Cissi Wallin är ute och svingar igen

Cissi Wallin verkar ha kommit till en punkt där hon inte längre bryr sig om vad konsekvenserna eventuellt kan bli av sitt Instagramkrig med allt och alla.
Hon nämner flera svenska kändismän vid namn och uppmanar dem att skicka sina advokater på henne, för hon bryr sig inte längre.
Jag vet inte om Cissi till 100% tror att hon kommer bli friad i hovrätten, för annars riskerar hon ju att få sin villkorliga dom omvandlad till fängelse om hon skulle fällas en gång till.

Hon tycker kanske att det är värt det? 
Det får man väl i så fall nästan se som smått beundransvärt, att ta en för ”teamet” trots att jag inte är helt säker på vad som utgör detta ”team”.
Alla kvinnor?
Eller handlar det mer om att hon är emot alla män, snarare än för alla kvinnor?
Kanske borde hon välja sina konflikter istället för att ta dem ALLA, då hon riskerar att bli det där kontot på Instagram vars uppdateringar och storys man bara bläddrar förbi. (lite som pojken som ropade varg)
Om uppdateringarna aldrig innehåller någonting annat än gap, skrik och uthängningar, dag ut och dag in så kommer ingen till slut ens orka läsa vad som står, och det hjälper varken ”kampen” eller Cissi som person.
Det som Cissi strider för och tar upp är extremt viktigt, men det tvärsäkra sätt hon gör det på skadar mer än det gynnar, det är i alla fall min åsikt.

Jag vet inte, jag känner bara spontant att ”Jahapp, då är Cissi igång igen…”
Det är tråkigt att det kommit till den punkten, för en gång i tiden såg jag henne som en av de viktigaste pusselbitarna efter #metoo, men nu lutar jag mer mot att jag tycker hon stjälper mer än hon hjälper.

302 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Sveriges lilla kaninkokerska. Ja, fortsätter hon så här lär det bli fängelse, och efter det blir det inget visum till USA. Kul att sitta fast i Sverige när ingen vill ha med henne att göra. Tragiskt.

  Svara

   Visst tragiskt!
   Tragiskt för hennes närmsta och alla andra drabbade.
   Men Dracula Feminismen känner inga gränser och lever genom att just Suga.

   Nästa slag kommer hon att utkämpa med blodgivaretröjan på bröstet bara för att komma innerligt nära målgruppen. Hon är omtänksam när hon planerar sin hänsynslöshet taktiskt.

   Svara

    Fast det är väl ingen som tror cissi har feministiska motiv längre. Det är personligt för henne.

    Svara

     Tack! Hoppas att du har rätt!
     personligen tror jag att hon har haft samma motiv hela tiden och utvattnat många av de begrepp hon gömt sin aktivitet under. Hon har fört mycket bakåt och det visar på hennes stora styrka som draculafeministisk sugklocka -Punktlig, pedantiskt och offerrollspimpande såsom få.

     Men visst är det personligt, annars är det svårt att se hur fanken man kan motiveras till mycket av detta absurda, men ändå pedantiska pimpandet av offerrollen. Nippertippig offerrollshaleluja, Amen.

     Egenmäktighet mot Herraväldet eller vad man säger, visst det finns en poäng där men inte för henne. Hennes rasrena socialdyslexi liknar inte mycket annat.

     Svara

      Du behöver inte spamma sönder kommentarsfältet med samma kommentar överallt, en gång räcker…

      Svara

      The real hmm is that you? 🙄

      Svara

       Vad är detta för fattig blogg?

       Svara

     Hon har lyckats med konststycket att få folk att ömma för FV. Starkt ändå.

     Svara

    Okej förlåt för TONEN nu men jag är innerligt trött på enfaldiga kvasianalyser. Först och främst; ditt hittepåord ”Draculafeminismen” är ETT ord och inte, jag repeterar INTE, två ord. Till en början lät du bli att särskriva eländet och jag vet inte vad som hänt efter det, men skriv ihop skiten om du promt ska använda det. Apropå användningen av möget så känner jag bara likt Regina George, ’Stop trying to make ’fetch’ happen IT’S NOT GONNA HAPPEN’. Det är verkligen inte ett bra begrepp och ditt nickname stjäl väldigt från kommentarerna du så gärna och ofta skriver. Så fort jag ser ditt särskriva nickname himlar jag med ögonen. Mitt egna nickname är asfult och trot eller ej så menar jag väl i min kritik, förlåt att jag låter så jävla otrevlig men ibland rår jag inte för mig själv när jag ser dessa hopplösa dumheter. Jag mrnar väl, i grunden gör jag faktiskt det. Spola ”Draculafeminismen”.

    ….. Skriv i alla fall ihop skiten 😭

    Svara

     Men Marlena, du har ju ett grymt nick 😉😘

     Svara

      Håller helt med

      Svara

     Cc borde blocka order draculafeminism om det ens är ett ord 🤔

     Svara

     Ber om ursäkt, men det ligger lite s.a.s i typsnittets natur att suga från första bokstavsbarn till ordförandens mening i begreppsföreningen. Vill inte framstå som någon tafflig olycksallsvampyr utan suga från första början. med gluggar mellan tänderna å Gestalta min mening. Spenhålsföreningen.

     Suga
     Precis som ett spädbarn, det första de gör är nog ändå att suga in
     Först sedan, så skrika de.

     Har inte heller någon överdriven förkärlek för begreppet men hittar inget bättre kännetecken när dessa begreppsurvattnande influencerklövar spritter runt i median med sin skenheliga skönhet, flärd och annan skit. Helga sugga ditt herravälde. kan man ju inte skriva liksom. Men känslan av grisspenarnas läckande på skitgolvet med all sin stora helighet (rabattkodspjollran) under förtexten *jag bara ger och ger* just den där unikt motbjudande, självupptagna, härliga frodigheten med mjölken läckande ut på bajscementen. Klick klick analselfiebeauty. Klubbad och klar. Står kanske ut litegranna något. Måhända?

     Men inspirationen växte tack vare mycket elakt mostånd och förslag om piller, alkohol missbruk eller bara rent utav psyksjuka som närmaste hejduk. 🙂

     Svara

      Men gå och lägg dig, du sitter ju bara och svamlar. Påminner lite om någon som flummar på sömnmedicin.

      Svara

      Kämpa 👊💪 👍😁,
      Dracula-whatever

      Svara

      Jag har bannemig aldrig sett någon som anstränger sig så in i duschen för att låta intellektuell. Tyvärr faller dina försök väldigt platt.
      Men kudos ändå, random internetperson!

      Svara

   Nu har hon väl redan varit i USA och det kan man vara förutan. Tänker mest att de uthängningar av män hon gör inte är hennes största problem utan oförmågan att kunna arbeta (långsiktigt) med andra kvinnor.

   Svara

    Kolla på Gardet …

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

   Jag känner mig mer och mer säker på att hon VILL få fängelse. Tänk, vilket jävla content! Hon, feministen som hamnade i fängelse för att hon vågade säga sanningen. Oj så mycket hon fått offra och stå ut med, herrejävlar vilken martyr!

   Svara

    Håller med, samma känsla här

    Svara

     Och allt offrar HON för andra kvinnors skull, hon tar det på sig för att hjälpa andra, blabla bla. Hur kan någon fortfarande tro på henne?

     Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

    Såhär på Martin Luther King dagen å allt. Passande!

    Svara

    Jag är ÖVERTYGAD om att hon vill få en fängelsedom pga martyr, helgon, modiga-feministiska-sanningsägaren etc etc etc etc etc etc… Det är liksom nästa steg i ”karriären” för henne. Cissi ”wannabe martyr” Wallin.

    Svara

   Cissi Wallin är en förebild för tjejer , tycker jag. Hur kan man klanka på henne när kvinnor våldtas misshandlas och mördas så ofta att det blivit ”vardagsmat” i vårt samhälle? Det är dags att vi kvinnor slutar hålla käften och höjer våra röster , precis som CISSI gör!

   Svara

    Så du tycker att Instagram-domstolar är en bra sak för feminismen?

    Svara

     Är ju samma sak här.

     Svara

      Iofs ingen som hävdat att den här plattformen är en som går i bräschen för feminismen heller. Menar inte att det är rimligt med ”domstolar” på sociala medier, men man bör dock skilja på äpplen och päron när man diskuterar. 🙂

      Svara

       Varför pratar inte kvinnor om vilka män de väljer, för de väljer. Män med stort våldskapital har alltid tillgång till brudar.

       Svara

        Ja men skyll på kvinnorna!

        Svara

     Jag gillar inte heller Instagram-domstolar.
     Otäck utveckling om det får fortgå.

     Vi behöver modiga kvinnor som Cissi men är rädd att såna här uthängningar gör mer skada för den feministiska rörelsen.
     Men kanske är det mer viktigt för henne att stärka kvinnor och det tror jag hon bidrar stort till.

     Frågan är om detta hjälper de mest kvinnorna och barnen i samhället eller om det eldar på kvinnoföraktet?

     Svara

     Så du menar att detta kommentarsfält är bättre ?

     Svara

    Stina så sant

    Svara

    Och en stor del av problemet är den ”feministiska” regeringen vi har.
    Polisen/rättsväsendet har inga resurser och de resurser den har lägger den på fel saker.
    Tiden som läggs ner på CW rättsligt är bortkastad.
    Varken hon eller FV utgör hot mot varandra eller samhället. Det är en personlig vendetta som utspelas. De utnyttjar samhällsfunktioner för att göra politik.
    Men ute på våra gator går kriminella, rånare, våldtäktsmän i detta nu.
    Slåss mot den reella fienden och inte mot väderkvarnar.

    Svara

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

  Raderade hon allt så fort hon nyktrat till eller?

  Svara

   Jag ser inget heller?

   Svara

   Stories försvinner efter 24 timmar.

   Svara

    Tänk om även CC gjorde det.

    Svara

  Hon är så obehaglig. Väldigt labil människa

  Svara

   Som en vanlig svensk småbarnsförälder menar du?

   Svara

    Nej

    Svara

    Men hallå!!!

    Svara

    🤣🤣

    Svara

  Klart du tycker så om Cissi efter att hon vågade kritisera dig och hålla upp en spegel till dig med vad du håller på med.

  Dina tår är otroligt ömma CamCam.

  Svara

   Klart att Cissi Wallin ska skyddas från granskning. Stackars.

   Svara

    Nej det ska hon inte. Men hon ska inte heller gå igenom rättegångar här på BB om utifall hon blivit våldtagen eller inte.

    Och inte heller ska CamCam undgå att kraftigt ifrågasättas.

    Svara

     Det står inget om det här heller.

     Svara

      Jo det gör det. Mellan raderna och genom hur CamCam agerar.

      Svara

       Wow! Du är lite eljest, eller hur?

       Svara

       Det är nog bara du som läser det mellan raderna. Paranoid much?

       Svara

     Men sluta nu. Han blev inte dömd. Fanns inga bevis. Ta dina trötta tirader på ”en annan sajt” är du snäll. Du kan också lufta dina viktiga tankar direkt med Camilla via mejl.

     Svara

      Precis. Så varför då älta om ifall hon blivit våldtagen eller inte. Varför påstå att hon ljuger om det?

      Svara

       Det är du som surrar, inte jag. Sluta.

       Svara

      Utredningen las ner. Det är INTE detsamma som att han blivit friad/inte dömd. Är det inte typ 98% av alla våldtäks anmälningar som läggs ner förövrigt? Du måste i princip ha vittnen på plats, eller gå direkt efter våldtäkten till polis (och även då, när dna mm finns, så är det vanligt att männen frias då de hävdat att det varit samtycke).

      Svara

       Jag tycker man skall vara försiktig att ha en egen tolkning av lagen.
       Inte dömd : Oskyldig, Dömd : Skyldig.
       ”Är det inte typ 98% av alla våldtäks anmälningar som läggs ner förövrigt?”
       Jag har en son som är polis och han säger som alla andra att det inte finns
       bevis för att dra igång en utredning vilket man bara gör om det finns chans
       till en dom längre fram. Jo, det finns också falska anklagelser. Det kan vi inte ha.

       Svara

        Så om jag mördar min bror, men inte åker fast, så är jag oskyldig?

        Vem mördade då min bror? Blev han inte mördad?

        Självklart kan man vara skyldig utan att vara dömd.

        Svara

         Men inte i lagens mening.

         Svara

         Precis. Se på Mats Alm. Är han oskyldig? Blev han matad med kalla friterade räkor?

         Svara

          Inte i lagens mening.

          Svara

          Vad menar du med räkorna? Undrar på riktigt, ej trams

          Svara

           Han sa att han blivit kidnappad, hålld i en baklucka och blivit tvångsmatad räkor.

           Har du inte koll på fallet och har något intresse om true crime så läs/lyssna om det. Linda Chen. Självklart sorgligt att hon är död, men bitarna kring han är fan ren humor. Den mest korkade snubben i Sverige. Man vet inte om man ska skratta eller gråta.

        Vet du vad vi ännu mindre kan ha? Våldtäkter.

        Svara

         Självklart. Men inte lägre beviskrav än andra brott.

         Svara

          just det är ju inget problem då beviskraven är i det närmaste ouppnåeliga.

          Svara

           Myt från din sida.

           Nä. Det blir dock svårt om du väntar 10år med att anmäla.

           Beviskraven är knappast ouppnåeliga. Man tillskriver t.ex. tredje parts uppgifter om målsägandens beteende efter att brottet ska ha begåtts ett betydande bevisvärde. Det gör man däremot inte vid olaga hot trots att det såklart kan ha en långtgående inverkan på offrets beteende.

       Men snälla du, tyck vad du vill men det åtalet är nedlagt. Sluta nu. Ta den diskussionen på någon annanstans. Däremot är Cissi Wallin dömd för förtal.

       Svara

       Lol. Det betyder visst att han inte är dömd. Det betyder inte att han är friad dock.
       Många som hoppat av plugget här inne.

       Svara

        Kontrafaktiskt resonemang.

        Svara

        Betyder att han är mer än friad. Det betyder att det inte ens finns bevis nog att diskutera saken i domstol för att ev fria honom. Jag är inte elak utan det är vad det betyder.

        Svara

         Nope. Friad kan du bara bli vid rättegång. Precis som du bara kan bli dömd vid rättegång.
         Att det inte finns bevis betyder bara att det inte finns nått case.

         Svara

          Det är ju det jag säger. Och för att domstol ska kunna fria eller fälla måste det finnas nåt sorts minimalt belägg för att det ens ska gå till domstol. I hans fall fanns inget. Jag är fortfarande inte elak, det är sant.

          Svara

           Cissie är den dömde 🙂 oavsett vad ni vill gagga runt om.

       Det gjordes en grundlig utredning i Cissis fall. Så utredningen lades inte ned. Det är för övrigt i så fall polisanmälan som hade lagts ner. Åtal väcktes inte pga att åklagaren inte bedömde att det fanns nog med bevis för en fällande dom.

       Cissi däremot är dömd för grovt förtal och kommer få fängelse om hon får någon mer dom på sig, oavsett vad.

       Svara

      Jag skiter i om han är dömd.
      Många oaktldiga i landet som går runt med friade domar i allt möjligt.
      Det beryder inte att de är oskyldiga eller utan skuld utan att de haft en bra försvarare.

      Svara

       Det är fel tanke i en rättsstat.

       https://sv.wikipedia.org/wiki/R%C3%A4ttsstat

       Svara

        Så trött på det argumentet.
        Tanke ja, men jag tänker och tycker utan att ngn bestämmer HUR jag ska tänka.

        Kan folk inte tänka själva längre i det här landet utan måste man ta direktiv samt stödja sig mot de riktlinjer som upprättats av en regering som är allt annat än vettig??
        Demokrati är inget vi har i det här landet längre.

        Säger ngn att man ”ska” vaccinera exempelvis så gör folk det utan att blinka trots fler och fler bevis på allvarliga reaktioner.

        Säger någon att barn mår dåligt av att inte gå i förskolan så är det plötslig sanningen för alla barn. Och det är synd om de som får vara hemma med sina föräldrar.

        Yttrar sig ngn med en åsikt helt olik din egna så skriks och gapas det och fy fan vad personen är både dum i huvudet och störd och det är synd om dennes barn etc etc. Yttrandefrihet är tydligen bara ok inom vissa ramar.

        Har en domstol dömt si eller så, då får man plötsligt inte prata om saken längre utan man ska hålla tyst för ngn annan har bestämt det.

        Och detta tar folk utan att blinka??

        Vad hände med att man ska kämpa för att alla ska få prata fritt även om man inte delar åsikt??

        Svara

     Fast VAD ska camilla skriva här? Heja heja Cissi, du har en villkorlig dom på dig, bra ide att omvandla den till 18 månader på kåken? DET hade ju varit elakt.

     Svara

    Oavsett vad man tycker om allt så är det lite löjligt att kalla det denna bloggen gör för granskning. Det är en skvallerblogg inte granskande journalistik liksom. 🤷‍♀️

    Svara

   Kan du inte ta din personliga vendetta med Camilla via mejl?

   Svara

    Vad pratar du om! 🤷‍♀️

    Svara

   Min exakta tanke. Från att helt ha Cissis rygg till att kritisera allt hon gör. Smart ändå av Cam att välja offerrollen när Cissi tänkte outa henne. Istället för att ta ansvar för sina fel så vänds det till att hon varit ett offer för Cissis manipulation. En taktik som skulle kunna vara tagen från blonda Bellas excelark? 🤔

   Svara

    Exat!

    Svara

    Kämpa.

    Svara

    Cissi hade ju hållhake på Camilla under flera år, det skrev ju Camilla om för några månader sedan.

    Svara

     Jasså vadå?

     Svara

      Måste du skedmatas med information?

      Svara

      Camilla hade på uppdrag av Cissi skapat en blogg åt Cissi, för att, visade det sig, Cissi inte ville kunna kopplas samman med den. Den innehöll nämligen påhittade brottsanklagelser från ”olika kvinnor” som ”råkat ut” för FV. Cissi skrev på sin instagram, efter att Camilla startat upp bloggen med innehåll skrivet av Cissi, att hon fått länk till bloggen skickad till sig från någon person hon inte kände, och att den innehöll bevis på att det inte bara var henne FV utsatt.

      Cissi har i efterhand nekat till att ha något med bloggen att göra. Camilla skrev att hållhaken Cissi använt mot Camilla var att Camilla startat den bloggen åt henne.

      Svara

       Camilla skrev även ett eget inlägg här inne om den bloggen. Vilket är ganska sjukt när Camilla själv startat den.

       Svara

        Fast otroligt modigt. Där fick camilla min respekt.

        Svara

         Modigt? Tror du missförstod. Camilla skrev om den bloggen i samma som Cissi. Camilla hängde på Cissis lögner.
         Jag syftar alltså inte på inlägget där hon erkänner att det var hon som startade den.

         Svara

          Japp och hur många svenskar tror du haft modet stå upp för det och säga ”jag gjorde fel.” Det är fan integritet.

          Svara

           Så man är modig när man ber om ursäkt enbart för att man åker fast? Tyckte du Bella var modig också när hon skrev sitt inlägg om hur de behandlat personalen fel, efter att det stått i media?

          Ja, ja, ingen som förstår vad du menar. Släpp taget om tangentbordet nu.

          Svara

           Tror alla som gått ur gymnasiet kan läsa sig till vad som menas.

        Ja det stämmer. Camilla skrev ett inlägg där hon refererade till Cissis instagraminlägg om bloggen, och låtsades även hon som att hon inte kände till dess ursprung. Varför, undrar man ju självklart. Detta var när UG om Cissi precis sänts. Märkligt att Cissi just då hittar på en falsk blogg med falska anklagelser, och sopar igen spåren som binder den till henne. Vem kommer ens på idén att göra något sånt?

        Svara

   Anonym 15:11 Stollis nr 2.

   Svara

    Hon gör dock ett ganska dåligt jobb. Kanske prutade CW och hennes man ner swish-timlönen lite väl mycket, så försvaret är något oengagerat. 😀

    Svara

   Men sluta rök innan du skriver. Du är varken rolig eller fyndig.

   Svara

  Cissi Wallin har betett sig likadant under de senaste 10-12 åren, det är inget nytt tyvärr. Tyvärr tog det tid för dem som började följa henne under metoo att inse vem hon är, och hur hon är. Cissi bryr sig mest bara om Cissi, det är fakta. Hon är dock en skicklig, vältalig manipulatör, och lyckas dupera de som inte följer andra ”källor” än henne. Cissi anpassar det hon skriver utifrån vad som passar in för stunden, om det är sanning eller inte är inte av nämnvärd betydelse tyvärr.

  Hon försöker måla upp bilden av sig själv som någon slags martyr, som kämpar för andra kvinnor, när den enda hon verkligen kämpar för är sig själv. Hon anser sig fortfarande inte ha fått tala till punkt om FV, och ska därför skriva en bok i ämnet. ”För andra kvinnors skull”. Eller hur.

  Svara

   Är hon så skicklig och vältalig? Jag och de flesta jag känner har alltid tyckt att hon har verkat halvt bakom och labil. Hon har väl mest synts i vänsterkretsar för att hon har tyckt rätt för stunden. Knappast någon makthavare i mina ögon. Hon har ju inte ens någon koll på sig själv.

   Svara

    Cissi är väldigt manipulativ. Därför har hon en svans som fortfarande inte fattat att Cissi är en sann mytoman.

    Svara

   Ja, jo uppenbarligen är det väl så… Det lät dock som att hon var skärpt, vilket jag verkligen inte tycker att hon är. Hon är mer gränslös som vågar argumentera på det viset och fara med osanningar och hennes svans verkar riktigt korkad. Typ samma som med Bella.

   Svara

  2Jag känner exakt samma sak att jaha, nu är hon igång.. IGEN…

  Svara

  Är så äcklad av Cissi Wallins beteende. Hur hon, som säger sig vara en feministisk ”slagskämpe”, väljer att låta sitt ego gå före genom att förmedla till utsatta kvinnor att de inte ska berätta, för då blir de fällda för förtal. Så otroligt farligt att tysta sina medsystrar. Och nu fortsätter hon? Kan någon vettig själ stoppa na…

  Svara

   Tror aldrig hon varit feminist. Känns mer som en människa som alltid letat efter en identitet. Hon kunde blivit högerextremist eller miljökämpe lika gärna, ser inte ideologi I henne på det sättet. Mer nån som velat ha ett sammanhang och bekräftelse.

   Svara

  Jag är glad att du Camilla har kommit till insikt vad cissi går för. Naturligtvis är det inte någon vettig människa som tar henne på allvar längre. Men jag undrar hur Cissi mår egentligen! För nu vevar hon åt alla håll, det är tragiskt att läsa hur hon hetsar i perioder.

  Svara

   Spekulation men hon beter sig som nån som inte har nåt att förlora längre. Kanske har det redan kommit in en ytterligare anmälan så hon känner det är kört på nåt sätt. Så hon vill typ dra med sig allt och alla i fallet på nåt vis.

   Svara

   Fattar inte hyllningskören för Camilla. Hon höll Cissi om ryggen fram tills Cissi hotade att avslöja att det var Camilla som startat upp bloggen. Camilla bytte sida enbart när hon själv hamnade i skottlinjen för Cissi. Hon ignorerade helt alla kommentarer här inne under typ två ÅR om vad Cissi gjort tidigare och vad Cissi går för och varför man ska ifrågasätta vad Cissi säger både en och två gånger innan man tar det som fakta.

   Svara

    Jo. Men hon stod upp för vad hon gjort med den där bloggen. 0.2 % av Sveriges befolkning har så mkt civilkurage. Tror jag.

    Svara

     Hade hon gjort det om inte Cissi hotat henne då eller hade hon fortsatt sprida Cissis lögner?

     Svara

      Kanske inte men det förringar inte att det är modigt.

      Svara

       Fast nej. Det är inte modigt att erkänna något bara för att man håller på att åka fast. Hon hade typ 2 år på sig att berätta det.

       Svara

        Förvisso. Men å andra sidan så är det ändå rimligt att tro på folks goda avsikter till att börja med. Cissi hade kunnat vara precis det vi behövde, hon är orädd, har förmågan att nå ut och så vidare. Men, det som kommit fram därefter gör att hon tyvärr är 100% omöjlig att stå bakom.
        Att tro på någon i onödan bör vi fortsätta med om vi ska kunna göra något åt maktstrukturerna. Men också hålla ögonen öppna och granska alla som är och blir makthavare och göra adekvata bedömningar allt eftersom om de är värda vårt förtroende.

        Svara

         Fast på dig låter det som att Cissi inte fanns innan metoo. Då hade hon varit offentlig person i tio år redan. Skulle mer vilja säga att det tog en väldigt lång tid innan metooföljarna insett hur hon är. Precis som det tog tid för många att förstå hur Bella agerar.

         Svara

     Det som var illa är att hon gjorde det efter så lång tid, och först när hon var tvungen till det. Många hade ju redan förstått att Cissi hade något på Camilla, eftersom det bara kom hyllande inlägg om Cissi under flera år, trots att Cissi avslöjats med betydligt fler och värre lögner än till exempel Bella.

     Svara

      Jag hade inte en tanke på det när jag fick frågan om Cissi hade någon ”hållhake på mig” ..
      Inte förrän jag fick hennes första sms så insåg jag att hon hotade mig med det…

      Svara

       Hmm. Känns inte så trovärdigt. Hur kan du ”glömma” det?

       Svara

        Fast vänta nu. Är du arg på Camcam för att Cissi har hotat Camcam? Hur tänker du, människa? Varför riktar du inte den ilskan mot personen som hotar?!

        Svara

         Nej? Hur tänker DU? Camilla hjälpte Cissi med hennes lögner. Både genom att lägga upp bloggen och sedan spela med här inne och skriva om den som att det är någon anonym som gjort den när hon själv lagt upp den på nätet.

         Att idag hävda att man inte tänkte på att det skulle kunna vara en hållhake Cissi hade på henne är inte trovärdigt.

         Hot är aldrig okej.

         Svara

          Vi fattar du hatar Camilla. Skriv det istället för att ordbajsa i kommentarsfältet.

          Svara

           Hatar inte Camilla. 🤷🏼‍♀️ Finner bara inte det hon hävdar här trovärdigt.

           Inte jag heller. Vissa har verkligen svårt att nyansera sitt tänkande.

        Du har sagt att du inte känner Cissi och att ni inte är vänner. Om en för dig okänd person, Cissi, plötsligt kontaktar dig för att hon vill att du ska starta upp en blogg åt henne, så undrar man ju 1: varför hon inte gör det själv när hon redan haft x antal bloggar genom åren?
        2: varför hon ber någon hon inte känner? Tänkte du aldrig på det?

        Varför vända sig till någon helt okänd för henne som Camilla? Jo för att undgå risken att bli avslöjad/spårad som den som skriver bloggen. Och varför ville hon inte det? För att uppgifterna i bloggen med brottsanklagelser mot V var påhittade. Därför skrev Cissi på sin instagram att hon fått ett tips om en blogg från en okänd följare, där fler av V:s ”offer” berättade ”sina historier ”. Det var alltså bara lögn. Camilla upprepade samma lögn på sin blogg, när hon direkt skrev ett inlägg om Cissis instainlägg om bloggen, och hävdade att källan var okänd. Undrade du inte varför Cissi inte kunde stå för att hon skrivit bloggen?! Vad sa din ansvariga utgivare om detta?

        Köper inte din förklaring. Du är ju liksom inte dum.

        Och varför hittade Cissi på bloggen precis efter att UG om ”FV och media” sänts? För att hon inte talade sanning, och kände sig nödd att utvidga lögnen ännu mer, genom att fabulera ihop en hel blogg med falska vittnesmål från påhittade kvinnor.

        Svara

         Camcam trodde på Cissi… ville hjälpa henne som en medayster. Hur svårt är det att förstå? Sen när det uppdagades att Cissi ljuger om allt så ändrade hon sig, ville inte mer. Det är Cissi vi ska fokusera på och inte CamCam. Gå tillbaka till Cissis instagram och hylla henne istället för att kasta skit på någon som INTE ljuger om allt som Cissi gör. Suck

         Svara

          Det som är svårt att förstå är att Camilla fått frågan flera gånger, blånekat och nu påstår att hon inte hade en tanke på att hon vid något tillfälle hjälpt Cissi. Dvs hon beter sig exakt på samma sätt som de hon kritiserar. DET är det intressanta, och det går att hålla två tankar i huvudet samtidigt. Det är inte Cissi eller Camilla, det är Cissi OCH Camilla, av olika orsaker.

          Svara

           Precis. Vissa saknar förmågan att tänka två tankar parallellt. De kan inte ha det lätt..

      ”Flera år”..? Känner mig lätt förvirrad över tidsramen. När gjorde Cam en webbplats..?

      Svara

       Ett par år.

       Svara

  Som du skriver handlar det nu allt som oftast att va emot ALLA män än för kvinnor. Kan såklart va desamma om man ser det som ett krig mellan könen.
  Men för personer som inte är med i kriget kan det bli lite rörigt.

  Men vad säger man, kämpa Cissi ✊

  Svara

   Det enda Cissi Wallin bryr sig om är Cissi Wallin. Tack och lov är det allt fler som förstår det, och kan hålla sig på avstånd.

   Svara

  Dumt av Cissi. Men nu läser jag iof inte hennes instagram men hon pekae väl inte ut nån i inläggen? Eller är det camilla som anonymiserat?

  Svara

   Det är JAG som anonymiserat.

   Svara

   Besviken, inte ens på FB visste de vem det var.

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

  Vad gäller MP har han ju själv, som för att poängtera sina alfaegenskaper, skrivit i första upplagan av sin senaste bok om hur han begick övergrepp mot kvinnor men strök det sedan i dyningarna av metoo så det är väl inte något sensationellt outande. Tycker gott han kan stå till svars för det.

  Svara

   Nej. Han berättade om en händelse där HAN och TJEJEN blev utsatta.

   Svara

    Läste du boken som aldrig kom ut?

    Svara

    Om det var så, varför skulle han isåfall inte kunnat ha kvar det i boken utan såg sig tvungen att dra tillbaka redan färdig upplaga? Och just i samband med metoo också? Då hade det väl varit särskilt bra att gå ut med det?

    Svara

  Låt henne hållas så hamnar hon bakom lås och bom förr eller senare.
  Ett par månader utan internetuppkoppling hade bara gjort henne och världen gott!

  Svara

   Fattar inte cissi. Hennes man är miljarder. Betala boterna, dra dig undan i två år och hitta nåt nytt att göra. Det hon gör är typ det dummaste hon kan göra. Hon liksom alla andra har bara ett liv.

   Svara

    Cissi fortsätter troligtvis dra på sig polisanmälningar för att hon trivs i rollen som offer, med alla hyllningar från sin manipulerade följarskara. Hon gör allt hon kan för att framställa sig som någon slags kvinnokampsmartyr. Men det hon sysslar med medför inget positivt för någon annan än henne. Hon verkar ha problem att klara sig utan uppmärksamhet.

    Svara

    Cissi kan inte sätta ner bensindunken. Hon vill se världen brinna. Vill även igen tillägga att hon felaktigt anklagade en kvinna för förskingring. Det bör upprepas då och då.

    Svara

     Rätt. Och litet konstigt det där med att pengar som försvann från ordet ”råkade” hamna på Cissi Wallins privata konto. Säger väl en del om hennes moral.

     Svara

      försvann från Gardet

      Svara

  de män hon skrev om öppet är ingen hemlighet. Det är förövarmän som slipper straff.

  Svara

   Spelar ingen roll. Strafflindring kanske men allt hon behöver är en liten ynklig förtalsdom (behöver inte vara grovt) för att åka in. Urkorkat.

   Svara

   Så är det och man kan tycka att de förtjänar det men lagen är ju lika för alla.

   Förtal innebär att peka ut någon som brottslig, klandervärd i sitt levnadssätt eller på annat sätt lämna uppgift som är ägnad att utsätta denne för andras missaktning. Det går att dömas för förtal även om det man säger är sant.

   Svara

   Vad som är fakta där VET Vi faktiskt inte. Vissa kanske tror att de vet.

   Svara

    Fast när personerna i fråga själv berättar dwr får man nog endå se det som trovärdigt. 🧛‍♂️🧛‍♂️🧛‍♂️🧛‍♂️

    Svara

     Jovars kan vittnesmålen säga sitt. Liksom vi och polygraferna alltid kommer att flörtas upp i brygga av psykopaterna. Modus Operandi hos FV verkar i mina ögon stämma väldigt dåligt med vad CV uppger. Det krävs en speciell typ av man för att kunna njuta på detta viset om man säger så, jag får inte ihop bilderna. CV har dock ett mönster som inte är speciellt tilltalande. Men jag vet verkligen inte, det verkar inte cissi heller gjort en längre tid innan minnet konstellerades.

     Svara

  Att hon bara orkar lägga ner sin energi på att trätas, men ja destor roligare för andra att läsa i guess.

  Svara

  Vilka är mannen? Hon har raderat nu

  Svara

   Stories försvinner efter 24 timmar!

   Svara

   Spela roll, palla sprida vidare hennes lögner. Räckte ju att lyssna på Haveristerna för att se hur hon gick från ”inte veta någonting” om en person till att anklaga han för att ha varit obehaglig mot många kvinnor.

   Svara

    Men pappa dee berättar ju om det själv i expressen? 😂

    Svara

     Du tror inte att Cam strukit över namnet av en anledning?

     Svara

      Han är ju dömd.

      Svara

    Ett ganska lysande exempel.
    Cissi:
    – Henrik, jag vet verkligen inget om dig.
    50 min senare.
    -Du använder manlig härskarteknik och förresten är det väldigt många kvinnor som tycker du är obehaglig.
    Ja riktigt obehaglig, kanske våldsam? De känner sig otrygga tillsammans med dig.

    Svara

   Svara

  😖😖 Cissi är en tjej som man absolut inte orkar läsa om längre, hon är helt galen. Tror faktiskt att det hon gör har helt motsatt effekt. Både män och kvinnor är trötta på galenpannan som skriker och gapar. 😖😖

  Svara

  Hon har förstört så mycket genom att framhålla sig själv så att det är helt sjukt. Mansbloggarna blommar tack vare henne, de skrattar hela vägen till banken av intäkterna de får nu tack vare CW. Hennes case har blivit ett problem som alla feminister borde stå bakom för annars är man inte feminist enligt Cissi. Det är sorgligt att hon fortsätter trots att i stort sätt alla som har varit nära henne har tagit avstånd. Var det inte så också att FV tänkte begära skadestånd från Mia Skäringer och någon mer för att de hade delat Cissi´s inlägg? Största frågan är väl ändå vad hon tror ska komma att ske tack vare henne? Vad?

  Svara

  Gillar inte wallinskan.

  OT: Hur mysig var inte Philippe Cohens matlagningsvideo på YT?!

  Svara

   Vilken tur då att videon handlar om matlagning och inte relationstips…

   Svara

    Det kanske är din största idol men sådant går inte hem hos mig lilla grisen.

    Svara

     Börjar inte du skolan snart igen så vi slipper dina tråkiga kommentarer dagligen?

     Svara

      Vem är du idiot? Hoppa mina inlägg om det stör dig så mycket. Jösses ska världens anpassas efter dig för att du tycker det är ”tråkigt”. Shut the fuck up, tack :*

      Svara

       Dagligen är en grov överdrift. Jag har nog skrivit fem kommentarer allt som allt så gråt och överdriv inför någon som bryr sig.

       Svara

       Ja för du verkar ju jättetrevlig Vargen. Pratar inte alls som en femtonåring med utegångsförbud.

       Svara

        Tyst på sig idiot. Trevlig är inte du heller så move on.

        Svara

      Lilla grisen?
      Vad är det för osnutna småglin som hittat hit?

      Svara

       Gillar du inte djur idiot?

       Svara

       Eller vad är det för gammal skräcködla som hittat hit. Osnuten besserwisser är inte mycket charmigare det. Varken kallat dig horunge eller pissluffare så din dag är räddad och du kan kanske om du anstränger dig gå vidare och hålla dig till ämnet. Nej just, du kan ju inte det, jävla pissluffare.

       Svara

  Man ska lägga bort telefonen när man super!

  Svara

  ”Hotad och tystad”? Det låter ju bekant..

  Svara

  Och nu gråter hon ut på instagram över detta inlägg och kommentarerna..

  Svara

   Naaaw stackars mytoCissi.

   Svara

   Detta är hon tvungen till, alla offerroller måste pimpas till fullo. Maniskt och tvångsmässigt.
   Hur blir man annars riktigt skicklig på något?
   -Ja det är en ihärdig träning på att pimpa offerrollen varje dag. För skicklig är hon Wallinskan. Ruggigt skicklig, inovativ och allmänt påhittig.

   Svara

   Klart hon lider när hon inte kan styra över narrativet, när någon annan än hon själv har tolkningsföreträde. Vilka fler ord brukar hon använda? Dags för Cissi-bingo.

   Svara

    Ja, Cissibingo 😀
    Många av hennes favoritord flödade i kvällens instagraminlägg. ”Rena lögner”, ”Obehaglig”, ”Svans”, ”Hangup”… Jag kommer inte ihåg fler, men eftersom jag har dåligt minne förmodar jag att det fanns många fler 😀

    Svara

     Narrativ!

     Svara

   Kommer säkert en liten psykedelisk mobilfilm igen som ingen förstår något av.

   Svara

   Och hon ljuger återigen och hävdar att Camilla hittat på saker om henne som är lögner. Mår illa av att läsa hennes tyck synd om mig inlägg.

   Svara

  Skärp till er för i he-vete! Det är en person ni hoppar på, som dessutom har en tung ryggsäck att släpa på. #backaCissi

  Svara

   Kom du direkt ifrån Instagram? Haha

   Svara

   Så Cissa Wallin har inte något ansvar för sina egna handlingar? OK.

   Svara

   En ryggsäck hon själv skapat. 🤷🏼‍♀️

   Svara

    #BackpackCissi

    Svara

   Tung ryggsäck?
   Vad är det som är så tungt som hon släpar omkring på menar du?

   Svara

    Sina lögner. Jobbigt att behöva komma ihåg alla.

    Svara

   Lol. Så de som Cissi hoppat på genom åren är inte personer med ”tunga ryggäsckar”? Jävla svans

   Svara

    Cissis svans?

    Svara

  Ja nu har hon och Monas Universum slagit sig ihop för att komma åt Camilla.
  Eloge till dig Camilla som la korten på bordet!

  Svara

   Hahahaha personerna med störst offerkoftor i Sverige ska slå ihop sina huvuden. Jag hämtar popcorn.

   Svara

    App app, du glömde Anna Book! 👆🏼

    Svara

     Anna är dock under dem. Hon är inte på samma nivå som fröken fin ica och seeeeee mig Cissi.

     Svara

      Underskatta inte Boken, hon har hållit sig aktuell i snart 40 år! 🤓

      Svara

       Inte så svårt i melodifestivals Sverige. Hon kommer alltid ha en plats inom schlagern oavsett om nån är intresserad eller inte.

       Svara

  Haha, Cissi Wallin liksom – vilket mörker.

  Svara

  Jag minns CW från att hon ett tag hade ett eget program på Radio 1. Där och då var det oerhört tydligt hur hon har starka narcissistiska drag. I princip varje uttalad mening inleddes med ”jag”. Oavsett ämne. Då lyckades hon först gå hårt in på LCHF, vara förespråkare för att strax senare blivit sjuk av det. Därefter kom alkoholistgrejen, att veva att hon drack för mycket som ung. Följt av påstådd albinism. Sedan startade hon tvproduktionsbolag för bara kvinnor, som aldrig startades. Låtsades starta pr-byrå ( något bolag har aldrig startats) i New York (med två andra kvinnor som absolut inte längre vill kännas vid det längre). Det bara fortsätter och snurrar på. Lögner och starkt behov av att synas, oavsett för vad. Feminismen har varit lätt att jobba med för henne. Men inget har någonsin handlat om något annat än henne själv. Hon älskar att vara hatad mer än att bli bortglömd.

  Svara

   Doktor Glas.

   Svara

   Låter som Blondinbella!

   Svara

   På pricken hur Cissi fungerar! Hon var och är endast intresserad av sig själv och att få prata om sig själv.

   Svara

   Chips Wallin – tränings- och bantningsbloggen. Den minns jag. Skjut mig.

   Svara

  Nu ett argsint inlägg om Bloggbevakning på Cw:s insta. 😬

  Svara

   Då kan hon ju passa på att berätta vilka det är som sitter i Gardets styrelse, eller om det fortfarande är jättejättehemligt.

   Svara

    Hon, Mikaela makaronivics, batikhäxan_, Merly och Unni drougge är gardets styrelse nu. Starkt och stabilt gäng.

    Svara

     Källa på det? Finns inte. Antagligen en väldigt hög omsättning av någon konstig anledning.

     Svara

      Cissi fick frågan om det när hon hade q/a på sin story häromdagen

      Svara

       Och då kommer följdfrågan: varför finns inte den informationen på Gardets hemsida?

       Svara

        Det kommer.

        Svara

   Hur är inlägget argsint?

   Svara

    Det tydligaste är väl vad hon skriver? Att hon blir hotad pga BB’s inlägg, får mail/DM etc. Att allt som står här om henne är osant och så vidare… Men det vet väl alla vid det här laget -att OM det funnits ett enda hotfullt ord från BB’s följare till följd av inläggen (eller vilka bevis som helst i allt övrigt) så hade hon publicerat dem direkt. Varje ord. Varje namn och varje mailadress hade hon släng upp på bordet (med all rätt). För oavsett vad var och en tycker om CW, så kan vi väl iallafall vara överens om att det faktiskt är så hon jobbar.
    Och nu när hon skulle kunna bygga upp lite förlorat förtroendekapital med att visa vad hon utsätt för så skulle hon lägga upp dem och inte screenshot på screenshot av kommentarer härifrån.

    Svara

     Läst inlägget flera ggr. Kan inte hitta det aggressiva alls.

     Svara

      Cissi hävdar att alla som ifrågasätter henne är obehagliga och hotfulla. Det gäller allt ifrån journalister till privatpersoner. Det är hennes enda försvar mot kritik. Attack. Hon manipulerar sin svans genom att hitta på negativa saker om de som hon upplever inte är på hennes sida.

      Svara

     Instagramfeminismens tid är över. CW har haft sitt roliga. Hon borde avvakta hovrättens utslag och ägna sig åt något nyttigare. En bok om FV låter enormt olämpligt. Skulle hon inte läsa till socionom nyss?

     Svara

   Det blir så när man är arbetslös och har tillräckliga resurser för att inte behöva lösa de dagliga problemen.
   Då har man all tid i världen att lägga på påhittade problem.
   Dessutom måste det andliga tomrummet fyllas med mening. Vad bättre än kampen mot ”draken” (den strukturellt onde, vite mannen).
   Det är egentligen synd om CW.

   Svara

  Ser mest ut som det är dig själv du beskriver. Vad håller du på med egentligen? Folk kommer snart tröttna på att läsa om ditt hat/avundsjuka etc mot CW.

  Svara

   Nä. Dikeskörare som Cissi Wallin, Isabella Löwengrip, Anna Book, Linnéa Claeson, Elin Molimenti och andra behöver uppmärksammas.

   Svara

   Camilla är inte den bästa personen i världen. Men det innebär inte att andra ska komma undan med sitt beteende. Hellre att Camilla tar upp det, än ingen alls.

   Svara

  Cissi Wallins trovärdighet är nu = 0.

  Svara

   Nej, den är cirka minus 700. Permafrostad.

   Svara

    Möjligtvis i din instängda bubbla.

    Svara

  Något riktigt jäkla pinsamt var när camilla körde live när Cissi ropar ”jag är här” det var pinsamt på riktigt. Hoppas du aldrig mer ger dig in i min ande Camilla utan håller dig mer objektiv i vad du sänder ut på denna blogg. Om du backar folk så fine, men det är ju inget vi behöver matas med.

  Svara

   Då gick det i alla fall hyfsat bra att tro på Cissi Wallin, att hon gjorde goda saker för feminismen, att hon var trovärdig, att hon hade kredd. I dag är ju allt det borta.

   Svara

    Nej det gjorde det verkligen inte! Men bra att ni äntligen har öppnat ögonen då.

    Svara

   Japp det var pinsamt. Men då hade Cissi hållhaken. Likaså under Gardethistorien där Cissi betedde sig otroligt illa, samt när grova lögner från Cissi uppdagades, men Camilla skrev inget om det och hade nya bortförklaringar till varför hela tiden. Det märktes väldigt tydligt att det fanns en hållhake.

   Svara

   Vad var pinsamt med det? Om något var pinsamt där och då så var det verkligen inte Cissi. Skärp er för fan. Hur gamla är ni?

   Svara

  Så här tom på innehåll är CW:

  https://www.youtube.com/watch?v=XH1dIh40tYY

  Watch it and weep.

  Svara

   Första kommentaren till videon … Ha, ha!

   Svara

  Camilla. Dina kommentarsfält…. Är det inte dags att börja se över vad du har för följare?

  Svara

   Ja tänk om man kunde sålla bort alla Okvinnliga/hen/Den/det vänster och miljömullor

   Svara

    Det finns rolig högerhumor men detta var bara larvigt.

    Svara

    Ja Anonym 23:41 – inte ens värdigt nog att bemöta.

    Svara

   Rena avloppet här inne.

   Svara

   Ligger och läser alla kommentarer här och blir uppriktigt ledsen över hur många naiva och skuldbeläggande kvinnor det finns i Sverige. Ni är helt dumma i huvudet. Fattar ni inte att Cissi Wallin är en av de få kvinnorna som är kvar som SKYDDAR er? Hon hatar inte män. Hon FÖRSVARAR KVINNOR från det brutala beteende som män utövar mot kvinnor. Hon försvarar er, era mammor, era döttrar, era systrar och era framtida barnbarn.

   Hon har heder och självrespekt som vågar stå upp för sig och sitt kön! Ni är smutsen som låter män behandla er hur de än önskar!

   Öppna ögonen och var tacksam att någon kämpar för er skull. Sluta upp med detta typiska och äckliga kvinnliga beteende mot en annan kvinna!

   Svara

    Den enda Cissi försvarar är sig själv, överdriv inte nu haha

    Svara

    Tack men jag behöver inte ”försvaras” av Batman-Cissi. Hon är inte mitt sista hopp mot det brutala patriarkatet som vill förgöra mig. Den här världsbilden är skev, tokig, barnslig och jag förstår inte vad den ska syfta till.
    CW borde ta en paus nu. Dra sig undan rampljuset och få perspektiv på tillvaron.

    Svara

     Hon kommer tillbaka hela tiden. Som ett munsår.

     Svara

      Det du sysslar med är mobbing. Mvh

      Svara

    ”Ni är smutsen som låter män behandla er hur de än önskar”…det där är nog DIN fredagskväll baby, sluta projicera.

    Svara

    Så du säger att det finns typiska kvinnliga beteenden och att de är ”äckliga”. Hahahaha, du jobbar rätt bra åt patriarkatet, oavlönat.

    Svara

    🙌🙌🙌

    Svara

    02.56, visst var du ironisk nu?

    Svara

    Håller med Dig👏👏👏👏

    Svara

   Man kan inte välja sin följare eller sina föräldrar. Men man kan välja att stänga ner datorn och ta en promenad. Ha en fin dag!

   Svara

  STOP

  Hör har vi alltså en kvinna som slåss mot patriarkatet och kvinnors rättigheter och lika värde. Och vad gör ni andra kvinnor? Hånar henne?!?! Är ni på riktigt?!

  (Man kan tycka vad man vill om sättet hon gör det på men hallå, gör det bättre själv då…)

  Svara

   Vi dömer henne efter hennes upprepade oacceptabla handlingar. Hennes ”kvinnokamp” skadar kvinnorörelsen. Den hade lika gärna kunnat vara underblåst av ryska troll för att skapa oreda och samhällskollaps.

   Svara

   CW representerar inte mig enbart baserat på det faktum att vi bägge är kvinnor.
   Ej heller har jag någon moralisk skyldighet att hålla henne om ryggen.
   Jag stöder människor som jag tycker tänker rätt, inte personer med specifika kromosomer.
   Jag sympatiserar med brottsoffer. Men för att man en gång varit ett brottoffer har man inte carte blanche att göra vad man vill.

   Svara

   Du har helt missat vem Cissi är. Ett tips är att läsa det hon skriver med stora kritiska glasögon på, och alltid läsa andra källor. Cissi hittar på sina egna sanningar konstant. Man tror inte att en person kan bete sig så, men öppna ögonen!

   Svara

   CW riktar det mesta av sin aggression mot andra kvinnor, inte män. Hennes senaste projekt Gardet startades i maj förra året. Ingen av de tio ursprungliga medlemmarna (alla kvinnor) är kvar längre. Det visar tydligt hur det är att jobba med CW.

   Svara

  Alltså, vad läste jag just för skit? Å vad har du för typ av följare? Accepterar du att folk skriver vad som helst?
  Vidrigt

  Svara

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   De övriga 14 tjejerna ljuger säkert också då om fv. Måste vart därför F själv bad cissi att kontakta polisen. Han har själv erkänt att han var konstant hög på den tiden med. Mycket troligt vittne han är!

   Svara

    Det du skriver är en sk sanning från Cissi. Det vill säga en lögn.

    Hur har du lyckats undgå att se hur illa Cissi konstant behandlat oskyldiga kvinnor för att gynna och framhäva sig själv? Så fort någon avslöjar hennes lögner skapar hon drev mot och hittar på att de är hotfulla och obehagliga.

    Svara

   Av alla kommentarer var du värst! Grattis! Hoppas mina barn aldrig behöver möta dig i nåt sammanhang, nånsin.

   Svara

  Cissi tycker att hon ska få förtala vem som helst utan att få kritik och barnen visar hon stup i kvarten på Instagram utan någon som helst respekt för deras integritet eller säkerhet – men när de kommenteras här blir det ett jävla liv. Svårt att hålla med henne i allt hon säger då.

  Svara

  Poetisk rättvisa att det har gått så mycket bättre för Noomi än OR.

  Svara

  Vem skriver hon om i sin story??

  Svara

   Svara

    SI har väl typ gått under jorden sen det uppdagades?

    Svara

     Jepp, han kommer nog aldrig tillbaka.

     Svara

  Allting handlar om Cissi Wallin

  Svara

  Har du läst boken klubben av Matilda Gustavsson? Det är en längre utläggning om hur OTROLIGT omfattande den tystnadskultur skedde inom kulturvärlden. Detta skedde i ÅRTIONDEN och ALLA inom kulturen hade hört talas om de sexuella trakasserierna som skedde. Antingen sett eller hört.

  Jag skulle verkligen rekommendera dig läsa boken. Omfattningen är tystnadskultur bakom sexuella trakasserier är helt absurd. Jag tvivlar inte ett dugg på Cissis påstående.

  Svara

   Och? Hur länge tänker du och sådana som du fortsätta ”glömma bort” att han inte blev dömd? Men du kanske tycker att Instagram-domstolar är den rätta vägen?

   Den enda som är dömd här är Cissi Wallin.

   Svara

    Jean-Kladd är dömd för våldtäkt.

    Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

  Jag kunde ha tagit din kommentar seriöst om du inte hade spammat den femtielva gånger. Go away

  Svara

  6 ggr. Det är så många ggr jag blivit våldtagen under mitt liv!.. 3 kvinnor av alla kvinnor i min bekantskapskrets har aldrig blivit utsatta för sexualbrott. 3 olika tidningar idag, 6 olika kvinnors liv borta pga män! Här sitter ni och klagar på skitsaker!! Vem sa vad, vem gjorde vad! SKIT SAMMA! Hur i h*lvete ska vi få stopp på kvinnohatet när 40 % av kvinnohatarna är andra kvinnor!
  Inte konstigt att svenska kvinnor aldrig suttit som stadsminister! All tid läggs ju på att baktala andra kvinnor! Cissi gav #metoo ett ansikte utåt! Det ska hon ha beröm för.

  Men varför är kvinnor så sjukt duktiga på att slänga varandra under bilen?? Tänk på alla kvinnor som idag lever gömda. De 6 kvinnor som f ö rlorat livet på mindre än en månad, under kvinnohat! Alla våldtäktsoffer som går utan upprättelse!

  Sluta hata på varandra och ta varandra som man är! Alla kan vi bidra med något!

  Hur ska vi få män att hata kvinnor, när vi själva verkar hata kvinnor??

  Svara

   Jättejobbigt för dig och många andra. Men att en person som konstant ljuger ska vara någon slags företrädare för andra kvinnor? Nej tack. CW har ingen trovärdighet i någonting hon kommer göra i framtiden. Hitta någon annan kvinna att luta er mot, eller är CW verkligen vårt enda hopp?

   Svara

   Det du varit med om är säkerligen horribelt.
   CW är dock inte din bundsförvant i det. Din lojalitet är missriktad.
   Jag vet att du inte håller med mig och kommer tycka att jag är en idiot om du läser detta.
   När folk ”slänger CW under bussen” är det inte pga att de hatar kvinnor eller vill motarbeta brottsoffer. Det är för att hon handlat konstigt, fel och bitvis inte lagligt.
   Du och ditt liv har ingenting med hennes situation att göra.

   Svara

   CW, Linnea Claesson och andra instagramfeminister bryr sig inte om några andra än sig själva. Linnea Claeson vill tjäna pengar på feminismen och CW få uppmärksamhet.

   Svara

    Är själv vrålfeminist men har alltid haft en dålig magkänsla kring LC. sen skulle vi ta in en talare och kollade med henne, men blev inget för hon var för dyr. Alltså vi snackar omkring 90 000:-. Vill minnas att Reinfeldt tog den summan för ca 5 år sen. Känns inte direkt som hon föreläser för hon vill sprida fint budskap direkt… man ska absolut ta betalt för sitt arbete, men vet MÅNGA talare som ligger på 15-30 000. Nä, känns inte ärligt det där.

    Svara

   Nä vi hatar inte kvinnor. Vi är duktiga på att granska varandra, för att när det sedan är ett fall likt detta så är vi inte förda bakom ljuset utan vi vet bättre än att tro på lögner. Män borde också börja granska varandra, så att de kan börja rikta uppmärksamhet mot de som ljuger.

   Svara

   Förstår att du är arg och frustrerad och att det därför blir ett viktigt ämne för dig.
   Undrar ändå över några saker som du skriver. Gör du några skillnader eller är det mer tragiskt med oskyldiga kvinnor eller män som mördas? Är det ena endast kvinnohat/manshat och isf varför?

   Varifrån har du fått siffrorna att 40% av de som hatar kvinnor är kvinnor?

   När det kommer till att slänga andra kvinnor under bussen så är just det som CW är den som av egen vinning gör det oftare än någon annan som jag kan komma på.

   Svara

  Pissblogg för pissmänniskor

  Svara

   Och priset för årets mest konkreta inlägg går till…

   Svara

   Haha, men vad gör du här? Går väl inte att omvända pissmänniskor..
   Jag går t.ex. aldrig in på Gardets. Det är en pisshemsida för knallhattar.

   Svara

  På tal om annat. Var har Sindy tagit vägen?

  Svara

  CW börjar bli tjatig. Samma rants om och om igen. Hur går det med hennes stämning mot SVT och den juridiska processen mot de tidigare medlemmarna i Gardet?

  Svara

  Hur är det mellan henne och LD nu?

  Svara

   Sannolikt har de en dålig relation. CW har dåliga relationer med de flesta. I synnerhet andra kvinnor tycks det.
   Hmm, food for thought….

   Svara

  Oj märks att många av CWs svansar hittat hit. Arga kommentarer och pistolhot om att vi som kvinnor ska stötta Cissi ”annars”.. får känslan att hennes följare anammar samma teknik som hon, skapa sympati och när det inte funkar hota och skrika om hur dåliga alla andra är

  Svara

  Absolut dumt av henne att skriva ut folk såhär och kan inte säga att jag är ett fan av CW direkt. Fattar samtidigt uppgivenheten över att inget händer.. för det hon skriver är sant, har man rört sig i kretsar med dessa män vet man. Har själv blivit utsatt för trakasserier av en av dem hon namnger..

  Svara

  Något säger mig att det handlar om lite avundsjuka här 🤔.

  Svara

  fy fan vilka antifeminister som hänger här inne, med er som systrar vinner patriarkatet.

  Svara

   Cissi är en mytoman och manipulatör av rang, och att du inte upptäckt det än visar att du måste öppna dina ögon och börja anamma källkritiskt tänkande.

   Feminismen har inget med Cissi att göra. Cissi är en person som behandlar oskyldiga kvinnor illa så fort det gynnar henne. Det finns otaliga exempel på detta, och hon gör det på ett nonchalant och iskallt sätt. Att hon även är avslöjad med att ha framfört egenpåhittade allvarliga brottsanklagelser mot flera oskyldiga kvinnor offentligt, i syfte att svärta ned dem, för att sedan totalt förneka, gör att hon inte är en person som någon borde ha som förebild. Mängden allvarliga lögner hon avslöjats med gör inte saken bättre.

   Svara

    Precis som personen som driver denna blogg då ju. Finns ingen skillnad mellan dem då ju.

    Svara

    Det går inte att ta Cissi på allvar länge. Hon har blivit en freakshow. Alla hennes projekt floppar totalt. Strax åker hon till Göteborg för att presentera sin ”kommande film” om kvinnokamp i Polen på filmfestivalen. Jag sätter en flaska champagne på att den filmen aldrig blir klar.

    Svara

  antifeminist

  Svara

  Du själv borde väl ta och ändra din text i din presentation för enligt s i m ilar web så har du Inte 2 milj besök och Inte 5 milj sid vidningar. Cisi varför har du inte öppen instagram, det borde du ha så vi alla kan se vad du skriver och säger. Snälla öppna den och kör på bara, finns ju andra som du kan gå samman med.

  Svara

   Similarweb mäter trafik utifrån. Google Analytics mäter från insidan. Jag tror nog att Google Analytics har mer korrekta siffror än Similarweb har. Min statistik finns för övrigt på Ocast om du fortfarande inte är övertygad.

   Men du har helt rätt, siffrorna stämmer inte med min presentation då de är högre än så.

   Här får du min stat för förra månaden.

   http://www.bilddump.se/bilder/20200122000148-81.227.199.139.jpeg

   Och sluta använda Similarweb och Bloggportalen som underlag för dina teorier för det är bara pinsamt.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.