du är den bästa stavkasten r. Du kan kontakta den här mannen via det här e-postmeddelandet om du verkligen behöver få dina problem att lösa. här hans innehåll e-post doctorpeacetemple@gmail.com du kan också skriva honom via whats-app + 2348059073851 eller så kan du också kontakta honom på viber på +2348059073851.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.