Överklaganden i rättegången mot Cissi Wallin

Både förövare och brottsoffer i förtalsrättegången mot Cissi Wallin (efter #metoo) har överklagat domen från Tingsrätten. 
Försvaret vill se en friande dom för Cissi Wallin medan den utpekade mannen yrkar på ett högre skadestånd.

I överklagan bifogas även en bilaga som inte presenterades i tingsrättsförhandlingen då den inte var känd vid tillfället. Bilagan består av ett blogginlägg – från bloggen ”Brudpepp” – som ska vara författat av Cissi Wallin 2008, där hon skriver att hon inte minns någonting från natten ifråga. ”Inte ett skit”, skriver hon.Vad Cissi Wallin och hennes försvarare har att säga om inlägget och dess innehåll vet jag inte och jag kan heller ingenting om hur det fungerar med bortträngda minnen mm så jag inväntar hovrättsförhandlingen. Jag vet inte riktigt vad som är konstigast, Cissis text eller faktumet att varken åklagaren eller advokater hittat inlägget förrän nu?

Jag har hört att Cissi är arg som ett bi på Instastory och påstår att jag sprider tvivel och annan skit om utsatta kvinnor, men då tycker jag att hon ska läsa det här inlägget en gång till.
Jag ÅTERGER vad som står i det här överklagandet med den bilaga som bifogats utan någon som helst egen åsikt, förutom om EN sak.
Jag skriver att jag ingenting vet om hur det fungerar med bortträngda minnen och därför inte kan ha någon som helst åsikt om det som står i Cissis inlägg från 2008.
Jag kan ingenting om det och kan således heller inte ha en åsikt om det, men insåg inte att jag var SÅ oklar gällande det i mitt inlägg.

Vill Cissi projicera sin ilska på mig så får hon göra det. 
Jag bryr mig inte om vad vräker ur sig på Instagram eftersom hon verkar ha läst det här inlägget som fan läser bibeln, men även om ni inte håller med Cissi här – skriv inget skit till henne, hon behöver stöd oavsett vad man tycker om hur den här specifika händelsen utspelat sig.
Tack!