Isabella Löwengrip används i annons mot oärliga influencersamarbeten

Men med tanke på vilka annonser offentliga människor som exempelvis Laila Bagge använts till utan att kunna få dem nedplockade så är det nog snudd på omöjligt för Isabella att göra någonting åt den här reklamen som cirkulerar på Instagram primärt.

Eller som den här artikeln där Reese Witherspoon är SÅ tacksam för Bianca Ingrossos produkt ”Retinol RE” som sålde slut på 10 minuter när den först lanserades. MAGISKT! 🙂

62 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vad tycker ni om att Kissie triggar upp priset genom autohöjning på budgivningen till musikhjälpen?

  Svara

   Den som budar på henne får skylla sig själv, är vad jag tycker.

   Svara

   varför inte försöka maxa pengarna som går till välgörenhet?

   Svara

    Fast vadå maxa pengarna? Vill hon maxa kan hon ju donera direkt istället för att donera på sig själv. Tror verkligen inte hennes syfte är att maxa hur mycket hon ger till välgörenhet utan hon vill betalar mer för att inte gå så billigt.

    Svara

     Ja absolut kan hon donera själv direkt men i en budgivning är automathöjning ett försök att maxa pengarna.

     Jag säger inget om Kissie här, gillar inte henne som influencer alls, men rent objektivt är det väl bra att det kommer in så mkt pengar som möjligt, vilket det gör med automathöjning?

     Sen vad orsaken bakom till detta är är en helt annan hemma: rädsla för att vara mindre ”värd” än andra influencers eller en genuin vilja att samla in stor summa till välgörenhet? Tror på det förstnämda.

     Svara

   Tycker det är riktigt dåligt gjort och visar bara att hon har komplex och vill pressa upp sitt pris för sitt egna varumärkes skull. Tror inte det har något att göra med att hon ”vill ge mer” till välgörenhet. Tror många blev chockade när Bianca förra året gick för över 200.000 så det satte väl ribban åt helvete högt.. så att då få typ 2000 för sin egen auktion känns väl lite som ett skämt.

   Svara

    jag tycker att oavsett om det handlar om att försöka göra det för sitt egna varumärke eller inte så är det ok för pengarna går ändå som sagt till välgörenhet.

    det är väl bara positivt då att influencers dåliga självförtroende och rädsla för att vara sämre utmynnar i mer pengar till välgörenhet. haha!

    Svara

    Vad gjorde Bianca förra året?

    Svara

     Har för mig att hon lottade ut en arbetsdag med henne med valfri aktivitet eller nåt. Två stora företag som budade mot varandra och trissade upp priset rejält.

     Svara

      Förstår inte varför inte andra influencers inte tagit efter Biancas idé. Företag är nog betydligt mer benägna att betala större summor för att få exponeras på det sättet än vad privatpersoner är sugna att betala för att luncha med Alexandra.
      Tänker att det hade jag inte ens velat göra gratis? Så oerhört stelt att möta upp en okänd människa man betalat flera tusen för att träffa.

      Svara

   Pinsamt. Hon är ute, klart hon måste buda på sig själv

   Svara

    Det är väl olagligt?

    Svara

   Det är så fult gjort. Hennes kille har höjt med 50 kr över alla för att testa hur högt de har lagt sitt högsta automatiska bud. Så fort någon har lagt högsta budet har han gått in och lagt 50 kr över för att trigga den automatiska budgivningen. Det är så tydligt gjort bara för att trissa budgivningen, inte för att han vill vinna…

   Svara

    Hoppas knäppskallen vinner!

    Svara

  Jag tycker nog ändå att just blondinbella är ansiktet utåt för just oärliga annonser och reklam.
  Men samtidigt, de bilder man lägger upp på sociala medier har man sagt ”hejdå” till.

  Svara

   Nej, det finns fortfarande något som heter Copyright och att man inte får ta bilder utan att källhänvisa, jag kan inte se att det här företaget har länkat till IL?

   Svara

    Och det är väl ändå internetkunskap 1-30 från 2003 att det som läggs ut på internet är inte längre ditt, oavsett regelverk. Hur naiv kan en människa bli?

    Svara

    Nu står faktiskt snett över ansiktet på I.L. ”pic. borrowed from…”, så det är omöjligt att missa vart bilden kommer ifrån. Det hade varit annorlunda om ingenting hade sagts!

    Lägg sedan till att hon har ägnat sig åt det som kritiseras, så det är inte frågan om något som är falska anklagelser som sprids som en sanning.

    Det enda man kan anmärka på är möjligtvis att personer anmärker på att en som inte spelar på ett rent sätt dras fram i ljuset och blir ifrågasatt!

    Svara

    Fortfarande inte ok enligt copyright att ta någons bild och hänvisa vem den tillhör. Man ska ha tillåtelse eller t.ex köpt rättigheterna för att få använda någons verk

    Svara

  Kanske någon som har koll som utformat annonsen.

  Svara

   Reagerade att all text var på engelska men sen står det på svenska ”Svep uppåt för att visa website”. Makes no sense. Ett svenskt konto?

   Svara

    Nja, det har väl snarare med att användaren har svenska som inställning på sitt konto? För den som lägger upp formulerar väl inte texten själv, det är väl standardtext för den funktionen?

    Svara

  Universum pekar ut hjälpsökande som cancersjuka och tandlösa mm. Varför alls skriva det. Ont i hjärtat.

  Svara

   Snacka om att blottställa människor utan att förstå hur kränkande hon är. Fast hon har väl aldrig haft något stopp när det kommer till hur hon beskriver andra människor?

   Svara

  Ang budgivning Musikhjälpen, läste att Alex Schulman har en tvångstanke/mardröm att Arge Snickaren vinner och han måste lyssna en timmes föreläsning om knarket i förorterna.

  Svara

   Hoppas hoppas 👍

   Svara

   Min mardröm är att behöva basta med Alex Schulman 😱

   Svara

    Äsch, tror han kan vara både djup och trevlig! Sen kommer du garanterat att analyseras 100% i hans och Sigges podd! 😂

    Svara

  Verkar som att Pingis och Bella inte alls är osams. Så roligt med alla tvärsäkra kommentarer om att det skurit sig, det visar att ingen egentligen har någon koll och att ALLT som skrivs här och på andra ställen av personer som är ”insatta” ska tas med en stor nypa salt.

  Svara

   Det är ju rätt självklart att de dock HAR varit osams

   Svara

    Inte helt självklart. De har bara inte synts i varandras sociala medier. Det betyder inte att de är osams eller har varit osams.

    Svara

     Att dom nu helt plötsligt taggar varandra på Instagram betyder inte att dom är sams heller….
     Alla måste sluta lägga så mycket vikt vid folks sociala medier…

     Svara

      Är ju det jag menar..bara för att man inte syns på varandras sociala medier på ett tag betyder inte det att man är osams, eller sams. Det säger ingenting om relationen. Kan mkt väl vara så, men det bevisar ingenting . Så egentligen vet ingen något om Pingis och Bellas relation än dom två. Sen sprids det ”sanningar” från folk som låtsas att dom vet. Sociala medier visar aldrig hela sanningen

      Svara

       Fakta kvarstår att Pingis är totalt osynlig i företagen och man kan inte skylla det på mammaledighet, för träna har hon oceaner av tid för.

       Svara

        Ok själv trodde jag att när jag går på föräldraledighet så är det precis så det ska vara. Att jag inte ska vara på företaget.

        Svara

         Men nu är Pingis på andra företag så visst är det konstigt?

         Svara

          Och Pingis är ingen anställd utan delägare och enl Bella har de största krisen ever!

          Svara

   Jag tror att Bella och Pingis är smartare än många. Att man drar åt lite olika håll är mer regel än undantag i de flesta företag med delat ägarskap, inget konstigt med det. Jag tror att dom gjorde, en helt ofarlig fnurra på tråden, bli offentlig med vilje,

   Bella som är ansiktet utåt hade fått stå hundhuvud för allt skit i företaget även om det är Pingis som är VD och bär ett större ansvar. För att fokus ska riktas mer mot Pingis så får Isabella lyfta åtgärderna offentligt och därmed vara den ansvarsfulla.

   Nu tror jag dock att det är så att Isabella har fått storstäda i LB så det är inte falskt, det krävdes bara att det kom ut i offentligheten för att folk skulle rikta fokuset åt rätt person.

   Svara

  På tal om oärliga influensers, Haveristerna-Myra pratar om Linnéa Claesons halvsanningar och lögner:

  https://www.expressen.se/kultur/nej-vi-hatar-inte-linnea-claeson/

  Svara

  Det är väl ingen nyhet. Det mesta som skrivs här i kommentarerna är ren BS.

  Svara

   Mycket i inläggen också.

   Svara

  Känns som att CamCam bränt alla broar med Isabelle Lövengrip. För mig gör det BloggBevakning ointressant. Jmf Expressen som ofta har långa intervjuer med Isabella, det är ju det man vill läsa och inte rykten från tredjepart.

  Isabella är ju hetare än någonsin, särbo med Sveriges rikaste ”unga” miljardär. När USA utser en ny ambassadör till Sverige är något av det första ambassadören gör att äta middag med Isabella. Centerledaren Annie Lööf hämtar sin inspiration och tar råd av Isabella. Stordalen var nära ett stort affärssammarbete med Isabella.

  Isabella har gått från att vara en influencer till att bli en global och regional makthavare som mäktiga män hämtar råd av.

  Bloggbevakning blir ointressant om CamCam har en så dålig relation till isabella att hon inte beviljar intervjuer.

  Svara

   ”hetare än någonsin”… hahahahaahahaha

   Svara

   Hoppas du är ironisk.

   Svara

   Om hon var ärlig och uppriktig i intervjuer skulle du ha en stark poäng, men varför i hela friden skulle pöbeln bita på naglarna av spänning för chansen att få läsa en intervju med en kvinna som tyvärr mest troligt storljuger rakt upp i ansiktet på reportern? Det verkar poänglöst. I synnerhet med tanke på att man mycket enkelt kan gå direkt till hennes blogg och hemsida för direktinformation om hennes liv, ifall man är intresserad. Att Isabella Löwengrip är en stjärna och en intressant person tror jag få ifrågasätter, men den här bloggen tror jag överlever hennes med många, många decennier.

   Svara

   Ja eller hur, hjärntvättad eller ironiker!

   Svara

   Loooool

   Svara

   Megastjärna..
   Trevligt att du hittat hit ”Flashback-Luzern”

   Svara

    Lurzen <3
    Åh, privatgetens stora eldsjäl

    Svara

     Fast iförsig Luzern skriver alltid Isabelle inte Isabella

     Svara

   ”Isabella har gått från att vara en influencer till att bli en global och regional makthavare som mäktiga män hämtar råd av.”

   Du har verkligen humor, har du några mer skämt på lager åt oss?

   Svara

   Undskyld men hun kører jo rundt med Expressen, de er jo totalt ukritiske?!
   Da hun mødte ambassadøren var hun Eric’s +1. ‘Affæren‘ med Stordalen var præcis det; en ikke forretningsbaseret relation. Derfor ingen business i det.

   Svara

   Det CamCam inte verkar förstå är att Isabella Lövengrip håller på att bli Europas Jackie Kennedy.

   Hon är Tillsammans med en av Sveriges snyggaste miljardärer, äter middag med USAs ambassadör, är rådgivare till Sveriges politisk mäktigaste kvinna (Lööf).

   Isabella Lövengrip är vår tids Jackie Kennedy.

   Varje gång CamCam räknat ut Isabella och bränt sina broar, så växer Lövengrip.

   Svara

    Jag har hört att Isabella Löwengrip är hjärnan bakom både Brexit och Greta Thunberg.
    Hon är ett pr-geni, en sexsymbol, en it girl och en Moder Teresa i samma person.
    Isabella är vår tids Leonardo da Vinci. Ett universalgeni.

    Svara

    Blondinbella och Jackie Kennedy i samma mening 😂😂😂

    Svara

   😂😂😂 Vad är det an säger 🤔 Nära skjuter ingen hare .
   Bella har varit nära 1000 saker !
   Flytt USA , världens mäktigaste kvinna ,100 företag som har gått 👎
   Tror ärligt i Bellas egen lilla hjärna 🧠 så är hon helt övertygad om att detta var fullt möjligt ?
   Mäktig , stenrik och med en egen talkshow känd över hela världen !! Det är fullt möjligt för ” vissa” människor att de absolut inte kan skilja på fantasi och verklighet ! Finns en bra diagnos på detta som jag inte närmare går in på . Enda anledningen att hon så öppet berättat om sitt fall rakt ner är att visa att hon är mänsklig och bara en människa !…… men på insidan ser hon alla dessa medlidande läsare som korkade som köper hennes skit snack .
   Efter 25 jobbande m olika sjuka personer med allt från storhets vansinne 😙 till svår schizofreni så är hon inte ensam om vissa ” egenskaper ”

   Svara

    Vissa ord föll bort i min text 😕

    Svara

   Sagor hör julen till. Bra timing. Tror du är något på spåret där.

   Svara

   Härligt med lite moderna julsagor.

   Svara

  Gillar hur Fake Reese kommenterade att Bianca åldrades väl (vid 20-åå). Sjukt trovärdigt av fakeföretaget.

  Svara

  OT.. hur svårt är det för Anitha att förstå att 1. Man inte får filma andras barn på lucia 2. Att referera till alkohol och sex med film på sitt stackars barn INTE är att vara bra mamma! Suck! Vad är det för fel på henne?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.