Före, efter, efter, före?

Paow är sista i raden av influencers att åka till Turkiet för att spons-operera sig och samtidigt försöka få så många som möjligt av sina följare att också bli så pass missnöjda med sig själva att de vill göra samma sak själva.

Jag är inte helt säker på hur effektivt den här marknadsföringen är då jag knappt ser skillnad på hennes före och efterbilder.
Om det inte hade stått ”före” och ”efter” under bilderna,  hade ni omedelbart sett vilken som föreställde vad?
Herregud, operera för att operera?
Jag hoppas ingen sätter sig därhemma framför spegeln med ett förstoringsglas för att leta efter saker som kanske behöver opereras efter att ha sett Paows alla sponsrade inlägg.

Jag har aldrig riktigt hittat det perfekta sammanhanget att använda frasen ”Gå hem samtiden, du är full.” men känner att jag kanske är något på spåret här.

136 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hennes näsa var ju faktiskt väldigt fin innan??

      Tycker den var finare innan. Fattar ingenting här..

        Ja, men man får inga likes för sin gamla näsa, man måste SKAPA CONTENT!!!

      Har haft lite småkoll på Paow ända sedan hon var tillsammans med Hugo och har länge haft en känsla av att hon inte mår bra på insidan och det yttrar sig genom att hon förändrar utsidan och verkar leva för stunden. Kommer ihåg att jag tyckte att hon hade jättefina naturliga bröst och blev väldigt förvånad när hon valde att förstora dem och nu opererar hon sin näsa vad det verkar ”för skojs skull”. Hon verkar inte ha något bra nätverk av familj och sanna vänner som kan fånga upp att hon verkar må dåligt. Väldigt tråkigt, jag hoppas verkligen att hon snart hittar det som kommer få henne att må bra på riktigt.

      https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

      https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

    Hon skrev dessutom i frågestunden att hon aldrig varit särskilt missnöjd över sin näsa, men att hon gillar förändring. Därför genomförde hon operationen. ? då har man nog väldigt lite att sysselsätta sig med, om man opererar sig just for fun.

      Hur kan ju förslagsvis sysselsätta sig med att börja plugga. Då kommer hon få förändring och en ljusare framtid.

      Varje operation är ju en risk, tänker inte folk på det? Så onödigt.

      Varför inte nöja sig med att färga håret om man bara är ute efter en liten förändring? ?

      Uschh ja, förövrigt fattar hon inte att operationen kan gå illa?
      Hon var fin före

    Hon känns mest som en sån som inte har nåt annat än göra än ingrepp å dåliga tv-program.. Inget fel på hennes näsa, helt onödig operation.
    Tycker synd om hennes framtid.

      Det var absolut inte något fel på hennes näsa innan operationen. Jag tänker även som så att om Paow (och många andra som gör skönhetsoperationer i unga år) eventuellt får barn i framtiden så kommer dom inte likna henne efter alla operationer hon gjort. Lite märkligt kan jag tycka. Hon har väl även gjort en korrigering av tänderna.

      Måste bara flika in här med:
      DET ÄR INGET FEL PÅ NÅGONS NÄSA!

        Jo det finns fel på näsor. Min till exempel som har en sned nässkiljevägg som gör det svårt att andas ordentligt med båda näsborrarna… men utseendemässigt finns såklart inga fel, bara ”fina” och ”fula” vilket är en helt subjektiv bedömning men de flesta skulle nog anse Paows näsa som rätt ”fin”, är väl snarare näsor a la typ Zlatan (om den suttit i en kvinnas ansiktet dock) som anses ”fula” av majoriteten

        Håller med alla näsor är personliga och fina.

    Är det bara nästippen som är lite uppåt nu? Jag ser inte skillnad.

      Hon skaffade en barbie-nose. De är vanligt förekommande på botched-surgeries-forum…

    Tejpen på ögonlocken… gissar hon gjort något där med? Herregud så korkat beteende, näsan var ju finare innan ?

      Oj, ja!! Ångest.. Säkert tagit bort ”överflödig” hud på ögonlocken :!/

        Jag tror de har tejpen för att inte ögonen ska öppnas under operationen och bli torra, hornhinnan kan skadas.

          Stämmer!

            Fast tejpen sitter så hon kan öppna ögonen, tejpen sitter inte diagonalt.

              de är för att inte förstöra hennes fransar. shit alltså folk ska uttala sig så mycket om operationer utan att veta nånting

                Förklara gärna hur tejpen hindrar henne från att öppna ögonen så som tejpen sitter? Mitt på ögonlocken i princip?

                  Det är ju steristrip på ögonlocken. Inte vanlig tejp. Uppenbarligen har hon gjort något med ögonen. Man ser även att steristripen blivit lite lätt rödfärgad om man zoomar in.

                  Väldigt ohygieniskt att låta henne ha kvar lösögonfransarna med massa mascara på under operationen. Där frodas bakterier som kan orsaka sårinfektion. Sminket ska tvättas bort vid operation, särskilt viktigt vid op i ansiktet.

                  De använder dessutom återsteriliserade tygdukar istället för sterilt engångsmaterial på bilden. Det slutade man med i Sverige för typ 25-30 år sedan, då de blir osterila så fort de blir det minsta fuktiga.

              De fick kanske inte förstöra hennes fransförlängningar…

    Varför framhävde de nästippen så mycket? Ser ju ut som att den sticker ut nu som en knöl.

    Alltså detta jäkla ställe Turkiet.. min kompis fixade näsan och rumpan samtidigt, hon fick varken sova helt liggandes utan upphöjt för näsan, inte på ryggen för rumpan, inte på magen, och ändå genomförde de operationen. Pengakåta kirurger som där finns typ ingen annanstans.

      Hur sov hon då?

        På sidan i en fåtölj

          Åh fy vad jobbigt! ?

          Om man e så dum att man accepterar det så… Man kan säga mkt om operationerna i Turkiet men också en del om de som väljer att operera sig där

      Men den som operera sig måste ju ta sitt eget ansvar,kan inte skylla på pengakåta kirurger. Är man så knäpp att man då gör båda operationerna och har fått info, vilket din vän fick, så kom inte och gnäll sedan!

        Men läkaren som opererar är ju den som har kunskap att bedöma om det är en bra idé att göra flera operationer samtidigt.

        Ja, jag håller med och tyckte hon var helt galen vilket jag sa till henne, men tycker ändå att en seriös kirurg inte ens borde gjort det, först på grund av den påfrestning som det är för kroppen och sen även hur påfrestande läktiden är för patienten. Finns liksom ingen annan anledning att genomföra två sådana operationer samtidigt om det inte för pengarnas skull.

        Men nä, håller inte med. En kirurg har ansvar för patienten och två operationer som obviously inte går ihop borde kirurgen inte ens genomföra.

          Men om nu kirurgen är helt puckad så får man ju iaf hoppas att patienten tar sitt förnuft tillfånga, och där med fattar att det inte är två bra operationer.
          Kirurgen ska oxå ha mat på bordet.

          När slutade vi lära ut att vara källkritisk??

    Universum söker efter någon som vill fylla ut insjunkna tinningar. Tänk vad mycket det finns att fixa som en inte visste var ett problem.

      Mona är ju bra störd när det gäller ingrepp. Hon gjorde ju ett sponsrat halslyft som gav typ noll resultat ?. Nu ”sparar” hon pengar för att förminska brösten som hon en gång förstorat. Ja ja som man bäddar får man ligga.

        Har hon förstorat dem? Jag har snarare fått intrycket att hon har stora bröst i sig själv och att hennes tidigare övervikt + GBP-operation påverkat. Jag känner inte Mona så jag har ingen aning, men har aldrig läst något om att hon förstorat dem.

          Hon har förstorat dem.
          Jag har gått ner en del i vikt. Kanske 20-25 kg. Jag har gått från Dkupa till liten Bkupa, rullbara. Generellt går man ner lika mycket på bysten som övriga kroppen. Inte om man har inplantat så klart. De minskar ju inte.

            Men, hon har inte förstorat dem!

            Vad vet du om storleken på hennes bröst innan hon gick ner i vikt???? Och du vet att bara för att det funkar på ett specifikt sätt för dig, så betyder det inte att exakt samma sker för någon annan.

              Men brösten är ju nästan bara fett. Det säger väl sig självt att viktnedgång påverkar brösten om de är naturliga.

                Nu är det ju ingenting som säger att man går ner sin vikt jämnt fördelat över hela kroppen.

                  Har man inte lipödem eller någon annan sjukdom går man ner relativt jämt över hela kroppen. Sedan kan det ju vara så att man har mer fett på en kroppsdel än en annan och därmed inte registrerar sin viktnedgång på hela kroppen.

                    Åh ännu en expert i bullshit här inne..

        Jag är inget större fan av Mona, men rätt ska vara rätt.

        Hon har inte förstorat brösten innan.

        Och hennes hals är det stor skillnad på jämfört med innan.

          Ngt form av operation har hon gjort. Bröstlyft?

      Den där grimas Mona är inte klok..
      Finns nog ingen i bloggvärlden som gör så mkt onödiga fix som hon och ändå ser man ingen skillnad.
      Förut ögonbrynen där en rynka har dragit upp pga en usel botox injicerare…förmodligen får hon det billigt för att göra reklam.

      V

        Vilken grimas?

          Det är hennes grimaser på nästan alla selfies hon lägger ut i bloggen. Blev tvungen att klicka in mig på bloggen efter kommentarerna här och det var verkligen en märklig blogg. Språket och det evigt jagandet efter prylar och skönhet. Ingrepp och angrepp och kommentarer som påminde om något som liknade sektmedlemmar. Vad är detta för tant, hon verkar väldigt desperat på att hitta sig själv?

      Den där grimas Mona är inte klok..
      Finns nog ingen i bloggvärlden som gör så mkt onödiga fix som hon och ändå ser man ingen skillnad.
      Förut ögonbrynen där en rynka har dragit upp pga en usel botox injicerare…förmodligen får hon det billigt för att göra reklam.

    Massproducerade ansikten.

    Ok nu ser jag ju att de karvat i näsryggen, var ju för sjutton snyggare innan. Sen blåser de upp läpparna så att den nya mindre näsan passar ännu sämre till resten, sjukt!
    Ska man nu ha de där duckface-läpparna blir det ju mycket snyggare med en fylligare näsa..

      De enda som passar i duck face läppar är de som fötts med dem. De har även en näsa som passar läpparnas storlek så att det blir symmetriskt.

        Såg en bild på Carolina Gynning, hennes läppar ser helt sönderstuckna ut efter alla injektioner hon gjort.

    Jag tycker det är bra med alla dessa ingrepp.
    Folk blir som en vandrande varudeklaration av sig själva. Man ser vilka som är korkade utan att behöva utbyta ett enda ord med dem.

      ???

      Jag har naturligt väldigt stora läppar (ALLA jag träffat tror att de är fixade) samt meloner till bröst (i förhållande till min kropp) och dessutom ärr under näsan som liknar att den har opererats.

      Sorgligt nog är jag helt naturlig, men känner ibland att jag klassificeras som någon korkad, ytlig och sönderfixerad person. Det suger. 🙂

        Humble brag. Tror inte du lider så värst haha

          Humble brag över att bli föraktad/ nedlåtande behandlad pga folks fördomar? Jo, självklart….. Not.

    Varför dessa bilder när hon är sövd? Lite oklart ? ta ”vanliga” före och efter bilder istället.

      För att näsan svullnade upp snabbt efteråt. Läkaren tog bilderna innan svullnaden satt in.

    [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

      Man kan belysa psykisk ohälsa hos män utan att lägga det ansvaret på anhöriga till en individ. Det är uppenbart att många bara vill ha information om hans död för att skvallra och/eller lägga skuld på Magdalena och övriga anhöriga så jag förstår om familjen skiter i att bidra till debatten då det skulle komma att handla om något helt annat. Folk har skrivit så vidrigt om detta, dels här och på flashback, bara för att de ogillar Magdalena och inte kan hålla isär det från att hon också är en sörjande mamma som förlorat sitt barn.

      Varför vill du veta om han inte var snäll mot andra i skolan? Varför är det viktigt för dig?

      [Borttagen kommentar]

    Det enda hon borde fixa är sin hjärna.. tjejen behöver psykolog.. och sen ser hon extremt sliten ut efter all festande. Men fin näsa hade hon innan.

      +1

    Tycker det är jättestor skillnad, men inte till det bättre. Så himla onödigt.

    Bellsa släpper inte igenom kommentarer om säkerhetsvakterna. Enligt henne själv har hon inga anställda kvar, men sedan skriver hon att vakterna rått henne att göra si och så. Antar att vakterna inte jobbar gratis… eller så finns de inte!!

      Om man anlitar en tjänst, tex snickare, målare, vakt, säkerhetsbolag osv. så behöver dom ju inte vara anställda. Du betalar en faktura för tjänsten de utför helt enkelt.

      Jo i ILs fantasi.?

      Fast det är skillnad på att vara anställd av Bella och därav få lön från hennes bolagg eller att fakturera för utfört jobb = inte anställd.

        Om det inte finns några tveksamheter så borde även sådana kommentarer tas med!

          Men om det stod ett felaktigt påstående (som i ”HH k” kommentar här ovan, så förstår jag att Bella inte släpper igenom den.

      Tänk ett varv till…

        Enligt IL har hon ett säkerhetsteam

          Ja? Det betyder inte att de är anställda av henne.

          Hon har inte skrivit att hon har ett säkerhetsteam på väldigt länge! Det enda hon skrev häromdagen var ”mina vakter”. Vilket kan betyda att hon blir fakturerad för den tid hon använder sig av dem = inte anställda av Bella.

      Nästan gulligt! Hon har precis som Alfons Åberg, låtsas vänner.
      Små Mollganvakter!
      ?

      Även om hon inte har vakter anställda så kan hon ju ringa vakter om något händer. Dessutom har hon ju svarat på en fråga om det på sin blogg. Inte alla positiva kommentarer går igenom heller, hon missar väl en del antar jag. En del kan av misstag hamna i skräpkorgen och där missar hon väl att kolla tyvärr. Nu anar man att din kommentar var rejält typig så var nog bra att den inte släpptes fram. Nu brukar det ju ta tid också innan de släpps fram så.

    vad onödigt. Sedan är det ju en risk att operera sig. Tycker hennes näsa var fin som den var .

    ”Paow är sista i raden av influencers att åka till Turkiet för att spons-operera.”

    Tyvärr inte sista, möjligen senaste.

      Skulle skriva det samma.

    Ser ut som om hon gjort den smalare. Hoppas att hon inte får problem med andningen? Har sett tjejer som fått sina näsor förstörda efter op och som konstant sitter och snorar sen. ?

      Haha är du samma som satt och ojade dig över tjejer på tunnelbanan som snorade med sina opererade näsor och sen blev sur när någon undrade hur du visste att de inte bara var förkylda? ?

      Gina? 😉 Fattar inte hur hon kan andas genom de där pepparkornssmå näsborrarna…

        Jag tyckte det roligaste var att hon skyllde på medicinska anledningar och hade svårt att andas och att näsan kunde ändra form av ett sånt ingrepp. Måste ha blivit väldigt mycket lättare att andas om näsborrarna blev mindre…

    Mkt snyggare innan, man vill väl inte ha uppnäsa?

      Varför inte? Jag har uppnäsa och alla tycker det är fint och gulligt.

        Vilken tur du har att alla tycker den är fin och gullig.

      Det va ju en jäkligt onödig kommentar i ett inlägg om operation. Förstå vad folk med ”uppåtnäsa” kan ta åt sig, de som kanske redan mår dåligt. Tänk på vad och hur ni skriver.

      Haha jag skulle aldrig få för mig att operera bort min uppnäsa.

      Uppnäsa el ”skidbacke” är ”idealnäsan” för kvinnor. Tycker Paulinas operation var helt onödig.

      Verkar vara önskvärt att ha det. Jag hade nog inte passat i det själv, har för hårt ansikte, men det ser ju väldigt sött och fint ut på dem som är födda med det. 🙂

        Gillar faktiskt min stora näsa, den är lite sne efter att jag bröt den som liten, skulle kunna operera den mer rak, men skulle inte vilja göra den liten eller ”uppig”. Det hade verkligen inte känts som ”jag”. 🙂

      Jag har stor och rak näsa och skulle gärna byta mot en uppnäsa!

      Men vad som är ännu bättre är att jag trivs med mig själv och vill inte operera min näsa, trots att jag har alla möjligheter att göra det. Jag är jag och duger jag inte på grund av näsan så säger det mer om den personen än om mig. Dessutom är jag väldigt lyckligt gift med någon som har en ”enligt normen perfekt mansnäsa” och han älskar mig för den jag är. Det är en riktigt skön känsla faktiskt, att förstå att man duger som man är.

        Huvudsaken är ändå att en man godkänner en. Först då kan man vara riktigt nöjd och känna att man duger som man är. Vad skulle vi göra utan männens bekräftelse? ????

          Tala om att vilja missförstå med flit.

        ”Dessutom är jag gift”
        Du erkänner alltså att en av anledningarna till att du accepterar din näsa är att en man valt att gifta sig med dig?
        Blir så trött. Lyckas man bli tillsammans med, och allra helst gift, med en mansperson, ja då har man lyckats i livet! Då kanske ens ”fula” näsa tillochmed går att leva med!!
        Världen ??

      Håller med. Jag fattar inte heller hur nån medvetet vill operera dit en uppnäsa.

      Många gånger är det pikant med en liten uppnäsa.

    Så jävla sorgligt att någon väljer att gå igenom en operation och riskera livet för att följa en trend

    Det va ju en jäkligt onödig kommentar i ett inlägg om operation. Förstå vad folk med ”uppåtnäsa” kan ta åt sig, de som kanske redan mår dåligt. Tänk på vad och hur ni skriver.

      Man kan inte väga in varje ord i en vågskål för att tillfredsställa alla. Man måste väl ändå få uttrycka åsikter. Är det någon med uppnäsa som tar så illa vid sig, så bör dom söka hjälp. Inget annat land i hela världen är så lättkränkta som Sverige.

        Precis, det var dessutom ingen som opponerade sig när det skrevs att en Zlatannäsa skulle vara fult på en tjej.

    Det heter senaste i raden, sista i raden betyder att det inte blir några fler. Inte så troligt!

    Catten är inne på samma linje men hade inte råd att resa så långt:

    https://www.instagram.com/p/B8tRQp7ntvC/

    Bloggvärldens Ullared.

      Heeelt otroligt att företag fortfarande vill jobba med henne, skulle inte ta i henne med tång ?

        Hon har väl ljugit om antal följare i vanlig ordning. Minns när hon kallade sig ”övre medelklass” …

    Jag vet inte vilken kirurg hon använde sig av men man ska verkligen vara försiktig med att åka till Turkiet (eller andra länder) för att operera sig. Jag opererade själv min näsa i Turkiet för 7 år sedan, det blev ”okej” men långt ifrån vad det skulle bli enligt kirurgen. För 2 år sedan fick jag operera om den i Sverige efter att den hade börjat kollapsa på ena sidan, första kirurgen hade tagit bort för mycket så näsan orkade till slut inte hålla upp sig.

    OBS! Det finns JÄTTE duktiga kirurger i Turkiet, i Sverige, i Iran – Överallt! Men många väljer att göra det utomlands i tron att det blir billigare (I did) och att dom är bättre där (I did) men det finns scams överallt och det är så, så, så viktigt att ha ALL info om vem du gör det hos och vara 100% säker på att du är försäkrad om något skulle gå fel. Jag har inget konkret underlag men har en känsla av att Paow tog första bästa spons kirurg och kanske inte gjorde jätte mycket bakgrundskoll.

    Jag var naiv, otålig och osäker. Tänk en gång till, och sen ännu en gång. Uppnäsa, krokig, stor, liten, nedåtlutande etc ni är alla fina <3

      Detta är värt ett eget inlägg här

        Ja verkligen!! Detta borde få mycket större spridning.

        Fruktansvärt osmakligt att utnyttja barns godtrogenhet och tillit på det sättet. Hoppas det på något sätt är straffbart och att han blir återbetalningsskyldig. Att hans föräldrar verkar vara medskyldiga till detta är ännu vidrigare.

    Inte så bra att bli sövd ideligen, framförallt inte när man börjar bli lite äldre. Narkosen orsakar inflammationer i nervvävnader och gör att demens kan komma igång tidigare. Nu är forskningen gjord på äldre, 65+, men det kan knappast vara hälsosamt för de lite yngre heller. Inte om man sövs igen och igen och igen och…..

    Och ja, forskningen är entydig, inget skrämskott.

      Bli sövd ideligen? Vill du länka till studien:)

        Du kan googla själv, finns massor att läsa om ämnet.

    Så potatisnäsa är det senaste, upphör aldrig att förvånas.

    Förstår syftet med detta inlägg men tycker att det lite missar sitt mål när själva vitsen blir att vi ska sitta och diskutera operationen, vad hon passar i och inte, om hon behövt göra den osv. Det är jättekonstigt. Poängen är väl att MINSKA objektifiering? Här ökar ju blogginlägget den snarare. Man kan skriva om det men strunta i att göra en tävling om vad hon opererat och varför. Gillar inte inläggets frågeställning.

      Du tror att Paows följare är intresserade av hennes intellektuella bedrifter?

        Vad menar du? Förstår inte hur det du skriver hänger ihop med inlägget du svarat på.

        Menar du att Paow inte bryr sig om Camilla? Det har liksom inte alls med det att göra.

    Så sjukt att du tagit bort en massa kommentarer under inlägget om IL som var positiva för henne och som försvarade henne och skrev rätt och saklig fakta… det säger en del om dig och dina strategier för att svartmåla och smutskasta henne.

    Jag har en hel del komplex för min näsa, men så rådde någon mig här i kommentarsfältet att försöka tänka att det är det som gör mig unik. Det måste va 1-2 år sedan nu och den kommentaren har verkligen hjälpt mig ❤️

      Vad fint och bra! Och den personen hade ju verkligen rätt så vilken tur att du tog till dig kommentaren, det är så dumt att gå runt och må dåligt i onödan. ❤️ Din näsa är bäst!

    Bli sövd ideligen? Vill du länka till studien:)

    Samtiden är inte bara full, den har supit till den grad att den är medvetslös och måste magpumpas ?

    Jag förstår verkligen inte detta skönhetsideal. Känner mig lastgammal när jag sitter och tänker att alla opererar sig för att se likadana ut. Den där Disneyprinsessenäsan ser helt galen ut, uppvriden och man ser rakt in i näsborrarna på dem. Hakan som fylls och ser ut som en liten boll från sidan.

    Är det åldern (jag är 30 år) eller är det att ingreppen skenat iväg som gör att jag helt gått över till att naturligt och eget är vackrast?

    Jag har tidigare alltid tänkt att jag vill fixa tänderna och brösten. Nu börjar jag känna att jag inte vill se ut som alla andra….

    Var det här samma klinik där en kvinna just avled av en rumpförstoring? Detta dödsfall skall ha skett hos Skönhet by Esra i Helsingborg. Ingen tidning har skrivit om det änsålänge. Märkligt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.